עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בבית של ההורים שלי גלשתי בנייד אלחוטי וחשבתי שאני על הפס של אחד השכנים והכל טוב ויפה עברתי דירה ותקנתי קו אינטרנט חדש למחשב הנייח וראיתי שהנייד מזהה את אותה הרשת האלחוטית על אותו שם כמו בבית הישן יכול להיות שגלשתי על הנייח של עצמי למרות שזה לא ראוטר ביתי?אין ראוטר בבית בקיצור אין לי מושג איך להסביר את זה אבל השאלה שלי היא איך אני חוסם את הפס גלישה שלי? אני מתכוון....שלא יהיה פרוץ בפני ניידים והאקרים למיניהם למרות שאין לי מה להסתיר בקיצור שאף נייד שבא לבניין שלי שלא יגלוש עלי תודה

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  2. והאם יש סוגים שונים של כבלים לרשתות?במה השינוי מתבטא?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by billlgoldberg,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת אם לדוגמא אני אקנה 5 מגה אינטרנט ואשתמש בראוטר (או כל דבר אחר...) על מנת ששתי המחשבים יהיו בעלי אינטרנט באיזה צורה האינטרנט יחולק: א) כל מחשב יהיה בעל 2.5 מגה ב) הראוטר ידע לחלק את האינטרנט ככה שאם לא משתמשים בראשון אז המחשב השני יקבל 5 מגה אינטרנט

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  4. שלום לכולם. יש לי בעיה להוריד מהר ולפעמים להתחבר לשיתוף קבצים, אך כל האתרים עובדים היטב. חשבתי שזה בעיה של הספק (013) אך לאחר בדיקה מרובה שמתי לב אני לא יכול להתחבר ל-127.0.0.1 בפורט 80. ואפילו כאשר ביטלתי את הfirewall של windows. איך לי נתב, רק מודם פשוט. אך בכל מקרה אני אמור להתחבר (ככה נראה לי לא?) פירמטתי את המחשב, וגם עכשיו ללא כל תוכנה עליו חוץ מהתוכנות של windows אני לא מתחבר צרפתי כאן את הניסיון: C:\Documents and Settings\Administrator>telnet 127.0.0.1 80 Connecting To 127.0.0.1...Could not open connection to the host, on port 80: Con nect failed יש לי בעיה בכרטיס רשת??? או שאולי זה משהו אחר? בדקתי דרך הכרטיס רשת והוא אמר שהוא לא מוצא wins server זה קשור?? תודה…

• 9 תגובות
    • 4.9k צפיות
  5. Started by EroSenin,

שלום פירמטתי לאחי את המחשב ועכשיו אין לו אינטרנט מה עלי לעשות כדי שיהיה לו אינטרנט. יש לציין שיש לי ראוטר edimax 6204wg. מה עלי לעשות??? אשמח אם תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  6. יעבוד? מדובר בראווטר LEVEL ONE, יש לי מודם שמחובר אליו, ומחשב שמחובר חוטי. אבל בלילה אני לא צריך שהראווטר ישדר , אלא רק מה שמחובר דרך חוט יעבוד זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  7. אינטרנט של כבלים 3 מגה חיבור של 012 הולך להיות מחובר אל שני מחשבים חשבתי ללכת על זה http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={C448508E-3C6C-43E4-9AA7-EAAB41700980}&details_type=1&itemid={9B907710-A4B6-448B-A9CF-D11D90EA86CC}

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  8. הבנתי שאני מחזיר את המודם שלי (אלקטל 3 נורות) ומקבל מודם אחר, להתעקש על מודם כלשהו? (הוא יחובר לראוטר) במידה ולא יהיה את הכי מומלץ, איזה עוד מומלצים? אשמח לתשובה תודה!

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  9. היי, לאחר שהמחשב עולה לוקח הרבה זמן עד שמופיע האייקון של ההתחברות לרשת (local area connection icon) - בין עשר דקות לרבע שעה, וגם כל תוכנה שקשורה לאינטרנט (כולל אנטי וירוס), אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר של סיסקו... מה לעשות???

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  10. Started by ori-silver,

אני עכשיו הולך להתחבר ל-6 מגה בכבלים,יש אפשרות לעשות שיהיה לי איי פי דינמי?פשוט אני מוריד הרבה מרפידשר ואני צריך שיהיה לי אפשרות להתנתק ולהתחבר ושהאיי פי ישתנה כי אחרת אני צריך לחכות שעתיים בין כל הורדה.

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  11. Started by wooper,

שלום יש לי 2 מחשבים ואני רוצה לעשות שיתוף ביניהם עקבתי אחרי המדריך בwww.netcheif.com עשיתי enable net bios בשניהם יש אותו workgroup עשיתי שיתוף תקיות בשני המחשבים ואין בשני המחשבים firewall הבעיה היא שהמחשב שלי מזהה את המחשב השני כלומר שאני עושה view workgroup computer רואים את המחשב השני אבל דרך המחשב השני אי אפשר לראות את המחשב שלי תודה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  12. אני ממש חדש בקטע של הרשתות ובקרוב אקנה רואטר כמו כולם ,יש לי שני מחשבים בבית ואין לי אפשרות לחבר בינהם בכבל ולכן עלי להשתמש בחיבור אל-חוטי. שאלתי היא, איזה ראוטר כדי ליקנות בסביבות ה-300 ש"ח שיחלק את המהירות בין שני מחשבים בבית ברשת על חוטית, האם ספק האינטרנט שלי מעורב בפעילות חילוק האינטרנט, ואיך אני גורם לכל זה לעבוד, כלומר לאן לחבר את הראוטר ואת המודם ופעולות תיכנות כדומה... תודה D:

• 7 תגובות
    • 571 צפיות
  13. בעל כרטיס רשת אלחוטי של D-LINK הכרשת איננה מזוהה למרות שרשתות של השכנים כן מזוהות דהיינו הכרטיס מוגדר היטב. האם יתכן חוסר תאימות למרות שנכתב כי הראוטר מתאים גם לרשת 802.11B שזו הרשת שהכרטיס עובד בו

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  14. שלום, הרצתי חיפוש וקראתי הרבה על הנתב הזה (Linksys WRT54GL) והבנתי שהוא מצויין, יציב ואמין. אבל הבנתי שיש איתו מספר בעיות בעיקר עם חיבור כבלים. אני מחובר כיום לכבלים + בזק בינלאומי בחייגן L2TP. רציתי לדעת אחת ולתמיד האם אפשרי לחבר את הראוטר הזה כמו כל ראוטר אחר (למשל Edimax BR6204WG שאני משתמש בו כיום) עם חייגן L2TP ושיהיה יציב בלי ניתוקים ושלא אצטרך להתעסק בקונפיגורציה שלו כל הזמן? אני מעדיף לא להשתמש בחיבור MPLS אלא L2TP כמו שציינתי. ובאופן כללי, איך הנתב מתפקד עם חיבור כבלים עם חייגן (לא MPLS), האם הוא יציב, אמין, איך הוא מבחינת קליטה וכו'? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Asterix3,

יש לי בבית ראוטר שהוא לא מחובר לשום מחשב( חוץ משלי) אין לי כרטיס רשת ואני גולש בצורה טובה . התמיכה התכנית של ברק אומרים שהם לא תומכים בזה בלי כרטיס רשת ושהם לא יודעים מה לעשות הבעיה התחילה שבוע שעבר עשיתי GHOST היה לי זון ארם מחקתי את התוכנה ושהפעלתי את אימיול הוא מראה שהוא מאחורי חומת אש . יש קשר בין שתי הדברים? (בין זה שמחקתי את התוכנה להגבלה על ההורדה) דיברתי אם ברק נציג התמיכה אמר לי זה משהו בפורטים שינתי את הפורטים אבל קיבלתי הודעה שיש התנגשות ב: IP מזה אומר התנגשות IP? יכול להיות שחומת האש של הראוטר מגביל אותי או שזה ברק עושים הגבלות על גולשים כרגע אני גולש בלי אנטי ווירוס השאלה אם אני יתקין זה יפתור את הבעיה ? האם זה קשור שאין לי כרטיס רשת ? מה אני אמור להגיד לנ…

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  16. Started by Ezu,

שלום לכולם, אני מנסה לחבר שני מחשבים שלי אך באשף הגדרת הרשת כרטיסי הרשת מופיעים כלא מחוברים (למרות הוא מזהה אותו). כמו כן מופיע לי שכבל הרשת בשני המחשבים מנותק (הכבל מחובר - ניסתי עם שני כבלים) איפה הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  17. שלום יש לי LAN בבית עכשיו יש ליד המחשב שלי עוד מחשב ישן אני רוצה לחבר את שני המחשבים בקבל USB ולא דרך תיקייה משותפת איך עושים את זה? ושאני מחבר דרך ה USB אני יוכל להעביר דרך זה..? מקווה שהבנתם!

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  18. Started by the kon,

שלום אני רוצה להקים רשת בבית בין שלושה מחשבים שרק אחד הוא אלחוטי מה אני צריך לקנות ואיך אני עושה זאת? תודה

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  19. יש לי 750 של 012 בכבלים. ללא ראוטר. משתמש בכבל רשת. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  20. Started by ori-silver,

קיבלתי הצעה למחיר מיוחד אצל הוט תשתית 5 מגה הוט+5 מגה ספק(בזק בין לאומי)+טלפון הוט עם 2000 דקות שיחה בחודש להוט ובזק ללא כסף סה"כ הכל בהתחייבות לשנה 180 שקל. 1.האם שווה לי לקפוץ על זה?זה נראה מחיר מעולה ככה אני יוכל גם לנתק את התשתית והטלפון של בזק שרק ההאחזקה של הקו עולה 50 שקל בחודש. 2.התשתית אינטרנט של הוט נחשבת איכותית ועומדת במהירויות שהיא אמורה לספק?

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  21. יש לי מחשב אשר מחובר לסטרימר (מזרים) בסלון, הם מחוברים בכבל רשת וישנה תקשורת בינהם, רציתי לדעת איך אני מגדיר כך שאוכל גם לנצל את החיבור שהעברת קבצים בינהם, אני יודע שישנה אפשרות דרך הגדרת FTP רק שמשום מה זה לא עבד

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by קיפוד,

שלום לכולם קניתי DI524 של DLINK ואני רוצה לנתק מידיי פעם את האלחוט שבו ולהשאיר אותו רק כנתב קוי האם זה אפשרי ? אם כן איך לעשות את זה? המון תודה

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  23. Started by TheReaper,

אני מחפש תוכנה(כי בראוטר שלי אי אפשר) שתיתן לי לשלוט על ההגבלות של שליחה/קבלה של כל מחשב ברשת... קיים כזה דבר?

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  24. שלום, עכשיו חזרתי הבייתה, אני פותח את האינטרנט ו.. אני לא מצליח להכנס לאתרים כמו gmail, godaddy, cnet אלא רק לאתרים כמו walla, nana, tapuz ושאר האתרים שיושבים על שרתים בארץ. אני באינטרנט זהב.. מישהו נתקל בזה גם? או שזה קורה עכשיו לעוד אנשים חוץ ממני? או שזאת בעיה במחשב שלי בכלל??

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  25. מדובר בחבילת 2.5/256 בתשלום של 119 שקל לחודש כולל התשתית. האם שווה או שאפשר למתוח אותם יותר?

• 9 תגובות
    • 987 צפיות

דיונים חדשים בפורומים