עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by yonatanph,

ראיתי שמדברים על זה הרבה פה. עד היום לא ממש הייתי צריך אתר פרטי אבל בגלל הבעיות עם P2P שהתחילו עכשיו בברק אין לי ברירה אלה לנסות שרתים פרטיים ולקוות לטוב. ההעלה אצלי עדיין מתפקדת (ביינתיים) אבל ההורדה שלי תקועה על 20 (במקרה הטוב) ויש לי עוד 11 חודשים של התחייבות

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by Andeimir,

שלום, עקב תשתית בזק רעועה באזור משפחתי הם עוברים, לפחות לעתה, לתשתית הוט. אין לא להם ולא לי ניסיון של ממש עם ספקים מלבד בזק בין-לאומי ונטוויז'ן אך מגלישה מועטה באתרי ספקיות קטנות יותר נראה שהמחירים שלהן משתלמים בהרבה. לכן, מצאתי לנכון לבקש המלצה עבור ספק. השימושים הינם הרגילים, גלישה באתרים, סטרימינג של וידאו, הורדת קבצי טורנטים ומשחק במשחקי-רשת למיניהם. כדוגל וותיק ב"אין כזה דבר כמו ארוחות חינם", אני תוהה עקב מה קיימים הפרשים מחירים כה משמעותיים בין הספקיות השונות. הוטנט מספקים 100 מ"ב ב20 ש"ח, 018 ב40 ש"ח ואילו CCC בקרוב ל60 ש"ח. פרטנית לגבי הוטנט אני מניח שמגבלת 50 הג"ב משחקת תפקיד, אבל מעבר לכך, קשה לי לשער מהי הסיבה. הרי הם לא יכולים להתחמק מלקוחות זועמים אם הם מגבי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by HuGeMouTh,

כחלק מהטריפל של הוט החליפו לי את ה MOTOROLA SB4200 הישן והזקן שלי ב AMBIT U10C019 המשולב. ניתן להשתמש בו כמודם בלבד ולחבר לו ראוטר? יש לי בעיה קלה של קליטה בחדר (ממד אבל עם ה NETGEAR לא הייתה בעיה) ויש ניתוקים כל כמה זמן וזה ממש מפריע לשחק. כאשר האינטרנט עובד הוא עובד הרבה יותר טוב מהשילוב של SB4200 וה NETGEAR אבל הבעיה היא שהוא לא כל כך יציב ומתנתק כל כמה זמן גם אם רק גולשים (לכדקה ואז החיבור חוזר).

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום יש לי בבית ראוטר אחד שמחובר למודם ואליו מתחברים שני מחשבים ועוד ראוטר אחד שמתחבר לראוטר הראשון ומתפקד בתור accesspoint וגם אליו מחוברים שני מחשבים. לכל המחשבים מגיע אינטרט אבל רשת יש רק בין המחשבים שמחוברים לכל ראוטר כלומר יש רשת בין שני המחשבים שמחוברים לראוטר הראשון ויש רשת בין שני המחשבים שמחוברים לראוטר השני. איך אני יכול לגרום שתהיה רשת בין כל ארבעת המחשבים? לפני שהיה לי את הראוטר היה לי accesspoint יעודי והיה לי רשת בין כל המחשבים ומאז שהחלפתי אין. תודה יואב.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by matan007,

שלום, אני מחפש נתב שהוא גם מודם שיעבוד עם בזק בינלאומי (ללא צורך במודם נוסף). קונה מארה"ב מהחנויות אמזון או B$H, אשמח להמלצה של אחד טוב שעונה על הדרישה הנ"ל. חשוב לי גם שיהיו לו לפחות 5 כניסות רשת קוויות עם רשת 1G.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Integer,

איך הם? מבחינת ביצועים שירות ותמיכה?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by eliron,

בוקר טוב, קיבלתי היום dlink dir 300. יש לי כרגע dlink 6740U שמחובר למתאם שיחות של בזק בינלאומי. יש לי כמה שאלות: האם כדאי לי לחבר את הdir 300 ל- dlink 6740U? (אני עושה את זה מכיוון שקרו לי נפילות וכל מיני ב(6740U) ואם כדאי, איך אני מחבר ומגדיר את הdir300'? תודה רבה על העזרה!.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  8. סבבה יש לי סווי'ט של 20 אנשים ואני רוצה לחבר 10 מחשבים עליו ושהם יהיו ברשת איך אני עושה את זה יש לי כבלים של רשת אמרו לי שאני פשוט מחבר ו xp מזהה את זה לבד?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  9. הי חברים שלום התקנתי לפני חודש OpenWRT לראוטר שלי אני לא מבין למה יש בעיות עם ה WIFI גם ב 2.4Ghz וגם ב 5Ghz יש נתוקים וזה לא יציב הראוטר מחובר למודם של הוט ובצעתי למודם של הוט Bridg שלא יהיה הפרעות מה אפשרי לעשות? אולי התדרים ההגדרות צריך לשנות אותם? השמות שהגדרתי לנקודות WIFI שונים אחד מהשני user2.4Ghz והשני user5Ghz

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  10. Started by Jviiega,

האם ספקי האינטרנט בארץ יודעים עלינו הכול כמו בארצות הברית? למשל באיזה אתרים אנחנו גולשים וכו'? האם יש איזושהם חוקים נגד דברים כאלה בארץ? אני יודע שלא מזמן עבר חוק באירופה שקשור לעניין הזה של פרטיות, אני חושב חוק שלא מאפשר לספקי אינטרנט לשמור מידע על המשתמשים שלהם כגון היסטוריית אינטרנט וכו, אך אני לא בטוח ושאלה היפותטית, אם ספקי האינטרנט אוגרים עלינו את כל המידע הזה, כגון היסטוריית גלישה, אתרים שנכנסנו אליהם, וכו' מה מונע מהם, או למישהו בתוך החברות האלה, להשתמש במידע הזה כדי לסחוט את המשתמשים שלהם במידה ומדובר באדם מפורסם או פוליטיקאי? סתם דוגמא אם נגיד משתמש הוא פוליטיקאי\ מפורסם והוא גולש בכל מני אתרי פורנו וכו', מה מונע מהספקים האלה להשתמש במ…

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by DarkLloth,

שלום לכולם המקרה הוא כדלקמן : יש לי בבית מס מחשבים המחוברים לרשת הביתית , כאשר אני מוריד באחד מהם קבצים גדולים (באזור ה 5-6 GB) ומעתיק למחשב השני הקבצים מועברים בסדר אבל כשאני מנסה להפעיל אותם הם לא עובדים , ניסיתי מספר פעמים להעתיק שוב וזה לא עבד רק כאשר חיברתי את ההרדיסק של המחשב שהוריד למחשב אחר בהעתקה ישירה הקבצים לא ניזוקו. כל המחשבים בעלי WIN XP ו NTFS .

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  12. רציתי לדעת איך אני יכול לשנות IP עם חיבור MPLS בכבלים. הדרך הכי פשוטה ומהירה שיכולה אני אשמח לדעת. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  13. Started by mironm,

אניעכשיובחבילה של 750 וכאשר אני משחק במשחקים ברשת יש לי פינג 90-120 עכשיו שאלתי היא אם אני יעברו ל5.1 מה יהיה הפינג שלי אני מדבר על שרתים באירופה. האם יש סיכוי שהפינג ירד מה80???

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  14. כל האתר שאני מוריד מימנו זה מוריד לאט ניסיתי להוריד מכל אתר אפשר זה מוריד לי 18kb ויש לי 2.5 מגה תעזרו בבקשה

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  15. Started by nati086,

שלום לכולם, הצטרפתי לאינטרנט במהירות 50 מגה (כי אין לי תשתית למהירות גבוהה יותר) ואני משאיל מבזק מודם VDSL. עכשיו אני צריך לקנות ראוטר ואני מתלבט בין שתי דגמים: tp-link tl-wr1043nd ו- d-link dir 655 עכשיו המחיר של הראוטרים לא זהה, הדילינק יותר יקר אבל השאלה שלי האם יש הבדל בין הראוטרים חוץ מהמחיר? תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  16. Started by PayneBack3251,

שלום רב, אני וחבר שלי מתווכחים איזה ראוטרים יותר טובים של חברת cisco או nortel ואני כל זמן מסביר לו שסיסקו יותר טובים ויותר איכותיים ולכן הם יותר יקרים, אז אני מבקש את עזרתכם-חברי הפורום,לכתוב כאן איזו חברת ראוטרים יותר טובה,סיסקו או נורטל. בתודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  17. Started by Metuskal,

שלום. לאחרונה התחלתי להתשתש בתוכנת השיתוף ביטורנט על הרשת הביתית שלי אשר מבוססת על נתב WRT54GL. לאחר זמן מסויים של פעילות הנתב מאבד קשר עם עם האינטרנט ולא ניתן לגשת לממשק שלו , למרות שהכתובות הפנימיות ברשת נשמרות. המקסימום חיבורים בתוכנה לע עולה על 100 ולאחר אתחול הנתב המצב חוזר על עצמו. אני מניח שנוצר עומס כלשהוא על הנתב ולכן הוא "'קורס". יצויין שהייתי טכנאי תמיכת רשתות בבזק בינלאומי בעבר ולא מצאתי שום הגדרה בממשק הנתב (4.30.7 מקורי) לא תקינה או שתוכל לעזור לי לתקן את העניין. האם יש צורך בהחלפת FIRMWARE ? האם יש הגדרה כלשהיא שתפתור את המצב ? תודה.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by catsmonster,

