רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
אהלן, לפני שבועיים עברתי דירה. הראוטר עבר איתי לדירה החדשה כמובן, וכמו כן גם מספר הטלפון הקווי הביתי שלי. כל ההגדרות של החיבור לרשת האינטרנט נשארו אותו דבר ללא שום שינוי. שמתי לב למשהו מאוד מוזר ומצחיק, שכשברגע שאני מחובר לרשת ה-Wi-Fi הביתית, המיקום של האייפון שלי (ושל מכשירים אחרים שניסיתי שמחוברים גם הם לאותה רשת Wi-Fi) הם כאילו מאוכנים במיקום של הבית הישן.. השאלה שלי היא איפה הבעיה? אני 99% בטוח ש-Reboot לראוטר יפתור את הבעיה, אבל רציתי להבין על סמך מה הראוטר עובד כשהוא קובע מיקום, ולמה הוא עדיין על המיקום הישן? תודה ושבוע טוב.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתיי שני מחשבים עם כרטיסי רשת (החנות הרכיבה אותם כבר) אך אני רוצה שבאחד מן המחשבים החדשים יהיה הנתב האלחוטי( שנמצא כרגע על המחשב הישן בבית) אני צריך לפרק את הכרטיס מהמארז ולחברלמחשב הישן או רק את האנטנה ? וכנ"ל לגבי העברת הראוטר אל המחשב החדש ? (רק את הנתב להעביר או כרטיס כלשהו מהמחשב הישן ? )
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עכשיו נושא חדש, הרגיש לי סתם מיותר לפתוח דיון חדש. החוט שמחבר בין המחשב לנתב, שסופק יחד עם הנתב, פשוט קצר מדי ואני צריך להביא חוט של 2 מטר לפחות, עדיף יותר. באייבורי אני רואה שיש להם חוטים של CAT6 ו5 וכל מני מספרים, וחוטים מוצלבים וישרים וכו'. אני לא מצליח להצביע לאיזה כבל בדיוק אני צריך, מקריאה באינטרנט אני מבין שהCAT5 יספיק בשביל לחבר בין המחשב לנתב, נכון? כמובן שאני מתייחס לכבל אינטרנט שיספיק ל100 מגה. ------------------------------------------- הנושא הזה טופל. היי, עשיתי דרך בזק מנוי לאינטרנט והגיע אליי היום הטכנאי להתקין את התשתית. הטכנאי שאל איפה נמצאת קופסת החיבורים על מנת לעשות לי קו פרטי ולא לחבר את האינטרנט לקו טלפון של כל הבית ופלא פלא, מסתבר שלאף אחד אין מושג…
-
- 14 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
הנתונים הקיימים : דירה 4 חדרים . בסלון נמצא ארון תקשורת. בכל אחד מהחדרים יש שקע טלפון. הצרכנים שיש לי : חדר ממ"ד - 2 מחשבים ממיר קו טלפוני (כלומר רכיב שיש לו כניסה כבל אינטרנט והיציאה זה קו טלפוני - אין לי קו טלפון ביתי בכלל ) היציאה של קו הטלפון צריך לחבר אותו איכשהו שיגיע בסוף לשקע בחדר שינה. טלויזיה בסלון . מעדיף לעניות דעתי שיהיה מחובר בכבל לאינטרנט מאשר בWIFI .(אצלי הטלויזיה הכל על סמך האינטרנט, בלי הוט /יס ודומיו ) . צריך WIFI בבית לטאבלטים ופלאפונים ושאר הרכיבים שצריכים WIFI . אני בבזק + בזק בינלאומי . אין תלונות באופן כללי על השירות/גלישה. הקונפיגורציה שחשבתי עליו : בסלון לשים את הראוטר (נגיד של Be של עומר אדם) …
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי מחשב נייח שממוקם בחדר ממ"ד, המחשב מחובר לאינטרנט על ידי מודם ותשתית של הוט, אני נתכוון לקנות מחשב נייד וראוטר בכדי לספק שירות אינטרנט למחשב הנייד בסביבת הבית. לפי מה שאמרו לי בהוט עדיף לתלות את הראוטר במסדרון הבית ולחבר באופן חוטי ממנו למחשב הנייח, אבל כל העניין של ה 3 חוטים באמצע המסדון נראים לי מסורבלים ולא הגיוניים, מה הדרך האולטימטיבית להתקין רשת ביתית בסיטואציה שכזו?
-
- 8 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה צריך בשביל להתקין רשת אל חוטית??? (כמובן חוץ מהרשת עצמה) הצעות למכירים סבירים לרשתות כאלה עכשיו יש לי אניטרנט של 012 נט עם מודם אלקטל SPEED TOUCH מהירות אינטרנט 750 והשאלה הכי חשובה האם הרשת תוכל ליצור קשר אל חוטי כאשר כשאחד מהמחשבים נמצא בתוך חדר אטום.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי, התחברתי לסיבים אופטיים במהירות של 1000 אבל אני לא מצליח לקבל יותר מ330~ הורדה במחשב הנייד כשאני מחובר ל5G (גם כשאני צמוד לראוטר) יש דרך שאני אוכל לקבל את מלוא המהירות דרך ה5G? אני צריך לקנות דונגל מיוחד או משהו? *ברור לי ש1000 זה תיאורטי אבל לפחות מה שניתן לקבל תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע עברתי ל 018 אקספון ומאז כל שעה בערך יש לי מיקרו התנתקויות. חשוב לציין שלא שיניתי את התשתית שלי והיא נשארה כרגע בבזק, בספק הייתי לפני זה בהוט נט ולא היו לי בעיות כלל. דיברתי עם התמיכה כבר 3 פעמים והם ניסו: 1. לבטל NAT 2. להגדיר DNS סטטי 3. להעביר אותי ל IP POOL אחר שום דבר לא עזר. מה אני יכול לעשות חוץ מלעבור לחברה אחרת? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה כל חצי שעה בערך המירק מתנתק ומתחבר מחדש זה התחיל כשעברתי לראוטר(חוטי) אבל האינטרנט לא מתנתק כי אני ממשיך לדבר עם חברים בונטרילו,או משחק במשחקי רשת אחרים. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
היום גיליתי שיש מצב שה webgurad מאיט אותי לכמעט חצי באינטרנט יש מישהו שחווה או לא חווה את זה עם Avira ?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
(pppoA pppoE וכו') הרבה זמן רציתי לדעת ועכשיו זה נראה זמן טוב AS ANY להתעמק בדבר הזה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
אי בטוח שהיו על זה המון אבל אני פשוט לא מוצא אותם...סורי... ו..כן..עשיתי חיפוש... שוב תודה...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.killernic.com/?gclid=CKzugKPH_pACFQ5OQgodEHDQ2A זה סתם עבודה בעיניים או באמת שווה את הכסף?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
פורסמה כתבה די מזמן בנענע, על חיבור הפלאפון למחשב בעזרת הBlueTooth ובכך להפוך את הפלאפון למעיין שלט ! אני הצלחתי בעבר להתחבר למחשב ולתוכנה עצמה אבל לא לראות לדוגמה את הקבצים שבמחשב בתוך הפלאפון, כי אמור להפתח בפלאפון תפריט או משהו. השאלה שלי היא האם מישהו הצליח להתחבר למחשב עם נוקיה 6230 ולראות את רשימת השירים/הקבצים בפלאפון ? הכתבה שפורסמה בנענע : http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=167828&sid=10 נועם תעביר בקשה את הת'ארד, התבלבלתי בפורום :-X
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שמחוברים לאינטרנט של ערוצי זנב ? בתמיכה שלהם אומרים שזה לא יעבוד גם בעתיד... אם זה חצי אינטרנט אז אנחנו פראיירים שמשלמים מחיר מלא
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הנושא מעניין אותי, האם יש מישהו שהתנסה בהקמת רשת כזו ?
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
כזו: http://www.ebay.com/itm/RP-SMA-2-4-GHz-20dBi-WIFI-Booster-Wireless-Antenna-WLAN-/190571114549?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item2c5eec7035 או כזו: http://www.ebay.com/itm/20dBi-2-4-GHz-Booster-Wireless-WLAN-RP-SMA-Antenna-WIFI-/190570829283?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item2c5ee815e3 על כרטיס רשת USB ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר מתקדם ככל שיהיה ומאוד קורץ לי שיהיו לו שני חיבורי USB... ראיתי את TL-WDR4300 ונראה לי שהוא פוטנציאל גבוה להמשך ההצלחה של 1043 המוצלח. ראיתי שרשור מהעבר שנאמר בו שתדר של 5GHz אסור לשימוש בארץ. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=457109.msg3904518#msg3904518 רציתי לדעת האם האיסור עדיין בתוקף? אם כן, ללכת על ה-1043 הישן, המוכר והטוב? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 4k צפיות
-
-
המבצע שלי הולך להסתיים ואחרי שהם חסמו לי את הביטורנט החלטתי לגמור איתם מישהו עבר את התהליך הזה ויכול לספר?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מישהו מבין בתחום שיכול לעזור לי בנושא, מישהו מכיר אולי?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ביומיים-שלושה האחרונים הכניסה לחשבון פשוט סיוט, או שלוקח המון זמן ובסוף נכנס או שלא נכנס בכלל. אני נמצא עם נטוויזיון, מישהו אחר שמחובר לספקית הזו נתקל בבעייה? ככה זה נראה: http://server3.uploadit.org/files/huber69-gmail.jpg אני על ווינדוס 7 אולטימייט, הבעייה קורית ב FIREFOX וגם ב IE8. מישהו פה בנטוויזיון וחווה את הבעייה הזו? ד"א - עברתי דרך מרכז העזרה של גוגל (באנגלית, בעיברית זה לא ממש עובד) והם שאלו כל מיני שאלות ובסוף שלחו את הטופס למרכז שלהם. נקווה שהם ימצו לי תשובה אם פה לא נצליח. אני מדבר על זה: http://mail.google.com/support/bin/answer.py?hl=en&answer=8767 אלו ההמלצות שלהם וזה מה שניסיתי: We suggest seeing if a browser extension or toolbar may be causing the …
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התחלתי להרגיש בזמן האחרון האטה בגלישה. קודם כול הסרתי את KAV 7.0 שהוא גרוע 6.0 מצויין , והתקנתי לבנתים NOD32 סרקתי SPY עם כול תוכנה אפשרית SYGATE מראה שהכול נקי NETSTAT גם כן, אבל יש לי עדיין איטיות, אני מחובר ל 014+HOT החלפתי IP מספר פעמים ועדיין יש איטיות בעיקר לגלישה בחול מישהו הרגיש את זה ?
-
- 274 תגובות
- 34.2k צפיות
-
-
למי שלא יודע במה מדובר: ביקורת קטנה על כרטיס כזה שימו לב לתאריך שבו פורסמה הביקורת... הקטע הוא שהאינטרנט הסלולרי היחיד בארץ כרגע מושתת על דברים מוזרים כמו NetStick, ואני מסרב בתוקף לתקוע דונגל USB מכוער ושביר בקלות כל פעם שאני צריך אינטרנט מחוץ לבית. חיפשתי אצל כל חברות הסלולר בארץ ולא ממש מצאתי שום דבר שלא מחייב דונגל USB נכון לעכשיו אז השאלה היא, אם יש פה מישהו עם טיפה יותר מידע "פנימי" מחברות הסלולר... כמה שנים עוד יקח לשוק הישראלי להתחיל לשווק כרטיסי אינטרנט סלולרי נורמאליים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-