רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הייתי בבזק והכל עבד סבבה. עברתי לבאנדל של נטויז'ן וקיבלתי מהם ראוטר ויש לי בעיה מוזרה מאוד. בלפטופ מתנתק לי האינטרנט כל 5-10 דקות. (משולש צהוב - אין אינטרנט) במחשב אחר הכל עובד מצויין באותו זמן. אם אני מחזיר את הראוטר של בזק, אין ניתוקים בכלל. מה שמוזר שהניתוקים קורים רק עם הראוטר של נטויז'ן ורק במחשב ספציפי. מה שעשיתי: עדכון דריברים + BIOS לנייד IP קבוע לנייד עדיין זה לא עוזר. מה דעתכם, איך ניתן לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תשתית כבלים 12 מגה, והספק אינטרנט שלי הוא אקסופון (018). התחברתי לפני יומיים, ומהרגע הראשון אני סובל מ-2 בעיות: 1. החיבור מתנתק, ואני חייב להתחבר שוב באמצעות החייגן ידנית (לא עושה redial המניאק). מבחינת מ"ה כאילו המחשב עדיין מחובר לאינטרנט. 2. בביצוע פינג מול שרת כלשהו כמו ynet או גוגל, אני רואה שמדי פעם יש לי timeout, בערך 3-5 אחוז מהסה"כ (כמה עשרות פאקטות ששלחתי). בשיחה עם אקסופון או עם הכבלים כמובן שהכל תקין מהצד שלהם, כבר הייתי במעקב 24 שעות וכו'. כלום לא עוזר. כל אחד מפנה לשני. בשיחה האחרונה עם אקסופון המליצו לי לחבר ראוטר אלחוטי וזה יעזור להתגבר על הניתוקים. יש למישהו רעיון מה גורם לבעיה? יכול להיות משהו במחשב? המודם ד"א זה מודם Arris של הכבלים, מ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר ומודם. המודם והראוטר עובדים בצורה תקינה וגם במחשבים הניידים שמתחברים אל הרשת האינטרנט עובד. הבעיה היא במחשב המארח, אני בד"כ לא מכבה אותו ומשאיר אותו פתוח בלילות. הלילה כנראה הייתה הפסקת חשמל או משהו אחר שגרם לו להתכבות ולהידלק מחדש. כשניסיתי לגלוש באינטרנט ראיתי שהוא לא עובד. ניסיתי להיכנס לממשק רשת של הנתב, והוא לא נכנס אליו. תודה לעוזרים... *עריכה* ניסיתי לבדוק את הIP של המחשב המארח ולפי הIPCONFIG זה לא מה שאמור להתקבל (192.168.0....) וגם לא מופיע DEFAULT GATEWAY
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אוקיי הגדרתי איי.פי סטטי הכל הלך טוב והצלחתי לפתוח את הביטקומט אבל עכשיו משום מה לא מתחבר לי לאינטנרט מהמחשב בו הגדרתי את האייפי , ז''א הוא מתחבר לאייסיקיו לביטקומט ומראה לי שהכל תקין , אבל כשאני מנסה לפתוח את הדפדפן הוא לא מעלה את עמוד הבית (גוגל)
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אם אני מבצע בדיקת מהירות אינרנט מהאתר התפעולי של בזק אני מקבל תוצאה נורמלית של מהירת האינרנט שלי, אבל האינרנט שלי זז לאט ! יש לי 2 מחשבים בבית, באחד מותקן IE6 ובשני FF3 (המחשב שממנו נכתבת ההודעה), הבעיה נמצאת רק במחשב השני. חשבתי לפתוח פורטים של הפיירפוקס אבל לא מצאתי ברשת את הפורטים, מישהו יודע אותם ? או אולי פיתרון אחר שיעזור ? מיותר לציין שהמחשב נקי מרוגולות ווירוסים ומאובטח בNOD 32 מעודכן.
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אז כככה...אני מתכנן לקנות מחשב משהו פגז...יעני אני מקשיע איזה 7000 שקל ואני באמת רוצה שתעזרו לי....התכנון של אבא שלי היה שיהיה רשת עם חוטים ושכנעתי אותו לרשת אלחוטית... אז זה מה שאני צריך: - אני צריך שתגידו לי בדיוק מה צריך כדי להקים רשת (כלומר את כל האביזרים-כמו נתב כרטיס רשת וכו') -ובאמת אם אפשר מדריך טובבב מאוד אוו שמישהו תותח יסביר לי איך בדיוק מקימים רשת ומגדירים אותה.... באמתתת מי שיכול לעזור לי אני יודה לו מאוד............צ'אוווווווווווווווווו
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אז ככה, לפי בזק סטור מגיע לי מודם-קאוטר נתב אלחוטי... וכמובן בתנאי שאני מחזיר את הישן.. עכשיו הציעו לי שני דגמים האחד של סימסנס Sl2 141 והשני הוא אסוס Am 604g עכשיו 1. איזה מהם מומלץ יותר? 2. והמודמים האלו הם נתבים.. ולא אמורה להיות לי בעיה לחבר את המודם הנבחר לנתב שקיים אצלי היום נכון? 3. האם אני ארגיש בהבדל מסויים מבחינת "הביצועים" בין האזטק 600E שיש לי היום לבין המודם הנ"ל 4. איך אני שם סיסמא לרשת והכל.. ומונע מאנשים "לגנוב" לי אינטרנט? בתודה, דור.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית שעשיתי לפי המדריך פה בסטיקי המדפסת נמצאת במחשב השני ולפעמים אני צריך להדפיס משהו, איך אני שולח הדפסה מהמחשב שלי למדפסת שבמחשב השני? ואיך אני מעביר קבצים בין המחשבים?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מתכוון בלי להדליק את המודם מחדש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש דרך לקרוא את הפרוטוקולים היוצאים מתוכנות לרשת?אני מתכוון לראות ממש את תעבורת המידע. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר לתשתית הוט 100MB ועד שלשום הייתי מנוי של ספקית האינטרנט הוטנט לפני זה לא היו לי שום בעיות מיוחדות עם האינטרנט בשבוע האחרון התחלתי לחוות קפיצות פינג מטורפות בעיקר במשחקי רשת(בכולם) ואני משחק לא מעט הרצתי בדיקות CMD שאכן מאמתות את הבעיה הן לשרתים בארץ והן לשרתים בחול כפי שתוכלו לראות בתמונות החלטתי לעבור לספקית בזקבינאלומי בעקבות המלצות ובדיקות שערכתי שייתכן וישנה בעיה בספקית פינג לשרתי גוגל DE ולוואלה ישראל אך להפתעתי גם לאחר המעבר לבזקבינאלומי קפיצות הפינג ממשיכות כרגיל התחלתי להתמקד יותר בבעיה וגיליתי שהדבר קורה בכלל המחשבים אשר מחוברים לרשת בצורה אלחוטית אך לא קורה במחשבים שמחוברים בצורה חוטית חשוב לציין כי החלפתי מס' כרטיסי רשת אלחוטת…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול איך אני עושה ריקונקט לאינטרנט עם נתב אינטרנט מסוג Edimax והאם אני צריך לעשות את הריקונקט דווקא מהמחשב המארח או שזה אפשרי מהמחשב האורח... תודה לעוזרים! נ.ב מישו התחיל להסביר לי איך עושים ריקונקט במצב הזה הוא אמר לי בדפדפן אני צריך לרשום את את האייפי של default gateway ואז אנטר אבל משום מה הופיע לי דף לבן AKA שגיאה 404 בלה בלה.
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
האם אפשר ב- outlook express של Xפ ו- microsoft mail משני מחשבים שונים ברשת להשתמש באותו קובץ mail על מנת שמיילים נכנסים ניתן יהיה לראות בשני המחשבים
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הסתבכתי. אני צריך להשתמש במחשב שלי כשרת על מנת להעלות לקבצים לאינטרנט ככתובת אינטרנט. הורדתי את Apache HTTP Server ואמרו לי שצריך להגדיר שם איפשהו את התיקיה שאני רוצה לאכסן את הקבצים שאני רוצה להעלות. בשורה התחתונה הסתבכתי עם המון אותיות גדולות באנגלית והוראות שאני לא מבין ולא הצלחתי לעשות כלום. אני די ניוב בכל התחום הזה, אז אולי מישהו יכול להסביר לי. אולי יש תוכנה יותר פשוטה מ-Apache, או דרך פשוטה לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
דיסקי my cloud של WD מגיעים עם יציאת רשת 1G ומתחברים ישירות לראוטר. אין להם חיבור למחשב. בראוטר שקיים אצלי היום יש יציאות 10/100 בלבד. לאחר שיחה לא סימפתית עם בזק וויתרתי על האפשרות לשדרג אותו ( "מה זה ג'יגהביט? יש לנו רק חבילות של 100 מגה" וגם "כן, היציאה שלו יכולה להעביר בכל מהירות שתתחבר לחבילה" ובאמת שהתאמצתי להסביר להם ) השאלה שלי היא האם ההצהרה הבאה היא נכונה: המוצר הבא ( בתכנון ) יתחבר לראוטר מפתחה אחת, למחשב שלי בפתחה שנייה ולכונן בפתחה שלישית בלי הגדרה כלשהי. http://ksp.co.il/?uin=21972 בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 750 זאת אומרת שהמהירות הורדה הכי גבוהה שאני משיג זה 96 עכשיו הסיפור מתחיל... יש לי בעיה שהאינטרנט מתנתק(לא בדיוק מתנתק) מעצמו ואז שאני לוחץ על האייקון של האינטרנט(שני המחשבים המהבהבים) הוא קופץ ונסגר והדרך היחידה שלי להתחבר מחדש ולהמשיך לגלוש היא לכבות את המחשב.... עכשיו בגלל זה שאני מוריד מהאינטרנט קבצים גדולים זה עושה בעיות לכן הורדתי את DAP (ניהול הורדות) באמצע הורדה של סרט פתאום האינטרנט התנתק לי אחרי 100 מגה שהוא הוריד אותם במהירות 45 ואז סתם לחצתי RESUME DOWNLOAD ופתאום אני רואה מהירות הורדה 6000 KB /S זה המשיך ככה איזה 15 שניות והתכבה שוב ואז עשיתי שוב שימישיך הורדה ושוב ככה במשך 15 שניות והתנתק ואז ראיתי שבמהירות כזאת אני מוריד סרטי תוך כמה דקות והמש…
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
נגמר לי המבצע הנוכחי ועכשיו מנסים להעביר אותי לספק+תשתית של 100MB ב-120 שח דרך בזק. עד היום הייתי ב-110 שח לבזק ו-40 שח לבזק בינלאומי. טפו טפו עובד יחסית בסדר. האם גם בזק בסדר בתור ספק או שישנם חבלי לידה כלשהם?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום יש לי חיבור כבלים של 30 מיגה אני מחובר ללא חייגן שאני מחובר למודם כשהמודם BRIDGE וחייגן על המחשב או חייגן בראוטר אני מקבל 30 מיגה אבל שאני מחובר והחיוג נעשה דרך הוט (mpls) אני מקבל רק 10 מיגה בדיוק !!! צריך לקחת בחשבון שלפני ששדרגתי הייתי על מהירות 10 מיגה ולשאלה הצפויה למה אני בוחר בmpls ולא בחייגן בתוך הראוטר היא שיש לי ניתוקים רבים והוט ב014 מאשרים שחיבור 30 מיגה ללא mpls גורם לניתוקים אני לא יודע מה לעשות 4 חודשיםאני משלם 30 מיגה ולא יכול להנות מזה כי אני נחתך ל 10 מיגה למישהו יש הסבר !!! ב014 טוענים שהתקלה של הוט והוט טוענים שהתקלה ב 014 ממש מפתיע
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד שמתחבר לאינטרנט דרך הסטיק של סלקום. השאלה עם אני יכול להתחבר לאינטרנט של המחשב דרך האייפון בצורה אלחוטית ? תודה מראש טל
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני עובד באזור תעשייה בקיסריה, בשמירה במקום העבודה אני קולט רק רשתות מאובטחות באזור תעשיה יש גם רשתות ציבוריות, אבל אני לא מצליח לקלוט אותם מהעבודה אני חייב אינטרנט גם בעבודה כמה עולה חיבור לאינטרנט אלחוטי? או שאולי יש אופציות אחרות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
נתב אלחוטי שישמש בתור כרטיס רשת אלחוטי??? האם זה אפשרי דגמה בנתב של לינקסיס RT54G???
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שאני בטוח דפדפן אחד אני לא מצליח להוריד יותר מ2 דברים ביחד.איך אני פותר את זה? שאני פותח דפדפן נוסף אני יכול שוב רק עוד 2 מקס' זה בטוח משהו בהגדרה..
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הי, אני משוטט באתרים שונים במטרה למצוא נתב אלחוטי המתאים לצרכים שלי, הלכתי קצת לאיבוד :s05: ואשמח לקבל עזרה. אני מחובר דרך הכבלים, רוחב פס 1.5 מגה. (אין לי צורך בהורדות כבדות). אין לי ידע רחב ברשתות תקשורת ולכן אני מעדיף מכשיר פשוט וקל לתפעול. טווח המחירים שאני מחפש הוא 200-300 ש"ח. המספר המקסימלי של מחשבים מחוברים הוא 2. אשמח לקבל המלצה על מכשיר (חברה ו/או חנות) המתאים ביותר לדעתך. בתודה מראש אורי
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-