רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
אני המחשב הראשי ואני רוצה להגביל במהירות את המחשב שמחובר אלי אין לי ראוטר זה מכרטיס רשת אחד לשני תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב: לאחר כמה פעמים שבעת הדלקת ההוטבוקס שלי דרך המפצל שקעים שאליו הוא מחובר (אני מכבה אותו ואת שאר הציוד הנלווה, בעת כיבוי המחשב או בעת הכנסתו למצב שינה), הייתה לי הרגשה כאילו לוקח לו שעות עד שהוא עולה ויש לי אינטרנט, החלטתי למדוד כמה זמן חולף מרגע הדלקתו ועד שיש לי אינטרנט. משך הזמן שנמדד מהרגע שהדלקתי את ההוטבוקס שלי ועד שהיה לי אינטרנט, הוא 1:30 דקות. האם זה משך זמן נורמאלי שלוקח להוטבוקס שלי לעלות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על החבילה החדשה (והיקרה) של בזק? http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/about/News_bezeq/NewsBezeq2005/July+-+Sept+2005/180905.htm שיפור די גדול של העלאה אומנם עדיין לא חיבור סינכרוני אבל עדיין שיפור מחכה ליום שבו הכבלים יציעו חיבור סינכרוני...
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מחר (כלומר כבר היום) מגיע טכנאי בזק לבית להתקנת האינטרנט . ביקשתי מנציגת השירות בהוטנט שתתן לי גישה לשירות . היא אמרה לי לבחור שם משתמש וסיסמה ( מעניין למה אין להם דרך אוטומטית לשלוח שמות משתמש וסיסמה זמניים והלקוח יחליף אותם בעצמו ) עכשיו השאלה שלי איך הולך השם משתמש אצלהם ? user@hotnet.il ? או משהו אחר אחרי הכרוכית ? איך אני בכלל יכול לדעת לפני שמגיע הטכנאי שחוברתי כהלכה לשירות ?
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית שני מחשבים: נייד ונייח. בנייח יש את החיבור לאינטרנט ואני מעונין לחלוק אותו עם הנייד. הבנתי שאני צריך לקנות כרטיס PCMCIA למחשב הנייד ולקנות נתב (ראוטר) עד פה נכון? זה חשוב לי מאוד לדעת לפני שאני יקנה את הכרטיס והנתב
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
ערב טוב, כיצד ניתן למדוד עוצמת האות בתחנה המחוברת אלחוטית לנתב ביתי??? האם יש תוכנה מיוחדת לכך? או פקודה כלשהי???
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית. אחד מחובר לאינטרנט ישירות והמחשב השני מחובר בכבל רשת פשוט אל המחשב הראשון, ביצעתי שיתוף אינטרנט ואני גולש באינטרנט בשני המחשבים. הבעיה שלי היא שהתקנתי SQL SERVER על המחשב שלא מחובר ישירות לאינטרנט ועכשיו אני רוצה, דרך האינטרנט, לגשת אל שרת הSQL שהתקנתי. לדוגמא, אני רוצה מהמחשב בעבודה שלי להתחבר אל שרת הSQL שמותקן אצלי בבית במחשב שלא מחובר ישירות לאינטרנט. האם זה אפשרי? ואם כן אז כיצד אני מבצע את זה? תודה מראש לכל מי שיעזור...
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי אני מעוניין להתקין מערכת חדשה לרשת הביתית שלי. היום, אני משתמש בראוטר ישן של בזק (לא מחובר לקו הטלפון, רשת פנימית בלבד), אליו מתחבר דיסק קשיח חיצוני אחד (לא תומך ביותר מזה). יש לי אפשרות לקבל ללא תשלום את המכשיר הזה: http://orange.co.il/he-il/Catalog/Accessories/Modem3/pages/Novatel/Edimax_EW7416/ שיכול אולי לפתור לי את הבעיה הקיימת: סרטים 'קלים' לעיתים נתקעים לשנייה מידי פעם, סרטים 'כבדים' (HD) לא ממש עובדים (התעבורה של המידע כראה לא מספיקה). העניין הוא כזה: לפי מה שאני רואה אין אפשרות לחבר לראוטר הזה מאורנג' שום USB, אך יש לי חיבור רשת. האם יש מתקן כלשהו או משהו שאני יכול לחבר אליו (רצוי תומך USB-3, לא חובה) דיסק קשיח חיצוני ואותו, בכבל רשת, אני אחבר לראוטר?…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, קנינו טאבלט חדש Samsung galaxy tab pro ומשום מה הוא מצליח לזהות המון רשתות בסביבה אבל לא את הרשת הביתית. אציין כי הפלאפונים שלנו כן מזהים את הרשת (אפילו אם "שוכחים" את הרשת ומחפשים מחדש) כמובן שניסינו את כל הדבירם הבנאליים (ריסטרט לטאבלטת ,ריסטרט לראוטר + מודם) זה נראה לי בעיה של הראוטר אבל אני לא באמת יודע אשמח לעצות או הכוונה אם למישהו יש רעיון..... תודה
-
- 2 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם win98se+ win XP pro יש לי מודם ITEX , וכמו כן יש לי אופציה להחליף אותו עם חבר שלי שיש לו אלקטל, ואז להפוך אותו לנתב לפי מספר מדריכים שמצאתי באיזו דרך כדאי לי לחבר בין שני המחשבים האם להפוך את האלקטל ל-פרו ???? מה ההבדלים למעשה בין השימוש בנתב (אלקטל פרו) לבין השימוש ברשת בין 2 המחשבים בלי ניתוב אלא על ידי מחשב מאסטר וסלייב. בבקשה תסבירו לי כמו לילד קטן שלא מבין כלום :-[ כי אין לי מושג בכלל בכלל ברשתות, ואני לא מבין כלום. האם לאחר שיתוף אינטרנט באלקטל-פרו, נוכל לשחק פיפה 2003 אחד נגד השני או שאנחנו צריכים רשת :-[ איזה מין חיבור זה עם האלקטל-פרו ? האם אני צריך למעשה 3 כ.רשת ? האם אני עדיין יצטרך מאסטר וסלייב בשימוש של האלקטל-פרו ?? או שאני…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לרכוש נתב לדירה.. האינטרנט הוא במהירות 10 מגה. תשתית בזק, ספק בזק בינלאומי. השימוש הולך להיות בעיקר להתחברות ברחבי הדירה של הסלולרים ואייפד. וכן סטרימר Xtreamer sidewinder. אשמח להמלצה לנתב שיתאים לדרישות הנ"ל. הדירה קטנה.. אם יש נתונים נוספים להוסיף כדי למקד את הדרישה אשמח לענות.. תקציב בסיסי +, אם יש משהו בפחות מ - 200 שאמין ואיכותי אני אשמח..
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שלאות 1) הייתה לי בעיה של איטיות כאשר אני מעביר קבצים בLAN זה היה משהו כמו 16 מגה לשניה, היום לאחר קניתי סוויץ (SE4008 WRT) המהירות הגיעה ל85.4 מגה לשניה (גודל הקובץ הוא 55 גיגה) שניראה לי שיפור משמעותי אבל השאלה הם יש דרך לגרום לו להיות מהיר יותר נגיד להגיע ל100 ? אם כן במה זה יהיה תלוי ? כי אני מבין שבסופו של דבר זה תלוי במהירות הכתיבה של ההתקן שאליו מועתק הקובץ, אבל אם יש עוד דרכים לשפר את המהירות אשמח לשמוע 2) יש ברשותי נתב WRT1900ACS עם קשוחה של DD, עומס החום על המעבד (CPU Temperature) הגיע ל82C, קניתי מאוורר USB ב45 שקל תליתי מעל המאוורר והורדתי את עומס החום מ82 ל58, האם גם פה יש דרך אחרת ? המאוורר שקט אבל האם יש דרכים נוספות מ…
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך לקנות נתב ,הכנתי כל שקעי RJ-45 בקירות אני רוצה לקנות אלחוטי שיהיה אופציות עתידיות חוץ מהחוטים אולי גם יעבוד משולב חוטי ואלחוטי ,אז לפי מה שקראתי כאןיש לי התלבטות חשבתי על ה 3 COM וראיתי המלצות על לינק סיסטם מה המלצתכם ,לא צריך משולב מודם וגם שיהיה תמיכה כאן והתקנה לא קשה
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
כבר ננעלתי על כרטיס רשת אל חוטי USB ב70 שקל אך נאמר לי מנסיון שהקליטה לא משהו . השאלה שלי האם בכלל יש הבדלים רציניים בעוצמות קליטה בין כרטיס לכרטיס או שסך הכל כולם אותו הדבר ? אני צריך כרטיס רשת אלחוטי שיקלוט טוב ! המחשב הולך להיות בתוך חדר ממ"ד,זה למה . תודה .
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת (קווית) של 4 מחשבים, כולם WIN XP, מחוברים לראוטר. לאחרונה נוצר "בלגאן" בהגדרות הרשת (חלק מהמחשבים מוגדרים פעמיים ועוד כל מיני דברים מוזרים). נראה לי שבנסיון לתקן רק יווצרו כפילויות מיותרות, אי לכך אני מעוניין לבטל את הגדרות הרשת, "לנקות את השולחן" ולהגדיר הכל מחדש. עם ההגדרה מחדש אני אסתדר, השאלה היא איך לבטל את ההגדרות הקיימות, כדי להגיע למצב שאין רשת בכלל? פשוט למחוק את כל הרכיבים המופיעים ב-My Network Places? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני מעוניין בקניית מערכת כזו .. אני רוצה המלצה על חברה" טובה " במחיר שיגיע עד 400 שיקל . ובעיקר אני מחפש ACCESS POINT טוב .
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני חדש פה אבל לא חדש במחשבים,יש לי רשת ביתית ואני רוצה לדעת איך אני עושה שאני יוכל להיסתכל במחשב של אחותי ואחותי תסתכל בקבצים של המחשב שלי? חשוב לציין שעל שני המחשבים פועלים על וינדוס XP המודם הו-בי פוקוס ראוטר 312+ ויש לי גם HUB.... תודה
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מעוניין לשתף קבצים ומדפסות במחשב שאני מתחבר אליו באמצעות VPN, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי איך עושים זאת. כמו"כ אם מישהו יוכל לומר אין מגדירים בראוטר אלחוטי שכל החיבורים הנכנסים יופנו למחשב מסויים והוא יטפל בהם (עבור ה VPN, כמובן). וכן, איך אפשר להגדיר VPN בחיבור ADSL שה ip משתנה בכל חיבור? תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש נתב חדש אשר יחליף את הנתב של הוט, אני כרגע משתמש בhotbox של הוט במהירות של 200 מגה. השימוש האינטסיבי היחידי יהיה סרימינג 4k לטלויזיה, מעבר לזה הדירה איננה גדולה ולגבי התקציב אני די גמיש, מעדיף שלא יעבור את ה800 שקל. חשבתי לרכוש את tp link archer c9 או את dlink ac2600, האם הם מומלצים? מה עדיף לצרכים שלי? תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי switcher שמחובר למודם motorola של הוט(כבלים) יש לי עוד שני מחשבים בבית שכל אחד מחובר באופן עצמאי ל switcher האינטרנט עובד מצויין אין שום בעיות... הבעיה היא שאני רוצה לשתף קבצים ומדפסת בין שני המחשבים ואני פשוט לא מצליח ניסיתי את כל מה שיכולתי דרך האשף של XP (בשני המחשבים יש מערכת XP) תודה לעוזרים... אם צריכים עוד פרטים אני אוסיף לפי הדרישה...
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
להפוך נתב br-6524n ל repeater ל siemens s2-141 ? רוצה להפוך את האדימאקס לריפיטר ניסיתי את היוניבירסל ריפריטר וכאשר אני מתחבר לאדימאקס ממחשב נייד אין אניטרנט בסימנז יש מה אני צריך לעשות ? הנה הרוטר http://tinyurl.com/edimax12 ולמה אני לא חד שיש הבדל במרחק של האות האלחוטית בין אדימאקס לסימנז? ואיך אני יכול להאריך את האות האלחוטית תודה
-
- 2 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
קיבלתי כתובת דואר אלקטרוני מהספקית אינטרנט שלי (נטויז'ן) , אבל אני לא יודע מה אני צריך להגדיר ב OUTLOOK, כדי שאני יוכל לקבל ולשלוח את הדואר דרך הכתובת הזאת. בינתיים אני משתמש רק בHOTMAIL. אם מישהו יודע מה אני צריך לעשות (לפני שאני מתקשר לנטויז'ן ומחכה שעה עד שיענו לי) אז בבקשה שיעזור.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מצד אחד זה טוב שהמחירים ירדו כל כך מצד שני, מה יהיה על הכבל של מד1? זה לא יחסום אותו לגמרי? אני בנטויז'ן (10 מגה), ואני מרגיש שבימים האחרונים הביצועים ירדו מאוד, למשל הורדות משרתים בחו"ל (real-debrid) לפני כמה ימים קובץ בודד היה יורד על המקסימום, היום אני צריך להוריד שישה קבצים בבת אחת כדי להשיג את מלוא המהירות. כנ"ל יוטיוב, אני כבר שנה שלא חויתי את בעיית ה buffering ועכשיו פתאום היא הופיעה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה כזאת יש לי את הראוטר NETGEAR DG834N היום קנינו את מתאם הרשת של Edimax ה EW-7718NU חיברתי את מתאם הרשת האלחוטי אל הנייד, Fujitsu Siemens דגם הESPERIMO Mobile V6535 התקנתי את התוכנה שמצורפת אליו , התחברתי לראוטר ,עכשיו הבעיה היא כזאת ,שמהירות הגלישה היא רק 54MB/S , ניסיתי לשחק אם ההגדרות השונות בתוכנה ,להתחבר דרך הWPS ,אך שום דבר לא עוזר ,החלטי לחבר את המתאם למחשב שלי שמחובר קוית לראוטר ,ניתקתי את כבל הרשת ,חיברתי את המתאם ,הגדרתי אותו פה הוא עובד במהירות של 130MB/S ,הראוטר מוגדר כראוי , במצב מוגדר לו לעבוד על ל270MB/S ,אין מצב כזה N לבד, יש רק מצב משולב ,הערוץ המוגדר הוא 6 מה הבעיה בדיוק ואיך לסדר אותה כך שאני יוכל להגיע אם המתאם במחשב הנייד למהירות המקסימלית ?
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לקוח 018 כבר כמה שנים, ורוצה לעבור לחבילות החדשות שלהם במסגרת הרפורמה באינטרנט. בשיחה איתם הבנתי שהם מציעים למתחברים לחבילות החדשות אפשרות לקנות נתב במחיר מוזל דרך באג (290 במקום 400) השאלה היא מה איכות הנתבים המוצעים, והאם ניתן למצוא טובים יותר או באיכות דומה במחיר זול יותר (כי באג הרי מלכתחילה לא ידועים במחירים שוברי שוק) שני הדגמים במבצע הם: Dlink DSL-6740U Kasda KW5212 VDSL (שזו חברה שלא שמעתי עליה בחיים) אם למישהו יצא להתנסות עם אחד מהם אשמח לשמוע. ראיתי כבר את הרשימה בNETCHEIF אבל אין שם שום ביקורת אלא רק רשימה של דגמים תואמים... זה לא אומר לי הרבה. אני צריך מודם שרכיב הנתב בו איכותי מספיק עבור סטרימינג באיכות גבוהה בWIFI. אשמח להמלצות.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-