רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
האצת האינטרנט בחינם http://www.metacafe.co.il/watch/370990/how_to_accelerate_your_internet_for_free/ מדריך וידאו שצולם על ידיי פועל(הגברתי את ההורדה שלי מ190 ל220 ואת ההאלעה מ16 ל21-זה מה שהספקתי לבדוק) אז קיצור תגיבו ותגידו מה התוצאות שלכם לא ידעתי איפה לפרסם את זה אז אם זה לא המקום להעביר בבקשה תהנו
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי את זה לפורום אחר, אז אם כבר אני אשים את זה גם פה. המדריך קצר ומאוד פשוט. 1. תתקינו FireFox 2. תתקינו את ChatZilla 0.9.89 http://chatzilla.hacksrus.com/xpi/chatzilla-0.9.89.xpi אחרי שהתקנתם את ChatZilla תיכנסו אל FF אל חלון הAddons ושם תבטלו את האפשרות של לעדכן באופן אוטומטי את ChatZilla, הסיבה לכך היא שFF שינו משהו בקוד שלהם מבחינת PROXIES מה שגורם לגירסא 0.9.90 לא לעבוד עם הautodl-irssi. ואז ללחוץ על MORE ולבטל את העידכון האוטומטי: לאחר מכן אפשר לסגור את FF. לאחר מכן נתקין את התוסף לChatZilla IRC Torrent Auto Downloader http://sourceforge.net/projects/autodl/ זה קובץ EXE פשוט תורידו וזה יתקין את זה בתקייה של ChatZilla: "C:\Users\------\AppData\Roami…
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
פרסמתי היום מדריך מעודכן ומקיף לאבטחת רשתות ונתבים אלחוטיים. המדריך סוקר את כל מנגנוני האבטחה הקיימים בנתבים אלחוטיים וממליץ איזה מהם יש ליישם על מנת להגן בצורה טובה ויעילה על הרשת האלחוטית. http://www.netcheif.com/Articles/WiFiSecurity/WiFiSecurity.htm
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שךום חברה! אני מחפש מדריך לבנית שרת מישהוא מכיר כזה? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום שמי אסף. אני קורא באתר כבר זמן מה אז חשבתי שאתרום את שלי חזרה. אני מדריך לנושאי תקשורת נתונים בדגש על ציוד Cisco (הסמכות CCNA וכולי למי שמכיר). הנה מה שצריך לדעת ברשת הביתית, פחות או יותר. כל החומר נכתב על ידי במיוחד עבור אתר זה וחלים עליו זכויות יוצרין על פי חוקי ישראל. נתחיל! Hub \ רכזת - מכשיר "טיפש" שמחובר לחשמל ולמחשבים באמצעות כבלי רשת סדנטרטיים. המטרה שלו היא נטו לחבר בין מחשבים, והוא עושה זאת על ידי חיווט חשמל נטו. זאת אומרת שכאשר מחשב מסוים משדר, כל יתר המחשבים מקבלים את האות החשמלי שעובר דרך כבלי הרשת \ נחושת. כל מחשב בודק האם המידע מיועד אליו (על ידי הכתובת הפיזית \ MAC שרשומה על גבי כרטיס הרשת של המחשב) ואז מחליט האם לקרוא את המידע או לזרוק אותו. רכזת ז…
-
- 2 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
נסיוני במחשבי windows xp הוא שמספיק לעשות sharing של ספריות או כוננים כדי שאפשר לגשת אליהם. בויסטה זה לא עובד. אודה על הסבר אן הפנייה להסבר.
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום אחים שלי. אחרי חיפושים רבים של התוכנה מצאתי. התוכנה שתעשה לך את האינטרנט הרבה הרבה יותר מהיר. תוכנה קטנה מאוד. שוקלת 450 קילובייט. היא פשוט גורמת לאינטרנט שלכם לשאוב את הספק. יאללה לא להתנשנש יותר מדי... ישר לדיון... התוכנה היא לבעלי Windows XP בלבד. אוקי קודם כל תורידו את התוכנה מפה. http://planet.nana.co.il/tomson/TCPOptimizer.exe עכשיו תפעילו אותה ותעקבו אחרי ההוראות: כחול - תלחצו שם על החץ ותבחרו את הכרטיס רשת שלכם. אדום - תלחצו על שתי הכפתורים שסימנתי באדום. http://planet.nana.co.il/tomson/gamer1.jpg אדום - תמחקו את המספר שם ותכתבו כמה שיותר פעמים את המספר 9 למשל: 99999999...................... ככה מלא. כחול - תמחקו שם את המספר ותכתבו שם 6 פעמים את המספר 9. אסור…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי שיש הרבה אנשים שמעוניינים להגדיר רשת ביתית אז לנוחיותכם עשיתי מדריך קל להגדיר רשת בייתית עם ראוטר אדימקס מקווה שהמדריך יעזור לכם דבר ראשון צריך לדעת מה הכתובת (IP) של הראוטר בשביל לגלות את זה אתם מחברים את המחשב בכ.רשת לאדימקס באחת מיציאות ה-lan שלו (יציאות 1-4) במחשב אתם ניכנסים למימשק הדוס ורושמים ipconfig(התחל->הפעלה->cmd) תיסתכלו על ה-default gateway זה הIP של הראוטר (בדרך כלל זה 192.168.0.1) דוגמה: את הip של הראוטר רושמים בשורת הכתובת של הדפדפן ולוחצים אנטר,יקפוץ לכם חלון שמבקש שם משתמש וסיסמה תירשמו בשם משתמש: admin ובסיסמה: 1234 (אלו ההגדרות הדיפולטיביות של הראוטר אתם יכולים לשנות זאת בתוך הראוטר) עכשיו שניכנסתם לראוטר אתם לוחצים …
-
- 2 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
AD-HOC רשת אלחוטית. הסבר קצר: תצורת רשת אלחוטית המתקיימת בין מחשב למחשב באופן ישיר (peer to preer) ללא צורך ב"בסיס" שידור קבוע(כמו נתב). הסבר מורחב: http://en.wikipedia.org/wiki/Wireless_ad-hoc_network יתרונות: הגדרה מהירה וקלה, מעבר מהיר בין סוגי הרשתות אלחוטיות וללא צורך להגדיר שוב, עלות נמוכה, פתרון נוח ומהיר למסיבות רשת ולמי שלא רוצה "להתעסק" עם נתב. חסרונות: מחשב השרת חייב להיות דלוק כדי שהרשת ואו שיתוף המשאבים יתקיימו. מושגים: שרת-המחשב הראשי אליו מחוברים המשאבים כגון: מודם והגדרות חיבור לאינטרנט, מדפסת סורק וכו' לקוח-כל מחשב שמתחבר לשרת ודרכו אל המשאבים השונים. הערות: המדריך רלוונטי ל windows xp. שלב 1: הכנה. התקנת כרטיס רשת אלחוטי בכל מחשב+דרייברים.(מומ…
-
- 2 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
הקמת רשת אלחוטית ברשת מבוססת נתב (Infrastructure) ואבטחתה מאחר שיש שאלות ובקשות רבות בנוגע לרשתות אלחוטיות, החלטתי לכתוב את הת'ראד הזה שיתן מענה בסיסי בנוגע להקמת רשת אלחוטית, כאשר יש לכם כרטיס רשת אלחוטי וראוטר, ואתם מריצים WIN XP (המדריך יכול לעזור גם לגביי מערכות הפעלה אחרות). כמו כן הת'ראד יתן מידע מקיף על אבטחת הרשת האלחוטית ברמות שונות. המדריך מסביר כיצד להגדיר רשת אלחוטית במחשב הלקוח עם כרטיס הרשת האלחוטי בעזרת ווינדוס XP. יש לציין שרוב הכרטיסים מסופקים עם דרייבר משלהם שמאפשר להתחבר לרשת דרכו המדריך הזה יעזור גם במקרה הזה, אבל לא באופן ישיר. דרך אגב - אם קים דרייבר שמנהל את כרטיס הרשת האלחוטי - לדעתי עדיף להשתמש בו ולא באשף WZC של ווינדוס לחיבורים אלחוטיים…
-
- 6 תגובות
- 32.1k צפיות
-
-
ב-22 לאוקטובר תכריז חברת מיקרוסופט על מערכת ההפעלה החדשה שלה -- Windows 7. בין שאר החידושים שאפשר יהיה למצוא ב-Windows 7 היא שיטה חדשה להקמת רשת ביתית ושיתוף משאבים. מדובר בקונספט שמטרתו לפשט את הדרך בה משותפים משאבים (כוננים, מדפסות, קבצים, סרטי וידאו וקבצי אודיו) בין המחשבים ברשת. קונספט זה מבוסס על מנגנון הקרוי HomeGroup. מנגנון זה מסתיר מהמשתמש את הצעדים המורכבים שהיה עליו לבצע בעבר על מנת להקים רשת הביתית וחוסך ממנו התעסקות עם הגדרות מסובכות והרשאות בין משתמשים. באמצעות ה-HomeGroup ניתן עתה לבצע את השיתוף בלחיצת עכבר אחת, כאשר כל ההגדרות המורכבות מתבצעות באופן אוטומטי מאחורי הקלעים. במדריך להלן, מוסבר מנגנון ה-HomeGroup, אופן השימוש בו וכיצד ניתן לשתף משאבים בין מחש…
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
הנה לכם חברי HWZONE מדריך קצרצר שאני חיברתי http://www.geocities.com/a3dtech/ADSLInXP.htm למי שעדיין יש שאלות יוכל לשאול אותי כאן ואני יעזור בכיף!!!
-
- 11 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
מדריך לפתיחת פורטים במודם ECI B-FOCUS ROUTER 270PR מדריך לפתיחת פורטים: עם מודם ECI B-FOCUS ROUTER 270PR הגרסא המעודכנת אוקיי נתחיל: כנסו לפאנל של המודם למי שלא יודע ככה נכנסים: תרשמו את הכתובת אייפי של המחשב שלכם (לא של הספק) אם אתם רוצים לדעת איך בודקים אותו אז תעשו התחל-הפעלה- Cmd ואז אנטר ואז תרשמו Ipconfig ואז יעלה לך רשימה של 3 סוגי אייפי האייפי הראשון הוא של המחשב שלכם לדוגמא שלי זה 192.168.1.3 אז עכשיו נכנס לפאנל של המודם תפעילו את החלון של האקספלורר תרשמו 192.168.1.1 אתם תצטכרו שם משתמש וסיסמא אז הנה הם: שם משתמש: Admin סיסמא Bezeqwow עכשיו החלון הבא יעלה לכם: עכשיו בצד יהיה לכם רשום Firewall כנסו לשם עכש…
-
- 22 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
היום סוף סוף נסיתי את זה וזה עובד הכל מבוסס על מודם אלקטל ורשת פשוטה עם סוויץ כך שכל המחשבים מתחברים לסוויץ וגם המודם מחובר לסוויץ. בתור שלב ראשון חברו רק בין כל המחשבים ותגדירו במחשב ה-X את הדברים הבאים (X הוא מספר המחשב) IP/Subnet = 10.200.1.X / 255.0.0.0 צרו בכל אחד מהמחשבים חיבור רגיל ל-ADSL ותבדוק שכל אחד מהם מתחבר כאשר אף מחשב אחר לא מחובר. אם מחשב אחד כבר מחובר לאינטרנט האחרים לא יתחברו, נתקו תחילה את הראשון ואז חברו את השני. בכל מחשב כנסו להגדרות של החיוג לאינטרנט ותאפשרו את ה-ICS, הוא יגיד לכם שהוא מחליף את ה-IP של הכרטיס רשת ל-192.168.0.1 כנסו שוב להגדרות של הכרטיס רשת ותגדירו את הדברים הבאים IP/Subnet 192.168.0.X / 255.255.255.0 10.200.1.X / 255.0…
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
לא יודע איך זה לא הועלה פה עד עכשיו אבל במסגרת הבירורים שלי למצוא מודם-ראוטר שתומך בUPNP מבלי להשקיע יותר מדיי כסף מצאתי מדריך שמסביר איך משדרגים את הalcatel pro שהיה לפני זה home ל-alcatel 510 וזה עובד מצויין! מומלץ לכל מי שרוצה להמשיך להשתמש במסנג'ר (קבצים/ווידאו-אודיו) ברשת פנימית מבלי להשקיע עוד כסף ברכישת נתב או מודם-נתב תומך UPNP שלפי מה שבדקתי בארץ מאד קשה להשגה. למדריך באדיבות פורום פרש
-
- 44 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
מי שמעוניין במדריך של HOT למודם/נתב של HOTBOX בפורמט PDF יכול למצוא אותו כאן - http://www.netcheif.com/downloads/HOTBOX_UG.pdf
-
- 0 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
-
