עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by roei_b,

יש לי בלוטוס במחשב ובפלאפון (MOTOROLA E815) כאשר אני מנסה לשלוח קובץ מהפלאפון למחשב הכל עובד מצוין אך כשאני מנסה לשלוח קובץ מהמחשב לפלאפון זה לא עובד ניסיתי כמה פעמים למחוק ולהחזיר את הDRIVERים ולשנות את השם של הפלאפון אבל כלום לא עובד (הוספתי קובץ עם השגיאה) נ.ב. BLUETOOTH יכול ליצור רשת בין מחשבים (זאת אומרת לשמש כראוטר אל חוטי) ? אם כן עד איזו מהירות? תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  2. חבר שלי מחובר בכבלים ל SMILE (הוא לא ממש מחייך). טורנטים פשוט לא זזים זמן רב ואנשים פשוט לא מתחברים אליו. ניסיתי בלי הראוטר ישירות עם חייגן ולא משנה. התוכנה מודיעה שהכל ירוק והפורטים מועברים כנדרש. גם בדיקות מהירות אינטרנט באתרים לבדיקה מראות תוצאות נמוכות מאוד אבל הורדות קבצים משרתים בארץ ובחו"ל תקינות. חיבור 1.5 אבל באתרי הבדיקות השונים מראה פחות מרבע. כמובן שבבדיקה באתר הספק הכל תקין. אם הראוטר מוגדר ואפשר לגלוש אז איפה הבעיה יכולה להיות ? אני מנסה אצלי להוריד באותו הזמן את אותו הקובץ ואלי מתחברים עשרות אנשים והטורנט מתחיל מייד לטפס במהירות. אני מחובר ל 014 ב ADSL. למישהו יש רעיון ? אני ממש לא מבין איפה יכולה להיות הבעיה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by amig2,

יש לי חיבור adsl של נטוויז'ן ואני סובל מלאגים בלתי נסבלים שמונאים ממני לשחק משחקי רשת. אין לי ררשת אלחוטית או משהו כזה שיכול לשבש את החיבור. האם הלאגים זה כי הרוחב פס של נטוויז'ן דפוק (בהרבה פורומים רצות שמועות שבנטוויז'ן יש הכי הרבה לאגים), או בעיקר בעיקר בגלל המהירות הנמוכה שלי (750 kb/s)

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  4. Started by yosi yosef,

שלום חברה אני רוצה המלצה לנתב עובר ממד בסביבות ה500 שקל ............

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  5. כל האתר שאני מוריד מימנו זה מוריד לאט ניסיתי להוריד מכל אתר אפשר זה מוריד לי 18kb ויש לי 2.5 מגה תעזרו בבקשה

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  6. שלום רב, ברשותי מודם/ ראווטר משולב של Siemens ADSL SL2-141. מבדיקה עם הלפטופ מתברר שאני יכול בקלות להתחבר לעוד 2 רשתות אלחוטיות בסביבה, של השכנים, משום שהם לא מאובטחות. איך אני יכול לאבטח את הרשת האלחוטית שלי? תודה מראש, גיא.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אז ככה, היום יש לי ראוטר חוטי של Edimax שמחובר למחשב שלי ולמחשב של אבא שלי לפני כמה זמן אח שלי קנה מחשב ואנחנו רוצים לשים גם לו אינטרנט, וגם הזמנתי Wii שצריכה להגיע עוד קצת פחות משבועיים ויש לה WiFi ככה שאני יכול לחבר אותה לאינטרנט אלחוטי [אין לה חיבורים חוטיים, צריך לקנות מתאם בשביל זה, סתם עוד כסף... כי גם ככה עדיף אלחוטי בשביל לא לחפור בקיר בשביל המחשב של אח שלי] יש לי גם DS שגם לו יש WiFi ואפשר להתחבר לאינטרנט אלחוטי אבל זה לא ממש משנה לי כרגע כמו ה-Wii בכל מקרה, הסתכלתי באתר שלהם והנה רשימה קצרה של ראווטרים ואיך הם עובדים עם המכשיר: http://www.nintendowifi.com/customersupport/supportedRouters.do עכשיו אני בהתלבטות, איזה ראווטר לקנות? צריך שיעבוד תכלס, לא יותר מידי פי…

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  8. איך אני בודק את מהירות הUPLOAD שלי?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  9. Started by snaidis,

לאחר פירמוט ה WINDOWS יש לי בעיה(מצורפת תמונה): http://img153.imageshack.us/img153/2690/errgv2.jpg כיצד אני מתקן את הבעיה? ואיך אני בדיוק משנה את השם עליו מדברת הבעיה?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  10. ועברתי על המון מדריכים - ואני פשוט לא מוצא פתרון. נתחיל על מה שיש - מחשב נייח שמתחבר דרך USB לאינטרנט בכבלים - מודם Thomson חייגן של ברק ראוטר של msi - RG60G מחשב נייד עם חלונות ויסטה. מה שעשיתי - את הראוטר חיברתי למחשב בכבל רשת רגיל - אז הוא הראה ליקישוריות מוגבלת או חסרה נכנסתי לחיבור של ברק - והגדרתי לו בשיתוף שישתף אינטרנט לחיבור של הכבל רשת (ששם מחובר הראוטר) הקישוריות מוגבלת או חסרה נעלם. מהרגע שהתחברתי לאינטרנט - למיטב ידיעתי גם בנייד כבר אמורה להיות יכולת להתחבר. אני מתחבר לרשת האחוטית שם - MSI - וה Vista מראה לי שם שהוא מצליח להתחבר לאלחוטי - אבל הוא לא מקבל את שיתוף האינטרנט. הערות : *בראוטר עצמו אני לא בטוח לאן צריך לחבר את הכבל רשת שבא מהמחשב - לכניסת רשת הנ…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אוקי יש לי מודם ADSL קטן כחול כזה לא זוכר איזה דגם הוא מחובר לטלפון ויציאה שנייה לUSB עכשיו אני מחבר את הכבל לכרטיס רשת שלי ולכרטיס רשת למחשב השני פשוט לא עובר האינטרנט אמרו לי שצריך להגדיר משו אבל אני לא ידוע איך בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by קובי 1980,

סליחה מראש אם זה לא המקום. קיבלתי לפני שבוע בערך מודם רשת מבזק. הוא מאוד מתחם בשעת פעילות בעיקר בתחתית שלו,זה משהו מוכר וידוע או שאני צריך לפנות לבזק ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by MODI,

קניתי ראוטר קווי של ינטטלינט ואני עושה בדיוק כמו במדריך ופשוט אין אינטרנט. מישהו יכול לעזור לי? בדקתי בנעוץ ואין כלום לגבי זה... תודה!

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  14. יש לי בעיות התנתקות איתו, משום מה המסנג'ר והאיי סי קיו שלי מאז שחיברתי אותו עושים בעיות מתנתקים מדיי פעם וכאלה... בנוסף, עכשיו הבעיה האמיתית.. אם אני משתמש ב Upload שלי בצורה מלאה, הכוונה מנצל את כל הרוחב פס שיש לי בשליחה במשך 3, 4 דק' ברצף הראוטר מתנתק מהאינטרנט ומתחבר מחדש.. מישהו נתקל בתופעה?? יש לציין שהחלפתי ראוטר כבר פעם אחת ולראוטר החדש יש גם גרסה שונה.

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  15. אני רוצה לעשות רשת בבית שבה 3 מחשבים יהיו מחוברים ללא חוט ואחד המחשבים עם חוט. זה אפשרי? אם כן איזה ראוטר טוב יש?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  16. מישהו מכיר? יש לי איזה 400 תמונות ואין לי כוח להעלות אחת אחת

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  17. Started by Richard Walson,

חברה, אני מבקש עזרה (עוד הפעם): אני (וכל משפחתי) בבית משתמשים בROUTER של LINKSYS, WRT54GL. הוא מנווט לכל המחשבים המחשבים, בין עם בLAN או בWLAN את האינטרנט... עכשיו יש לי שאלה: איך אני משנה את הכתובת IP שלי (או יותר נכון - שלו?) תודה מראש! נ.ב: עוד שאלה - אחרי כל כמה זמן, לא קבוע, הIP הפנימי שלי בתוך הראוטר, משתנה.... נגיד מ192.165.1.104 ל192.165.1.143. איך אני עושה שזה יפסיק לשנות לי?

18. התקנתי ויסטה לפני כמה שבועות, באותו זמן גם הגדרתי את הרשת... הבעיה היא שאני לא מצליח להדפיס דרך מדפסת המשותפת ברשת, לשתף תיקיות, מסמכים במחשב שלי כדי שגם האחרים ברשת יוכלו לראות אותם... הרשת היא של 3 מחשבים, שלי זה VISTA והאחרים הם XP. הרשת בין מחשבי ה-XP עובדת טוב ביניהם, אבל הם לא יכולים לגשת לשום דבר במחשב שלי. מחשב הויסטה רואה את הקבצים המשותפים של מחשבי ה-XP, אבל לא יכול להדפיס למדפסת המשותפת שנמצאת באחת ממחשבי ה-XP. *יש לציין שהאינטרנט עובד בשלושת המחשבים, הרשת היא ע"י ראוטר. איך אני פותר את הבעיה? יעזור אולי אם אני "אמחק" את הגדרות הרשת הקיימת ואגדיר אותה מחדש? (אם כן איך אני עושה את זה...) תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  19. יש לי אינטרנט 750 זאת אומרת שהמהירות הורדה הכי גבוהה שאני משיג זה 96 עכשיו הסיפור מתחיל... יש לי בעיה שהאינטרנט מתנתק(לא בדיוק מתנתק) מעצמו ואז שאני לוחץ על האייקון של האינטרנט(שני המחשבים המהבהבים) הוא קופץ ונסגר והדרך היחידה שלי להתחבר מחדש ולהמשיך לגלוש היא לכבות את המחשב.... עכשיו בגלל זה שאני מוריד מהאינטרנט קבצים גדולים זה עושה בעיות לכן הורדתי את DAP (ניהול הורדות) באמצע הורדה של סרט פתאום האינטרנט התנתק לי אחרי 100 מגה שהוא הוריד אותם במהירות 45 ואז סתם לחצתי RESUME DOWNLOAD ופתאום אני רואה מהירות הורדה 6000 KB /S זה המשיך ככה איזה 15 שניות והתכבה שוב ואז עשיתי שוב שימישיך הורדה ושוב ככה במשך 15 שניות והתנתק ואז ראיתי שבמהירות כזאת אני מוריד סרטי תוך כמה דקות והמש…

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  20. Started by alonpartuk,

האם קיים אתר בעברית הנותן מידע מקיף על רשתות וינדואז?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  21. התקשרתי לברר כמה עולה חבילה של 2 מגה ללקוח חדש ולאחר דין ודברים חזרו אלי והציעו לי את זה: אומנם יש לי התחייבות לשנה (כי מקודם לא הסכמתי,וביררתי על 2 מגה) אבל אני מקבל את החבילה של 2.5 מגה והמחיר של 119 ש"ח כולל את הספקית וגם את התשתית אבל החודשיים הראשונים הם חינם אז זה יוצא לי 99 ש"ח לחודש. שווה לי ?

22. Started by asafbar,

שלום לכולם לאחרונה התעוררה בעיה ברשת הביתי שלי בשליחת דואר מתוכנת האאוטלוק הדואר נשאר בתיבת הדואר היוצא ואין שום תנועה ב-UpLoad , הבדיקה הראשונה שביצעתי היתה לחבר את החייגן ישירות למודם ואכן הדואר יצא בשניות. ולכן החלטתי לבצע חיפוש אחר פתרון לבעיה הנ"ל וכמובן נתקלתי בהמלצות חמות להשתמש בגרסאת DD-WRT, אכן ביצעתי את העדכון קושחה לגרסא V23 Sp1 אני מחובר לבזק בינ"ל דרך הכבלים עם חייגן L2TP וכמו שקראתי כאן לא פעם בפורום שהגרסא הנ"ל אינה תומכת בחייגנים מסוג זה אני פונה לחברי הפורום כאן ע"מ לקבל המלצה חמה ועזרה בהגדרת הראוטר, אני אכן מעוניין לבצע שידרוג שכזה היות ואני בטוח בהחלט שהם הרבה יותר טובות וחזקות וכמובן משפרות את הקליטה של WireLess אז אנא , אם מישהו מכם משתמש בנתב כזה ו…

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  23. Started by Lirux,

יש את הפאטצ' שמשנה את המספר של ה half-open connections... lvllord.de עכשיו השאלה שלי היא על כמה חיבורים כדי להשים את הפאטצ' עם יש לי אינטרנט 2.5 מגה?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  24. הבעיה היא כזו יש לי ראוטר שאליו מחובר עוד 2 מחשבים אחד נייד הבעיה היא בנייד ...שום קובץ לא מצליח לעבור במסנג'ר ....אי סי קיו ....וגם אי מיילים בדר"כ לא מצליח לשלוח (GMAIL) אבל אצלי במחשב הכל בסדר (המחשב שמחובר לאינטרנט ואליו הראוטר) איך אני מתקן את זה ? תודה.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  25. Started by F430,

אם אתם יכולים תעשהו את זה בצורה הזאת 10.0.0.138>ואז לאיפה להכנס

• 2 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים