רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי מחשב נייח ונייד ורשת אלחוטית ביניהם. בשניהם מותקן וינדוס ויסטה. הרשת עובדת בסדר גמור, אני משתף אינטרנט, כוננים ומדפסת. אני מצליח להעתיק ממחשב למחשב קבצים קטנים אך בקבצים גדולים ההעברה נתקעת ב- מחשב זמן שנותר... ולאחר זמן מה אני מקבל הודעה יש בעיה בגישה אל המחשב שבו נמצא הקובץ שמתי לב שבמחשב ממנו אני מנסה להעתיק את הקובץ ה cpu usage עולה ל 100% בזמן החישוב במחשב שמושך את הקובץ למישהו יש מושג כיצד לפתור זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש דרך לחבר מחשב נוסף לאינטרנט ללא קניית ראוטר
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת, מה אני צריך בשביל שתיהיה לי רשת אלחוטית [ואינטרנט] בבית כאשר יש לי אינטרנט בכבלים. עד 5 מחשבים ניידים אלחוטיים + מחשב אחד קווי. יש איזשהו ראוטר שאתם ממליצים עליו? וגם - ראוטר מסוים שצריך אם ארצה באיזשהו שלב לעבור ל-ADSL? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
איך זה יכול ליהיות ?? כי לפי מה שניראה לי המגבלה שלי היא 187... אולי בגלל ששיחררתי לו את ה 20% אחוז שמיקרוסופט תופסת ? וזה לא רק באינרנט אקספלורר זה גם בפלאש גט, ביט קומט, U טורנט ופיירפוקס...
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב אלחוטי של 3COM דגם 3CRWDR101A-75, מאז שחיברתי אותו יש לי בעיה בגלישה באינטרנט. חלק מהאתרים לא תמיד עולים (למשל האתר הזה) ובחלק מהאתרים הוא לא מציג תמונות. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
התקנתי ראוטר והוא עובד אבל לא עובד לי אתרים, ICQ ועוד מלא דברים עובדים. יש לי ראוטר edimax br-6104k
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש ואני צריך להעביר קבצים מהישן לחדש. יש לי ראוטר מודם משולב אלחוטי של בזק ואני רוצה לשתף קבצים עם המחשב החדש. הקטע הוא שהרשת שלי היא עם תוכנה שבאה עם המודם ככה שאף פעם לא עשיתי רשת עם הxp. ניסיתי לעשות רשת עם הxp אבל לא הצליח לי ונראה לי זה בגלל הראוטר,מה אני עושה?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני ב YES הם רוצים 99 שקל בשבילהם על תשתית, ו 014 אמר שהוא עושה לנו טובה שאנחנו שנים איתו, אז הוא לוקח 54 שקל עד עכשיו שחטו אותנו ב 75 שקל ל yes ועוד 54 שקל ל 014, עבור 2.5 מגה פשוט נראה לי שתחמנו את אבא שלי, שהוא בן אדם טוב מדיי עד שתפסתי את הטלפון והבאתי להם צעקות.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום. יש לי מערכת הפעלה ויסטה אולטימייט, ואתמול התקנתי עידכון לדרייבר ZyDAS ZD1211 802.11 b+g Wireless LAN של מתאם edimax ew7317. מאז אני לא מצליח להתחבר לנקודת גישה שיש לי.. זאת אומרת ew 7206agp גם של edimax וגם לפעמים tbh לא מצליח להתחבר לראוטר.. אני לא יודע איך אוכל להוציא את העידכון.. ניסיתי להסיר אותו דרך ווינדווס אופדייט.. והוא לא היה ברשימה.. תודה
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
התקשרתי לתכנאי למען פתירת בעיות הלאגים שלי בכל דבר הקיים באינטרנט. הוא שאל אותי "באיזה פורט אתה יוצא?" שאלתי אותו למה הוא מתכוון כי לכל תוכנה ומשחק יש פורט אחר והוא ענה ואמר שאני באינטרנט משותף ממש טוב שיכול להיות פי 10 יותר טוב מאינטרנט רגיל למשתמש אחד , אבל אני נמצא מאחורי רשת והפיירוול של הקיבוץ , אם הוא ידע באיזה פורט אני גולש הוא יוכל להוריד לי את הפינגים! איך אני יודע באיזה פורט אני יוצא? אשמח לתשובה דחופה עוד השעה כי הוא לא זמין כל הזמן. תודה רבה. נ.ב : הוא אמר לי שהוא לא יודע איך בודקים באיזה פורט אני יוצא...
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
ויש לי שאלה יש לי תשתית של הוט אז אני לא ממש מבין בראוטרים אז בקיצור תנו לי ראוטר טוב עד 350 שקל ושיעבוד מאיפה קונים? תודה רבה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה מקווה שתעזרו לי |קורץ| . במידה ואני רוצה תמיכה באינטרנט במחשב הנייד מה אני צריך לעשות? הבנתי שאני צריך להחליף את הראוטר שיש לי בבית לראוטר אל חוטי ולקנות תוסף למחשב הנייד שיקלוט אותו, הבעיה היא שהראוטר מחובר למחשב בממד (אל חוטי לא עובד שם...), האם יש דרך אחרת להתחברות לאינטרנט באופן אל חוטי (גם אם אני נמצא במרחק של 100 ק"מ?). תודה לכל העוזרים למיניהם .
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי מודם נתב מיסוג rotal rta1320a אני חייב שיהיה לי חיבור ללא חייגן אך לזה אני חייב ליפרוץ אותו לראוטר ובזק לא מוכנים ליתמוך בזה מישהו יודע אולי איך אני יכול?! בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין מצלמת IP במשרד, אני לא מבין גדול במה שיש היום בשוק אני צריך מצלמה באיכות טובה (שבקלות אני יוכל לזהותפנים) במחיר של עד 700 שקל שאלה: אם אני מחבר אותה לרשת דרך ראוטר זה בעיה?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי, אני מנסה לשתף קבצים בין הנייח שלי למחשב הנייד. בין המחשב הנייח למחשב של אחותי הנייח שמחובר ב-WIFI אין בעיה.. אבל הנייד לא מצליח לתקשר עם המחשב הרגיל, יש את השגיאה המפורסמת של אין לך הרשאה וכזה... ניסיתי הכל.. אפילו לחבר אותם בכבל רשת מוצלב, אבל זה לא עוזר.. =/ ביטלתי את הפיירוואל הרגיל, אגב.. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום. תהיתי אם יש דרך בה אוכל "לשלוט" (או לפחות לפקח) על המתרחש במחשב השני, המחובר דרך ראוטר חוטי של Edimax (מסדרת BR) למחשב שלי. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הי, בעיה מאוד מאוד טורדנית, בראוטר Intellinet שיש לי ,כל ניסיון לפתוח פורטים כלשהם לא מצליח. הם מופיעים ברשימה לאחר שאני מוסיף אותם כמופנים, אבל תכלס הפורט עצמו עדיין לא פתוח. עכשיו, עקבתי אחרי המדריך ב-PW.com וזה לא הלך כ"כ, הגדרתי כתובת IP סטטית ככתוב שנדרש שם והגדרתי את הפורטים שרציתי לפתוח והניסוי הסתיים בכך שאבדה הגישה לאינטרנט עד לאתחול ההגדרות של הרשת... מה אני עושה? תודה מראש יונתן
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הי,הלך (שוב) הראוטר הקווי שלי EDIMAX 6104k ואני רוצה להחליף לראוטר קווי חדש.קראתי בהודעות ולהפתעתי ראיתי שהומלץ כאן על האדימקס (אותו אחד שעשה לי חיים קשים, המון התנתקויות ושתי החלפות מכשיר). נתב FBR1418TXוLevel One נכנס לי לתקציב (185 ש"ח בק.ס.פ),מה דעתכם עליו? (הרשת מורכבת מ-3 מחשבים)
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי לאחרונה בבעיה: המחשב שאמור לקבל אינטרנט בדרך אלחוטית, נראה כאילו מחובר לאינטרנט ואומר שהכל תקין, אבל לא מתחבר לא לICQ לא לשום דבר שקשור לאינטרנט, זה קרה אחרי שניתקתי אותו לגמרי להרבה זמן, אבל בהתחלה זה עבד, ופתאום לא. ניסיתי באבטחת אינטרנט לבטל הכל, ועדיין הוא מראה כאילו הוא מחובר, אבל הוא בעצם לא מתחבר לכלום, ושעושים שם run >> cmd >> ipconfig /all בdefault gateway הוא מראה ריק .. בכל מקרה עכשיו אני שם לב שאחרי כמה זמן הוא פשוט מתנתק ורק אחרי ריסט של המחשב הוא מראה כאילו יש לו אינטרנט אבל בעצם אין .. אני רוצה להדגיש שבינתיים במחשב הראשי שאליו הראוטר מחובר חוטית, הכל בסדר... תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה נראה לי נפוצה אבל בכל מקרה לא מצאתי תשובה בפורום... מה שקרה זה שאני במיוחד שיניתי את השם מתשמש שלי בבזק בינלאומי כדי לקבל כתובת דוא"ל חדשה, ולמרות זאת ברגע שנכנסתי לחשבון החדש קיבלתי תוך דקה 1000 הודעות זבל שנשלחו לכתובות דואר דומות לשלי... מה לא ברור לי זה איך הודעה שנשלחת לכתובת אחרת, אמנם דומה אבל עדיין, מגיעה אליי? ואיך אני מונע את זה... כבר נרשמתי לשירות אנטי-ספאם של בזק בינלאומי אבל אני לא יודע איך הוא.... אז אני אסכם: 1)איך אני מונע מההודעות האלה להגיע אליי? 2)איך השירות אנטי ספאם של בזק? 3)אני מתשמש במוזילה ת'אנדרבירד איך היא? תודה
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום! החלטתי לקנות ראוטר, ואם כבר אני קונה אז חשבתי לקנות אלחוטי, למקרה שאני אקנה לפטופ. רציתי לשאול אתכם, כמה עולה ראוטר אלחוטי ממוצע וכמה עולה ראוטר לא אלחוטי ממוצע? בנוסף, אני רוצה לדעת אם יש דגמים מומלצים מסוימים או פרמטרים בראוטר שצריך לבדוק לפני שקונים. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי חוט שעובר בכל הבית - ומשתף שני מחשבים, ראוטר, ומודם. עכשיו לאחרונה החוט הזה נקרע מסיבות שלא אציין פה, ולהחליף אותו ע"י הוצאה של החוט יהיה מסורבל ובזבוז זמן. שמעתי על "שדכן-קצה" או משהו בסגנון, שכביכול אמור לשדך את החיבור של האיטרנט (החלק פלסטיק הזה שבסוף הכבל) לכבל עצמו, ובכך אוכל להמשיך להשתמש בחוט. איפה ניתן להשיג את הדבר הזה? התיקון הזה יעיל? כיצד מבצעים את הפעולה הזו (את השידוך)? תודה.
-
- 4 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ורק אחד מהם מחובר באמצעות מודם ASDL עומדים בפניי כמה אפשרויות 1. רשת אלחוטית אבל זה בעיתי כי אחד המחשבים נמצא בממ"ד 2.כבל רשת מוצלב - גם זה בעיתי כי מה זה לא בא לי שמחשב אחד ישמש בתור מחשב ראשי כי גם ככה הוא פועל על הפנים לכן בכל אופן אני צריך לקנות נתב כדי לא לחבר בכבל רשת את המחשבים כי זה כנראה יפגע בביצועים של המחשב שגם ככה פועל לא משהו ו.. הבנתי שיש אפשרות להפוך מודמים ADSL מסויימים לנתב (רק שהוא לא אלחוטי כמובן..) בקיצור אני לא יודע בכלל אם שווה לי להשקיע בנתב... (הייתי שמח לעשות רשת אלחוטית אבל לא בטוח שתהיה קליטה בתוך הממ"ד אפילו עם דלת פתוחה) אבל אם אני גם כך צריך נתב בשביל לחבר את המחשבים במקום לחבר בכבל רשת מוצלב אז אני אקנה... אשמח לשמוע את חו…
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מאותו היום שקניתי ראוטר וחיברתי אליו את מודם ADSL.. יש אתרים מסויימים, לדוגמא EBAY, WOW-EUROPE ועוד רבים שמפסיקים לפעמים לעלות, נסיתי לעשות אליהם פינג ואני מקבל request timed out ולעיתים אחרי מספר דקות הם פתאום כן עולים, הבעיה חוזרת על עצמה ללא הפסקה כל יום. הראוטר שלי הוא של NETGEAR, והמודם של ROTAL מה יכולה להיות הבעיה? אני כבר מיואש. בהתחלה חשבתי שמדובר על הפורט של SSL ופתחתי אותו (443) ולא עזר... יש לך רעיון חברים?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, עכשיו עדכנתי את הקושחה ל DD-WRT מיני ולאחר מכן רציתי לשדרג לסטנדרט. הבעיה , הוא נכנס לממשק , אך כשאני מנסה לכנס ללשונית מהממשק הוא מבקש סיסמה , ושום סיסמה לא עובדת , ניסיתי ADMIN וכו' וכלום לא עוזר. מה אמורה להיות הסיסמה בכניסה הראשונית??? תודהההה
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-