רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי 3Com 3CRWE554G72T ובהגדרות תחת Advanced יש Syslog tab בו ניתן להגדיר כתובת של מחשב ולבצע Enable Syslog Server . אז הגדרתי שם את הכתובת של המחשב שלי ואפשרתי את האופציה, אבל אני מניח שצריך להגדיר גם משהו במחשב כדי לאפשר Logging. מישהו יודע איך משתמשים באופציה הזאת ???
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת על המחשב הראשי שדרכו המחשב השני מובר יש פיירוול עכשיו רציתי לדעת אם הפיירוול שעל המחשב הראשי מגן גם על המחשב השני ברשת? והאם ניתן לפרוץ למחשב הראשי מהמחשב שמחובר אליו ברשת?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
[table][tr][td][/td][/tr][tr][td]שלום חברי הפורום, ברצוני לשאול אתכם, האם אתם יכולים להמליץ לי על ראוטר אשר אינו קורס בחיבור חייגן במהירות 12 מגה? (חיבור L2PT) משום שכבר שנתיים הראוטר שלי (אדימקס BR65BN) קרס כמה פעמים ביום בגלל החיבור הזה... לפני חודשיים הבעיה הזאת נפתרה סוף סוף על ידי כך שהעבירו אותנו לחיבור ללא חייגן..הראוטר לא קרס מאז אולם בעיות אחרות החלו להופיע בעקבות תעדוף נמוך (טורנט נמוך, הורדות איטיות בשעות העומס..) (הנושא שפתחתי פה לגבי הבעיה הזאת וכל ההסברים... לינק) לאחר קריאה קטנה פה הגעתי למסקנה שבחיבור ללא חייגן אני נחשב בתור משתמש רגיל ושרק על ידי חיבור חזרה לחייגן,אני אחשב בתור לקוח גיימר (כמו שהייתי פעם) הבעיות הללו יפתרו..אבל הבעיה היא שזה יגרום לבע…
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום , ברשותי מודם נתב אלחוטי של בזק ASUS AM 604g. אין לי כרטיס אלחוטי במחשב . אני מעוניין לשים את המחשב במבנה בחצר, אשר מרוחק מהמודם הנ"ל שנמצא בתוך הבית מרחק של כ40 מטר. מה צריך לרכוש בכדי שתהיה קליטה ממרחק כזה ?
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש בנרות אתר עם הסברים על כל הפקודות בטלנט של אלקטל משודרג (281@8606). יש שם הרבה מאוד פקודות, וה-help לא מביא הסברים ממש מספקים. אם למישהו יש אתר שמסביר בדיוק יותר בפירוט על כל פקודה ופקודה, אני אשמח לקבל לינק. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מעכשיו ניתן לצרוב גרסאות לינוקס ל- WRT54Gv5 ללא חומרה מיוחדת!!! http://www.linksysinfo.org/modules.php?name=News&file=article&sid=545 בפועל קיימות מעט מאד גרסאות לינוקס מספיק קטנות שיכולות להכנס לזכרון הקטן של ה- WRT54Gv5, כמו למשל גרסת המיני של DD-WRT
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה להכנס למסנג'ר כאשר אני מחובר דרך הראוטר(הודעת שגיאה ופשוט לא נכנס). בשביל למקד את הבעיה אני אתאר לפרטים את התצורה בבית: מחשב1- מחשב נייח מחובר עם כרטיס רשת לראוטר (פיזית). מחשב2- מחשב נייח מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי ( TP LINK 108 MB),קליטה 90% ב 108MB. הראוטר מסוג TP LINK 108 MB מחובר למודם מסוג טומפסון(כבל רשת) תשתית כבלים,ספק- בזק בינלאומי חבילה של 3 מגה. כאשר אני מחבר את מחשב1 פיזית למודם (עם חייגן) אני נכנס חלק אין בעיה. כאשר אני מחבר בתצורה שהזכרתי בהתחלה אין כניסה - משמע מחשב2 והראוטר ללא שימוש. לגבי ה UTORRENT (במחשב2) הUTORRENT פשוט לא עובר את 30 KBS (ישנם 20 קבצים להורדה ,6 ACTIVE היתר לא) כאשר אני מחובר דרך הראוטר. פתחתי את הפורט המתאים …
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
למי שזוכר (לא שאני מצפה ממכם ליזכור) דיברתי על זה שהמודם של בזק ה ALE 150 לא עושה לי בעיה אחת והוא עובד יופי ובלה בלה בלה... קיצור, הוא מתחיל לעשות לי בעיות!! אני משאיר את האינטרנט עם האמיול דולק ללילה וכשאני קם אני רואה את החייגן מנסה להתקשר לאינטרנט בנסיונות כושלים, אני מקבל הודעת שגיאה 721, התקשרתי לבזק ושם ענה לי סרגיי שבקושי עזר לי כי כל מה שהוא אמר לי זה להתקין דרייברים חדשים וזה לא עזר, לבטל את אפשרות בחיסכון בחשמל של הUSB וזה גם לא עוזר!!! ועד שהם עונים בתמיכה הטכנית זה שעה גם ככה!!! מישהו יכול לעזור לי??
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני מגדיר תיקייה שתהיה משותפת, באפשרויות חיבור אישרתי את האפשרות של שיתוף קבצים ומדפסות. אבל אני לא מוצא את התיקייה במחשב המשני שמחובר דרך המחשב שלי... ** יש לציין שהאינטרנט עובד ב-2 המחשבים בצורה מצויינת ואין בעיות, ככה שהתקשורת בין המחשבים בסדר גמור ** חיפשתי כמה וכמה פעמים ב"מיקומי הרשת שלי", ניסיתי להוסיף דרך האשף, אבל פשוט לא הצלחתי. האם יש תוכנה שתאפשר העברת קבצים ממחשב למחשב? עד עכשיו הייתי מעביר איתו קבצים בICQ אבל שאני מעביר קבצים גדולים [ 2 ג'יגה למשל ], המחשב פשוט נתקע... התוכלו להמליץ לי על תוכנה מסויימת שתעשה את העבודה? תודה מראש לעוזרים,
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה לנתב. ואם אפשר גם אולי לאיזה כרטיס רשת אלחוטי במידה ואחליט לא לחבר את הנתב בכבלים לאחד המחשבים. הדרישות: לחיבור מחשב נייד עם wifi b/g ומחשב דסקטופ בלי רשת אלחוטית. מודם כבלים עם חיבור usb ורשת. כרגע לפחות, הנייד מריץ חלונות ויסטה, והדסקטופ חלונות XP. הדירה קטנה והנתב ימוקם בחדר ממנו יש קשר כמעט ישיר עם כל שאר החדרים, ככה שלא צריך טווח גדול או שידור דרך ממ"ד (כי אין) הנתב גם לא צריך להיות משוכלל, רק שיאפשר שימוש באינטרנט לגלישה והורדת טורנט/אימיול והעברת קבצים בין המחשבים. ורצוי שיהיה גם זול יחסית. ויש לי גם מדפסת עם חיבור usb שהייתי שמח אם היתה איזו אופציה לגשת אליה מהרשת, ולא דרך אחד המחשבים (כי אין לה כמובן כרטיס רשת), אבל זה ממש עדיפות אחרונה…
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום חברה ,ה' יודע למה בזק שינו את הגרסה עצלו ,בכל מקרה לשאלה שלי למה אין אפשרות להתנתק דרך ההגדרות של נתב ? נגיד בסימנס הישן שהיה לי מקודם ,היה ניתן להתנתק וגם להחליף שם משתמש וסיסמה וכו' , בזה אין כלום, לאחר הגדרה ראשונית לאחר שהתקנתי והכנסתי פרטי התחברות (שם משתמש וסיסמה) בזה זה נגמר. ובעקרון אין עוד ניתן לקבל IP חדש מבלי לעשות לו ריסט ? חוץ מלעבוד דרך פרוקסי ?
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שמבחינה לוגיסטית לא יכול להתחבר לאינטרנט הייתי רוצה לקבל המלצה על כרטיס רשת פנימי עד 100 שקלים הראוטר נמצא במרחק של כ-5 מטרים
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום אני גולש במחשב על מודם מהאייפון, בכל פעם שאני מחבר את האייפון המחשב "מייצר" רשת ומבקש ממני להגדיר איזו רשת זו: ציבורית פרטית וכו'. זה התחיל מרשת מס' 1 וכיום כשאני מחבר הוא כבר עומד על רשת מס'150 אני משער שזה תופס מקום או משהו כזה כי מהירות הגלישה שלי ירדה ממש! (וזה לא בעיה בחבילת הגלישה בדקתי את זה במחשבים אחרים) אם מישהו יודע איפה נמצאת רשימת הרשתות הזו או איך מאפסים אותה וגורמים למחשב להישאר על רשת אחת כל הזמן אני יודה לכם! ???
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אם יש בכלל חבילת גיימרים ל 012 - במה היא עוזרת? פינגים לא יקפצו לי פתאום ל 200? פחות לאגים? מה...? אגב, תוספת תשלום? יש לי 5 מגה הורדה, 512 קילו העלאה, אז אני אצטרך להוסיף כסף בנוסף למה שאני משלם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום מאז שאני עברתי לאינטרנט 5 מגה כל פעם שאני מפעיל הורדה בביטכומט אז פתאום האינטרנט אצלי קורס ואני צריך לחכות איזה 2 דקות עד שהוא חוזר לעצמו(וזה רק בביטכומט קורה). אמממ מה לעשות כי לפי מה ששמעתי גם UTORRENT טוב ואין בו את בעיית הניתוקים אבל שאני מוריד איתו הוא ממש איטי (5-15KB) והביטכומט הוא על 60-90ק"ב אז ככה שאני לא מתפשר על המהירות. ויש לי ראוטר Edimex 6524n ונתב גם כן שלהם (שהוא בן 6 בערך). אשמח אם יש פתרון כדי להפסיק את בעיות הניתוקים האלו.
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני מתחבר לאינטרנט בכבלים וכרגע אני עם אינטרנט של בזק ADSL. עד פה אין לי בעיות, הבעיה היא שיש לי בחדר ראוטר שאין בו חיבור WAN כי יש בו מודם מובנה. הדגם של הראוטר הקיים שלי הוא : 3CRWDR101A-75 גם של 3com השאלה שלי היא איזה ראוטר במחיר של עד 300 ש"ח אני יכול לקנות שיתאים למודם של הכבלים ושלא יהיה מסובך להתקנה ? ראיתי את הראוטר של 3com דגם : 3CRWER10075 בתגובות רשמו שהוא איננו ידידותי למודם כבלים, http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=473088 מה אתם אומרים עליו??? תודה רבה לעוזרים!!!! ליאור.
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי נייד של MSI עם כרטיס רשת אלחוטי RALINK שמחובר לראוטר של 3com מהירות החיבור היא 54 MB אבל המהירות תעבורה היא לא גדולה מ 13-14 mbit אני לא מבין למה . . ? זה הכרטיס המחורבן או שיש בעיה בראוטר . או שבכלל רשת אלחוטית לא אמורה להגיע לקצבים מהירים מזה ?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
עריכה: ------- הצלחתי נראה לי לפתוח את הפורט אבל אנשים עדיין לא מוצאים את הסרבר, יש לי FIREWALL, זה קשור?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
מה דעתכם על הנ"ל? הוא מקבל ביקורות חיוביות ברשת. הsetback הגדול הוא התמחור הגרוע: בארץ מעל 700 ש"ח. בNEWEGG נמכר ב-38 דולר... :-\ :(
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני ממש רוצה להחליף לויסטה ואחותי לוחצת עלי שלא כי בכל הנסיונות שלי לעשות ICS עם ויסטה לXP זה לא עבד .. מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
על כמה אני אמור להוריד ב3 מגה? כי שידרגתי לא מזמן מ 1.5 מגה ואין כזה הבדל.
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני חייב דחוף מאוד שרת לאיכסון תמונות שלא יקרוס תוך שניה... מספיק 15 מגה ניסיתי בוואלה אבל הסתבכתי איתם..אל תשאלו אה..וכמובן שהשרת יהיה חינמי תודה מראש נ.ב עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לשאלה..
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
האם אני יכול להשתמש בראוטר האלחוטי שלי כדי לקלוט רשתות אלחוטיות אחרות ולהתחבר אליהן?
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, עד היום עבדתי עם מודם של Netgear dm200 בתשתית של 100 מגה בבזק (אין פה סיבים). המודם עושה בעיות, ואני מחפש לרכוש מודם חדש. איזה דגם מומלץ פשוט כמו ה dm200 יש היום? בנוסף ראיתי שיש ראוטר/מודם של tp link דגם vr600 v3, האם מומלץ לתשתית של 100 מגה בבזק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
- 1 follower
-
-
אין לי מושג בכלל בנושא הזה אני צריך אתר קטלוגי או חנות או ליין הבנתי שאני צריך לרכוש דומיין וכולי קצת ידע כללי יעזור תודה ועוד שאלה מצאתי ב300$ לשנה חנות און ליין כולל דומיין בינלואמי עד 100 מוצרים האם זה שווה תודה
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-