רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, נתקלתי פעם במדריך מצויין באתר של הגברת האות האל-חוטית בכרטיס רשת וראוטר אך אני לא מוצא אותו מישהו יכול בבקשה להכווין אותי את המדריך הזה?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
היי, מישהו יכול לתת לי מדריך טוב מפורט איך להגדיר site2site בפורטי ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדריך לתוכנת pcAnywhere תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אנשים אחד המחשב בבית שלי עבר למערכת הפעלה ויסטה כל הנסיונית שלי לנסות לתקשר בין המחשבים האחרים בבית שהם XP כשלו... אני רוצה לשתף תקיות וקבצים.. מישהו יכול להסביר לי איך אני מצליח? יש איזה מדריך? תודה,
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדריך להתחברות ולניהול של PIX 506E של CISCO. האם כדאי להתעסק עם זה ? אני רוצה לשנות רק הרשאות כניסה למשתמשים מבחוץ ( VPN ) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבי 98SE ומודם מוטורולה כבלים הייתי רוצה לחבר את שני המחשבים ולעשות שיתוף חיפשתי אבל לא מצאתי כל מדריך, העם יש דרך לשתף דרך USB עם 98 או שצריך עם רשת עם כן האם זה אותה פעולה כמו ICS האם למישהו יש מדריך בנושא אשמח לקבל תודה
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני מחפש מדריך מפורט (מעבר למדריך שקבלתי מבזק עם הנתב), כדי לשלוט על מאפיינים הרבים שיש בו
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום מחפש מדריך לפריסת רשת טלפוניה בבית, (עתידה להתחבר לבזק / VOB). עם הסברים על חיבור לפסי קורונה, שקעים, ויציאה לשרותי בזק או VOB. תודה.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
אני הולך לכבל מחשב חדש ואני שם את המחשב החדש ליד הישן ואני רוצה לחבר את שתיהם לרשת כדי שיהיה בשתיהם אינטרנט איך אני מגדיר את זה בwindows xp שיהיה שיתוף מדפסות והכל תודה רבה למי שיעזור ןד"א לא מצאתי מדריך שיכול לעעזור לי כולל בחיפוש)
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
הי, חיפשתי ולא מצאתי מדריך מקיף על כל מה שצריך להגדיר כדי להפוך את האזטק 600E ממודם DSL לנתב. תודה מראש לכל המגניבים....
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, אני ניסיתי לחפש (ללא הועיל) מדריך באינטרנט שמסביר הכל על סוויצ'ים (VLANs, spanning tree וכדומה....) אולי למישהו פה יש קישור נחמד? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אני מחפש מדריך טוב לניהול שרת WEB ו DB בסביבת WINDOWS 2003 std, MS SQL SERVER 2000 אפשר באנגלית, רצוי בעברית. ברשת יהיה נחמד אבל אם מישהו שמכיר ספר טוב בנושא גם יכול להיות טוב. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מחפש מדריך שיעזור לי לעשות סיסמא לרשת האלחוטית .. יש לי נתב של EDIMAX .. מישהו יכול לעזור לי לשים סיסמא עליו ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לתת לי לינק/מדריך/הסבר/כל דבר אחר, אשר מסביר כיצד לבנות את ה"שקע" של הכבלים כדי שאוכל להעביר את המודם לחדר אחר. כלומר יש ברשותי שקע של טלויזיה בחדר השני, מהם הדברים הדרושים ע"מ "לשדרג" את השקע שיתאים למודם כבלים. תודה מראש 8)
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מודם + נתב לשימוש ביתי: 2 מחשבים ניידים, 2 פלאפונים, טבלט ומדפסת, כולם מחוברים אלחוטית. כרגע התשתית היא בזק. המטרה היא שיחזיק מעמד כמה שיותר זמן, ולכן שיתמוך בכל הטכנולגיות החדשות גם אם אני לא צריך אותן עכשיו (Vectoring, Dual band, תקן AC, ...) אין ממש הגבלת תקציב כי הוא נרכש לא על חשבוני (אם כי עדיין נראה לי סביר לא להוציא יותר מ- 1200 ש"ח). אני מתכוון לקנות אותו בארץ. יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אם למישהו יש מידע מי מוכר את המודם של DrayTek מדגם ה-Vigor2600 אשמח מאד.. או בכל פרט בנושא היבואן הרשמי של חברת DrayTek, שלפי מה שאני יודע ניתן למצוא מודמי ISDN שלה בארץ.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, נמאס לי מה SIEMENS שבזק מחלקים כך שאני מחפש לקנות נתב אלחוטי חדש אבל אני לו בטוח שאם אצטרך מודם ADSL או שהסימנז של בזק יעבוד כמודם או שאולי לקנות קומבו של מודם+נתב, כך שאני מחפש משהו איכותי אבל לא יותר מידי יקר תודה
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי לכולם אני רוצה להתקין בבית פיתרון Mesh, יש לי כמה שאלות: 1. על איזה מודם VDSL את ממליצים - מודם בלבד, הכי קטן שאפשר ( רוצה לשים אותו בארון תקשורת קטן). ראיתי כל מיני פיתרונות של חברת Planet - מוכר, מומלץ? 2. איזה פיתרון Mesh הכי מומלץ? אני נוטה לכיוון Google Wifi תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג בימינו מודם אנלוגי (רצוי פנימי - PCI) כדי שאפשר יהיה לשלוח פקסים מהמחשב?
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כרגע יש לי מודם של netodragon שלא מצאתי לו דרייברים לויסטה 64. אני מחפש מודם פשוט מאלו שעולים 50-70 ש"ח, לא היקרים של 250 ש"ח. לא מצאתי בחיפוש בחנויות אינטרנט בארץ מודם שמתאים, בחנויות בארה"ב מצאתי כמה מודמים שמותאמים לויסטה 32, אבל רק אחד של חברת hiro (צ'יפסט של Lucent) שמתאים לויסטה 64. מישהו מכיר מודם כזה שנמכר בארץ? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר TL-WDR4300, ואני מעוניין לקנות מודם על מנת לגלוש ברשת של בזק (אני לא מעוניין לשלם להם השכרה חודשית על המודם). הבעיה היא שאין בכלל מודמים שהם לא גם ראוטרים. האם אתם יכולים להמליץ לי על מודם או ראוטר-מודם זולים שיתאימו לי לגלישה ב100 מגה? אני מעוניין שהמכשיר יהיה כמה שיותר קטן ולא בולט כי אני הולך להשתמש בו רק כמודם (ולהמשיך להשתמש בראוטר הקיים שלי כראוטר ראשי). תודה רבה, APT.
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מזדכה על המודם של בזק, ולכן אני צריך ציוד חדש, אם יש מוצר משולב, מה טוב אם לא אלך על תצורה של מודם ונתב לחוד חשוב לי תשתית של 1gb/s עבור הרשת הביתית תודה רבה Sent from my D5803 using Tapatalk עריכה האם יש משהו עדיף משמעותית מאשר ה9980?
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מודם משולב עם נתב, משהו יציב וחזק עם קליטת wifi עוצמתית (כמובן שיעמוד בתקן ולא משהו עם קרינה מופרזת). בסביבות ה200-400 שח. שיתמוך ב100 מגה מהירות. הנתב יחובר ל3 מחשבים ו2 סטרימרים ומכשירים ניידים לכן חשוב לי לקנות משהו חזק וטוב. אם יש משהו שלא עומד בתקציב אשמח גם לשמוע ואשקול את זה. בנוסף בעקבות הרפורמה אשמח לקבל המלצה לחברה טובה שמספקת תשתית וספק יחד במחיר אקרקטיבי. תודה !
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
עם טווח קליטה yuc ללא הורדה בביצועים האלחוטיים. אחד שיחליף את הגרוטאה מבזק. יש לי 10MB תקציב עד 200
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-