נערך !@! קודם נתחיל מזה, אחרי העידכון גירסה\קושחה של המודם\נתב של הוט כולם התחילו לקבל פחות מ 100, לפחות 85 חלק, 65 חלק שני וחלק אחרון קיבל קרוב ל 35-40. יש לזה פיתרון חלקי ועד לפיתרון מלא שאפשרי לבדוק צעד צעד ולראות מה באמת יפתור את זה. כל תקלה של הוט אפשרי לפתור במספר צעדים, ואני אסביר לכם מה אפשרי לבצע. כל אלה שיש להם 100 מגה, לאיזה מהירות אתם מגיעים ומה היציבות שאתם מקבלים? בשביל לבדוק את זה תוכלו להיעזר בגאדג'אט של ווינדוס 7 שנקרא Network Monitor II 18.9 בנוסף, מה הציוד שיש לכם ובאיזה כבל רשת אתם משתמשים? (CAT5/5e/6) *ממולץ לקנות כבל רשת מסוג CAT6 כי הם תומכים במהירויות של יותר מ- 1 ג'יגה, רשמית יותר מ 10 ג'יגה. להורדה Network Monitor II 18.9 http://www.softpedia.c…
-
- 10 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
אז ככה, לאחרונה שאלתי בפורום האם ניתן ליצור מסד נתונים של IP סטטי בנתבי לינקסיס DD-WRT, אך אנשי הפורום לא ידעו לעזור לי, הצלחתי למצוא את הדרך והחלטתי להכין מדריך לכל בעלי הLINKSYS. אז ככה: בממשק הראשי נכנס לSTATUS למעלה, ובתוך סטטוס, נלך לLAN או WIRELESS , תלוי איך מחובר המחשב הסטטי שאנחנו מחפשים. כאשר נכנס נראה את הMAC של המחשב, נעתיק אותו. נלך לADMINISTRATION, בתוך הקטגוריה הזו, SERVICES, אנחנו נעבוד רק עם המסגרת של DHCP SERVER. בUSER DOMAIN נבחר LAN &WLAN. LAN DOMAIN לא כ"כ רלוונטי אפשר לרשום שם את שם קבוצת העבודה. נלחץ על הכפתור ADD ומשם זה רק להעתיק נתונים, המק של המחשב הרצוי למק, שם של המחשב אח"כ ולבסוף את האיפי הסטטי שאנחנו רוצים להקצות. חשוב מאוד: לאחר שרשמנו …
-
- 12 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
חיפשתי המון כיצד לשנות IP בלי לבצע איתחול לראוטר . ומצאתי! הוראות : לחלץ את הקבצים לאותה תיקיה!! ללחוץ על "לחץ! והמתן 20 שניות " וזהו !!! הוראות מתקדמות : במידה ושיניתם סיסמת כניסה לממשק הראוטר . פתחו את קובץ reconnect.txt ורשמו במקום Admin את היוזר שבחרתם שימו לב !! לא למחוק את \m לדוגמא WAIT "Login:" SEND "USER\m" WAIT "Password:" SEND "123456\m" החלון נפתח וניסגר מייד המתינו 20 שניות ויש לכם IP חדש ! חשוב לציין הפעולה לא מבצעת ריסט לראוטר .!!!! ביצעתי בדיקה בזמן העברת קובץ ברשת הביתית והכל פעל כרגיל ! מי שלא מסתדר לו שיכנס להגדרות הראוטר Management>Access Control>Services לוודא שהאפשרות TELNET מסומנת ! ולשמור לצאת אין צורך לסמן ב WAN מספיק רק ב LAN זה…
-
- 15 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
עם המעבר לקצבי אפלואד גבוהים בשוק הבייתי נפתחה אפשרות נוחה למשתמש שהפרוטה לא בכיסו לפתוח שרת עצמאי בבית. בתצורה הבסיסית שלו שרת מסוג זה מציג למשתמש תיקיות וקבצים אותם הוא יכול הוריד. אפשריות מתקדמות יותר: הגבלת תעבורה ומשתמשים, סיסמאות, אפשרות להעלות קבצים, החלפת מראה דף ואפילו אירוח דפי HTML רגילים. מה צריך\עדיף\כדאי: 1. חיבור אינטרנט קבוע, עדיף עם קצב העלה גבוה מהרגיל. 2.הפניית פורט 80 בפיירוולים שלך למחשב\שרת + הקצאת אייפי סטאטי למחשב\שרת 2. הרשמות חינמית לשרות המציע הפיכת כתובת IP דינמית לסטאטית. וזאת כדי שלא כל פעם שנאתחל את החיבור נצטרך לפרסם את הכתובת מחדש. 3. הורדת תוכנת HFS, html file system שהינה שרת בקובץ אחד ויחיד , ללא צורך בהתקנה\הסרה. המדריך מיועד ל…
