רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. רציתי לדעת על איזה שרתים רצים האתרים הרציניים בארץ כמו וואלה, YNET, יד 2, אפילו אתרים קצת פחות כמו האתר הזה למשל, או גרופון וכאלה. אני פשוט בונה אתר שאני מעריך שהוא יהיה בסדר גודל גדול למשל 2000 כניסות ביום.. ואני לא כל כך מבין בשרתים.. קניתי שרת למשל ב GODADDY והוא איטי מאוד.. אז אני מחפש המלצות, טיפים כל מה שיתרום לי.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מדפסת של חברת HP מדגם 4500 wireless שמחוברת בצורה אלחוטית לראוטר שברשותי D-LINK 2760U E1/ למרות שהכל מחובר כמו שצריך המדפסת מדפיסה רק מסמכים שנשלחים אלייה מהמחשב שמחובר אל הראוטר בצורה קווית ושממנו היא הוגדרה הגדרות ראשונות ולא משאר המחשבים שמחוברים לרשת. חשוב לציין שהראוטר תקין וכל המחשבים בבית גולשים באינטרנט דרכו. אשמח אם תעזרו בעיניין, תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות רשת לפי המדריך שפורסם כאן לשיתוף רשת ICS. עכשיו אני לא בטוח במשהו, במחשב שאני מתכנן שיהיה "השרת" יש לי כרטיס רשת און-בורד (לוח אם gigabyte k8nf-9), אז אני לא בטוח אם אני צריך להוסיף למחשב עוד כרטיס רשת (המודם הוא טריון TJ715 בכבלים). עוד משהו, יש לי נתב ראשי כזה שקיבלתי מהוט, טריון ta 102 וראיתי שיש שם כניסת רשת. אפשר לחבר רשת ככה?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, אני קיבלתי את הראטר Asus AM 604g החדש של בזק. ואין לי מושג איפה פותחים שם פורטים??? את כל שאר ההגדרות סידרתי בלי בעיות בכלל. רק לפתוח פורטים אני לא יודע איפה, אני ניסיתי את ה virtual server אבל זה לא זה ע"פ הבדיקה שלי עם הפורט פתוח או לו כתוב שלא. שמישהו יעזור לי בבקשה. תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לבצע VPN עם 4 חברים. לאחר שכשלו ניסיונותי להיעזר בתוכנה Hamachi החלטתי לנסות בדרך אחרת. הגדרתי את המחשב שלי כ- VPN Server בעזרת ההסבר הפשוט הזה. חברים שלי הגדירו חייגן בעזרת ההסבר הפשוט הזה. הגדרתי כך שלכל אחד יהיה שם משתמש וסיסמא משלו. לדאבוני, רק חבר אחד יכול להתחבר אליי בכל פעם, כאשר מישהו מחובר, אף אחד אחר לא יכול להתחבר. האם בכלל קיימת אפשרות לעבוד ב- VPN של WinXP עם מס' משתמשים בו-זמנית או שזה peer-to-peer ואני סתם שובר את הראש? תודה רבה על העזרה והסבלנות. שיהיה שבוע טוב ומבורך, אורן.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום ח'ברה, יש לי כיום 100mb דרך הוט+הוט.נט, המודם/ראוטר הוא כצפוי HOTBOX. הקופסה לא משדרת אות Wi-Fi מספיק חזק לכול הבית, לכן חשבתי על הוספת ראטורים נוספים. הרשת הביתית כזאת: מחשב נייח שמחובר ישירות להוטבוקס (מקבל 100mb), ולפטוף/iOS'ים למיניהם באלחוטי (לא מקבלים 100mb עקב הגבלת הטכנולוגיה..). בגלל שההוטבוקס לא תומך WDS אז אני חייב להוסיף 2 ראוטרים, האחד בצמוד להוטבוקס, השני במרכז הבית שירחיב את ההאות האלחוטי. מכיוון שאני לא צריך את הסוויצ'ים של 1GB (בגלל שהמחשב הנייח ימשיך להיות מחובר להוטבוקס), חשבתי לקנות שתי TP-Link TLWR841N שזולים יותר מאשר TL-WR1043N המומלץ, כי למיטב הבנתי לא יהיה הבדל ביניהם לגולשים ברשת אלחוטית. אני צודק? אפשרי לחבר את המחשב נייח ישירות להוט בו…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות מאייבורי מחשבים את הכרטיס רשת האלחוטית הזאת: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4494&CatCode=60 אם אני מחבר את הכרטיס הזה למחשב שלי אז זה מריץ לי ישאר את התוכנה של הWIFI ? או שאני צריך להוריד את התוכנה או שזה בא עם הדיסק... אני צריך מידע בנושא הזה של הכרטיס רשת האלחוטית הזאת עם חיבור של USB.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח את הפרט של האיי סיי קיו כי מאז שהתקנתי ראוטר יש לי בעיות עם האיי סיי קיו ואני חושב שבגלל שהפורט שלו חסום
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני משתמש בכותבת IP שלי ומתחבר בלי שום תוכנה לעצמי אני רואה את ההגדרות הרוטר שלי (הנטב) איך אני עושה שלא יראו ושזה בכלל לא יפעל כי עדיף לי לשמש את פורט 21 לשימוש בFTP רגיל..
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני זקוק לספק אינטרנט חדש לי ולאימי. יצרתי קשר עם בזק בנלאומי וזו ההצעה שקיבלתי: 1. לאימי - תשתית בזק + ספק בזק בנלאומי 5 מגה - 75 ש"ח לחודש ועלות התקנה של 68 ש"ח. 2. לי - ספק בזק בנלאומי 30 מגה - 35 ש"ח (יש לי כבר תשתית של הוט ואני מרוצה ממנה). מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מודם THOMSON של הוט, נכון לעכשיו הדסקטופ מחובר בUSB והלפטופ בRJ האם יש אפשרות לגישה בין שני המחשבים דרך המודם? אני מעוניין לחסוך קניית כרטיס רשת וראוטר למטרה הנ"ל, אם יש עוד אפשרויות, אשמח לשמוע תודה גיא
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אוקיי הבעיה שלי היא כזאת, יש לי רשת ביתית פשוטה בעלת שני מחשבים שבשניהם מותקנת מערכת ההפעלה WIN XP הרשת פעלה יפה מאד בערך חודש ואז יום אחד אחד המחשבים לא עלה(נתקע במסך הטעינה של וינדאוס) חשבתי שוינדאוס נדפת וצריך לפרמט... אבל פתאום שניתקתי את הכבל רשת הכל פעל כרגיל. ניסיתי לשנות כל מיני קונפיגורציות לחבר את הכבל אחרי שהמחשב עולה או לנתק מהמחשב השני ואז לחבר שוב אבל לצערי כל ה"פתרונות" האלו גרמו למחשב להיתקע...(המחשב השני פועל רגיל לחלוטין) אם יש לכם פתרון אשמח מאד לשמוע כי פרמוט כרגע יעשה לי הרבה בעיות :-X. תודה על ההקשבה ואני מקווה שיש למישהו פה פיתרון שאינו כולל מחיקת הכונן הקשיח שלי :-\
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
קניתי מודם חדש מבזק בשם aztech adsl2+ethernet bridge router dsl -600e אני כיוונתי עם הפירוול וסגרתי תוכנות מתי שאני משחק ועדיין יש לאגים(במשחקי רשת) מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתחבר דרך הלפטופ ..זה מאתר את הרשת שלי ומתחבר אליה תקין.אני עושה IPCONFIG אני מקבל את מה שצריך..אבל אם אני עושה פינג לראוטר אני מקבל 4 פעמים HARDWARE ERROR. עד היום הכל פעל בסדר...מה זה אומר בדיוק? תודה
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
קניתי דומיין על שם חברה מוכרת,פנו אלי בשביל הצעת מחיר,יש הצעות בכמה למכור?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
התקנתי ראוטר והוא עובד אבל לא עובד לי אתרים, ICQ ועוד מלא דברים עובדים. יש לי ראוטר edimax br-6104k
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
בדיוק עברתי לבית חדש ובאיזור יש כמה וכמה רשתות פתוחות. השאלה שלי האם אני יכול לחבר בו זמנית גם חיבור קווי לראוטר שלי לרשת הביתית שלי וגם לקלוט חיבור לאינטרנט דרך ה USB LAN שקניתי בטעות (זה מחשב נייח) ?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הראוטר שלי הוא TL-WR1043ND ומחובר לו בקומה השניה ראוטר TL-WR841ND באופן קווי - משמש כ-AP ל-4 משתמשים. משום מה בזמן האחרון כל מי שמתחבר דרכו מקבל מקסימום 1MB ולא ביט אחד יותר. למה?!
