עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by someone,

כל אלה שמחוברים לאינטרנט מהיר בתבל שייצינו לאיזה חבילה, איזה ספק ומה מהירות ההורדה והפינגים הממוצעים שלהם בבקשה, כי אני רוצה להתחבר ולא להתאכזב יותר מדי...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by DXT,

אני חושב להתחבר אליהם (adsl 0.5) ורציתי לדעת: 1. לאיזה מהירויות הורדה אתם מגיעים אצליהם (בארץ ובחו"ל)? 2. איך הפינגים במשחקים אצליכם (שוב, בארץ ובחו"ל)? 3. איך השירות/תמיכה טכנית שלהם? 4. האם יש תקלות שמונעות גישה לאינטרנט או שמאיטות את הגלישה לעיתים קרובות? תודה רבה לכל מי שיענה לי על שאלות אלו.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. בשעה טובה חיברו את הבניין שלי לסיבים אופטיים,רציתי לברר איך סלקום בסיבים,והאם הwifi שלהם יכול לכסות את הבית בכייף או שצריך למשוך כבלים. כרגע בהוט יש לי כיסוי wifi בכל הבית(הוט 500 מגה חיבור כבלים רגיל ולא סיבים).

• 3 תגובות
    • 9.4k צפיות
  4. Started by jetman,

יש לי DSL-2500U שאני כבר לא צריך.

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  5. Started by yuvalm2,

נתב אלחוטי + מודם D-LINK DSL-6740U 300Mbps VDSL2 נמכר עכשיו ב-Ivory, ואני לא מוצא עליו ביקורות ברשת. מישהו מכיר?

6. Started by Gil28,

שיהיה פשוט חינמי ונוח. חבר רוצה נקסוס 4 והוא צריך לשלוח לקנדה. אני מניח שצריך להיכנס ל-google play הקנדי?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by tiptipon,

רציתי לדעת לגבי הנתב הזה לבית אני רוצה לחבר שתי מחשבים נייחים מחשב נייד ו PS3 הבנתי שיש לו טווח שידור חזק וגם מה ההבדל בין הגרסאות כי יש הבדל במחיר ... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  8. Started by pompon,

מישהו יכול להסביר לי אם זה ישים ואיך ניתן להפעיל את זה ובמה הצד השני צריך לתמוך? הבנתי שזה מאחד שני חיבורים לאחד משותף ככה שבמקום 1GB יש 2GB אבל אין לי מושג איך זה עובד ואם צריך ראוטר מיוחד או מחשב מיוחד או מה קורה שם בכלל... תודה.

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  9. הוצע לי לרכוש במחיר של 10 שקלים לחודש את הPrivate Box של בזק בינלאומי זה או זה או ראוטר של edimax 6424N ב5 שקלים לחודש למישהו יש ניסיון עם המוצר הזה?

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. שלום, אני שוקל לרכוש את הSTORAGE CENTRAL של חברת NETGEAR, מישהו מכיר ? תודה.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  11. יש את הסמל הזה http://img264.imageshack.us/img264/4306/aadms4.jpg בטוח רובכם נתקלתם בו האם מישהו יודע איך מסדרים את זה? יש לי הרגשה שהוא מוריד לי את קצב ההורדה מאז שהופיע לי הסימן (היום בערב) קצב ההורדה ירד פלאים האנטנרט מתנתק אחת לכמה זמן מחכה למישהו, תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by dezavoo,

אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי פשוט לדירה 3 חדרים בלי ממ"ד לקליטה של טווח 10 מטר. מישהו מכיר את הראוטר Actiontec GT701-WG. אפשר להשיג אותו בEBAY בזול. השאלה אם זה טוב יותר מהראוטרים בארץ שעולים בסביבות 100 ש"ח

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  13. אני מתעניין לקנות אנטנת WI-FI עם קליטה חזקה, נתקלתי במכשיר הזה שמסוגל לקלוט WIFI בטווחים של 2-3 ק"מ. עד כמה זה נכון, מישהו התנסה? תודה.

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. Started by y_i_c,

בוקר טוב ;D ;D אני רוצה לקנות לחבר שלי את הראוטר הזה (במקום לקנות את המודם של אלקטל ולפרוץ אותו - מכיוון שאני מקבל גם HUB 4PORT) שאלתי אם מישהו קנה אותו ומשתמש בו או בראוטר דומה במחיר דומה של כ 500 ש"ח ומה ההתרשמות שלו מהראוטר. נ.ב. והאם הוא משמש גם כ DHCP SERVER. יאללה ביי

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  15. הוא עולה 470 שקל על הנייר סבבה יש לו מתאם סיבים מובנה מתאים ל GPON ו P2P אבל אין פירוט על המעבד / זיכרון / ROM כלום , חסר פרטים חשובים איזה מהירות WIFI 6 ? לא רשום פירוט על ה 2.4 /5 גיגה הרץ מהירות WIFI כלום , מחביאים את הנתונים בכוונה ? כי על הנייר זה נשמע ראוטר טוב אבל אם החומרה נורא חלשה זה יכול לפגוע בביצועים והאינטרנט יעבוד דיי מגומגם תקיעות וכו' , מישהו רכש את הראוטר הזה ויש לו ניסיון איתו ?

16. Started by Hapasan,

אני רוצה לקנות ראוטר מתקן N. ראיתי שעקרונית מומלצים בפורום אחד משני ראוטרים: 1) אדימקס 6524N 2) די-לינק DIR-615 נתקלתי בראוטר בשם Netgear WNR2000. יש עליו ביקורת טובה ב-cnet, אבל לא ראיתי ביקורות גולשים בישראל. מישהו יודע עליו משהו? יש לכם ניסיון איתו? תודה! הפסען.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי, אני מתלבט איזה ספק אינטרנט לקחת, אני זקוק לראוטר, מישהו מכיר את הראוטר שבזק נותנים?? אשמח לחוות דעת תודה

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  18. אשמח מאוד לעזרה...

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  19. שמתי לב לזה רק עכשיו וזה מוזר מאוד לפעמים כשאני מוריד משהו או גולש שתי הנורות שכתוב עליהן line rx וline txמהבהבות ואז הlan מהבהבת אבל לעיתים נדירות קורה שקודם הlan מהבהבת ורק אז הline rx והline tx מהבהבות כשמורידים משהו או גולשים מה זה יכול להיות? וזה גם לא ממש הגיוני שקודם הlan מקבל מידע ורק אז בא מידע למודם עצמו (זה קורה לי אחרי שחזרתי מ510 לhome) וגם זה קרה לי כמה פעמים מזמן כשעוד בכלל לא נגעתי בתוכנה של המודם כשהייתי בhome איך שבזק הביאו לי את המודם.. נ.ב. הכל פועל טוב כל הקבצים שאני מוריד הם בסדר ולא פגומים וג םכל האתרים עולים יופי...אני רק לא מבין את הדבר המוזר הזה..

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. משיהו מכיר איזה אתר טוב לבדיקת מהירות גלישה ב-ADSL?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. האם מישהו מכיר אתר לאחסון קבצים בארץ, בעל נפח של לפחות 5 ג'יגה ובחינם? אני הייתי מעוניין לגבות קבצים מהמחשב שלי על אתר כזה. הבעיה באתרים בחו"ל כמו xdrive היא שהתקשורת אליהם היא איטית. אני הייתי מעוניין באתר בו ניתן לצור תיקיות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  22. מישהו מכיר אתר לזיהוי מי השרת לפי IP עד עכשיו השתמשתי בלינק למטה http://sunny.nic.com/cgi-bin/whois לא עולה לי יותר רוצה רק משהו שעובד אונליין ללא התקנת תוכנה או ציפור אחרת

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  23. אני מחפש אתר שרושם את המיקום של IP מסויים, את האמת זה אתר שיצא לי להיתקל בו פעם אך אני לא מוצא אותו. לדוגמא Tracing route to rabbit.feralhosting.com [85.17.27.70] over a maximum of 30 hops: 1 5 ms 5 ms 5 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 2 * * * Request timed out. 3 5 ms 5 ms 5 ms bzq-179-152-153.static.bezeqint.net [212.179.152 .153] 4 5 ms 5 ms 5 ms bzq-179-124-141.static.bezeqint.net [212.179.124 .141] 5 5 ms 5 ms 13 ms bzq-179-124-162.static.bezeqint.net [212.179.124 .162] 6 * 524 ms 500 ms bzq-219-189-18.cablep.bezeqint.net [62.219.189.1 8] 7 75 ms 75 ms 75 ms decix.crs.evo.leaseweb.net [80.81.192.24…

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. מנסים את הפורטים, מנסים לעבור את הפיירוואל (סמקרה שהואלא טוב, או לא מוגגדר היטב), ולבסוף מראים את התוצאות ?

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  25. יש לי חיבור adsl. הבעיה אצלי היא, שלפעמים אני מנסה להוריד קובץ והוא פשוט נתקע באמצע- מראה כאילו הוא מוריד (במהירות גבוהה אגב) אבל שום ביט לא יורד. אני מנוי של בזק בינלאומי, וכמובן שבכל פעם שפניתי אליהם, ע"פי חוק מרפי, הכל עבד פיקס. בסופו של דבר, רמזו לי שהמודם הנ"ל בעייתי... בשיחה עם בזק הם כמובן הכחישו, אולם בתגובה לטענתי על בעיות עם אורכית הם טענו שהמודם הוא כזה ש"אם הוא עובד-הוא עובד, אם לא- אז בכלל לא". מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים