עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by gingel,

שלום, עד היום עבדתי עם מודם של Netgear dm200 בתשתית של 100 מגה בבזק (אין פה סיבים). המודם עושה בעיות, ואני מחפש לרכוש מודם חדש. איזה דגם מומלץ פשוט כמו ה dm200 יש היום? בנוסף ראיתי שיש ראוטר/מודם של tp link דגם vr600 v3, האם מומלץ לתשתית של 100 מגה בבזק? תודה.

2. Started by zohar678,

יש סיכוי שהמודם שלי הלך ושצריכים להחליף לי אותו. אני מבקש המלצה מיכם על איזה של מודם כדאי לי לבקש מהם?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, אני צריך לפצל כבל רשת אחד שיוצא מהראוטר שלי ל 2 , הבנתי שדרך ממתג אפשר לעשות זאת ע"י חיבור הכבל לממתג וממנו ל2 המחשבים. האם יש איזה מתג שאתם ממליצים עליו בטווח המחירים הזול (100 שח) שעובד כמו שעון ולא עושה בעיות? 10/100 גם טוב (לא נראה לי שאפשר למצוא 1000 במחיר הזה). תודה.

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  4. קראתי בפורום שהחברות המומלצות הם Dlink ו Edimax. אני מעוניין בנתב אלחוטי 2 כרטיסי רשת אלחוטיים למחשבים ניידים PCMCIA 1 כרטיס רשת אלחוטיי למחשב נייח PCI תמיכה מלאה של כולם בתקן G כמובן. התקציב הכולל לנושא הוא כ 1,200 ש"ח. מבקש לשמוע האם עדיף Dlink או Edimax, ועבור החברה המומלצת, איזה דגם לרכוש. רוב תודות.

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. צריך שיעבוד עם windows 10 ללא בעיות ועם נתב AC של בזק (הנתב "החדש" שלהם) תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by yuvalkosh,

שלום כולם, כיום המחשב הנייח נעזר במתאם רשת USB ישן NETGEAR wn111 ואני מניח שזה לא הפתרון המהיר ביותר היום שכן המתאם כבר בין 5 שנים לפחות. למקרה שזה משנה, האינטרנט בבית במהירות 200 והראוטר הוא archer c7. מחיפוש קצר באינטרנט מצאתי את האופציות הבאות: 1. https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.a... 2. https://www.amazon.com/gp/product/B01I7QFR10?tag=h0dab-20& 3. https://www.amazon.com/UGREEN-Bluetooth-Wireless-Receiver-Keyboards/dp/B01LX6HISL?tag=h0dab-20& 4. https://www.amazon.com/EDUP-ac600Mbps-Wireless-External-10-6-10-13/dp/B01CCMUN8C?tag=h0dab-20& 5. https://www.photonegba.co.il/items/1259…

7. Started by אורי tp,

שלום מבקש המלצה למתג (סווי'ץ) לחיבור 8 יציאות למהירות גבוהה, במחיר סביר תודה

8. Started by hensh9,

ברשותי נתב מסוג 3COM דגם ישן בן מספר שנים :3CRWE554G72T אני מחובר לקו 5 מגה בבזק בינלאומי במסלול גיימר,תשתית של כבלים-HOT בכוונתי לעבור לקו 12 מגה (באותן החברות) ולפי מה ששמעתי הנתב הישן הזה לא "מחזיק" קו בגודל כזה (האם זה נכון?). אבקש את עזרתכם בהמלצה על נתב N הכי איכותי ואמין שקיים כיום בשוק ושעובד היטב עם הכבלים יש לציין שמסלול הגיימר מחייב אותי לעבוד עם חייגן (שמעתי שלא כל נתב יוכל להעביר 12 מגה עם חייגן,כמו למשל ה 3COM שנמכר כיום) תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by ConeMan,

קרובת משפחה שלי נמצאת כרגע בארה"ב ואני מבקש המלצה לנתב אלחוטי מומלץ וטוב עדיף בתדר G צריך כבר לשדרג את ה dlink 614+ הישן והחביב...

