עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כולל תוכנות כמו icq & odigo????? ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  2. Started by GTxZ,

טווח קליטה הכי חשוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  3. http://www.partner.co.il/globalassets/global/fms-minisite/index4.html האם הם מגבילים נפח תעבורה? האם זה מתאים למשחקי אונליין (לא משהו רציני מדי פעם)? איזה נתב מקבלים? תודה

4. Started by tomer_et,

כבר כמעט שבוע אני לא מצליח להתחבר לשרתי dalnet ב - MIRC. כל שרת שאני מציין לא מאפשר התחברות. יש למישהו כתובת של שרת שעובד?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אממזה כבר עלה לי לעצבים!!! כל שעה הוא מתנתק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :screwy: בבקשה מי שמא פיתרון או יודע על זה משהו יכול להגיד לי איך מפסיקים את זה??? תודההההההההההההה....

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אבד לי הדיסק שלו...... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  7. ראיתי אותם הרבה פעמים וספרתי 4 סוגים עד כה. אני רוצה לדעת מה הן ולמה הן חינמיות לגלישת קהל. למי הן שייכות בכלל? דווקה יש כאלו שיש להן סיסמת כניסה. מצורפת מתחת תמונת מסך מסמארטפון שלי בזמן שנקודות גישה היו בטווח קליטה:

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. זה כבר דיי הרבה זמן שמדברים על הNGN הזה וזה התחיל כבר משנה שעברה, אבל נראה שבינתיים אין שום התקדמות ? ומצד HOT בכלל נראה שהם נרדמו באמצע שמירה ואין איתם שום התקדמות טכנולוגית בתחום האינטרנט בכלל אני כל הזמן נכנס לאתרים של בזק וHOT כדי לראות אם יש התקדמות כלשהי אבל לא נראה שיש למישהו יש מידע על הנושא הזה שאולי לא פירסמו עדיין?

9. הם מציעים חבילות בחצי מחיר ממה שבזב"ל מציעים לי לחדש חוזה ועוד בלי התחייבות. נשמע מפתה אבל השאלה איך איכות החיבור.. למי שיש ניסיון אשמח לתגובות. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Joe Blow,

אני שוקל לשדרג את הלינקסיס G שלי לנתב בתקן N כדי לעשות streaming למזרימדיה Xtreamer. תכני 720P מגמגמים קשות על הלינקסיס. ראיתי שה wbr-6001 מאוד זול (195 ש"ח בזאפ). האם למישהו יש ניסיון עם הנתב הזה ויכול להמליץ? תודה.

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שלום. בעבר הצטרפתי לאקספון (ממש כאשר הם יצאו לאור), ולצערי חוויתי אינטרנט נחות: המון באפרינג ביוטיוב, המון שיגאות דפדפן (שרק לאחר רענון חזר לעצמו). עברו כבר שנתיים מאז, ומעניין אותי לדעת אם למישהו יש ניסיון איתם. תודה

• 17 תגובות
    • 5.1k צפיות
  12. כמו שציינתי בנושא, אני חושב לקנות את הראוטר, ורציתי לדעת אם הוא מסתדר עם חיוג l2tp ? אני מחפש מישהו שזה עובד אצלו

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. היי למישהו כאן אולי יצא להשתמש בסוויץ' הזה? האם הוא עושה את העבודה? יש לציין שמדובר בגרסה הירוקה...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by avner_s,

יש לי כזה נתב ואני הסתבכתי בהגדרות שלו אופפפפ יש לי חיבור לחבלים ומודם של terayon הנתב תומך בפרוטוקול pptp זה מתאים, נכון ?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  15. השאלה בנושא יש לי מודם ALE070 USB דפוק בטירוף מתנתק לי כול הזמן אין לי רעשים בקו בזק אמרו לי שכנראה המודם דפוק ואין לי עליו עוד אחריות שווה לקנות את אחד המודמים שציינתי ?

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by zebra,

יש ברשותי אייפון שמחובר לשרת EXCHANGE וממנו אני מחובר לתיבה הפרטית שלי ואני מעוניין בסינכון למכשיר של יומן המחובר לתיבה אחרת בשרת. יש באפשרותי לשתף או לבצע שינויים השאלה היא מה אני אמור לעשות כדי לקבל את הסינכרון של היומן מהתיבה שלא שלי

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  17. טוב אני מניח שהרבה מהאנשים שיש להם BR-6104K נתקלים ברעש מציק במיוחד של תסססס מעיק ולפעמים מוציא מהדעת.. ניסיתי כבר הכל !! שמתי את הראוטר בתוך המחשב, לא עזר עדיין שומעים את הרעש שמתי אותו בתוך קופסא של עוגיות, עזר טיפה יותר אבל זה מסוג הרעשים שקשה להשתיק.. רציתי לדעת אם מישהו מצא פתרונות יותר יצירתיים משלי וכן פתחתי תראוטר והרעש לא בא מאיזה מאוורר או משהו

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. למישהו יש רשימה של טווח כתובות IP של ספקיות אינטרנט בארץ? תודה. או לפחות אם מישהו יודע למי שייך הטווח שמתחיל ב 74.... או לא למי שייך.. אלא מה ה POOL עצמו פה בארץ.. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 16.5k צפיות
  19. שלום לכולם... יש לכם איתו בעיות עם הפלאפון / טלפון הפרעות קטנות ? או כלום?

• 14 תגובות
    • 944 צפיות
  20. Started by N0mad,

אם כן, אודה למי שיקדיש דקה מזמנו ויענה לי על 2 אלות. זה באמת 100 מגה?(ככה נציג הוט אומר, 100 מגה בפועל.) והאם המחיר שווה את זה.

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום לכולם אם יש פה מישהו שמחובר לחברה UNLIMITED ויכול לעזור לי בכמה שאלות אני אשמח מאוד אני רוצה לעבור לחברה (חיברו את הרחוב לתשתית) אבל לפני שאני עובר אני רוצה לדעת מספר דברים על החברה איך השירות שלהם? איך התמיכה הטכנית? האם אתם מרוצים ? בנוסף, משהו שמאוד חשוב לי הוא פינגים לשרתים בחו"ל. אשמח אם מישהו יוכל לעלות פינגטסט לשרתים בחול (עדיף לגרמניה) וצילום מסך לפינג לשרת DNS של גוגל עם הפקודה ping 8.8.8.8 -t תודה רבה ומחכה לתגובות

22. Started by kfir91,

למכירה ראוטר AC1750 Archer C7 tp link נקנה לפני חודשיים מהארץ בבאג, היה בשימוש יום אחד בלבד ולאחר מכן קנינו mesh מגיע בקופסה המקורית עם כל החלקים. איסוף מפתח תקווה מוכר ב 300 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  23. עדכון : ב 26/05/2007, בשעות הערב, התפרסמה כתבה חדשותית בעמוד הראשי של האתר שלנו קישור לכתבה : http://hwzone.co.il/news/1180203059/88753/ עדכון 2 : תאריך 27/05/2007, בשעות אחה"צ. התפרסמה הכתבה שלנו גם ב YNET , כאשר זמן מה לפני כן קיבלנו את תגובת 013 שנערכה פנימה לכתבה (גם אצלנו וגם ב YNET) לקריאת לכתבה : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3405082,00.html --------------------------------------------------------------------------------------------- לכל מנויי 013 ברק הסובלים בזמן האחרון מבעיות הורדה/העלאה בתוכנות שיתוף למיניהן הבעיה נובעת כנראה מחסימה שבמתכוון או שלא במתכוון מצד חברת ברק 013 לפרטים אפשר לקרוא ב 2 דיונים שנפתחו בנושא הזה לאחרונה : דיון ראשון דיון שני [*…

• 586 תגובות
    • 89.9k צפיות
  24. אני משום מה תמיד הייתי מחובר לרדבק 21 עכשיו אני בודק סתם אני ברדבק 12 של נזק לא יודע למה העבירו אותי רד בק אבל אני מעוניין לחזור לרדבק הקודם מהסיבה שאם היוזר ניתקע אצל הספק ברדבק הקודם הוא שלח מסר לספק וזה ניתק אוטומט ואילו ברדבק 12 הדפוק הזה שזה ניתקע במערכת זה פשוט לא משתחרר וצריך לחייג לספק שיחשרר ידני האם יש אפשרות לעבור רדבק ודבר שני יש איו שהיא שיטה שברגע שזה ניתקע זה ישתחרר מיידית ללא צורך בחיוג לספק האינטרנט כל פעם !? שלכם :-*

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים