עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by m_a_t,

לא משנה... האינטרנט הוא בכבלים... 3 ip per modem... יש איזושהיא דרך לחבר מחשב רביעי לרשת שיקבל אינטרנט?

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  2. היי יש לי בבית רשת אלחוטית ובזמן האחרון יש האטה משמעותית בקצב הגלישה, לפי דעתי אחד השכנים מתחבר לי על הרשת... איך אני יכול למצוא את כמות המחוברים ברגע נתון לרשת האלחוטית שלי??? יש לי ראוטר של בזק BFOCUS+

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by orlupo,

מצאתי ב-THG חלק שני של המדריך הזה ל-WINDOWS SERVER 2003: http://www4.tomshardware.com/howto/20040716/index.html האם מישהו יכול לתת קישור לחלק הראשון???

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by thebenjamin,

בעבר כאשר הייתי מדליק מחדש את הראוטר/מודם הזה ברגע שכל התנאים היו בסדר כלומר קו DSL הוא התחבר אוטומטית לספק ויכולתי ישר לגלוש... החלפתי ספק ועכשיו כל פעם שאני מדליק מחדש או האינטרנט מנתנתק אני צריך להכנס לפאנל ניהול שלו וללחוץ על CONNECT איך אפשר להחזיר את האפשרות שהוא יתחבר לבד.. (לא נראה לי שזה תלוי בספק כי כל מה שעשיתי היה להחליף פרטים בתבנית הזאת: username@isp)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by shlomz,

שלום לכולם, יש לי שני מחשבים עם XP, כרטיס רשת בכל אחד מהם וכבל מוצלב (אין לי HUB). אחד המחשבים מחובר לאינטרנט עם מודם USB ADSL. הפעלתי את האשף בשני המחשבים, שיניתי את ההגדרות הדרושות (IP במחשב ה-HOST וה-CLIENT). הבעיה היא שהמחשבים אינם מתקשרים זה עם זה - ה-HOST מציג את שני המחשבים, אבל מסרב לתת גישה ל-CLIENT, וה-CLIENT מזהה רק את עצמו. על גלישה ברשת אין מה לדבר... הווינדווס XP מדווח שהקישור בסדר ושני הכרטיסי רשת מהבהבים, אז מה פה לא בסדר? ???

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  6. שלום.. חבר שלי קונה בעזרת השם מחשב נייד, המחשב נייד לא מגיע עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה ולכן הוא צריך לקנות חדש אבל שיתאים למרחק די רחוק מכיוון שהוא מתחבר דרך הראוטר שלי והוא גר בערך 70 מטר מהטווח של הראטר שלי לבית שלו אולי טיפה אפילו, לא יודע במדויק. לקחתי את המחשב נייד שלי אליו עם הכרטיס רשת אלחוטי שלי (גם לא מובנה במחשב נייד) ולי יש 54mb ולא קלט כלום. אני לא מבין גדול בזה ואני לא יודע אם קיים לטווח יותר רחוק אבקש את עזרתכם, מבקש במחיר הכי נמוך שקיים. תודה רבה מראש לעוזרים ומצטער על החפירה

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  7. יש לי אינטרנו חדש 2.5 מגהבייט של 012 מחובר בעזרת ראוטר של TP LINK. אם אני מוריד משהו ממגהאפלואד או כל שרת אחר שכזה, בתחילת ההורדה המהירות טובה על אזור ה700 ואז לאט לאט יורד ויורד עד שההורדה פשוט מפסיקה באמצע. אם אני עושה בדיקת מהירות באתר של 012 הכל בסדר. מישהו יודע במה מדובר? תודה

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  8. אני מחפש ראוטר בתקציב גבוה של 1500-1600 ש״ח. דרוש שיהיה יציב, בלי צורך לעשות ריסטרט, קליטה טובה במרחק של 10 מטרים לפחות. תמיכה בכשמונה מכשירים בו זמנית (רובם תומכים ב ac). כרגע יש לי אדימקס ישן שמתחיל לקרטע כאשר יש עומס ואני רוצה משהו שיצליח להחזיק משחק רשת / סטרימינג דרך מחשב אחד במקביל לסטרימינג לאייפד + שידור ל apple tv וכמובן עוד כמה פלאפונים שמחוברים במקביל. אפשרויות כמו קליינט טורנטים, שרת אחסון ו usb 3 יהיו מבורכים. כרגע חשבתי על asus אחד מהראוטרים שלהם שתומכים ב ac או לינקסיס. אשמח להמלצות ואם אפשר כמה שיותר מהר (חוזר מחר מגרמניה ואשמח לקנות שם אם אוכל) תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by tal,

אהלן חברה נתחיל מכך שאני לא מבין כלום ברשתות התקנתי היום רשת בבית עם XP בתור מחשב ראשי ,ועם 98SE משני בדיוק לפי מה שמוסבר במדריך של הפורום של פיסיטיפ, עם כבל מוצלב ,במודם פנימי ITEX האינטרנט עובד בשני המחשבים, אבל האי סי קיו לא יכול לשלוח קבצים או לקבל נאמר לי, ממי שניסה לשלוח לי קובץ, שכתוב לו שיש לי פיירוול, איך אני פותר את הבעיה ?? חיפשתי וראיתי שאין לי בכלל פיירוול..אם בדקתי נכון.. ויש עוד בעיה. אין לי מושג איך לתקשר בין שני המחשבים איך להעביר קבצים ביניהם ואיך לעשות הרדיסק משותף לשני המחשבים אני בשום אופן לא מצליח לראות את המחשב שמחובר אלי באף אחד משני המחשבים...מה לעשות תודה..טל

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  10. Started by קיפוד,

שלום לכולם האם יש אפשרות כל שהיא להפוך מדפסת USB למדפסת רשת (ללא שיתוף דרך מחשב אחד)? המון תודה

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. Started by guysevi,

שלום, יש לי בעיה מוזרה שנמשכת כבר זמן מה ברשת הביתית שלי רק שאין לי מושג איך לפתור אותה . יש שני מחשבים מחוברים דרך נתב בצורה חוטית אחד זה המחשב בפינת מחשב שמכיל דיסקים קשיחים עם המדיה והמחשב השני זה המחשב שמחובר לטלוויזיה. הבעיה היא שבזמן שאני מנסה לגשת למחשב הפינתי מהמחשב בסלון בכדי לראות סרט הגישה לקבצים לוקחת הרבה זמן וכשסוף סוף כל הקבצים מופיעים ברגע שאני מנסה להפעיל את הסרט התוכנת ניגון נתקעת ומפסיקה להגיב (גם KMP וגם VLC). אם אני עושה ריסטרט לשני המחשבים אז המצב בדרך כלל מסתדר אבל לא תמיד,ברגע שמסתדר הצפיה היא ללא תקיעות ובעיות. ניסית לעשות cashing לתיקיות ללא הועיל והtrobleshooting לא יודע לאבחן את הבעיה אני כבר עובד עצות ולא יודע מה לעשות מה עוד ניתן לעשות לפנ…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by WaRez.,

אני וחבר שלי רוצים לשחק ברשת, הבעיה שהוא לא גר קרוב אליי. שמעתי שיש תוכנה שמשתפת את שני המחשבים ברשת אחת, משו דומה לאימיול. וככה נוכל לשחק, כמו רשת ביתית, רק שהוא לא מחובר אלינו עם ככבל.. יש דבר כזה? עם כן, אפשר הסבר איך ? תודה.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  13. אני ממש לא מבין בנושא, יש לי ראוטר "נט לינק" שקניתי מ"בזק בינלאומי" כשעשיתי רשת, הוא יכול לשמש כרשת אלחותית אבל אני משתמש בו ועושה רשת דרך קוי החשמל.... אני מעוניין לפתוח את הפורטים שלו בשביל לאפשר לאי מיול מזהה גבוה.... מה הסכנה? איך עושים את זה? האם זה בכלל נכון שהוא חוסם לי פורטים?......

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  14. Started by dor18,

כשיש בקשה לשם משתמש וסיסמא, הברירת מחדל הייתה Admin בXP, אבל אחרי שעברתי לוויסטה זה ישתנה משום מה ... איך אני מגלה את הפרטים האלה?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. היי הוספתי חייגן ואני מחובר דרכו ל-012 ה-OUTLOOK EXPRESS עדיין מחפש את החייגן למרות שאמרתי שיש לי רשת בייתית כל השאר עובד כשורה !! מה לעשות/לשנות תודה, יהודה :s05:

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  16. Started by poisonir,

שלום רב. יש לי HUB ויש לי גם כבלים שמחברים בין ההאב למחשבים. עכשיו אחרי שאני מחבר את המחשבים, מה אני צריך לעשות כדי לצור רשת ? כאילו לדאוג שהמחשבים יהיו ברשת בייחד ? נ.ב- הכוונה יש לי 8 מחשבים לחבר, יש לי האב שמתאים ל-8 מחשבים, 8 כבלים. לעשות את אותה הדרך בכל אחד מהמחשבים??? עריכה: אני לא צריך לשתף אינטרנט!!! רק שיהיו ברשת ביחד שאני יוכל להעביר קבצים מאחד לשני...

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by הקדוש,

אוקי הייתי 3 חודשים בארה"ב והשארתי את הביטרנט שלי פתוח בשביל לעלות את הRTIO כשחזרתי הRTIO היה ממש גבוה אבל הם מחקו לי את החשבון שלחתי להם מייל והם אמרו שאני צריך הזמנה ... מישהו יכול לעזור לי בזה?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  18. יש לי רשת בכבל של XP ובנייד ווינדוס 7 כיצד מגדירים את קבוצת העבודה ואת הרשת בצורה שווה כדי שהמחשבים יהיו מחוברים, הנייחים בכבל והנייד באלחוטי? - - - נערך: - - - ש לי רשת בין שני מחשבים נייחים שמחוברת על ידי כבל במחשבים אלו מותקנת מערכת הפעלה של XP ובנייד שלי מותקנת מערכת ווינדוס 7 כיצד מגדירים את קבוצת העבודה ואת הרשת בצורה שווה כדי שהמחשבים יהיו מחוברים, הנייחים על ידי הכבל והנייד באלחוטי? - - - נערך: - - - יש לי רשת [בראוטר של בזק] בין שני מחשבים נייחים שמחוברת על ידי כבל במחשבים אלו מותקנת מערכת הפעלה של XP ובנייד שלי מותקנת מערכת ווינדוס 7 כיצד מגדירים את קבוצת העבודה ואת הרשת בצורה שווה כדי שהמחשבים יהיו מחוברים, הנייחים על ידי הכבל והנייד באלחוטי?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  19. יש לי רשת אלחוטית בבית וגיליתי שהשכן שלי כל הזמן מתחבר ומתעלק לי על הרשת האלחוטית שלי. לפני שאני נועל את הרשת עם סיסמא, רציתי לדעת איך אני יכול "להציק" לו כשהוא מחובר לרשת שלי? כשהוא מתחבר על הרשת האלחוטית שלי אז הוא למעשה נכנס לרשת שלי אז אני יכול לשלוח לו הודעות למחשב? זה יהיה מאוד מספק אם אני אוכל לפתוח לו פתאום חלון במחשב שלו ולומר לו שזאת הפעם האחרונה שהוא מתעלק לי על הרשת האלחוטית איך אפשר לעשות את זה!?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by pikachu,

היי יש לי נייד חדש והתקנתי עליו חלונות 7 ULTIMATE. בנוסף לנייד יש עוד שני מחשבים נייחים המריצים XP PRO SP3 ואשר משתפים קבצים בניהם וכן מחוברים באופן חוטי לראוטר DLINK 2650U והכל פועל באופן תקין. עכשיו רציתי לצרף את הנייד לחגיגה והוא מקבל אינטרנט מהראוטר מהרשת המוצפנת שלי, אבל מה שלא עשיתי, לא הצלחתי לשתף קבצים בין הנייד לבין הנייחים, שם המחשב פשוט לא מופיע. אשמח לסיוע

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  21. Started by wild_3d_raptor,

הכל היה בסדר איתו והוא היה עובד מצויין, אבל פיתאום היום שניסיתי לחפש משהו בעיברית כל התואצות (מה שהוא מוצא) הכל מופיע לי ב ג'יבריש ובסינית .... ניסיתי לחפש גם ב גירסא אחרת של אימיול ועדיין זה לא עזר מה לעשות ????? helppppp meeeeeee בתודה, עמית עריכת המודר: כותרת.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  22. כיום יש לי אינטרנט סיבים של פרנטר 300 מגה. ראוטר קיים: D-Link Dual Band AC DSL-G256DG. הוא די ישן. המהירות כן נתמכת, אבל לפעמים אני סובל מניתוקים קלים ל-WIFI (גם ליד הראוטר) ובחדרים מרוחקים, גם עם מגדילי טווח פשוטים (של שיואמי), האינטרנט די זוחל. שאלתי היא - אם אחליף ראוטר למשהו יותר חדש, האם זה יסייע לי בהפחתת הניתוקים ובהגדלת הטווח? אם כן, אשמח להמלצה לראוטר טוב בטווח של 300-200 ש"ח. הצרכים שלי הם בסיסיים, סטרימינג ב-4K, שיחות וידאו.

23. שלום לכולם. אני גר בבית עם 3 קומות (מרתף, כניסה, וקומה 2). יש לי ראוטר (BR-6524N של אדימקס) במרתף. אין קליטה כמובן בקומה העליונה של הבית. חשבתי לקנות AP או עוד ראוטר שיש כ-AP ולמקם אותו בקומת הכניסה ובכך להגדיל את טווח הקליטה לכל הבית. אני מתלבט בין שני המוצרים הבאים: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=835 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=773 הראוטר ישמש רק כ-AP.. כך שהטיעון של "עדיף לקנות ראוטר, למקרה שתרצה ראוטר לא AP," לא תקף. בנוסף, אני מעדיף להתעסק כמה שפחות עם הגדרות. לכן נראה לי שיהיה יותר נוח לקנות AP ייעודי. אני צודק? חיסרון שקיים ל-AP זה שהוא פועל רק ב-B ו-G. והראוטר שלי כרגע תומך ב-B G N. אין לי שום מכשיר \ כרטיס רשת שיודע לעבוד עם N. מה אתם…

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  24. Started by Guy950,

היי לכולם אני וחברים שלי כבר שנים משתמשים בתוכנה hamachi כדי לשחק יחד, והייתי משתמש בתוכנה הזאתי בXP ובויסטה והוא עבד מושלם. עברתי לא ממזמן לWIN7, ועכשיו כשאני מנסה להתקין את התוכנה hamachi התוכנה עצמה עובדת אבל אני לא מסוגל להתחבר ולשחק עם חבריי. ניסיתי לחקור את העניין לעומק במחשב ובאינטרנט ומצאתי שלא נפתח לי ערוץ במרכז הרשת כמו שצריך ליהיות, הנה תמונה מצורפת למה שאני מתכוון: http://i42.tinypic.com/9fpkr6.png כמו שאתם רואים יש השוואה של המרכז שלי למרכז של חבר שיש לו וינדוס שבע, התקין את אותה גרסה של האמצ'י וזה הסתדר לו. הוא מסוגל להתחבר ולהסתדר, בעוד שאני מחקתי את האמצ'י והתקנתי אותו בגרסאות 7 פעמים ולא הסתדר, לא מופיע לי אחרי ההתקנה שום דרך להגדיר את החיבור או מ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by I_S,

האם אפשר לחבר אותם(דרך ה-Uplink) ?ואם כן עם כבל מוצלב או רגיל? שתיהם 100Mbps....

• 2 תגובות
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.