עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by מר מקלדת,

באיזה מודם אתם משתמשים? על מה אתם ממליצים? אני משתמש ב-Motorola SB4101 כבר 6 שנים ומחליף למודם חדש. האם אני יכול לדרוש מהם מודם של חברה מסויימת?

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by Idan-h,

אני חוזר לHOT ותהיה לי תשתית כבלים. איזה מודם הכי מומלץ ? היה לי פעם את הMotorola SB5100, אבל מידי פעם היו לי בעיות עם החיבור (לא יודע אם זה במודם או בחיבור).

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by User_Name,

מה יותר כדאי? USB או כרטיס רשת?(יש לי כבר כרטיס רשת) מה יותר מהיר? מה עושה בעיות? תודה.

4. Started by odedn,

לא גמרתי להתרגז שמודם ADSL יכול לשמש כראוטר ולחסוך כסף ואת הצורך במחשב אחד דלוק כל הזמן, ומודם כבלים לא! נראה לי מוזר, אז פניתי ליצרן של AMBIT בטאיוואן. (זה המודם שקיבלתי). הוא כותב ככה: Dear Oded, Ambit cable can support up to 15 PC on the LAN side through hub , but the real number of PC can get service will depend on your service provider's policy. Please check with your cable operator or service provider for detail. נא להם, ADSLIM...! עכשיו אולי מישהו יודע איך לקנפג את זה....? פרט שולי... ואל תגידו לי שחברת הכבלים תמנע את זה כי אחרת למה בכבלים הם מונעים את זה וב-ADSL לא?! זה לא פיירררררררררררררר!!!!!! שניהם עולים אותו דבר! עודד

• 23 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. Started by The Ball,

מחר אני עובר לתשתית HOT. רציתי להתייעץ בנוגע למודם חדש כי אני ממש לא מבין בזה. ב ADSL היה לי את ה aztech שהמלצתם לי עליו ואני הייתי מאוד מרוצה. על איזה מודם אתם ממליצים ב HOT? http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=3162〈=he

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  6. Started by RTTW,

איזה מודם כבלים טוב יותר מבחינת פיירוול ובאיזה מהם תיאורית אפשר לעשות IP קבוע מודם מוטורולה SB5100 או מודם טומסון TCM425

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  7. Started by zeroone,

שלום אני מחובר ל-012 דרך תבל דיגיטל עם מודם מוטורולה 4200 בחיבור USB ברגע שאני מתחיל לגלוש המחשה מבצע איתחול כאילו ולחצתי על הריסט. יש לי לוח חדש של אסוס P4P800 כל התקני USB אחרים עובדים ללא בעיה. חזרתי גם על התקנת מערכת הפעלה WIN XP PRO אבל ללא פיתרון לבעיה. מישהו מכיר את הענין?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by mrraz,

האם אפשר להכנס למודם של הכבלים כמו שאפשר להכנס לתפריטים של מודם ADSL ?

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  9. מה המודם הטוב יותר כיום שיעבוד היטב עם נתב במהירות של 16 מגה ומעלה? הדיעה הרווחת היא שמודם מוטורולה השחור SB5100 הוא הטוב ביותר. הבנתי שלאחרונה נכנסו לשוק גם מודמים של סיסקו (אשר כנראה מיועד לדוקסיס 3 - 32 מגה ומעלה) מודם של חברת אריס ומודם אטלנטה, מה ידוע לכם הטוב יותר והאמין ביותר?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by EnterOC,

היי חברים, ביום שני בערב באים להתקין לי אינטרנט של הוט במהירות 12 מגה,איזה מודם מומלץ לבקש? חשבתי על אחד מהטומסונים בגלל גודלם (המודם יתחבר לPRIVATE BOX של בזק בנלאומי) כמה שיותר קטן יותר טוב לי שלא יהיו יותר מידי קופסאות נראות לעין בפינת עבודה. איך הטומסונים עובדים עם מהירות 12 מגה?בעיות למינהן? קראתי בפורומים שהמודמים של מוטרולה מומלצים אבל אני לא מעוניין בהם בגלל גודלם ועיצובם המגושם. מה גם לגבי המודמים של סיסקו שהוט התחילו לעבוד איתם ? בעיה להוציא מהם את המודם הנל? (בגלל השם - סיסקו נשמע כמו מודם טוב מחברה טובה) תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by cl74,

היי, אני מחובר לאינטרנט באמצעות מודם כבלים של הוט שאליו מחובר נתב אלחוטי. הבית שלי הוא דו-מפלסי ואני סובל מבעיות חיבור קשות בקומה התחתונה (המודם והנתב נמצאים בעליונה). במקום להסתבך עם פתרונות המבוססים על שידרוג הרשת האלחוטית החלטתי ללכת על מודם כבלים נוסף בקומה התחתונה אליו אעביר את הנתב (בקומה העליונה יש מחשב שולחני בודד שיכול להתחבר קווית ישר למודם הקיים). יש לי מספר שאלות: 1. האם יש מגבלה כלשהי לחבר שני מודמי כבלים באותה דירה? 2. האם ניתן לקנות מודם כבלים שמתאים להוט באופן עצמאי? 3. אפשר לבצע את זה בלי שהוט יהיו מעורבים (אין צורך שהמודם הנוסף יהיה מזוהה בשרתים שלהם)? 4. אני מניח שאזדקק לחיבור נוסף לכבלים כיון שהחיבור בקומה התחתונה שייך לטלוויזה. יש דרך לחבר את הממיר וא…

12. Started by erjerjerj,

יש לי מודם כבלים terayon tj715, לפעמים המהירות של החיבור לאינטרנט יורדת לכ 0.25 מהמהירות המקורית הבעיה נפתרת לאחר ניתוק המודם מהחשמל וחיבורו מחדש (עד הפעם הבאה), מישהו ניתקל בבעיה ויודע איך מונעים אותה? או איך להחזיר את למהירות המקורית ללא צורך להתנתק מהאינטרנט? תודה מראש, ערן

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  13. אני מחפש בזאפ מודם למהירויות מעל 15 מגה ולא מוצא. למען האמת אני בכלל לא מוצא מודמים למכירה. האם לקחת מודם \ ראוטר מבזק (ולהתחייב לשנה, שנתיים, שלוש) זאת האפשרות היחידה שלי?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, אני מנוי כיום על בזק במהירות 15 מגה ומשתמש במודם + ראוטר הכולל 5 יציאות שרצות קווית לשקעים השונים בבית (8840T TD, ADSL 2, לא אלחוטי). אני שוקל להעביר את מספר הטלפון ל 012 (זול יותר), אך לא ברור לי מה טיבו של ה "SMART BOX" אותו הם יתקינו. האם ניתן לבטל בו את הרשת האלחוטית? האם הוא גם מודם? איך והאם אוכל להשתמש בנתב הקיים ע"מ להעביר אינטרנט קוי לשקעים השונים בבית? שאלה נוספת (תיאורטית): במידה ואשדרג מהירות ל 40 מגה, האם חובה להחליף את המודם או שהמודם הקיים רק יגביל את המהירות בפועל? כמו כן, האם למישהו יש ניסיון עם חברת CCC עבור תשתית + ספק, המחירים שלהם אטרקטיבים יחסית לכל השאר. יש קאטץ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by amma,

שלום, הרגע שדרגתי את החבילה שלי ל10 מגה ביט והנציגה היית קצת לא סגורה על איזה דגמים תומכים או לא חוץ מזה שמה שיש לי לא תומך ויש דגם אחד שהוא גם ראוטר שהוא כן תומך. יש לי עכשיו את האזטק 600 אי שהוא נחמד ולא מציק לי והייתי רוצה משהו דומה ולא ראוטר. (יש לי 2 לינקסיסים משורשרים ואני מאוד מרוצה מהםף אין לי שום כוונה להחליף אותם). היא כן אמרה שיש כאלו שתומכים ושאולי אני אנסה בבזק סטור לשאול. בכל זאת לפני שאני הולך הייתי רוצה לדעת קצת יותר כמו מה זה בדיוק הngn איזה סוג של dsl זה בדיוק? והאם מישהו מכיר דגם שבזק מספקים שתונך עכשיו ברשת שלהם. ד"א אני מודע לעניין שאזטק גם יכול לתפקד כראוטר אבל אפשר בקלות להגדיר אותו כמודם רגיל של PPPoE שזאת גם אפשרות מקובלת מבחינתי. תודה

• 28 תגובות
    • 6.6k צפיות
  16. Started by arik100,

אהלן אני כרגע משתמש ב6850 DLINK. קניתי ראוטר חדש ומעוניין לעבור לתצורת מודם +ראוטר. איזה מודם מומלץ לשימוש ב100מגה אצל בזק? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by raorian,

שלום. הייתי לקוח של הוט עד היום, ועכשיו עזבתי לבזק. יש לי ראוטר מעולה R6700 netgear, אבל אין לי מודם, אז נעלצתי בינתיים להשכיר מודם מבזק (שאני מתכוון להחזיר). מה אתם ממליצים לקנות? המהירות שאני משתמש בה היא 100 מגה, כי אי אפשר יותר איפה שאני גר. לצערי אני לא מוצא שום *מודם בלבד* בכלל. האם זה יספיק לי? d link n300 155 ש"ח אם אני משתמש בו כמודם בלבד, ובראוטר שלי כראוטר, האם אני עדיין מוגבל מהמגבלת מהירות שכתובה עליו? או שכדאי להשקיע יותר ולקנות tp link vr400 290 ש"ח האם כדאי להשתמש במודמים האלה גם כראוטרים, או שעדיף לחבר אותם לראוטר שלי (שהוא יותר טוב) ולהשתמש בו בתור ראוטר?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Omer Oreg,

שלום, אני מחפש מודם שיחליף לי את הראוטר be של בזק. לשימוש עם חיבור dsl. קיימת חייה כזאת? תודה.

