רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה כרגע יש לי שני קווי בזק (ואני מנוי בhot בטלויזיה ובadsl 1.5)- האחד רחוק מהמחשב והשני קרוב אחד מקוי הטלפון משמש כקו לאינטרנט (בקומה הראשונה) וכטלפקס (בקומה השנייה) שאלתי היא מה עדיף במקרה שלי - טלפון Hot או טלפון 072 (012). הכי חשוב לי שזה לא יפגע ברוחב פס שלי ב(emule וכו'), וגם שאני אוכל לדבר בכל טווח בבית ושאוכל לחבר את הטלפקס למעלה לקו (למרות שלא נמצא בקרבת מחשב). כמו כן, חשוב לי שאני לא אהיה חייב להיות מחובר לאינטרנט\מחשב דלוק מבחינת מחיר, 012 מציעים ב99 שקל אינטרנט 1.5 + קו 072 + 2000 דקות מתנה, בדומה להוט שמציעים ב59 שקל את ה2000 דקות בקו שלהם.
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת אלחוטית שנפרשת על 2 קומות (בין הקומות יש מגבר כדי שתהיה קלטה גם בקומה העליונה), הרשת כוללת שני מחשבים נייחים ומחשב נישא אחד. לפני כמה ימים הפעלתי את המחשב נישא ואחרי שהוא התחבר לרשת (דרך המגבר) קיבלתי הודעה על "limited connection", ובה היה כתוב שחלק מהאפשרויות של הרשת כמו גלישה באינטרנט אולי לא ייפעלו, ובאמת לא הצלחתי לגלוש או להכנס לאתרים בשום צורה אחרת. שני המחשבים האחרים פועלים כרגיל.. ניסתי לעשות תיקון לרשת, לכבות ולפתוח אותה, אבל כלום לא עזר.. מה אפשר לעשות? ורציתי לדעת עוד משהו.. במקרה שהתחברתי לרשת אלחוטית ואני רוצה לגשת לקבצים שנמצאים במחשב אחר ברשת, איך אפשר לעשות זאת אם אני לא חבר באותה workgroup? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 13.6k צפיות
-
-
שלום אני צריך משתמש לאתר torrntleench.org אז עם משהו יכול אני יהיה מאוד שמח!!!!!!!!! :xyxthumbs: oronn1@walla.co.il או oronn1@walla.com בתודה רבה
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לאחר שקניתי מחשב נוסף ונתב חוטי הגדרתי וחיברתי והכל עובד מצוין קודם כל יש לי מודם כבלים מהסוג הזה: http://www.cables.org.il/modems/modem-terayon.htm ונתב: http://www.sweex.com/communicatie.php?subsectie=6&item=660&artikel=594&detail=d בהוט ו 012 בחיבור L2TP הכל עובד מצויין אבל לאחרונה החל לקרות דבר מוזר אני לא מצליך לגולוש באתרים כאילו יש נתק אני מקבל שגיאה של to long time to respond (בכל דפדפן) אני מצליח לשלוח ping ל google ומקבל חזרה הנתב רושם שהוא מחובר אבל הוא לא מעלה שום אתר זה נפתר שאני עושה לו reboot (לנתב) או מוציא את הנתב מהחשמל לכמה שניות ומחבר שוב ואז זה עובד יש לי firewall של הxp sp2 יש רעיונות לפתרון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
החומרה שיש לי: שני מחשבים עם כרטיסי רשת HUB עם שמונה כניסות מודם רשת (של אלקאטל) חיברתי את הקו טלפון למודם וכבל רשת מהמודם ל HUB (לפורט מספר 1) חיברתי את שני המחשבים שיש לי עם כבלי רשת ל HUB. עכשיו מה אני צריך לעשות כדי לגלוש באינטרנט בשני המחשבים בו זמנית? האם אני צריך להגדיר חייגן באחד מהם ולשתף את החיבור אינטרנט שלו? או משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
טוב בקצרה, המצב הוא כזה: כרגע יש לנו מחשב אחד בבית, עם כרטיס רשת + ראוטר + מודם + חיבור לאינטרנט ADSL. בקרוב אני מקבל את המחשב החדש שהזמנתי ואז את המחשב הזה שנמצא כרגע בחדר שלי אני אעביר לאמא שלי, זאת אומרת שנשאר עם הנ"ל ועוד מחשב נוסף. מה בדיוק אני צריך לעשות בכדי שיהי גישה לאינטרנט בשני המחשבים? (יש לי גם כרטיסי רשת אלחוטיים אבל אני לא מעוניין להשתמש בהם, לא הכי יציב). פשוט להעביר כבל רשת מהראוטר לכרטיס רשת שבמחשב החדש? יש לציין שהמרחק בין שני החדרים הוא די רב מה שמעלה את השאלה האם החיבור אפשרי? כמו כן מה העלות של זה בערך? (של הכבל "הארוך" או כל מה שצריך...)
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
האצת האינטרנט בחינם http://www.metacafe.co.il/watch/370990/how_to_accelerate_your_internet_for_free/ מדריך וידאו שצולם על ידיי פועל(הגברתי את ההורדה שלי מ190 ל220 ואת ההאלעה מ16 ל21-זה מה שהספקתי לבדוק) אז קיצור תגיבו ותגידו מה התוצאות שלכם לא ידעתי איפה לפרסם את זה אז אם זה לא המקום להעביר בבקשה תהנו
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה בן דוד שלי השבוע עובר לדירה חדשה ויש לו 3 ממירים של לווין שהם צריכים להיות מחוברים 24 שעות מחוברים לאינטרנט.. כמו כן, יש לו ראוטר אלחוטי של D-LINK אבל יש בממירים יש רק חיבור של רשת רגילה.. והוא לא רוצה למתוח ב3 קומות כבלים של רשת... האם יש מכשיר אשר עושה את החיבור הזה שאפשר להגדיר במחשב רגיל את החיבור של הרשת האלחוטית ואז לחבר את זה לממיר וזה יעבוד רגיל?? יענו שיש חיבור של כבל רשת בצד השני עם אנטנה שיוגדל עם הסיסמה והכל של הרשת שבבית האם יש דבר כזה? אם כן איפה ניתן למצוא וכמה זה עולה תודה משה ש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, כרגע אני מחובר ב MPLS משהו כזה של הכבלים (לכל אחד בבית יש איפי - 3 מחשבים) הכל טוב ויפה עד שנוצר לי בעיה שכאשר אחד המחשבים שולח קובץ כזה או אחר במסנג'ר, איסיקיו, אימאייל כל הבית מושבת פשוט אני לא מצליח אפילו להיכנס לאתרים וכדומה... השאלה שלי היא כזאת האם יש איזה פיתרון לעניין שלא יווצר לי הבעיה הזו - ראוטר עם ווסט (אם יש כזה אם כן איפה ניתן למצוא) ? זה די דחוף כי אני קצת מרגיש כמו ב-56 קי בזמן השליחות שלו והוא מוריד בישביל כל העולם ושולח בישביל כל העולם תודה רבה, משה .ש.
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום יש להורים שלי את המודם של eci b-focus 312+ ופעלתי על פי מדריך הזה http://www.netcheif.com/Reviews/ECI352/ECI352.htm המדריך ביקש שנעשה חיבור pppoe - ניסיתי ולא הצלחתי אז ניסיתי pppoa והצלחתי ראיתי בסטטוס שהחיבור עובד בהצלחה ואפילו מתחילה ספירת זמן של החיבור . שמרתי הכל . עד כאן הכל טוב ויפה , משום מה אני לא מצליח להיתחבר לאינטרט . מישהו יודע למה? ד"א בשביל לגלוש ל hwzone איפסתי את ההגדרות אז לא אוכל לעבוד על החיבור בזמן אמת אז אם אפשר תריצו את כל ההסבר ואני אנסה תודה.
