רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
ראיתי בכמה מקומות שחלק מהקונקטרים נמכרים עם פלסטיק קטן שמסדרים עליו את הגידים לפני ואז מכניסים אותו פנימה. אבל לחלק מהקונקטרים אין בזה. יש יתרון לשימוש באינסרט הזה? אודה להסבר.
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אחותי כל הזמן טוענת סרטים במגהוידאו במקום להוריד נורמלי ולראות נורמלי... הבעיה שזה גונב מרוחב הפס יותר מדי בצורה שמרגישים.. יש דרך לחסום משם צפיה? חשבתי אולי דרך הקוקיז - אחרי 72 דקות יש לאתר חסימה אולי יש דרך להאריך את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אבא שלי במשרד שלו רוצה לחסום את האינטרנט לעובדים מסוימים שיכלו רק לבדוק איימיל ולא לגלוש באינטרנט עכשיו ההיגיון שלי אמר לי שהדרך הכי פשוטה לעשות את זה זה בטח לחסום את פורט 80 ואז לא יהיה אינטנרנט מה הדרך הכי פשוטה לעשות את זה? או יש דרך אחרת לחסום את האיטנרנט ולאפשר רק איימיל
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח מאוד לעזרה בעניין מסויים. אני חי בקיבוץ ושייך לרשת שלו. לקיבוץ יש דיל כזה או אחר עם בזק בינלאומי כך שאני לא יכול לפנות אליהם ישירות ותלוי בחסדיהם של האחראים לעניין האינטרנט בקיבוץ. לאחר חודש נקי וסביר עם לטנסי נורמלי של 120-180, במהלך השבוע האחרון הוא קפץ ל 1500. בדקתי את הראוטר, חיבורים, ריסטים וכו'. הכל תקין. אני מצרף את ה TRACERT לשרת שלהם אשמח מאוד לעזרה בפענוח שלו והיכן בעצם הבעיה. Tracing route to 195.12.235.10 over a maximum of 30 hops 1 1 ms 1 ms 1 ms 192.168.1.1 2 2 ms 1 ms 1 ms 172.21.0.3 3 2 ms * 2 ms bzq-179-66-35.static.bezeqint.net [212.179.66.35] 4 2 ms 2 ms 2 ms 192.168.201.254 5 * * * Request timed out. 6 …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית והמודם היה ADSL דרך USB, הוא עבר יפה עד שיום אחד הפסיקה אפשרות הגלישה באינטרנט במחשב המרוחק, אחרי שהרבה אנשים ניסו לעזור לי בהגדרות הרשת (ניסינו הכל כולל הכל) בזק פתרו את הבעיה, איך תשאלו? מתברר שמודם USB פשוט לא תומך נתמך טוב ברשת ביתית פשוטה בין שני מחשבים, הם מחליפים בחינם למודם אחר, שמתחבר דרך כרטיס רשת (שאותו צריך לקנות) והפלא ופלא, יש אינטרנט בשני המחשבים. מה שהיה מוזר בהתחלה הוא שהמודם עבד טוב חודש ואז הפסיק, כלומר הוא המשיך לעבוד דרך השרת אבל לא דרך המחשב השני. אני יודע שיש הרבה גולשים שנתקלים בבעיה ולא ראיתי פתרון בשום מקום אז בבקשה. בברכה
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
תגידו אני היחיד שנתקל בזה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לאחרונה הלייטנסי שלי (הפינג) הוא מעל ל 200 מילישניות כמעט לכל סרבר באירופה. ישנם עוד משתמשים אשר חווים את התופעה הזו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאשרים? שוללים? נראה שאני לא היחיד. טוב שיש אקאונט גיבוי ב CCC.
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד לMCSA באופן עצמאי. אשמח אם תוכלו להפנות אותי לחומר למידה וכד' תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי אתרים טובים או מקומות שאני יכול ללמוד מהם ולהרחיב את הידע על רשתות, אינטרנט ,מחשבים וחכדומה???? רצוי בעברית...?????? תודה רבה....
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום אני עומד להשתחרר בקרוב מהצבא, ומעוניין ללמוד ניהול רשתות. 1. האם מומלץ ללמוד MCSA או לעבור מיד לMCITP? כמו כן מה לגבי CCNA? 2. איזה מקום טוב יש ללמוד באזור ת"א - מרכז? ההתלבטות הספציפית שלי היא בין מכללת סלע לבין ג'ון ברייס, אולם כמובן אשמח לשמוע המלצות על מקומות נוספים. 3. האם יש דרישה למוסמכים בתחום? לאחרונה אני מזהה "בום" בהצעות הלימודים בתחום והדבר מדאיג משום שהוא עלול להוביל להצפת השוק בעובדים בתחום. יש לחשש שלי הצדקה? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעכשיו ניתן לצרוב גרסאות לינוקס ל- WRT54Gv5 ללא חומרה מיוחדת!!! http://www.linksysinfo.org/modules.php?name=News&file=article&sid=545 בפועל קיימות מעט מאד גרסאות לינוקס מספיק קטנות שיכולות להכנס לזכרון הקטן של ה- WRT54Gv5, כמו למשל גרסת המיני של DD-WRT
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום ראיתי פה פעם מדריך איך לקחת ראוטר אלחוטי ולגרום שהוא יקלוט מראוטר אחר וישלח למחשבים אחרים ועל ידי זה לגרום להארכת הטווח של הראוטר שמחובר לאינטרנט. אפשר לקבל לינק?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
בניתי אתר חדש ב-wix פרימיום. הבעיה היא שבגוגל זה עדיין מקשר לעמוד index.html כאשר בוויקס זה משהו אחר. לכן הלינק שבור. מישהו יודע מה עושים? חייבים לחכות שיסתדר מעצמו אולי?
-
חושב לרכוש את הראוטר הזה? מישהו מכיר אותו? אמין? יוכל לשדר מעבר לקיר ממ"ד? תודה!!!
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
לצערי גם בנתב הזה במקום לקבל את המהירות שלי שהיא 16 מגה, אני מקבל לרוב 10 מגה... מה יהיה? כ"כ מסובך לספק חיבור תקין ב L2TP ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחדשתי בראוטר הנ"ל , משום מה, הוא עובד באופן לא יציב ודורש איפוס לאחר שהוא קורס. הקריסה באה לידי ביטוי בכך שאינטרנט נופל, ואין אפשרות לגלוש. אולי הבעיה היא במודם הקצת מיושן שמסרב לעבוד עם הראוטר החדש, אבל אני מסרב להחליף אותו - אלקטל ספיד טאצ' (5 נורות) עם הראוטר הישן - הכל עובד יציב. דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי את הראוטר הזה כבר 5 שנים. למען האמת, אולי התעסקתי איתו פעמיים מאז ההגדרה. עשה עבודה מעולה, כולל קליטה מלאה בבית וגם בממ"ד. לאחרונה מזה כחודש התחילו לי המון ניתוקים, במיוחד במחשבים הנמצאים יחסית רחוק ממנו. חשבתי שזה אולי התשתית או הספק. הרצתי את כל הבדיקות לבד, ואז גם הייתי איתם בטלפון (נטוויזון והוט) אבל לא התגלו בעיות. החלטתי לאפס את הראוטר וכך עשיתי. שמרתי את ההגדרות ואיפסתי אותו לגמרי (גם דרך העמוד של הנתב וגם עם כפתור הריסט אחרי זה). אחרי האתחול העלתי את ההגדרות (הכל נשמר למען האמת) ואפילו עדכנתי גרסה (מ-2.2 ל- 4.2, פשוט לא הצלחתי לעדכן למשהו יותר עדכני מזה). כרגכ אחרי כל המאמץ יש לי עדיין ניתוקים באזורים יחסית רחוקים בבית, מה גם שלפעמים המהירות ממש …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן להזמין מחשב נייד ונתב ליקסיס WRT54GL. היות ומהירות הגלישה שלי היא לא משהו (1.5 אבל לפעמים