רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני מחשבים נייחים ומחשב נישא שאני מתכוון לקנות, הבעיה היא ששני המחשבים הנייחים נמצאים בקומות שונות בבית בחדרים רחוקים, אז אני צריך ראוטר שיוכל לקשר בין שני קומות.
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם חיבור אינטרנט קוי, האם יש DOK שהוא בעצם אינטרנט אלחוטי שמשדר מהמחשב?
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
ניסיתי את כל האפשרויות בראוטר ואין הבדל. ההבדל היחיד הוא שבPPPOA אני מקבל אותם פינגים. בין VC לLLC לא מצאתי הבדל.
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי, שאלתי כבר את השאלה הזו ומשום מה אף אחד לא הגיב, אני מנסה שוב. יצרתי חיבור אלחוטי בין שני מחשבים האחד מחובר קווית לאינטרנט (LAN רגיל לראוטר הביתי שהוא ראוטר לא אלחוטי) והשני אלחוטית לזה שמחובר קווית (חיבור ad-hoc). במחשב שמחובר קווית יצרתי bridge בין הקישור LAN לקישור האלחוטי ובכך איפשרתי גם חיבור של זה המחובר ad-hoc לאינטרנט. הבעיה היא שברגע החיבור אני רואה קישוריות מעולה, כלומר עוצמת תקשורת excellent בקצב של 11Mbs אך כשאני מנסה לגלוש הקצב יורד ל 2 (עדיין חיווי excellent!!) והגלישה נורא איטית, לפעמים אפילו מתנתק. כמובן, המחשב המחובר קווית גולש ללא בעיות. מה הבעיה כאן? תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
יש לי בעייה בחודש האחרון שאחרי מספר ימים של חיבור מהירות ההורדה יורדת למהירות של 5-6kbps. אחרי התנתקות וחיבור מחדש המהירות חוזרת למצב הרגיל. לעיתים אין פעילות כלל על הקו במשך הימים שאני מחובר היות והמחשבים כבויים. אם החיבור היה מתנתק הייתי חושד בספק (נטויזן), אך להמשיך להחזיק אותי מחובר עם מהירות נמוכה לא נותן לו שום יתרון.
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
אני מנסה להקים רשת אלחוטית בבית עם שתי קומות, ועכשיו התלבטות היא אם להשקיע ולקנות אנטנות עם טווח גדול יותר לראוטר ולמחשבים או פשוט להוסיף תחנה שתחזק את האות , מה אתם אומרים ?
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים. חבר שלי קנה לאחרונה ראוטר אלחוטי בתקן G ושמתי לב שלראוטר יש 4 יציאות מאחורה (נראה לי שכמו של קו טלפון או מאוד דומה לזה) ועוד יציאה שכתוב עליה WAN ונראית מעט יותר רחבה מהארבע האחרות. מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק מתחבר ליציאות הללו, מדוע יש צורך בארבע, ולמה משמשת היציאה הרחבה יותר? ובכלל למה מתחבר ראוטר אלחוטי? האם למודם ADSL רגיל (USB) או שצריך מודם מחובר לכרטיס רשת....בקיצור התבלבלתי לגמרי ואם מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בבלגן אז בבקשה ותודה.
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי יש לי מודם AZTECH 600E שמתפקד כראוטר, עם האב לשני מחשבים. אני משתמש ב XPx64 קודם כל השאלות הכלליות: 1. מה זה IGMP 2. מה זה DMZ? 3. הייתה לי בעיה עם התוכנה SABABADC שאמורה לעבוד על חיבור ישיר. כשאני עובד במצב פסיבי, היא מורידה בסדר גמור (ביחס לשראזה למשל), אבל אני לא מצליח לעבוד במצב פעיל ולנצל את החיבור הישיר של התוכנה. הגדרתי בראוטר חוקים לפורטים 412 ו 1412 גם TCP וגם UDP. מה לא עובד כמו שצריך...? תודה מראש, שחר
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה לנתב. ואם אפשר גם אולי לאיזה כרטיס רשת אלחוטי במידה ואחליט לא לחבר את הנתב בכבלים לאחד המחשבים. הדרישות: לחיבור מחשב נייד עם wifi b/g ומחשב דסקטופ בלי רשת אלחוטית. מודם כבלים עם חיבור usb ורשת. כרגע לפחות, הנייד מריץ חלונות ויסטה, והדסקטופ חלונות XP. הדירה קטנה והנתב ימוקם בחדר ממנו יש קשר כמעט ישיר עם כל שאר החדרים, ככה שלא צריך טווח גדול או שידור דרך ממ"ד (כי אין) הנתב גם לא צריך להיות משוכלל, רק שיאפשר שימוש באינטרנט לגלישה והורדת טורנט/אימיול והעברת קבצים בין המחשבים. ורצוי שיהיה גם זול יחסית. ויש לי גם מדפסת עם חיבור usb שהייתי שמח אם היתה איזו אופציה לגשת אליה מהרשת, ולא דרך אחד המחשבים (כי אין לה כמובן כרטיס רשת), אבל זה ממש עדיפות אחרונה…
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר לבזק עם בזק בינלאומי ראוטר DSL2650U ללא חייגן כיצד אני מגדירה בווינדוס ויסטה התחברות לפרוקסי תודה הסתדרתי. בשביל מה שיעשה חיפוש בגוגל: בכרום setting search proxy manage proxy lan settings enter ip ¡ port ok done ההודעות אוחדו.
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם יש דרך כלשהי (אפילו בתשלום) לעשות משהו כמו התיקיות שיתוף של המסנג'ר רק דרך שרת כלומר שתהיה לי ממש כמו תיקיה ברשת שבה אני יוכל לשים דברים ואח"כ להיכנס אליה ממחשב אחר ולהוריד אותם שמה או להוסיף ממחשב אחר קבצים אני צריך פשוט תיקיה אחת שתהיה קיימת על שרת כלשהו, מקווה שהבנתם מישהו יודע איפה אפשר למצוא דבר כזה? (אפילו בתשלום) עדיף ממקום ישראלי
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום מאז שאני עברתי לאינטרנט 5 מגה כל פעם שאני מפעיל הורדה בביטכומט אז פתאום האינטרנט אצלי קורס ואני צריך לחכות איזה 2 דקות עד שהוא חוזר לעצמו(וזה רק בביטכומט קורה). אמממ מה לעשות כי לפי מה ששמעתי גם UTORRENT טוב ואין בו את בעיית הניתוקים אבל שאני מוריד איתו הוא ממש איטי (5-15KB) והביטכומט הוא על 60-90ק"ב אז ככה שאני לא מתפשר על המהירות. ויש לי ראוטר Edimex 6524n ונתב גם כן שלהם (שהוא בן 6 בערך). אשמח אם יש פתרון כדי להפסיק את בעיות הניתוקים האלו.
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שמידי פעם האינטרנט מתנתק לי פתאום בלי שום סיבה. אין לי גישה לשום אתר וגם הדפדפן לא חושב בכלל אלא מיידית אומר שהוא לא מצליח להתחבר. אני מחובר עם נתב Edimax BR6204WG - ואפילו אל הכתובת בקרה של הנתב (192.168.2.1) אני לא יכול להתחבר מה שגורם לי להאמין שהוא האשם.. (ואם לא הוא אז המחשב עצמו?) במקביל קורה מידי פעם שאין לי אינטרנט אבל אני כן מצליח להתחבר לנתב- ואז באמת רשום PPPoE disconnected. (אולי אחרי ניתוק שנגרם בעקבות בעיה בספק אינטרנט הנתב משתגע ולא מגיב ובגלל זה אין לי גישה אליו לפעמים..?) בדרך כלל האינטרנט חוזר תוך דקה-שתיים למרות שהיו גם מקרים יותר ארוכים. בבדיקה של Explorer מריץ עבור בעיות רשום: יש למישהו רעיונות מה קורה? פתחתי אתמול שרשור אחר לגבי בעיה עם …
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
על מנת לשפר את אופן בדיקת מהירות חיבור האינטרנט, אני בוחן שימוש בתוכנה חדשה הנקראת DownTester. תוכנה זו נכתבה ופותחה על יד ניר סופר (http://www.nirsoft.net) ואני מודה על התוכנה ועל שיתוף הפעולה. כצעד ראשון, כתבתי מדריך קצר להתקנה והפעלה של תוכנה זו. בנוסף, לתוכנה יש מנגנון עזרה ומומלץ להיעזר גם בו. על פי הערותיכם והמשוב שאקבל מכם לגבי התוכנה ויעילותה, אערוך וארחיב מדריך זה. כמו כן, קיימת אפשרות לגייר את ממשק התוכנה לעברית ואשמח לקבל את הערותיכם גם לגבי נושא זה. לפני השימוש הראשון בתוכנה אני ממליץ לקרוא את המדריך בעיון ולפעול על פי הכתוב בו. כמובן שאשמח לראות את תוצאות ההרצה שלכם מצורפות לשרשור זה. ה-LINK למדריך ולתוכנה נמצא כאן -- http://www.netcheif.com/Articles/DownTest…
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
ובכן חבר'ה,בשעה טובה ומוצלחת רכשתי ביוקר רב (70 דולר) ראוטר אלחוטי והתחלתי בהקמת הרשת הביתית שלי. מן הראוי לציין שהמוצר הוא ראוטר אלחוטי 4 פורטים+יציאה לאינטרנט מהיר,כשהראוטר תומך ב4 מחשבים בצורה אלחוטית או של לאן. הדגם הוא מסדרת בי והנה הקישור למוצר http://www.linksys.com/products/product.asp?grid=33&scid=35&prid=544. המחשב שלי עובד תחת מערכת הפעלה וינדואוס אקס פי,כשבינתיים מחשב שני בעל מערכת הפעלה וינדואוס 98 גם רץ עליה (הרשת). הרשת הורכבה כך: הראוטר חובר למודם הadsl על המחשב שלי,וחובר בחיבור לאן למחשב שלי. כשלמחשב השני (הוינדואוס 98) הוא חובר במכשיר וויירלס יו אס בי ( http://www.linksys.com/products/product.asp?grid=33&scid=36&prid=435). הכל בהרכבת הרש…
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני מתחבר לאינטרנט בכבלים וכרגע אני עם אינטרנט של בזק ADSL. עד פה אין לי בעיות, הבעיה היא שיש לי בחדר ראוטר שאין בו חיבור WAN כי יש בו מודם מובנה. הדגם של הראוטר הקיים שלי הוא : 3CRWDR101A-75 גם של 3com השאלה שלי היא איזה ראוטר במחיר של עד 300 ש"ח אני יכול לקנות שיתאים למודם של הכבלים ושלא יהיה מסובך להתקנה ? ראיתי את הראוטר של 3com דגם : 3CRWER10075 בתגובות רשמו שהוא איננו ידידותי למודם כבלים, http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=473088 מה אתם אומרים עליו??? תודה רבה לעוזרים!!!! ליאור.
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם. מזה תקופה ארוכה מאוד שאני סובל טרור וחוסר מקצועיות מהספק הנוכחי שלי. עקב חוקי הפורום אני לא יכול לחלוק את האמת עליו אז אני אבקש המלצות לספק אינטרנט כלשהו רק לא נטוויז'ן. ;D לאחר מכן מה חשוב לי בספק... 1) שיהיו מקצועיים, להגיד לי שכל תקלה לנתק את הראוטר זה לא לעניין. 2) שיהיו אמינים, לשקר לי שההוראת קבע בבנק לא תקינה למרות שהם לא ביקשו כסף זה לא מקצועי. 3) שיהיה ביצועים טובים עם שרתים בחו"ל, אינטרנט של מגה וחצי ופינגים של 400+ בכל שרת משחק מחול זה ממש לא לעניין. 4) שיהיה איכותי, זה בלתי נסבל שאינטרנט מתנתק פעם בשבוע שבועיים ושאני מדבר עם התמיכה הם אומרים לנתק לחבר ושטויות ובלי שאני אגע איך שאני סוגר את הטלפון זה מסתדר. 5) בלי הגבלה מטופשת על כמות ההורדה החודשית…
