עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום! בביתי שתי קומות, הראוטר האלחוטי של הוט נמצא בקומה העליונה ובקומה התחתונה יש קליטה רק ליד המדרגות. אני רוצה לקלוט גם בשאר הקומה התחתונה וחשבתי להרחיב את טווח הקליטה עם המכשיר הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6894&perur=2&t=10&c=281 אני מחפש מכשיר שיהיה כמה שיותר פשוט להתקנה (ועדיין איכותי), זה נראה לי הכי מתאים. האם הוא יעבוד בצורה טובה עם הראוטר של הוט? http://www.hot.net.il/heb/customerservice/equipment/hotreshet/article,64.aspx האם הוא פשוט להתקנה? תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ozwrx,

שלום לכולם יש לי את המחשב הזה: מעבד Intel P-D Dual Core 2.66GHz 805 * לוח אם מתקדם INTEL GRANT COUNTY 2 * כרטיס מסך ATI X300 תומך PCI-X מובנה על הלוח * חבילת זכרון מהיר DDR2 בנפח 512MB במהירות 667MHz * דיסק קשיח בנפח 80G SATAII + צורב DVDRW Dual layer X 16 כולל מקלדת ועכבר אופטי ומארז 450 וואט כרטיס רשת מובנה.. יש לי עוד כרטיס רשת של 3C0M משהו טוב PCI עכשיו השאלה שלי האם כדאי לחבר את האינטרנט לכרטיס הרשת המובנה שעל הלוח או האם כדאי להרכיב את הכרטיס רשת 3COM שלי בחיבור ה PCI שעל הלוח אני רוצה כמה שפחות להכביד על המחשב ושהוא יעבוד כמה שיותר טוב מהר ויעיל יעצו לי בבקשה מה לעשות? להרכיב או לא? והסבר בבקשה למה?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  3. Started by Lmagus,

עד היום הייתי בנטוויז'ן, עכשיו פתחתי חשבון בבזק רק כדי לנסות איך זה. ושמתי לב שבבזק יש פינגים יותר גבוהיים לחו"ל מאשר בנטוויז'ן אבל כל השאר די אותו דבר. ראיתי פה בפורום שיש בבזק בעיות, עכשיו כשאני גולש דרך בזק אני מקבל 300 פינג ליאו ולגוגל. אז מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  4. יש לי ראוטר ישן ADSL של 3com בן לפחות 7 שנים. אליו מחוברים 4 מחשבים + wifi למכשירים אחרים. אני מחובר באינטרנט דרך בזק + בב"ל ב 15 MB עם מודם קטן של בזק שמחובר לראוטר. הראוטר עובד מצויין. שדרגתי לחבילה של TOP40 - עד 40MB גלישה, של בזק וכמובן שאני חייב להתאים את הציוד. חלופה א': להשכיר ראוטר/מודם של בזק בעלות 10 ש"ח לחודש. ולחבר אותו בברידג' כמודם בלבד לראוטר הישן. חלופה ב': לחפש ולקנות כבר ראוטר חדש עם מודם VDSL/VDSLL2 . מה הייתם ממליצים? תודה על כל עזרה!

5. Started by clown,

התחדשתי בלפטופ עם כרטיס רשת 4965AGN ואני צריך ראוטר. יש טעם להשקיע בראוטר שכזה? שמתי לב שהם יקרים. תודה.

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  6. Started by ygoldgold,

הייתי מחובר לתשתית הוט 12MB + בזק בינלאומי - ללא חייגן. והשתמשתי במודם של הוט שחובר לראוטר שלי Cisco WRT-120N הכל היה בסדר. עכשיו השתדרגתי להוט 100MB + הוטנט - ללא חייגן. בא הטכנאי. העיף לי את הראוטר. שם את ה-HOTBOX שמשמש כראוטר. נגיד שלא מעניין אותי חיבור אלחוטי כרגע. מה הקונפיגורציה הכי נכונה ? להתקשר להוט שיהפכו לי את HOTBOX למודם ? זה כדאי ? למה ? להישאר ככה ? הראוטר של הcisco בכלל תומך בקצבים הגבוהים ? ואם כן מעניין אותי חיבור אלחוטי. מה לעשות ? (תודה, וסליחה על החפירות בשאלות)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אפשרי? אני מחובר לראוטר של אורנג' שממנו אני מקבל גם אינטרנט. אבל אני רוצה להישאר עדיין ברשת אבל להשתמש באינטרנט מהאלחוטי ולא מהSMARTBOX. איך עושים את זה?

8. Started by jorgito,

אני לא בטוח אם הנושא קשור דווקא לכאן או לאיזור תוכנה אבל בכל זאת אני אשאל אם מישהו מכיר תוכנה נורמלית להתחברות באלחוטי? ה WZC של WINXP פשוט חרא של דבר כל הזמן מתנתק ולא יודע להתחבר חזרה כמו שצריך אז רציתי לדעת אם מישהו יודע על משהו יותר טוב (התוכנה שבאה עם האנטנה מעפנה גם היא...) יש לי חבר שיש לו את התכנת ניהול אלחוטי של אינטל שהיא סבבה אבל זה עובד רק עם כרטיס אלחוטי של אינטל... אז מי שיודע שימליץ בבקשה

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  9. Started by M16,

שלום אני היתי רוצה לדעת אם אפשר להתחבר לאינטרנט מהיר אם מודם קנוי מחנות דרך חשבון אינטרנט רגיל. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by y4niv,

שלום, יש לי מכשיר אנדרואיד לטלוויזיה ורציתי לשאול האם יש אפליקציה או דרך כלשהי שאני אוכל להתחבר אל השרת שלי ולנגן סרטים שנמצאים על השרת ? תודה.

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  11. חיברתי שני מחשבים דרך רשת ביתית (פשוט חיבור ethernet רגיל) למחשב אחד אני מצליח להכנס, לראות ולשתף את המדפסת ומהמחשב השני אני מקבל הודעת שגיאה שכנראה שאין לי permission להתחבר. איך אני מסדר permission מהמחשב השני?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by xpepx,

ערב טוב, אני אשמח לעזרה. אני מעוניין להתחבר למחשב מרוחק - הוא כמובן מחובר לרשת האינטרנט. אין לו IP קבוע - איזה שירות מומלץ לכתובת קבועה חינמית? ואיזו תוכנה מאפשרת חיבור למחשב מרוחק? איך אפשר לאבטח אותו שלא כל אחד יוכל להתחבר לאותו מחשב? המחשב הנ"ל מחובר ברשת אלחוטית מאובטחת, האם צריך להקצות לו IP קבוע פנימי ולפתוח לו פורטים שיוקצו בתוכנה? אני צריך שיהיה לי גישת Admin למחשב, כמובן גישה לכונן ראשי C ולשאר הדברים במחשב. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. מישהו יודע איך אפשר להתחבר למצלמה שלך בבית, ממקום אחר ולראות מה קורה בחדר שלך ? פעם ידעתי איך עושים את זה, אבל שכחתי.. תודה

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  14. מודם משולב נתב חדש של חברת TP-Link זמין לרכישה בארץ, ויאפשר לכם להתחבר הן לתשתית של בזק, לתשתית הכבלים והן לתשתית הסיבים של חברת החשמל לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%94%d7%aa%d7%97%d7%91%d7%a8-%d7%9c%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%98%d7%95%d7%a0%d7%90%d7%99-%d7%a0%d7%aa%d7%91-vdsl-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%a3-%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%95%d7%a7-%d7%91/

15. Started by Kfir2,

אני מחובר ברשת אלחוטית אל מחשב אחר. במחשב השני יש תיקייה משותפת שאני רוצה להתחבר אליה. איך אני מתחבר אליה?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  16. Started by viper_sb,

שלום רב.. מה ניתן לעשות על מנת שאני יוכל להתחבר מהתחנה שלי שמריצה ווינדוס 7 לשרת שמערכת שלה הוא VMWARE ESXI ?

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  17. מישהו פעם אמר לי שלאותו החשבון אפשר להתחבר ממספר מחשבים וזה עדיין ישמור על אותה מהירות הורדה.. האם זה הגיוני ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  18. Started by Beginner,

שלום אני חדש בפורום ואני מכיר מישהו שכל הזמן שולח לי הודעות ספאם כאילו ממש הוא אמר לי כנס לאימייל שלך ואז ל- JUNK MAIL ובדקתי שמה ראיתי 500 הודועת ספאם ואמר לי שאלה ממנו . והוא ממשיך בזה! איפה אני יכול להתלונן עליו ? תודה :

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  19. Started by eliXir,

האינטרנט שלי איטי בצורה מטורפת מאז שפירמטתי.. זה מתבטא בעיקר בהורדות (מוריד על 10-20 קילו בייט ממקומות שהייתי מוריד על 200). זה בעיקרון הפתיח לשאלה הבאה: נכנסתי ללוג של הראוטר שלי ויש שם משהו שאף פעם לא ראיתי. כל הלוג מפוצץ בהודעות כאלו: 2006.09.17 05:38:01 **IP Spoofing** 127.0.0.1, 80->> 88.152.99.90, 1959 (from ATM Inbound) 2006.09.17 04:31:26 **SYN Flood to Host** 192.168.1.2, 1504->> 64.236.46.63, 80 (from ATM Outbound) 2006.09.17 02:30:14 **UDP Flood to Host** 192.168.1.3, 3636->> 151.44.140.215, 1024 (from ATM Outbound) לפי מה שמצאתי בגוגל לגבי ה IP SPOOFING זה אומר שהאקרים מנסים לפרוץ לי למחשב או משהו כזה.. אני חושב. מה לעשות?

20. Started by ackohen,

האם בלוח אם של ג'יגהבייט ud4 יש כרטיס רשת wifi? או שצריך לחבר אותו ישירות בכבל אטרנט? / לרכוש כרטיס רשת בנפרד?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. חברה אם תעזרו לי אני יודה לכם מאוד הבעיה היא כזאת יש לי 3 מגה אינטרנט אומר להוריד הורדה ישירה 380 ק'. קיצר מאז שהחלפתי לך אם , מעבד וזיכרון האינטרנט מוריד לי מקסימום 250 ואני משתגע למה זה ככה אולי זה קשור לכרטיס רשת אולי יש איזשהי הגבלה שלו ב BIOS כי זה לא בעיה במחשב זה בטוח התקשרתי לספק שלי שהוא 013 הם גם לא מבינים מה הבעיה התשתית שלי זה HOT והתקשרתי גם אליהם חיברו אותי דרך דפ אינטרנט ובדקו לי את המהירות מוריד כמו שצריך 380 רק 013 זה כאילו מוגבל ניסו לפתור לי את בעיה טלפונית ולא הצילחו להבין מה הבעיה אנשים אני שואל אולי יש הגבלה מהכרטיס רשת עצמו שאני לא יודע עליו יכול להיות דבר כזה?

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  22. ראיתי שישנם לוחות אם עם שני חיבורי רשת: 2 x RTL8111D chips (10/100/1000 Mbit) Support for Teaming Support Smart Dual LAN רציתי לשאול מה השימוש של זה? מה אפשר לעשות עם זה?

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  23. מישהו יודע בקירוב מתי מתוכננת פריסת ה UFI של הוט באיזור באר שבע? תודה

24. Started by Rinus,

היי, אני לומד קורס CCNA(התחלתי לא מזמן) ויש לי כמה שאלות שאשמח לתשובות מפורטות ומובנות: 1. אני קצת מתבלבל, בכיתה למדנו ב Packet Tracer על ראוטרים, האם הראוטר שבתוכנה Packet Tracer שונה מראוטר שיש לנו בבית?(סליחה על השאלות המטומטמות, רק התחלתי ללמוד, ואני לא כזה חכם..) אם זה כן שונה, במה? 2. למרות שקראתי באינטרנט לא הבנתי מה זה FastEthernet. האם זה כבל רשת RJ-45? אם כן אני לא מבין למה ב Packet Tracer אני צריך לתת לו IP, אם זה כבל איך אפשר לתת לכבל IP? למה בכלל צריך לתת ל FastEthernet כתובת IP? ונגיד שנתתי ל FastEthernet כתובת IP במה זה עוזר לי? בבקשה תפרטו לי את התושבה הזאת לעומק אני לא מבין בכלל את זה.. 3. (קשור לשאלה 2) איך נותנים לFastEthernet כתובת IP? אני יודע …

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  25. subnet *** network ip 132.192.0.0 Each subnet must currently support at least 100 hosts. Each subnet is expected to grow by a maximum of five host each of the next 4 years אני צריך ליצר כמה שיותר סיבנוטים עכשיו התשובה היא ככה : 255.255.255.128 אפשר הסבר ? *** צריך לסבנט את 137.105.0.0 ככה שיהיה 475 הוסטים עכשיו התשובה זה 255.255.254.0/23 לא הבנתי איך הם הגיעו לזה אקסה ככה בגדול אני מחפש מדריך טוב אם טבלאות לא חובה בעיברית תודה מראש

• 15 תגובות
    • 6.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים