רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה החלפתי מודם \ נתב ל - Rotal RTA 1025 ואחד הניידים האלחוטיים לא מראה את עצמו ברשת למרות שהוא רואה את האחרים (שני נייחים בחיבור חוטי ואחד נייד אלחוטי). הנ"ל הוא מסוג Dell 610D . הספריות הרלוונטיות שלו הוגדרו כ - Network Sharing , חומת האש של Windows מכובה, ו - Trust control של Norton 360-3 מוגדרת כ - Protected (כמו כל היתר) (גם לא עזרו הגדרות מקילות יותר ואפילו כבוי חומת האש של Norton). האשת האלחוטית מוגנת בפרוטוקול Wapa2-PSK/TKIP . יכול לבצע Ping אליו.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני נמצא בתהליך מעבר להתקנה חדשה של הכל על כונן חדש (אותו מחשב). לפני כמה ימים ניסיתי ליצור חיבור לאינטרנט. לא יצא לי אז נכנסתי להגדרות המודם. אתם יודעים, דרך הדפדפן, עם הסיסמה של ADMIN... טעות... הרי הכל עבד לי מצויין בווינדווס הישן, אז הבעיה לא הייתה בתצורה של המודם... עשיתי שם כזאת סבתוכה.. הייתי עכשיו יומיים בלי אינטרנט רק שובר ת'ראש. לבסוף עשיתי שיחזור של תצורת ברירת המחדל. הגדרתי שם סיסמה ושם משתמש ועכשיו האינטרנט לא מתנתק לי. הווינדווס עולה ו-הופ! יש לי אינטרנט! גם בווינדווס השני זה נהיה ככה. אני רוצה להחזיר את המצב לקדמותו. יותר חשוב לי פשוט לסדר את העניין הזה בווינדווס החדש כי את הכונן הישן אני במלא מפרמט. אני רוצה שזה יהיה כמו שהיה לי במשך שנים. בשור…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי לאחרונה אמא שלי עברה למחשב נייד חדש והעבירו לה את כל המידע והכל מהישן לחדש דרך הרשת. האם זה מאובטח? אם אני מכבה את החיבור ל-wifi בישן אז אני לא כמובן לא מצליח להכנס למחשב הישן (מהמחשב החדש), האם בזמן שאני מעביר קבצים, בזמן שהקשר בין המחשבים פועל, זה מאובטח? עכשיו אחרי שהעברנו את כל המידע מהישן לחדש, אפשר איכשהו לנתק את הקשר ביניהם? אני לא העברתי אף פעם קבצים ומידע ככה בין מחשבים, זאת פעם ראשונה שאני מתעסק עם זה ואמא שלי לחוצה שזה פתוח ו"פרוץ". אני מקווה שהבנתם אותי, תודה על כל עזרה שתינתן.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר DLINK DI-714P. על שני המחשבים יש WIN XP. הרשת פתוחה לרווחה וכל מי שעובר ליד הבית שלי עם מחשב יכול להכנס. יש לי אפילו שכן עם רשת רק ששלו מאובטחת (יש סימן של מנעול ליד הרשת שלו). חיפשתי כאן הדרכה לתהליך כזה ולא מצאתי. מישהו כאן יכול לעזור ולהושיע. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
מלא ספייקים התחילו לאחרונה בבזק בנלאומי מישהו עוד מרגיש??
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם! שאלה שלי מכוונת לאלו שנתקלו בבעיות דומות.בקצרה:הנני מחובר לטריפל סי והוט תשתית,חבילה של 5 מגה,דפדפן אופרה,שני מחשבים אחד נייח שני לפטופ שניהם מחוברים דרך ראוטר TP-Link 1043nd,עד לפני שבעויים הכל היה תקין,דפים נפתחים מהר מאוד,אונליין וידאו רץ כמו משוגע ללא תקיעות. לפני שבועים נתקלתי לבעיה שאנני מסוגל לראות אונליין וידאו,כל הזמן יש לאגים,וידאו רץ לא חלק,פניתי לתמיכה שלהם,שיניתי הגדרות במחשב,ניסיתי בכמה דפדפנים,לא עזר,מישהו יכול לתת הצעות מה יכולה להיות בעיה ויתכן מישהו מכיר תוכנה שבודקת אונליין וידאו? תודה מראש לכולם!
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
קצת רקע: לפני חודש +- פירמטתי את המחשב, ולפני זה היה לי חיבור 750 קילובייט. כמעט ולא היו לי שום לאגים בוורקראפט ( משחק אסטרטגיה אונליין.. לא משנה ).. עכשיו לבעיה: שדרגתי לאחר הפירמוט לחיבור 1.5, והיו לי אך ורק לאגים מאז, משחק אחד בלי לאגים לא היה לי !!! מה לעזאזל הבעיה ?!? זה לא אמור לטוס לי עכשיו שהכפלתי א ת המהירות ?
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני משחק במשחק רשת ASDF ולפעמים הוא מתנתק לי מהשרת או שאני עושה קפיצה ואח"כ אני לא צובר מהירות. מה ניתן לעשות? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מחשבים שמחוברים עם ראוטר PowerNet Par720 לפני הראוטר שהיה לי מחשב אחד אז לא היו לאגים בCS 1.6 עכשיו יש לי לאגים(פינג קופץ מידי פעם..,לא לאגים קבועים)כשהמחשב השני פתוח יש לי 1.5MB ואני מחובר לנטוויז'ן (התשתית של בזק) הבעיה היא לא פורטים כי ניסיתי במצב MDZ וזה אותו דבר מה אפשר לעשות ? תודה
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 10 מגה ו2 מחשבים מחוברים ברשת. על הראשון אני משחק אונליין והשני סתם לגלישה. אבל לפעמים יש לי לאגים כשמישהו משתמש בו, אבל לא תמיד (וכן, וזה 100% בגלל זה, כי כשאני מנתק את המחשב השני מהרשת הלאג מייד מפסיק). מישהו יודע איך אפשר להגביל את המחשב השני, ככה שעדיין יהיה אפשר להשתמש בו, אבל שהוא לא יפריע לי לשחק?
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
תשתית HOTNET ספק HOT. אז בקצרה - הבעיה היא לאגים במשחקי מחשב שקורים אחת לכמה דקות (FREEZE לכמה שניות במקרה הטוב, במקרה הרע לדקה-שתיים), פינג שעולה על 2000ms במקרה הרע, במקרה הטוב בסביבות ה400ms. שלחתי פינג למודם (192.168.1.1), לאחר בדיקה הסתבר כי אחת לשתי דקות בערך מוחזר פינג בגודל 1000-2000ms. לאחרונה בדקתי ויצא שלמשך כמה פינגים ברצף הוחזר Request timed out. עשיתי ריסטרט לראוטר, הבעיה נפתרה למשך כמה ימים וחזרה, כמובן שהתקשרתי לHOT ולHOTNET מספר רב של פעמים ללא באמת עזרה מצידם. הSNR תקין (40+ db). ראוטר של TP-LINK מודל C7 AC1750, מודם HOTBOX רגיל. מחובר חוטית לראוטר. תודה מראש על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מצטער אם זה לא קשור לפורום הזה, בדקתי את שאר הפורומים והפורום הזה נראה לי הכי קשור. תעבירו\תנעלו אם לא. אני בבזק עם תשתית בזק, מהירות של 5 מגה עם המודם ALE 150, ולאחרונה (שבוע+-) התחילו..לאגים" נוראיים במשחק הרשת שאני משחק בו. שלחתי לחברה של המשחק אימייל עם הTRACERT הזה: Tracing route to 195.59.139.1 over a maximum of 30 hops 1 9 ms 9 ms 9 ms bzq-79-183-120-1.red.bezeqint.net [79.183.120.1] 2 8 ms 9 ms 10 ms bzq-115-186-81.static.bezeqint.net [192.115.186.81] 3 9 ms 20 ms 9 ms bzq-179-124-145.static.bezeqint.net [212.179.124.145] 4 9 ms 9 ms 59 ms bzq-179-124-162.static.bezeqint.net [212.179.124.162] 5 1338 ms * 1442 ms bzq-219…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי לאגים כשאני משחק ב-DOTA 2 ברשת שהופכים את המשחק לבלתי שחיק. במצב רגיל הפינג עומד על בערך 150ms והמשחק שחיק אבל כל דקה המשחק יכול לקפוץ פתאום ל-1000ms לכמה שניות. במצבים מסוימים הפינג הגבוה נמשך לזמנים ארוכים יותר או אפילו מסתיים בהתנתקות מהמשחק. התופעה הזאתי הייתה נפוצה בעיקר בסופישבוע אבל בשבועות האחרונים זה קורה בכל הימים בשבוע. התשתית היא DSL של בזק והספק הוא נטויז'ן. לפני כמה חודשים המהירות הייתה 15 מגה והעליתי אותה ל-40 בתקווה שהבעיה תפתר (היא לא נפתרה). יש לכם רעיונות למה יכול לגרום ללאגים? חשבתי להחליף ספקים ולבדוק באמצעות ניסוי וטעייה ספקים אחרים אבל הייתי מעדיף לנסות להתמקד בבעיה לפני כן.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר לבזק בתשתית ובספק במהירות 15Mb/s. האינטרנט בבית שלי פועל ככה: יש נתב + מודם של בזק מדגם D-Link 2760U שהוא בעצם הראשי וממנו מגיעים כבלים למחשבים ברחבי הבית. יש switch בארון חשמל שממנו נשלחים כבלים גם לחדרים למעלה (דרך הקיר). ולי יש בחדר עוד ראוטר בשביל wifi וכמה חיבורי אינטרנט קווים נוספים. קודם היה לי ראוטר של TP-Link יחסית ישן שאני לא זוכר את הדגם, אך גם בו וגם בחדש הבעיה קיימת (ואולי אפילו בחדש יש יותר). כרגע יש לי בחדר ראוטר של EDIMAX BR-6428nS שמחובר לקיר, והמחשב מחובר אליו. עכשיו הבעיה היא שכשאשר אני משחק במשחקים ברשת (כאן מרגישים את זה הכי ברור), או מדבר בסקייפ, יש כל כמה שניות תקיעה כזו של חצי שנייה. זה משגע כמובן. בסקייפ זה מתבטא בקטיעה קצרה של השי…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים החלפתי ראוטר לdlink dsl 6850u בעקבות העלאת מהירות האינטרנט ל40 mb, מאז שהחלפתי, נהיו לי לאגים שלא ניתן לשחק איתם במשחקים כמו לול, cs go, במשחקים עצמם רשום פינג יחסית טוב וממוצע ( ושום תוכנה אחרת או דפדפן לא פועלים ברקע) . עם הראוטר הקודם זה לא היה ככה. ניסיתי לאפס אותו, לנתק מהחשמל, לא יודע מה לעשות. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, בתקופה האחרונה אני מרגיש שיש לי לאגים כשאני משחק סטארקראפט. רציתי לדעת לאיזה שרתים אני צריך לעשות בדיקת פינגים ומה התוצאות שאמורות לצאת לי. תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משתמש בVista (אפילו די מרוצה מזה...) כבר חצי שנה ויחד איתו גם הבאתי ראוטר נחמד סטנדרטי ואלחוטי. הכל טוב ונפלא בבית, כולל הגלישה בין המחשבים ובאינטרנט. הבעייה היחידה היא- הצפייה במדיה דרך הרשת :-[ קפיצות, עצירות ושאר חוסר סנכרון הם מנת חלקנו בכל מה שנוגע לצפייה בסרטים דרך הרשת ממחשב אחר. הראוטר עובד בתקן g והוא 54MB סטנדרטי לחלוטין. הקליטה טובה במקומות המבוקשים ולא נראה שיש בעייה, פרט לקפיצות... עכשיו- עניין מוזר הוא שהפעלתי HD דרך הרשת שעבד בצורה חלקה לחלוטין במחשב השני, אבל קבצי וידאו בנפח של 700MB, דווקא לא עוברים טוב כל כך יש למישהו רעיון, פיתרון או אפילו עצה? אני יותר מאשמח לקבל אותה!
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אחי הקטן מיתלונן כל הזמן שהמשחקי און ליין ממש ניתקעים מש מקרטע כל כמה שניות(יש לציין שזה בחלק מהמשחקים),אז אמרתי אולי בעיה במחשב,אבל זה לא!! כי ניסיתי גם במחשב שלי שיש לו 4GB RAM ומעבד חזק E8400 וגם אצלי אותה בעייה,הדבר היחידי שעלה לי שזה הספק שלי נטויזן,כי אצל חבר שלי זה לא ככה והוא בבזק בינלאומי למה זה יכול להיות קשור?
-
- 20 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום כבר די הרבה זמן שיש לי לאגים במשחקי רשת,לרוב בשעות הערב.הייתי ב013 ועברתי להוט נט,חשבתי שזה הסתדר,אבל לצערי זה לא. ביצעתי בדיקת פינגים [CMD]ואני מקבל תוצאות סבירות,בדרך כלל 7-20 [לוואלה נגיד] וכל 7 שליחות בערך יש קפיצה ל40+,הבנתי שפינג תקין לארץ זה 100,אבל בכל זאת זה מה שגורם לקפיצות..עוד פרט מוזר,בשורת הTTL במקום לקבל מספר קבוע אני מקבל שני מספרים קבועים שמתחלפים באקראי. התשתית היא הוט,ספקית הוט נט המודם והראוטר הוא ההוט בוקס ,אבל אני מחובר חוטית. אשמח אם תציעו לי פתרון כלשהו. תודה מראש.
-
- 28 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
הי, רציתי לבדוק אולי למישהו יש רעיון מה לעשות בנידון. מעניין לדעת אם זה רק אני (למרות שפורומים בחו"ל מראים שממש לא) .. אז ככה, יש לי חיבור דרך נטויז'ן בחבילת 1.5 מגה. אני מחובר מאחורי ראוטר של לינקסיס WRT54GL. (קושחה של DDWRT V23 SP2 ) איכות המשחק ירודה מאוד. אם אני מצליח להתחבר לשרת המשחק מבלי לעוף החוצה (שרת ממוקם לפי הבנתי בפאריז), אני מגיע למצב שבו אני משוטט בעולם ללא NPC או שתוך כדי קרב הכל נתקע ואני מוצא שמתתי בזמן הזה. האם למישהו יש רעיונות בעניין ? אולי טיפים בהגדרות של קושחת הראוטר ? אני לא רואה סיבה שבחיבור כזה זה יזחל ככה.. ב- WOW ששיחקתי בזמנו לא היו בעיות וא הייתי עם חבילה של 750.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה בהמשך לדיונינו הקודם, עזרתם לי להגדיר אייפי קבוע (פה): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=437261.msg3750447#msg3750447 עכשיו מה שקורה זה שאני לא מצליח לפתוח פורטים, מה הכוונה לא מצליח? זה נראה כך: לאחר שעשיתי את זה: ואת זה: אני מקבל את זה: למה לעזאזל?!?!?!..... תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר הגדרת נתב DLINK של בזק משתלט האתר ניהול של בזק על דף הבית: http://prov.bezeq.co.il/login.aspx פתרון: איפוס דפדפן - פרסמתי את המודעה עקב שלא ראיתי אף אחד שרשם משהוא כדי לעזור!
-
- 15 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
החליפו לי מודם של הוט ועכשיו יש לי HOT BOX שיש בו גם אינטרנט וגם טלפון קווי והוא גם אמור להיות ROUTER אבל הROUTER אמור להיות מבוטל. יש לי ראוטר משלי מסוג DIR-615 DLINK. הבעיה היא כשאני מתחבר עם הראוטר אין לי אינטרנט. כשאני מתחבר עם המודם ישירות למחשב יש לי אינטרנט. אני אמור להיות בחיבור ללא חייגן ובראוטר הDLINK שמתי את ההגדרות על DHCP שאמור כבר לטפל בהכל לבד. הנורה של האינטרנט בראטור(הכדור ארץ הזה) כתומה במקום ירוקה. אז אני לא יכול לגלוש באינטרנט דרך הראטור. יש לכם מושג למה אין לי אינטרנט בראוטר?
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר החלפת הראוטר , ה-WIFI דרך האייפון שלי לא עובד\עובד לאט מאוד. יש לציין שבשאר האייפונים והמחשבים בבית ה-WIFI עובד כראוי. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שצריך להחליף ערוץ לראוטר או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-