עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by x-dude,

רציתי קצת חוות דעת למי שיש את הדבר הזה,קראתי וקראתי אליו והחלטתי להזמין אותו.

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by Gnome,

אני עומד להתחבר עכשיו לאינטרנט מהיר ב-ADSL אז מה אתם חושבים על השרת בזק@בינלאומי.net?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. יש לי מלא בעיות כרגע באינטרנט (איטיות וכו'). אני יודע בוודאות שאין שום ווירוס, תוכנות ריגול או סוס טרויאני במחשב. אבל האינטרנט בכל זאת עדיין איטי. התקשרתי לבזק שיבדקו לי אם יש בעיות בקו שגורמים לאיטיות, הם בדקו ולא מצאו בעיות. אז הגורם היחידי שנשאר הוא המודם. יכול להיות שהוא גורם לבעיות? מה דעתכם עליו?

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. TRENDnet TEW-228PI 11Mbps Wireless LAN PCI Adapter TRENDnet 802.11b Wireless 4 port router TEW-231BRP אני לא רוצה המלצה לG כי זה רק בשביל שני מחשבים והמחשב השני יעבוד מקסימום שעה ביום (רק גלישה, אין הורדות). האם אני צריך עוד משהו במחשב בשביל רשת אלחוטית ? (בשני המחשבים יש כרטיס רשת רגיל).

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  5. http://computers.walla.co.il/?w=/4000/1029716 אני לא מרוצה בכלל כלקוח ברק. נראה לכם ששירות האינטרנט המסורס והקמצן של נטויזיון (הגבלה ל- 5GB בחודש, שרתים גרועים וכו.) ישפיע בדרך כלשהי על ברק? רק חסר לי שברק יהפכו לנטויזן. מה נראה לכם יקרה?

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  6. Cable/DSL Wireless Router 54 Mbps/2.4 GHz

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  7. אז ככה כרגע יש לי האב של Accton, והוא עושה המון (!!!) לאגים, כמובן שלא על אינטרנט אבל העברת קבצים במהירות גבוה (10Mb) ברשת עצמה... אז עכשיו אנירוצה לקנות סויץ' חדש. אני לא צריך משהו ממש יקר, חשבתי בכיוון של ג'יגה-ביט, שבכלל לפי מה שאני מבין הם חדשים בתחום הסויצים אז חשבתי על הסויץ' הזה: Gigabyte GS-SW005 מה דעתכם? איך גיגה-ביט בכלל בתחום הזה? למישהו יש נסיון?

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  8. שלום, ראיתי את הספר "אבטחת מידע והגנה מפני האקרים" של הוצאת הוד עמי. האם מישהו קרא את הספר וממליץ עליו? כי לפי מה שקראתי בתקציר אני מפחד שזה אולי נראה לי יותר יסביר על הגדרת firewall והסבר על הfirewalls הספציפים שכתובים בתקציר - מאשר מידע חשוב לאבטחת מידע שמעבר לכך. תודה.

9. Started by afi,

http://www.mwave.com/mwave/skusearch_v3.asp?scriteria=AA97305 כולל יציאת usb, תומך dd-wrt במחיר 24 דולר לאחר החזר. chief, חוות דעתך?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  10. Started by babalas,

אני בקרוב קונה EEE ויש לי 3 חיבורי אינטרנט בבית (ללא רשת, 3 יוזרים ו3 תשתיות של הכבלים) בכל מקרה אני צריך ראוטר... ולEEE 901 יש תמיכה בתקן הכי חדש כביכול N... ואני צריך ראוטר עם התקן הזה... וזה מה שמצאתי (ה50 שקל הפרש זה הדלק... כי החנות הזאת נמצאת ממש קרוב אליי, באג). מה דעתכם והאם זה ממש כדאי? והכי חשוב אם אפשר המלצה לכרטיס רשת שיחבר לי את המחשב הנייח שלי לראוטר ומהראוטר לEEE. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6125

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by shaydotan,

איך הנתבים של level one http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=324 נראה קטלני

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  12. אני מעוניין לרכוש את הראוטר הבא. מה דעתכם עליו?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  13. Started by globus,

אני מתכנן לעשות רשת בין שני מחשבים, והסתכלתי על ראוטרים שונים ומצאתי את זה של חברת Linksys: http://www.linksys.com/products/product.asp?grid=23&prid=20 מה אתם אומרים עליו? האם הוא טוב? Linksys נראית חברה טובה לפי דעתי. מה שטוב בראוטר הזה הוא שיש בו Switch מובנה ולכן אני לא צריך לקנות אחד חדש. יש בו גם firewall מובנה שזה עוד יותר טוב.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי, אני בן 24 ומעוניין ללמוד את התחום הנ"ל, מישהו שמע עליו? יש הטוענים שזה הדבר החם הבא בתחום המחשבים מה דעתכם בעניין? אשמח לתגובות...

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  15. Started by ניר.,

חוו ותגידו מה דעתכם על הנתב ASUS AM604G ?

16. חבר'ה המבצע באופיס דיפו של נתב אלחוטי מדגם WGR614 וכרטיס רשת אלחוטי PCI שניהם של Netgear עם שנתיים אחריות ב-379 שווה? תודה

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  17. מישהו ניסה את הראוטר הזה?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  18. מה דעתכם על רשת על קו חשמל או טלפון במקום אלחוטי

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  19. לאחרונה התקשר אליי נציג מכירות מבזק בינלאומי (ספקית האינטרנט הכי גרועה שאני מכיר) ושאל אותי אם אני רוצה להעביר את המחשב השני שלי "לדור החדש של האינטרנט". לאחר וויכוחים עוקצנים בתחפושות של נחמדות ואדיבות הוא הציע לי לשלב ברשת החשמל שלי שיתוף חיבור לאינטרנט. והאמת היא שבאמת לא ידעתי מה להגיד לו.על המערכת שמעתי,אבל אף פעם לא קראתי משובים על השירות. אז אני פונה אליכם בבקשה למשובים על השירות. תודה לכל המשיבים.

• 41 תגובות
    • 4k צפיות
  20. Started by 114508534,

אני והחברה רוצים לעשות מסיבת רשת , מה צריך (חוץ מהרבה חברה טובים,מצב רווח ואלכוהל) . איך לסדר את כל ההגדרות וכו ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by eladbu,

שלום לכולם. רצית לגעת האם מישהו מכיר פקודה ב CMD שיכולה לומר לי מה ה IP החיצוני שלי (לא בתוך הרשת) אני מכיר את כל האתרים כמו WHATISMYREALIP.COM חשבתי אולי יש איזו פקודה שנסתרת מעיני... בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Dj NaSh,

שלום, זה נראה שרוב החברות מציעות חבילות איחסון בסיסיות של בין 100-200 מגה, בעלות חודשית של כ-10-20$. עם זאת, נראה שהם מציעים גם חבילות רסלרים הכוללות Shared Server עם 10-20 ג'יגה (!) שטח איחסון, בעלות חודשית של כ-30-40$. על אף שאולי לא הרבה אנשים מחפשים להיות רסלרים, אני לא מצליח להבין את הסיבה למה בעל אתר שצריך קצת יותר שטח, יכול להוסיף בסה"כ כ-10$ ולקבל שטח איחסון של עד פי 100 יותר! מה ה-catch פה? ממה צריך להיזהר? שאלה נוספת: בחנתי חברה בחו"ל בשם Reyox המציעה חבילות איחסון. חבילה רסלר בסיסית של 15 ג'יגה איחסון, בעבור 20$ לחודש, וחבילת Dedicated Server בסיסית עם שטח של 20 ג'יגה איחסון, בעבור 50$ לחודש. האם המחירים נשמעים לכם סבירים, ולא זולים מדי? כי מחיר זול מאוד יכול ל…

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  23. Started by davis5,

חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  24. חיבור ישירות של המודם למחשב. הIP שלי מתחיל ב 82.81 ...לפי מיטב זכרוני זה התחיל לי ב82 גם לפני ששדרגתי אתמול(או שהזקנה שלי מטעה אותי )...... תודה לעונים

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. האם WPA1 תומך בהעברת נתונים של 300Mbps בתקן N??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.