עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by 8-Ball,

לחבר שלי יש רשת ביתית בבית של 2 מחשבים...הוא משתמש בנתב..אני לא בדיוק יודע את כל הפרטים כי הוא לא כ"כ מבין בזה.. הוא לא מצליח לקבל קבצים באייסיקיו כנראה יש לו FIREWALL או משהו...ניסיתי לשנות הגדרות PEER TO PEER באייסיקיו שלו וזה לא עזר.. נכנסתי להגדרות הרשת שלו והפייר וול לא מסומן... כנראה הנתב חוסם את הקבצים הנכנסים... מה צריך לעשות בשביל שהוא יוכל לקבל קבצים??? תודה..

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  2. מאז שחברתי רשת אלחוטית בבית ואני עובד עם ראוטר של Edimax, אני לא יכול לקבל קבצים בתוכנת ICQ. ובנוסף לא מצליח להתחבר לשרתים בתוכנת Emule. הבנתי שיש פתרון לבעיות הללו, אשמח אם תעזרו לי לפתור אותן בהקדם, תודה רבה!

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Burkey,

שלום, רציתי להתייעץ אתכם לגבי בעיה שיש לי עם אינטרנט אלחוטי. יש לי מחשב נייד חדש של פאקרד בל, מהדור הנוכחי (מעבד סאנדי ברידג'). על המחשב יש כרטיס רשת אלחוטי מסוג AR5B97 של atheros. במבנה מסוים, בו הנתב בקומה ראשונה והמחשב בשלישית, יש לי קליטה מלאה, אולם במבנה אחר, עם נתב אחר, בקומה ראשונה יש לי קליטה מלאה, ובקומה שלישית בכלל לא, כשמדי פעם לשניה או שתיים אני תופס משהו. נאמר לי שאנשים אחרים כן הצליחו להשיג קליטה במקום בו אני לא מצליח. אז מצד אחד, אולי זה לא הנתב כי אנשים אחרים כן קולטים, מצד שני, עם כרטיס הרשת שלי כן הצלחתי במבנה אחר לקלוט בקומה שלישית.... אני לא יודע איזה נתב יש שם, אם הוא תקן N, או G. השאלה שלי אליכם, היא האם לדעתכם יעזור אם אני אחבר כרטיס אלחוטי חיצוני ב…

4. טוב, אני מאוד בור בנושא הספציפי הזה, אני כבר מודיע. חיברתי לאחרונה ראוטר בשביל ליצור רשת אלחוטית בבית. התקנתי את הדרייבר שלו ואת התוכנה שלו כך שיוכלתי לגשת לכתובת ה-IP המרכזית שלו וגם לגלוש באינטרנט דרך הראוטר. אבל אני לא מצליח לקלוט אותו לאחר מכן במחשב אחר. הסטיקי בפורום הזה לא נתן לי תשובה... אשמח לעזרה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. רכשתי נתב אלחוטי מסוג (NetGear WGT624 (v2, ניסיתי לחברו לאינטרנט באמצעות המודם שלי (Alcatel SpeedTouch@Home). בחנתי את ממשק ה-Web, הנתב מאפשר PPTP, אך לא הצלחתי לתפעל אותו כך שיתחבר לאלקטל! בשדה ה-Server ניתן להקיש כתובת IP בלבד, אז הקשתי: 10.0.0.138 לאחר מכן בא שדה ה-Name/ID, שם הקשתי: RELAY_PPP1 את שדה ה-IP שלי ניסיתי למלא כ-10.0.0.1, 10.200.0.1, וסתם ריק (שישאר דינאמי). הכל טוב ויפה, אבל הוא לא מצליח להתחבר לאלקטל. התוכלו לסייע? האם למישהו יש נסיון עם נתבים של NetGear?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  6. Started by kozimus,

