רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
היי! לאחי יש מחשב נייד של העבודה והוא ביקש שאעביר ממנו תמונות ושירים למחשב השולחני שלו. במחשב הנייד יש XP Proffisional עם מסך הזדהות (שם משתמש וסיסמה). מאחר ומדובר בכמה ג'יגות החלטתי להעביר באמצעות כבל מוצלב. מאחר ושם ה-workgroup של שני המחשבים צריך להיות זהה הייתי צריך לשנות אותו במחשב הנייד. מה שעשיתי בטעות זה - בלוח הבקרה, במערכת, לחצתי על משהו שנקרא בערך "network id". כל מה שעשיתי זה לשנות ממחשב שמתחבר לרשת עסקית למחשב שמתחבר לרשת פרטית ואישרתי. זה שינה את ה-domain של המחשב וביקש לעשות restart. כשהמחשב עלה שוב עלה כרגיל מסך ההזדהות, הכנסתי שם משתמש ואת הסיסמה הנכונה, אבל לא בוצע log in ועלתה הודעה שהסיסמה, שם המשתמש או הדומיין שגויים. איך אני מחזיר את המצב לקדמותו - ה…
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהגדרות של רשת חיברתי שני מחשבים בכבל מוצלב. המחשב הראשון יש לו שני כרטיסי רשת אחד שהמודם מתחבר והשני למחשב השני. נתתי הגדרות כמו שהוראות פה 192.168.1.1 למחשב הראשן 192.168.1.2 למחשב השני הכל אחד לאחד. הם מזהים אחד את השני המחשבים אבל אני לא מצליח לשתף לשני את האינטרנט. ניסיתי הכל. יש הצעות למישהו?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא חוצמה מבזק? הדגש על כמה שיותר זול תודה
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, בבית יש לנו 2 מחשבים, מרוחקים אחד מהשני מאוד (2 קומות והרבה קירות). היום מותקנת רשת על תשתית החשמל, כמחשב אחד מחובר ישירות לאינטרנט, והשני גולש דרכו (בעזרת ICS). הבעיה היא שהחיבור הזה עובד מאוד לאט. הגלישה במחשב שלא מחובר ישירות לאינטרנט בינונית במקרה הטוב, ובלתי נסבלת בתקופות קצת פחות טובות. חשבתי שלא יהיה מנוס מהעברת תשתית תקשורת בתוך הקירות. שיטוט באתר של בזק הראה שהם מציעים פתרון חלופי, על תשתית הטלפון הקיימת בבית. האם יש אנשים עם נסיון בטכנולוגיה הזו? הרשת על תשתית החשמל הייתה אמורה לעשות את העבודה, אבל קצבי ההעברה בפועל נמוכים מאוד ממה שאמור היה להיות.
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
בעיה בהתקנה - בשלב מסויים של ההתקנה, אם מישהו מכיר אז כשמחילים לרוץ אחוזים, ההתקנה קורסת ויש הודעה. ההודעה בתמונה המצורפת. אני כבר משתגע ולא יודע איך להתקין, תודה לעוזרים. תודה!!! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
פעם העולם היו מקום פשוט לחיות בו, לכל אחד היה מודם 56K ולכל היותר היה מקבל איזה ניוק או שניים כאשר היה משתמש בחלונות 95. אבל, האינטרנט והחיבור לרשת החליטו להתפתח כרטיס רשת עם שמוק עגול(BNC) וRJ45 נכחדו עט עט מהעולם, לאחר שכוחות העופל הטווינים והסינים חכו בין לבין עצם = כיאה לכל עובדי עלילים - מדוע לא נעשה לנו משהו רווחי יותר כך אנשים יצטרכו לקנות לעצמם גם HUBים, כי BNC זה דבר לא רווחי - אין לו הגבלת מרחק ואפשר לחבר בוכטה של מחשבים בלי HUB וכך אנחנו רק מוורחים על כרטיס גנרים. והחלו לצוץ להם כרטיס הRJ45 בלבד שעבדו גם 100 מגה ביט. אבל החליטו להרוויח עוד יותר HGUB של 100/10 עלה יותר מאחד של 100, ופתאום כרטיס PCI 1.1 לא עבדו טוב עם לוחות של PCI2.2 שהחלו הופכים קבריים יותר מיום…
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי בבית רשת אלחוטית שמתנהלת על ידיי זאת אומרת פתיחת פורטים ואי פיים שיתחברו לרשת וכל הדברים האלה הם בשליטתי. אני מנסה לשדר ברדיו אינטרנט מהמחשב שלי ובכל המחשבים בבית הוא נותן לי לשמוע אבל לחברים שלי זה לא עובד. אם מישהו יכול להסביר לי למה ואיך פותרים את זה אני אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי בזק אמורה להאיץ את הupload ב-ADSL? האם ספקיות האינטרנט יעדכנו את החבילה ללא תוספת תשלום?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי, לי יש חלונות ויסטה, ולאחותי חלונות אקספי. כמובן שלי היה אקספי האינטרנט עבד לשנינו (אנחנו מחוברים בכבל בין 2 כרטיסי רשת) אבל מאז התקנת הויסטה לא משנה מה אני מגדיר אצלי או אצלה, האינטרנט אצלה לא עובד. אני מניח שאני לא הבנתי איך זה עובד עם ויסטה. מישהו יודע? יש למישהו מושג? הוא בד"כ רושם אצל אחותי שהקישוריות מוגבלת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להחליף את הראוטר הנוכחי שלי edimax 6216 MIMO בראוטר יותר מתקדם,רצוי שיתמוך בתקן N הסיבה לכך היא איטיות וניתוקים בתוך הרשת וחוסר קליטה גם במחשבים שקרובים מאד פיזית לנתב. בבית יש 3 מחשבים,שכרגע הנתב נמצא בסלון. אחד נייח שיושב בממ"ד בערך 6 מטר בקו אוירי מהנתב (במידת הצורך אפשר להכניס את הנתב לממ"ד כל עוד בשאר הבית תהיה קליטה טובה) בעל כרטיס רשת תומך תקן N (גם של אדימקס עם 3 אנטנות) עוד מחשב נייד שנמצא רוב הזמן בסלון (תומך תקן G),ועוד מחשב נייד שנמצא בחדר בסוף המסדרון כ10 מ' מהנתב. (תומך תקן N) יש גם עוד קומה למעלה (דירת גג) שאני מעוניין שתהיה לי קליטה טובה גם שם כי כרגע הקליטה היא זוועתית כבר שאני עולה במדרגות. החיבור לאינטרנט הוא ADSL 2.5 עם מודם 600e של ב…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת אלחוטית בבית ואני רוצה לשתף תיקיה שרק ליוזר מסוים תיהיה הרשאה להיכנס אליו.. כשאני נכנס לשיתוף ואבטחה לתיקיה שאני רוצה לשתף ישנה אפשרות לבחור יוזרים רק מתוך המחשב הספציפי שאני עובד עליו.. כתוב: "מתוך מיקום זה" (שם המחשב שלי) ומצד שמאל כתוב מיקומים אבל אני לא יכול לבחור מחשב אחר ברשת אלא רק את שלי. עוד שאלה.. יש אפשרות לשים סיסמא ויוזר כללים על כל הדברים שאני משתף.. איך עושים זאת? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שמחובר אלחוטי לנתב tp link ועכשיו יש לי מחשב נוסף נייח בחדר אחר אז קניתי כבל רשת, ורציתי הסבר מה להגדיר בנתב או במחשב הנייח. תודה רבה. אה ובמחשב הנייד יש לי ויסטה ובנייח xp
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
לקחתי טופס מאתר אחר(FXP לכל המעוניין) 1.הבחירה היא בין הנתבים הבאים TL-WR841N/TL-WR941ND/TL-WR1043ND ואני אקח את הנתב שיהיה מספיק בדיוק לשימושים שלי, דיי חשבתי לקחת את TL-WR941ND, אגב אפשר להניח את הנתב על רמוקלים(יחסוך לי מקום בשולחן )? אם זה מפריע לנתב בדרך כלשהי שאני לא מודע אליה אז אני יניח אותו על השולחן. 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת?2 נייחים רוב הזמן ולפעמים 2 ניידים(90% מהזמן הניידים לא יהיו מחוברים). 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות?לא. 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר?לא, אין לי צורך. 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה משחקי רשת\וכו...). נייח ראשון רק הורדות/העלאות בµTorrent והורדות י…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי נתב SIEMENS SL2-141 שקבלתי מבזק. אני מנסה לפרק את האנטנה שלו כדי לחבר אנטנה ארוכה יותר. מישהו הצליח לפרק אותה? כמובן מבלי לשבור אותה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברתי ראוטר של netgear 1000. אליו חיברתי פיזית כונן חיצוני שהפך להיות "כונן רשת". השאלה: איך אני יכול להגביל תקיות בכונן הרשת ולתת להם הרשאות שונות כך שלא כל אחד יוכל להיכנס לכל התקיות? בתמיכה של בזק הם אומרים שזה לא ניתן. יש למישהו מידע?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
??? אז המחשב מחובר לראוטר (קווי), קורה רק במחשב הזה (XP)... אחרי כמה שעות של שימוש האינטרנט מתנתק (רואים שהוא מחובר אבל לא עולים דפים) ואחרי ריסטארט האינטרנט חוזר לפעול. במחשב מותקנת תוכנת VNC אם זה יכול להיות קשור או משנה איכשהו. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, הראוטר מגמגם כבר הרבה זמן (צריך לרסט אותו פעמיים ביום כדי שיהיה אינטרנט), אז רציתי לעשות firmware upgrade. הורדתי את הגרסה האחרונה מהאתר של edimax http://www.edimax.co.uk/en/support_detail.php?pl1_idSelect=support.php%3Fpl1_id%3D1%26mwsp%3D1&pl1_id=1&pd_id=222&button=Go ניגשתי לממשק של הראוטר, לתפריט firmware upgrade, נתתי את הקובץ EdiEngBR6504N_1.51.bin שהוא העדכון, אך קיבלתי הודעה "invalid file format". למישהו יש מושג איך מתגברים על הבעיה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
היי, כשעבדתי באוניברסיטת חיפה אמרו לי שהרשת מוצגת כפתוחה, אבל ברגע שאתה עושה לוג-אין (אפילו כאורח) בדף ה"חוקים" שקופץ בכניסה לרשת, התקשורת הופכת להיות מוצפנת ואין סכנה לסניפינג... לא יצא לי לבדוק את זה בעצמי אבל סמכתי עליהם (ועל קינדי סטון שחיזק את זה). כרגע כשיש את התוכנה לסניפינג של חשבונות פייסבוק וכו' (תוסף כלשהו לפיירפוקס, נדמה לי פיירשיפ) אני מנסה להריץ את זה כמה דקות ברשתות פתוחות אחרות שאני משתמש בהם כרגע (שעדיין אני חייב ללחוץ אישור בדף החוקים שלהם קודם), ואני קולט המון חשבונות פייסבוק וכו', משמע הרשת לא מוצפנת/מאובטחת אז אני לא נכנס דרכם לחשבונות אישיים שלי, לא רוצה לקחת סיכון. דבר נוסף זה שהכרטיס רשת האלחוטי במקבוק פרו 2010 לא תומך באיזשהו פרוטוקול "הקשבה" אז א…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התחברתי אתמול לחבילת גלישה בטריפל C את האמת אני חייב להגיד שבכל נושא השירות הראשוני הם ממש חלשים . וכנראה שהם לא עובדים שישי אז אין תמיכה. חיברתי את המודם ואני רוצה להגדיר שם משתמש וסיסמא אבל לא יודע מה הסיומת שצריך לשים בשם משתמש @...... התמיכה של בזק שניסו לבדוק אצלהם אמרו שהם בכלל לא מכירים את הספק (והיא שאלה את המנהלים שלה) פה הרגשתי קצת מוזר "אולי סתם עבדו עלי והם לא קיימים באמת?" אשמח אם יש מישהו שמחובר ויודע להגיד לי את הסיומת תודה וסוף שבוע נעים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתחבר דרך הלפטופ ..זה מאתר את הרשת שלי ומתחבר אליה תקין.אני עושה IPCONFIG אני מקבל את מה שצריך..אבל אם אני עושה פינג לראוטר אני מקבל 4 פעמים HARDWARE ERROR. עד היום הכל פעל בסדר...מה זה אומר בדיוק? תודה
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של TNN NETWORKS 600EW. אני מנסה להגדיר את הרשת האלחוטית שלו כדי לגלוש דרך הסמארטפון החדש שקניתי - HTC DESIRE HD נכנסתי להגדרות הנתב בדפדפן והגדתי סיסמת WEP עבור החיבור האלחוטי ואיפסתי לסיום באמצעות Restart Access Point הסמארטפון אכן מזהה את החיבור האלחוטי עם אות מלא כמוגן באמצעות WEP. כאשר אני מכניס את הסיסמא שהגדרתי בדפדפן, הוא מנסה להתחבר ואז מתנתק מיד. 1) כאשר אני מזין את הסיסמא בסמארטפון, אני מזין בHEX או בASCII? אם בHEX - עם רווחים בין כל 2 תווים או בלי? למשל: נניח והזנתי סיסמת HEX כזו בדפדפן: 72 6A 6A 62 37 בASCII היא מתורגמת למחרוזת הבאה: rjjb7 מה עליי להזין כאשר הסמארטפון מבקש ממני כסיסמא? הערה: ניסיתי גם את הHEX גם את הASCII ואת שניהם הסמארטפון לא קיב…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני זמן מה הצטרפנו לשרותי הטלפון של נטויז'ן (שהם גם ספק האינטרנט שלנו), ולשם כך חובר לנו מודם voip באופן טורי בין מודם האינטרנט לבין המחשב. בבדיקה השוואתית שעשיתי לאחרונה התברר שהמודם הנ"ל מאט מאוד את קצב תעבורת המידע בפרוטוקולים של שיתוף קבצים. הבדיקה בוצעה באמצעות לקוח הביטורנט bitcommet, אשר דיווח לי שהפורטים שלו להאזנה חסומים (למי שמכיר - עיגול צהוב בשורת המשימה של האפליקציה). ההורדה אמנם אפשרית, אך בטפטוף. הפעלת bitcommet לאחר שהמודם הטלפוני נותק, היתה תקינה לחלוטין. האם ישנה הגדרה כלשהי ברמת מערכת ההפעלה (winXP) שניתן לשנות, במטרה לתקן את הבעייה? תודה ושבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים, נתקלתי בבעיה.... יש לי רשת קווית בשתי קומות, הכול מועבר דרך קן הטלפון בבית.. כל כמה זמן היה מתפרק לי חוט והייתי מקצר לאט לאט את הכבל. עכשיו הכבל קצר מדי, איך אני מסדר את הכבל? יש דרך לחבר את הכבל הקצר למפצל? ומשם לחבר למחשב ? אני לא צריך hub כי זה רק קו אחד שהחוט קצר מדי מה עושים??? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, המרכיב WLAN של הראוטר+מודם שלי, RTA 1025W שבק חיים. לכן, כראוטר אלחוטי אני משתמש בD-Link DIR-300 שקניתי לפני שנתיים באיזה מבצע שקר כלשהו. "הבעיה" היא שכרגע שניהם עובדים כראוטרים ורק הדי-לינק פועל גם כאלחוטי. אני צריך "לבטל" את הראוטר של הRTA 1025W ולגרום לו להפוך ל...מודם רגיל לחלוטין. הבנתי שעל מנת לעשות זאת אני צריך להגדיר אותו כ-bridge. אני ... לא בדיוק מצליח לבצע את זה. למישהו יש עצות בנושא?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-