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
ערב טוב... אחרי שהצלחתי להפוך את המודם bfocus 270 לנתב,ומחיקת פיירוואל של comodo ולהשאר רק עם של xp ,האימיול במחשב שלי והשני מקבלים כל הזמן lowid ,האימיול שלי מאושר לפתיחה ב-xp ,אבל לא יודע איך לשנות את ה-tcp כמו בהוראות של האימיול מכיוון שאין לי חייגן כמו קודם. מה לעשות? תודה עבור העזרה
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
ברצוני להתחבר לחברת אינטרנט בזק(לא כספק) והספק שלי זה אינטרנט זהב, עכשיו אתמול התנתקתי מהוט לפחות הם אמרו לי נציג שירות יצור איתי קשר עד יום רביעי אז השאלה שלי זה אם אני יכול עכשיו נגיד להתחבר לבזק?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 1.5 של אינטרנט זהב מודם אלקטל ספייד טאצ' הום עכשיו אני מתחבר לאינטרנט סבבה ואחרי כמה זמן לפעמיים 4 שעות לפעמים חצי שעה (זמן לא קבוע) המודם של אלקטל מתנתק מהאינטרנט ונורית הLINE TX מהבהבת ללא הפסקה עכשיו אם אני מנסה להתחבר שוב הוא רושם שהוא מנסה להתחבר ל 10.0.0.138 שזה הדבר הראשון שהחייגן עושה תמיד וישר עובר האלה אבל הפעם זה נשאר תקוע שם עד שאני מכבה פיזית את המודם ונסה לחייג שוב ואז זה עובד ככה כבר כמה ימים אין לי ווירוסים ולא שום דבר כזה מה עוד יכולה להיות הבעיה
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לאחרונה קניתי נתב אלחוטי מדגם 3com 3crwer100-75 יש לי מודם אלקאטל שחור ( speed touch home) ואני ממש לא מצליח להגדיר אותו ככה שתיהיה לי גישה לאינטרנט תמונה מצורפת... שאלה: ניסיתי לעשות לנתב RESTART (החזרתו למצב יצרן) ניסיתי לפי מספר שיטות שמצאתי באתר 3COM הישראלי והעולמי וגם לפי הספרים בשום אחת מין השיטות הסיסמא שלי לא התאפסה, האם זה עילה להחליף את הנתב(הוא חדש...)? בתודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכלום , יש לי בעייה קטנה... יש לי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר חוטי . 2 המחשבים בשיתוף אחד עם השני , כלומר אין לי בעייה של גישה בינהם לתיקיות (דרך שכנים ברשת) . הבעייה היא שיש לי מדפסת שמחוברת למחשב 1 עם כבל LPT (משם אני מדפיס) אך כשאני רוצה לגשת אליה להדפסה ממחשב 2 , אני לא יודע איך... עשיתי קליק ימני על המדפסת (במחשב 1 אליה היא מחוברת) -> שיתוף עם הרשאות והכל אבל עדיין לא מצליח לראות את המדפסת במחשב 2 . מישהו יודע מה הבעייה ? אולי הוספת פרוטוקול ..? ממה שראיתי יש לי לי רק פרוטוקול של TCP בשני המחשבים . תודה לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון מהירות האינטרנט שלי ירדה המון...ובגלל זה יש לי עכשיו פינגים מאוד גבוהים במשחקים... אני חייב לציין שיש עוש שני מחשבים ברשת איתי אבל אצלהם אין את הבעיה הנ"ל... מה אני יכול לעשות כדי להמריץ את האינטרנט בחזרה? נ.ב כבר מחקתי וירוסים,ספיווארים, ושטויות אחרות אפילו עם התוכנה hijackthis. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב שמותקנת בו תוכנת מצלמות,בתוכנה אופציה לצפות במצלמות דרך דפדפן מכל מקום. המחשב מחובר בחיבור ADSL וקניתי גם כתובת IP קבועה, הבעיה היא כזו שהמודם תמיד מתנק גם אם אני עושה בחייגן allways on. אז הלכתי לקנות נתב שהקו יהיה תמיד און ליין הבעיה היא שהנתב קיבל את הכתובת הקבועה של האי פי ואין לי דרך להגיע ספציפית למחשב כי הוא קיבל כתובת אחרת של הרשת הפנימית שהנתב יצר. בקיצור השאלה היא כזו האם יש דרך להגיע ספציפית למחשב דרך ממשק ווב למרות שימוש בנתב?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי רואטר שמחובר למחשב באמצעות כבל רשת הכבל מחובר לכרטיס רשת של הלוח אם.. יש לי גם כרטיס רשת שיושב במגירה(PCI) רציתי לדעת אם יש הבדל בביצועים של המערכת אם נעשה שימוש בכרטיס שעל הלוח או באחד אחר.. תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
בראש ובראשונה אני ריצה לומר שהבעיה היא במחשב נייד מסוג IBM T30 צריך עזרה דחוף אני כבר מנסה בערך שבועיים ליפתור את הבעיה... המחשב מיתחבר לאינטרנט מוצא את הרשת (למחשב כרטיס רשת אלחוטי מובנה של אינטל) אך לא מצליח לזהות את המחשבים האחרים ברשת הוא בעצמו לא מצליח להיכנס להגדרה של MSHOME ליפעמים מחשבים אחרים רואים אותו אך לא מצליחים להיכנס אליו... ומכאן נוצרה לי הבעיה שאני לא מצליח להדפיס מהמחשב הזה בעוד שמחשבים אחרים (3 נייחים) רואים אחד את השני ומצליחים להדפיס במדפת ששתופה ברשת המחןברת לאחד המחשבים... אם מישהו יודע מה לעשות אני ישמח :bash:
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בראוטר של ALCATEL מדגם SPEEDTOUCH 570, עם אנטנה שמחוברת בחיבור USB במחשב השני. האנטנה הזו עושה המון בעיות. למרות שהאות מוגדר כטוב, יש הרבה התנתקויות, ולוקח די הרבה זמן עד שהיא מתחילה לעבוד בהפעלה של מערכת ההפעלה. לכן אני מעוניין לקנות כרטיס רשת אלחוטי, שיחובר ב-PCI עם אנטנה בחוט מאריך. המרחק בין המחשב בעל הראוטר למחשב השני הוא כ- 10-12 מטר. במקום אחר הציעו לי את ה- Edimax 802.11g 54Mbps Wireless PCI Card- EW-7128G, אך מחיפוש קצר פה בפורום אני רואה שזה כרטיס די ישן שדובר כאן בשנת 2004 אפילו. יש כרטיס אחר עליו אתם ממליצים? האם באמת EDIMAX היא החברה הטובה ביותר לעניינים הללו? מה ההבדל למשל בין הכרטיס הנ"ל לכרטיס Edimax Wireless Super-G 32bit PCI Adapter EW-732…
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת חוות דעת על הנתב ? יש אולי משהו אחר שכדאי לקנות באותו סדר גודל של מחיר ?
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היי ... אולי זו תיהיה שאלה קצת מצחיקה אבל אני באמת שלא יודע אולי אתם יכולים לעזור לי ... האם קיים אפשרות לחבר כמה חיבורים שונים לאינטרנט ועל ידי כך לבצע כמה פועול בחיבור אחד גדול ...?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. כרגע אני מחובר עם ראוטר חוטי של חברת USROBOTICS ומלבדו אין לי כלום חוץ משני כרטיסי רשת. [אז אני מניח שיש בתוכו מודם בנוי] האם בנתב שאני מעוניין לקנות אני אצטרך להביא גם מודם או שאני אוכל להשאר במצב הנוכחי? רק הראוטר? 2. אם אני יכול ללא מודם אלא רק הראוטר..האם אני יכול להגדיר שיישאר מחובר באופן קבוע?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, עבדתי כבר הרבה זמן עם הWRT54GL יחד עם התוכנה המקורית שלו ואתמול החלטתי לשדרג אותו לWRT.... בקיצור שידרגתי אותו ביחד עם המדריך של QTEC לגירסה 23SP2 (האחרונה) והכל עבר בהצלחה אבל משום מה הוא לא מתחבר לאינטרנט, אני מניח שזה בגלל שהופיעו שם דברים חדשים שאולי צריך לסמן/לא לסמן. אני מחובר לנטוויז'ן דרך הכבלים ומשתמש בחיבור PPTP להתקשרות. צירפתי זוג תמונות עם ההגדרות - אחת מהגירסה המקורית ואחת מהDD-WRT. תודה רבה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-