רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
עכשיו בלי קללות ובלי האדיוט ההוא. האם כתובת הMAC של המחשב נשארת בLOG של הראוטר ואפשר לאתר לפי זה? אין לי שמץ של מושג מה הולך שם בפנים והייתי רוצה לדעת.
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
קניתי ראוטר של 3COM: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_857_1263&products_id=9460 די מזמן ועכשיו עברתי לרשת אלחוטית בגלל מעבר דירה אז קניתי את הכרטיס רשת הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1440 עכשיו יש לי בעיה המחשב שאצלו נמצא הכרטיס רשת מותקן בו ויסטה ובדיסק שקיבלתי אין תמיכה בויסטה אז הורדתי מהאתר של החברה ועדיין לא עובד כי מהאתר יש תמיכה לויסטה 32 ובמחשב מותקנת ויסטא 64 ולכן התוכנה של הכרטיס לא עובדת ועושה בעיות. מה לעשות חוץ מפירמוט? ד"א יש לי עוד שאלה יש איזה משהו שאני אוכל להפוך את המדפסת שלי לאלחוטית? יענו לשים אותה בארון כי יש לי שם חשמל ולחבר לה משהו עם USB אלחוטי שיתחבר גם למחשב? תודה
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום יש לי את המודם הזה שקיבתי מבזק הגדרתי אותו כראוטר אבל אני לא מצליח ליפתוח פורטים לאימיול הוא לא מצליח להתחבר לי אם מישהו יכול לעזור בעינין תודה
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום רב, חבר שלי קנה מחשב חדש לפני יומיים פנטיום 4 2.8 ג'יגה הרץ, וקיבל בו כרטיס רשת. התקנתי לו ווינדוס אקס פי פרופצ'יונל בעיברית. המחשב מזה את הכרטיס כי במנהל התקנים הוא מופיע במתאמי רשת. אבל משום מה ליד השעון מופיע סימן של שני מחשבים ואיקס אדום עליהם שזה הכרטיס רשת. במחשב השני שלו פנטיום 3 1000 מגה הרץ יש ווינדוס 98 בעיברית, ושם התקנתי כרטיס רשת שהוא קנה. חיברתי את שני המחשבים בכבל משולב, וניסיתי דרך שחבר שלי הסבר לי שהיא:1להיכנס לחיבורי רשת ושם לעשות התקנת רשת ביתית לבצע את התהליך ובסוף הוא יוצר דיסק התקנת רשת לווינדוס 98, אבל אחרי כל זה עדיין מופיע איקס אדום, וגם במהלך ההתקנה של הרשת בווינדוס אקס פי הוא מבקש לבחור את הכרטיס רשת שמופיע באיקס אדום, או למטה יש אפשרות להת…
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אז מה ההבדלים ביניהם? ולמה דווקא בשביל רשת צריך מוצלב ולא ישר?? וד"א יש לי כבל רשת שיש לו 8 חוטים!! למה זה??
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
טוב אחרי ששדרגתי לעצמי את הכרטיס מסך החלטתי להעביר את הקודם למחשב של אחותי.. חיברתי אותו הכל עלה יפה ועבד סבבה,אבל שמתי לב שהאינטרנט פתאום לא עובד,ועל מצב של "Cable network unplugged"... הלוח אם הוא Onboard. הקטע שהוא כן מחובר,הכל מחובר,ניסיתי לנתק ולחבר הכל אבל לא עזר.. הדבר היחידי שאני מצליח לחשוב עליו זה שזה אולי בגלל הספק כח. עזרה ודחוף,תודה מראש עריכה: עשיתי נסיון והעברתי לכרטיס מסך המובנה שהיה קודם אבל לא עזר..
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדריך להתחברות ולניהול של PIX 506E של CISCO. האם כדאי להתעסק עם זה ? אני רוצה לשנות רק הרשאות כניסה למשתמשים מבחוץ ( VPN ) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, סוף סוף ההתחייבות לנטוויז'ן נגמרה וכעת צריך לעבור לספקית חדשה. רציתי לבדוק עם משתמשי CCC מה מצבם נכון להיום? (מבחינת עיצוב תעבורה זאת אומרת...). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
אם מישהו יודע שיגיד!!!
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית. במחשב האורח אני רוצה לשתף את כונן C. שיתפתי אותו ואפשרתי ברשת עצמה ע"פ מה שאני יודע וכשאני מחפש אותו ב- My Network Places אני לא מוצא אותו. יש בשתי המחשבים Kerio Personal Firewall v2.1.5 מה יכולה להיות הבעיה? אשמח אם תעברו איתי על ההגדרות שצריך שיהיו בשרת על הכרטיס רשת שמחובר לראוטר? על ההגדרות של הכרטיס רשת שצריך להיות במחשב האורח שמחובר לכרטיס האלחוטי? ומה בפיירוואל? שלב שלב ככה נפתור את הבעיה. ובראוטר צריך להגדיר משהו? תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי הוטבוקס 4 עם אינטרנט 500 מגה. בעיה אחת היא הטווח. בחנתי את אופציות הMESH ואופציות ראוטרים חזקים. כיום יש לי קליטה טובה בחלקי הבית(3 קומות) אך יש אזורים שהראוטר לא מגיע. אני מעוניין שתהיה מהירות טובה של לפחות 150-200 מגה באזורים המרוחקים ביותר. אשמח לשאול כמה שאלות כמה נחותים הביצועים(שידור חזק למרחק רחוק) של הוטבוקס4 מאשר נניח ראוטרים דוגמת AX20 של TP LINK (עזבו את הקטע של הWIFI 6 בינתיים) או דוגמת הR2350 של שיאומי וכדומה. אשמח לחוות דעת של אנשים שממש עשו את השינוי הזה. קראתי בהרבה מקומות שהMESH (נניח דגם DECO M5)משדרים יחסית חלש אבל יש הרבה מהם. הבעיה שלדוגמה ביחידה השלישית קראתי שאם קיבלת 600 מגה ביחידה השלישית אתה תקבל 50 מגה ביחידה השלישית. זה נ…
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
הייתי מוריד על כמעט מהירות מקסימלית של הרוחב פס שלי, ובימים האחרונים קשה לאימיול למצוא שרתים עם High ID (אבל מוצא מידי פעם), ובשאר טוען שהפורטים חסומים (וכמובן הם לא). בשרתים שהוא מתחבר אליהם (Low/High) הוא לא מוצא קבצים שכיחים, ואם הוא כן מוצא ויש להם המון מקורות, הוא לא מצליח להתחיל להוריד אותם, ועוד כאלה דברים מוזרים... ניסיתי עם/בלי ראוטר, עם/בלי FW על מספר מחשבים ועם מספר גרסאות שונות של אימיול (כולל את הגרסה המקורית), עם מספר רחב של פורטים שונים... אותם סימפטונים בכול קונפיגרציה, הדבר היחידי שלא ניסיתי עדיין זה להחליף ספקית אינטרנט... חיפשתי קצת בנט ומסתבר שיש עוד כאלה שסובלים מהתופעה, והם גם מנויים ב- 014... מי כאן גם שם לב שהשתנה משהו בהורדה/חיבור דרך אימיול? ומי …
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
לחבר שלי יש שרת פרטי 2 מגה.... (קצב העלאה). שזה הרבה... ואני רוצה את זה כדי לשחק ברשת(לפתוח שרתים). אז עשינו שיתוף VPN. ועכשיו אני כותב את הIP שלו ואת החברה.... זה מביא לי את התחברות אני כותב את השם משתמש ואת הסיסמה זה מתחבר! וגם בIpconfig זה מזהה את הכתובת שלו... אבל כשאני לוחץ על משהו באנטרנט זה מתנתק (החיבור שלו מתנתק) מה גורם לקח? אפשר לסדר את זה? השמח לתשובות! אם משהו (אחד) רוצה לנסות אולי אצלו זה כן יעבוד שידבר איתי אבל שלא יפרסם את האת הפרטים. ואם זה משנה....אני משתמש באנטרנט נטוון ASDL 1.5 מגה ויש לי ראוטר של EDIMAX תודה
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
קניתי את הדגם הפשוט, EDIMAX, br6104 מספר שאלות, אומנם חיברתי את המחשב הראשון כי את המחשב השני אני ירכיב עוד מעט, זה אמור להגדיר לי IP אוטומטית במחשב השני? או שאני אמור להגדיר? טיפים לאבטחה, מה לסגור? האם להריץ את ה-FIREWALL של הראוטר או לא, ואיפה אני מגביל מהירות, תודה.
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
הראוטר מחובר להוט בוקס. הבית קטן. לאחרונה קורה הרבה פעמים שהקליטה בא והולכת בגלים כל הזמן. גם בטלפון הנייד וגם במחשב. ניסיתי לעשות ריסטרט לראוטר אך זה לא עזר. אשמח לעזרה איך אפשר לפתור את הבעיה
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
טוב אז דבר ראשון שלום לכולם , אני חדש פה ואני צריך עזרה אני חייל בצה"ל ולא מזמן ירד לי הפרופיל (אחרי שנתיים וחצי) ומצאתי את עצמי בבסיס סגור בלי יותר מדי מה לעשות אבל זה לא קשור . יש מחשב עם אינטרנט אזרחי בבסיס שלי שהפורט 9339 שלו חסום משמע - אין פוקר בפייסבוק , אין משחקי רשת ואין אתרי פורנו - בלאגן ! ... (חח) בדקתי אם יש firewall של windows שחוסם את הפורט ואין , אין פה גם ראוטר אז זה לא יכול להיות הספק . דיברתי עם 014 בזק בינלאומי והם אמרו לי שהיוזר שלי הוא תחת VPN (יוזר משוכפל ) שחסום על ידם . השאלה שלי היא האם יש דרך לעקוף את זה בצורה מסוימת ואם כן מה צריך ? תודה מראש לכל העוזרים ? הותקלתם P:
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
צריך המלצה על ראוטר ב- 700 ש"ח תודה לעוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכלום אני רוצה להכין צלחת WIFI שמשפרת את הקליטה אבל אני חייב לדעת האם זה באמת אמיתי ועוזר זה המדריך http://www.upim.co.il/t1328/ אם תסתכלו במדריך תראו שאני סך הכל מחבר לו מעמד.. זה לא שאני מחבר את ה"כלי אידוי" לאנטנה של הWIFI אז השאלה שלי האם ה"כלי אידוי" באמת יהפוך לאנטנה של הWIFI אם אני יכין לפי המדריך הנ"ל? כי אני פשוט לא רואה שום מגע בין האנטנה של הWIFI ל"כלי אידוי". שימו לב שבסוף כותב המדריך אומר שמאין קליטה קפץ לו ל72% אבל לי זה נראה שפשוט בגלל שהוא תלה את הWIFI בחוץ זה נהיה לו ככה... מישהו יודע האם זה יעזור והאם ה"כלי אידוי" באמת יהפוך לאנטנה?
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
המחשב הנייח שלי, עם WIN XP, מחובר באופן חוטי לאינטרנט (מתווך על-ידי ראוטר). הנייד, עליו מותקן WIN7 מתחבר באמצעות רשת אלחוטית. הבעיה, והיא חוזרת על עצמה בפעם השנייה כבר, היא שלאחר פורמט של הנייח, הנייד לא מזהה את הנייח ברשת ולא יכול להעביר אליו קבצים. חוץ מזה הרשת תקינה. בפעם הקודמת נאלצתי להתקין מחדש את הרשת האלחוטית. אשמח לקבל עצות כיצד לפתור את זה.
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
למשל אם יש לי חיבור של 5MB ו5 מחשבים ואני רוצה שכל מחשב ישתמש רק ב1MB, אפשר לעשות דבר כזה?
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
ניסיתי את כל האפשרויות בראוטר ואין הבדל. ההבדל היחיד הוא שבPPPOA אני מקבל אותם פינגים. בין VC לLLC לא מצאתי הבדל.
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
השאלה בכותרת
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
1. יש לי מחשב נייד עם רשת אלחוטית איך אני מזהה אותו.? אחרי שהתקנתי דרייברים 2. אחרי שהגדרתי במשחק רשת קרייט גיים איך מחשבים אחרים בבית נכנסים אליי?
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מרגיש שיפור משמעותי במהירות ולא שידרגתי תמהירות או משהו דומה וגם לא שיניתי הגדרות או התקנתי אימיול חדש פשוט האימיול חזר להיות מהיר יותר גם לכם זה קרה??
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-