רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
על כמה אני אמור להוריד ב3 מגה? כי שידרגתי לא מזמן מ 1.5 מגה ואין כזה הבדל.
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה שווה ? יש כזה מבצע ב-012 לשנה שלמה , התשלום הוא הפעם רק ל012 הם מתחשבנים כבר עם HOT .
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
סתכלו זה שלי אני בנטויזן זה הגיוני שיש לי מהירות כזאת ? '>http://www.speedtest.net"]
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ברשותי ראוטר של TPLINK(לא שזה משנה) ומחשב נייד בנוסף לנייח הנייד קולט את הרשת ברמת השידור הגבוהה ביותר(54) ולמרות את שאני שולח לנייד קבצים מהמחשב הנייח הוא לא עובד את ה 2 מגה לשליחה למה זה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
דיי לא יכול!! אני מנסה לפעמים לעלות איזה קובץ לשרת, נניח http://my.viaf.co.il - שרת מהיר. אז אני מנסה לעלות תמונה למשל, זה פשוט מעלה ומעלה ומעלה, האינטרנט לא מראה שהוא פועל, בIE למטה זה מראה כאילו הוא פועל, אבל לא קורה כלום. המהירות שליחה פשוט תקועה. הלכתי וניסיתי בשרת אחר: NANA. אותה בעייה, פשוט לא מעלה, המהירות שליחה פשוט לא רוצה לעבוד. לאחר מכן, הלכתי וניסיתי ב WALLA, אותו הדבר, אחרי זה ב GEOCITIES - אותו הדבר. גם כשאני שולח בICQ לאנשים קבצים, זה מראה בהתחלה 2K לשנייה, יורד ל0K לשנייה ולא זז, ככה תקוע. אין לי שום פיירוול מותקן, במשחקים יש לי פינגים מעולים, יש לי WindowsXP Pro עם מודם ADSL USB ROTAL כחול, הספקית: Netvision, מהירות האיידיאסאל: 0.5. HEL…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים הגדלתי את האפלואד שלי ל- 512K הבעיה היא שבMSN אני שולח במהירות כלכך איטית שזה מדהים ! וכל שניה זה נתקע...... עכשיו יש ברשותי ראוטר של אדימקס שמוגדרת בו אפשרות שליחת קבצים במסנג'ר... עכשיו האומנם זה שולח אבל ממש משמ לאט !! בICQ זה ממש לא ככה, באיי סי קיו אני שולח ב 64K וגם שאני מעלה לשרתים......... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להגדיר כך שמהירות השליחה תעבוד כמו שצריך... האם יש פורט מסויים למסנג'ר שצריך לפתוח על מנת שישלח במהירות עתק ? אני לא ממש זוכר את הדגם של הראוטר שלי.. אני רק זוכר שהוא מסתיים ב G... זה ראוטר קווי ואלחוטי של אדימקס... אשמח לעזרה כיצד לפתור את הבעיית השליחה האיטית תחת ה MSN MESSENGER רב תודות לעוזרים והמשך יום נהדר לכולם !
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה רכשתי מחשב HTPC ושמתי אותו בסלון. מאחר ובשני המחשבים יש לי כרטיסי רשת מובנים של 1GBPS, Realtek 8111 PCI-E החלטתי שאני משתדרג וקונה סוויץ' של ג'יגהביט. מבחינת מהירות הכל עבד מצויין בין שני הכרטיסים, אני יכול לשלוח ולקבל קבצים במהירויות של אפילו העולות על 30MB\S. אך הכרטיס במחשב האינטל שלי גורם לתקיעות (עובד טוב עם כרטיס 3COM ישן של 100MBPS). לכן החלטתי שאני קונה כרטיס רשת אחר. החלטתי לקנות כרטיס Intel Pro\1000 MT Desktop חדש דנדש, עדיין ארוז בתוך הקופסא עם הניילון. יצא לי $26 אחרי משלוח לארץ מEBAY. כאשר התקנתי את הכרטיס, וינדוס זיהה את הכרטיס והתקין דרייבר. התחלתי להעביר קבצים מהHTPC למחשב הראשי, וזה טס, כמצופה. אבל כשניסיתי להעתיק קובץ מהמחשב הראשי לHT…
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
קניתי כרטיס של Gb ב-50 שקל ויש לי בעיות במהירות העלאה, הכרטיס Dynamode NC-1000TX-g המהירות בהעלאה היא 1 MB והמהירות בהורדה 30 MB יכול להיות שהבעיה היא בכרטיס? הכרטיס דפוק או פשוט מחורבן כשאני מחבר את הרשת דרך הכרטיס של הלוח, כרטיס של 100 Mb אני מקבל אותה מהירות (11MB) גם בהורדה וגם בהעלאה ניסיתי כמה דרייברים ולא היה שינוי להחזיר את הכרטיס ולקנות אחד יותר טוב?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה מעט מוזרה אך אשמח אם מישהו יוכל לענות לי עליה... אני חדשה בתחום הרשתות ויש דבר אחד שקשה לי מעט להבין והוא כיצד עובדת העברת נתונים באינטרנט/ברשת. כלומר, מהי המשמעות כאשר מהירות גלישה היא 5 מגה חוץ מהעניין של מהירות הגלישה, וההבדל בין העברת נתונים בין כרטיס רשת לאינטרנט לבין כרטיס הרשת למחשב עצמו? לא ברור לי ההבדל ביניהם איך זה עובד בפועל ומי נגד מי בכל הנושא של תעבורת נתונים... תודה מראש לעונים, נטלי.