רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
http://www02.bezeq.co.il/NGN/Documents/ngn_home2.htm?WT.mc_id=NGN_ynet זה לא פרסומת באמת מעניין אותי, זה נראה לי הפתרון הקלאסי לגיימרים שאוהבים לשחק עם שרתים מחו"ל, הטענה היא שהם מתקינים מערכות מתקדמות יותר עם תשתית אחרת והם עוד לא גמרו לפרוס את זה בכלל, בנתיים אפילו אין בתל אביב(ממה שראיתי, האתר של הפריסה בקושי עולה)
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בדקתי מול שטרודל 1 ו-2 ואני מקבל מהירויות של 7 או 8 קילוביט ואני על 5 מגה!!! איפסתי ראוטר פעמיים ,דיברתי עם בזק הם הודיעו לי ש3 אנשים מהאזור התלוננו ולכן זו בעיה מקומית שלי כנראה ולא במרכזת.משום מה אני כבר מכיר את זה מהעבר ואני די בטוח שזו בעיה שלהם ולא שלי. ממש מעצבן אי אפשר לזוז ככה!!! פעם קודמת שהיה לי דבר כזה אז הם טענו שהראוטר שלי דפוק נתנו לי אישור להחליף אותו,אבל כשקמתי בבוקר למחרת הכל הסתדר (עוד לפני החלפת הראוטר) מה שאומר שהם לא מבינים מהחיים שלהם הבזק האלה.הם רוצים לשלוח לי טכנאי לבדוק אבל משום מה יש לי הרגשה שביום שני שהם יחזרו לעבודה הכל יסתדר.(אני מקווה) בכל מקרה אם מישהו נתקל בזה אשמח לדעת כי אז זה אומר שאכן יש בעית ציוד אצלם...
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אתמול שידרגתי ל100 מגה ב100 שקל (ונשערתי עם קו קל לבנתיים) . כשחזרתי הביתה ראיתי שהנתב הסתנכרן על 80/5 אבל בפועל עבד ב23~ מגה. כשהתמיכה בבזק הורידו את החבילה חזרה ל50 הכל עבד מצויין. מישהו מבין קצת בבעיות מסוג זה או שהיתה לו בעיה דומה בבזק שיכול לספר לי מה זה יכול להיות?! שמעתי שיש כל מני הגדרות שאפשר לעשות לחיבור. גם ככה הטכנאי מגיע מחר אבל זה אומר שאני מאחר לעבודה. אגב היה נחמד אם הupload היה באמת 5 מגה אבל הוא מוגבל כנראה בתוכנה של המרכזיה ל1.5 . בבדיקה ב@2 עבד יופי על 4.6mbps .
-
- 21 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני לקוח אינטרנט בזק בן לאומי ולאחרונה נראה לי שמהירות הגלישה לאתרים בכל איטית במקצת. האם עוד לקוחות מרגישים בהבדל או שזה רק נדמה לי ?
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני חושב על הקמת רשת כזאת בבית: אלחוטית או Bluetooth. מישהו יודע איך\האם רשת כזאת מוגנת מפריצה, אקראית או מכוונת?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
הראשון: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7645 השני: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5327 ברמת העיקרון אני מעוניין לרכוש ראוטר נוסף כדי לשפר את טווח הקליטה של ה-TP-Link TL-WR1043ND חשובה לי רק המהירות האלחוטית של הנתב שיהיה מחובר בכבל רשת לנתב המרכזי. מי מהם כדאי לי לרכוש?
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
-
מישהו מחובר כאן עם מגה העלאה במקרה ? (בכבלים) אני מעוניין להשוות נתונים בבקשה, בפרטי או על גבי הפורום. תודה.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
רציתי לדעת קצת על החברה , מה אתם חושבים ? מה המהירויות שלכם אצלהם ? איך שירות הלקוחות ?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כל אלה שמחוברים לאינטרנט מהיר בתבל שייצינו לאיזה חבילה, איזה ספק ומה מהירות ההורדה והפינגים הממוצעים שלהם בבקשה, כי אני רוצה להתחבר ולא להתאכזב יותר מדי...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב להתחבר אליהם (adsl 0.5) ורציתי לדעת: 1. לאיזה מהירויות הורדה אתם מגיעים אצליהם (בארץ ובחו"ל)? 2. איך הפינגים במשחקים אצליכם (שוב, בארץ ובחו"ל)? 3. איך השירות/תמיכה טכנית שלהם? 4. האם יש תקלות שמונעות גישה לאינטרנט או שמאיטות את הגלישה לעיתים קרובות? תודה רבה לכל מי שיענה לי על שאלות אלו.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשעה טובה חיברו את הבניין שלי לסיבים אופטיים,רציתי לברר איך סלקום בסיבים,והאם הwifi שלהם יכול לכסות את הבית בכייף או שצריך למשוך כבלים. כרגע בהוט יש לי כיסוי wifi בכל הבית(הוט 500 מגה חיבור כבלים רגיל ולא סיבים).
-
- 3 תגובות
- 10k צפיות
-
-
-
נתב אלחוטי + מודם D-LINK DSL-6740U 300Mbps VDSL2 נמכר עכשיו ב-Ivory, ואני לא מוצא עליו ביקורות ברשת. מישהו מכיר?
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שיהיה פשוט חינמי ונוח. חבר רוצה נקסוס 4 והוא צריך לשלוח לקנדה. אני מניח שצריך להיכנס ל-google play הקנדי?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת לגבי הנתב הזה לבית אני רוצה לחבר שתי מחשבים נייחים מחשב נייד ו PS3 הבנתי שיש לו טווח שידור חזק וגם מה ההבדל בין הגרסאות כי יש הבדל במחיר ... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי אם זה ישים ואיך ניתן להפעיל את זה ובמה הצד השני צריך לתמוך? הבנתי שזה מאחד שני חיבורים לאחד משותף ככה שבמקום 1GB יש 2GB אבל אין לי מושג איך זה עובד ואם צריך ראוטר מיוחד או מחשב מיוחד או מה קורה שם בכלל... תודה.
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
הוצע לי לרכוש במחיר של 10 שקלים לחודש את הPrivate Box של בזק בינלאומי זה או זה או ראוטר של edimax 6424N ב5 שקלים לחודש למישהו יש ניסיון עם המוצר הזה?
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לרכוש את הSTORAGE CENTRAL של חברת NETGEAR, מישהו מכיר ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש את הסמל הזה http://img264.imageshack.us/img264/4306/aadms4.jpg בטוח רובכם נתקלתם בו האם מישהו יודע איך מסדרים את זה? יש לי הרגשה שהוא מוריד לי את קצב ההורדה מאז שהופיע לי הסימן (היום בערב) קצב ההורדה ירד פלאים האנטנרט מתנתק אחת לכמה זמן מחכה למישהו, תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי פשוט לדירה 3 חדרים בלי ממ"ד לקליטה של טווח 10 מטר. מישהו מכיר את הראוטר Actiontec GT701-WG. אפשר להשיג אותו בEBAY בזול. השאלה אם זה טוב יותר מהראוטרים בארץ שעולים בסביבות 100 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מתעניין לקנות אנטנת WI-FI עם קליטה חזקה, נתקלתי במכשיר הזה שמסוגל לקלוט WIFI בטווחים של 2-3 ק"מ. עד כמה זה נכון, מישהו התנסה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 4k צפיות
-
-
בוקר טוב ;D ;D אני רוצה לקנות לחבר שלי את הראוטר הזה (במקום לקנות את המודם של אלקטל ולפרוץ אותו - מכיוון שאני מקבל גם HUB 4PORT) שאלתי אם מישהו קנה אותו ומשתמש בו או בראוטר דומה במחיר דומה של כ 500 ש"ח ומה ההתרשמות שלו מהראוטר. נ.ב. והאם הוא משמש גם כ DHCP SERVER. יאללה ביי
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוא עולה 470 שקל על הנייר סבבה יש לו מתאם סיבים מובנה מתאים ל GPON ו P2P אבל אין פירוט על המעבד / זיכרון / ROM כלום , חסר פרטים חשובים איזה מהירות WIFI 6 ? לא רשום פירוט על ה 2.4 /5 גיגה הרץ מהירות WIFI כלום , מחביאים את הנתונים בכוונה ? כי על הנייר זה נשמע ראוטר טוב אבל אם החומרה נורא חלשה זה יכול לפגוע בביצועים והאינטרנט יעבוד דיי מגומגם תקיעות וכו' , מישהו רכש את הראוטר הזה ויש לו ניסיון איתו ?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות ראוטר מתקן N. ראיתי שעקרונית מומלצים בפורום אחד משני ראוטרים: 1) אדימקס 6524N 2) די-לינק DIR-615 נתקלתי בראוטר בשם Netgear WNR2000. יש עליו ביקורת טובה ב-cnet, אבל לא ראיתי ביקורות גולשים בישראל. מישהו יודע עליו משהו? יש לכם ניסיון איתו? תודה! הפסען.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-