רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
התקנתי היום מחדש את הווינדוס והתקנתי מחדש גם הפיירוול שהיה לי לפני ההתקנה - ZoneAlarm. עכשיו מדי כמה דקות הפיירוול מודיע לי שהוא חסם אלי גישה מ-IP מסוימים. האם אתם יכולים לפענח מה מהות ה-IP האלו?(תמונה מצורפת). לא נראה לי שזה נסיונות פריצה או משהו כי זה קרה מספר רב של פעמים בכמה דקות האחרונות וממש לא אמורה להיות סיבה למישהו לפרוץ למחשב שלי. כמו כ, לפני ההתקנה החדשה זה מעולם לא היה קורה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי, המחשב מחובר לראוטר אלוחטי עם כרטיס אלחוטי שמותקן בו. כשאני עושה bridge בין החיבור הקווי לאלחוטי במחשב הזה, האלחוט מתנתק. אם אני מוחק את הגשר האלחוט חוזר. מה קורה פה? אופיר
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
ההתקן הזה הוא כל כך פורץ גבולות אני לא מבין למה רק עכשיו אני שמעתי עליו אפשר קצת הסבר בנושא? אני הבנתי שזה התקן של כמה חברות שהתאחדו
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
גם אני מנפגעי בזק - מחובר ישרות למחשב והורדה בדחיפה - העסק עומד למה לחייגן אמור להיות יתרונות ?
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
http://img154.echo.cx/my.php?image=bs5tl.png
-
- 13 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם בעבר שאלתי כאן על נתב אלחוטי והומלץ לי על הדגם שבכותרת. השאלה שלי היא, מדוע כדאי לי לשלם עבור הנתב הזה 360 שקלים (הכי זול בזאפ) כאשר ישנם נתבים כמו זה http://global.level1.com/products2.php?Id=32&PC1thId=11 של LEVEL1 שעולה 290 ש"ח בחנות בה אני קונה ציוד בדרך כלל? מראש אציין כי המרחק הכי גדול שיהיה בין המחשב לנתב זה בסביבות ה-30 מטר ובבית אין חדרי בטחון אגב נוחות התקנה וטיפול שוטף אני בהחלט מחשיב כיתרון
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
זה מראה לי Link-local Ipv6 address Ipv4 address Subnet mask Default gateway היכן משנים Default gateway? אני משתמש בראוטר EDIMAX מחשב מס'1 מחובר בכבל ומחשב מס2' אלחוטי. ה-IP שלי בעצם הוא IPV4... למה לא רשום רק IP? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש בארץ (בקושי) של MSI שמגיע עד 14Mbit שזה די מעפן וזה לא מספק אותי.
-
- 27 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
שלום, רכשתי כעת את בטלפילד 3, אני רואה שכל השחקנים רואים את הפינגים שלהם ואני יכול לראות את שלהם, אך לא רואים את שלי הוחלף לי לראוטר NETGEAR DGN2200 לפני כחודשיים.
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי רשת של שני מחשבים עם XP, את הרשת עשיתי דרך האשף המובנה של אקס פי אבל אני רוצה שבמחשב השני (הלקוח) יהיה איי פי קבוע, כשאני משנה את האפשרות מאוטומטי לקבוע ומגדיר איי פי השיתוף אינטרנט לא עובד וה IE לא נכנס לשום אתר. מה עליי לעשות כדי שהרשת תעבוד למרות שהאיי פי במחשב השני יהיה קבוע? זה משנה איזה איי פי לקבוע במחשב הלקוח?
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
לדעתי מגיע פיצוי לכל מי שנמצא בחבילת גיימר.
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס רשת TP-Link TL-WN851N PCI למחשב נייח, על מנת להתחבר לרשת האלחוטית שבבית שלי. חיברתי את הכרטיס הנ"ל למחשב והתקנתי את הדרייבר הכי חדש מאתר היצרן. המחשב עם הכרטיס הנ"ל נמצא במרחק של כ-8 מטרים מהנתב Edimax 6524N, משום מה כאשר אני מנסה להתחבר לרשת האלחוטית הוינדוס מציג שעוצמת הקליטה שלה הינה החלשה ביותר - Very low, אך מצליח להתחבר לרשת. כמו כן, לפי speedtest.net אני מקבל את מלוא המהירות של חבילת הגלישה שלי. סתם מציק לי למה אני קולט על very low? לשם השוואה כאשר אני מנסה להתחבר לרשת האלחוטית עם מחשב נייד הנמצא ליד המחשב הנייד המדובר, מתקבל חיווי של Very good/excellent.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
משום מה בראוטר יש לי DNS אחר מאשר מה שספק האינטרנט מציג באתר. יצרתי IP סטטי חדש עם הDNS שמופיע בראוטר וניראה שהכול עולה מהר. אפשר למחוק את הPOST.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, אני תוהה לעצמי, למה צריך את הכתובת הפיזית הזאת בכלל? בתודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
שלום.. אני מתעניין לאחרונה ברשתות ובכלל במידע מעמיק ברשת האינטרנט. קראתי הרבה על DNS והבנתי שהמטרה העיקרית של זה הוא לקשר בין דומיין לIP. אז מדוע כשאני רוצה להגדיר במחשב הבייתי שלי IP קבוע אני צריך להגדיר את הDNS? איך זה מתקשר אחד לשני? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום כמו שכולם שמים לב בכל חבילה קצב ההעלאה נמוך משמעותית מההורדה .השאלה היא למה?האם זה פשוט הטכנולוגיה או שמדובר כאן בשיקול כלכלי? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת אלחוטית בבית שעד לא מזמן פעלה כך: המחשב הראשי (שלי) חובר לנתב בכבל רשת והמחשב השני חובר בצורה אלחוטית. לאחרונה, כנראה בגלל תקלה - היציאות של הנתב לכבלים נהרסו ולא פועלות יותר. החלטתי בינתיים לחבר את המחשב שלי בצורה אלחוטית וגיליתי שכשאני מחובר לבד (!) אני מקבל פחות מ-50% ממה שאני אמור לקבל (חבילה של 1.5 מגה, הורדתי פעם 180 היום 70). האם זו תקלה טכנית, או שבאמת בחיבור אלחוטי מאבדים כל כך הרבה כוח?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מדי פעם אני פשוט לא יכול לגלוש במחשב שלי. גם לא באקספלורר וגם לא בפיירפוקס. יש פה רשת של ארבעה מחשבים, ושלי הוא היחיד שזה קורה לו. פשוט שום אתר לא עולה. אחרי ריסט למחשב הכל מסתדר. יש לציין שבזמן שאי אפשר לגלוש, תוכנות מסרים מידיים ותוכנות P2P עובדות חלק.
-
- 10 תגובות
- 957 צפיות
-
-
היי שלום בתקופה האחרונה אני מקבל LOW ID ב-eMule ללא סיבה מיוחדת, כדי לקבל HIGH ID אני צריך להתחבר מספר פעמים לשרת וזה די מעיק. דבר נוסף ששמתי לב אליו הוא שמשתמשים בחו"ל אני מוריד במהירויות פשוט מצחיקות, משהו כמו 300b/s רוב הפעמים אני מגיע לראש הטור, ההורדה "מתחילה" על 0B/s וככה נעמדת מספר שניות, לא שולח כלום וההורדה מפסיקה . ניסיתי סרברים אחרים ועדיין אותה בעיה. חשוב מאוד לציין שאני משתמש ב-firewall מסוג נורטון שבו אפשרתי את השימוש ב-emule. (הגדרתי את ה-emule על "Allow" ) אני מעריך שהבעיה היא מהאינטרנט שלי ולכן אני שואל את זה כאן בפורום רשתות ולא בפורום תוכנות. תודה רבה לעוזרים :-*
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום, בבלוג שלי באתר NetCHEIF, פרסמתי פוסט בנושא בדיקת ביצועים של הרשת הביתית. בפוסט רשומות הסיבות שהביאו אותי לשנות את אופן בדיקת הביצועים של נתבים הנסקרים על ידי באתר ומודגם הכלי שבאמצעותו תבוצענה הבדיקות בעתיד. גם אתם יכולים לעשות שימוש בכלי זה ולבדוק את הביצועים של הרשת שלכם. לקריאת הפוסט -- http://www.netcheif.com/blog/?p=402 CHEIF
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לראות את מהירות העברת המידע בין המחשב לרשת חיצונית,בכל זמן נתון,משהו בסגנון Mother board Monitor() אבל לרשתות או אינטרנט.מישהו מכיר אולי ויכול לתת לינק.?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אהלן האם יש תוכנה \ תוסף לדפדן שיכול למדוד מה נפח התעבורה במחשב הביתי ? תודה נתי
-
- 4 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
ערב טוב, כיצד ניתן למדוד עוצמת האות בתחנה המחוברת אלחוטית לנתב ביתי??? האם יש תוכנה מיוחדת לכך? או פקודה כלשהי???
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
פרסמתי הודעה זו בפורום נוסף אבל נראה שהייתי צריך לפרסמה פה ומכיוון שלא הועברה ע"י המנהלים מבקש מראש סליחה שנטלתי רשות לפרסמה שוב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=210110.0
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-