רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
רכשתי ראוטר חדש ועדכני, ועכשיו זה הזמן להחליף את המודם של בזק. דרישות: - תומך בפיייבר. - לא חייב לכלול ראוטר. אפילו עדיף שלא אם זה משפר את טיב המוצר (כפי שצויין, ראוטר כבר יש). מעדיף להחליף בנפרד ולא את אותו מוצר כל פעם. אני מניח שאפשר גם להזמין משהו סיני זול שיסחב את זה. אני סופר סומך על רמת האבטחה שיש לי בראוטר שיתחבר אליו וכו'. בבקשה את עזרתכם 3>
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מודם אלחוטי, אין לי שום מושג בעניין ולכן זקוק להמלצה. שימוש ביתי, בניין בין 4 קומות זקוקים לפרטים נוספים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם מערכת של מודם (נתב ישן של בזק) ונתב של TPLINK AC1750. בזמן האחרון אני חווה בעיות עם המודם וברצוני להחליף אותו. אשמח לקבל המלצות וכמו כן להבין את החשיבות של המודם והאם כדאי להשקיע בציוד יקר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש ראוטר מודם לדירה שלי.. דירה גדולה עם 4 חדרי שינה ויש קצת מרחק בינהם וקירות.. 4 מחשבים, יש גם סמארטפונים. אחד המחשבים משמש לגיימינג ברשת מדי פעם יש לנו אינטרנט 100 מגה דרך פרטנר עם תשתית בזק מחפש המלצה לראוטר שיהיה מספיק עוצמתי ושיהיה אמין ויציב כמה שאפשר כרגע יש לנו ראוטר בהשכרה מפרטנר והוא לא משהו תודה מראש! עריכה: כמובן שכחתי לציין - התקציב הוא עד 400 ש"ח, אפשר להתגמש אם זה שווה את זה
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
החלטתי לחבר את הנייד שלי עם השולחני. מכיוון שהנייד יעבוד בקצהו השני של הבית(ואין לי כוח להשחיל חוטים בכל מיני חורים בבית), נראה כי הפיתרון הוא רשת ביתית אלחוטית. מכיוון שאינני מתמצא בכלל ברשתות ובאלחוטיות בפרט, מבקש אני מכם המלצות על מערכת שכזו. אין צורך שתהיה מתוחכמת ומרובת פיצ'רים לא שימושיים. הרשת תשמש לשיתוף אינטרנט בלבד. השולחני מחובר לאינטרנט בעזרתו הנדיבה של הנתב alcatel speed touch home המחובר דרך כרטיס רשת פשוט. אין לי מושג אם תצטרכו עוד פרטים, אז אם כן רק תאמרו ואספקם מייד. תודה רבה לעוזרים, יוני.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
מחפש המלצה לנתב, רצוי תואם WRT, אבל שיעבוד גם ישר מהקופסה בלי יותר מידי התעסקות. שיהיה מסוגל להחזיק מספר רב של חיבורים בלי לקרוס ולעמוד גם בקצבי גבוהים (גם 100Mbps) למרות שכיום אני מחובר על 12. עד כמה שאני יודע אין ממש נתבי 11ac בשוק אז נסתפק ב-11n שתומך ב-MIMO2 לפחות. רצוי מאוד תמיכה מובנית בשירותי ddns. כמובן תמיכה ב-L2TP ו-PPPoE מעבר לכך אין ממש דרישות מיוחדות כל השאר כבר סטנדרטי: QoS, למרות שאני בטח לא אשתמש כתובת סטטיות לפי MAC, בשביל DMZ port forwarding mac filtering UPNP תקציב, קיוויתי לא לעבור את ה- 300 שקל, אבל אני לא ממש מוגבל.
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עברתי לחיבור ADSL (בזק+ברק) האם יש נתב אלחוטי שכולל בתוכו גם מודם ? (ככה שאני אוכל לותר לחלוטין על המודם שאני מקבל מבזק)
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
כמוכן, גם עם גישה אלחוטית. ואם אפשר, אחד שלא צריך משכנתא בשבילו. תודה, רן
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, האורנג בוקס בן השבע שקיבלתי מאורנג מתחיל לעשות בעיות. אני מחפש יורש. סוס עבודה מוכר ואמין במחיר של גג 100 דולר. אשתי שבוע הבא בניו יורק ואני רוצה להזמין לה למלון. יש לי ברשת מחשב אחד בכבילה ואחד אלחוטי, שלושה טלפונים וטאבלט, סטרימר אחד בכבילה ואחד אלחוטי. הכל בדירה אחת קטנה. האורנג בוקס לרוב בסדר אבל לפעמים מסרב לחבר את הסטרימר או בכלל מפסיק לשדר. אני רוצה לקנות נתב ותיק ולא דגם חדש ולא מוכר. כמה מועמדים שמצאתי באמזון: Netgear N750 Wireless Dual Band Gigabit Router (WNDR4000) Netgear AC1200 Smart Wi-Fi Router (R6220) D-Link AC1200 Wi-Fi Router (DIR-842) המלצות? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ה LINKSYS WRT54G שלי הפסיק אתמול להתחבר ל L2TP מסיבה לא ברורה. כנראה עשה את שלו. מישהו יכול להמליץ לי על נתב אלחוטי לחיבור לכבלים בתקציב של עד 400 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
העונה לדרישות הבאות: 1. תמיכה בADSL של בזק 2. GIGABIT LAN 3. 802.11n או 802.11ac עד עכשיו לא מצאתי משהו מתאים בארץ (פרט ל Lynksys X3000 שאין אליו תגובות), אשמח המלצות על דגמים מחול בהנחה שיעבדו בארץ תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אז בגלל שה-EDIMAX BR-6114WG שלי כבר גוסס, החלטתי לקנות נתב חדש, בתקן N. התקציב שלי הוא כ-300 ש"ח. (אפשר חריגה של כ-50 ש"ח). אני חייב לציין שממש לא הייתי מרוצה מה-EDIMAX - הממשק מסורבל ואיטי (מאוד!), הראוטר נתקע מדי פעם, הקליטה גרועה לגמרי. הנתבים שאני מתלבט ביניהם הם: D-Link DIR-615 Level One WBR-6001 Edimax BR-6424N Edimax BR-6524N את ה-Edimaxים אני מעדיף פחות בגלל הנסיון הקודם שהיה לי איתם, אבל אם הם באמת טובים מהאחרים (והממשק שופר) אז אין לי בעיה. ל-Level One יש יתרון של מחיר (כ-200-250 ש"ח) לעומת האחרים (כ-300 ש"ח). מה דעתכם? אולי עדיף נתב אחר בכלל? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנתב הולך להיות מוצב בבית עם תינוק לכן דרוש לי כפתור הכיבוי.(כיבוי דרך ממשק הרשת לא בא בחשבון מבחינתי). צריך גם שהנתב ידע להיות חייגן לHOT(L2TP(. תקציב סביב ה200, אם אפשר פחות אז עדיף. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש נתב חזק שיש לו אפשרות לחבר נקודות גישה רבות לעסק קטן. תודה
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי כרגע D-link 2650u של בזק שיש לו ניתוקים והוא כבר לא תקין, והוא כבר לא באחריות. הציעו לי בבזק לקחת מהם ראוטר בחיוב חודשי של 10 שקלים או משהו כזה ולקבל netgear ששמעתי שהם לא טובים. רציתי לדעת האם אפשר לקנות נתב מודם משלי, משהו שיהיה טוב בשבילי, ואם כן אני אשמח לשמוע קצת המלצות כי לא הצלחתי להבין מה קורה בשוק הזה... סה"כ כרגע אני מחובר לADSL במהירות של 10 מגה, אני רוצה שהקליטה של הראוטר תהיה לטווח כמה שיותר גדול, שהמהירות של העברת הקבצים בתוך הLAN תהיה כמה שיותר גדולה, אני משתמש בכל ה-4 יציאות של הראוטר וגם מתחבר אליו באלחוטי ולכן אני צריך שהוא יהיה חזק תחת עומס. אין לי מושג לגבי תקציב, כי אין לי מושג כמה עולה היום משהו כזה. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב המצב היום הוא שיש לי שתי מחשב שמחוברים להאב מיושן ואיטי שאליו מחובר גם המודם שמוגדר כנתב, הרשת בין המחשב עובדת ממש לאט כי ההאב הוא 10MB ולא 100MB ואם אני רוצה באמת להעביר משהו בין מחשב למחשב אני מחבר את המחשב בלי ההאב... ואז הכל עובד מהר אז רציתי לקנות נתב שיוכל להזיז תעינינים מהר ובגלל שאחד המחשבים הוא נייד dell d500 עם Built in Wireless LAN 802.11b 11Mbps אז אני רוצה שהנתב יהיה גם אלחוטי שיהיה לנייד רשת אלחוטית בכל הבית. על מה אתם ממליצים? אפשר גם נתבים יותר מתקדמים (מדגםG) אם זה יעבוד גם עכשיו, כדי שיתיאמו בעתיד אם אני ישדרג את האלחוט בנייד או יתקיין בנייח במחירים סבירים...... תודההה
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אהלן אשמח לדעת אם יש למישהו המלצה לנתב טוב שתומך בתקן N וגם בGIGABIT LAN התקציב הוא עד 1000 ש"ח מאחורי הנתב יעמדו כ 10 מחשבים - ביניהן שרת מייל והורדות מסיביות בטוררנט תודה
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה לנתב באיזור ה 350 ש"ח שיהיה בעל תקן N וגם חיבור USB מאחורה להארדיסק רשת אם אפשר שיהיה נראה\עדין ככל האפשר (נגיד החדשים של לינקסיס נראים טוב)
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
-
כשהרכבתי את ה- NAS שלי לפני כמה שנים, קניתי סוויץ' Netgear GS605 v2 קטן לחיבור מהיר אליו. על הנייר הוא היה מושלם: זול יחסית, חמישה פורטים, ג'יגה ביט, תומך jumbo frames. הייתי קצת מאוכזב ממהירות ההעברה ל- NAS, רק כ- 60MB/s. ציפיתי ליותר. jumbo packets רק הורידו את המהירות בקצת. אבל בהחלט אפשר לחיות עם מהירות כזו. רק שככל שהזמן עבר, המהירות הלכה וירדה. בהתחלה היתה כמות הולכת וגדלה של שגיאות על כרטיס הרשת ב- NAS. הצלחתי להתגבר על זה ע"י שינוי בהגדרות הכרטיס, אבל אחרי כמה שבועות הבעיה חזרה. שדרוג הדרייבר עזר, אבל מאוחר יותר המהירות שוב צנחה. התברר שהפורט מסתנכרן על 100/Full בלבד. החלפתי את הכרטיס והמצב רק הוחמר - הכרטיס החדש התנדנד בין 1000/full ל- 10/half. מה קורה פה? בסוף …
-
- 11 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי מצטער על זה שיש הרבה לקרוא , אבל אני מרגיש שאם לא אסביר הכל לא אוכל לקבל תשובה טובה. אני כרגע נמצא בספקית 012 בחבילה שנקראת גיימר במהירות 5 מגה - הכל עובד מצויין כמו שצריך, אבל הרוחב פס מתחיל להעיק.. פשוט לא מספיק 650K/sec ... אני צריך למשוך לפעמים קבצים כבדים כמו דיסקים של מכונות ווירטאוליות לצורכי עבודה ( בערך 20-80 גיגה , תלוי במכונה ) כדי להצליח להוריד את הקבצים בצורה יעילה רציתי לעבור לחבילה של 10 מגה, כשניסיתי לשדרג ל-10 התברר לי שביטלו לי את החבילת גיימר והעבירו אותי לחבילה רגילה שלא מספקת את הצרכים שלי. ( למרות שבמכירות הבטיחו לי שזה יעבוד אפילו יותר טוב ). לצערי ביטלתי את העסקה של ה -10 ונאלצתי להתקע על 5MBIT בשביל לקבל חיבור שניתן לעבוד איתו. ולא הצלחת…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני עובר בקרוב דירה ומחפש המלצה לספק אינטרנט עם פינגים נמוכים ומהירות גבוהה ויציבה לתשתית בזק. ביררתי מול בזק ואוכל לקבל 100 מגה באזור. אשמח אם גם תציינו את המחיר שאתם משלמים לצורך מיקוח עתידי. בנוסף, האם כדאי לקחת ראוטר מבזק או לרכוש אחד עצמאית? תודה
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לקוח בקיבוץ שרוצה לפזר נקודת אינטרנט אחת שקיימת במיקום אחד הוא רוצה שידור אלחוטי שיהיה חזק מספיק ל100 מטר רדיוס +- אופי השטח הוא וילות קטנות - דירות אירוח , כשהראוטר הקיים נמצא באחת הוילות שנמצאת במרכז השטח, הוילות נמוכות, לא מעל 3 מטר ובנויות באותה צורה כולן עשויות מבטון, לא מזויין, כמובן שצריך שיקלטו גם בתוך הבתים איזה ציוד יעשה את העבודה ? ראיתי שמוכרים אנטנות 12-14DBI שמתחברות עם SMA, האם דבר כזה יכול להספיק או שמה צריך משהו אחר ? תודה
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי, כיום יש לי נתב (router) של Sofaware עם Firewall של צ'ק פוינט. הנתב בן 6-7 שנים, עם רשת 10/100 ולאחרונה אני חווה איתו הרבה ניתוקים. נראה לי שהגיע הזמן לשדרג, והייתי שמח לשמוע המלצות עבור נתב טוב. בין השאר, אני מחפש: רשת 1G, נטול ניתוקים, ממשק משתמש נוח, ו-מוגן כיאות (firewall, IPS, וכיוב'). תודה מראש. --- עריכה: האם יש מתג (switch) עם הדרישות הנ"ל, ואם כן - מה עדיף?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-