רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
בעצם אני מחפש - קליטה טובה לשתי קומות, שלא יהיו ניתוקים, ושיעבוד טוב בסה"כ. יש המלצה לתקציב ה300 שקל ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום אני מחפש ראוטר אלחוטי שיכלול אפשרות לחבר את המחשב השולחני שלי(שאין בו כרטיס רשת אלחוטי) אליו בצורה כווית עד 350 שקל +- תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מעוניין להשקיע גג 250 שח, בעקבות הודעה פה בפורום ירדתי מ1043 כי אומרים שהוא מתנתק הרבה ואני לא מעוניין להתקין עליו קושחה אחרת. יש המלצות? מיועד לבית כ100 מטר, הראוטר די במרכז, ללא ממ"ד, תשתית כבלים(כרגע...). לא חובה חיבור USB חשוב מאוד שיהיה אמין מבחינת ניתוקים, ושיתמוך במספר חיבורים גדול לצורכי טורנטים בעיקר. תודה!
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום שלום, מחר אני אשלח מישהו עם דף מוצר שיבי לי ראוטר חדש. כיום אני מחובר דרך תשתית HOT בחבילה של 2.5 העלאה ו 100 הורדה. יש לי מכשיר HotBox (הישן, שלא מצליח להתמודד עם הרשת שיש בבית). אני מתכנן להפוך אותו למודם בלבד ולהתחבר אליו עם ראוטר פרטי לרשת הביתית. מה יש לנו ברשת? מחשב אחד שמחובר באופן קווי. מחשב נייד שמתחבר באופן אלחוטי. מעבר להם יש עוד מחשב נייד ומחשב נייח שלעיתים גם כן נכנסים לשימוש ושניהם גם מתחברים באופן אלחוטי. כל המכשירים האלחוטיים עובדים עם כרטיס רשת בתקן N. נוסיף לזה טאבלטים, סמארטפונים ושות' ויש לנו קרוב ל10 מכשירים שעובדים לסירוגין. כיום כאשר הHOTBOX אצלי מתפקד כראוטר ומודם הוא פשוט "נחנק" פעם או פעמיים ביום ולא ניתן לגלוש באינטרנט (רשת ביתית עובדת הגיש…
-
- 16 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אני עובר דירה למקום שיש בו תשתית של עד 200 מגה. כנראה אתחבר בתור התחלה ל 019 מעוניין לקבל המלצה לראוטר טוב שיתן קליטת WIFI טובה (מעוניין לקנות ראוטר משלי במקום לשלם עוד 25 לחודש על ראוטר שלהם) בית 5 חדרי שינה (אחד מהם ממ"ד) תודה!
-
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לעבור דירה בקרוב ואני רוצה לקחת ברצינות את עניין האבטחה והפרטיות של הרשת הביתית.אני עדיין מחפש דירה אז אני לא יודע בקשר לתשתית אבל ככל הנראה אני ילך על בזק.אז כמו שרשמתי בכותרת- - אשמח להמלצה לראוטר ביתי בדגש על אבטחה ופרטיות thanks
-
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, אז היה לי ראוטר נטגיר, דגם מצויין עם DD-WRT עבד מעולה 3 שנים ושבק חיים. כעת אני ב- 15 מגה ואני שוקל בעתיד לעבור ל- 40 או 50 מגה מה שאני מחפש זה ראוטר שיתמוך כמה שיותר קדימה והוא יכול להיות עם מודם כלול או בלי (אין לי בעיה לקנות מבזק ב-100 שקלים) העיקר שיהיה יציב, קל לנהל, מאובטח ותומך במהיריות גבוהות (VDSL או במהירויות שלו) וקליטה אלחוטית N או גבוהה יותר. תודה מראש, רועי.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום... לאחר כשנתיים עם הראוטר של בזק (ROTAL 1025W) הוא שבק חיים ואני נאלץ לקנות אחד חדש. האמת הוא צריך להיות ממש בסיסי , אפילו להשים סיסמא בקושי יש לי סבלנות - ככה שאני לא צריך אופציות מתקדמות. הוא יחבור למחשב אחד ראשי עם כבל , עוד מחשב בצורה אלחוטית וגם לסוני PS3 בצורה אלחוטית (ששם אני משחק משחקי אונליין) בסה"כ הרשת צריכה להתפרס על 2 קומות בלבד. כמו כן - אולי זו בקשה קצת מוזרה או לא רלוונטית - אבל אם אפשר שהראוטר יפלוט כמה שפחות קרינה זה יהיה נחמד. פשוט הראוטר פועל 24/7 ואני גם ישן באותו חדר כך שתמיד עולים בי הרהורים על הקרינה שהוא בטח פולט. (נקווה שלא יצטטו אותי בחתימה על זה ) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הרבה זמן לא התעסקתי ברשתות .. אז אני לא יודע מה חדש מה ישן אז קיצר אני צריך ראוטר עד 350 שקל בשביל 4 מחשבים .. שיהיה לו Port Forwording ו Firewall מובנה יתקבל בברכה תודה .
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
בנינו בית חדש עכשיו אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי + חוטי טוב מאוד שלא יעלה על 1800 שקלים לשניהם. שיוכל להתמודד עם מודם כבלים. ואני צריך המלצה ל HUB שאחבר לראוטר עם לפחות 30 יציאות. התוכנית היא ככה: לכל חדר יש שקע עם חוט של RJ45 וכל החוטים מתרכזים בנקודה אחת שבא אני עושה ארון תקשורת. יש לי שם שקע טלפון למקרה שאני אעבור ל ADSL ושקע של כבלים. עכשיו אני רוצה להקים רשת בייתית אלחוטית וחוטית כאחד. יש לי מודם של כבלים TERAYON TJ 715X. הבית הוא שניי קומות ארון התקשורת יהיה בקומה התחתונה ככה שלגבי האינטרנט האלחוטי אני אצטרך משהו שיכול להתמודד ולשדר לקומה העליונה. אם יש דבר כזה בכלל אם לא אז רק לקומה של ארון התקשורת. אני אצטרך לפחות 30 נקודות חוטיות שעובדות תמיד. מחכה להמלצות שלכם …
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים עברתי לBUNDLE של הוט תשתית + HOTNET כספק (100MB) לצערי הרב, הEdimax הישן שלי תומך בתקן g ולא עוזר לי כרגע. יש לנו בבית 2 מחשבים, הראשון מחובר באופן קווי למודם ולראוטר והשני מתחבר באופן אלחוטי. אני לא מבין גדול ברשתות לכן: 1. רציתי לבקש המלצה לראוטר עד 350 ש"ח שיתמוך במהירות הזו וכמובן בחיבור אלחוטי. + כרטיס רשת אלחוטי למחשב שמחובר באופן אלחוטי. (עד 200 ש"ח) 2. בHotNET אני משלם 20 שקל עבור 100 מגה. בב"ל הציעו לי את אותה החבילה ב30 ש"ח. נכון לעכשיו, החשבון שלי בבב"ל בהקפאה אז אני לא משלם עד סוף החודש ואני צריך להחליט עם איזו ספקית אני נשאר. רציתי לשמוע חוות דעת שלהם על שתי הספקיות. בתודה מראש, רועי
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום אני מחפש ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי בתקן 802.11n מבקש המלצות בבקשה האם התקן 802.11n הוא תקן טוב ויציב?
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם! הראוטר שיש לי כבר מזה 6 שנים לא יכול לתמוך עוד במהירויות של האינטרנט היום... ולכן אני מחפש חדש. יש לי 2 מחשבים שמתחברים בכבל רשת, ולפטופ ו-PS3 שמתחברים אלחוטית. מחשב אחד מהמחוברים בכבל נמצא בערך 12 מטר מהראוטר, עם הרבה קירות ודלתות בדרך. הייתי שמח להחליף את החיבור שלו לאלחוטי, ולכן אני צריך שהשידור האלחוטי בראוטר החדש יהיה חזק. ולכן שאלתי אליכם היא זאת: מהו הראוטר החדש והטוב ביותר שכדי לי לקנות, שיוכל לשמש אותי לעוד הרבה שנים (גם במהירויות אינטרנט גבוהות מאוד), ושמהיכרותכם איתו הוא אמין וחזק? כמובן, אם הטוב ביותר הוא למליונרים אז הכוונה היא לטוב ביותר שישמש את האדם הסביר לכל צרכיו או: האם זה מיותר כיום לקנות ראוטר בנפרד וכדי פשוט לדבר עם בזק על מודם ש…
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של Edimax BR-6204Wg שעושה בעיות וכנראה שבק חיים. הוא בן שנתיים וחצי וכרגע הוא לא נדלק, הגיוני? יש אפשרות להחיות אותו? ואשמח להמלצה לראוטר חדש, לשרת 3-4 מחשבים, ראשי מחובר בכבל וה-3 האחרונים מידי פעם מחוברים ב- Wireless. מומלץ תקן N? או שעדיף להישאר עם G? או שיש בכלל משהו אמין וחדש יותר מתקן N? אשמח להמלצה לנתב ספציפי. איזה חברה כדאי? Edimax\TPlink\Linksys אולי חברה שאני לא מכיר? סביב ה- 250 ש"ח. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי את הראוטר שמקבלים חינם מבזק, וכמו כל דבר חינם הוא לא משהו אין לי שום ידע בראוטרים וכאלה אז לכן אני שואל אותכם מה הרואטר הכי טוב שאני יכול לקבל במחיר כזה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניין בטוב ביותר לתקציב ראוטר חוטי. לאינטרנט בכבלים.
-
- 10 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש המלצה לראוטר טוב, חשוב שתהיה לו יכולת שידור חזקה, כי הוא יהיה בממד ומחשבים מחדרים אחרים יצטרכו לקלוט אותו
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה לראוטר אלחוטי יציב לכבלים עם יציאת USB, עובד ללא חייגן IP דינאמי: יש לי EDIMAX 6524N והוא נופל אחת לחודש בערך, האם יש משהו יותר יציב כמו ה-3COM שהייה לי קודם (נפילה פעם בשנה לערך). האם אני יכול לחבר דיסק USB על יציאת USB של ראוטר והדיסק יראה ככונן על ידי כל המחשבים ברשת? האם כך חוסכים מחשב שיחזיק את הדיסק השיתופי? בתודה מראש, יהודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מתחבר מחר לאנלימיטד ומחפש המלצה על ראוטר AC טוב עם חיבורי 1G קוויים, הם מציעים לי את ה D-link 825 ב 300 שקל, אבל קראתי בכל מיני מקומות שיש לו בעיות ניתוקים, מישהו יודע עם זה נכון? חשבתי בעיקרון על ה TP-link Archer C7, אבל אני פתוח להצעות אחרות אם יש משהו טוב יותר בערך באותו מחיר. התקציב שלי הוא בסביבות ה 500 שקל, תודה! אלמוג
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני טס שבוע הבא ואני רוצה לרכוש בארה"ב ראוטר (ללא מודם) ל 4K שיהיה חזק וטוב. הראוטר ישמש חיבור ל 2 מחשבים ניידים למשחקי Online וסטרימינג, חיבור של 2 טאבלטים למשחקים וצפייה בסרטים ו 4 מכשירי סלולר. אני מתלבט בין asus ac5300 https://www.amazon.com/Tri-band-AiProtection-Accelerator-Compatible-RT-AC5300/dp/B0167HG1V6/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1523289476&sr=8-3&keywords=asus+ac5300 לבין linksys ac3200 https://www.amazon.com/Linksys-Dual-Band-Tri-Stream-Refurbished-WRT3200ACM-RM2/dp/B079DWWQ1R/ref=sr_1_5?s=electronics&ie=UTF8&qid=1523289553&sr=1-5&keywords=linksys+ac3200 אשמח בבקשה להמלצה גם ל…
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
שימוש - עבור מחשב נייח ומחשב נייד רצוי שיהיה בו חיבור USB בשביל המדפסת (תלוי בגובה התקציב). תקציב - עד 200 ש"ח - עד 50 ש"ח חריגה. בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך ראוטר טוב ויציב שיעבוד על תשתית הוט 12 מגה, חשוב האינטרנט האלחוטי שיהיה טוב, לא חובה שיגיע רחוק רק שיהיה יציב, השימוש העיקרי של הנתב יהיה לאייפד בחדר באלחוטי וצריך חיבור קווי אחד כמובן למחשב הנייח... עד 200 שקל אם אפשר מה שבנתיים בדקתי זה D-Link DIR615, לא יודע אם ללכת עליו, אשמח להמלצות אחרות...תודה!
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום רב ! אני מחפש ראוטר שיתן לי את התכונות הבאות במידה ויש כזה: 1. מהירות של לפחות 1G. וטווח טוב 2. מאובטח ברמות גבוהות 3. כניסת usb אחת או שתיים, (אם יש USB3 בכלל יופי) לחיבור מדפסות, כוננים קשיחים. 4. שיכלול רשת נוספת לאורחים. 5. תהיה אפשרות לטלפוניה (SIP) 6. ממשק סביר 7. המחיר לא בעיה. אם יש משהוא אפילו דומה, אשמח לדעת. בתודה יהודה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצה לראוטר אלחוטי אשר אפשר לחבר אליו גם כבל רשת אני רוצה את זה בשביל לחבר את הראוטר למחשב אחד ישירות ושכל השאר יחוברו אלחוטי תודה
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי. אני מחפש ראוטר משולב עם מודם ADSL לUBUNTU לינוקס (סתם לידע כללי שאני משתמש במערכת ההפעלה הזו) רק מה שמאוד חשוב לי זה אפשרות לשלוט על החיבור והניתוק דרך ה SHELL, או לחילופין, שהראוטר יהיה עם אופציה של להתנתק כל X דקות (ולא רק שיש לו IDLE) מישהו מכיר משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-