רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם. להורי יש בעיה עם התחברות לחייגן בחלק מהיוזרים ב- XP. הפתרון שהציעו להם בבזק הוא החלפה (בחינם) של המודם במודם ראוטר וכך לא יהיה צורך בחייגן. כעת אני מנסה לברר עבורים אילו מהמודם-ראוטרים שבזק מציעה הם המומלצים ביותר ואילו פחות אשמח לכמה מומלצים וכמה פחות אולי במסגרת של סדר עדיפויות, כי מי יודע מה יציעו בבזק-סטור. תודה מראש לכל המתייחסים והעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למגביר אות wi-fi חברה - דגם. המחשב הביתי נמצא בממ"ד מחובר חוטי לשקע בזק ולראוטר. מעוניין להגביר את אות ה wi-fi מחוץ לממ"ד, אם ישנם מגברים שמסוגלים להתמודד עם קירות ממ"ד... תודה
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר בחדר שינה. ובשאר הבית יש קליטה ממש חלשה קניתי מגביר קליטה כזה ויש המון ניתווקים רציתי משהוא רציני ורציתי לדעת מה לחפש כדי שתהיה לי קליטה תקינה ואיכותית התקציב שלי הוא עד 400+ תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אודה לכם באם תוכלו להמליץ על מגביר טווח - דגם ומפרט טכני. הבעיה הידועה של מרחק רב של הראוטר מהמחשב. אני לא שולל שום אופציה טכנית - בעבר היה לי דרך שקעי החשמל , אך אינני יודע אם זה תומך במהירויות של 100M. תודה מראש, מוטי
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
בנטוויז'ן טוענים שאי אפשר להחזיק שני קווי טלפון עם נטבוקס אחד שהתשתית והספק עוברים דרכם לא ברור למה המגבלה הזאת באיזה חברה כן אפשר להחזיק שני קווים דרך ראוטר בחבילה של תשתית וספק. adsl
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כיצד ניתן לדעת מה מספר ה Connections המקסימלי של הראוטר? בנוסף, כיצד ניתן לדעת מה מספר ה Connections הקיימים כרגע? אני מפעיל בו זמנית FF עם 40 טאבים, EMule ו Azureus ואני לא בטוח כיצד לקנפג את תוכנות ה P2P. בזמנו קראתי כאן כי אם מספר ה Connections הפתוחים בו זמנית גדול מדיי אז הראוטר מאיט את קצב התעבורה. האם ניתן לקצות מספר מוגבל של Connections לפי אפליקציה? הראוטר הוא Edimax BR6504N וכרטיס הרשת הוא Edimax EW-7728IL
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
האם יש מגבלה למספר ה Connections של הראוטר? האם מגבלה זו היא לכל חיבור או לראוטר עצמו? נדמה לי שקראתי כאן שמספר Connections מוגבל הוא זה שגורם להאטה/מגבלה בתקשורת דרך ראוטר, במקרה כזה, האם ניתן להקצות את מספר ה- Connections לפי חיבור או אפליקציה? האם יש תוכנה לבדיקה של מספר ה Connections הפנויים/שבשימוש? דרך אגב. הראוטר שלי הוא Edimax BR6504N וכרטיס הרשת הוא Edimax EW-7728IL
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאור מספר שאלות בנושא, המגבלה על 10 חיבורים (HALF CONNECTIONS) שהיתה קיימת לפחות מ-WINDOWS 2000 ושעבורה פותחו עשרות תוכנות קטנות להגדלת המספר, לא קיימת ב-WINDOWS 7. מיקרוסופט, החל מ-VISTA SP2 הסירה את המגבלה הזו והיא גם לא קיימת ב-WINDOWS 7. מי שרוצה להכנס לפרטים מוזמן לקרוא את ה-BULLET השלישי בפרק "Operating system experience updates" ב-LINK הזה -- http://technet.microsoft.com/en-us/library/dd335036(WS.10).aspx מפתח ה-PATCH המקורי והראשון להגדלת מספר החיבורים גם פרסם על כך מידע לפני מספר חודשים -- http://www.lvllord.de/ לידיעתכם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הנ"ל מוגבל עד 300 מגה (הבנתי שכל כרטיס הרשת האלחוטי הם כך, האמנם?), היתכן שבשל כך יש קשיים בגלישת ה Wi Fi בבית דרך ה HOTBOX? מהמחשב הנייח שמחובר בכבל, הכל עובד מצויין ומהר, ובדיקת מהירות אפילו מגיעה כמעט ל 100 מגה, מהלפטופ דרך האלחוטי, האינטרנט בקושי זז, בדיקת מהירות מראה 1 מגה, ואתרים בסיסיים עולים לאט מאוד. התמיכה הטכנית טוענת שחייבים כרטיס רשת שתומך ה 1G, גם אם מנצלים הרבה פחות, מבחינת הטכנולוגיה הנדרשת לתמיכה ב 100 מגה, כרטיס הרשת חייב להיות תואם, אחרת הביצועים יהיו ירודים מאוד. היתכן או שמדובר בסתם תירוץ?
