רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
יש לי אינטרנט כבלים LT2P עם מודם TERAYON שמחובר למחשב נייח בכבל רשת רגיל אני קונה נייד חדש שכמובן עובד בתקן G ורוצה להרים אינטרנט אלחוטי בבית ככה שאוכל לגלוש ממנו כמו כן יש מדפסת שאני רוצה להדפיס ממנה שמחוברת בUSB למחשב הנייח מה אני צריך ת'כלס? המחשב בקומה העליונה הרשת האלחוטית צריכה להיות נגישה גם בקומה מתחת (הכי חשוב) הנתב הזה מספק את הצרכים שלי? EDIMAX BR6204WG או שיש אחר מומלץ מבין אלו של באג? http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=281&t=10 תקנו אותי אם אני טועה, אני מחבר את המודם לנתב באמצעות כבל רשת ואז מחבר את המחשב הנייח לנתב באמצעות כבל רשת כי הם אחד ליד השני (אפשר לחבר אותו עם כבל רשת?) ומהנייד אני מתחבר אלחוטית לרשת האלחוטית שיצר הנתב (?)
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אם יש בכלל חבילת גיימרים ל 012 - במה היא עוזרת? פינגים לא יקפצו לי פתאום ל 200? פחות לאגים? מה...? אגב, תוספת תשלום? יש לי 5 מגה הורדה, 512 קילו העלאה, אז אני אצטרך להוסיף כסף בנוסף למה שאני משלם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שמידי פעם האינטרנט מתנתק לי פתאום בלי שום סיבה. אין לי גישה לשום אתר וגם הדפדפן לא חושב בכלל אלא מיידית אומר שהוא לא מצליח להתחבר. אני מחובר עם נתב Edimax BR6204WG - ואפילו אל הכתובת בקרה של הנתב (192.168.2.1) אני לא יכול להתחבר מה שגורם לי להאמין שהוא האשם.. (ואם לא הוא אז המחשב עצמו?) במקביל קורה מידי פעם שאין לי אינטרנט אבל אני כן מצליח להתחבר לנתב- ואז באמת רשום PPPoE disconnected. (אולי אחרי ניתוק שנגרם בעקבות בעיה בספק אינטרנט הנתב משתגע ולא מגיב ובגלל זה אין לי גישה אליו לפעמים..?) בדרך כלל האינטרנט חוזר תוך דקה-שתיים למרות שהיו גם מקרים יותר ארוכים. בבדיקה של Explorer מריץ עבור בעיות רשום: יש למישהו רעיונות מה קורה? פתחתי אתמול שרשור אחר לגבי בעיה עם …
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מה דעתכם על הנ"ל? הוא מקבל ביקורות חיוביות ברשת. הsetback הגדול הוא התמחור הגרוע: בארץ מעל 700 ש"ח. בNEWEGG נמכר ב-38 דולר... :-\ :(
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית ושלי הוא השרת ,עכשיו אני מעוניין להקצות לאימיול עד 50 אחוז מהפס אינטרנט שיש לי על מנת שהמחשב השני יוכל לגלוש נורמלי וגם אני , איזו תוכנה הכי פשוטה להגדרת דבר כזה? [שמעתי על BANDWITH ו NET LIMITER] אם אחת מהן ,איזו?
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לאחר ריב גדול עם חברת הכבלים הוט ועם נטוויז'ן (כאשר זו מפנה אותי לזו- ולהיפך), החלתי לשנות את התשתית וגם את הספק. אני לא כל כך מבין בענייין, יש מספר דברים שברצוני לדעת: 1- מה ההבדלים בין ADSL לבין הכבלים ?? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם, ולבסוף מי עולה על מי ?? 2- לאחר שהושגה תשובה לשאלה הראשונה, מנסיוכם-דרך אילו חברות כדאי להתחבר ?? חשובה לי מהירות החיבור, איכות השירות,והאמינות של החיבור והחברה, ובסופו של דבר גם המחיר (גם בנוגע לרשת אל-חוטית). בהתחלה הייתי מחובר כרגיל, עם מודם בלבד. וכאשר נוסף לי מחשב התחברתי ברשת אל-חוטית, כאשר המודם מחובר לראוטר והוא מחובר בכבל רשת למחשב הקרוב ודרך כרטיס רשת אל-חוטי של USB למחשב המרוחק. תודה מראש לעוזרים…
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
ככה יש לי נתק edimax בתקשורת N יש לי עליו שלושה מחשבים אחד מחובר רגיל קווי השני מחובר אלחוטי(נייד) וגם השלישי(נייח) כולם עובדים על תקשורת N הנייח עושה לי בעיות בקליטה בגלל המרחק האות שידור נמוך לפעמים מתנתק שמעתי שאפשר לקנות מגבר שיגדיל את התווך קליטה עם כן אז איזה מגבר אם אפשר המלצות לגבי זה אני חייב לסדר שם תקליטה תודה לעוזרים! יוסי.
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי לשימוש ביתי (שני לפטופים ומחשב נייח אחד, חיבור לבזק) אבל יש לי ילדים קטנים בבית, ואשתי חוששת מהקרינה ולכן אני רוצה שבמהלך היום, החיבור לרשת יהיה קווי ורק בערבים להעביר לרשת אלחוטית (כדי לשבת עם הלפטופ בסלון...) אני מניח שכל ראוטר אלחוטי הוא גם חוטי אבל ברובם הכיבוי האלחוטי הוא בהגדרות השאלה שלי - האם יש ראוטר אלחוטי שאני יכול לכבות את השידור האלחוטי שלו באמצעות מתג חיצוני או כפתור כלשהו ולא דרך ההגדרות שלו? אני מחפש משהו לא יקר מדי, משהו בסביבות ה300 ש"ח תודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי חברה. אני מעוניין לרכוש ראוטר אלחוטי, התקציב שלי הוא עד 350 ש"ח. רציתי לדעת כמה דברים: א. האם לכל ראוטר אלחוטי יש בנוסף אופציה לחיבור חוטי? ב. איך בדיוק מחברים את הראוטר? ג. האם אני צריך לחבר למחשב המשני משהו שבעזרתו הוא יקלוט את הראוטר? (מקווה שהייתי מובן). בבקשה המליצו לי על דגם מסוים ותנו לי פרטים עליו ומאוד יעזור גם אם תאמרו לי באילו רשתות ניתן לרכוש אותו. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים עם WinXP Pro, מחוברים עם כבל רשת מוצלב ושני כרטיסי רשת. מחשב אחד מחובר לאינטרנט בכבלים ע"י מודם USB עם חייגן (כלומר יש בו שני Local Area Connections) שני המחשבים מזהים את החיבור (קופץ לי הסמל של ה- Local Area Network) הפעלתי בשניהם את אשף הגדרת רשת ב- XP, רשמתי בשניהם את אותה קבוצת עבודה ועשיתי restart. אח"כ שיתפתי כמה תיקיות בשניהם וניסיתי לראות אותם במיקומי הרשת שלי, וגם ניסיתי לראות את המחשב ב- "מחשבים ברשת שלי", שיחקתי עם ההגדרות שעה אבל כלום.... מה עושים???
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
מה עושים חבר'ה? כשאני מוריד קובץ וידאו בקאזה זה פותח חלון של "דרוש רישיון"(באנגלית) תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב... הכל טוב ויפה... מיתחבר לאינטרנט ..עד פה הכל טוב....... גולש גולש גולש גולש ... ופיתאום כאילו שהמודם עושה ריסט לבד.... זאת אומרת החצים האלה נהיים אופרים במקום ירוקים.....(המודם שלי הוא ale 130) אני מתחבר שוב ואז אחרי מיספר דקות זה שוב קורה.... לפעמים זה עושה לי שגיא 721 ... שהמחשב הרחוק לא מגיב כאילו למי שהוא יש פיתרון ....
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
ניסיתי כבר הכל, בדיקה ב HIJACKTHIS מראה לי שהכל תקין, בדיקה ב SPYBOT מראה שהכל תקין והאנטיוירוס (קספרסקי 6) לא מצא וירוסים.. אז למה אני מקבל פינגים גבוהים בשרתי קאונטר סטרייק ישראלים! וכשאני מדבר על גבוהים זה מעל 200.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות כדי לעבור את החסימה וכדי להכנס לצאט שוב? זה הצאט של נענע ניסיתי להתנתק ולהתחבר וזה לא עוזר...
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
עד עכשיו חיברתי את ה +614 לאלקטל 510, האלקטל ביצע את הניתוב (ה DHCP ב 614 היה כבוי), וה 614 שימוש בעצם רק כ AP. כעת עלי להיפטר מה 510, והשתמש רק ב 614. ניתקתי את ה 510 לגמרי, ושמתי באוטו :-) נכנסתי ל 614, הפעלתי את ה DHCP, ראיתי שהמחשבים אכן מקבלים כתובת IP מה 614. כעת חיברתי את חוט הטלפון לכניסת ה WAV של ה 614, נכנסתי ללשונית WAV בממשק ה WEB שלו, בחרתי PPPoE, הכנסתי myusername@014 ואז הסיסמא פעמיים. לחצתי APPLY, ה 614 עשה ריסט, וחזר. אבל אין לי חיבור לרשת ! תחת לשונית סטטוס אני יכול ללחוץ CONNECT, אבל הוא עדיין לא מתחבר (וגם לא כותב למה, רק תחת לשונית LOG אפשר לראות : PPPoE try to re-connect automaticly PPPoE Retry Fail) בקיצור, הוא א מצליח להתחבר לספק האינטרנט. (למרות ש…
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
הי המצב הזה קורה לי רוב הפעמים בהורדה אני משתמש ב JDOWNLOADER לא שיניתי כלום בהגדרות נתב LINKSYS WRT54GL קושחה TOMATO 1.23 מה שקורה שאני ממשיך להיות מחובר אבל אתרים לא עולים פשוט נטענים בלי סוף ניתוק וחיבור ראוטר לחשמל פותר את הבעיה סה"כ הגדרתי את L2tp server address את המשתמש והסיסמא אולי משהו חסר ? לא הגיוני שכל יומיים אני אנתק ואחבר לחשמל
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, שידרגתי את התשתית בזק שלי מ100 ל200 מגה, ולכן גם שידרגתי את המודם-ראוטר שלי מ TP-LINK TD-W9970 ל TP-LINK VR600 V3. באותם תנאים, אני חווה מהירות קצה פחותה עם המודם-ראוטר החדש, אפילו שהמהירות ביציאה מהראוטר גבוה יותר עם הVR600. הראוטר מחובר קווית למתאמי רשת על-גבי חשמל TP-LINK TL-PA7020 V2 ומשם קווית למחשב. עשיתי בדיקה של מהירות לפני המתאם ואחרי המתאם, כאשר חיברתי את המתאמי חשמל קרוב אחד לשני והשתמשתי באותם כבלי רשת - זאת אומרת שבודדתי את השינוי בין הבדיקות למודם-ראוטר בלבד. אלו התוצאות שקיבלתי: ראוטר TD-W9970 מהירות לפני המתאם (ביציאה מהראוטר): 94.5Mbps מהירות אחרי המתאם: 94.5Mbps רואטר VR600 מהירות …
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי, ו2 מחשבים... מחשב 1 - נייח שמחובר לנתב באמצעות כבל רשת מחשב 2 -נייד שמחובר לנתב דרך כרטיס רשת אלחחטי יש גישה לאינטרנט ל 2 המחשבים אבל ברשת הם לא רואים אחד את השני... מה יכולה להיות הבעיה? באשף הרשת הגדרתי את שניהם באותה צורה (שניהם גולשים דרך נתב)
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יודע למה שאני מוריד קובץ כלשהו אחרי דקה אני מקבל הודעה של error access denied ?? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
ברשותי כעת חיבור לאינטרנט דרך ADSL. ברצוני להוסיף קו ואינטרנט של הוט (בנוסף ל-ADSL). האם מישהו יודע אם אני אוכל להתחבר לאינטרנט משני החיבורים דרך הספק שלי, או שאני אצטרך לבחור או חיבור רק דרך ADSL או רק דרך הכבלים (במצב זה צריך בעצם, לפתוח 2 חשבונות אצל הספק) תודה
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
במדריך כתוב על אינטרנט רגיל איך משתפים אינטרנט בכבלים שהתקשרתי ליס אמרו לי שהם לא עושים את זה
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי HD שהיה לי בבית בנפח 60GB על המחשב שלי. בכוונתי להפוך את המחשב שלי למין "שרת קבצים" של הבית . שיהיו עלו סרטים/שירים וכל אחד ממחשבי הבית יוכל להכנס ויוכל לכתוב ולקרוא מן הקבצים והתיקיות . על המערכת שלי מותקנת מערכת XP . הכונן החדש נקרא (F:) ושיפתפתי אותו + נתתי הרשאה FULL CONTROL בתור התחלה ל EVERYONE שאני מנסה להכנס ממחשב אחר ברשת ששמה HOME למחשב שלי אני מקבל את ההודעה הבאה . אשמח אם תעזרו לי לבצע את המשימה שנראת לי כפשוטה למדתי פעם קצת רשתות אבל זה היה מזמן , החומר כבר נשכח . תודה רבה דקל
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
ככה, לא הייתי פה כמה זמן, אתמול חזרתי, אני רואה עוד ועוד גירסאות של עידכונים למודם אלקטל.... אני מאוד אשמח אם מישו פה יוכל לעשות לי (ואני מאמין שגם לאחרים) קצת סדר בדברים אני נמצא כרגע בגירסה הראשונית (זאת שמקבלים מהחברה, לא ביצעתי שום שידרוג עוד, אני לא יודע אם אתם מכירים\הכרתם בכלל את הגירסה הזו :-) ), ורציתי לדעת את הסדר וכל העידכונים שיש, כולל מה צריך לעשות לפני מה (אם צריך לשדרג קודם משו לפני השידרוג הבא), ובנוסף קישור לכל מדריך של כל שידרוג+הסיכונים\הצלחות\יתרונות\חסרונות שבדבר.... תודה רבה אנשים!!!
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אהלן. אני כרגע נמצא עם נטויז'ן 1.5 מגה על תשתית HOT. אין לי תלונות לגביהם, אבל שמעתי שלבזק יש פינגים טובים יותר לחו"ל. היות אני מרבה להתעסק עם שרתים בחו"ל, בעיקר במסגרת משחקי רשת המוניים, זה נושא קריטי עבורי. אנא המליצו לי על ספק+תשתית שיהוו את השילוב הטוב ביותר על מנת לקבל פינגים נמוכים כמה שיותר בחו"ל. (לא צריך פירוט מוגזם, פשוט תגידו לי מה יהיה טוב. רק לא חבילות גיימרים למיניהן כי ממה שאני יודע מחירן מופקע.)
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
1. יש לי מחשב נייד עם רשת אלחוטית איך אני מזהה אותו.? אחרי שהתקנתי דרייברים 2. אחרי שהגדרתי במשחק רשת קרייט גיים איך מחשבים אחרים בבית נכנסים אליי?
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-