שלום. האינטרנט עובד. אני מחובר דרך נתב של TPLINK WR741N . כאשר אני מריץ IPCONFIG אני מקבל שם IP של נתב 192.168.1.100. עוד בעיה שאני גם לא מצליח להיכנס לעמוד של הנתב.(תמונה מצורפת) תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. התקנתי IIS ב SERVER 2003, הגדרתי באתר הדיפולטי, תיקייה וירטואלית, מסמך דיפולטי ונתתי הרשאות. הבעיה שאני לא מצליח לראות את הדף גם כשאני מה IIS לוחץ על BROWS !!! הוא נותן לי שגיאה "you are not authorized to view this page" אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  8. פעלתי לפי המדריך שבסטיקי, אז ככה: -אני מחובר לאינטרנט עם חייגן -המחשב הלקוח מצליח לגלוש באינטרנט אבל יש בעיה עם שיתוף הקבצים במחשב הלקוח כשאני נכנס ל "הצג מחשבים בקבוצת העבודה" הוא מראה לי את המחשב השרת והלקוח, אבל כשאני נכנס למחשב השרת הוא אומר לי שאין לי גישה. במחשב השרת כשאני נכנס ל "הצג מחשבים בקבוצת העבודה" הוא מראה לי שגיאה (סתכלו בתמונה) ד"א DDD זה הקבוצת עבודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום, משום מה החל מאתמול אני לא מצליח לראות את הרשת האלחוטית שלי במחשב הנייד. הרשת תקינה ופעילה ושאר המחשבים שברשותי רואים אותה וניגשים אליה ללא בעיה. במחשב הנייד אני מצליח לראות רשתות אלחוטיות אחרות וגם להתחבר אליהן, לא נעשו כל שינויים במחשב או ברשת.ומשום מה רק את הרשת שלי אני לא רואה כלל. הרשת שלי מוצפנת WPA-2 והראוטר מסוג D-LINK 855 המחשב הינו HP-COMPAQ 6510 ומערכת ההפעלה XP אשמח לקבל סיוע והכוונה כיצד לפתור את הבעיה. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 5.6k צפיות
  10. לא מצליח לראות אתר עם FLASH כאשר THIN CLIENT מתחבר לשרת, דרך השרת עצמו אני כן מצליח ... מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  11. Started by morany,

שלום, יש לי שרת IIS6 ב WINDOWS 2003 SERVER, דפי HTML אני מצליח לראות, כשאני בא להציג דף ASPX הוא נותן לי הודע שגיאה "cannot view xml input using xslstyle sheet" יש למישהו רעיון ? התקנתי את ההרחבות של ASP.NET בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by itay13,

אני משתמש בדפדפן אקספלורר 7 ויש לי בעיה לראות ויאו בשידור חי באינטרנט. אני לא מצליח לראות בצורה רציפה חדשות של ערוץ 10 וערוץ 2 זה כל שנייה עושה buffering שאר האינטרנט עובד די טוב. ניסיתי להחליף דפדפן וזה לא ממש עזר. אני מחובר לראוטר בצורה אלחוטית. המשחב השני שלי עובד חלק ולא עושה בעיות עם הוידאו. אם למישהו יש רעיון לפיתרון אני אשמח תודה מראש

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  13. אני מצליח לעשות פינג למחשב השני ומקבל קריאה אבל אני לא מצליח להכנס או לראות את המחשבים שלי בשכנים ברשת. איך אני יכול לפתור את זה ?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  14. שלום יש לי ראוטר אלחוטי של LINKSYS עם FIRMWARE של DD-WRT. יש לי 5 מחשבים בבית שמחוברים כולם אלחוטית לראטור. לראטור מחובר מודם והראטור משתמש חייגן. עכשיו, הבעיה שלי שאני לא מצליח לראות מחשבים אחרים ברשת. אני כן יכול לחפש לפי שם מחשב ואז לראות מדפסות, אבל כשאני עושה PING לאיזה מחשב לפי ה IP אני לא מקבל תשובה. אני רוצה להשתמש ב VNC אבל אני לא מצליח להתחבר למחשב האתר מסיבה זו. מה הבעיה פה? אפשר לסגור. בעיה דפוקה עם הפיירוול.. כמו דפוק חשבתי שאם אני רק ניגש למחשבים ברשת הפנימית אני לא צריך לפתוח פורטים ומסתבר שכן.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. היי יש לי HTPC שמחובר אלחוטית לרשת ועוד מחשב שמחובר עם כבל לראוטר כשאני מנסה לראות סרט HD במחשב שמחובר עם כבל זה לא עובד חלק. יש הרבה תקיעות.. יש לי ראוטר של בזק - siemens SL2-141 הHTPC נמצא ברחק קרוב (5~מטר) ובאותה קומה אבל בחדר אחר. ראוטר חדש יפתור את הבעיה?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. כשאני נכנס לאיזשהו סרטון, אני רואה רק מסך שחור כזה בלי play בלי כלום. הבעיה התחילה משלשום. גם IE וגם FF לא מצליחים להפעיל את הסרטונים.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  17. יש לי אינטרנט 4 מגה עם נתב של לינקסיס WRT54GL ואני לא מצליח לראות סרטונים ביוטיוב באופן רצוף המחשב השני א פועל ואני באימיול אבל זה לא צריך להפריע משהו יודע מה עושים?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  18. לא מצליח לראות תמונות באימייל ב preview אלא רק עם אני מקליק על התמונה, כנ"ל גם בגלישה באינטרנט. למה זה קורה ואיך מטפלים? תודה שמוליק

19. ????

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. הורדתי קובץ ZIP מהאתר שלהם ופתחתי אותו ובפנים יש קובץ עם סיומת BIN עכשיו בראוטר הוא אומר לי לבחור את הקובץ של השדרוג וניסיתי את שני הקבצים הZIP והBIN ובשניהם הוא כותב לי INVALID FILE FORMAT מישהו יודע למה? :\[br]פורסם בתאריך: 20.04.2009 בשעה 19:29:04 לא חשבתי שהשאלה תהיה עד כדי כך מסובכת בשביל האנשים פה o_O

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  21. Started by Vaz,

יש לי רשת ביתית, ואני לא מצליח לשחק נגד המחשב השני מהרשת - מה הבעיה? הבנתי שיש תוכנה כזו שמדמה איי פי - Hamachi התקנתי אותה באחד המחשבים - מנסה להתחבר ככה למשחק וגם לא הולך. מה עושים? קשור לפורטים בטי פי לינק? כמו כן, חומת האש של ווינדוס מאשרת את המשחק ב2 המחשבים. תודה.

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  22. Started by nw,

שלום אני לא מצליח לשחק משחקי רשת הבוססים על TCP/IP (רוב המשחקים) בין שני המחשבים המחוברים ע"י כבל (LAN) לאומת זאת מעט המשחקים תומכים בIPX/SPX עובדים. מערכת ההפעלה היא חלונות 98 בבשני המחשבים התקנתי על 2 המחשבים DIRECTX 9 התקנתי על שני המחשבים את הפרוטוקולים והשירותים שצריך( TCP.IP וכו..).. אני בטוח שכל הפרוטוקולים וה SERVIES מותקנים כי הבעייה קיימת רק באחד מהמחשבים בעוד שבשני יש תמיכה בTCP.IP אפשר לראות ולהעביר קבצים בחלונות בין שני המחשבים.. הבעייה היא רק במשחקים. כאשר אני מריץ DXDIAG במחשב הבעייתי בתוך כרטיסיית NETWORK אין את השורה: directplayX TCP\IP service provider בעוד שבמחשב האחר השורה קיימת אני מאמין שזו הבעייה. למישהו יש רעיונות איך לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  23. Started by nadav1379,

יש לי בעיה שאני לא מצליח לשלוח אימלים זה גם דרך HOTMAIL אני חושב שזה בגלל שיש לי נתב כי זה התחיל רק אחרי שהרכבתי אותו אולי מישהו יודע איך אני יכול לפתוח את הפורט של האימיל שאני יוציא הודעות ומה הפורט? נ.ב אני לא יכול גם לשלוח דברים בICQ ולקבל אני כן יכול זה רק שאני רוצה להוציא דברים

24. Started by nore0,

אולי זה לא מוגדר טוב או משהו ? http://img223.imageshack.us/img223/6187/sdfyd1.jpg http://img299.imageshack.us/img299/94/sfdma3.jpg

• 3 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים