עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי כולם אני רוצה לחבר 2 מחשבים לרשת אלחוטית. יש לי: מודם כבלים שמחובר לאינטרנט באמצעות חברת ברק 013, עם חייגן L2TP. נתב אלחוטי של 3Com OfficeConnect Wireless Cable/DSL עוד מחשב (של אבי) שמשתמש במתאם USB אלחוטי של Gigabyte. המחשב שלי מחובר ככה: חיברתי את הכבל של הנתב מיציאת Cable/DSL שלו למודם הכבלים. חיברתי את המחשב שלי לכניסת LAN1 בנתב (יש לנתב 4 כניסות). כמו שהיה רשום במדריך של הנתב. עכשיו הבעיה היא: 1) המחשב שלי מצליח לחייג לאינטרנט באמצעות החייגן ולהתחבר לשרת של ברק אך הדפים עצמם לא עולים! מה הבעיה ??? אולי אני צריך להזין הגדרות מסויימות בתוכנה של הנתב לגבי חיבור האינטרנט שלי? (ניסיתי הגדרות אוטומטיות עם DCHP אבל זה לא עובד וניסיתי גם להגדיר חיבור L2T…

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  2. יש לי 3 מחשבים וכולם מקבלים אינטרנט מאחד המחשבים. האם יש איזו דרך להוריד דרך אימיול בכל המחשבים ולא רק דרך המחשב עם ה IP האמיתי?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  3. אני מחפש דרך כל שהי לגלוש באתר מסוים ממחשב אחד דרך שתי כתובות איפי כאילו לגלוש באתר מכתובות של שני מחשבים אבל ממחשב אחד יש איזה תוכנה שמדמה איפי או משהו בסגנון?

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  4. Started by eyalhadad9,

שלום התקנתי את הרשת האלחוטית(נתב+ראוטר)אך יש לי בעיה עם החיבור לאינטרנט,כאשר אני מתחבר לסקייפ או לביטורנט אין בעיה אך כאשר אני מנסה לגלוש באינטרנט רוב הזמן הדף לא עולה לי ,ונותן לי הודעה כאילו אני לא מחובר תודה מראש

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  5. האם אפשר ב- outlook express של Xפ ו- microsoft mail משני מחשבים שונים ברשת להשתמש באותו קובץ mail על מנת שמיילים נכנסים ניתן יהיה לראות בשני המחשבים

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  6. אפשר להתנתק ולהתחבר מחדש דרך כמה פקודות בדוס? או שיש איזו תוכנה שיכולה לעשות את זה אוטומטית בשבילי ברגע שאני אפעיל אותה?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  7. Started by haviv54,

יש לי בעיה אני לא מצליח לפתוח את הפורטים אחרי ניסיונות רבים הצלחתי לפתוח את הפורט tcp אך ה udp עדיין סגור (עבדתי עם המדריך של החברה) ואין שום דבר עדיין יש לי low id באימיול, דגם הנתב שלי: :s05: SMCWBR14-G

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by amitaiz,

יש לי מחשב שמחובר ברשת פנימית ואני רוצה להתחבר אליו מהאינטרנט. התקנתי עליו no-ip והוא עובד בסדר. איך אני יודע איזה פורטים לפתוח? יש לי נתב של level one אם משהו מכיר מדריך ספציפי- יכול לעזור.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by Artist,

קראתי באחד הת'רדים שעדיף לחבר למחשב כ.רשת מסוג PCI ולא USB. אודה אם תסבירו לי למה. ברצוני לרכוש כרטיסי 802.11g למחשב האיש ולמחשב הנייד שלי מחר. יש משהו נוסף שאני צריך לדעת?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  10. Started by aloneg,

אני בחיפושים נואשים לדרייבר עבור ROUTER מחברת Level one מדגם FBR-1161. באתר החברה אין דרייבר וחיבור הUSB לא פועל בלעדיו.??? ???

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  11. חובה ראוטר שלא צריך לפתוח לו פורטים, זאת אומרת שהוא פותח פורטים אוטומטי

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  12. היה לי קצת בעיות בהתחלה אינטרנט מתנתק ,מהירות גלישה בערך אפס ורוב הזמן לא גולש אבל היה מורידבקצב 250 - 350 KBPS יש לי מהירות גלישה של 2.5 Mb . אחרי שעדכנתי את ה firmware הוא עבד רגיל עם מהירות גלישה ממוצעת אבל מוריד בקושי עד 10Kbps (אני מוריד דרך bitcomit ) פתחתי את כל הפורטים אבל זה לא עזר. אשמח אם אקבל פתרונות לבעיה . תודה מראש

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  13. Started by Raz20,

יש לי רשת בבית (מודם נתב אלחוטי מדגם B-FOCus Wireless 352+ ) לשני מחשבים במחשב אחד האינטרנט עובד בסדר גמור , במחשב השני האינטרנט עובד לסירוגין ,כלומר לפעמים האינטרנט עובד טוב ומהר ולפעמים כשאני מנסה להיכנס לאתרים לוקח לו המון המון זמן, כאילו שהוא בכלל לא מוצא את האתר. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  14. Started by noambaum,

מה זה? ומהי אפשרות טובה שלא פוגעת באיכות הקול לשיתוף מוזיקה ממחשב לקולנוע ביתי?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  15. שלום יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים בכבל רשת מוצלב. עכשיו במחשב אחד מחוברת מדפסת ואני רוצה שגם השני יוכל להדפיס. עכשיו אני הולך להוספת מדפסת ולאיתור מדפסת והוא מוצא לי את המדפסת במחשב של אח שלי אבל אני לא יודע איזה שם לתת לה כול שם שהכנסתי הוא אומר לא חוקי. הייתה לי בעיה עם המדפסת פעם ולכן מחקתי אותה ועכשיו אני רוצה להחזיר אבל אני לא זוכר אך עשיתי את זה מקודם. ככה שבאשף הרשת זה צריך להיות מוגדר

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היי, אני יודע שהנושא הזה עלה פה כבר איזה מיליון פעם, אבל יש לי כמה שאלות קטנות: 1. יש לי 2 מחשבים- האחד די ישן והשני חדששש אמור להגיע עוד שבוע.. אני רוצה לשתף בין שניהם אינטרנט בלבד ולא קבצים ותיקיות. כיצד ניתן לבצע את זה? 2. האם אני צריך במחשב החדש לחבר כרטיס רשת נוסף או להשתמש בכרטיס רשת ON BOARD ? (החיבור שלי כיום הוא כבל היוצא מהקיר למודם ( +B-FOCuS router 312 ) משם עובר למפצל שיציאה אחת הולכת לטלפון(של 012 ) והיציאה השנייה הולכת למחשב. ****** = האם החיבור של המחשב הנוסך יהיה איטי עד כדי כך שאצתרך להגדיל את מהירות הגלישה? תודה !!!

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  17. שלום לחבר שלי יש בעיה באינטרנט. הוא מוריד לו רק על 5 קילו לשניה. כנראה שזה קשור לראוטר שלו - Edimax Broadband Router יש לו מהירות 1.5 ספק 013 תשתית HOT מה אפשר לעשות במצב כדי שהוא יוכל להוריד על 200 כמו שצריך? תודה רבה, עדן

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  18. יש לי רשת אלחוטית בבית בין 4 מחשבים. הראוטר הוא EDIMAX G-BAND WIRELESS. לא מזמן עברתי חדר בבית שנמצא בערך באותו מרחק מהראוטר שנמצא בחדר מחשב(כ 10 מ'). בחדר הקודם שלי היה לי סיגנל של בין 90 ל100 אחוז(עוצמה מלאה) ומאז שעברתי חדר יש לי עוצמה נמוכה 40-70 אחוז וניתוקים. כשאני מרחקים את המחשב קצת מהקיר, אז זה משתפר ל60-70 אחוז אבללא משהו משעמותי. בנוסף קניתי עכבר ומקלדת אלחוטיים(אבל זה נראה לי ממש לא קשור) מה יכולה להיות הבעיה ומה אני יכול לעשות בשביל לפתור אותה?? עוד שאלה לא קשורה: האם יש דרך לוסת את הרשת כך שמתי אני ועוד מישהו משתמשים באינטרנט או מורידים משהו זה לא יזוז לחלוטין אצל שנינו?? אני לא מבין איך זה שאנ י מוריד משהו, אני עדיין יכול לגלוש. אבל שאני מוריד משהו, שום דבר…

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  19. אז ככה - כרגע יש לי אינטרנט כבלים במחשב, ובמחשב אחר אינטרנט adsl... אני רוצה לאחד אותם (לadsl אחד)... שלי נמצא בחדר רגיל, והמחשב השני בממ"ד.. אז אני מחפש נתב אלחוטי זול שעושה את העבודה.. תקציב 200 - 300, אם זה אפשרי.. אני צריך נתב עם קליטה טובה, שלא מתקשה עם ממ"דים.. מרחק החדרים לא כזה גדול... 10 -12 מטר בממוצע.. לאורך אותו קו של הבית, רק שישנם שני חדרים בין לבין, וכמו שציינתי, אחד המחשבים בממ"ד (זה שמקבל, לא זה שמספק את האינטרנט) הנה ציור זריז של המבנה של החדרים עם שני במחשבים: -------- חדר עם המחשב שמספק את האינטרנט ADSL ---- חדר ---- חדר ---- מחשב שמשתתף את האינטרנט - ממ"ד -------- נ.ב. שאלה נוספת - כשאני משתף אינטרנט עם מחשב נוסף, האם הbandwith מ…

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  20. רציתי לדעת איך אני יכול לשנות IP עם חיבור MPLS בכבלים. הדרך הכי פשוטה ומהירה שיכולה אני אשמח לדעת. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by hiyal,

יש לי רשת שבנוייה מ3 מחשבים, שבניהם אני משתף גם כוננים. אני רוצה שבכוננים שאני משתף כדי שיוכלו להיכנס יצטרכו סיסמא, גם אם אפשר להגדיר שרק שתי המחשבים יוכלו להיתחבר לאותם מחשבים. בשיתוף שלי עכשיו אפשר להיכנס לכוננים אבל אפשר רק להעתיק משם אי אפשר למחוק או לשנות ואני רוצה שיהיה אפשר תודה רבה

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  22. RE: מפרט למחשב!!(exe) זה אומר שזה ששלחתי לו שלח לי את זה וואט דה פאק יז דיס? ההודעה שלו ריקה ולמטה רשום לי את זה: Walla! Mail - get your free 3G mail today STATEMENT OF CONFIDENTIALITY ___________________________________ The information contained in this electronic message and any attachments thereto are intended for the exclusive use of the addressee(s) and may contain confidential or privileged information. If you are not the intended recipient, please notify ICL Fertilizers immediately at +972-8-6465555 or by E-mail and destroy all copies of this message and any attachments. Do not disclose the contents of this electronic message to any one, or distribute it. Thank You…

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  23. http://www.nfc.co.il/Archive/001-D-127130-00.html?tag=13-49-47 :-X

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  24. Started by shaydotan,

איך הנתבים של level one http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=324 נראה קטלני

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  25. Started by ben060,

ראיתי לאחרונה מתאמי רשת אלחוטית דגמים שכתוב עליהם 108MBPS ץ, 256MBPS למה אצלי זה רק 11 מגה איך מעלים את זה? והאם זה משפיע על המהירות של האינטרנט? אשמח למידע בנושא [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים