עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Vortex,

מדברים על זה הרבה במונחים של מודם, ולא הבנתי כל כך מה זה אומר. עוד שאלה - היה כתוב איפשהו שמשתמשי אינטרנט בכבלים יכולים לבדוק בכל רגע נתון את רוחב הפס שלהם, איך ? (לא ע"י הורדה)

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אני כבר שנים שומע על שרתי פרוקסי או משהו כזה, אבל אף פעם לא בדקתי מה זה הדבר הזה. אז בבקשה תגידו לי: 1)מה זה פרוקסי? 2) במה זה יכול להועיל לי? 3) אני עם אינטרנט זהב בכבלים, אני יכול לעשות פרוקסי? XP PRO. תודה.

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  3. Started by goma,

מה זה יש לי את זה כשאני משחק באינטרנט בut2003

4. Started by dan9,

שלום לכולם יש לי ראטר חדש מסוג D-LINK DIR-300 ש 5 מחשבים מחוברים אליו..הכל עובד יפה ואין בעיות. אבל שמתי לב שיש מין פונקציה כזו בויסטה של קוד פין שאני צריך למלא מה זה ולמה זה נחחץ? יש תמונה למתה בנוסף היכן אני מסיג את הקוד הזה? תודה רבה.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by falukky,

ראיתי פה שממליצים על ראוטרים מסוג AC1600 (או משהו דומה), מה זה אומר ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום איך נמדדת התעבורה החודשית באחסון אתרים? הנה מה שהבנתי: אם התעבורה החודשית היא 25G, זאת אומרת 9.6K של העלה לשרת. (יש 2,592,000 שניות בחודש, אז מחלקים 25 מיליארד במספר השניות בחודש וזה יוצר כ 9600, זאת אומרת 9.6K). נכון?

• 6 תגובות
    • 7.6k צפיות
  7. Started by modgod,

אני מעוניין בחבילת אינטרנט של WOW, שתהיה הכי זולה (וכמובן הכי איטי). יש לי כבר כבלים 1.5MB בבית, אבל אני מעוניין לעשות גם חשבון אינטרנט נוסף ב-ADSL שישמש לשיתוף קבצים בתוכנה BITORRENT. הלכתי לאתרים של הספקים, אבל המחירים שם ממש מבלבלים, לא כותבים שם אם במחיר כלול גם התשלום לבזק. לא איכפת לי שזאת תהיה החבילה של ה-256K, העיקר שהחבילה תהיה הכי זולה. ובבקשה אל תתחילו להגיד לי להתקשר לספקים ולברר, אם הטלפון לא היה מנותק אז הייתי מתקשר בעצמי.

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  8. היי אנשים, אני ממש מעוניין לדעת מה אתם חושבים שחברות ישראליות יעשו לגבי הStarlink שבעצם מנסה לספק גישה לאינטרנט בכל העולם.

9. שלום לכולם, לאחר כמה שנים טובות בתשתית הכבלים וספק בב"ל, אני מעוניין לעבור לADSL בעיקר בגלל המחיר שהכבלים דפקו לי.... יש לי מספר שאלות ואשמח לקבל תשובות: 1) האם המעבר מומלץ? 2) כיום אני בלי חייגן. האם ניתן לשמר את המצב בתשתית ADSL? 3) מה עדיף לי לקחת מבזק: מודם או ראוטר? בהנחה שיש לי ראוטר שאני מאוד מרוצה ממנו. 4) בהמשך לשאלה הקודמת, איזה דגם של מודם/ראוטר מוומלץ? 5) ראיתי שיש לבזק את הNGN. האם זה שווה משהו? 6) פעם היתה בעיה של קרבה למרכזיית בזק. האם הבעייה עדיין קיימת? אם יש לכם הערות, חוות דעת וביקרות ונקודות נוספות שלא חשבתי עליהן אני אשמח לשמוע. תודה לכולם וערב טוב.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. יש לי נתב אדימקס 6104 ומחשבים המחוברים דרכו. כדי להוריד מאימיול אני מבין שצריך לפתוח פורטים מסויימים. מה טווח (איזה פורטים)הפורטים שצריך לפתוח? תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מתכוונים להציע תכניות מתחרות לסלקום ופרטנר ?

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  12. אהלן...יש לי בבית 2 מחשבים ונכון לעכשיו שניהם מחוברים לאותו מודם בכבלים Thompson המחשב הראשון מחובר למודם דרך כבל רשת והמחשב השני מחובר דרך כבל USB עכשיו אני יודע שזה לא נחשב רשת אבל כשאני בא לשלוח קבצים או להעביר נתונים בין מחשב למחשב המהירות בין שניהם היא 500K לשניה בערך עכשיו השאלה היא אם אני אעשה רשת במקום מה שיש עכשיו בניהם כי יש לי עוד כרטיס רשת פנוי אז המהירות העברה תהיה יותר מהירה ??? כי יש לי בעיה במשחקים מסויימים שאני עושה בהם משחק מולטיפלייר דרך LAN אז במחשב אחד אני רואה את התזוזה של המחשב השני בקפיצות כאלו ובמחשב השני אני רואה את התנועה של המחשב האחר חלקה.. למשל במשחקים כמו /Turok 2/ Soldier of fortune/ Counter strike/ Quake 3 בבקשה תעזרו לי אני כבר הרבה זמן …

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  13. משתוקק לאינטרנט אמיתי

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  14. Started by ns,

מה יותר טוב: מה מהיר יותר מה עולה יותר כסף?? :asthanos:תודה NucleaR-StrikE

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ns,

מה יותר טוב: מה מהיר יותר מה עולה יותר כסף?? :asthanos:תודה NucleaR-StrikE

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש להם את אותה כמות זיכרון פנימי ? יש להם את אותו מעבד ? האם ל WRT54GL יש את אותם עדכונים כמו של ה WRT54G גרסה 4 ? אני רוצה לקנות את ה WRT54GL ואני לא יודע אם הוא טוב כמו ה WRT54G גרסה 4 ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מה יותר טוב כרטיס רשת או USB מת"ב כאשר מתקינים לך מודם של מתב יש לך אפשרות לכרטיס רשת או חיבור USB מה עדיף?????????

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום אני מחפש ראוטר לבית אני לא מתמצא בזה כל כך אבל מחפש ראוטר טוב בתקציב של בערך 400 ש"ח+- קודם כל השאלה הראשונה: איזה ראוטר בכלל יותר טוב חוטי או אלחוטי? ואיזה חברה \ דגם יהיה הכי טוב בתקציב הזה? לראוטר יתחברו שני מחשבים בשלב זה ואולי עוד אחד יצטרף בעתיד.. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אני מעוניין להתחבר לאינטרנט מהיר, אבל אני לא יודע לאיזה כדי יותר להתחבר ל ADSL או להכבלים? מה יותר טוב? יש ההבדל בין השניים? חברים שלי אמרו לי שבכבלים ככל שיש יותר אנשים מחוברים אניטנרט איטי יותר, אבל אחרים אמרו שאין מספיק אנשים בכדי שזה יקרה, אז מי מהם צודק??? ועוד משהו, בטוח יש חסרונות ויתרונות בכל העניין הזה, מה הם?? תודה מראש על העזרה... Some Thing... נ.ב - עשיתי חיפוש לפני שרשמתי את הנושא הזה, לא מצאתי שום דבר שענה לי על השאלות.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני רוצה לקנות הארדיסק חדש ואני מתלבט בין חיצוני לפנימי, זה לא נוח לשבת במיטה ולחבר הארדיסק חיצוני ולכן אני שוקל לחבר את הארדיסק למחשב נייח עם מגירה נשלפת ולשתף אותו בצורה אלחוטית בתוך הבית. מבחינת מהירות כתיבה \ קריאה, אני יודע שרשת אלחוטית ביתית יכולה להגיע עד ל100Mb ושUSB2 מגיע ל 60Mb. זה נכון? יש הבדל משמעותי במהירויות? תודה.

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  21. אני מנסה לסנכרן בין 2 מחשבים באמצעות שרת מסוים שמאפשר סנכרון באמצעות FTP מקוון (ככל שרלוונטי יישום שמאפשר סנכרון Outlook בין שני מחשבים). שני המחשבים מריצים Windows 8.1 ואותו אנטיוירוס (NOD32). המחשבים מחוברים לאותה רשת ועדיין מחשב אחד מסתנכרן לשרת ללא כל בעיה, לעומת זאת המחשב השני אינו מצליח להתחבר. הודעת השגיאה שאני מקבל הנה: * CheckFtpError(62) ftp error: ftpErrorTimeout * CSync2FtpConnection::enumerateFTP(360) CheckFtpError(error) 0x8007274C = A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond. התמיכה הטכנית של התוכנה התייאשו.... בהתחשב…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  22. עם PINGPLOTTER אני מקבל פינגים גבוהים מומצע 2MS וספייקים קופצים ל40MS לפעמים יכול להיות שהכבל רשת ? מה עוד כדאי לבדוק ? תודה עריכה: מצאתי את הבעייה מכשיר מזבל את הרשת

23. היי ניסיתי להירשם ל NOTION ודיזר עם LOGIN של גוגל אבל היתה הודעה פשוטה של שגיאה ללא פירוט יתר. מה יכול לגרום לזה? תודה!

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  24. שלום לכולם, היום אני גולש דרך נטויז'ן במהירות של 750 בקווי טלפון (רשמתי נכון לא?) וכשאני משחק בקווייק 3 באינטרנט אני מקבל פינגים של 105-116 בממוצע, אם אני יעבור ל1.5 מגה בכמה נמוך יותר יהיה הפינג שלי? תרשמו לי כמו שאני רשמתי בבקשה, ולא "בעשרים אחוז" אם אפשר... תודה

• 35 תגובות
    • 3k צפיות
  25. מה שיש לי זה ראוטר שאליו מחובר המחשב, למחשב יש כתובת פנימית והפורט של ה-REMOTE DESKTOP שהוא 3389 פתוח לכתובת הספציפית של המחשב, בראוטר שלי (D-Link DIR655) יש אפשרות ל-DNS ככה שאני לא צריך להכניס את ה-IP כל פעם שאני מתחבר וגם לא צריך להתקין תוכנת צד שלישי על המחשב כמו NO IP, אז אני מכניס את השם משתמש שלי (פתחתי ב-D-LINK) והכל עובד טוב. לאחרונה אני פשוט לא מצליח להתחבר למחשב שלי לא באמצעות DNS NAME ואפילו לא עם אני מכניס את הכתובת IP. כמובן שבדקתי את ההגדרות ולא השתנתה לי הכתובת IP (מוגדר בראוטר לפי MAC) וגם הפורט נשאר פתוח, וגם אף אחד לי ביטל את האופציה בווינדוס שפותחת את האפשרות להשתלט. מה זה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים