רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
כשיש תכנת שיתוף שעובדת לי על המחשב אני לא יכול אפילו לגלוש לאתרים, הוא רק מחפש אותם ולא מוצא, כאילו אין DNS יש לי ראוטר WRT54GL אמרו לי שהבעיה היא עם ה UPNP ואין לי מושג מה זה מישהו יודע לעזור? :s05:
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
היי חבר'ה קראתי לפני שכתבתי פה תהודעה שלי את כל הת'רדים ואני חייב תשובה...... יש לי ראוטר אלחוטי של חברת MSI כן משהו לא מוכר אבל וואלה עושה תעבודה באמת.... דגם:rg60g ומודם ראוטר של ECI B-FOCUS 312+ עכשיו הראוטר כמובן מחובר למודם.....אך שאלה שלי היא כזאת.... לפני שהיה לי תראוטר..הפכתי את המודם ראוטר לראוטר....ז"א שיתוף קין שני מחשבים ע"י הכרטיסי הרשת וגם עשיתי לו חיבור אוטומאטי לאינטרנט עכשיו כשקיבלתי תראוטר MSI לא ידעתי מה לעשות...שאת החיבור לאינטרנט יעשה המודם או הראוטר?? עכשיו למה אני שואל את זה....כי בראוטר אני לא מצליח לפתוח פורטים מה שכן אפשר לעשות במודם של בזק...וזה כאילו משנה מאיזה מכשיר אני עושה את החיבור לאינטרנט או שלא?(מה שנראה לי שלא)...כאילו אני צריך…
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, יש לי 3 מחשבים שמחוברים לנתב הנ"ל , איך אני מגביל ששניים מהמחשבים לא יעברו 20% מרוחב הפס? תודה
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אהלן, הראוטר שלי, D LINK מדגם DI 614+ ממש מקרטע.. לפעמים עובד לפעמים לא עובד.. אני צריך המלצה לראוטר חלופי, בתקציב של 150-300, שיחובר למודם ולמחשב שולחני באופן חוטי ולשני מחשבים ניידים ולמחשב שולחני עם כרטיס EDIMAX 802.11G WIRELESS LAN CARDBUS : EW-7108PCG באופן אלחוטי.. אשמח להמלצות! תודה..
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי אני פרסמתי לפני כמה ימים ב eBay שאני מוכר switch, ואני ממש נואש ואין שום bids :-[. יש לי הרגשה כבדה מאוד שאני מוכר במחיר גבוהה מדי.. אז ככה, כמה אתם חושבים ש switch של Trendnet דגם TE100-S5P שווה? (ביחס לארה"ב!)
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הנה זה מה שהוא כותב לי כאשר אני מנסה להיכנס לאחד המחשבים ברשת ! : תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני עובר לאינטרנט בכבלים ואמרו ו 2.5 ו 3 מגה עולים אותו דבר אז אמרתי עדיף את ה 3.... אבל אמרו לי שה upload ב 2.5 הוא 250 וה 3 הוא 150... אז מה עדיף מבחינם מהירות ויעילות? ואשמח לקבל המלצות לספק אינטרנט שיש לו מבצע של 2.5 או 3 מגה..תודה
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אוקי רק למבינים ובבקשה תשובה מדויקת כמה שאפשר. אוקי אני משחק משחקי רשת ורובם מונעים ממני לפתוח שרת\חדר במשחק ביגלל שלא פתחתי פורטים\פירוואל של הנתב. איך אני עושה שהFireWall יקבל את כל הפורטים כפתוחים בפאנל הזה של Edimax: http://www.zix.co.il/images/819504048.JPG
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
חוקרים מ GECD, קבוצת המחקר של אוניברסיטת ג'ורג'יה, הצליחו לפתח חיבור אינטרנט אלחוטי, Wi-Fi, במהירות מדהימה של 15 גיגהביט לשנייה! להמשך הכתבה: http://www.solicko.com/?p=31 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי רשת אלחוטית - עובדת מעולה. אך כששני המחשבים משתמשים במאבי אינטרנט נוצרת איטיות ניכרת וזה בא לידי ביטוי ב"לאגים" במשחקי רשת. עכשיו השאלה שלי היא: האם הלאגים הם כתוצאה מרוחב פס נמוך (1.5MB) המחולק בין שני המחשבים או שמא זה לא אפשרי ששני מחשבים ישחקו במשחקי רשת באותו הזמן(או משהו בסגנון)? תודה.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום , לאחר חיפושים רבים לאחר פינגים נורמאלים הגעתי למסקנה שהאינטרנט המשותף לא טוב ואני ארצה לרכוש אינטרנט ביתי שיהיו לי סוף סוף פינגים נורמאלים , אשמח לדעת מי היא הספקית הכי טובה ולמי אין הכי הרבה בעיות . בקשר ל"לעבור לאינטרנט אחר" איך עושים את זה? צריך כבלים ושטויות וחיבור לא? איך זה מתבצע? אני רוצה לדעת הכל על הכל כי אני לא יודע כלום... ואני רוצה לדעת איזה חבילת אינטרנט הכי טובה , אתר , המלצות ואת כל המידע שתוכלו למצוא . תודה.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אוקיי, אסביר בצורה איורית את זרם האינטרנט ברשת האחוטית שלי בין שני מחשבים. מקרא: - = התקשרות תקינה. | = התקשרות אי תקינה. --------||||---------|||---------|||||-------------- ההסבר המילולי שהוא בעצם יש מעבר של נתונים אבל תוך זמן קצר כאילו האינטרנט התנתק ואחרי שנייה-שתיים הכל חוזר וכן הלאה. הבעיה הזאת באה לידי ביטוי בהורדות,משחקי הרשת ובגלישה באינטרנט עצמו. אמנם זה ל1-2 שניות בכל 5 שניות אבל זה בכל זאת מטריד מאוד! מה לא בסדר???
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי שלום, אני מחובר לרשת של 8 מחשבים עכשיו אני מעוניין שיהיה רק בשני מחשבים אינטרנט. איך אני עושה את זה? כיום יש לכולם אינטרנט כי המודם מחובר ישירות להאב. ניסיתי להכניס עוד כרטיס רשת לשני המחשבים ולחבר אותם ישירות למודם, אבל XP לא מצליח לעבוד עם שני כרטיסי רשת. חייב פתרון דחוף.
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי אנשים, אני מחובר לאינטרנט דרך ADSL באמצעות מודם AZtech dsl 600E. יש לי בבית 2 מחשבים ולכן רכשתי ראוטר של EDIMAX דגם BR-6204wg כאשר הראוטר מחובר האימיול מתקשה למצוא מקורות ומוריד לאט למרות שפתחתי את הפורטים כמו שמצויין במדריכים השונים. כאשר אני מחבר את האינטרנט ישירות דרך המודם אז האימיול פועל מצויין. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזו ??? תודה לכל העוזרים.
-
- 13 תגובות
- 859 צפיות
-
-
איך הוא בכלל יודע לאן להתקשר, אני רק מקיש שם וסיסמה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי חיבור ADSL של בזק ובזק בינלאומי עם חייגן המודם מתחבר דרך הרשת ולא USB המודם שלי הוא RTA1320 עכשיו אני משחק CS ופותח סרבר מה שקורה שהוא מביא לי את האיפי של ה LAN ולא של ADSL (10.0.0.1( מה שאני רוצה זה לעשות אייפי סטטי כדי שלא ישתנה כל פעם שאני מתחבר ל ADSL והשאלה איך עושים זאת אם אפשר בכלל.. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמוצגים באמצעות סוויץ' מסכים בחדר שלי על מסך אחד. באמצעות הסוויץ' גרמתי לכך שאשלוט בשניהם ע"י מקלדת אחת ועכבד אחד...הבעייה שנותרה היא אינטרנט לשניהם! צלנו בבית יש ראוטר עם 4 פורטים כאשר כולם בשימוש ואחד מגיע אליי לחדר. מה שאומר שבאמצעות הכבל הנ"ל אני יכול עקרונית לגלוש רק באחד מ2 המחשבים. בשניהם יש כרטיס רשת. הפתרון שאני ניסיתי לעשות: הוספתי לאחד מהמחשבים כרטיס רשת נוסף(נכנה אותו מחשב X ואת המחשב השני Y), הגדרתי רשת מקומית בין 2 המחשבים באמצעות כבל רשת דו כיווני ובכרטיס רשת השני במחשב X הכנסתי את הכבל רשת שמקורו בראוטר. התוצאה: הרשת הוגדרה היטב וניתן להעביר קבצים בין המחשבים באופן תקין ובנוסף ישנו אינטרנט במחשב X הבעייה: אין אינטרנט במחשב Y. הערה: קיים בתח…
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
א. האם ראוטר המתפקד כשרת DHCP (במקרה הזה edimax ar-7024a) יכול לחלק כתובות אי-פי אוטומטית גם למחשבים שלא מחוברים אליו ישירות אלא דרך סוויצ'ים? לדוגמא: ראוטר DCHP --> סוויץ' --> מחשבים ב. אם הראוטר באמת "חולש" על כל הרשת ומתאים כתובות אוטומטית לכל השכבות, האם הוא יתחשב במחשבים עם אי-פי קבוע ולא יתנגש בהם? ג. מהו בדיוק מערך של "cascading switches"? ואיך יוצרים אותו? ד. מה זה "trunked uplink" ואיך אפשר להגדיל רוחב פס ברשת? אני אעריך מאוד כמה שיותר תשובות, מאחר וזה מיועד למסיבת רשת אשר תיערך עוד שבועיים, תודה רבה מראש, phobus.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד שבועיים בערך אני מתכנן לערוך מסיבת רשת של כ-30 איש שתרוץ על רשת פשוטה הבנוייה מ-2 סוויצ'ים של x25 ו-x8. באירוע עצמו מתוכנן טורניר חובבני שיימשך לכמה שעות אל תוך הלילה. אחרי שסיימתי עם כל התכנונים של הרשת ורשת החשמל, סידור העמדות ואופן הקמת הרשת, פתאום שמתי לב לבעיה רצינית שמטרידה אותי כבר חודש ואין לי מושג איך לטפל בה-- במהלך הטורניר לא כל האנשים והקבוצות ישחקו בו זמנית, ויהיו אנשים שסתם יקימו שרתים משלהם על המחשבים שלהם, ויהיו אנשים שיתחילו להעביר קבצים, סרטים ומשחקים בעשרות ג'יגות, וזה יגרום לתקיעות לא נורמליות ברשת ויפריע למהלך הטורניר. בגלל שזה אירוע ל-30 אנשים ובגלל פשטות הרשת עצמה, הרשת לא תעמוד בעומס שכזה, ומצד שני אני ואלו שיעזרו לי לא נוכל להיות …
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אתמול התקשרתי לבזק בקשר לפס רוחב הקצר שלי,עכשיוו,הוא שאל איזה ראוטר,חיבורים וכל זה,הכל בסדר,בדקנו מהירות בבזק היה תקין. אמרתי לו שבמחשב אחד יורד יותר מהר אבל לא המהירות התקינה ובמחשב אחד יורד ממש לאט,התחברנו למשתמש שלו או משהו כזה,ירד אותו דבר מראפישרד ומבזק. הוא אמר שיכול מאוד להיות שהבעייה במחשב,או שצריך להחליף ראוטר או שהבעייה בספקית,זהב,או השהגדרות של זהב לחול שלנו לא טובה. כל פעם זהב אומרת הבעייה של בזק,בזק אומרים של זהב,מה לעשות? הוא אמר שנחליף ראוטר,בחינם,בסדר נחליף,אבל אם זה לא יעזור,אני משתגע מזה,כל פעם הם מאשימים את השני. מה דעתכם על כל זה?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מאוד מעצבנת בנתב שלי כל כמה זמן הוא מתנתק לי מהרשת. (לפעמים הוא מתחבר מחדש בעצמו ולפעמים אני צריך להיכנס לstatus ולחבר אותו) הבעיה הזו הכי נפוצה כשאני משתמש בתוכנות P2P כמו Azureus וכו', במיוחד אם התוכנה מתחילה להוריד מהר (200kb+). אני אשמח אם מישהו יוכל לאמר לי למה הנתב שלי מתנתק כל כך הרבה פעמים מהרשת. הפרטים של הנתב: Firmware Version: v1.00.4, Dec. 8, 2005 Router Name: WRT54G MTU: 1460 Keep Alive: Redial Period 30 Sec. אני מחובר בadsl ולכן אני משתמש בנתב בPPTP. אני יודע שהבעיה היא לא הקו שמחבר אותי לחברה 014 כי כשאני מתחבר ישירות עם חייגן (בלי הנתב) אין לי ניתוקים. עריכה: שכחתי להוסיף שביטלתי את אופציית הwireless יש שני מחשבים שמחוברים לרשת (אחד ניי…
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום , כבר 3 שנים אני מנסה לפתור את הבעיה בפקודות במשחקים שאני משחק (CS , QUAKE , SERIOUS SAM , UT2004) וכמובן שזה לא עוזר , לא יעזור להתקשר לספקית כי עשיתי את בדיקת ההורדה והעלאה ובהורדה יצא לי 800 KB לשניה! שזה ממש הרבה... יש לי אינטרנט קווי-זהב ולכן האינטרנט שלי מאוד מהיר אך במשחקים זה ממש גרוע! מה אוכל לעשות? האם כרטיס רשת חדש יעזור? יש לי מחשב דיי ישן... אגב במשחקים אני רואה מלא אנשים עם פינג נמוך מאוד כגון : 16 , 20 , 30 ולי יש 80~120... שזה ממש לא טוב! אשמח אם תעזרו לי במהירות האפשרית... תודה רבה! נ.ב ~ אני משתמש ברשת כמו כולם , ואני רוצה לשחק בBattlefield 2 , וזה דורש Admin Rights ואני לא משתמש באינטרנט ביתי כך שאין לי Admin Rights אני גר בקיבוץ ... ולכן א…
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להגיד לי מה בדיוק הודעת השגיאה הזאת אומרת? אם נהיה יותר ספציפים נתקלתי בה כשניסיתי להוריד משהו מטרקר מסוים,פשוט זה לא מופיע ב FAQ שלהם. תודה לכל המגיבים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... לאחרונה כשאני מנסה להכנס ללייב של ה-360 המכשיר לא נכנס(נכל בבדיקת MTU,ICMP). התקשרתי לחברת כבלים והם אמרו לי שיש בעיה בעוצמות...השאלה שלי היא כך: האם יכול להיות קשר בין הדברים ואם לא איזו סיבה יש לזה שזה נכשל עכשיו(בעבר זה היה מתחבר מצויין)...
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני בקרוב אקבל את המחשב החדש שלי, ואני מעוניין לעשות רשת קווית בבית. אני מחובר ל012 דרך תשתית של HOT עם מודם לבן של מוטורולה. הבנתי שאני צריך נתב קווי - לכן חיפשתי בזאפ, וראיתי שBR6104K של EDIMAX הוא הנתב המומלץ ביותר. מה דעתכם עליו? התקציב שלי לנתב הוא בערך 250 ש"ח +- הבנתי גם שאזדקק לשני כבלי רשת ישרים (?). מאיפה אפשר לקנות באינטרנט? אתם יכולים להמליץ לי על חנות? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-