רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המודם הזה בערך מהיום הראשון שהADSL הגיע לשוק... בעבר הפכתי אותו ל PRO, ובעזרת SWITCH היה לי אינטרנט בכל המחשבים בבית... הסויצ' הלך לעולמו והבאתי ראוטר של 3com עשיתי איפוס מלא למכשיר, והחזרתי אותו בחזרה למצב HOME (גם דרך הTELNET וגם דרך הממשק באקספלורר) כרגע אני מצליח להתחבר לאינטרנט רק כאשר המודם מחובר ישירות למחשב ואני מחייג בעזרת חייגן אבל אני לא מצליח לעשות שהוא יעבוד דרך הראוטר... יכול להיות שאיפסתי הגדרות במודם שלא הייתי צריך לאפס?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
במדריך שבאתר netcheif כתוב שצריך לשים בכתובת שרת ה DNS את ה IP של הראוטר שלי (מה שעשיתי ועובד), אבל במדריך שבאתר portforward כותבים לשים את הכתובת שהופיע קודם ב DNS כשמפעילים את ipconfig (אני מניח שבמקרה שלי זה אמור ליהיות שרת DNS של בזב"ל). עכשיו השאלה שלי היא מה צריך ליהיות (אם שתי הדרכים עובדות, אז איזו מהן עדיפה)? אני בסה"כ רוצה שהרשת שלי תהיה מוגדרת כמו שצריך אחת ולתמיד, ולהבא אני אזכור מה לעשות. [עריכה] הייתי גם רוצה לדעת איך לשמור על כתובת המייל לפני שאני מתנתק מ netvision. כמה צריך לשלם בשביל זה? והם פשוט שומרים את תיבת הדוא"ר אצליהם או שמנתבים את הדואר שמגיע לכתובת הישנה לתיבה החדשה שלי?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מחפש עזרה הראוטר שלי מתנתק linksys wrt54g v-5 frimware last updated למרות התקנת קשוחה אחרונה ואיתחול של ההגדרות הראוטר עדיין מתנתק גם בחיבור כבלים וחיבור adsl אשמח לעזרה בתודה-כספי
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
איזה שרתים הכי מומליצם מrapidshare מבחינת מהירו ויציבות כמובן?! תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
למי שזוכר את הדיון האחרון בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=299357.0 בקצרה, בדיון הקודם הייתה לי תשתית של הוט, וכדי שהנייד יכנס בצורה אלחוטית, הייתי חייב להגדיר בו כתובת איפי ידנית, כי בלעדיה לא הייתה מוקצת לו כתובת איפי ומקבל קישורית מוגבלת או חסרה (ומן הסתם לא היה אפשרי לגלוש). היום בבוקר עברתי לתשתית של בזק, ואיתה דווקא הכל עובד תקין! אחרי שעשיתי לראוטר hard reset והגדרתי אותו מחדש על ADSL, בצורה אלחוטית הכל עובד מצויין מבלי שאני אצטרך להגדיר איפי ידני, כמו שהיה קורה בתשתית של הוט. הבעיה מגיעה אחרי שעשיתי הצפנה לרשת :-\, את ההגדרות אתם יכולים לראות בתמונה שצירפתי. הסיסמה אגב, מורכבת מ-10 ספרות. הנייד מנסה להתחבר לרשת במשך 2 דקות, כשבסופם חלון ההתחברו…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, זה זמן רב יש לי בעיות בקיום שיחות שמע באינטרנט, בעיקר עם Skype, אפילו שמתי הודעה פה בפורום בנושא. יצרתי קשר עם Skype, והם הפנו אותי למספר בדיקות, גם בתוכנה עצמה וגם אתר אינטרנט חביב, שבודק את טיב קו האינטרנט למטרת שימוש ב - VoIP. כתובת האתר: http://myvoipspeed.visualware.com/ ביצעתי את הבדיקות, וכך גם החבר שלי מחו"ל איתו ניסיתי לדבר. אצלו הכל היה תקין, אצלי לא.... התוצאות שיצאו לי הן: download speed: 1.72kbps ( not high enough to support any kind of voice-over-ip conversation ) upload speed: 150kbps quality of service: 6% ( the connection is unable to produce a constant stream of data ) Jitter: 8875.4 ms ( too unpredictable to sustain a constant flow of data ). packa…
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר שתי רשתות ביחד כל אחת מהם נמצאת בבנין אחר והכבל בין שתי הרשתות יצא באורך של 106 מטרים ואין אפשרות לשים ראוטר או מתג באמצע הכבל. כשאני מנסה לחבר את הכבל למתג ולחבר את המחשבים ברשת המחשבים לא מצליחים להתחבר כשביררתי בקשר לבעיה זאת נודע לי שמקור הבעיה יכול להיות בגלל שאורך הכבל יותר מ-100 מטר ושישנו מכשיר שנקרא Reapeater אשר מגביר את האות אבל אני לא מוצא נכשיר כזה בשום חנות מחשבים שאני מכיר. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בפתרון בעיה זאת!!!
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
חיברתי בין שני מחשבים בWIFI בנתב SIEMENS SL2-141 והכל עבד טוב ויפה. משום מה אתמול התחילה לי בעיה בנייד והוא לא מוריד על יותר מ80-90 בטורנטים כשבמחשב הנייח אותו טורנט בדיוק שתי שניות אחרי/לפני הוא מוריד על 200-250 (כך שזאת לא בעיה של מחסור בסידרים)... ההגדרות של היוטורנט הן בדיוק אותן הגדרות מה שמוביל אותי לחשוב שאולי משהו בהגדרות הנתב התפקשש? הנייד מאוד קרוב לנתב (באותו חדר במרחק של פחות מ2 מטרים) כך שלא מאמין שהבעיה היא באות (שנראה חזק בנייד). בשני המחשבים אגב מדובר בXP PRO. הצעות, רעיונות, והערות יתקבלו בברכה.. תודה..
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אפשר ואיך אפשר להתחבר בעזרת ראוטר אלחוטי לרשתות אלחוטיות אחרות בדומה לכרטיסי רשת?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח את הפורט 6112 ואני לא מצליח ניסיתי בכל דרך אפשרית גם דרך האשף של הראוטר שעושה את זה לבד וגם ידנית.. גם אין לי שום פיירוול במחשב חוץ משל הוינדוס וכיביתי אותו גם. הינה תמונה: http://img139.imageshack.us/img139/1669/31560942tm9.jpg עשיתי מאפיינים על ה local area connection ורשום שם או 10.0.0.138 או 10.0.0.2 או 255.0.0.0 ניסיתי את שלושתם וגם לא עובד
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
לפני כחצי שעה הגדלתי את הרוחב פס שלי באינטרנט ואמרו לי לנתק את המודם ולחבר אותו לאחר 5 דקות. עשיתי את זה ועכשיו אני רוצה לבדוק אם הרוחב-פס שלי אכן גדל ולכן אני צריך תוכנה (לא מסובכת מדי) לבדיקת הרוחב-פס. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, איזה תשתית כבלים יש בתל אביב? תבל / מת"ב / ערוצי זהב? אני יודע שעכשיו הכל הוט, אבל אני צריך לדעת כדי להגדיר נכון חייגן, ואני לא רוצה לבדוק את זה דרך השירות לקוחות שלהם. תודה מראש 8)
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס לאתר torec.net ולא מצליח אם אני לוקח את המחשב לחבר ומנסה להיכנס אני כן מצליח כלומר הבעיה היא לא בהגדרות של המחשב כמו כן אין לי ראוטר אז לא יכול להיות שהוא מונע את הגישה מה כן יכול לגרום לזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
איך אפשר להחזיר את השליטה ברשתות האלחוטיות לווינדווז ולהמנע מההודעה הנ"ל ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני להקים רשת פשוטה קוית ל-2 מחשבים. כיום אני מחובר לאינטרנט adsl ע"י + MODEM\ROUTER ECI- 312 איך ניתן לממש רשת באמצעות הראוטר האם חוץ מ ETHERNET SWITCH צריך גם לתכנת את הראוטר ? אנא עזרתכם תודה
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי.. הגיע מחשב חדש, המחשב הישן יעבור לחדר אחר, יש אינטרנט ב ADSL של בזק בינלאומי 1.5M . איך אני יכול לחבר שני מחשבים בשני חדרים שונים לאותו חיבור אינטרנט ? מה הן האופציות שלי ? (אלחוטי, ראוטר (שאין לי מושג מה זה).. להעביר כבלים?) או בקיצור... מה האפשרויות. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מסכנרן את המייל של וואלה לאאוטלוק? תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם פתחתי שרת פרטי עכשיו הכול עובד טוב ויפה רק יש כמה בעיות שאני לא מבין אז הבעיות הם שאני יכול להיכנס למשחק ואחרים לא כשהם נכנסים הם מקבלים DC יש לי ראוטר וזה בטוח בגלל זה רציתי לדעת מה אפשר לעשות כדאי שאנשים יוכלו להיכנס ולשחק הראוטר שיש הוא מדגםTNN של בזק ולגבי IP קניתי אי פי קבוע בתשלום חודשי ככה שזאת לא הבעיה של מצב הIP אני מקווה שמשהו יעזור לי בזה אני כבר חודשיים מחפש מדריכים או משהו שיעזור לי תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה - יש לי 2 חיבורים נפרדים לאינטרנט בבית שלי. שניהם של HOT, אחד של 015 ואחד של 013. שני החיבורים הללו הם כבר שגרתיים, שניהם בקבע כבר בסביבות ה3 שנים(013 כבר 5...). שניהם חיבורים של חייגן כלומר מחייג לספק עם שם משתמש וסיסמה ע"מ להתחבר. _____________________________________________________________________ 013 ברק חבילה של 750KBS - מודם TEYRON מחובר בUSB. 015 זהב חבילה של 1.5MBS מודם THOMSON מחובר בכבל רשת. זה המצב הראשוני, אני התקנתי את הTHOMSON למחשב של ה013 והתחברתי ל013 והמהירות היא 1.5MBS כלומר קצב הורדה של 200-210KBS! כל זאת ואני מחובר דרך ברק עם המודם THOMSON. לקחתי את המודם TEYRON ושמתי במחשב השני והתחברתי ל015 ושם לעומת זאת המהירות פחתה ל750KBS גם כן בש…
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום החלטנו להפוך את הבית לאלחוטי אז אנחנו צריכים לקנות ראוטר, ומכיוון שאין לי מושג בתחום הזה אני צריך את עזרתכם, אז בבקשה תמליצו לי על ראוטר, נגיד עד 300 שקל אגב בבית יש 2 קומות אומנם אין קורות בטון או דברים שיותר מדי חוסמים אבל עדין 2 קומות... בין המחשבים עד עכשיו היה כבל שעבר, וד"א את המודם אני מחבר לראוטר?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי מחשב קיים ורציתי לחבר אותו למחשב ישן בעזרת כרטיסי רשת אלחוטיים זולים ופשוטים, האם אפשר לעשות זאת? או שאהיה חייב לחבר אותם לנתב? אם לא אלחוטי אז אפשר לפחות בעזרת כבל רשת לחבר אותם ללא נתב?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני משתמש בראוטר מסוג BR6104 של חברת Edimax ואני ממש לא מרוצה מהביצועים שלו; תעבורת הנתונים בתוך הרשת הפנימית איטית להחריד, לאחר שימוש בתוכנה לשיתוף קבצים הוא הופך איטי מאוד בכל תעבודה שהיא, ממשק שממש לוקח את הזמן עד שהוא עולה ורק ריסט שלו (וניתוק מהרשת) מסדר (זמנית) את הבעיה. זהו הנתב השני מאותו סוג שאני משתמש בו ושמתי לב שה"מאפיינים" הללו היו קיימים בשניהם. נמאס לי והחלטתי לעבור למשהו יותר איכותי. אני מוכן להוציא עד 500 שח. אני מבולבל מכל הדגמים של החברות השונות, יש אחד ספציפי שכדאי לי לרכוש? למרות שכרגע כל ארבעת המחשבים שלי מרושתים, ההעדפה שלי היא לנתב אלחוטי (שמן הסתם יכיל גם יציאות חוטיות).
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום.. חבר שלי קונה בעזרת השם מחשב נייד, המחשב נייד לא מגיע עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה ולכן הוא צריך לקנות חדש אבל שיתאים למרחק די רחוק מכיוון שהוא מתחבר דרך הראוטר שלי והוא גר בערך 70 מטר מהטווח של הראטר שלי לבית שלו אולי טיפה אפילו, לא יודע במדויק. לקחתי את המחשב נייד שלי אליו עם הכרטיס רשת אלחוטי שלי (גם לא מובנה במחשב נייד) ולי יש 54mb ולא קלט כלום. אני לא מבין גדול בזה ואני לא יודע אם קיים לטווח יותר רחוק אבקש את עזרתכם, מבקש במחיר הכי נמוך שקיים. תודה רבה מראש לעוזרים ומצטער על החפירה
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ישר לשאלה: למה כשאני מעלה קובץ (לראפיד שייר לרוב - במהירות מקסימלית שלי) ובאותו זמן גולש באינטרנט, הגלישה איטית מאוד, הרי גלישה באינטרנט היא download (לא?)? אם אני מוריד קובץ (מראפיד שייר) אז הקובץ יורד במהירות מקסימלית(180KBPS) של החיבור שלי וה-upload איטי נורא - 2KBPS (מקס': 17KBPS), למה זה ככה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
בוקר טוב לאחי יש מחשב נייד של TOSHIBA והוא גר בדירה נפרדת עם שכנים. הוא היה מתחבר לאינטרנט אלחוטי לאחד השכנים שגרו איתו והכל היה בסדר. עכשיו,השכן החליט לעבור דירה ואחי נאלץ להיתחבר לאנשים שהוא לא מכיר כאילו זה מוצא לו רשתות מסביב עם סיגנל טוב וטוב מאוד אבל מאז הוא לא מצליח להיכנס לשום אתר באינטרנט והקטע הכי מוזר זה שהוא כן יכול להיתחבר ל ICQ למשל ... עכשיו ידוע שהשכן שגר איתו פעם היה משנה לאחי הגדרות בנייד כדי שהוא היתחבר רק אליו אז אולי הוא זה שגרם לבעיה.. מה אפשר לנסות כדי לפתור את הבעיה חוץ מפורמט? {זה לא קשור לוירוס או משהו בסיגנון כי זה קרה בדיוק אחרי שהשכן שלו עזב והרי אליו הוא היה מתחבר בלי בעיה...} מאוד מודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-