קמת איטי), רציתי לדעת אם גלישה דרך מודם מחובר לנתב יאט עוד את המהירות, לפי נסיונכם? כמה שאלות לגבי קביעת IP סטאטי ופיירוול דרך נתב: במידה ואני קובע IP סטאטי צריך לשים את הנתב על DHCP DISABLED לא? לגבי הפיירוול, מוטב להפעיל את זה של הנתב (אבל אפליקציות מסוימות דורשות לבטל את BLOCK ANONYMOUS REQUESTS וכו'...?) או אפשר להסתפק באחד שמותקן על המחשבים, או שניהם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום! אז ככה,אני מחובר עם שתי מחשבים אני מחובר עם חיבור קווי לראוטר והשני עם מתאם אלחוטי של בזק,הבעיה התחילה מאז שחיברתי את המחשב ההוא לא הבנתי מה הקטע שרק מתי שהמתאם מחובר עם המחשב השני זה קורה,פעם בכמה זמן למטה בצד שמאל יש לי אייקון של מייבא כתובת רשת לכמה שניות ואז נעלם(בזמן שזה קורה האינטרנט מנותק),דיברתי עם בזק אמרו לי להגדיל את טווח ה IP לשים על 10.0.0.30 ,כרגע שמתי רק במחשב של המתאם אלחוטי על 10.0.0.25,ובראוטר במחשב שלי על 10.0.0.26 האם ככה זה בסדר? אמרו לי גם להחליף ראוטר זה קשור?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד מהם מחובר לאינטרנט, ברצוני לחבר את המחשב השני גם כן לאינטרנט אך גם לשתף קבצים (אמרו לי שאני צריך כבל מוצלב) בין שני המחשבים האם יש פתרונות אחרים חוץ מהכבל המוצלב - כבל רשת
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
האם מומלץ לכבות את המודם והראוטר שלי בלילות בזמן שהמחשב כבוי וכשאני ישן? ראוטר: TP-LINK WR841N, ומודם של מוטורולה. אני נמצא בהוט. משום מה כשאני נוגע בראוטר הוא די חם.
-
- 14 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
היי יש לי את המודם terayon tj 715 בטח כולכם מכירים אחלה מודם ממש אוהב אותו אבל אם זה אפשרי אני רוצה להחליפו למודם שהוא גם ראוטר ככה אני ייצור רשת בבית בלי בעיות אז בקיצור יש לחברת הכבלים מודם טוב ולא זבלה שהוא גם ראוטר? תודה לכל העוזרים
-
- 40 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
מי שנמצא בכבלים ללא חייגן וניסה להחליף IP , ה REPAIR ב XP לא תמיד עובד כתבתי משהו קטן שמחליף ב 99% את ה IP מי שרוצה לנסות מוזמן הוא יעבוד רק אם קוראים להתקן רשת local area connection אם לא אז צריך לשנות את השם בסקריפט לשם שרשום [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
טוב אז אחרי המון בירורים לבד ומחקרים ו 3 פירמוטים עד שעליתי על הבעיה רציתי לשתף אותכם במשו שמאט לכול משתמשי הויינדוס את הדפדפן איטרנט כולל מהירות גלישה במחשב באופן מוחלט ! אז נתחיל ... שם הקובץ שהתקנתם במחשב או שווינדוס 10 עצמו התקין לכם בלי שתשימו לב בעדכונים אוטומטיים נקרא : Adobe Flash Playe - או - adobe flash player security - או - adobe flash player system טוב אחרי המון בדיקות אם ההתקנה של אחד מהם והסרה מהלוח בקרה כולל בעדכוני מערכת של הווינדוס הסרתי והתקנתי תתפלאו , שזה מותקן אני מקבל בכול הדפדפנים שלי אם זה אקספלורר + פיירפוקס + גוגל כרום , מקבל בשלושתם שזה מותקן 70 עד 90 מגה !! עכשיו אני בהוט תשתית 200 מגה ספק 200 הוט נט . מוזר שאני מקבל…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-