רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
אז מה ההבדלים ביניהם? ולמה דווקא בשביל רשת צריך מוצלב ולא ישר?? וד"א יש לי כבל רשת שיש לו 8 חוטים!! למה זה??
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
הי המצב הזה קורה לי רוב הפעמים בהורדה אני משתמש ב JDOWNLOADER לא שיניתי כלום בהגדרות נתב LINKSYS WRT54GL קושחה TOMATO 1.23 מה שקורה שאני ממשיך להיות מחובר אבל אתרים לא עולים פשוט נטענים בלי סוף ניתוק וחיבור ראוטר לחשמל פותר את הבעיה סה"כ הגדרתי את L2tp server address את המשתמש והסיסמא אולי משהו חסר ? לא הגיוני שכל יומיים אני אנתק ואחבר לחשמל
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
או קיי..קניתי עכשיו מחשב חדש וטוב ב6600 שקל... ואני בדילמה עכשיו...אבא שלי מוריד הרבה שירים..והוא הרבה באינטרנט ואמא שלי גם באינטרנט הרבה...ואני דיי רוצה להעיף אותם מהמחשב שלי.. עכשיו אם אני עושה רשת אז הכל מחובר אליי...אבא שלי יגלוש באינטרנט מהלפטופ שלו ואמא שלי ממחשב אחר..עכשיו שמעתי שאם מחברים מחשב לרשת...אז האימיול עובד חרא...בגלל LOW ID או משהו כזה...ואולי גם האינטרנט אקספלורר יהיה איטי יותר אז בבקשה תעשרו לי להחליט ותעירו לי הערות כי בטח טעיתי פה בכמה דברים....האירו את עיניי!!!!!!
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום! יש לי היום 2.5 מגה ב 013 והוט. אני רוצה לשדרג ל 5 מגה. שמתי לב שעד היום לא קיבלתי תמיד את המהירות ששילמתי עליה ואני מניח שאצל כל הספקיות המצב דומה. השאלה היא האם יש לכם המלצה לספק פחות גרוע מכולם, או שכולם פחות או יותר אותו דבר? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
אם אני עושה ייצוא של הגדרות ב RTA1025 אני אוכל להשתמש בהן בנתב מדגם אחר? ד"א איזה נתב תקן N של בזק עדיף: Netgear DG834NU או 2760 DLINK ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מה המחירים שלהם? (באתר זה לא מראה) מחיר התחברות, מחיר חודשית מבצעים וכו'... תודה.
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום. בנייד מותקנת מערכת הפעלה widows xp media center version 2002 service pack 2 .אמנם הגלישה באקספלורר תקינה אבל בכל דפדפן אחר או בהפעלת יישומים הכל נראה כאילו אני לא מחובר לאינטרנט. בדקתי ב"חריגים" בפיירוול של ווינדווס והכל תקין שם (כל התוכנות הנ"ל מאושרות ומסומנות ב וי .) עולה לכם משהו?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, מחוברים בכבל רשת מוצלב, שלאחד המחשבים מחובר מודם ADSL USB ALE 070 הכחול שעומד הגדרתי בין שניהם את הרשת (הכל אוטומטי) אפשרתי בפיררואל והכל שני המחשבים מגיעים אחד לשני ומקבלים פינגים אחד לשני במחשב שבו נמצא המודם מסומנת האפשרות של השיתוף בוי ובמחשב השני רואים את המודם שהוא מחובר ושאפילו אינטרנט מגיע למחשב השני, הבעיה שהאינטרנט לא עובד שם ושום אתר לא עולה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
במשחק TACTICAL OPS אני תמיד הייתי מקבל פינגים נמוכים. אתמול פתאום קיבלתי גבוהים. ניסיתי לעשות RESET למודם ולמחשב וחיברתי שוב את כל הכבלים ועשיתי בדיקת מהירות. מה יכולה להיות הבעיה? אולי כבל הרשת דפוק? ועוד בעיה: במשחק, יש רשימה של שרתים שאליהם אפשר להכנס. לאחר התקנה של VISTA (אולי זה לא בגלל זה.. לא יודע) אני מקבל את הרשימה לאחר כ 5 דקות ובמערכת הקודמת(WINXP שוב אני לא יודע אם זה קשור) הייתי מקבל את הרשימה ב5 שניות! מה עושים? אולי משהו לא טוב? יש לציין שהייתי מתחבר תמיד בחייגן של 012 אך עכשיו בVISTA אין חייגן. אולי לא הגדרתי את ההגדרות טוב? (שוב, בדיקת מהירות סבבה וגם אימיול עובד טוב...) עזרה בבקשה. :'(
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי ראוטר ואני מחובר משני מחשבים: אחד קרוב לראוטר ואחד רחוק. ושניהם מחוברים עם כרטיסים אלחוטיים. עכשיו ברחוק יש לי ניתוקים כל הזמן. איך אני מסדר אותם? מה הבעיה? ד.א. באחד המחשבים, כשאני רוצה להתחבר לרשת אלחוטית אני צריך כל פעם לסמן V ב Use windows to to configure my wireless network settings. איך אני מסדר מכו במחשב השני שישר שאני מדליק את המחשב הוא מתחבר לרשת אוטומטית?
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
המחשב הנייח שלי, עם WIN XP, מחובר באופן חוטי לאינטרנט (מתווך על-ידי ראוטר). הנייד, עליו מותקן WIN7 מתחבר באמצעות רשת אלחוטית. הבעיה, והיא חוזרת על עצמה בפעם השנייה כבר, היא שלאחר פורמט של הנייח, הנייד לא מזהה את הנייח ברשת ולא יכול להעביר אליו קבצים. חוץ מזה הרשת תקינה. בפעם הקודמת נאלצתי להתקין מחדש את הרשת האלחוטית. אשמח לקבל עצות כיצד לפתור את זה.
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח לפתוח שרת FTP ממתי שיש לי סוויץ ורוטר לפני זה שהיה לי רשת של שתי מחשבים יכולתי אבל עכשיו לא המודם אלקטל שלי נהפך לPRO במקום HOME ויש לי סוויץ שמרכז את כל המחשבים שיהיה לכולם אינרטנט. קיצר שאני פותח את התוכנה Serv u ושם הגדרות כמו שהיו לי פעם זה לא עוזר עם אני מתקשר לIP שלי מקווה שהבנתם אותי
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
ההתייעצות נוגעת גם להאם אפשר להחליף, איזה מהם להחליף, ובאיזה נתב להחליף. הנה שרטוט של הבית ומה שקורה בו: נקודה כחולה זה נתב\משחזר, נקודה סגולה זה מחשב. 1 זה הנתב, 2 זה המשחזר. ברור מה קורה כאן. אני בעצם רוצה להכניס מכשירים אלחוטיים למשוואה. לפטופ שישמש כסטרימר לטלוויזיה במקרה הצורך. אני רוצה להחליף אחד מהם בראוטר אחלוטי חדש מהקופסא. ההתייעצות בעצם - עד כמה זה אפשרי? שניהם של אדימקס אם זה עוזר במשהו, שניהם לא משהו בכללי. אין לי תקציב גדול מידי. המטרה היא שהראוטר ייתן כיסוי אינטרנט לרוב, אם לא כל הבית. מימדי הבית אני לא יכול לתת לכם, בגלל שאין לי אותם. האם יש לי אפשרות פשוט להתקין את החדש במקום 1 ולקוות שהמכשיר יבין את המשחזר ואת כל הקונפיגורציה לבד?
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני יכול לקבל את אחת החבילות אלו באותו מחיר איזור ה 100 ספק + תשתית מה עדיף? למשחקים, הורדות וגלישה. (עשיתי את זה לפי סדר העדיפויות שלי)
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי יש כרטיס רשת ObBoard ועוד כרטיס אחד שהוספתי, ז"א - 2 כרטיסי רשת לפני מספר ימים חיברתי מן התקן USB חיצוני שהוא בעצם מקלט טלוויזיה ומכיל כניסת אנטנה של טלויזיה, רדיו, SVCD וכניסת סאונד. כמו כן יש בו יציאת סאונד. רציתי לדעת האם הכרטיס רשת השלישי, המופיע לי פה: הוא בעצם ההתקן החיצוני הזה שחיברתי? ומה לעזאזל הוא עושה שם? זה התקן TV לא רשת או משהו! מה אפשר כבר לעשות איתו שם? תודה רבה לכם
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
הי, יש לי שני מחשבים בדירה שאותם חיברתי יחד: המודם של בזק הפכתי ל-Router. קניתי Switch פשוט. חיברתי את שני המחשבים והמודם ל-Switch בכבלים רגילים. והאינטרנט עבד נפלא (עבדתי לפי המדריך ב-Fresh.co.il). בחיבור זה, לא הצלחתי ליצור רשת פנימית. קראתי את המדריך שמופיע באתר לחיבור רשת פנימית, ושם כתוב שצריך לחבר כבל מוצלב בין המודם ל-Switch. הבעיה החלפתי את הכבל הרגיל בין המודם ל-Switch בכבל מוצלב ונורת ה-Lan 10/100 כבתה. האם זה אומר שהכבל פגום? שאלה נוספת שמתי לב שבמדריך הוא כותב שיש להגדיר חייגן VPN - האם זה אומר שאין להשתמש ב-B Focus כחייגן? תודה.
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום .. יש לי ראוטר של אדימקס שמחובר ל-3 מחשבים. שאני מנסה לשלוח בתוך הרשת כלומר בין המחשב שלי לשל אחי אני מקבל מהירות העברה מאוד נמוכה.. כאילו אני שולח אל מחוץ לרשת איך אני יכול לסדר את זה ? דרך ההגדרות של הראוטר ? פיירוול ? ההגדרות של המחשב השולח / המקבל / שניהם ? ואם אי אפשר איך אני יכול לעשות שיתוף תיקיות בין Vista ל-XP לי יש ויסטה לאחי XP ולמחשב השלישי XP אולי יש Pepole Near Me ב-XP אולי בשם אחר? תודה!
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב אני מצליח להתחבר לרשת אבל לא לאינטרנט אז כדי שזה יעבוד אני צריך למחוק את הדרייברים שלו ואז להתקין מחדש כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש יש למישו פה אולי מושג מה אני לא עושה בסדר?..
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
ניגמר לי היתחייבות מבקש המלצות ל חמש מגה במחיר סביר לא איכפת לי ספק או תשתית. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית רשת אלחוטית G ורציתי לדעת אם אפשר להישתמש בזה בארץ אני דיי בטוח שכן אבל הדבר היחיד שאני לא בטוח בה זה הגדרת האינטרנט
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
אני כרגע במצב שנגמרה לי התחייבות בבזק בינלאומי על 1.5 ומחייבים אותי מחיר מגוחך של 59 ש"ח. אני רוצה לשדרג ל-4 מ"ב ולא רוצה להתחייב (נוכח בעיות ההורדה שהיו לאחרונה), אבל המחיר הכי טוב ששימור לקוחות נתנו לי הוא 45 ש"ח ל-4MB בהתחייבות לחצי שנה (המחיר ישאר לשנה), על המחיר ללא התחייבות אין בכלל מה לדבר. אז אני שוקל לעבור לאקספון, המחיר שלהם ללא התחייבות הוא 49 ש"ח לחודש. עכשיו אני גם התקנתי קו של בזק במקום ההוט שהיה לי, ובזק בינלאומי ברוב חוצפתם רוצים ממני 64 ש"ח כדי לעבור מהוט לבזק כי אני לא בהתחייבות על ה-1.5. זה כבר העלה לי את הפיוז ובינתיים עוד לא נתקתי את ההוט. מגוחך שאני גם אשלם 64 ש"ח חד פעמי, וגם אמשיך לשלם 59 ש"ח על קו 1.5MB. כבר יותר זול לפתוח חשבון חדש באקספון ועוד ל…
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם. מזה תקופה ארוכה מאוד שאני סובל טרור וחוסר מקצועיות מהספק הנוכחי שלי. עקב חוקי הפורום אני לא יכול לחלוק את האמת עליו אז אני אבקש המלצות לספק אינטרנט כלשהו רק לא נטוויז'ן. ;D לאחר מכן מה חשוב לי בספק... 1) שיהיו מקצועיים, להגיד לי שכל תקלה לנתק את הראוטר זה לא לעניין. 2) שיהיו אמינים, לשקר לי שההוראת קבע בבנק לא תקינה למרות שהם לא ביקשו כסף זה לא מקצועי. 3) שיהיה ביצועים טובים עם שרתים בחו"ל, אינטרנט של מגה וחצי ופינגים של 400+ בכל שרת משחק מחול זה ממש לא לעניין. 4) שיהיה איכותי, זה בלתי נסבל שאינטרנט מתנתק פעם בשבוע שבועיים ושאני מדבר עם התמיכה הם אומרים לנתק לחבר ושטויות ובלי שאני אגע איך שאני סוגר את הטלפון זה מסתדר. 5) בלי הגבלה מטופשת על כמות ההורדה החודשית…
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היום היה לי בעייה בחיבור של האיטנרנט אז ניסיתי לעשות REPAIR על ה icon של האינטרנט (יש לי ראוטר ו2 מחשבים אז זה local area network) ומשום מה במחשב אחד יש לי סימן של 2 מחשבים עם סימן קריאה וכתוב שיש בעייה ו windowns לא מצליח לעשות clearing dns cache. יש למישהו מושג איך אני יכול לעשות את זה באופן ידני? (במחשב השני הכל בסדר אז אני משער שזה לא קשור לספק למרות שכתוב בהודעה לפנות אליו) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית ושלי הוא השרת ,עכשיו אני מעוניין להקצות לאימיול עד 50 אחוז מהפס אינטרנט שיש לי על מנת שהמחשב השני יוכל לגלוש נורמלי וגם אני , איזו תוכנה הכי פשוטה להגדרת דבר כזה? [שמעתי על BANDWITH ו NET LIMITER] אם אחת מהן ,איזו?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
אני ממש רוצה להחליף לויסטה ואחותי לוחצת עלי שלא כי בכל הנסיונות שלי לעשות ICS עם ויסטה לXP זה לא עבד .. מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-