רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
אני ממש רוצה להחליף לויסטה ואחותי לוחצת עלי שלא כי בכל הנסיונות שלי לעשות ICS עם ויסטה לXP זה לא עבד .. מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן התקנתי רשת כולל שיתוף אינטרנט והכל פעל כשורה. ועכשיו (אני לא יודע מה הסיבה...) אני לא יכול יותר לשתף קבצים! כשאני לוחץ מקש ימני על כונן כלשהו הוא לא מראה לי את האפשרות: SHARING גם כשאני נכנס ל-"my network places" המחשב נתקע... מה לעשות? נ.ב. אני משתמש ב- windows 2000 והמחשבים מחוברים דרך HUB והמודם אלקטל מחובר לכניסת uplink ב-hub. ניסיתי אתמול להשתמש בתוכנת network של sygate יכול להיות שזאת הבעיה? האינטרנט עדיין פועל בשני המחשבים אז הבעיה היא לא החיבורים.
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי לשימוש ביתי (שני לפטופים ומחשב נייח אחד, חיבור לבזק) אבל יש לי ילדים קטנים בבית, ואשתי חוששת מהקרינה ולכן אני רוצה שבמהלך היום, החיבור לרשת יהיה קווי ורק בערבים להעביר לרשת אלחוטית (כדי לשבת עם הלפטופ בסלון...) אני מניח שכל ראוטר אלחוטי הוא גם חוטי אבל ברובם הכיבוי האלחוטי הוא בהגדרות השאלה שלי - האם יש ראוטר אלחוטי שאני יכול לכבות את השידור האלחוטי שלו באמצעות מתג חיצוני או כפתור כלשהו ולא דרך ההגדרות שלו? אני מחפש משהו לא יקר מדי, משהו בסביבות ה300 ש"ח תודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
האם 012 הוציאו דרייברים בשביל מודם ITEX? ועוד שאלה האם הוציאו למחשבי מקינטוש גם?
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
האם אני יכול להשתמש בראוטר האלחוטי שלי כדי לקלוט רשתות אלחוטיות אחרות ולהתחבר אליהן?
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
הקמתי בבית שרת ווינדוס 2003 מוגדר עליו שרת DNS DHCP DC וRAS (Routing and Remote Access אני רוצה להרים תקשרות VPN בין מחשב לשרת. למחשב כתובת IP 10.0.0.3 לשרת יש שני כרטיסי רשת ומוגדר על על הכרטיס רשת הראשי את פילטרים שצריכים כדי להרים תקשרות VPN (IP 100.0.0.100) יש PING בין השניים.. יש לי בעיה עם הכניסה ז"א עם Authentication אני לא יודע אם אני מגדיר את הPOLICY נכון... מישהו מכיר את הנושא ויכול להדריך אותי?... בתודה, אלעד
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
את הדומיינים שברשותי רכשתי מ Godaddy , מה המקום הזול ביותר לרכוש דומיינים עם סיומת co.il ? תודה עריכה: האם מישהו יודע מה ההסבר ההגיוני לכך שדומיין ישראלי עולה כפול מדומיין com ? (חוץ מהסיבות הברורות "מדינה של גנבים, מושחטים, רודפי בצע וכו')
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש דרך להגדיר למחשב נייד שכשהוא ניגד ברשת של הבית הוא יהיה עם IP סטאטי כזה192.168.1.1XX ואם הוא בעבודה הוא יהיה עם IP סטאטי כזה 192.168.1.1XX ואם הוא לא בשנייהם אז יהיה לו IP דינאמי???