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי בבית חבילת אינטרנט מאינטרנט זהב של 40 מגה. הבעיה היא שדרך רשת החשמל לא מגיע 40 מגה לחדרים שלי ושל אחים שלי, ובקושי מגיע 10% בימים טובים כשכל המחשבים האחרים בבית סגורים. לפני כמה ימים היה אצלנו בבית טכנאי של בזק, והוא אמר לי שמתאם רשת שמותאם לרשת תלת פאזית יכול לפתור את הבעיה. לפי מה שאני יודע רשת החשמל אצלנו בבית היא תלת פאזית, אבל כל המחשבים נמצאים על אותה פאזה, כך שלפי אבא שלי לא צריכה להיות בעיה גם עם מתאם רגיל. כרגע יש לנו בבית מתאמים מסוג: 3 מסוג Shiro HL105E מחובר למחשבים ואחד מסוג LEA Netplug 85+ מחובר לראוטר. ניסיתי בעבר להחליף ביניהם, להשיג מהירות טובה יותר אפילו בחלק מהמחשבים וכל שינוי שניסיתי לא עזר, המהירות נשארה זהה. לפי ביקורת באתר netchief לגבי…
-
- 2 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה לראוטר : - תקציב עד 500 ש"ח. - תשתית כבלים לא ברור לי שאר הפרמטרים ההכרחייים. האם יש משמעות למהירות/פרוטוקל ? הרי מהירות האינטרנט שלי (2.5) נמוכה משמעותית ממהירות הראוטר (54 ויש כאלה שמגיעים ל - 300) ?????? - ראיתי המלצות על : 1) Linksys 802.11g Router WRT54GL : מחיר 344 2) נתב Edimax BR6504n : מחיר 300 תודה רבה מראש מאדם מבולבל
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כתבה על השוואת תשתיות של הוט ובזק. היתה לאחרונה כתבה כזאת באתר אבל בה היתה השוואה של ספקים (HOTnet ובזק בינלאומי) על תשתית הוט. מישהו נתקל במשהו כזה? בתודה, עובד.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום יש לי בבית 2 מחשים שמחוברים בראוטר,אחד מתחבר ישירות אליו והמחשב השני מתחבר עם כרטיס רשת אלחוטית. הבעיה היא כזאת...המחשב שמחובר אלחוטי מראה שהור מחובר לראוטר אבל שום דף אינטרנט לא עולה ושום תוכנה כמו מסנג'ר ואיסיקיו,כאילו הוא מנותק למרות שהוא מראה שיש חיבור הבעיה התחילה מהיום בצהריים,בדקתי תקינות של הכרטיס נתתי ליו פינג כתובות IP הכל תקין... אבל כשאני נותן פינג לאתר...הוא לא מחזיר תגובה מה אני עושה ??? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה שנקראת HouseCall for home networks http://housecall.trendmicro.com/ ביצעתי סריקה בעזרת התוכנה מדובר על נתב של בזק DSL-G256DG -הרשת האלחוטית מוצפנת -את שם המשתמש והסיסמה לממשק הניהול שיניתי מה עוד יכולה להיות הבעיה??? שלוחצים על הפרטים מקבלים רק פרטים טכנים MAC IP COMPANY לא משהו שעוזר להבין מה הבעיה.....
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רכשתי נתב של TP-LINK TL-1043ND וקראתי פה באתר שעדכון DD-WRT משפר את הנתב מישהו יכול להסביר לי מה הוא משפר בדיוק ואיך עושים את זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ואהלן יש לי כבל של רשת רשום על האריזה cat 5e ftp cable 3mb הייתי רוצה מדריך מפורט לחיבור הרשת בין שני המחשבים מהחיבור של הכבל ועד הגדרות הרשת תודה לעוזרים סלאם עליכום
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-