אני כבר משתמש המון המון זמן באתר הזה כדי לבדוק מהירויות לארץ ולחו"ל, כשהאינטרנט עבד בסדר, הוא הראה שהאינטרנט עובד בסדר, כשהיה איטי הראה איטיות, עד כאן נשמע אמין למדי... יום אחד, קיבלתי איטיות מטורפת לחו"ל, לארץ היה בסדר אבל לחו"ל היה זבל של מהירות. הלכתי עם האינפורמציה לבזק בינלאומי ופתאום האתר הזה לא אמין ואני לא יכול לסמוך על מה שהוא אומר. הקטע הוא שאמרתי להם שהמהירויות לארץ בסדר, אז הם נתנו לי בדיקת מהירות משלהם (שברור שהיא לשרתים בארץ) אני אומר להם שזה בסדר, אבל לא לארץ יש לי בעיות, אז הם אמרו לי שהאתר speedtest.net לא אמין ושאין בעיה עם האינטרנט... בסוף הם סוף סוף האמינו לי שיש בעיה כשהראיתי להם 3 הורדות רנדומאליות מ- 3 אתרים אמריקאים שונים שכולן הורידו במהירות מבחיל…

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  19. אני מעונין להקים רשת בבית עם 3 מחשבים . היום יש כל כך הרבה חברות שנותנות פתרון עם רשת אלחותית כדוגמא : בזק האם כדאי ואם לא מה כן כדאי תודה :

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by guru_shastri,

שלום לכולם יש לי רשת ביתית אלחוטית של 3 מחשבים. אני מצליח לראות את התיקיות שכל מחשב משתף, אבל לא מצליח לגשת לאף אחד מהן. מקבל הודעת windows cannot access..והנתיב ניסיתי להגדיר את הגישה לeveryone בהגדרות, ולתת הרשאות מלאות. זה לא עוזר. ניסיתי כשהפיירוול של ווינדוס מכובה - וגם לא הועיל. יש לי avgfree מותקן על חלק מהמחשבים. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Started by Snoopy2006,

שלום, אני רוצה לעזור לחבר להגדיר רשת ביתי עם נתב ROTAL שקיבל מבזק. קראתי את המדריכים וההודעות ורציתי לשאול אם אני מבין נכון את התהליך. 1. חיבור נתב לחשמל ולרשת ADSL והמתנה שיסתכרן. 2. הגדרות הרשת בשני המחשבים - ביטול חיוג אוטומטי לרשת ואפשור קבלת IP באופן דינמי. 3 חיבור הנתב למחשב אחד וכניסה להגדרות הנתב ע"מ להגדיר סיסמה ושם משתמש. 4. חיבור הנתב למחשב השני. יש לי מספר שאלות: 1. במידה ואני רוצה לאפשר שימוש ב-EMULE האם אני חייב להגדיר IP קבוע בכל מחשב + הגדרת PORT FORWARDING ? 2. יש מדפסת המחוברת למחשב אחד ואני רוצה לשתף אותה ברשת איך לעשות זאת ? 3. איך לבדוק בעזרת PING שהרשת עובדת ? 4. האם עלי לבטל במהלך כל התהליך את חומת האש של WINDOWS XP ואח"כ להפעיל אותה או שעלי להשאירה…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אני אסביר : יש לי מחשב שמחובר לאינטרנט דרך מודם סלולארי (של סלקום ) ובמקביל הוא מחובר לראוטר אלחוטית. החיבור לראוטר הוא רק לשם חיבור לכונן רשת ע"מ לבצע גיבויים. עכשיו כששניהם מחוברים האינטרנט זז ממש ממש לאט כשאני מנתק את הראוטר האינטרנט זז כמו שצריך למישהוא יש פתרון לבעיה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by The-Sun,

היי ... אני השתמשתי ב"המדריך המלא לשיתוף אינטרנט (ICS) עם מחשב שרת ומחשב/ים לקוח/ות בווינדוס XP" בדיוק לפי מה שכתוב ... וזה לא עובד לי ... יש לי 3 מחשבים בבית ... אחד (ה"שרת") ושני קליינטים ... כל השלושה עבדו בהרמוניה עד לפני מספר ימים כשה"שרת" חטף וירוס ונעלצתי לפרמטו ... מאז הפירמוט התקנתי את האינטרנט מחדש על השרת וזה עובד יופי (אחרת לא הייתי פה) אבל אני לא מצליח לשתף עכשיו את שני המחשבים האחרים ... (כולם על בסיס XP) ... ??? ניסיתי גם לבטל את הפיירוול ... ניסיתי עם האיי פי השונים ... עם הדי אן אסים .... !!! HELP !!!

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  24. עקב קניית מחשב חדש עם מערכת הפעלה XP-64bit גיליתי שלכרטיס הרשת האלחוטי שלי קשה להשיג דרייבר שתומך במערכת הפעלה זו - מישהו כבר נתקל בבעיה זו ? הצליח לפתור אותה ? (באתר של EDIMAX כתוב במפרט שהכרטיס אמור לתמוך במערכת הפעלה זו, אולם משום מה הם מספקים דרייבר רק לגרסת ה-32bit)

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  25. אני צריך ראוטר אלחוטי בשביל שלושה מחשבים, הראוטר צריך לתחבר למודם של הוט, הראוטר צרילך לתמוך בpptp או l2tp או בשניהם גם יחד. תקציב 300 שקל

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.