רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
אוקע אז המצב הוא כדלקלמן! יש לי 2 מחשבים. עכשיו הבעיה היא שאת הראוטר שלי נתתי וכל פעם שאני מתנתק אחי מזמבר לי בשכל "ארזזז המחשב לא עובדדד!" אז הבנתי שאני יכול לעשות מחשב שהוא ראוטר. לתקוע לתחת שלו 3 כרטיסי רשת 1 למודם 1 לכל מחשב ונגמר הסיפור עכשיו. איך אני עושה את זה? הבנתי שיותר קל לעשות את זה עם לינוקס או משהו...אבל מפה אני לא בטוח. פשוט לעשות אשף הגדרת רשת? הבעיה היא שהמחשב השלישי הוא נורא נורא חלש (איזה סלרון 533) ולהריץ עליו XP זה כבד (עם 128 ראם). פתרון מישהו?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב מאד טוב ומאד חזק ומהירות אינטרנט מאד חזקה... השאלה שלי זה אם אני יכול לפתוח שרתים על המחשב וגם לשחק או שצריך שתי מחשבים נפרדים ? ואם אני רוצה מה אני צריך לעשות כדי לעשות אותו שרת ?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת מחשבים מחוברים בראוטר אלחוטי-4 מחשבים - 2 נייחים ו2 ניידים. כולם באותה קבוצת עבודה. בכולם יש תיקיות שעברו אישור לשיתוף אותן התיקיות ברשת. בכולם יש ווינדוס XP SP2 מכל המחשבים יש אפשרות לראות את כל המחשבים ולגשת למשאבים המשותפים חוץ מלאחד הניידים שאותו לא רואים מאף מחשב(רק הוא רואה את המחשבים האחרים) בנוסף אליו לא ניתן לגשת לתיקיות שהוא משתף(רק הוא יכול לגשת למשאבים של אחרים). מדוע? מה צריך לשנות או להוסיף בממשק הניהול שלו? האם זה שיש לו(היחידי) גירסת וינדוס של HOME ולכל השאר PRO זה קשור לבעיה? אני הרבה זמו מנסה לפתור זאת ותודה מראש לכל מי שיעזור...
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד מדגם Lenovo G580 ,win 8 64bit שמזהה לי רשתות אלחוטיות ואפילו מצליח להתחבר אליהם. פרט לרשת הביתית שלי שאותה הוא אפילו לא מוצא. בשונה משאר המחשבים בבית והמכשירים הסלולרים שכן מתחברים אליה. מה יכול להיות הפיתרון לבעיה המעצבנת הזאת??????
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרי הבעיה, רשת מחשבים [WIN 98, NOVELL] מחוברת לSWITCH [ יש גם ROTER ] ברגע שאני מחבר מחשב נוסף עם XP הSWITCH מתחיל להבהב בצורה מוזרה במיוחד.
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום יש לי בבית 2 מחשים שמחוברים בראוטר,אחד מתחבר ישירות אליו והמחשב השני מתחבר עם כרטיס רשת אלחוטית. הבעיה היא כזאת...המחשב שמחובר אלחוטי מראה שהור מחובר לראוטר אבל שום דף אינטרנט לא עולה ושום תוכנה כמו מסנג'ר ואיסיקיו,כאילו הוא מנותק למרות שהוא מראה שיש חיבור הבעיה התחילה מהיום בצהריים,בדקתי תקינות של הכרטיס נתתי ליו פינג כתובות IP הכל תקין... אבל כשאני נותן פינג לאתר...הוא לא מחזיר תגובה מה אני עושה ??? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הגדרתי את שני המחשבים לחיבור ברשת בשיטת ics .המחשב עם הכרטיס הרשת היחיד לא מתחבר לאינטרנט למרות שעשיתי כל מה שכתוב במדריך. וגם רשום שהוא מקושר.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם המחשב נייד. המחשב נקנה מאורנג לפני כשנה, עכשיו התנתקתי מאורנג ועברתי לפלאפון והם נתנו לי NETSTICK ועכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להתחבר לאירנטנט. עכשיו מישהו אולי יודע עם אורנג במקרה חוסמים את המחשבים ניידים לרשתות אחרות(בדומה למכשירים שלהם).
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
ברשת שלי יש שני מחשבים. אחד נייד (שלי), ואחד נייח. הנייח מחובר לאינטרנט ונותן גם לשלי דרך שיתוף אינטרנט. נכון היה כיף אם כאן היה נגמר הפוסט? בכל מקרה, כשהמחשב שלי עובר שימוש בכמות מסוימת של רוחב פס (אני לא סגור על כמה אבל לא הרבה), בין עם זה בFTP, טורנט, משחק רשת או אחר, המחשב השרת סוגר אותו מהרשת. כלומר במחשב הנייח הכל נשאר אותו דבר, אבל המחשב שלי כבר לא יכול לגשת אליו בשום צורה דרך הרשת (גם שיתוף קבצים/מדפסת לא עובד) עד שהוא (או במקרים מסוימים, שניהם) מודלקים מחדש. ניסיתי להריץ את אשף התקנת הרשת (מספר פעמים), זה לא עוזר. הפיירוולים על שני המחשבים הם Zone Alarm אצלי (שכנראה לא גורם לזה כי ברשתות אחרות הוא לא מפריע) והפיירוול של ווינדוז על החיבור אינטרנט במחשב הנייח (נ…
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס רשת אלחוטי חדש tp link wn881nd (או שהבעיה היא בכרטיס הרשת בלוח האם...). הבעיה היא שלמרות שמערכת ההפעלה עולה תוך מספר שניות, המחשב נתקע עם סימן ה"חושב" על סמל הרשת של ווינדוס ליד השעון. רק אחרי 2-3 דקות (המחשב מגיב לפעולות אחרות), הוא ממשיך לעלות ולסיים לטעון את יתר התוכנות שעולות בזמן הפעלה. מה ניסיתי לעשות: בניסיון לפתור את בעיית העלייה האיטית, הסרתי את הדרייברים ועשיתי ריסט למחשב - אך הבעיה עדיין נשארת והמחשב עולה נתקע בעליה. להסיר ולהתקין מחדש את הדרייברים, דרך הדיסק שסופק לי וגם דרייברים שהורדתי מהאיטרנט. ניסיתי להתחבר דרך הutility שמסופק על ידי tp link. כמובן שגם ניסיתי לעשות ריסט לראוטר... כל המחשב נמצא תחת אחריות, ואני מודאג שזו אולי בעיה בלוח האם…
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר שיוכל לשדר ממקום אחד לכל הטלויזיות בבית ברשת. המחשב צריך להיות מבוסס ווינדוס. יש דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
תגידו נכון המבצע של בזק למצטרפים חדשים, זה שאומר 50 ש"ח ל750 זה 50 ש"ח בחודש או בחודשיים ?? ומה לדעתכם המבצע הכי משתלם שאפשר למצוא היום, בהתחשב בזה שאני כבר לקוח ADSL של נזק
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי, לאחרונה הוספתי לפטופ עם ויסטה לרשת אלחוטית קיימת. הגדרתי והפעלתי בויסטה רשת ביתית: שיניתי את קבוצת העבודה להיות אותה קבוצת עבודה של שאר המחשבים, הפעלתי את שיתוף הקבצים והמדפסות, ביטלתי כניסה עם סיסמה. שאר המחשבים ברשת מריצים XP. הויסטה רואה את כל התיקיות המשותפות במחשבים האחרים, אך משאר המחשבים שמריצים XP אי אפשר לגשת לשום תיקיה שאני משתף בויסטה. חיפשתי את הבעיה בגוגל, וראיתי שהרבה אנשים נתקלו בה. אחד הציע להפעיל אפשרות של שיתוף תיקיית PUBLIC, ואכן יש אפשרות כעת משאר המחשבים לראות את התיקיה PUBLIC, אך רק אותה. הכי מציק לי זה שאי אפשר להגדיר שיתוף למדפסת שמחוברת למחשב הזה. כשאני מנסה להיכנס לתיקיה בויסטה מאחד המחשבים שמריצים XP, אני מקבל שגיאה: Access is denied. \\C…
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני יודע שיש פה כמה כותבים שהם גם עובדים בתמיכה של ספקים או עבדו פעם. יצא לי להיתקל בעבודה כתומך בתשתית בלקוחות שהמחשבים שלהם הפכו לזומבי והם נותקו מהספק עם הודעה על זה שהמחשב שלהם שולח ספאם לדעתי זה זאת יוזמה מצויינת עם כל כמות המחשבים הלא מאובטחים עם חיבור פס רחב ללא הפסקה כיום! השאלה שלי היא איך הספקים יודעים שאפשר לחבר את הלקוח חזרה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי שני מחשבי עם מערכת XP מחוברים ע"י מודם-נתב אלקטל פרו ו HUB. רשת ביתית שנוצרה ע"י המערכת ההפעלה עם מספר 10.0.0.0. כמובן שלכל מחשב IP שונה. מחוברים לאינטרנט קבוע. מוגנים ע"י נורטון חומת אש שמכירה את הרשת. הכל עבד טוב ויפה עד לפני מספר ימים בעקבות התקפת וירוס קורגו הורדתי מספר טלאים נגד וירוס זה ווירוס ססאסר . מאז ההתקפה לא ניתן להכנס ממחשב למחשב ולשתף קבצים כקודם. מופיעה הודע שאין הרשאה להשתמש בריסורסס. עלי לציין שהאינטרנט עובד, פינג בין מחשב למחשב עובד והכל נראה בסדר פרט לשיתוף קבצים. נ.ב. לפעמים מתחבר לרשת לפטופ שגם הואר לא מסוגל לקרוא את שני המחשבים הנל אך הם מסוגלים לקרוא את הקבצים שלו !!!! הצ י ל ו elital
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב שהוא משמש כמעין שרת, והוא משתף 2 כוננים. כל המחשבים בעסק מחוברים לכוננים הללו ומשתפים שם מידע. לא יודע אם זה קשור, אבל מאז שקניתי SSD ופירמטתי את ה'שרת' התחילו הבעיות. ניתן לראות את הבעיה בקובץ המצורף. מדי כשעה מחשב 'הקצה' "שוכח" את הכוננים (השורה הראשונה) ואחרי איזה דקה וחצי של טעינה הכל חוזר להיות רגיל (השורה השני) הבעיה היא שיש אנשים שעובדים על קבצי EXCEL משותפים ולא יכולים לשמור שינויים כי המחשב "שכח" את הכונן... אשמח לעזרתכם, תודה נתן
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחשב נייד המתחבר כם בעבודה וגם בבית (עם אותו פרופיל - מערכת הפעלה XP PRO ) כאשר מפעיל VPN , מצליח להתחבר אבל המיפויים לא פעילים - ריקים מה אני צריך לבדוק ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בhomegroup מחשב א' - מריץ win8 מחשב ב' - מריץ win7 עד לפני שבוע הכל היה תקין ויכולתי להעביר קבצים ממחשב א' ל ב' ולהיפך. מזה שבוע המחשבים מסרבים לדבר אחד עם השני למרות שהם באותו homegroup . מה המצב עכשיו: 1. שני המחשבים מצורפים לhomegroup עם אותה סיסמא אבל טוענים שהם היחידים בקבוצה. 2. אפשר לגשת למחשב א' ממחשב ב' ע"י IP 3. אי אפשר לגשת ממחשב א' למחשב ב' בשום צורה וגם הפינגים לא חוזרים. מה ניסיתי בינתיים: 1. בדקתי שכל הגדרות הרשת נכונות. 2. בדקתי את הגדרות ה homegroup בשני המחשבים והם תקינות. 3. יצרתי homegroup חדש וצירפתי את המחשבים אבל הם עדיין לא רואים אחד את השני. 4. כיביתי חומת אש אבל זה עדיין לא עובד. אני אובד עצות. יש למישהו רעיונות? תודה רבה מראש …
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום, האם ישנה אפשרות "להחביא" מחשבים ברשת? והאם ישנה אפשרות לראות את כל המחשבים המחוברים לרשת? ע"י חיפוש או משהו כזה? תודה איתי.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מחשבים מסויימים רואים את רשתות ה WiFi אך לא מצליחים להתחבר בזמן שאחרים כן מצליחים יש לנו חיבור כבלים עם מודם/ראוטר ומגדיל טווח לרשת ה WiFi שלנו. עד לפני כחצי שנה השתמשנו במודם של "פארטנר" והכל עבד מצויין, אך לפני חצי שנה עברנו לחבילת כבלים (לא פיבר) מורחבת של 1 ג'יגה בייט של "הוט", המודם הוחלף והתחילו בעיות. ישנם שני מחשבים (סורפייס פרו 7 ו Lenovo IdeaPad Flex 5 i5) המריצים וינדוס 10 שלא מצליחים להתחבר לרשת ולא משנה מה עשיתי, המחשב רואה את כל 4 הרשתות (2.4 ו 5 ג'יגה ישירות ודרך המגדיל טווח) הקיימות ומנסה להתחבר אליה אבל מציג שגיאה לא מוסברת של "לא מצליח להתחבר". הוינדוס 10 הדפוק לא אומר מה/איפה הבעיה אלא רק אומר "לא מצליח להתחבר"... יש לי מחשב נוסף של "שי…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה דקות התקנתי את הסוויטצ' החדש שלי שתומך במהירות של 1GB\S כאשר אני מנסה להעביר קבצים בין המחשבים, אחד הצדדים פשוט נתקע לחלוטין יש למישהו הסבר לתופעה?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש איזושהי דרך לדעת כמה מחשבים מחוברים לרשת האלחוטית בבית שלי (וככה לבדוק האם השכנים חוגגים עלי....) ?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
הרעיון בגדול הוא להקים מערכת מידע לעסקים פרטיים קטנים ושהמערכת הזאת תשב כשירות "ענן". המטרה היא להקים את השירות\מערכת ענן, איך עושים דבר כזה ? מה סדר גודל העלויות ? מה אני צריך בשביל להקים מערכת ענן לעסקים פרטיים קטנים, ואיך אני עושה את זה ?
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
הרעיון בגדול הוא להקים מערכת מידע לעסקים פרטיים קטנים ושהמערכת הזאת תשב כשירות "ענן". המטרה היא להקים את השירות\מערכת ענן, איך עושים דבר כזה ? מה סדר גודל העלויות ? מה אני צריך בשביל להקים מערכת ענן לעסקים פרטיים קטנים, ואיך אני עושה את זה ?
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
120 מ"ר כאשר רוצים נקודה בכל חדר דירה מקבלן ארון תקשורת בכניסה לבית תודה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-