רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, בזק שדרגו אותי חינם ועכשיו מבקשים כסף על מודם\ראוטר שתומך במהירויות כאלו. כרגע אני עם האזטק 600 הכחול והישן. מחפש המלצה על מודם תומך VDSL שיתחבר לראוטר שכבר יש לי. האם יש כזה דבר וכמה הם עולים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מודם vdsl משומש באזור בת ים עם תקציב עד 200 ש"ח. עדיפות למודם מבוטח עם אחריות ותומך וקטורינג ומשהו אופקי כדי לשים אותו על משטח קירור. נא ליצור איתי קשר במייל למי שעומד בדרישות הנ"ל. nanowarcraft2@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני שוקל אם לקחת מודם חדש מבזק... אני כעת במהירות 10MB, אך נראה לי קצת מצחיק שבפעם הבאה שאשדרג את המהירות, אצטרך לקנות מודם חדש מתאים VDSL. לכן רציתי לדעת, אם אני לוקח מודם VDSL (או שיכול להיות שבזק בכלל לא יתנו לי מודם כזה עם 10MB) הוא יתאים למהירות גלישה שלי היום? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים! עברתי לפני שבוע לבזק מהוט. בחרתי מהירות של 20 מגה ומודם VDSL בהשאלה. אמרו לי שהם עדיין נדירים וטכנאים כעיקרון לא מביאים אותם, אבל אני אוכל לקבל אותו עם השליח עד הבית. חיכיתי שלושה ימים ואתמול בסופו של דבר השליח הביא לי אותו. על הקופסה כתוב המרת נתב אלחוטי למודם. חיברתי אותו. הכל עבד כמו שצריך, אבל זכרתי ש NETGEAR הוא היה בעייתי מאוד ועשיתי פינג ל WALLA. מה שראיתי היה עצוב מאוד. קיבלתי פינג של 32 MS. עשיתי אחר כך TRACERT וראיתי שפינג לתשתית הוא 29 MS. בדקתי שהקושחה שלו עדיין TEST 1 והתקשרתי לתמיכה הטכנית לעדכן אותה. ניסו לעשות את זה 3 פעמים וכל פעם זה נתקע באמצע. בינתיים סיימתי בזה שאגיע אליי שליח שוב ויחליף מודם. מה שרציתי לשאול זה האם יש פה משהו שגם קיבל…
-
שלום חברים, לפני זמן מה הצטרפנו לשרותי הטלפון של נטויז'ן (שהם גם ספק האינטרנט שלנו), ולשם כך חובר לנו מודם voip באופן טורי בין מודם האינטרנט לבין המחשב. בבדיקה השוואתית שעשיתי לאחרונה התברר שהמודם הנ"ל מאט מאוד את קצב תעבורת המידע בפרוטוקולים של שיתוף קבצים. הבדיקה בוצעה באמצעות לקוח הביטורנט bitcommet, אשר דיווח לי שהפורטים שלו להאזנה חסומים (למי שמכיר - עיגול צהוב בשורת המשימה של האפליקציה). ההורדה אמנם אפשרית, אך בטפטוף. הפעלת bitcommet לאחר שהמודם הטלפוני נותק, היתה תקינה לחלוטין. האם ישנה הגדרה כלשהי ברמת מערכת ההפעלה (winXP) שניתן לשנות, במטרה לתקן את הבעייה? תודה ושבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, עשיתי בנדל אצל בזק+בזק בינלאומי וקיבלתי את המודם ראווטר שלהם vtech nb403, אחרי שימוש של יום בערך אני מקבל התנתקויות ב WIFI ומהירות נמוכה יחסית (חבילה של 40 מגה) אני מקבל בערך 15-20. קיצר הבנתי שזה חרא של מודם, אני מעוניין לדעת מה האופציות שלי: 1. האם אני יכול לקנות רק מודם רווטאר ולהתחבר איתו בלי התיווך של ה VTECH? אם כן כמה עולה מכשיר כזה איכותי יחסית (דירה 120 מ"ר)? 2. בלי שום קשר יש לי רווטאר TP LINK tl wr1043 nd שקניתי לפני כמה שנים,האם אני חייב את ה- VTECH ולהגדיר אותו על מצב BRIDGE לפי המדריך הזה: https://drive.google.com/file/d/0ByIrAKvEHMw_bjRmSFRlbDN2Y0k/view ולחבר אותו לרווטאר? מה אני אמור להגדיר ב TP LINK tl wr1…
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני שוקל מעבר להוט, ואין הרבה מידע על המודם-נתב שלהם (אמביט). מקצת המידע שקראתי המכשיר לא להיט. אם אקח מהם ראוטר (אם בכלל יש) אשלם עליו "שכירות" ובסוף אצטרך להחזיר אותו. אם אני משלם אני רוצה שישאר שלי. אז אני מחפש מודם-נתב או נתב שיתחבר למודם שלהם, ברמת מחיר של 200 ש"ח. אין לי דרישות גבוהות, רק אבטחה סבירה וקליטה טובה, רצוי בתקן 150\300 mb (אם כבר מתחדשים, אז גם מתקדמים). יש לי 4 מחשבים בדירה של 80-90 מ"ר. בלי ממ"ד. אשמח לעזרה ממי שמתמצא. תודה.
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אצל אמא שלי בזק התקינו מודם או נתב של אלקטל שיש לו רק חיבור רשת בודד חיבור לקו הטלפון אבל אין צורך בחייגן והמחשב מקבל כתובת IP שהיא 10.0.0.1 מישהו יכול להגיד לי מהו הדגם ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ,תודה על העזרה 2 מחשבים נייחים אחד ליד השני אחד מהם גולש באינטרנט דרך מודם מוטורולה 5101 תשתית הוט ספק 012 ,חיברתי כבל ליציאת USB ולמחשב השני אך מסתבר שצריך לרכוש עוד יוזר מהספק אנטרנט ,כיצד ניתן לעקוף זאת והאם בכלל זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
האם יש אצבע usb שתתאים לויסטה אולטימית שתשמש בתור מודם אלחוטי
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
איזה מודם אלחוטי אתם ממליצים לי לקנות בשביל שיעבוד עם 014 בתשתית בזק??? בנוסף יש מבצע שמקבלים מודם אלחוטי מבזק, חינם אם משדרגים ל 2.5 מגה...זה מודם שווה??? ובכלל כל העסקה הזאת שווה?
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, אני רוצה לקנות מודם (ראוטר) אלחוטי ללפטופ שיש לי בבית אבל אני לא מכיר את הנושא הזה בכלל. אני צריך מודם אלחוטי כזה שיוכל לתחבר גם למחשב שלי בבית וגם לשרת את הלפטופ. מישהו מכיר חברה טובה שכדאי לקנות? על איזה נתונים כדאי לי לשים גדש? ניסיתי לחפש פה בפורום תשובות לשאלות אבל לא מצאתי, אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה, קובי
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מודם אלחוטי בשם:AMBIT2 עכשיו יש אתר שם אפשר לפתוח תפורטים שלו עבור האימיול, מישהו יכול לירשום לי לינק לאתר? תודה מראש לכול העוזרים עמית
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
דיברתי עם בזק היום ואמרו לי שמגיע לי נתב אלחוטי חינם של חברת רוטל (אני לא יודע איזה דגם) בגלל שיש לי חבילת 2.5 MB מישהו מכיר ?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברה סלקום יצאו עם מבצע לקחתי אותו אבל יש לי יומיים לחשוב על זה אם אני לא רוצה אז אפשרי להחזיר מודם AIRCARD 880E מחבר אותו ללפטופ היפה שלי LG E500 עם ויסטה גלישה סבבה בתל אביב מה שמעניין אותי זה אפלוד ודאונלוד אני עושה בדיקות הורדה מוריד על 150-200 קילו העלאה מתחילה ב30 קילו ויכולה להגיע ל190!!!!!!!!מטורף ביוטורנט אפלואד על 90 דאונלוד על 70.....לא מוזר?? אממה.........היתי בחולון בבית הוריי שם הגלישה הייתה איטית ודאונלוד על 20 סלקום טוענים שזה איזור כיסוי שונה וככה הם מתנערים מאחריות אוקיי אז מה חולון זה מדבר הנגב?תל אביב מועדפת על כולם???אפלייה ......גזענות!!! חשוב לציין שזה עולה 130 שקל לחודש כולל מודם ומעמ וגלישה חופשית ללא הגבלה שווה??????????????????? למישהו יש ניסיון…
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אז ככה, שאלה שלא הצלחתי לענות כבר הרבה זמן. כידוע הראוטרים שנמכרים סובלים מבעית איטיות האינטרנט בזמן שתוכנות ה P2P פתוחות. לדוגמא ה Linksys WRT54GL שלמרות הגדלתי לו החיבורים (עם קושחה של TOMATO) עדיין הוא סובל מבעיות, לדוגמא כשאני נותן אפלוד מקסימלי שאר האינטרנט מנוטרל .(ללא התערבות QOS) כל הבעיות שיש בראוטרים האלה לא קיימות עם האלקטל 510 בתצורת נתב. אני נותן אפלוד מקסימלי ואני יכול לגלוש באינטרנט ואני לא מרגיש שום איטיות. רציתי לקבל הסבר למה האלקטל 510 יותר טוב ל P2P? תודה
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכם, הלך לי המודם אלקטל בכל מקרה, בזק כבר הולכים להחליף לי, אבל אני צריך להתקשר ל199 כדי לראות אם אני צריך לגשת לבזקסטור או שהם ישלחו לי טכנאי (אני אדאג שהם יביאו טכנאי), עכשיו שמעתי שאם אני מבקש מודם סמסונג הוא יותר קל ופשוט להפיכה לראוטר ובלי הבאגים שדורשים עדכון, רציתי לדעת אם זה נכון, ואם כן האם כדאי לי לקחת אותו במקום אלקטל??? תודה מראש, Amearlis Zaiir אגב אני עכשיו כותב מהביצפר.
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי מודם אלקטל 510 ויחד עם התמיכה של בזק התקנו אותו. הבעיה היא שלא ניתן להתחבר כלל (ווינדוס 98 פנטיום 2) נראה מוזר לי שלא התבקשתי בעצם להתקין את המודם, אלא רק את החייגן, אבל לדבריהם אין כלל צורך בדיסק התקנה של המודם ודי בהתקנת חייגן WOW . אמרו שזו בעיה ברכיבי התקשורת, הסרתי את "תקשורת" בלוח הבקרה/הוספה והסרה, אבל בהתקנה היה איזשהו ERRORלמרות זאת, נכון לעכשיו הכל נראה מותקן. ניסינו שוב אבל עדיין לא ניתן להתחבר. לבסוף יעץ לי התומך לפרמט לפרמט את המחשב. האם אוכל לקבל עצה ממכם ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי! הגיע אלי היום טכנאי להתקנה של אינטרנט אלחוטי. הייתה בעיה שהמודם של אלקטל השחור (HOME TOUCH) כל הזמן יצא מסנכרון. הוא תמיד עשה את זה ובזק היו אמורים להחליף לי את המודם ולפתו ראת הבעהי אבל זה לא פתר שום דבר! יש למישהו רעיונות איך פותרים את הבעיה הזו לפני שאני הולך לצרוח על בזק?
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
ברגע ששידרגתם את המודם הDHCP שלו מופעל ואתם יכולים להגיד את המחשב "להשיג אוטומטית" את הIP ואז המודם מקצה לו לבד ונותן לו לבד GATEWAY, SUBNETMASK וגם את הDNS! ברגע שפירמטתם לא צריך להגדיר אותו!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אלקטל משודרג שעובד עכשיו גם כראוטר ואני עובד איתו ברשת עם שני מחשבים כבר הרבה זמן בלי שום בעיות רציתי לדעת בשביל מה או האם זה ישפר לי ביצועים אם אני יפתח פורטים כי עד עכשיו לא הבנתי בשביל מה אני צריך את זה ויש לי עוד בעיה עם ביטורנט או אי מיול שכל פעם שאני פותח את זה הרשת אינטרנט שלי צונחת המהירות יורדת באינטרט לממש כלום (4K) בשני המחשבים מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
איך אני הופך את המודם אלקטל שכרגע במצב פרו, בחזרה לרגיל?
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת אם זה משנה איזה מודם יש בקשר למהירות הגלישה,כלומר ישלי את המודם הראשון והישן של אלקטל (שחור גדול כזה) והאם יש צורך להחליף אותו ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, הצטרפתי לפני שבועיים לספק ותשתית של בזק ובזק בינלאומי והביאו לי מודם NB403 שמוגדר כברידג' לראוטר DIR825 G1 ומאז שאני משתמש במודם הזה יש לי ניתוקים שהמנורת DSL נופלת ואין חיבור לרשת ורק אחרי כמה דקות הרשת חוזרת. חוץ מזה גם שהאינטרנט תקין המהירות לא יציבה. לפני זה השתמשתי במודם ראוטר שקיבלתי מבזק (היום כל החבילה שלי היא דרך בזק בינלאומי) ולא הייתה לי שום בעיה ונפילות. בזק בינלאומי טוענים שהם לא רואים בעיה ואין להם דגם אחר. השאלה שלי היא כזאת האם אני אחבר מודם אחר שאני אקנה ואחר אותו לראוטר שלי זה יפתור את הבעיה? והאם יש ספק אחר שהוא טוב חוץ מבזק בינלאומי בתשתית של בזק? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע עד איזה מהירות הוא תומך? היה לנו מודם דומה (לא זוכר דגם מדוייק) בעבודה והסתבר שהוא מתאים רק עד 5MB ול-10MB לא התאים. זה פשוט להורים ורוצה לדעת אם שידרוג מהירות אינטרנט יגרום גם לגרירת רגליים לבזק סטור..
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-