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים (לשניהם ווינדוס 7) שמחוברים לרשת הביתית שלי. אחד בכבל רשת והשני אלחוטי. אני יכול לראות את שני המחשבים במפת הרשת אבל אני לא מצליח לקבל גישה למחשב עצמו כדי להעתיק קבצים בין המחשבים. אם מישהו יוכל לעזור אני אודה מאוד (למה כל כך סיבכו את הנושא? בXP זה היה ממש פשוט)
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום רב, חבר שלי קנה מחשב חדש לפני יומיים פנטיום 4 2.8 ג'יגה הרץ, וקיבל בו כרטיס רשת. התקנתי לו ווינדוס אקס פי פרופצ'יונל בעיברית. המחשב מזה את הכרטיס כי במנהל התקנים הוא מופיע במתאמי רשת. אבל משום מה ליד השעון מופיע סימן של שני מחשבים ואיקס אדום עליהם שזה הכרטיס רשת. במחשב השני שלו פנטיום 3 1000 מגה הרץ יש ווינדוס 98 בעיברית, ושם התקנתי כרטיס רשת שהוא קנה. חיברתי את שני המחשבים בכבל משולב, וניסיתי דרך שחבר שלי הסבר לי שהיא:1להיכנס לחיבורי רשת ושם לעשות התקנת רשת ביתית לבצע את התהליך ובסוף הוא יוצר דיסק התקנת רשת לווינדוס 98, אבל אחרי כל זה עדיין מופיע איקס אדום, וגם במהלך ההתקנה של הרשת בווינדוס אקס פי הוא מבקש לבחור את הכרטיס רשת שמופיע באיקס אדום, או למטה יש אפשרות להת…
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אז מה ההבדלים ביניהם? ולמה דווקא בשביל רשת צריך מוצלב ולא ישר?? וד"א יש לי כבל רשת שיש לו 8 חוטים!! למה זה??
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
הי המצב הזה קורה לי רוב הפעמים בהורדה אני משתמש ב JDOWNLOADER לא שיניתי כלום בהגדרות נתב LINKSYS WRT54GL קושחה TOMATO 1.23 מה שקורה שאני ממשיך להיות מחובר אבל אתרים לא עולים פשוט נטענים בלי סוף ניתוק וחיבור ראוטר לחשמל פותר את הבעיה סה"כ הגדרתי את L2tp server address את המשתמש והסיסמא אולי משהו חסר ? לא הגיוני שכל יומיים אני אנתק ואחבר לחשמל
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אם אני עושה ייצוא של הגדרות ב RTA1025 אני אוכל להשתמש בהן בנתב מדגם אחר? ד"א איזה נתב תקן N של בזק עדיף: Netgear DG834NU או 2760 DLINK ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בכל הנושא הזה וכבר התבלבלתי...לכן אני פונה לעזרתכם: כרגע יש לי חבילת אינטרנט ADSL במהירות של 5 מגה עם נתב לרשת אלחוטית של סימנס שקיבלתי מבזק בינלאומי. אני מחובר לשתי חברות - "בזק" ו-"בזק בינלאומי" (מי הספקית ומי התשתית? חח אין לי מושג ) לבזק אני משלם 90 שקל בחודש ולבזק בינלאומי 115 שקל בחודש, זה נראה לי די יקר ועוד עם כל הרשתות החדשות שיצאו (NGN, UFO, PRIVETE NGN) אז זה בכלל נראה לי שאני יוצא פה פראייר. אז אני שואל האם יש עסקה אחרת שכדאי לי להתחבר אליה שתהיה משתלמת יותר? (יש לציין כי אני לא רוצה לרדת ממהירות של 5 מגה וכי המגמה שלי היא להישאר עם בזק ובזק בינלאומי ולא להתנתק מהחברות הללו). תודה עצומה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יודע למה שאני מוריד קובץ כלשהו אחרי דקה אני מקבל הודעה של error access denied ?? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
יש לי פיירוול של סיגייט על המחשב, מודם כבלים תומסון דרך כרטיס רשת., חיבור בחייגן. הפעלתי מחדש את המחשב, ואחרי שהוא עלה, אני פתאום מקבל הודעת שגיאה 769, ומקבל קישורית מוגבלת או חסרה. ניסיתי את כל האופציות (NETSH, התקנה מחדש לכרטיס, שינוי ל-10MB דופלקס מלא, להתקין את המודם דרך USB...) עד שהגעתי לשלב שבו הסרתי את הפיירוול של סיגייט, והכל נהיה תקין. התקנתי אותו מחדש, לנסות ולאשר הפעם את החיבור של הכרטיס או משהו, שכנראה נחסם מקודם, אבל כל התוכנות שפעילות היו מאושרות ולא נשאר לי עוד מה לאשר, ואותה התקלה עדיין נמשכה על עוד הפיירוול מותקן! אני עכשיו עם זה שמובנה ב-XP, ומרגיש גם שהגלישה נהייתה הרבה יותר איטית, וכמה פעמים צריך להתחבר מחדש כי היא מפסיקה לגמרי. אני עכשיו בכיוון של וו…
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
-
אדמין, בבקשה תשאיר את הת'רד הזה פה, זה לא תוכנה, אלא קשור לגמרי לרשתות. שלום לכולם, העברתי את האימיול למחשב שלי ואני כל הזמן מקבל low-id הבנתי כבר שצריך לעשות forwarding לפורטים של אימיול, רק שאין לי מושג איך עושים זאת. מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, בהנחה ויש לי ראוטר פשוט בבית בלי אפשרות mesh, האם חיבור ראוטר נוסף מדגם אחר או זהה בכבל רשת בחדר אחר יטפר לי הגדלת טווח של הwifi הביתי?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם; יש ברשותי ראוטר אלחוטי מבית Level one מדגם WBR-3406TX וכרטיס רשת שמתאים לראוטר (802.11G). עכשיו הרשת עבדה מעולה במשך שנה, ולאחרונה התחילו בעיות חיבור, עד שהחיבור הופסק לחלוטין, ואפילו במחשב שאליו מחובר הראוטר (לא האלחוטי) אי אפשר להתחבר לרשת. הבעיה אינה בחיבור עצמו לאינטרנט, מכיוון שכאשר אני מחבר את המודם ישירות למחשב, ולא דרך הראוטר, הכניסה לאינטרנט בתבצעת מייד. חשוב לציין שאני מנוי הוט, ויש לי גם קו טלפון (077) דרכם, להתקשר לנציגי שירות של אחת מהחברות אליהם אני מחובר לא הניב כלום, מאחר והקמת הרשת לא בוצעה על ידם, אלא באופן עצמאי. בכניסה לראוטר עצמו גיליתי שכל הערכים מאופסים, אך כאשר אני מכניס ערכים עצמאית, לפי חוברת ההדרכה של הראוטר, שום דבר לא קורה, ז"א שהר…
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח לפתוח שרת FTP ממתי שיש לי סוויץ ורוטר לפני זה שהיה לי רשת של שתי מחשבים יכולתי אבל עכשיו לא המודם אלקטל שלי נהפך לPRO במקום HOME ויש לי סוויץ שמרכז את כל המחשבים שיהיה לכולם אינרטנט. קיצר שאני פותח את התוכנה Serv u ושם הגדרות כמו שהיו לי פעם זה לא עוזר עם אני מתקשר לIP שלי מקווה שהבנתם אותי
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
האם הוא יקרוס בטורנטים? ובריבוי חיבורים האם הוא יכול לעשות חיבור ללא חייגן?
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעביר נתונים ברשת חוטית בראוטר d-link 2650U ומקבל מהירות ממש נמוכה, לא יותר מ 8MB\S. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שזאת מהירות תקינה עד שהגעתי לאתר הזה: http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2650U/DSL-2650U.htm שבו (למטה) עושים בדיקת מהירות העברה והמהירות שהם מקבלים היא 70mb/s+ איך זה יכול להיות?! תודה.
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
ההתייעצות נוגעת גם להאם אפשר להחליף, איזה מהם להחליף, ובאיזה נתב להחליף. הנה שרטוט של הבית ומה שקורה בו: נקודה כחולה זה נתב\משחזר, נקודה סגולה זה מחשב. 1 זה הנתב, 2 זה המשחזר. ברור מה קורה כאן. אני בעצם רוצה להכניס מכשירים אלחוטיים למשוואה. לפטופ שישמש כסטרימר לטלוויזיה במקרה הצורך. אני רוצה להחליף אחד מהם בראוטר אחלוטי חדש מהקופסא. ההתייעצות בעצם - עד כמה זה אפשרי? שניהם של אדימקס אם זה עוזר במשהו, שניהם לא משהו בכללי. אין לי תקציב גדול מידי. המטרה היא שהראוטר ייתן כיסוי אינטרנט לרוב, אם לא כל הבית. מימדי הבית אני לא יכול לתת לכם, בגלל שאין לי אותם. האם יש לי אפשרות פשוט להתקין את החדש במקום 1 ולקוות שהמכשיר יבין את המשחזר ואת כל הקונפיגורציה לבד?
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני יכול לקבל את אחת החבילות אלו באותו מחיר איזור ה 100 ספק + תשתית מה עדיף? למשחקים, הורדות וגלישה. (עשיתי את זה לפי סדר העדיפויות שלי)
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-