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני רוצה להבין פעם אחת ולתמיד את הסוגיה בחייגן L2TP של הגבלת מהירות, יש לי תקלות של ניתוקים חוזרים ונשנים עם הוט ואני צריך לאפס את המודם אינטרנט + טלפון של ARRIS ששמו לי לאחרונה, הנציג תמיכה טכנית בהוט אומר לי שמכיוון שאני עם 12M מהירות אני חייב לעבור לחיבור MPLS ללא חייגן, אחרת הניתוקים והאיטיות בגלישה ימשיכו להיות מאחר ש"פרוטוקול L2TP מבחינה טכנולוגית לא מאפשר עבודה במהירויות גבוהות". אני אישית עבדתי קרוב לשנתיים בתמיכת אינטרנט והגעתי למסקנה שזה שטויות במיץ מה שהוא אומר, לעומת זאת בפורום אחר באינטרנט אומרים שזה לא לגמרי תלוש מהמציאות, אז מה באמת נכון על סמך מה שאתם יודעים על L2TP? האם באמת במהירויות גלישה מ-12M ומעלה יש בעיות של ניתוקים ואיטיות בגלישה כמו שיש אצלי? אני …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בזמנו (2010-2013) השתמשתי בשני נתבים מדגמים שונים בתקן N, עם חיבור 100 מגהביט (הוט+הוטנט). אחד מהנתבים היה ה TPLINK-WR1043ND. על כל פנים, מעולם לא הצלחתי להגיע עם נתבים אלו למהירות שעולה על כ60mbps, למרות שבחיבור ישיר לנתב קיבלתי 100 מגהביט יציב. זאת למרות שהמחשבים שבהם השתמשתי חדשים ושניים מהם אף תומכים בתקן AC. מה יכולה להיות הסיבה למגבלת המהירות הזו? הרי ה1043nd למשל אמור לספק הרבה יותר מ100 מגהביט... יש לציין שמאז החלפתי ל6478AC והמחשבים שתומכים בAC כן מגיעים ל100 מגהביט.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי. יש לי את הראוטר הנ"ל. אני יודע שיש לו מגבלה מסוימת של מהירות מקסימלית שהוא מסוגל להעביר מחיבור ה WAN לחיבורי ה LAN מה שבעצם מגביל את מהירות הגלישה (בגלל תדר מעבד נמוך). אני כרגע מחובר ב 15Mbit והראוטר לא מגביל, אבל הייתי רוצה לשדרג בקרוב. אז מהי המגבלה של הראוטר הזה בחיבור PPPOE? יש לציין שעשיתי לו OC ל 250MHz מה שכפי שידוע לי יכול לעזור בעניין. תודה.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית קווית בין שני מחשבים שמחוברים לנתב אלחוטי של הוט. שאני מעביר קבצים מתקיה משותפת למחשב השני, הקצב לא עולה על 11 מגה לשנייה! זה הגיוני עבור רשת קווית יציבה ( כבל CAT5E FTP)? אולי יש צורך באיזו תוכנה כל שהיא ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש דרך להגדיל את טווח השידור של הנתב שלי ע"י מגבר בדומה למגבר הזה: http://www.hawkingtech.com/products/productlist.php?CatID=32&FamID=72&ProdID=187 אשמח לדעת על חנויות שמוכרות רכיבי RF שכאלה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבר'ה החלטתי שאני רוצה להגביר בצורה מסויימת את ה WIFI שלי כדי שאני אוכל לגלוש במרחק של 300-400 מטר מהרווטר. התחלתי לחפש בוסטרים שונים ונפלתי על דברים כמו זה: http://www.dealextreme.com/p/360000n-3800mw-802-11b-g-150mbps-usb-2-0-wifi-wireless-network-adapter-90110 שניראה כמו צעצוע: 1. נימצאות שם תמונות של המגבר פתוח ואפשר לראות ששתי האנטנות המונופול בצדדים (של ה 6DBI) ביכלל לא מחוברות. 2. הצלחת מחישוב מהיר כדי להיות עם הגבר 26DBI ובתדר 2.4-2.5GHZ צריכה להיות בקוטר של בערך מטר... וזה לא בדיוק ניראה ככה. 3. ניתן לראות את הכרטיס והוא לא ניראה בדיוק כרטיס עם מגבר אלה אולי רק בקר פיענוח אותות ואני יכול להמשיך לנתח... מישהו יודע איפה אני יכול למצוא תכלס משהו איכותי אני צרי…
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני גרה בבית עם 2 קומות. הראוטר נמצא בקומה השניה. יש מקומות בקומה הראשונה שאין קליטה טובה מספיק. למשל בזום וסרטים נתקע הרבה פעמים איזה מגבר יהיה טוב בשביל זה ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
פורסמה היום בגרופון הצעה לרכישת מגבר WIFI לשיפור טווח הקליטה והשידור של רשתות אינטרנט אלחוטיות בבית ובמשרד, ב-199 ₪ בלבד. ההצעה בקישור כאן אני מתגורר בבית בו התשתית של הוט ממוקמת מתוך ממ"ד אשר משמש כחדר עבודה. אל ה-HotBox מחוברים שני מחשבים קווית. בסלון הבית מיקמתי נתב אלחוטי אשר משמש להעברת/הגברת הרשת האלחוטית ליתר הבית ולא בהצלחה רבה. אין לי יכולת להעביר כבל חוטי מה-HotBox לנתב השני. האם המוצר אליו התייחתסי יוכל לשפר את המצב?? תודה. אמיר.
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אני לא מצליחה לקלוט בפלאפון את ה WIFI במקום מרוחק מהראוטר, וגם בממד בקושי. ראיתי שמוכרים מגבר לWIFI - כתוב שם תומך רשת B G N - מה זה אומר? האם המגבר זה "אקסס פוינט"? חשוב לי בעיקר הקליטה לפלאפון לא למחשב נייד. תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מגבר לאינטרנט אלחוטי (אני מניח Wi-Fi... לא יעזור כלום- אני לא אלמד מה ההבדל בין זה לבלוטות'...). משהו שקולט לטווח של 25 מטר לפחות דרך קיר (או 2). לחבר שלי יש מגבר של TP-LINK שעלה לו 150 ש"ח, שאמור להגביר פי 3 מהמקלט המובנה בלפטופ וזה עבד לי בסדר. לא מצאתי כזה בזאפ, אז אני אשמח להצעה למשהו יותר משתלם מהTP-LINK הזה וגם לאיפה אפשר לקנות... תקציב- עד 150 ש"ח. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעונין להפיץ את הקידמה לעוד כמה חדרים בבית שרחוקים מהנתב. יש מלא ב- Ebay. מצא חן בעיני הדבר הבא: 300Mbps WiFi Wireless LAN Repeater Router Signal Booster Amplifier Power Range קישור: http://www.ebay.com/itm/300Mbps-WiFi-Wireless-LAN-Repeater-Router-Signal-Booster-Amplifier-Power-Range-/271012921399?pt=US_Networking_Boosters_Extenders_Antennas&hash=item3f19a10037#shId מעין קשת פלסטיק שמתחברת למתח 220V, לפי הבנתי הדלה, ניתן לחבר אותה פיזית לאחת מיציאות הראוטר או אלחוטית והיא מגבירה את ה- WiFi. מה דעת יודעי דבר ? לחילופין המלצה אחרת ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, עברתי