19. Started by Fkl0ster,

Title says it...

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by xbx,

קודם כל יש לי מודם של DYNAMODE (מודם פנימי) דגם A220, שמעתי שניתן להפוך את המודם של אלקטל לראוטר, אין לי מושג אם זה חוקי או לא חלק אומרים שכן כי זה רכוש הלוקח... וחלק אומרים שלא.. אז רק רציתי לדעת אם זה ניתן לעשות במודם שלי.. ובנוסף ראיתי בקישור המצורף שראוטר מוריד את הפינג ב15-25 MS, האם זה נכון? אם אני קונה ROUTER לשימוש של כמה מחשבים בבית הוא יוריד לי את הפינג במשחק רשת? הנה הלינק: http://www.coolsite.co.il/forums/index.php?act=ST&f=2&t=14311&s=9414cee8cbe4fb5bdde23f4ab8313833 תודה לכולכם

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  21. Started by genia,

אז מתברר שחברת הוט החליטה להתחיל לגבות תשלום על המודם\ראוטר הדיי מעפן שלהם. האם יש איזשהו מודם שניתן לרכוש שיהיה עדיף על ההוטבוקס שלהם או שאין ברירה אלא לשלם את ה210 שח שהם דורשים עליו? תודה

22. Started by House M.D.,

שלום. אני מחפש מודם ADSL זול, עם תמיכה במהירויות של 5-10 מגה. מצאתי ב dealextreme שני מודמים : http://www.dealextreme.com/p/802-11g-54mbps-adsl2-wireless-broadband-router-with-single-ethernet-port-33568 http://www.dealextreme.com/p/zyxel-2-4ghz-54mbps-802-11g-b-adsl2-wlan-wifi-wireless-broadband-router-33917 זה גם ראוטרים אבל אני מתכוון להשתמש בהם רק כמודם ולחבר ל Linksys WRT54GL השאלה היא האם הם יתמכו בתשתית של בזק בארץ? תודה.

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  23. אהלן, קיבלתי משקפי vr ובשביל לשחק אלחוטי אני צריך מודם תומך 5ghz או wifi 6. כרגע יש לי hotbox 2, תשתית הוט ספק בזק בינלאומי. שיחקתי בהגדרות wifi יש לי שם 802.11 b/g/n או 802.11 b/g only או 802.11 n only בכל המצבים אני מקבל רק 2.4ghz וזה לא מספיק. יש איזה דרך להגדיר את זה או לבקש מהוט מודם אחר? (אני איתם רק באינטרנט). או שיש אפשרות לקנות מודם פרטי במקום שלהם? תודה לעוזרים

24. ובכן מהכותרת אתם מבינים את השאלה יש ברשותי מודם כזה של חברת הכבלים המודם יכול לעבוד כראוטר ולמעשה ראיתי אותו עובד ככה אצל גיסתי (שאין לה מושג מי עשה לה את זה ואיך) אצלה המודם מחובר לאינטרנט ללא צורך בחייגן ! מה שאני מנסה לעשות זה לגרום למודם להיות מחובר על בסיס קבוע ולחבר אותו ל SWITCH ול SWITCH לחבר שני מחשבים וטלפון אינטרנטי (למי שמכיר ) תודה מראש יאיר

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. היי חברים, כבר זמן רב שיש לי בעיה באינטרנט - הוא פשוט עובד ON & OFF ללא שום סיבה מיוחדת לאחרונה התחלתי לחקור את הנושא ומתברר שבחיבור ישיר למודם ו/או עם משתמש יחיד (רק מחשב אחד מחובר אחרי ריסט למודם ולראוטר) האינטרנט עובד תקין לחלוטין. הבעיה מתחילה בריבוי משתמשים. יש לי ראוטר של סוויקס מדגם W300 שעובד בתדר N אולי הבעיה בו ומצד שני יש לו מודם של מוטורולה (סרףבורד) ובתוכו יש בהגדרות תחת ADDRESS שורה שכותבת שהוא יודע לעשות CLONE ל-3 כתובות MAC האם ישנה בעיה ידועה עם CLONE מרובה משתמשים במודם SURFBOARD או שהבעיה היא בנתב? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.