עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום אני משתמש בדפדפן Internet Explorer 6 שמתי לב שמתישהו השתנה קידוד הטקסט של ברירת המחדל ואני לא יודע כיצד לשנות בחזרה. במקרה שלא מובן למה התכוונתי: בתגית View בIE יש את Encoding. באתרים מסוימים שמתי לב שהכתב באנגלית נהיה ממש קטן שאי אפשר לקרוא ושמתי לב שהקידוד היה על Unicode ואז כשהחלפתי לקידוד אחר זה הסתדר, אבל זה מפעיל את הUnicode כל פעם מחדש כשאני נכנס לאותו אתר בו זה קורה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  2. Started by kakaman,

היי אז ככה אני עובד עם win xpוהמחשב שלי מחובר לאינטרנט מהיר משום שהוא המחשב החזק מבין השתיים שברשותי. המחשב השני הוא עם win 98se אז ככה -עד היום הייתי רשת בין שני המחשבים והכל היה טוב ויפה(שהמחשב החזק היה מחובר גם החלש היה מחובר אוטומטית לאינטרנט) עקב שינויים בתוך הבית(העברת דברים ממקום למקום ועיצוב הבית מחדש)שני המחשבים עברו מקום וניתקתי אותם מהחשמל עכשיו להפתעתי כשחיברתי אותם שוב הרשת לא עובדת:-( לאחר בדיקה קצרה בשני המחשבים הכרטיס רשת מוגדר והכבל מחובר כראוי משום שאני לא מבין כלום ברשתות(עשו לי את הרשת בחנות) ולא ממש בא לי לחזור לשם. למישהו יש רעיון לפיתרון הבעיה ? אני מתאר לעצמי שיכולות להיות מיליון סיבות אבל נסו לחשוב ולעזור :-) תישאלו שאלות מנחות אני יבדוק ויע…

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  3. ברצוני לחבר ממ"ד לרשת בצורה קווית, פשוט העדפה אישית שלי על פני Wifi. מדובר על דירה עם תשתיות חדשות. המטרה היא לקבל את הרוחב פס הכי גבוהה שניתן (שאר הרשת בבית היא 1G) מבלי להעביר כבל רשת לתוך החדר, וכמובן גם לא להוציא סכומי עתק על ציוד. אני לא הכי בקיא בכל הפתרונות הקיימים היום בשוק, אבל אני מכיר את Home Plug, MOCA ו HPNA. האם MOCA תעבוד גם ללא חיבור להוט או יס (כמובן שסלילה של קואקס קיימת בקירות)? ומהן המהירויות שניתן להגיע אליהן? על אילו מתאמי Home Plug אתם יכולים להמליץ בסכום סביר עם ביצועים טובים וחיבור 1G? נראה לי שעם HPNA לא ניתן להגיע לאותם קצבים כמו עם MOCA וHP, וגם המחירים גבוהים יותר. כל זה עד כמה שידוע לי, אולי אני טועה? אשמח לעוד קצת מי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by zik125,

שלום לכולם אני מחפש ראוטר איכותי עד למהירות 300 מגה עם מודם ופיירוול- משום מה אני לא מצליח למצוא משהו כזה יש למישהו המלצות?אשמח לעזרה תודה

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  5. קניתי את ההארדיסק של ווסטרןדיגיטל MY BOOK WORLD EDITION 2 1TB זה הארדיסק חיצוני שמתחבר בחיבור רשת לראוטר(EDIMAX 6504N),ואז בעצם יש אליו גישה דרך האתר של MIONET (תוכנה שכנראה בשיתוף עם WESTERNDIGITAL) אפילו עם המחשב מכובה,יש גישה לקבצים שלו,זה ממש מציג דרך שם את הכל תיקיות ואפשרות להכנס ולהוריד את הקבצים. הבעיוצ עם האתר שלהם הזה1.,שבהרבה מחשבים הוא לא פועל בגלל ג'אווה או בגלל לא'דע פקין מה, 2.גם באלה שהוא פועל-יש חסימה של הקבצים הכי פופולריים של מוזיקה,וידאו,תמונות...שזה בעצם מה שאני רוצה גישה אליו! 3.התיקיות אצלי בהארדיסק הם בעברית וכנראה בגלל שאין להם פונט עברי באתר זה פשוט מראלי את הכל בג'יבריש.ואני לא יודע לאיזה תיקיה להכנס. לכן..העזרה שרציתי מכם. זה איך אני בעצם ניגש …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש כמה חסרונות בייבוא של ראוטר המיוצר למכירה בארה"ב שידועים לי כדלקמן: 1. מיועדים לספקי אינטרנט בארה"ב בעקרון 2. טקע לשימוש בארה"ב 3. דרוש אישור ממשרד התקשורת במכס 4. כמובן אחריות ניתנת רק בארה"ב לגבי 2 זה לא בעיה כי כל מה שלעשות זה לקנות מתאם. לגבי 1 זה בעיה כי קודם כל יש ראוטרים - Recertified (משוקמים בהסמכה?) שאני לא יודע מה זה, אולם עולים פחות מאלה שלא. דבר שני זה הם מתואמים לספקים ארה"ב וכדי שיעבדו בישראל מחייבים שדרוג קושחה שניתן לקבל אצל נותני תמיכה לראוטרים שנרכשו בארץ ולא בארה"ב. אחרת מי יתן תמיכה לציוד שנרכש בחו"ל? אותו דבר לאחריות כי אף אחד לא ידבר איתכם פה על משהו שלא נרכש בארץ. ו3 זה טרטור לבקש אישור ממשרד התקשורת. האם פספסתי משהו? למרות שיש לי ראוטר יש…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. יש ברשותי מודם של simens c2-010 ברצוני להפוך אותו לראוטר האם מישהו יכול להסביר לי כיצד אני יכול לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני ישמח לדעת מכל מי שיש לו ידע בנתבים האלה מה היתרון והחסרון של הנתבים האלה TP-Link TL-WR1043ND D-Link DIR655 תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Jook,

אז ככה , אני מנוי לשרות WOWNET והבעיה היא כזאת. יש לי רשת ביתית של מחשב שולחני ושני לפטופים שמפוזרים באופן אלחוטי בבית. העניין הוא כזה: כאשר אני עובד על המחשב השולחני ואחד מהמחשבים הניידים או שניהם דלוקים , ואני חוזר אך ורק דלוקים ומחוברים לרשת (לא נעשה שימוש של רוחב פס בהם) הם אוכלים לי את רוחב הפס. כלומר , הנתב מקצה לשניהם חלק מהרוחב פס כבר כשהוא רואה שהם ברשת , גם אם הם לא צריכים את הרוחב פס הזה. דיברתי עם האנשים של בזק כמובן הם אמרו לי שככה זה ואין דרך לשנות את זה. ב-ו-ל-ש-י-ט תמיד יש פה אנשים חכמים שיודעים לעשות דברים טובים אז ככה , מה שאני בעצם רוצה זה שכאשר אני משתמש במחשב השולחני ובאמת צורך את הרוחב פס , כאשר המחשבים הניידים דלוקים , הנתב לא יקצה להם רוחב פס …

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Asto,

שלום . אני רוצה להחליף את הראוטר שיש לי Simens SL2-141 ישן מלפני איזה 3 שנים . מהירות האינטרנט היא 4-5 מגה בבזק בינ"ל . יש לי 2 מחשבים נייחים ולפטופ . המחשב הראשון שמחובר אליו הראוטר משמש למשחקים ברשת + הורדות , והמחשב הנייח השני [ הגלישה היא באמצעות אנטנת WIRELESS ] והלפטופ למטרות גלישה רגילה YOU TUBE , SKYPE וכו . הסיבה להחליף את הראוטר היא , כי כשאני משחק במשחקי רשת ותוך כדי אח שלי גולש ביוטיוב או בסקייפ אז זה מעיט לי את הגלישה בצורה משמעותית . אני מבקש עזרה בבחירת ראוטר ובכללי יעזרו לי טיפים נוספים , התקציב הוא עד 500 ש"ח בערך , צריך ראוטר שלא יפריע לי במשחקי רשת תוך כדי גלישה של המחשבים האחרים . תודה מראש על העזרה .

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  11. לאחרונה הצטרפתי לטלפון של 012 ולכן שונתה הצורה שבה אני מתחבר לרשת... החיבור היום הוא: 1. מודם של בזק של חברת ECI דגם BFOCUS 312+ 2. ממנו מחובר לסוג של נתב\מודם של חברת AUDIO CODECS 3. ממנו מחובר לראוטר של בזק D-LINK 2760U (בתקן N) אין עכשיו אני יכול לבצע את הפעולה של התנתקות והתחברות מחדש??? אשמח מאוד לעזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Slither,

זהו הפורום המתאים, נכון? אוקי, יש לי 3 מחשבים שברצוני לחבר לאינטרנט (750 kbps כבלים של נטוויז'ן). אמרו לי שבארץ נתב לכבלים עולה הרבה, בקיץ אני טס לניו-יורק אז חשבתי שאולי אני אקנה שם במחיר נמוך יותר. הייתי שמח לקבל המלצות על חברות שמייצרות נתבים אלחוטיים ומחירים. תודה

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  13. Started by Cheif,

D-LINK החלה לשווק לאחרונה נתב בייתי עם 8 כניסות LAN. מדובר בנתב בתקן N מדגם DIR-632 אשר כולל 2 אנטנות. כניסות ה-LAN שלו תומכות ב-100M ובנוסף יש לו כניסת USB לתמיכה בדיסק חיצוני או מדפסת. עדכון הקושחה האחרון מרמז גם על תמיכה בחיבור של מודם סלולרי, אבל לא הצלחתי למצוא לכך חיזוק במקומות אחרים. העלות שלו היא סביב 350 שקל. http://www.dlink.co.il/il/products/2/1407.html

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. מישהו יוכל לביא לי Sniffer שמסוגל לשנות פקטים לפי הצורך ? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  15. Started by shuky123,

אשמח להמלצה על כרטיס רשת אלחוטית רצוי שנמכר בחנות KSP כי שם אני רוכש את המחשב שלי.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by dududs,

שלום לכולם, יש לי רשת ביתית בין 2 מחשבים. מחשב ראשון עם 2 כרטיסי רשת - אחד לאינטרנט והשני למחשב השני. התקנתי את הרשת לפני חודש בעזרת המדריך כאן בפורום - עבד מצויין. אך לפתע מאתמול , הרשת לא תקינה האינטרנט במחשב הראשון ( המארח\שרת) תקין. אבל החיבור בין שניהם לא תקין.. בהגדרות רשת בלוח בקרה : הכרטיס הראשון הראשון connected. ( זה שמחובר למודם ולאינטרנט). הכרטיס רשת השני limited or not connected - כמובן כאן הבעיה. אני מנסה לעשות repair - לא עוזר. ניטרלתי לגמרי \ אפילו הסרתי את 2 פיירוול משני המחשבים.הפיירוול של הוינדוס מנוטרל. במנהל ההתקנים החומרה תקינה.שני הכרטיס רשת תקינים. הכבלים מחוברים היטב לשני המחשבים. אין לי ניסיון בכלל ברשת ביתית. מה הצעדים הראשונים שאני צריך לעשות …

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  17. Started by huber,

שלום חברים. ב 48 שעות האחרונות יש לי בעיה רצינית בהורדת. הבעיה קיימת גם בחיבור ליוזנט (איטי עד בלתי קיים) וגם בטורנטים. הדבר קורה גם בטורנטים מטרקרים פרטיים (ניסיתי 2 מאוד מוכרים) עם יחס של אלפי העלאות, ככה שאין פה אתה הגורם של כמות משתפים. גם ביוטיוב אני חווה איטיות לא רגילה כאשר הבאפרינג ירד כמעט לאפס. עד לפני כיממה וחצי הכל היה יורד במהירות ממש גבוהה, הבעייה התחילה בערך שלשום. מישהו אחר חווה את התופעה? - - - תגובה אוחדה: - - - ד"א, כבר שוחחתי עם התמיכה הזוטרה שלהם, הצגתי לו את הבעיות וכמובן זה הסתיים בכך שהוא "הראה" לי שבבדיקת הורדה משרתים שלהם הכל תקין. הסברתי לבחור שאני לא מעוניין להוריד משרתים שלהם אלא משאר העולם, אז כרגע אני בהמתנה לתמיכה בכירה בתקווה ששם יהיו אנ…

18. Started by ShOw-Time,

שאלתי שאלה דומה לפני שבוע אבל בסוף התסדרתי,בקשר לחיבור מספר מכונות וירטואליות לרשת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461640.new#new בסוף פשוט כיוונתי על כל מכונה וירטואלית בוירטואל פיסי שמצב הרשת שלה יהיה על "רשת פנימית" שזה מצב שבו כל המכונות הוירטואליות שנאי מריץ יחבורו יחדיו ברשת פרטית משלהן,ללא גישה לאינטרנט,כי אני ממש לא צריך את זה כרגע... בדיוק מה שהייתי צריך, אז יצרתי 2 מכונות,חיברתי בניהן באמת ללא בעיה,מריצות סרבר 2008... כרגע אני מנסה לחבר מחשב פשוט עם WIN7 וגם הוא וירטואלי כמובן תחת רשת פנימית, והוא לא מצליח לתחבר לדומיין הוירטואלי שיצרתי משום מה,הכל מקונפג כמ ושצריך כולל DNS כדיי שידע כמובן לאן לגשת בקיצור בעיה מה יכול להיות לא בסדר כאן או…

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  19. יש לי Triple-Hot ככה שאני מחובר עם HOT כתשתית ו - Hot-net הוא הספק שלי, שניהם ב - 30 מגה. באופן כללי האינטרנט זז לאט מה שממש מבאס אותי - אשמח לתגובות בנושא, יש תקווה בכלל? כשאני מתחבר קווית יש שיפור, עדיין פחות ממה שאני רגיל לקבל מבזק. אחד החדרים רחוק כ - 7 מטרים מהראוטר שהגיע עם HOT וחשבתי שכדאי לקנות Router שלי, שיתחבר קווית לשלהם ויגביר את האות. ככה גם אם אני עובר לבזק אני אוכל להשתמש בו. 1. האם אני צריך תמיכה בכבלים ? אני חושב שלא כי אני מתחבר ליציאה של הראוטר שלהם אז הראוטר שלי לא רואה שזה כבלים, נכון? 2. האם עדיף לקנות hub שיגביר את האות? (אני מעדיף ראוטר כי הוא יותר שימושי אח"כ אם אני מחליף ספק וכו') 3. טיפים אחרים בנוגע ל - HOT? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. שלום, יש לי ראוטר ואני לא יכול לבנות סרבר, האם מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה? ובבקשה להסביר יחסית מפורט. תודה

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  21. Started by HuGeMouTh,

שלום, בשבוע האחרון עברתי דירה ואחרי שנים עם הוט ומלא בעיות עם ציוד קצה צרפתי וגרוע בחרתי לעבור לתשתית של בזק. קניתי מודם-ראוטר של D-LINK מדגם G225 (כולל חיבור WAN 1G בשביל להשתמש בו כראוטר לתשתיות אחרות) והתחברתי ל 018 כי שמעתי עליהם דברים יחסית טובים (תשתית+ספק 100M, הסנכרון הוא על 90/5Mb). לפני כמה ימים סוף סוף מצאתי זמן לשחק קצת וצערי גיליתי שיש לי packet loss שממש מקשה לשחק ניסיתי להתחבר גם חוטי וגם אלחוטי, ניסיתי להפעיל את הציוד מחדש וניסיתי שרתים באיזורים שונים, שום דבר לא עזר. אשמח אם תוכלו לעזור לי לזהות אם המקור של הבעיה הוא המודם ראוטר או בעיה עם בזק/018. תודה רבה מראש לכל מי שינסה לעזור

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by shahar91,

קיימים ראוטרים שלא תומכים ב100% במהירויות גבוהות ?(שלי 12 מגה) ואז עושים בעיות עם המודם? פעם 3 שיש לי בעיות ניתוקים באינטרנט ואני צריך לקרוא לתכני הוט D-Link DI-524 -שלי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by civic,

אני רוצה לקנות ראוטר שיהיה לו אפשרות לחבר אליו הראדיסק חיצוני 2.5 USB ולמעשה לאחסן בו את המידע....בנוסף אני רוצה לחבר אל הראוטר הזה מדפסת . כל זה מכיוון שיש לי מחשב נייד ואני לא רוצה לחבר אליו חוץ מהעכבר גם את הכונן וגם את המדפסת שבה אני משתמש עוד פחות. חשוב לי שהראוטר יוכל להעביר מידע מהר בניגוד למה שיש לי היום שמעתיק במהירות של 800 קילו בין שני המחשבים הניידים שיש לי... אשמח לקבל המלצה על ראוטר אמין שלא יתאפס לי תחת עומס ואם אפשר גם לינק . תודה.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by dan9,

היי יש לי כמה מחשבים בבית וברצוני לשלוט מרחוק על כל מחשב בבית שמחובר לרשת.... זואת אומרת שבמחשב אחד אני יוכל לראות את כל שולחנות העבודה של המחשבים ברשת שיש לי בבית... יש תוכנה כזו או מדריך אז אשמח לקבל! גם הסבר קליל יעזור תודה!!

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  25. Started by Dr. Computer,

היי. יש לנו בבית שני מחשבים. ווינדוס XP SP2. מחוברים ביניהם דרך מודם רשת וראוטר edimax. כשאני בתוך דפדפן האינטרנט במחשב שלי (החדש יחסית) אני מצליח להציג רק מספר מצומצם של אתרים, רק אלה הגדולים והידועים. אם למשל אני אעשה חיפוש בגוגל על כל נושא שבעולם- אולי רק דף אחד מתוך 20 הקישורים שמתקבלים ברשימה בחיפוש נפתח אצלי- אתר שאני מאמין שהוא ידוע ועם שרת חזק. כללל הקישורים שעליהם אני לוחץ- תוך מאייה אחת מתקבל הדף- "לא ניתן להציג דף זה" אני לוחץ 100 פעם רענן והוא לא מציג אותו. בדקתי במחשב השני בבית עם הקישורים של גוגל- וכל האתרים עולים שם רגיל וכמו שצריך. אצלי משום מה, כמעט כל קישור אני לוחץ עליו (אם זה בפורומים, אם זה בחיפוש, אם זה באייסיקיו)- הדף פשוט לא נפתח. ממש אי…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.