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בסלון שמריץ ויסטה ומחובר לאינטרנט דרך מודם של הוט (ספק בזק בינל). דרך הקיר עובר נקודת רשת לחדר אחר עם מחשב נייד. עד עכשיו הייתי מתחבר לאינטרנט ב2 המחשבים בלי בעיה בשיטה הבאה: מחשב 1 בעל 2 כרטיסי רשת כרטיס אחד מחובר למודם (ללא ראוטר/סוויץ) כרטיס שני מחובר לקיר במחשב השני (בחדר השני) הייתי מחבר כבל רשת מוצלב וגולש בלי שום בעיה באינטרנט,המחשב הריץ XP כעת קניתי מחשב נייד חדש עם ווינדוס 7 חיברתי את הכבל רשת המוצלב כמו שהיה במחשב ההוא בלי להגדיר משהו מיוחד.הוא מזהה הוא נותן לי לגלוש אך האינטרנט לא עובד בצורה חלקה יש לי איקסים במקום לינקים/תמונות (למרות שמותקן פלאש וג'אווה),לעיתים קרובות אני רואה את השגיאה הבאה: ל- Internet Explorer אין אפשרות להציג א…
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אל הרשימה המצומצמת של נתבי AC1900 הנמכרים בישראל, הצטרף לאחרונה דגם חדש של חברת D-LINK המכונה DIR-880L. כל הפרטים בלינק המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6065
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי, אני עובד הרבה עם רשתות אד-הוק. יש לי מחשב אחד בבית שמחובר לאינטרנט, ויש לו כרטיס רשת אלחוטי שמשמש כאקסס פוינט. כאשר אני רוצה לחבר את הנייד/סמארטפון/מדיה סנטר לאינטרנט - אני מחבר אותם לרשת. ב-Win7 יש בעיה - אני לא יודע איך להגדיר שהרשת הזו תהיה דיפולטית, ושהמחשבים יתחברו אליה כאשר היא זמינה. בנוסף, לא מצליח לעשות "שמור סיסמא" לרשתות אד-הוק. יש פתורונות לבעיות המעצבנות האלו? דרך לעקוף את זה ולהציג כאילו זו רשת שהיא לא אד-הוק? אולי להשתמש בתוכנת צד 3?
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים לSwitch יש אפשרות שיהיה אפשר לחייג (במידה והמודם לא מוחבר) לאינטרנט דרך הSwitch, ולא אני לא מעוניין שהמודם יהיה ראוטר
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם כל תוכנות ההורדה (אימיול ליימוויר ביטורנט וכו') יש לי אינטרנט 1וחצי מגה והמחשב שלי ברשת עם ראוטר של LEVEL ONE לא אלחוטי. קיצור שאני מוריד בFTP רגיל הוא מוריד לי על 150 180 מגה. אבל אם אני מוריד מאיזה תוכנת הורדה הוא מוריד לי מקסימום 20 מגה ונתקע לי על 2מגה. אמרו לי משהו שצריך להוסיף פורטים בראוטר או משהו. מישהו יודע אולי מה הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לחבר שלי רשת בבית , בה מחוברים 4 מחשבים , דרך סוויטץ' של חברת linksys מדגם ezxs88w. הוא מחובר לאינטרנט באמצעות ADSL , ויש לו את המודם השחור של Alcatel . הבעיה היא , שכשאחד המחשבים מחובר לאינטרנט , אף מחשב אחר ברשת לא יכול להיות מחובר ... בשניים מהמחשבים יש ווינדוס 2000 , ובשניים ווינדוס 98 . אודה לך מאוד אם תוכלו לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
האם 012 הוציאו דרייברים בשביל מודם ITEX? ועוד שאלה האם הוציאו למחשבי מקינטוש גם?
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, מחשב אחד שלי מחובר בUSB למודם כבלים, מחשב שני מחובר אליו ישירות בכבל. הרשת עובדת ואפשר לשתף תקיות, קבצים ומדפסת (שמחוברת ישירות למחשב הראשון). הבעיה היא באינטרנט - למחשב השני אין גישה לאינטרנט, אפילו לא להתחבר לDNS-ים. אנסה לרשום כמה מההגדרות: IP של מחשב ראשון: 192.168.20.1 (subnet 255.255.255.0) IP של מחשב שני: 192.168.20.2 (subnet 255.255.255.0) אין בשום מחשב פיירוול (וזה של XP כבוי) צרפתי פרינט מהמחשב הראשון (זה שכן מחובר לאינטרנט) שנותן עוד כמה פרטים תודה לעונים, טל [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-