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים וקניתי את הראוטר הזה של 3COM: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=473088 שאמור להיות גירסה מתקדמת יותר של דגם 3CRWE554G72 שראיתי שזכה למחמאות ברשת. הראוטר מחובר למחשב נייח בחיבור קווי וחיברתי כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח אחר בחדר סמוך. הגדרות הרשת עצמה לא היו בעייתיות במיוחד והצלחתי בהתחלה לוודא שמהירות ההורדה במחשב הראשון נשמרת (370~ ק"ב) אם כי איכות הקליטה בנייח האלחוטי לא היתה משובחת במיוחד. הבעייה הגדולה כרגע היא שגם במחשב עם החיבור הישיר (קווי) לראוטר אני לא מצליח לקבל תקשורת תקינה. בחיבור L2TP אני מקבל הורדת קובץ ב-40~ ק"ב ובחיבור PPTP זה מגיע ל-230~ ק"ב גג. הקובץ הוא קובץ בדיקת הורדה של 012, הספק שלי. בתמיכת הראוטר (איסטרוניקס) לא חזרו אלי בינת…
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
עברתי ל100 מגה אצל הוט נט, דבר ראשון אני חייב לציין שהמענה הטכני שלהם עונה בשניה וזה מעולה. הם אמרו לי שאם אני על 12 מגה אצל התשתית [הוט] ו100 אצלהם יהיו לי בעיות איטיות. אכן היו וכשהעבירו אותי ל12 גם אצלהם זה התחיל לרוץ בסדר. אני לא אומר שהם שיקרו וכאלה, אבל למה זה? הם גם טענו [אולי הם אולי נציג הוט שהיה בשיחה - לא הבדלתי] שזה בגלל שיש לי מודם מוטורולה שלא תומך... מישהו יכול לשפוך לי אור על העניין? זה פשוט מעניין אותי למה זה משנה שיש לי יותר מדי בספקית...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול שידרגתי את מהירות התשתית של בזק מ5 מגה ל40. (היה לי 15 וכשהמחיר זינק לאחר תקופת ה"מבצע" ירדתי ל5. אתמול אזרתי אומץ ואיימתי בניתוק) את מהירות הספק שתמיד עמדה על 10 לא שיניתי. שם חששתי שבמידה ואאיים להיתנתק, זה מה שיקרה. למרות זאת, ניסיתי היום למשוך את מהירות ההורדה לקצה, ואני מגלה שאני מקבל כמעט את המקסימום שבזק מאפשרים (4.3 מגה בהורדה)למרות שלא שידרגתי ספק, ובניגוד לכל בדיקות המהירות באתרי הספקיות למיניהם.. מבסוט לאללה. אבל מתעניין איך זה הגיוני..?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי יש ברשותי מודם SIEMENS C2-010 שמשרת אותי נאמנה כבר 7 שנים ללא תקלה אחת מחובר לנתב NETGEAR WGR614v9 מעודכן. אני משלם על מהירות 5M\500 תשתית כנל צד ספק באותה המהירות (אין NGN ) בימים האחרונים אני מקבל מהירויות הורדה לא תקינות של 1.78~2.80 ומשתנה מדי פעם באתר הבדיקה של בזק. מה שמצחיק זה שמהירות ה-UPLOAD תקינה לחלוטין ומקבל בה 530Kb. בדיקה באתר הספק נטוויז'ן מתקבל 5.3Mb . חברתי את המודם ישירות למחשב ללא הנתב חיבור @1 לא מצליח לבצע בדיקת מהירות גם אחרי שינוי כתובת ה-IP ידנית בכרטיס הרשת (DGW 10.0.0.138 כנל הוגדר גם DNS 10.0.0.138)> בנוסף נבדק עם מחשב נייד ואותה התוצאה. בחיבור לספק עם היוזר המקורי מתקבלת אותו טווח המהירות 1.78~2.80Mb. אפסתי את המודם והחזרתי ל…
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
עד עכשיו גלשתי דרך בזק בינלאומי 5 מגה ודרך הוט 12 מגה. הייתי מקבל מהירות העלאה של 1 מגה, היום הוט שינו לי את זה ל5 מגה ואני מקבל העלאה של חצי מגה, בזק בינלאומי המליצו לי לשנות את המהירות בשביל שתהיה תואמת בשביל למנוע תקלות. האם היה כדאי לי לשנות את המהירות? והאם מהירות העלאה היא קשורה רק בתשתית? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם! (ת'רד ראשון בפורום הזה ) קיבלנו מחברים המלצה לעבור לטלפון של הוט מפני שהם נותנים עסקאות זולות ומשתלמות מאלה של בזק וכי כדאי מאוד לעבור.. קיצר כולם לעבור.. חח סתם זה לא העניין ממש העניין הוא שאני לא יודע מהם ההיתרונות והחסרונות של הכבלים ביחס לADSL (אני שואל מפני שאני אאלץ לעבור לחיבור בכבלים במידה ונעבור לטלפון של הוט) -האם תוכלו להסביר לי לגביהם? תודה רבה מראש, עמית
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מהם הסיכונים בשימוש ב - VPN כדי לעקוף שירותי סינון אינטרנטי??? יש לי תחושה ששירותי VPN זה דבר מסוכן מבחינת פרטיות ברשת... למען הסר ספק (ולא שיש לי סיבה להתבייש במשהו..) אני לא משתמש בVPN, אני בודק כי על המחשב בבית יש מישהו שמתחבר לVPN באופן קבוע...
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת מה הם הפורטים של כל אחד מהדברים: FTP - 21 HTTP - 80 SMTP - 110 אבל מה הפורטים של POP3 TELENT ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך דחוף לדעת את הפורטים של החייגן של 012...בבקשה..מישהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני גר בפתח תקווה אך לצערי עדיין לא חיברו את איזור המגורים שלי לתשתית אופטית בה אני יכול להצטרף לpartner fiber. ראיתי שיש אופציה שוועד הבית יכול ליצור קשר עם פרטנר בנושא חיבור הבניין לשתית. מישהו יודע מהם התנאים לחיבור בניין שנמצא באיזור שעדיין לא מחובר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, עוד כמה ימים אני עובר לבית חדש, ואני רוצה להזמין שירותי אינטרנט, אין לי צורך במהירות גבוהה אני משתמש ממוצע (הורדות לעתים בעיקר דרך טורנטים), איזה ספקים הכי כדאי לי לבחור? למיטב הבנתי המהירות תלויה (לפחות בכבלים), כמה משתמשים נמצאים על אותו חיבור (ז"א שהמהירות בעצם משותפת ואתה מקבל בשעות פחות עמוסות יותר מהירות, וכן להיפך). מה אתם ממליצים, ומה הוא טווח המחיר? תודה רבה, והמשך יום מצויין. חנן.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחובר לבזק בינלאומי ב 0.5Mbit ונודעו לי כתובות שרתי ה DNS שלהם. השאלה שלי זה קודם כל, מה הם שרתי ה DNS בכלל, ושנית איפה והאם כדאי להגדיר אותם? אני שואל איפה, כי אפשר להגדיר כאלה גם בחיבור עצמו (מה ש"מחייגים") ובהגדרות כרטיס הרשת (Local Area Connection). tnx, dxt.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה היום קראתי בנענע או ב ynet אני כבר לא זוכר כתבה כזאת על פרויקט של תרימת "כוח החישוב המבוזבז שלך למיזם כזה שאולי בעתיד יעזור לדלות עוד מידע על המחשלות השונות מה זה בעצם עושה? והאם זה יצור לי בעיות עם האינטרנט והאם אני יוכל להפסיק את זה בכל רגע זהו נושא חדש אך אני בטוח שיש לכם ניסיון אישי בדברים האלה אנא עזרו לי נ.ב. אני לא בטוח שזה הפורום המתאים מותר לכתוב את אותה הודעה פעמיים בשני פורומים שונים?או ש...
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
טוב אז ככה ,נתחיל מכך שכל הבדיקות נערכו על הרשת של בזק כלומר ללא שום קשר לספקית אינטרנט כך שאין להאשים את הספק. אז לפני איזה 4 ימים פתאום אני רואה פינג של 150-200 בקאונטר סטרייק. החלטתי לבדוק עם זאת בעיה של בזק או ספק . התחברתי לרשת של בזק לבדוק פינג ל wow.bezeq.co.il כי רק זה אפשר לבדוק דרך הרשת שלהם . אז אני קולט שיש לי פינג של 96ms -110ms שתמיד היה לי שם 13ms-14ms . ובמקום הורדה של 200kb/sec ההורדה ירדה ל 20-30kb/sec . אז החלטתי להתקשר למוקד התמיכה כדי לברר מה קורה שם , אחרי 3 דקות שהם בודקים את תקינות הקוו הם אומרים שהקוו שלי מעולה . ושיש רק שתי סיבות לבעיה זו : 1. הגדרות לא טובות במחשב (Come on אצלי הכל מכוון fix ב Registry) 2. מכשירי טלפון מחוברים כמו פקס…
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-