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי, זה ממש ספציפי, אבל זה משהו שלקח לי איזה שעה לסדר אז אולי זה יצוץ למישהו בגוגל ובתקווה יעזור בזק מעדכנים את החיבור לIPv6. הראוטר לא הצליח להתחבר עם v6 בקיצור צריך לעדכן את הגרסה של הראוטר צריך להוריד את הקובץ מהאתר הרשמי: https://www.tp-link.com/uk/support/download/td-w9970/v2/#Firmware שימו לב חשוב מאוד שהגרסה של הראוטר צריכה להיות של EU זה רשום על הראוטר עצמו למטה Model: TD-W9970 (EU) אם לא רשום EU, הקישור ששמתי לא מתאים! בנוסף שימו לב שהגרסה של הראוטר היא V2 (זה מופיע בממשק ראוטר כשנכנסים לFirmware Upgrade) https://i.imgur.com/KlWnyg9.png אם לא רשום V2 הקישור לא מתאים! ___ מורידים באתר …
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
-
-
קבלו במתנה עוד 20 % מהירות בגלישה באינרנט בעלי XP הידעתם שמיקרוספוט משתלטת לכם על 20% מהגלישה באינטרנט!!!! אז בואו נבטל את זה: 1. נלך ל"התחל" ואז "הפעלה". 2. נקליד " gpedit.msc" ואז אישור. 3. נקיש על "תצורת מחשב". 4. ואז נקיש על "תבניות מנהליות". 5. ואז נקיש על "רשת". 6. ואז על "מתזמן המנות של איכות השירות (QOS)". 7. ואז על "הגבלת רוחב הפס הניתן להזמנה מראש". 8. ואז נהפוך את זה ל"זמין" ושמגבלת רוחב הפס תהיה "0". 9. נאשר ונסגור הכל. 10. ואז נלך ל"לוח הבקרה". 11. ושמה נלחץ על "חיבורי רשת". 12. ואז לחיצה עם הלחצן הימני על החיבור שלכם. 13. ואז נלך לטאב "רשתות" ושמה נבדוק שזה: " QoS Packet Scheduler" מסומן בV. ואז נעשה ריסט למחשב והרווחנו 20% ששיכים לנו
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום אני משתגע כבר מהפינגים שיש לי במשחקים...הבעיה היא ברורה לי...3 מחשבים על רשת אלחוטית... אבל מכיון שלזה אין פיתרון ושכל בני המשפחה רוצים לגללוש באינטרנט..אני מחפש דרכים להוריד את הפינג שלי אפילו במעט אני מוכן לשלם כסף ואני מוכן לערוך דברים בוינדוס הכל העיקר שיהיו לי פינגים נורמלים במשחקים כמה דברים שחשבתי עליהם: 1)אני שמעתי על זה שמיקרוסופט משתמשת בכל רגע נתון ב-20% ממשאבי האינטרנט,עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום..עם מישהו ימצא לי את זה זה יהיה מעולה 2)לשים את הרואטר במחשב שלי...אבל זה יעשה בעיות ברשת כי המחשב שלי הוא רחוק משתי המחשבים... 3)להגביר את עוצמת הרשת כי האינטרנט תמיד מתנתק לי או על קליטה חלשה מאוד.. קצת פרטים על האינטרנט שלי: ספק:אינטרנט זהב מהירות הור…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-