למקום מגורים ששילוב של כיסוי אנטנות בינוניעם הרבה קירות בטון יוצר מציאות של קליטה סלולרית גרועה ביותר. מחיפושים בגוגל על פתרונות הגברה סלולרית נראה שבמשחק הזה אין הרבה שחקנים ואפשר לחלק אותם לשני סוגים - אלו שמביאים לך מעלי אקספרס מגבר ב350 שקל שאלוהים יודע מה קורה איתו, ואלו שטוענים שיש להם ציוד מאושר על ידי משרד התקשורת בעלות של כמעט 3000 שקל. הקטע הוא ששני הסוגים של המוכרים הם קיקיוניים למדי, קטנים, לא מוכרים ולא ממש יוצרים קשר למרות פניות שלי אליהם ופגישות שאני מנסה לתאם. ויי פיי קולינג זה לא אופציה כרגע. האם למישהו פה יש המלצה מה לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם, עברתי למקום מגורים ששילוב של כיסוי אנטנות בינוניעם הרבה קירות בטון יוצר מציאות של קליטה סלולרית גרועה ביותר. מחיפושים בגוגל על פתרונות הגברה סלולרית נראה שבמשחק הזה אין הרבה שחקנים ואפשר לחלק אותם לשני סוגים - אלו שמביאים לך מעלי אקספרס מגבר ב350 שקל שאלוהים יודע מה קורה איתו, ואלו שטוענים שיש להם ציוד מאושר על ידי משרד התקשורת בעלות של כמעט 3000 שקל. הקטע הוא ששני הסוגים של המוכרים הם קיקיוניים למדי, קטנים, לא מוכרים ולא ממש יוצרים קשר למרות פניות שלי אליהם ופגישות שאני מנסה לתאם. ויי פיי קולינג זה לא אופציה כרגע. האם למישהו פה יש המלצה מה לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
- 1 follower
-
-
מקום עבודתי נמצא בתוך חדר עם דלתות מתכת עבות מאוד+הגנת אש מלאה (חומר אדום בקיר) , 40 ס"מ מהדלת יש נקדות WIFI של 012 חופשית (מתחם ציבורי),יש לנו נתב 7416PN של EDIMAX אבל הוא לא קולט בתוך המחלקה . יש לנו אפשרות לקדוח בתקרה האקוסטית דוח למתח הציבורי בערך עובי של כבל. האם יש מכשיר שישמש צינור לנתב בתוך המחלקה. מצד אחד WIFI ומצד שני כבל ישיר לנתב הEDIMAX לא יעזור המגבר קליטה בתוך החדר,ולא עזר גם להוציא את האנטנות החוצה של הנתב עם הארכה ע"י כבל קואקס. בתודה מראש על פתרון בסכום סביר.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן חברים אז עברנו דירה, ובאו טכנאים של בזק ופרטנר כדי להתקין את התשתית וכו'.. עכשיו אני נמצא בחדר ממד בבית, והראוטר נמצא בסלון,ומסתבר שהמהירות ממש לא טובה והאינטרנט ממש איטי. (וויפי) מה שאני רוצה לעשות זה, להתחבר בכבל רשת מהמחשב לראוטר, אבל העניין הוא שאני לא רוצה להעביר כבל בכל הבית עכשיו,אז הבנתי שהפתרון זה מגדיל טווח שאני בעצם שם אותו גם בסלון וגם בחדר ממד ליד המחשב, ומחבר את הכבל רשת אליו וככה אני מחובר ישירות לראוטר בכבל רשת לא בוויפי זה נכון?זה מומלץ? יש פתרון אחר? זה בכלל פותר את הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום המלצה למגדיל טווח אלחוטי. ידוע לחברי הפורום אם אני מזמין מגדיל טווח שתומך ב 5 mhz יכול לעצור במכס לבדיקת משרד התקשורת. תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-