רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים; כבר זמן רב שאני דוחה את העימות עם הראוטר שלי; אז כאמור יש לי את הראוטר מהדגם הנ"ל, ומאז שאני זוכר הוא עושה בעיות. עם הפעלת המחשב שלא מחובר ישירות לראוטר (המחשב שמקבל את האות האלחוטי) הכל בסדר, לאחר עבודה שוטפת פתאום דפדפן האינטרנט "נתקע" וכל פעם שאני פותח דף אינטרנט חדש הוא לא מתחבר. כביכול הראוטר מנותק, אבל בפועל תוכנת המסרים המיידיים פועלת (איסיקיו, סקייפ, מסנג'ר). לפניי מספר ימים שמתי לב שקיים עדכון באתר של LEVEL 1 שמעדכן את בעיית החיבור בתצורת L2TP בישראל. הדבר לא עזר, ועדיין יש את התקיעות המעצבנות שהדבר היחיד שפותר אותן הוא ריסטרט לראוטר וריסטרט לכ. הרשת האלחוטי. מה אפשר לעשות? בנוסף לכך קיים העניין שבתוכנות השיתוף הראוטר פשוט מסרב להוריד במהירות נורמלית …
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן פתחתי דיון עם אותה שאלה, אך בסופו עזרתם לי להגיע למסקנה שעדיף לקחת מבזק מודם פשוט ולקנות ראוטר. היום, אחרי שיחה עם הבזק, הבנתי שמסתבר שהמודם שלי לא באחריות, והם רוצים תשלום תמיכה או שטות כזו או אחרת כדי לקחת מהם מודם אחר. החלטתי, שנמאס לי לקחת מהם את המודמים שלהם שמתים כל חצי שנה, ואני מעדיף לקנות מודם בנפרד וראוטר בנפרד, לא מבזק. בקשר לראוטר, חשבתי ללכת על WRT54GL (או רק L) הישן והטוב, כיוון שגם ככה האקסבוקס והמחשב מחוברים חוטית, אז אני לא צריך N בשביל משחקים או סטרימינג. בקשר למודם - מה ההמלצה שלכם? תודה.
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי ראוטר ומתאם אלחוטי מבזק של ZYDAS או משהו כזה ולא מצאתי דרייבר בשבילו ל64 ביט! שעות שישבתי וחיפשתי וכנראה שאין לו בכלל דרייבר לפי מה שאמרו לי בתמיכה של בזק.אשמח לשמוע איזה מבין המתאמים שבזק מוכרת בבזק סטור יש לו דרייבר ל ויסטה 64 ביט בטוח! אם כן אני אחליף את שלי תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכל בעלי הלינקסיס המדובר. אפשר לקבל מכם הערכת קצב העברה ברשת ה-Wireless שלכם? משום מה אני לא מצליח לבצע Streaming חלק של DVD שנמצא במחשב השולחני שלי, ולכן בדקתי את קצב ההעברה ברשת שמגרד את ה-20 מגהביט מקסימום. אפשר בבקשה מדידות ביצועים שלכם כולל דגם כרטיס רשת אלחוטי שבדקתם איתו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, לחבר יש בעבודה שרת נובל 3.12 ישן והוא מעוניין לרשת אליו כמה תחנות נוספות, חלק עם דוס בלבד, חלק עם חלונות 98 ואחת עם חלונות XP. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי התייחסות ספציפית לאפשרות חיבור XP לגירסה 3.12. האם מישהו יכול להתייחס לכך? בנוסף, האם ללא הבנה גדולה ברשתות ונובל, ניתן לבצע את הקישורים הנדרשים שכוללים לפי מה שראיתי עדכון גירסה 3.12 בפאטצ'ים נחוצים, התקנת תוכנות לקוח והגדרותיהן בתחנות הקצה והגדרות נחוצות בשרת? האם יש תיעוד שיאפשר גם להדיוט לבצע זאת? בדקתי באתר של נובל וקצת הלכתי לאיבוד... בתודה מראש כל על עזרה.
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מגדיר תיקייה שתהיה משותפת, באפשרויות חיבור אישרתי את האפשרות של שיתוף קבצים ומדפסות. אבל אני לא מוצא את התיקייה במחשב המשני שמחובר דרך המחשב שלי... ** יש לציין שהאינטרנט עובד ב-2 המחשבים בצורה מצויינת ואין בעיות, ככה שהתקשורת בין המחשבים בסדר גמור ** חיפשתי כמה וכמה פעמים ב"מיקומי הרשת שלי", ניסיתי להוסיף דרך האשף, אבל פשוט לא הצלחתי. האם יש תוכנה שתאפשר העברת קבצים ממחשב למחשב? עד עכשיו הייתי מעביר איתו קבצים בICQ אבל שאני מעביר קבצים גדולים [ 2 ג'יגה למשל ], המחשב פשוט נתקע... התוכלו להמליץ לי על תוכנה מסויימת שתעשה את העבודה? תודה מראש לעוזרים,
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי FIREWALL של חברת SYGATE מעודכן עד כמה שניתן ויש לי עוד אחד קיצר ה FIREWALL של SYGAE אומר לי ש:some body is scanning your compuer ואחרי כמה שניות 20 שניות בערך חוסם אותו שאלתי היא איך ניתן לחסום את אותו ה IP הספציפי ?ואם הוא יכול לגרום איזשהו נזק ?לגנוב פרטים ?
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
1. יש לי מחשב נייד עם רשת אלחוטית איך אני מזהה אותו.? אחרי שהתקנתי דרייברים 2. אחרי שהגדרתי במשחק רשת קרייט גיים איך מחשבים אחרים בבית נכנסים אליי?
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברה. אני מנויי לאינטרנט של הוט , ואני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי (אני כעת בארה"ב) ככה שאני צריך המלצה לאחד בסביבות ה 50$. האם כל ראוטר שאני יקנה בחו"ל יתאים (יש בעיה עם הפרוטוקלים PPTP וכאלה לא?) , או שיש בעיות רק אם אני קונה ראוטר עם מודם (שזה לא המקרה פה!). מה שאני צריך זה שאני יוכל להתחבר לאינטרנט עם הנייד שלי בבית בלי צורך בכבלים. אני מעדיף שיהיה מהאתר הזה: newegg.com . תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, אני מחובר לאינטרנט מהיר , עם בזק ADSL במהירות מגה וחצי , יש לי 3 מחשבים בבית , 2 שולחניים ואחד נייד , כרגע יש לי מחשב ראשי שמחובר למודם של בזק והשני מחובר דרך כבל רשת מוצלב ומקבל אינטרנט רק כשהמחשב הראשי דולק , דבר שלא ממש נוח , וגם הנייד לא מחובר. חשבתי על רשת אלחוטית , בבזק יש מבצע.. ואני לא יודע איזה חלקים הם נותנים , איכותיים או לא. השאלות שלי הן: 1. איך בדיוק עושים רשת אלחוטית? כאילו איך זה מתחבר.. הקו של בזק נכנס לנתב או מה ? 2. האם מספר המחשבים שיתחברו לנתב מוגבל? 3. האם זה מאובטח ובטוח כמו רשת רגילה? כמו שיש לי כעת.?, שמתי לב שיש נתבים אלחוטיים שיש בהם חומת אש, זה עוזר? או סתם? 4. מה בקשר לאיי פי? לכל מחשב יהיה איי פי שונה? ומשתנה עם הפעלה מחדש? או ה…
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
כיצד אני יכול למדוד כמה ג'יגות אני מוריד בחודש? בתודה מראש עריכה: אם זה עוזר אני עם נתב מדגם ECI 270PR.
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי בעיה בבית. יש לי שני מחשבים בבית. על אחד מהם יש את ויסטה, ועל אחד יש xp. שני המחשבים מחוברים ביניהם עם כבל רשת מוצלב.. ויש ביניהם חיבור.. עכשיו מה שקורה זה שאני יכול לילה שלם להיות מחובר. ומוריד דברים.. והכול יעבוד סבבה.. אפילו יומיים רצוף.. בקטע הזה הוא סוס עבודה אין בעיות.. הבעיה היא אחרי שאני ניגש למחשב וסתם אפילו מנסה להיכנס ל ynet.co.il בשלב זה אני רק רואה בחלון של האקספלורר - connecting והוא לא מתחבר... יש מצבים שאני צריך ממש לכבות את הראוטר... ואחרי כמה דקות אני מדליק.. וזה עובד.. זה כאילו הוא עדיין בשוק מ"העבודה הקשה" שהוא עשה ... יש ךמישהו רעיון מה לעשות.. אני החלפתי את הראוטר. לראוטר חדש בבזקסטור.. ואותה בעיה ...
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי אני מתכנן אינטרנט קווי שאני רוצה לעשות בעצמי בבית. יש לי בבית תשתית, עם כבל 7 CAT אדום שנמצא בסלון, ובעוד שני חדרים. בכל החדרים, כולל בסלון - אין בקופסת התקשורת (ניסקו) שקע לאינטרנט 45 RJ. ה 7 CAT אצלי מבצבץ, מצרף תמונה. http://www.siz.co.il/my.php?i=zmduxja5mm5z.jpeg הבנתי שעלי לקנות: 1. קונקטורים של 7 CAT. בהזדמנות זו אני שואל: האם קונקטורים של cat 6\cat 6e גם יתאימו? 2. פלאגים מפלסטיק שנקראים BOOT בשביל איטום הכבל בקצה. הבנתי שמומלץ לסדר את הצבעים לפי T-568b: כתום-לבן כתום, ירוק-לבן כחול, כחול-לבן ירוק, חום-לבן חום. בנוסף הבנתי שהכלים הנדרשים: לוחץ כבל רשת (ללחוץ את הקונקטור של 45 RJ), ובודק כבלים שמחברים אליו את הכבלים כדי לראות שהכל חובר נכון. מבחינת ה…
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה לראוטר לסיבים אופטיים, שיש לו גם WiFi6. עדיף כמובן ראוטר שיש בו כניסת סיב ישירה תודה
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
- 2 followers
-
-
כיום יש לי אינטרנט סיבים של פרנטר 300 מגה. ראוטר קיים: D-Link Dual Band AC DSL-G256DG. הוא די ישן. המהירות כן נתמכת, אבל לפעמים אני סובל מניתוקים קלים ל-WIFI (גם ליד הראוטר) ובחדרים מרוחקים, גם עם מגדילי טווח פשוטים (של שיואמי), האינטרנט די זוחל. שאלתי היא - אם אחליף ראוטר למשהו יותר חדש, האם זה יסייע לי בהפחתת הניתוקים ובהגדלת הטווח? אם כן, אשמח להמלצה לראוטר טוב בטווח של 300-200 ש"ח. הצרכים שלי הם בסיסיים, סטרימינג ב-4K, שיחות וידאו.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
- 2 followers
-
-
הי, יש לי IPHONE ואני רוצה להתחבר איתו לאינטרנט בבית דרך WI-FI. איזה מכשיר אני צריך לחבר למחשב בשביל זה? האם כרטיס רשת usb הינה אופציה יעילה? (לדוגמא: TP-LINK USB)
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי שני חיבורי אינטרנט בבית לכל אחד קו משלו האם יש דרך לעשות שיתוף ובכך להכפיל את הרוחב פסלמחשב אחד? יש לי ראוטרים ויש לי כ. אלחוטי לכל מחשבבנוסף לכ.רשת רגיל. או לתת עדיפות לתוכנה מסויימת לשימוש ברוחב פס השני + הראשון?
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בכל הנושא הזה וכבר התבלבלתי...לכן אני פונה לעזרתכם: כרגע יש לי חבילת אינטרנט ADSL במהירות של 5 מגה עם נתב לרשת אלחוטית של סימנס שקיבלתי מבזק בינלאומי. אני מחובר לשתי חברות - "בזק" ו-"בזק בינלאומי" (מי הספקית ומי התשתית? חח אין לי מושג ) לבזק אני משלם 90 שקל בחודש ולבזק בינלאומי 115 שקל בחודש, זה נראה לי די יקר ועוד עם כל הרשתות החדשות שיצאו (NGN, UFO, PRIVETE NGN) אז זה בכלל נראה לי שאני יוצא פה פראייר. אז אני שואל האם יש עסקה אחרת שכדאי לי להתחבר אליה שתהיה משתלמת יותר? (יש לציין כי אני לא רוצה לרדת ממהירות של 5 מגה וכי המגמה שלי היא להישאר עם בזק ובזק בינלאומי ולא להתנתק מהחברות הללו). תודה עצומה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי כרגע ראוטר של בזק SIEMENS.. עכשיו יש לי בעיה בקליטה בקומה למטה עם מחשב נייד.. מה יתן לי פתרון יותר טוב HOMEPLUG או ראוטר תקן N של בזק? לפתרון של בעיית הקליטה
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים שדרגתי את האינטרנט שלי ל 5 MB, הספקית בזק בינלאומי והתשתית של בזק כמובן שקיבלתי ראוטר אלחוטי חדש מבזק SIEMENS SL2-141. עכשיו מאותו יום אני חווה רק בעיות עם האינטרנט, יש לי כל הזמן תקיעות באתרים, יש לי כל הזמן פינג גבוה במשחקי רשת ולפעמים גם תקיעה של כמה שניות בסרברים ( CHOKE ו LOSS) ולאחר מכן המשחק חוזר להמשיך כרגיל אבל זה קורה כל זמן מסויים. יש למשהו הסבר הגיוני לתופעה? נ.ב עם ה 2.5 MB לא חוויתי שום בעיות (אז עוד הייתי עם הראוטר הקודם שלי היותר ישן של בזק)
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
כבר יומיים שפתאום טורנטים בשעות הערב המאוחרות יורדים מהר, ופתאום יש עשרות connection-ים שוב (בניגוד לעד 10 חיבורים, כמו שהיה בחודשים האחרונים). האם מישהו יכול לאשר או להכחיש? (ASDL, בב"ל, 2.5MBIT, אזור קריות)
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי נתב RTA 1025w , קשוחה - 3.30j של Dynalink . השאלה היא איזה קשוחה עושה הכי פחות בעיות של התנתקויות והכי פחות בעיות עם ביטורנט . אפשר שזה יהיה קשוחה מכל חברה לא משנה לי .
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני חייב עזרה דחוף.... הPSN שלי במשחקים משתגע. פעם עובד לי משחקים ברשת, פעם לא או שזה חצי עובד חצי עובד = ניתוקים כל הזמן, בקושי מצליח להיתחבר... ויש לאגים. יש ממש קצת פעמים שזה באמת עובד בלי בעיות. אני ספק 012 תשתית HOT על 5 מגה אינטרנט... עכשיו אין לי ראוטר, אין לי פיירוול, הסוני מחובר אל הHUB. הHUB מחובר למחשב שלי המחשב שלי מחובר למודם. עוד שני מחשבים מחוברים לHUB קח שהמחשב שלי פועל כמו ראוטר. עכשיו ששאלתי בפורום הרשמי של סוני, אמרו לי שאני צריך לשנות את צורת סידור האינטרנט לפחות מסובכת, אבל תכלס זה שטויות. עכשיו תגידו, יש איזה משהו שאני יכול לעשות אם הספק או הגדרה מסויימת שהPSN יפעל לי חלק? כי הבעיות האלה משגעות אותי! ורק שתידעו שכל שאר הדברים פועלים מצויין, האינטרנט …
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להשתמש במרבית המקרים באינטרנט קווי ולעיתים רחוקות באלחוטי. 1. האם כאשר אקנה נתב משולב ניתן לבחור מתי האלחוטי יעבוד ומתי הקווי ? והאם בפועל השידור האלחוטי לא יפעל ? 2. אם אכן זה כך, אשמח להמלצה עם נתב (מדובר בדירה קטנה). תודה רבה, ניצן
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
ראוטר LINKSYS WRT54GL הפורטים הנכונים פתוחים לכתובת IP הפנימים הנכונה, האימיול מקבל LOW ID ושאני מחבר את המחשב רק עם מודם הכל עובד ואין לי LOW ID , ניסיתי לשנות כמה פעמים פורטים וזה לא עוזר. אגב אין קשר לפיירוואל כי גם כשהוא מבוטל זה לא משנה כלום. יכול להיות שהראוטר משהו לא טוב בו ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-