רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם היתי רוצה עצות בקשר לתשתית לאינטרנט לאיזה חברה הכי כדאי להתחבר? בזק,הוט או יס? מה ההבדל בין תשתית של ADSL לבין כבלים? מה יותר טוב ואיפה הגלישה תצא יותר איכותית? איך מגדילים את ה-UPLOAD כשיש לי 2 וחצי מגה גלישה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום.... ברשותי רשת המחוברת בתצורת ICS במחשב המתארח אני מצליח להפעיל ICQ ועוד ואילו דפי אינטרנט איני מסוגל לראות היכן יכולה להיות הבעיה? אשמח לעזרה..
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
האינטרנט עובד בכל המחשבים (שלושה), אבל רק למחשב אחד ניתן להיכנס לתיקיות המשותפות (בכל המחשבים אפשרות "שיתוף קבצים פשוט" מבוטלת). את שני המחשבים האחרים רואים בENTIRE NETWORK וגם במחשבים בקבוצת העבודה (כולם קבוצת עבודה MSHOME), אבל כדי להיכנס לתיקיות המשותפות בשני המחשבים הללו מאחד המחשבים האחרים צריך להכניס שם משתמש וסיסמא ??? בעוד שלמחשב השלישי הכל עובד כמו שצריך ואפשר לשתף תיקיות ולהיכנס אליהם בלי לכתוב שם משתמש וסיסמא. תעזרו לי בבקשה ??? :
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
רכשתי את הראוטר הנ"ל. ביקשתי מהכבלים ומספק השירות (אינטרנט זהב) להתחבר ללא חייגן ולקבל IP קבוע, ולזכותם יאמר שללא ויכוח כלל ותוך מתן שירות נהדר קיבלתי תוך יום את מה שרציתי. כעת הראוטר עובד מצוין במוד DHCP (הראוטר עצמו הוא DHCP client בכיוון הרשת) . ראיתי כי יש כאן הוראות להגדרות ב"שיטה העקומה" של הכבלים אך אצלי הראוטר עובד ללא צורך להגדירו כ- PPTP. האם יש סיבה כלשהי לעבוד במוד אחר שהוא לא DHCP ? (למשל L2TP או PPTP). שנה טובה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אהלן. אני מתחבר כרגע מניו יורק. בכדי לצפות בשידורים מחו"ל, ניסיתי לשחק עם הPROXY של האקספלורר (דרך tools/options/connections/lan settings/proxy server) ועכשיו אני לא מצליח להעלות את דף הבית שלי, אתר WALLA. כל שאר האתרים עולים כמו שצריך, וWALLA עובד אצלי בבית במחשבים אחרים. הודעת השגיאה כותבת שInternal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request ו- Apache/1.3.37 Server at now.walla.co.il Port 80 מה עושים? תודה
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הראוטר הזה ויש לי כמה שאלות לגביו אני מחובר לכבלים ורציתי לדעת אם הוא תומך בחייגן L2TP של הכבלים? והאם הוא תומך בחיבורים רבים של תוכנות p2p כמו אימיול וביטורנט ? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חג שמח חברה ושנה טובה לכם קודם כל קיבלתי ראוטר ולא רשום עליו דגם או חברה אני אעלה לכם תמונות שלו ואם תוכלו למסור לי מידע עליו אני אהיה אסיר תודה!!! [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי "רשת" בסיסית ביותר- 2 מחשבים המחוברים בכבל מוצלב. לאחרונה חשבתי לקנות ראוטר, באמצעותו לחבר עוד מחשב נוסף שיש בבית, ועוד מחשב נייד ברשת אלחוטית. בעייתי היא ששהכבל המחבר בין שני המחשבים הוא מוצלב והוא עובר בקיר. האם יש דרך לחבר את אחד המחשבים לראוטר משולב באמצעות הכבל המוצלב? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
נכון שמשתמשים שמתחברים כל פעם שהם מדליקים את המחשב יכולים להתנתק ולהתחבר ולקבל IP חדש? אז מה עושים כאלה שמחוברים קבוע? תודה לכל מי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי חיבור של HOT+014 בנוסף יש לי ראוטר אלחוטי של 3COM יצרתי שרת ווירטואלי בראוטר שינתב כל תעבורה שנכנסת על פורט 80 מהWEB לכתובת מקומית אצלי במחשב מסויים שמשמש כשרת (נגיד 192.168.1.10). במחשב השרת עצמו כאשר אני כותב בדפדפן את הכתובת LOCALHOST או את הIP של הרשת המקומית(נגיד 192.168.1.10) אז הוא מראה לי את האתר שקיים על השרת(והכל טוב ויפה) אבל כשאני מקליד את הIP החיצוני שלי שנתן לי ספק האינטרנט(אני בודק כל פעם את הכתובת דרך האתר WHATS MY IP והיות ואני גולש ללא חייגן והמודם כבלים שלי מחובר כל הזמן לראוטר ולחשמל הIP שלי משתנה ממש לעיתים רחוקות) ואני מקליד את אותה כתובת אז הדפדפן שלי לא מוצא את האתר האם מה שאני עושה הוא לא נכון(לנסות להכנס למחשב ברשת הלוקאלית שלי דרך הIP החיצ…
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שידרגתי לאת האינטרנט ל5 מגה ולא הורדתי על המירות המקסימלית (~640KB) אלא יותר על 450. הזמנתי טכנאי מבזק והוא אמר שהראוטר לא מספיק טוב (לא יודע אם זה בכלל הגיוני, אם אני לא טועה הוא תומך עד 100MB) והוא אמר שכדאי שנזמין נתב של בזק, לא רציתי לעשות החלטה פזיזה אז החלטתי לבוא ולשאול אותכם מה כדאי לעשות. הנתב שלי הוא EDIMAX 6114 או משהו בסיגנון, לא זוכר :-\ תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נתב וכרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח. אם יש חוות דעת על הנתבים הבאים אשמח: NETGEAR WG614 3COM 3CRWER10075 D-LINK 524 TP-LINK WR541G מה הנתב הטוב מבניהם? ולגבי הכרטיס רשת: D-LINK dwl122g USB Edimax EW-7128 PCI TP-LINK WN321G USB 3COM 3CRUSB10075 usb מה לדעתכם הכרטיס הטוב ביותר מביניהם? תודה מראש לעוזרים, ניב
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הי. יש למישהו מושג איפה ניתן לקנות את הברגים שמחברים את הסוויצ'ים למסגרת של ארון השרתים ? קיבלתי אנטיסאפם בתצורת U3 ללא ברגים ואני צריך 4 ברגים בכדי לחבר אותו לארון.
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה ראוטר ל2 מחשבים כרגע הרשת הולכת להיות רשת חוטית אבל אני רוצה שהיא תתמוך גם באלחוטי בעקרון אני מעדיף אלחוטי אבל בגלל שזה מחשב של משחקים וכאלה אז חוטי יותר יציב אז עדיף תקציב 200-350 החיבור אינטרנט שלי כרגע זה : כבלים ו 012 מהירות 1.5 על 500 דרוש נתב חזק ללא ניתוקים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי מגה וחצי וב NETLIMITER אני רוצה DOWNLOAD של 187KBS ובאתר http://www.speedtest.net/ אני מקבל תוצאות טובות אבל הWINDOWS מראה 170 או 160KBS. מדוע יש זיוף כזה?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר למחשב שלי ברשת בעזרת REMOTE CONTROL יענו לראות את המחשב עצמו ! ושאני יוכל לשלוט עליו איך אני עושה זאת דרך הXP ? תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי ראוטר +MULTYPORT 352 של ECI ויש לי LOWID באימיול ביטלתי את ה FIREWALL אך זה לא עוזר... יש למישהו מושג מה צריך לעשות בשביל לקבל HIGHID ?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
כל פעם שאני מוריד עם uTorrent, לאחר זמן מה אני לא יכול לגלוש באינטרנט מאף מחשב בבית, עד שאני עושה RESET לראוטר (ניתוק מהחשמל וחיבור מחדש). עדכנתי FIRMWARE ושום דבר לא עוזר. מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי הביתה ואני שוקל לקנות את 3COM 3CRWER20075 קישור לאתר הבית שלו: http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&sku=3CRWER200-75&pathtype=purchase רציתי לדעת האם למישהו יש את הדגם הזה ספציפי ויכול להגיד לי איך הוא. אני מעוניין לדעת כמה הממשק שלו נוח, להגדיר פורטים (האם יש הגבלה על כמות הפורטים) ודברים אחרים... תודה
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי מחשב לפטופ עם תוכנת הפעלה של ויסטה שלא מצליח להתחבר לרשת אל-חוטית. לרשת הזו מצליחים להתחבר מחשבים אחרים הנמצאים פה, אבל שלי מסרב בכל תוקף........ המחשב שלי מתחבר במקומות אחרים בלי בעיה. המחשב שלי מזהה את הרשת בבירור (ורואה רק אותה בסביבה הקרובה) אבל לא מוכן להתחבר (רושם unsecured network ואז כשמנסים להתחבר הוא רושם windows cannot connect ולא מצליח לאתר את מקור הבעיה). ניסינו לעשות סיסמא לרשת, גם לא עזר - הוא אפילו לא מגיע לשלב בקשת הסיסמא הוא ישר רושם שאינו יכול להתחבר. כשמעדכנים את שם הרשת שם הרשת מתעדכן גם אצלי במחשב, אבל שוב, לא מתחבר. מדובר במודם של כבלים וראוטר אל-חוטי מחברת edimax. תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להתווכח עם הספקית שלי לתת לי מחיר יותר טוב אז אני רוצה לברר כמה אתם משלמים. מעוניין בתשתית כבלים בלבד וספק כלשהו. כרגע אני משלם 68 שח על האינטרנט+ספק למהירות 750. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במשחק TACTICAL OPS אני תמיד הייתי מקבל פינגים נמוכים. אתמול פתאום קיבלתי גבוהים. ניסיתי לעשות RESET למודם ולמחשב וחיברתי שוב את כל הכבלים ועשיתי בדיקת מהירות. מה יכולה להיות הבעיה? אולי כבל הרשת דפוק? ועוד בעיה: במשחק, יש רשימה של שרתים שאליהם אפשר להכנס. לאחר התקנה של VISTA (אולי זה לא בגלל זה.. לא יודע) אני מקבל את הרשימה לאחר כ 5 דקות ובמערכת הקודמת(WINXP שוב אני לא יודע אם זה קשור) הייתי מקבל את הרשימה ב5 שניות! מה עושים? אולי משהו לא טוב? יש לציין שהייתי מתחבר תמיד בחייגן של 012 אך עכשיו בVISTA אין חייגן. אולי לא הגדרתי את ההגדרות טוב? (שוב, בדיקת מהירות סבבה וגם אימיול עובד טוב...) עזרה בבקשה. :'(
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה יחידה חיצונית לדיסק קשיח המתפקדת כFileServer. המכשיר עובד, מזוהה טוב ברשת ואפילו ביצעתי לו עדכון. הבעיה היא שכאשר אני מנסה לגשת אליו מהמחשבים ברשת שעליהם מותקן Windows XP התעבורה איטית להחריד (200kb/s) לעומת זאת, מהמחשב שעליו מותקן Vista המהירות הינה פי 10 ודומה למהירות הרגילה של שיתוף הקבצים ברשת (רשת חוטית). דיי ברור לי שזה קשור במשהו להגדרות הרשת בXP, השאלה מה. דא"ג - שלושת המחשבים מוגדרים בIP קבוע (192.168.2.* ,לא DHCP) ומחוברים בינהם ולFileServer שגם הוא מוגדר בIP קבוע דרך ראוטר של Edimax. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ברשותי נתב רשת של EDIMAX (BR-6104K) ואני מתחבר לאינטרנט (ADSL) בעזרת מודם של חבזרת Aztech דגם DSL600E (כחול כהה עם שלוש נורות קטנות). הבעיות מתחילות לאחר פרק זמן (לא קבוע) שבו פעלה תוכנת שיתוף קבצים (טורנט, לא בפורטים המקובלים): הבעיה היא כמובן האטה של הגלישה, פינגים גבוהיים יותר במשחקים וכו' אבל זה לא מסתיים כאן, גם לאחר שכיביתי את הטורנט ואפילו התחלתי את המחשב מחדש, הגלישה עדיין איטית מאוד מאוד (לוקח 10+ שניות לטעון את YNET כאשר ברגיל לוקח לא יותר מ3 שניות). אני חושד בראוטר שלי - כל פעם שאני מאתחל אותו מחדש, הבעיה נפתרת אני חושב שהראוטר פשוט לא מסוגל לעמוד בקצב (לא קצב העברת מידע, קצב יצירת חיבורים חדשים, נכנסים ויוצאים כאחד). זהו הנתב השני מאותו סוג שברשותי וגם בקודם…
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-