רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
היום הלכתי לחנות המחשבים השכונתית וביקשתי כבר רשת מוצלב לשיתוף אינטרנט בלבד (אולי גם הדפסה בעתיד). המוכר אמר שאם זה רק לשיתוף אינטרנט אין צורך בכזה כבל ואפשר להסתפק בכבל רשת רגיל. בנוסף, הוא אמר שאם אני אחבר את הרשת עם מוצלב זה לא יעבוד. אני, שממש לא מתמצא בתחום הזה, הלכתי לפי מה שקראתי כאן בפורום. אז האם זה נכון או שהוא סתם מנסה לעבוד עלי ? *החיבור הוא בין שני כרטיסי רשת, בלי האב ראטור או משהו אחר. תודה
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי זוג ראוטרים שאני רציתי שיתקשרו ב - WDS. דגם WRT54GL של LINKSYS. רציתי לשדרג אותם ל - DD-WRT, ראיתי במדריכים מה עושים. בשביל ליישר קו אני ירשום פחות או יותר מה עשיתי: 1). שידרגתי גירסת קושחה להכי חדשה של LINKSYS רק בשביל ניסיון וזה עבד. 2). איפסתי הגדרות ברירת מחדל ב - ממשק WEB. 3). הורדתי את הגרסת קושחה של הרואטר גרסא סטנדרט V24 SP1. 4). ניסיתי להחיל אותה ב - ממשק WEB (קובץ BIN). 5). הביא לי הודעת שגיאה UPDRAGE FAILED. 6). ניסיתי שוב להחיל עליו ושוב אותה שגיאה. 7). רק שהפעם הממשק WEB נתקע לי אז עשיתי לו ריסט (הוצאה של כבל רשת והכנסתו שנית). 8). ומאז הראוטר לא עולה לי הממשק WEB, הוא מגיב לפינג וזה פלוס מינוס כל מה שהוא עושה. (ונורית ה - POWER מהבהבבת). מה…
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום חברים! עברתי לפני שבוע לבזק מהוט. בחרתי מהירות של 20 מגה ומודם VDSL בהשאלה. אמרו לי שהם עדיין נדירים וטכנאים כעיקרון לא מביאים אותם, אבל אני אוכל לקבל אותו עם השליח עד הבית. חיכיתי שלושה ימים ואתמול בסופו של דבר השליח הביא לי אותו. על הקופסה כתוב המרת נתב אלחוטי למודם. חיברתי אותו. הכל עבד כמו שצריך, אבל זכרתי ש NETGEAR הוא היה בעייתי מאוד ועשיתי פינג ל WALLA. מה שראיתי היה עצוב מאוד. קיבלתי פינג של 32 MS. עשיתי אחר כך TRACERT וראיתי שפינג לתשתית הוא 29 MS. בדקתי שהקושחה שלו עדיין TEST 1 והתקשרתי לתמיכה הטכנית לעדכן אותה. ניסו לעשות את זה 3 פעמים וכל פעם זה נתקע באמצע. בינתיים סיימתי בזה שאגיע אליי שליח שוב ויחליף מודם. מה שרציתי לשאול זה האם יש פה משהו שגם קיבל…
-
אני מחפש נתב אלחוטי אמין שאני אוכל בעזרתו להקים רשת אלחוטית בבית שתקלוט מהקומה העליונה לקומה התחתונה(סה"כ 2 קומות) בלי בעיות. המליצו לי כאן בפורום על ה wrt54gl של לינקסיס, הלכתי לי שמח וטוב לב לקנות את הנתב המומלץ ובמעמד הקניה אמר לי המוכר לאחר ששאלתי אותו אם יש בעיות בקליטה בין קומות: "אין סיכוי שזה יקלוט לך בין הקומות, הוא עובד רק במישור, בשביל קליטה בקומות צריך טכנאי שיסדר את זה עם חוטים או נתב חזק במיוחד". ואז, חזרתי הביתה בידיים ריקות, ונשארתי עם הרשת החוטית המעצבנת. :'( אנא עזרו לי. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות נתב אלחוטי ולהפוך את הרשת, לרשת אלחוטית, כמובן שאני אקנה גם כרטיסי רשת אלחוטיים. אתם יכולים לעזור לי אולי בבחירת ראוטר מתאים,חשבתי ללכת על חברת D-link או edimax או Linksys ההתלבטות העיקרית היא בין 2 רמות שאני שם לב שההבדל הוא במהירות:מהיירות של 54Mbps לעומת 108 Mbps שביניהם יש הפרשי מחירים לא קטנים לפעמים. אני יודע שיש הבדלים גם באבטחה אבל האם תמיד נתב טוב יותר ויקר יותר מספק אבטחה טובה יותר או לאו דווקא?! הרשת תשמש לשיתוף אינטרנט בין 3 מחשבים. שניים תמיד יהיו מחוברים ומחשב נייד שיהייה מחובר לא להרבה זמן, ממש לשעות בודדות בערב. [קראתי את כתבה ב ynet] אם אני קונה של חברת D-link אני מתלבט בין ה- D-Link AirPlus Xtreme G DI-624 וה- D-Link AirPlus D…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי אימיול 5.3, לפני כשבועיים קניתי בבזק את הנתב החדש שלהם, rotal rta ומאז יש לי בעיות התחברות לשרתים באימיול, הוא רושם לי איזה שגיאה ו- LowID, אין לי כל כך מושג מה אני אמור לעשות, מישהו יודע איזה הגדרה אני צריך לשנות כדי שזה יתחבר לי לשרתים בלי בעיה כמו פעם? תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי חיבור לאינטרנט דרך בזק במהירות 40 מגה. הם אמרו לי שבפועל אני מקבל בין 20-30. כנראה שבאזור שלי במרכז תל אביב יש בעיה לקבל קצבים גבוהים יותר, ועל 100 אין בכלל על מה לדבר. בכל מקרה, יש לי נתב שקיבלתי מבזק- D-LINK DSL-6740U: אותו אני מחבר לקו טלפון וממנו אני מוציא RJ45 לראוטר TP-LINK TL-WR941ND: שמחובר לי למחשב וממנו אני מוציא את ה WIFI שלי (יש לו 3 אנטנות והנחתי שהוא יוציא לי קו יותר חזק). הבעיה היא שעדיין יש לי קו WIFI די גרוע בבית. ואני מדבר על דירה תלאביבת קטנה. המחשב והנתבים יושבים בחדר באמצע הדירה. מסביב לחדר רק קירות גבס, ואני יכול לשבת בחדר ליד, מרחק אוירי של 6 מטר מהנתב והוא …
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, עברתי דירה ביום ראשון והתחברתי לתשתית הוט במהירות אינטרנט של 200 מגה. אני מחובר לספק בזק במהירות של 200 מגה. מיקמו לי את הראוטר HOTBOX 2 בסלון וחיברו אותו לארון תקשורת, בהתחלה הטכנאי של הוט אמר שהסוויץ בכלל מותאם רק עד 100MB. הוא חזר ביום למחרת והחליף את הסוויץ לסוויץ שתומך עד 1Gb. המחשב הנייח שלי ממוקם בממ"ד, הוא מחובר בכבל רשת לחיבור לקיר ומשם לארון תקשורת. אני מחובר עם כבל רשת CAT5e הכרטיס רשת שלי מובנה על הלוח אם תומך במהירות עד 1Gb. זה הדגם - intel i219-v בהגדרות של הכרטיס רשת הכרטיס מוגדר עד 100MB FULL DUPLEX. ברגע שאני משנה את זה ל1GB זה אוטומטית מנתק לי את האינטרנט ומראה לי שהכבל רשת לא מחובר, למרות שהוא מחובר. מה אני יכול לעש…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מחובר לבזק בתשתית ובספק במהירות 15Mb/s. האינטרנט בבית שלי פועל ככה: יש נתב + מודם של בזק מדגם D-Link 2760U שהוא בעצם הראשי וממנו מגיעים כבלים למחשבים ברחבי הבית. יש switch בארון חשמל שממנו נשלחים כבלים גם לחדרים למעלה (דרך הקיר). ולי יש בחדר עוד ראוטר בשביל wifi וכמה חיבורי אינטרנט קווים נוספים. קודם היה לי ראוטר של TP-Link יחסית ישן שאני לא זוכר את הדגם, אך גם בו וגם בחדש הבעיה קיימת (ואולי אפילו בחדש יש יותר). כרגע יש לי בחדר ראוטר של EDIMAX BR-6428nS שמחובר לקיר, והמחשב מחובר אליו. עכשיו הבעיה היא שכשאשר אני משחק במשחקים ברשת (כאן מרגישים את זה הכי ברור), או מדבר בסקייפ, יש כל כמה שניות תקיעה כזו של חצי שנייה. זה משגע כמובן. בסקייפ זה מתבטא בקטיעה קצרה של השי…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם הנני מחובר לאינטרנט באמצעות הוט(הוטבוקס) שלא מצליחה לכסוותאת כל הבית. החלטתי לחבר החדרים בהם הקליטה חלשה באמצעות מתאמי הום פלאג.כעת זקוק להמלצות על AP .לא חייב משהו חזק מאוד אלא לכל חדר שיהיה אחד(אפשרי?).היות ואני לא בקיא בתחום רצוי משהו מסוג פplug&play או מאוד פשוט להגדרה תןדה מראש
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
קניתי היום הראוטר, BR-6204WG , רוצה לחברו למודם כבלים תומסון. מחובר דרך סמייל, אמרו לי את הכתובת GATWAY הנכונה, דברתי גם עם התמיכה שלהם, הכתובת זהה לזו שמופיעה אצל ההוראות יבואן. לא הצלחתי עד כה להתחבר. כל הזמן כתוב לי לוגין FAILED. ניסיתי כל מיני כתובות שנתנו לי ללא הצלחה. יש לכם אולי רעיון? אולי צריך לפתוח פורטים במחשב/בראוטר? ****("חומת אש" :-) WIN עובדת אבל בחיים לא עשתה לי בעיות, אפילו ביטלתי לכמה שעות במכוון אבל לא עזר).
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי LOW ID באימיול eMule v5.3 של האתר. יש לי רשת ביתית עם המודם ECI 270PR ועם סוויצ'. אנטיוירוס נורטון 2005. הבעיה שעכשיו עדכנתי את הקושחה של המודם ואני לא יודע איך פותחים את הפורטים מכיוון שיש הדגרות האחרות ממה שהיה קודם. הינה מדריך תצורה של המכשיר לאחר עידכון http://213.8.106.62/broadband/netman/downl...outer270Heb.pdf מישהו יכול להדריך אותי איך אני פותח את הפורטים ?? היומן: 25/11/2006 01:42:43: Load C:\Program Files\eMule\config\clients.met.SUQWTv2.met 25/11/2006 01:42:43: קובץ קרדיט נטען, 41926 קליינטים ידועים 25/11/2006 01:42:45: 67070 מסנני איי פי נטענו 25/11/2006 01:42:46: IP2Country loaded 25/11/2006 01:42:46: IP2Country uses the IP-to-Country Databas…
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום! יש לי כמה מחשבים ואני רוצה לעשות בין 2-3 מהם רשת. אני לא רוצה להתחיל להעביר כבלים בבית (המחשבים לא באותו החדר) ושמעתי שיש גם רשת אלחוטית. יש לי מודם ADSL פנימי (PCI - לא כרטיס רשת ולא USB) באחד המחשבים ואני רוצה שבכל המחשבים יהיה ADSL, אבל אני רוצה להשאיר אותו בתוך המארז. אז מה אני צריך בשביל לעשות רשת אלחוטית ? (ואם היא בדיוק כמו רשת LAN- כאילו שאני יכול לשחק מול מישהו שבמחשב השני- זה חשוב) אני צריך רכזת? אני יכול לעשות שבכל המחשבים יהיה הADSL מבלי להוציא את המודם? ובכלל תסבירו לי קצת על זה כי אני לא מבין ברשתות ובמיוחד לא באלחוטיות תודה תודה תודה אלון
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
בחודשיים האחרונים יש לי בעיות איטיות ואני לא מצליח למצות את החבילה שלי בהתחלה חשבתי שזה הספק והתברר שזה לא. יש לי 7MB בהוט והספק זה אורנג'. במקום להוריד ב 875KB אני מוריד ב 650KB כרגע ולרוב מוריד במהירות 750KB המקס שאני מקבל זה 840KB כל פעם שאני שם לב לאיטיות אני עושה בדיקת מהירות באתר של הוט בכתובת 213.57.1.12 וכל פעם זה תואם את האיטיות. כלומר אם אני מוריד מאתר ישראלי מסויים ב 650KB אני מקבל בבדיקת המהירות של האתר של הוט אותו קריאה משמע הבעיה אצל הוט ולא אצל הספק. השאלה מה אני יכול לעשות ? התקשרתי אליהם שלחו טכנאי לא עזר שלחו טכנאי בכיר ופתאום ברגע שהוא בא לא היו בעיות מהירות זה משגע אותי כי אני משלם להוט על משהו שאני לא מקבל מהם תמורה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מארח שנותן גם דומיין, נגיד stamdomain.com. כתובות ה-IP של האתר לא בהכרח נשארות קבועות (אבל זה כאילו לא אמור לשנות כי הם דואגים בעצמם לעדכון רשומות ה-DNS). אני לא מעוניין להשתמש בדומיין שהם נותנים אלא לקנות שני דומיינים חדשים ולמפות אותם לתיקיות באתר הקיים, משהו כזה: domain-a.com ימופה ל- /stamdomain.com/a domain-b.com ימופה ל- /stamdomain.com/b חברות שמוכרות דומיינים במחירים טובים כבר מצאתי, עכשיו נשאר לי להבין איך אני משיג את הסידור שלמעלה. תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, מצטער מראש אם פורום הזה לא מקום מתאים לשאלה כזאת, אבל הסיפור הוא כזה: אני גר בבית גדול עם כמה שכנים ונקודת גישה לInternet אחת. נכון לעכשיו גישה היא Wire less, אבל מסיבות מסויימות אנחנו חייבים לפרוס רשת. כלומר אנחנו צריכים המון, משהו כמו 50 מטר של כבל, כמה switchים וציוד לחתוך את הכבלים. אז השאלה היא איפה תמליצו לקנות את כל זה בכסף סביר באזור גוש דן (יותר ראשון)? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה מרגיז אותי לראות שאפילו באינטרנט המוסלמים המגיעילים האלו מציקים (אני יודע שזה לא חדש ולא פעם ראשונה) אבל זה נראה שאף אחד בכלל לא נלחם בהם, הלוואי וידעתי... אני חושב שכל מי שיש לו ידע בתחום, ואני יודע שיש אצלנו הרבה תותחים שהם פי כמה וכמה טובים מהם!!! אז יאללה אנשים תפעלו! רק תראו דוגמה... http://www.motobike.co.il/motocar/manuf/index.asp?id=271&homepage=1
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מספר רשתות 1Gb/s.. על מנת להבין את אופן פיזור העומס בהן (כל אחת בנפרד), צירפתי תמונה של רשת "כללית".. 1. האם מחשב המחובר ל-ROUTER, יקבל גישה יותר "טובה" לאינטרנט מאשר מחשב המחובר ל-SW/AP#3 למשל? 2. עבור מחשבים הניגשים ל-"משאב" (מחשב עם מסד-נתונים / מדפסת רשת / כונן-רשת / ..), האם ישנה עדיפות לחברם יחד עם המשאב תחת אותו ROUTER/SWITCH/AP ? 3. האם התשובה לשאלה הקודמת תהיה שונה אם מדובר בתעבורת טקסט או תעבורת מולטימדיה? תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, באימיול, ברשימת השרתים, אליהם ניתן להתחבר, כאמור, מופיעים שרתים רבים. לצד כל שם של שרת, מופיעה כתובת ה-IP לצד הפורט. למשל, ה-IP של שרת RazorBack 3.3 92.48.193.14:5000 השאלה שלי כזאת: אם ברצוני לפתוח בפיירוול את הפורט שלו, 5000, כיצד אני מברר אם הוא TCP או UDP ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך משנים את הip שלי אם היא לא משתנה כי יש לי נתב/ראווטר ?
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי חברים, כבר זמן רב שיש לי בעיה באינטרנט - הוא פשוט עובד ON & OFF ללא שום סיבה מיוחדת לאחרונה התחלתי לחקור את הנושא ומתברר שבחיבור ישיר למודם ו/או עם משתמש יחיד (רק מחשב אחד מחובר אחרי ריסט למודם ולראוטר) האינטרנט עובד תקין לחלוטין. הבעיה מתחילה בריבוי משתמשים. יש לי ראוטר של סוויקס מדגם W300 שעובד בתדר N אולי הבעיה בו ומצד שני יש לו מודם של מוטורולה (סרףבורד) ובתוכו יש בהגדרות תחת ADDRESS שורה שכותבת שהוא יודע לעשות CLONE ל-3 כתובות MAC האם ישנה בעיה ידועה עם CLONE מרובה משתמשים במודם SURFBOARD או שהבעיה היא בנתב? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בין אחד חדש עם לוח ABIT NF7-SL וכרטיס רשת מובנה לאחד בלי כרטיס ולוח בן 3שנים. ואני לא מדבר על אלחוטית!!!!!!!! אנא הסבירו לי איזה דברים צריך לקנות/להוסיף/לחבר ואיך. אין לי מושג בזה אז בלי הסברים קצרצרים בבקשה. תודה
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
תגידו נכון המבצע של בזק למצטרפים חדשים, זה שאומר 50 ש"ח ל750 זה 50 ש"ח בחודש או בחודשיים ?? ומה לדעתכם המבצע הכי משתלם שאפשר למצוא היום, בהתחשב בזה שאני כבר לקוח ADSL של נזק
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
בבקשה מהר הא ועוד משהו, נזק בינלאומי הבני ז**** עריכה ------------------------------- בבקשה אני ממש ממש ממהר
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הי אני מחובר ל012 בכבלים ללא חייגן בחיבור l2pt אני זוכר שבעבר התחברתי עם חייגן של החברה כאשר הכבל בין המחשב למודם היה מחובר(ללא הראוטר) משהו יכול להסיר לי איך אפשר להתחבר ככה ללא הראוטר אני רוצה לבדוק אם הראוטר דפוק
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-