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  10. Started by oron1g,

מעוניין בנתב חוטי/משולב לשימוש ברשת ADSL לא אכפת לי אם הוא מסובך הוא לא. העיקר שלא יהיו ניתוקים! מה אתם ממליצים לי? תודה, אורון[br]פורסם בתאריך: 27.02.2007 בשעה 21:35:27 אין לאף אחד פה אף המלצה?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  11. Started by aarrek,

שלום, ברשת הביתית יש לי נתב אלחוטי של EDIMAX , אתמול כשהגעתי הביתה , ראיתי שהרשת לא עובדת , הראוטר משמיע קולות מוזרים ומהבהב בצורה לא תקינה. הגיע הזמן להחליף. אני מחפש המלצה לראוטר אלחוטי טוב אם אפשר שיתמוך ביותר מ-4-5 מבואות. אני חייב לקנות היום -הילדים "במצוקה" בבית בלי אינטרנט תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Skeith,

שלום, אני מחפש המלצה לנתב תקן N, עד 1000ש"ח. חשוב שהוא יהיה אמין. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  13. לציוד לרשת אלחוטית. קיים מודם/ראוטר 510 המחובר למחשב אחד. קיים מחשב נייח נוסף בחדר אחר, וכן מחשב נייד נוסף. ברור שכל אחד מהם צריך כרטיס רשת אלחוטי, השאלה היא האם אני צריך נתב אלחוטי, או שמספיק רק Access Point ? (כי אני הרי יכול לחבר את ה AP ל 510, וה AP יספק את הגישה האלחוטית לשאר המחשבים, לא ?) אחד המחשבים נמצא בחדר אחר, בקומה אחת מעל. (לא מדובר בקומה בבניין, אלא בבית עם 2 מפלסים, לא רחוק, אבל גם לא ממש חדר ליד חדר). אשמח לדעת האם אני צריך רק AP או שכדאי כבר לקנות נתב אלחוטי (בערך אותו מחיר), והאם יש ל G יתרון על פני B מבחינת טווח הקליטה. והכי חשוב, המלצה לדגם ספציפי :-) תודה !

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Danman,

שלום, אני מעוניין לחבר Xbox360 וסטרימר Popcorn Hour A-110 לאינטרנט דרך רשת אלחוטית. ל2 המכשירים הנ"ל יש דונגלים של USB לחיבור, אך שניהם יקרים מאוד והביצועים שלהם נמוכים למדי. חשבתי אולי במקום זאת לקנות Bridge עבור 2 המכשירים, אשר יתחברו אליו בETHERNET מה שאמור לשפר את המהירות של כל העסק הזה. איזה ראוטר/ברידג' כדאי לי לקנות? תודה, דני.

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  15. Started by itamarz_,

ברשותי מחשב עם חלונות 7 שמחובר היום לאינטרנט בעזרת מודם טומפסון שעליו מוגדר משתמש וסיסמה והוא מחובר כל הזמן לאינטרנט , המחשב יהיה מחובר בעזרת כרטיס אלחוטי כנראה TPLink TL-WN821N. בנוסף אני מחזיק בסטרימר מסוג פופקורן A110 שיתחבר בצורה חוטית וטלפון אלחוטי עם תמיכה ב WIFI מסוג nokia x6. אני מעוניין לקלוט בקומה אחת ללא מרחקים גדולים וללא ממ"ד האם יתאים לי הנתב (הזול) TP-Link TL-WR541G, האם יותר כדאי לקנות את הנתב LinkSys דגם WRT54GL ? והאם עדיפים נתבים אחרים ? דרך אגב , ניסיתי לעבוד עם נתב (ישן) של מיקרוסופט בשם mn-500 , אולם הוא כל פעם התנתק לי מהמודם. תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. החיבור לאינטרנט מיועד למעקב על מצלמת IP. המצלמה והנתב ב- 2 קצוות של אותה דירה. על הנתב להכיל גם פורטים 45RJ לחיבור קווי, לתת סיגנל חזק, ולא לגרום לניתוקים. האם קיים מוצר לא יקר שתומך בתכונות אלה?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  17. היי, הבנתי מכם (שרשור אחר) שרוב הנתבים תומכים בניתוק או ניטרול (disable) פונקציית האלחוט, כלומר כשאין צורך באלחוט ניתן לנטרל אותו ובכך לחסוך בקרינה בבית. ובכן, עשיתי סקר קטן ומצאתי שלושה מועמדים בטווח המחירים שלי והם: LINKSYS - WRT54G G Edimax BR-6204WG Router D-Link DI-524+ Router מי מהם המומלץ? המחירים הם 360, 220 ו 230 בהתאמה (מלמעלה למטה ברשימה). אני משתמש המון באימיול כך שניתוקים זה לא דבר שאני מוכן לסבול. כמו כן הראשון בא עם 3 שנים אחריות בעוד השניים האחרים עם שנה אחת. תודה רבה, אופיר

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  18. Started by א,

הכותרת די אומרת את הכל. החיבור הוא בכבלים (HOT), ואני צריך שהקליטה תהיה כמה שיותר טובה.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by boogie,

יש לי בית קומה אחת ! והחדר עם המודם של הכבלים די מרכזי סה"כ קיר בלוקים אחד אני מחפש נתב עד 250 ש"ח מה אתם אומרים למשל על EDIMAX ? הדגם הזה : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=728766 אם יש נתבים יותר טובים ממנו בסכום עד 250 ש"ח אשמח לדעת ולקבל המלצות והבנתי שכדאי שיהיה בתקן N

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  20. היה לי את ה6204WG במשך המון שנים ולפני כמה חודשים שידרגתי לנתב בתקן N של אדימקס. היו לי כל הזמן ניתוקים שחייבו כיבויי פיזי של המכשיר לפני שהוא חזר לעבוד. מימשתי את האחראיות אבל גם בנתב החדש יש בעיות. נמאס לי מההתעסקות עם זה ומהבזבוז זמן על הנתב ה@#$& הזה. למישהו יש המלצה לנתב איכותי ואמין. הדגש הוא על אמינות. צריך לתמוך גם בקצב 1G בחיבור קווי. ושלא יהיה אדימקס. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  21. הי אני מבקש לקבל המלצתכם לגבי נתב חדש - בעל לכל הפחות הנתונים הבאים: 1. שיוכל לשמש גם כמודם xDSL (אני כרגע מחובר לתשתית הוט ומרוצה אבל אני לא רוצה לרכוש נתב שיגביל אותי אם ארצה להחליף ספק תשתית) 2. מתג פנימי יציאות גיגהביט (100 מגהביט לא בא בחשבון). 3. תקן אלחוט abgn ואם אפשרי ac (אבל עם תמיכה אחורנית) 4. שער USB 2 או אפילו USB3 לצורך שיתוף דיסק\מדפסת 5. בעל אופציית wake on lan , mimo ואנטנות פריקות 6. אמין ויציב. בעקרון התקציב הוא בסביבות כמה מאות שקלים (אני לא רוכש נתב "כל יום" אז אין לי בעיה להשקיע קצת יותר) נחמד שיהיה - אופציות שרת FTP קליינט ביטורנט מובנה ואופציה לשינוי קושחה (הכי פחות חשוב) תודה, גבריאל

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום ברשותי שני מחשבים (קרובים פיזית) אשר אני רוצה לחבר ברשת בינהם וכמובן לאינטרנט. להבנתי הפתרון המומלץ הוא לחבר את שניהם לנתב אשר יתחבר לאינטרנט. אם כן, אני מבקש המלצה לנתב חוטי זול שיחבר בין 2 מחשבים ויכלול מודם ADSL המתאים לקצב של 5/0.5Mbps הצעות חלופיות גם הן יתקבלו בברכה. תודה

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  23. Started by Holy,

לא משהו מוגזם תודה

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  24. לסטודנט. תקן N רצוי (נתמך). תשתית- 12 מגה של הוט. יהיה מחשב נייח מחובר(במפרט אם משנה) + 2 לפטופים חמודימדימים. תודה לעוזרים, Power to the people.

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  25. Started by yonigrin,

שלום לכולם! אנחנו מחפשים נתב לסניף קטן שלנו, כ10 עובדים מחוברים בו זמנית, ועוד 2 מצלמות ומדפסת רשת. מפעם לפעם מספר החיבורים עולה עד ל25 עם לקוחות שמגיעים ומתחברים. ולכן - הנתב צריך להיות מסוגל להתמודד עם Concurrent Sessions של עד 30 איש בו זמנית. מעבר לזה - חשוב שיהיה אלחוטי. אין צורך ביכולות ניתוב מתקדמות, פירוול משוכלל מדי או אנטיוירוס מובנה. אין צורך בתמיכה בVPN. VPN PASSTHROUGH כן חשוב. יש לי נסיון בסיסי עם DD-WRT כך שלא לפחד להציע דברים פחות מיינסטרים תודה רבה על ההמלצה יונתן,

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים