עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Gohan,

שלום החלטתי שאני רוצה לעשות רשת אלחוטית במקום הlan על איזה ראוטר ו3 כרטיסי רשת אלחוטיים אתם ממליצים עד +- 1000שקל עדיף שתהיה כמה שיותר מהירה(אם בתקציב נכנס wifi n) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  2. שלום לכולם. לאחרונה (שבועיים אחרונים) יש לי בעיה להיכנס לאתר מסויים,האתר הזה הוא של חברה שלי,משהו של העבודה. יש לי VISTA אבל הבעיה התחילה פתאום רק לאחרונה,האתר עולה רק לאחר כמה דק',יש לי עוד מחשב בבית עם XP ושם אין בעיות אז הבעיה כנראה בהגדרות של ה-Explorer 7. דיברתי עם התמיכה הלכנו ל-TOOLS ואח"כ ל-INTERNET OPTIONS ---> ANVANCED ---> RESET בכדי לאפס את כל ההגדרות אבל לפי התמיכה אחרי שאני עושה את זה הדף הראשון ב-Explorer צריך להיות כזה עם הההגדרות ואצלי אני לא מקבל את זה אלא רק את דף הבית של MSN באנגלית. בכל מקרה אני חייב לסדר את זה ואין לי מושג מה צריך לשנות בהגדרות וגם התמיכה שלי (בזק בינ"ל) לא ידעו לעזור לי מעבר לזה. יש לציין שחוץ מהאתר הזה אין לי שום בעיה עם שום …

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. כרגע אני מחובר ישירות מהמודם למחשב, ומהמחשב יש עוד רשת למחשב השני (רשת חוטית), אבל אני מתכוון לקנות עוד מחשב לבית, ככה שבסה"כ יהיו 3 מחשבים בבית. אז חשבתי להזמין את ספקית האיניטרנט שלי שהיא 012 להתקין רשת אלחוטית. עכשיו, איך זה עובד? נגיד שהראוטר נמצא אצלי בחדר. אני אהיה מחובר אליו עם כבל דרך כרטיס רשת, ושני המחשבים האחרים יהיו מחוברים אלחוטית בעזרת כרטיס רשת אלחוטי? ונגיד זה יהיה ככה, המהירות של האינטרנט (אני מחובר לחבילת 1.5 מגה - כבלים) תתחלק בין 3 מחשבים? או שלכולם תהיה אותה מהירות (מקסימלית)? אם אני אהיה מחובר דרך ראוטר, אני לא אוכל יותר להעלות קבצים לאינטרנט דרך FTP ולהשתמש בתוכנות שיתוף קבצים (אימיול לצורך הדוגמא..)? ??? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  4. חברה יש לי 2 מחשבים בבית המחשב השני בחדר השני והוא רחוק ממני בערך 20 מטר. אין בבית חדר ממד או משהו שיפריע לרשת אלחוטית... השאלה היא כזאתי איזה רשת כדאי לי לעשות בבית אלחוטית או קווית קשה לי להחליט האם רשת אלחוטית עושה בעיות או משהו כזה בעיות איטיות בעיות ברוחב פס? או שמה כדאי לי לעשות רשת קווית ולחסוך טיפה בכסף? מה אתם ממליצים לי לעשות אלחוטית או קווית??? מחכה לתשובה ממכם חברה.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  5. לא הייתי מודע לבעיה עד אכשיו (שראיתי את הכתבה) אני בכלל מחובר לבזק אבל יש משהוא מאוד מוזר... הרבה זמן הורדתי מהמחשב עם תוכנות P2P (עם מודם) והכל היה בסדר עד שיום אחד קיבלתי כל הזמן LOW ID ובLOG היה כתוב שהפורטים חסומים כל הזמן (יש לי גם בעיה של לאגים במחשב והיא חדשה אבל בקשר לזה אני לא בטוח ב100% שזה קשור) בכל מקרה החלפתי לרואטר והבעיות הפסיקו אז קודם כל רציתי לשאול עם אנשים שמחוברים לבזק ניתקלו בבעיה? והאם יש למישהוא מברק את הבעיה עם ראוטר?

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  6. Started by kill_b7,

בימים אלו אני חשוב לעבור מנטוויזין אל בזק בינלאומי. רציתי לשאול אם הם מספקים חבילת חיבור של 3Mbps וכמה אתם משלמים עליה(בלי התשתית).

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  7. אם אני פותח את מנהל המשימות והולך ללשנית "רשת" אז יש שם מין גרף כזה של עד כמה אני מנצל את האינרנט שלי אז שמתי לב שזה אף פעם לא עובד את ה 25, אפילו אם אני מוריד קובץ + שולח קובץ ב-ICQ. למה זה ? ובלי קשר לזה פעם קראתי שמייקרוסוט מגבילה לנו את מהירות הגלישה ל 80% וקראתי פעם איזה מדריך איך לשנות את זה ל 100%, למשיהו יש את המדריך הזה ? או שהוא יכול להסביר לי...

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  8. נאמר לי שהייבוא של הדגם Linksys WRT54GL מופסק נכון לעכשיו. יכול להיות שלא הבנתי נכון ומדובר על כל משפחת G, ולא רק על ה GL הנ"ל. האם יש אלטרנטיבה מומלצת לנתב אחר (מכל חברה שהיא) שלא ממשפחת ...Linksys WRT54G הזו? חשובה לי קליטה טובה, מיועד לרשת ביתית אלחוטית של מחשבים מרוחקים למדי. תודה

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  9. יש לי סיבוך בבית ובסופו של דבר זה המצב - הספקית מחוברת למודם, שמחובר לראוטר חוטי [Edimax] שמגיע אלי לחדר, שמחובר לראוטר אלחוטי [NETGEAR] בשביל המחשב של אחי האם זה יצור בעיות שראוטר מחובר לראוטר נוסף ורק אז למחשב? כמו למשל האטות למינהן.. כי אני מוריד מהמחשב של אחי במהירות סבבה, פשוט הזהירו אותי בהתקנה O_ם תודה

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  10. Started by Salwaby,

הייתי רוצה לדעת אם יש איזה דרך לשנות את האיי פי (שהוא קבוע בד"כ אצלי) חד פעמית. פשוט לדעת איך .. אפשרי ? עריכה : סליחה אם זה לא קשור לפורום הנ"ל ... לא ידעתי איפה

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  11. פשוט הדפדפן עושה לי בעיות ונסתי את כל האפשרויות וזה בטוח שהבעיה בדפדפן כי בפירפוקס אין בעיות.בכל מקרה למי שחשוב לדעת מה הבעיה : שאני נכנס לדואר אלקטרטני שלי ואני לוחץ על נושא ששלוחו לי אז פשוט זה לא נכנס. בכל מקרה אני מעדיף לדעת איך להסיר את אקספלורר תודה מראש

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  12. מצאתי רק פרק ראשון עם תרגום. מצאתי את שאר הפרקים אבל לא מצאתי להם תרגום. מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד תרגום? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אני רוצה להוכיח לאבא שלי שברק חוסמים אותנו ואני צריך רק ל-5-10 דקות מי שיכול שישלח הודעה פרטית או ישאיר מסנגר או אייסיקיו תודה רבה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  14. (מצטער אם זה לא הפורום המתאים לפרסום ההודעה/ עובר על חוקי הפורום, הסתכלתי בחוקי הפורום ולא ראיתי משהו שסותר את זה.. (אולי פיספסתי) אם כן אז אשמח להעברת ההודעה/מחיקתה) היי מהירות האינטרנט שלי היא 1.5 (הספקית נטוויזן תשתית בזק), אני מוריד דברים באימיול.. לדעתי הדברים יורדים ממש לאט.. 5KB לכל הקבצים יחדיו (וזה עוד מצב טוב יחסית \: ) ויוצא מצב שלוקח לקובץ מסויים לרדת יותר מחודשיים... (למרות זה קובץ די נפוץ..) ככה זה אצל כולם? יש מה לעשות בנידון? אולי הבעיה בתוכנה ויש לכם המלצה לתוכנה אחרת? (כמו ששמתם לב אני לא בקיא בעניין ) (לפני שבועיים עברנו ממהירות 750 ל1.5 אבל עדיין אין שינוי, ישנה רשת אלחוטית אבל המחשב השני הוא מחשב נייד שלא מוריד דברים..) תדה..

• 10 תגובות
    • 765 צפיות
  15. לאחרונה עברתי מ1.5 מגה בזקבינלאומי+כבלים ל3 מגה קווי זהב 012+כבלים ואני חושד שגם הם חוסמים שיתוף קבצים עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  16. Started by rotem_o,

היום, לאחר התלבטות קשה, אני קונה את הראוטר NP27G של COMPEX לגבי כרטיס רשת לחוטי שקלתי לקנות גם את הכרטיס של COMPEX ה-WLP54G http://62.90.141.80/~compex/shopProduct.php?prodid=7&catid=4 מחיפוש ברשת וגם פה בפורום האתר לא מצאתי עליו תגובות מלבד תגובה אחת שלילית http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=214988.0 (התגובה האחרונה בדף) רציתי לשאול אנשים שהתנסו בכרטיס, איך הוא?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  17. איזה ספקיות עובדות עם הוט באינטרנט חוץ מנטוויזן וברק? אני רוצה להתנתק מברק ואני חייב להישאר עם הוט (אמא שלי עובדת שם ואם אני מתנתק לא יהיה לי 2000 דקות ב- 20 שקל ) אז תענו מהר בבקשה. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  18. Started by yonatanR,

עוד מעט אני מתנתק מהאינטרנט של הקיבוץ, ולכן אני רוצה לשאול לאיזה ספקית אינטרנט כדי לי להתחבר. השימושים שלי בעיקר יהיו: הורדות עם BIT-TORRNET ומשחקי רשת. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  19. Started by i022052,

רציתי לשאול מה ההבדל בין הפרוטוקולים מבחינת הגלישה תכלס'? האם יש הבדל במהירות? האם זה משנה לי איך אני גולש כך או כך? אבטחה? הבנתי ש PPPOE הוא יותר מתקדם מ PPTP.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by o07,

http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/about/News_bezeq/NewsBezeq2007/April-June+2007/160507_.htm מישהו יכול להסביר לי מה זה NGN ומה זה בדיוק שהיא מבקשת ממשרד התקשורת?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Vergilius,

שלום רב לכולם, יש ברשותי Windows Vista שחובר לראוטר בצורה קווית, ולמחשבים אחרים בצורה אלחוטית. תחילה, המחשבים האלחוטיים יכולו להתחבר למחשב שלי על ידי הקשת ה- IP של המחשב שלי, אך לפני מספר ימים התקנתי Kaspersky anti virus ועדכנתי את המערכת של Windows Vista, מאז המחשבים הפסקו לזהות אותי, ורק אני יכול להתחבר אליהם. - אין ברשותי Fire Wall. - כל מחשבי הרשת בעלי Windows XP, רק שלי Windows Vista. - הפורטים של ה Fire wall פתוחים! - ה Fire wall של Windows כבוי בכל המחשבים. - ה שיתוף מידע של Windows Vista פעיל! * הבעיה התחילה באותו יום שהתקהנתי את עדכוני ה Windows ו Kaspersky anti virus. אני חדש כאן, כך שאם ההודעה הזו נמצאת בפורום לא נכון אני מצעטר מאוד. תודה מראש, Vergil

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  22. Started by Skid,

אינ מנסה להחביא תאייפי שלי ואני לא מצליח,איך אני עושה את זה? ניסיתי שרת פרוקסי,אבל בפיירפוקס הוא לא הסכים לגלוש לי איתו,ובאקספלורר הוא לא הסווה לי תאייפי בכלל,מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  23. Started by amig2,

אני מתכנן להקים רשת אלחוטית בימים הקרובים. הבנתי שתקן האבטחה שחשוב ביותר הוא wpa ושיש גם wpa2. בחיפוש קצר לא ראיתי נתבים שתומכים בwpa2, האם נתב שתומך ב-wpa תומך גם ב-wpa2? ומה המשמעות של mimo, ובאיזה מחירים מתחילים הנתבים שתומכים בו? תיככנתי ל-D-Link DI-524, האם הוא דגם כדאי ותומך באבטחה מתקדמת וכל מה שצריך היום? או ששוה להוסיף ל-Linksys WRT54GL? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  24. Started by bluz,

היום הגדלתי את החבילה ל5MB, ועשיתי כמה טסטים. פה באזור זה לא עובר את ה600 (גם כן מטורף) והפינג גבוה יחסית (300-400MS), ובחו"ל הפינג הגיע לי גם ל170 (בתמונה שהבאתי זה יותר קרוב ל400 דווקא) והגיע למהירויות מטורפות של 2000-2500 קילו לשנייה! בנוסף ראיתי שהממוצע של נטוויז'ן הוא 1000. מה קורה פה?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  25. ניסיתי לעשות את הICS שאף פעם לא השתמשתי(אני תמיד משתמש בSYGATE HOMENETWORK) והגעתי למצב כזה יש שיתוף קבצים ויש זיהוי של מחשבים עכשיו אני נכנס דרך הלקוח לאינטרנט ואין... מה לעשות אני משתמש בשני כרטיסי רשת אחד לאינטרנט ואחד לרשת חשוב להזכיר יש לי במחשב שרת ויסטה ובלקוח XP עשיתי גם שהכל יהיה על אוטומאטי אבל לא עובד... ממתין לעוזרים

• 0 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים