רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
מה יותר מהיר ? מה יותר טוב ? מה עדיף ? מה עושה פחות בעיות ? יש איזה שינוי משמעותי בין השתיים
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה רק אני או רוב מנויי 012 ? בחודשיים האחרונים האי מיול פשוט לא זז !!!! מקסימום 5-10 K ...וזה עוד בקבצים עם הרבה מקורות משהו נידפק פה בקיצור , האי מיול שלי תמיד זז בסדר . ולפני שאתם שואלים זה לא פורטים ולא כלום ...הכל HIGH ID ...ניסיתי DONKEY 1 ...2....ו 3. .... כלום ?
-
- 10 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה FTP חופשית ואיכותית(לא filezilla) תודה
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אהלן. אני מחובר לבזק כבר כמה שנים טובות, בחודשים האחרונים יש בעיה רצינית בתשתית אצלהו (בכל האיזור) והורידו לי את המהירות מ 5 מגה ל 750 קילובייט (!!!) ועדיין יש בעיות וניתוקים. דיברתי עם חברת הכבלים ואני מעוניין לעבור לשם לחיבור של 6 מגה, הבעיה שיש לי ראוטר אלחוטי של בזק כי אני עובד גם עם מחשב נייד. השאלה שלי אם יש אפשרות לחבר מודם של הכבלים לראוטר (שהוא גם מודם) של בזק ? פה יש פרטים על הראוטר חברת AZTECH דגם DSL 600EW בשרות חברת TNN http://www.tnn.co.il/NewStore/shop2019/NewStoreFront/common/Image/Product/data/50490.PDF יש לו גם חיבור USB וגם 4 חיבורי רשת בנוסף לחיבור האלחוטי שיש לו. אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי, בתור אחד שמאוד מנצל את האנטרנט זה בעיה בשבילי להיות על 7…
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני על סף סגירה של קו Voip מול 012 שוטטתי קצת בפורום ומצאתי כמה נושאים העוסקים בנושא ומעידים על קו בעייתי עם איכות שמע ירודה וניתוקים רבים במהלך הורדות ארוכות ושימוש באימיול רציתי לדעת האם יש שיפור באיכות הקו בעיקר בעבודה במקביל עם תוכנות הורדות מעין אלו , כל תובנה וחווד דעת יזכו להערכה רבה יום טוב לכלום
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הוט עם בזק בינלאומי ליפני כמה זמן שיניתי את האינטרנט מי 1.5 ל 3 ועכשוו בהוט יש לי 3 ובבזק בינלאומי יש לי 1.5 ואני מוריד דברים על 350 400 איך זה יכול להיות
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
העברתי לפה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=269283.0 מי שרוצה לעזור. יש לי xbox 360, חיברתי אותו לכרטיס רשת במחשב, יש לי כרטיס רשת נוסף דרכו אני מתחבר לאינטרנט. אני יודע שניתן לעשות bridge (חיבור) ב network places בן שניהם וכך לתת ל xbox360 גישה לאינטרנט. אני יודע שניתן לעשות את זה,כי עשיתי את זה כבר פעם אבל לפני כמה ימים היה לי וירוס קשה במחשב, ושהסרתי אותו חלק התוכנות שבאמצעותם השתמשתי שינו לי את ההגדרות רשת. כרגע אני לא זוכר איך להחזיר את זה חזרה, זה היה גם דיי מזל שהצלחתי להתקין את זה. צרפתי תמונה של הגדרות הרשת שלי. הסברים לגבי התמונה: ה "x" ב bridge זה בגלל שנתקתי את ה local coneection 3 שהיה מחובר אליו, כי שכיבתי את ה 360 נכבה גם האינטרנט וז…
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
היי,אני חייב את עזרתכם כי אני פשוט אובד עצות. יש לי בעיה עם הכרטיס רשת מובנה שלי.הדגם הוא marvel yukon בלוח אם של גיג'הבייט מדי פעם בפעם האינטרנט פשוט מתנתק מעצמו,זה לא בזמן קבוע אלא סתם ככה,ללא התראה.משום מה עד לפני כמה ימים לא הייתה שום בעיה והכל עבד מעולה. יצרתי קשר עם הספק אינטרנט שלי ועברנו על כל מיני הגדרות (כולל שינוי הדופלקס) אך הבעיה נמשכה,התקשרתי גם לבזק. בדקנו את הפינגים דרך ה command והיה לי דיי גבוה ואז אמרו לי שידוע על המון בעיות עם הכרטיס רשת הזה ושהבעיה כנראה בדרייבר של הכרטיס והמליצו לי על דרייבר ספציפי מס' 8.61.2.3 העניין הוא שהדרייבר הזה לא מתאים כלל לויסטה אלא לxp. בלי קשר לא הצלחתי כלל להתקין אותו.אני מקבל הודעה שמותקנת גירסא מאוחרת יותר וההתקנה יוצא…
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי ראוטר מסוג WBR-3406TX, אני רוצה לפתוח פורטים לאימיול אבל לא מצילח מה עושים? איפה אני צריך להכניס את הפורטים? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, היום הייתי צריך לברר כמה פרטים עם בזק ובזמן שהמתנתי לנציג הייתה הודעה קולית שאמרה שהאפלואד למהירויות 1.5,2,2.5 עודכן ללא תוספת תשלום. בכל מקרה שאלתי את הנציג לכמה זה עודכן לחבילת 2.5 מגה והוא אמר לי 500 או 512 (נדמה לי שזה היה 512). בכל מקרה זה עדיין לא התעדכן לי והוא אמר שייקח זמן עד שייתעדכן, ואם זה לא ייתעדכן אני ארים אליהם טלפון. אני מקווה שעד יום ראשון זה ייתעדכן.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי המצב שלי כזה המודם מחובר לראוטר חוטי [Edimax] שמחובר לראוטר אלחוטי [NETGEAR] שמחובר למחשב שלי בצורה חוטית אל תשאלו איך הגעתי למצב הזה, אין לי מה לעשות מאז שאני מחובר ככה, הגלישה באינטרנט בסדר, גם ההורדה פחות או יותר כרגיל אבל כשזה מגיע להורדה בביטורנט, אני לא מצליח לעשות שהפורט יפתח כמו שצריך ואני מוריד על 0.3 [וכשהייתי מחובר ישירות לאדימקס הורדתי גם על 160] וגם במשחקי רשת [כולה מייפל סטורי] אני מקבל לאגים רציניים ומתנתק כל הזמן אחי, שנמצא במחשב בחדר השני, ומחובר דרך האלחוטי, חווה את אותה הבעיה מה לעזאזל אני יכול לעשות? בבקשה זרקו לי עצם, משהו, אני אובד עצות אני מחובר באינטרנט זהב, אם זה משנה
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! איך אני יכול לחשבר שני מחשבים ברשת? כרגע מחוברים 2 המחשבים לאינטרנט בעזרת ראוטר RTA1320A וסוויטש. אמרו לי שצריך רק לשנות הגדרות כלשהם. מישהו יודע איזה הגדרות יש לשנות בדיוק? זה משפיע על מהירות הגלישה באינטרנט? על בעיית פתיחת פורטים? תודה, דרור
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עושה עכשוו אינטרנט של בזק ויש לי הוט ואני עושה 5m/500kbs משהו כזה אני יודע ש 500 שווה ל 62 ורציתי לדעת כמה זמן יכך לי לעולת גיגיה על מהירות של 62 KB ואיך בודקים את זה ועוד שאלה מה יותר שווה בזק או הוט ומישהו יכול להסביר מה ההבדל בין ספקית ולתשתית כי אמרו לי אם יש לי 5m בבזק לא חייב להיות לי 5m בבזק בין לאומי מישהו יכול להסביר לי את זה תודה רבה רבה
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי בבית מלפני כמה שנים את ה wrt54g. אני מעוניין לקנות אחד חדש. ניסיתי למצוא את ההבדלים בין G ל GL הבנתי שה GL הוא גירסא חדשה של ה G. (או תת גרסא או משהו כזה) אבל, אם כך, למה ה G עולה בכ 100 ש"ח יותר מה GL? ומה ההבדלים (אם יש באמת) בין שניהם?
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום . יצרתי רשת ביתית בין שני מחשבים שמחוברים לראוטר , הגדרתי לשניהם איי פי ידני , וגם תחת שם קבוצת mshome עכשיו אני יכול לשתף דרך : מסמכים משתופים , חוץ מזה אי אפשר לשתף תקייה או לגשת למחשב ולראות את הקבצים זה רושם לי אין הרשאה .
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך אני מבטל את הפירוואל בנתב האלחוטי שלי? .לא יורד לי כלום מהאמיול
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר לאינטרנט באמצעות חייגן שברק הגדירו לי שנקרא L2TP ותשתית של hot במהירות של 1.5 מגה באמצעות מודם TERAYON דגם TJ715X שקיבלתי מHOT, רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה הupload שלי מבלי להתקשר לhot או ברק. תודה מראש לכל המגיבים וסליחה על הבורות.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם המסנג'ר זה התחיל ברגע שעברתי לראוטר אלחוטי כי נשרף לי הראוטר החוטי הבעיה היא שהמסנג'ר מתנתק כל כמה זמן מתי שבא לו ולפעמים אנשים שולחים אליי הודעות ואני לא מקבל אותם או שאני שולח והם לא מקבלים הבעיה היא לא רק במחשב שלי אלא גם בשאר המחשבים שברשת יש לי ראוטר של WRT54GS LinkSys מה הבעיה? איך אפשר לסדר את זה? כי זה ממממש מעצבןןןןןןןןןןןן נ.ב: אם זה לא קשור לפורום הזה אני מצטער תעבירו למקום המתאים
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום החלטתי להקים שרת HTTP עם PHP ו MYSQL למטרת למידה עד עכשיו הסתדרתי עם מדריכים ברשת והכל בסדר יחסית אבל כאשר אני מנסה להפעיל אתר שפועל על PHP מן הסתם קובץ ההפעלה שלו הוא index.php אז אני חייב לרשם את שם הקובץ בכתובת לדוגמא http://domain/index.php עכשיו אני רוצה שזב יהיה ככה http://domain מקריאת מדריכים הבנתי שאני צריך להוסיף שורות מסוימיות לקובץ httod.conf של ה apache AddType application/x-httpd-php .php אז הוספתי אותה וזה לא עוזר זאת אומרת על המחשב שלי זה עובד אבל שמנסים להכנס ממחשב אחר חייבים להקליד http://domain/index.php נ.ב אני צרפתי להודעה את הקובץ thhpd.conf .הוספתי לו סיומת TXT כדי שיעלה לאתר. אולי אתם תמצאו את הטעות שלי או נקודות לשיפור ****עדכון***…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לא מזמן התקלקל לי המודם הישן והחלפתי אותו למודם היחיד שהיה בבזקסטור rotal rta1320a אני עובד עם המודם במצב ראוטר מוגדר על פי ההגדרות בעמוד הבא: http://telco.grouphone.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=5&PN=1 המודם מחובר לswitch וממנו למחשבים בבית. כאשר החלפתי מודם לא שיניתי שום דבר ברשת מלבד החלפת המודם עצמו. המודם מתחבר כראוטר ועובד טוב בגלישה והורדות. עומד טוב בעומס. אבל כל יומיים-שלושה בערך הוא "קופא" - נעלם האינטרנט ואין פינג למודם (מכל המחשבים). כיבוי והדלקה מחדש של המודם בכפתור מסדרת את העניין..ץעד שעוברים עוד יומיים והבעיה חוזרת. התמיכה של בזק לא מוכנה לאשר החלפת מודם בגלל העניין שבטח מוכר לכם - תמיכה בתצורת bridge בלבד. מישהו מכיר את הבעיה ואולי יודע לפתור? …
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אז ככה בבית הרשת עובדת עם מודם כבלים ראוטר של 3com 3crwer100-75 והכל עובד מצויין כולל יחידות שעובדות בבית ב WIFI לקחתי את הראוטר לעבודה בעסק כדי לספק שרותי אינטרנט אלחוטי ללקוחות . בעסק של ADSL עם מודם של Rotal RTA 320 אם אני לא טועה . . אל תתיחסו למודל . בקיצור עשיתי למודם reset default הגדרתי את החיבור שהוא PPPoE הגדרתי גישה לאנטרנט אלחוטי . וכל התחיל לעבוד . . המחשב שלי קיבל IP פנימי נכנסתי למודם המודם קיבל IP חיצוני GATEWAY חיצוני ו שרתי DNS. הגלישה עצמה הייתה בעייתית מכוון שחלק מהאתרים עבדו וחלק לא . וגם אלה שלא עבדו הייתי יכול לעשות להם פינגים. לדוגמה google.com עבד gmail.com עבד . msn.com לא עבד בכלל mekusharim.co.il עבד אבל רק העמוד הראשי. איסי קיו עבד…
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם,קיים אצלי בלבול רב בנושא,במיוחד במקום בו בחרתי לפתוח את הנושא,מצטער אם זה לא המקום המתאים. אני מעונין לקנות שרת,שזהו יהיה מחשב בעל קו אינטרנט רחב, על מנת לאחסן בו שרת למשחק רשת. מה צריך על מנת לעסוק בענין הזה? מה העלויות?ומה הידע הנדרש לענין הנ"ל.
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היום יש את כל טלפונים של הדור ה-3 שמשמשים גם כמודמים לכל דבר. רציתי לדעת, האם יש פיתרון לאינטרנט נייד, כלומר, שאני אוכל להתחבר לאינטרנט שלי דרך המחשב הנייד בכל מקום בכל זמן באמצעות מודם שפועל כמו הפאפונים של הדור ה-3 ? האינטרנט בדור ה-3 הוא פשוט שחיטה, אז רציתי לדעת, אני צריך את החיבור הזה בשביל להתבר למצלמות אבטחה הרבה פעמים ביום (ולא תמיד אני נמצא לייד רשת אל-חוטית). אז יש משהו כזה שלא לוקח מחיר שחיטה ? :s05:
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
והאם זה מוריד את האחריות של בזק על המודם? פשוט ממש עכשיו קיבלתי אותו אחרי שמודם הקודם שלי נפטר עליו השלום..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אותו אייפי כבר המון זמן ואני רוצה לשנות אותו כדי שתהיה לי יותר פרטיות. אני מחובר בכבלים עם אייפי קבוע (בזק בינלאומי) אם אני אבקש בטלפון הם יחליפו לי אותו?
-
- 11 תגובות
- 950 צפיות
-