עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. התקנתי מערכת 2003 SERVER ויצרתי דומאין ואני לא מצליח ליצור יוזר הבנתי מה הוא רוצה ושניתי הגדרות וזה לא עזר - תתסכלו בתמונות עזרה בבקשה!

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by קרול,

התקנתי כרטיס רשת אלחוטי Edimax במחשב הביתי. הגדרתי אותו לעבוד ב: AP mode, כך שהוא Acces Point, ואני רואה מהמחשב הנייד את הרשת האלחוטית שהוא עושה, וגם כתוב שאני מחובר אליה אבל אינטרנט לא עובד. לפעמים ipconfig עובד במחשב הנייד, ואז שידרתי ping למחשב הביתי, לפי ip שראיתי אצלו בפקודת ipconfig ועובד. גם הפוך, מהביתי לנייד. ובכל זאת אין אינטרנט. גם ping מהנייד לכרטיס הרשת המחובר לאינטרנט שבמחשב הביתי עובד. עתה פקודת ipconfig בנייד אינה עובדת וכתוב שאחד ההתקנים לא תקין: Unknown media status code. מה הכוון?

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  3. Started by ofirrjd,

היי, אז הנה הקונפיגורציה שלי: מחשב "חזק" מחובר לראוטר אלחוטי מחשב "חלש" מחובר אלחוטית לראוטר מחשב "נייד" שרוצה להתחבר קווית (לא אלחוטית!) למחשב החלש, למרות שבנייד יש תקשורת אלחוטית (הנייד רחוק מאוד מהראוטר כך שאין קליטה לרשת אלחוטית ולכן רוצה תקשורת קווית). אני מקבל את ההודעה "limited conectivity or no conectivity" בשני המחשבים שמחוברים קווית. בעבר עבד יופי. הבעיה נוצרה לאחר שהותקן חייגן (ע"י קובץ EXE של קווי זהב) בשני המחשבים: הנייד והחלש. מאז, הסרתי את החייגן (אני כבר מחובר מחברה אחרת) כמו כן הסרתי את כרטיסי הרשת בשני המחשבים (נייד וחלש) והתקנתי שוב (אולי כדי לאפס הגדרות) אבל זה לא עזר. מה עושים?? תודה אופיר

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  4. חיפשתי בגוגל וקראתי מיליון מדריכים אבל אני פשוט לא מצליח! יש לי מחשב נייח אחד עם שני חיבורי רשת, אחד מחובר למודם ואחד מחובר למחשב הנייד. בLocal Area Connection 2 [שזה מה שמחובר למחשב הנייד] כתוב Unidentified network [בשתיהם כתוב ככה], מה אני צריך לעשות לעזאזל אני משתגע, קראתי את כול המדריכים בגוגל!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by H.M,

שלום לכולם אני מנסה ליצור רשת ביתית בין 2 מחשבים שמחוברים לאותו מודם המודם/נתב שיש לי הוא HOTBOX של חברת HOT 2 המחשבים מחוברים בעזרת כבל ולא ע"י WIFI בכל מחשב מתוקן Windows 7 Ultimate 2 המחשבים נמצאים על רשת ביתית הגדרות בכל מחשב הם אותם הגדרות (בית או עבודה): - הפעל גילוי רשת (פעיל) - הפעל שיתוף קבצים ומדפסות (פעיל) - הפעל שיתוף כדי שכל מי שיש לו גישה לרשת יוכל לקרוא ולכתוב קבצים בתיקיות הציבוריות (מופעל) - בטל שיתוף המוגן באמצעות סיסמה - אפשר ל- WINDOWS לנהל את חיבורי הקבוצה הביתית (פעיל) מפת רשת נראת כך: 2 מחשבים מחוברים ביחד ל"מתג" הוא מחובר ל"שער" והוא מחובר לתמונה של כדור הארץ הבעיה: באחד המחשבים יצרתי קבוצה ביתית ושאני עובר מהמחשב השני למסך ששם אמורה להיות רשומה אצ…

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. היי, אז ככה, ברשת הביתית שלי שני מחשבים המחוברים עם ראוטר של אדימקס לרשת ADSL. לא יודע אם זה קשור אך במחשב אחד התקנתי אימיול וכדי לפתוח פורטים באידמקס יש להגדיר למחשב הזה IP קבוע עם SUBNET MASK, default gateway וכמובן preferred DNS server. המחשב השני מקבל כתובת IP אוטומטית מהראוטר. כמו כן התקנתי רשת ביתית עם ה wizard של XP. שני המחשבים מוגדרים באותו workgroup בקונפיגורציה של מחשב המחבר דרך HUB. הכל טוב ויפה, אך בלחיצה על view workgroup computers היכן שאני אמור לראות את המחשב שלי ואת המחשב השני אני מקבל הודעה שאין לי admin rights. את ההודעה הזו אני מכיר והיא שייכת ל firewall של נורטון כשלא מוגדרת רשת ביתית בנורטון עצמו. אז כך עשיתי והגדרתי רשת בשני המחשבים. עליי לציין שעשי…

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  7. Started by tomer861,

שלום לכולם אני מנסה ליצור רשת גיגה בין הנייד שלי לנייח וזה לא מצליח נוצרת לי רק רשת 100mb מה יכולה להיות הבעיה שתיהם תומכים ברשת גיגה כרטיס הרשת בנייד: Broadcom NetLink Gigabit Ethernet בנייח: realtek RTK8168B\8111B FAMILY PCI-E GIGABIT ETHERNET

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  8. ברשותי מספר מחשבים. אני רוצה לחבר מחשב נייד למחשב נייח (מפרט בפרטים אישיים) ברשת קווית כדי לשתף קבצים בין שני המחשבים. על המחשב הנייח מותקנת Vista, על המחשב הנייד XP. לצערי לא הצלחתי לעשות זאת. חיברתי את השני המחשבים בכבל רשת והוא כותב שלא מצליח ליצור רשת. אפשר לקבל בבקשה הסברים איך יוצרים רשת קווית?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום יש לי בבית נתב ראוטר אלחוטי בדגם : d-link dual band wireless - n 600 - dsl-6850u בבית במחשב נייד באלחוטי עובד גלישה איטית. אני הבנתי שערוץ שידור חלש מאוד. אני רוצה לתת עוצמה אות גבוהה ולהגדיל שידור ערוץ באלחוטי. אני רואה בהגדרות נתב אלחוטי 5GHZ שינויי ערוץ הוא בצבע אפור שקוף ואי אפשר לישנות ערוץ שידור. כיצד מחזירים שינויי ערוץ שידור אלחוטי, ולישנות ערוץ שידור? אני חיפשתי בכל מקום הגדרה ערוץ שידור ליפתוח הזה. ולא מצאתי. בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by avz,

נתקלתי בתופעה מוזרה - יש לי נתב TL-WR841N (מ-הוט, דרכם אני מחובר) החיבור האלחוטי מוגן סיסמא. ניסיתי היום לחבר מחשב נוסף בחיבור אלחוטי, המחשב זיהה את הרשת וכדי להכנס אלי נתבקשתי לכתוב את הסיסמא. בשלב הזה המקלדת הפסיקה להגיב, כלומר למרות שהסמן נמצא בתוך החלונית שבה יש להכניס את הסיסמא, ההקשה על המקלדת לא מכניסה כל תו או סימן. מישהו נתקל בתופעה כזאת? פניתי לתמיכה של "הוט" התומך הסביר לי איך לבטל את הסיסמא (לעשות ריסט לנתב) אבל זה לא עזר.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. הראוטר: http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=713 התייאשתי כבר שנה אני מנסה למצוא את האייפי שלו... תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. צהריים טובים. ברשותי נתב של ASUS AM 604G. אני מנסה למצוא אותו כאשר אני מנסה להתחבר אליו דרך הפלאפון שלי (N95) אבל הוא לא מוצא לי אותו, הוא מוצא רק את הראוטרים של השכנים שלי. לא נסיתי לחפש אותו דרך מחשב נייד או מחשב שולחני כי אני לי אפשרותת כרגע. אבל אם הפלאפון לא מוצא לי אותו אז אני משער שגם כל חומרה אחרת לא תמצא לי אותו. מה שהגדרתי עד עכשיו זה הצפנה ביטלתי את החומת מגן ופתחתי פורטים לאימיול בגדול זה הכל. וכל ההגדרות הראשוניות בוצעו בדיוק כמו שכתוב באתר של בזק כולל הפורטים וההצפנה. מה יכולה להיות הבעיה? מה אני אמור להגדיר? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by slimshady21,

יש לי כבר מלא זמן בעיה מעצבנת עם האימיול - שלא משנה מה אני עושה אני תמיד מקבל LOW ID. ניתבתי פורטים כמו שצריך בראוטר שלי (edimax BR-6204wg) - הלכתי ל-virtual server ופתחתי פורט אחד לed2k ואחד לkad. עשיתי בדיקה ב-check ports של אימיול והוא מראה לי שה-tcp פתוח אבל ה-udp סגור משום מה. וגם כשאני מסמן את האופציה של פתיחת פורטים באמצעות upnp (וכן, אפשרתי את ה-upnp גם בהגדרות של הראוטר) הוא רושם שהוא פתח בהצלחה אבל עדיין אין גישה לפורט. הנה הלוג: 22/07/2009 19:29:49: UPnP successfully set up forwardings for ports xxxxx (TCP) and yyyyy (UDP) 22/07/2009 19:30:01: Connecting to Pirate Bay 2145 (89.248.172.225:5323)... 22/07/2009 19:30:01: Connected to Pirate Bay 2145 (89.248.172…

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  14. Started by Wolf-Net,

שלום, קראתי מדריכים שונים של התוכנה NO-IP, והלכתי לפי ההוראות הכל טוב ויפה. הוא קורא לי את הכתובת אצלו בתוכנה. אבל ברגע שאני רושם את הכתובת שלי שאני נתתי לו XXX.NO-IP.ORG הוא פותח לי דף שגיאה. יש לי ראוטר של D-LINK (DI-604( ואני לא בטוח שמשם יש בעיה. בבקשה תעזרו לי. תודה

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  15. Started by FARKASH7,

אני בונה אתר לפרוייקט במחשבים ואני צריך לעבוד עם השרת שעל המחשב אבל מישום מה הוא לא עובד, הוא אומר לי שאי אפשר לפתוח את הדף שגיאה פנימית של השרת משהו כזה.

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  16. אז מה לעשות?לא שיניתי שום דבר בהגדרות אני פשוט פותח פורט ונותן לו לעשות את שלו

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  17. אוקי, בדקתי במחשב אחר בבית ובחיבור אלחוטי קיבלתי הרגע 78MB. במחשב הנייד שלי שמחובר חוטית אני לא עובר את ה-10M אף פעם, כנראה בעיה בהגדרות כאלו ואחרות. אשמח לעזרה כדי שאוכל לגלוש כמו שצריך

• 63 תגובות
    • 9.4k צפיות
  18. Started by galz,

אוקי הבעיה היא כזאת: השגתי מודם אלקטל, במקום ה itex הלא משהו שהיה לי עד עכשיו. המודם עובד טוב יציב מאד והכל טוב ויפה, אבל, גרסת התוכנה שמותקנת בו ישנה מאד מאד זה אומר: KHDSAA.132 כשאני מנסה לעדכן אותה הוא עושה הכל חלק עד לשלב האחרון, שם לאחר העדכון הגרסה הזאת נשארת active והחדשה שאני מנסה לשים נשארת passive. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  19. Started by ross,

יש לי נתב siemens sl2-141 הורדתי את הקושחה "cfe-sl2141i-v363w_b2pb023k.dat" וניסיתי לעדכן וקיבלתי שגיאה "image uploading failed' the selected file contains an illegal image. " עשיתי reset עם שחזור להגרות יצרן, עדכנתי את הקושחה שבאתר של בזק "cfe-sl2141_is-vsl2-141-3102x_a2pb021g" (זה עדכן את הקושחה אבל ישנו דבר מוזר הגרסה עכשיו היא 3.103q2 כשהגרסה באתר של בזק היא 3.102x ) ואני עדיין מקבל את השגיאה כשאני מנסה לעדכן לגרסה 3.63w . למישהו יש פתרון.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  20. יש לי 2 נתבים של סימנס ואני מנסה ליצור WDS ביניהם. נתב אחד הגיע מבזק עם גרסה V030202_08b_a2pb020a, ועלי הצלחתי לבצע עדכון לגרסה של רוטל cfe-rta1025wau-v363u_a2pb023k, שהורדתי מהאתר של DYNALINK הבעיה עם הנתב השני שהגיע מבזק עם גרסה cfe-sl2141_is-v3103q2_a2pb021g וכשניסיתי לעדכן אותו לגרסה של רוטל קיבלתי הודעת שגיאה : Image uploading failed. The selected file contains wrong digital signature ניסיתי לעדכן ל 2 גירסאות ישנות יותר שהיו לי, ללא הצלחה. למישהו יש רעיון איך אני מצליח לשדרג לגרסה מעודכנת יותר ???

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. יש לי רשת אלחוטית של בזק, ראוטר RTA 1025W. המחשב היחידי בבית כרגע הוא מחשב נייד שמחובר בצורה אלחוטית. כמובן שעשיתי את הדברים הבסיסיים לפתיחת הפורטים: רשמתי את הפורטים המתאימים בתוכנת BITTORNADO, עשיתי לפורטים האלה PORT FOREWORD בלוח הבקרה של הראוטר, הגדרתי IP ידני בנייד, מחקתי את זון אלארם ליתר ביטחון והפעלתי את הפיירוול של XP (לא מסומנת האפשרות "אל תאפשר חריגים" ויש אישור בפיירוול לתוכנת הטורנט). למרות הכל, בביטורנט אני לא מצליח להוריד אפילו ומופיע לי סימן צהוב בתוכנה (לרוב אומר שהפורטים חסומים). גם באתר שאני מנוי בו כבר ארבעה שנים (FILELIST) כתוב שאני לא "מחובר" מבחינת פורטים. או שעשיתי משהו לא נכון, או שקווי זהב (שהתחברתי אליהם לראשונה אתמול) חוסמים פורטים של ביטורנ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yuval_200,

לפני כמה ימים האימיול חדל מלתפקד, פשוט לא מתחבר לקדמליה ובאופן כללי פשוט לא מעלה ולא מוריד כלום. חשבתי שמשהו השתבש ב PORD FORWARD שעשיתי בזמנו ולכן ניסיתי להיכנס ולעבור על ההגדרות. כשנכנסתי בדוס וניסיתי לעשות IPCONFIG, קיבלתי את הודעת השגיאה המצ"ב מה אומרים המומחים ?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by elada92,

היי כולם, אחרי שהקמתי סוף כל סוף רשת ביתית אז אני (כמו חלק גדול מהאנשים בארץ) מוריד ומוריד הרבה... הבעיה היא שכאשר אני משתמש בחיבור דרך הראוטר (חיבור עם כאבל רשת לא אלחוטי) אז אני לא מצליח לעבור במהירות הורדה (גם הורדות http וגם הורדות דרך תוכנות שיתוף) את ה50 ק"ב וזה לא משהו בהורדה עצמה אלא משהו אצלי... כי כאשר אני מחבר את המודם ישירות למחשב עם כאבל רשת ולא מודם לראוטר למחשב אז אני מצליח להוריד על כל הפס שלי... כשאני מנסה לעשות port forwarding אני לא מצליח ליצור לעצמי אי פי סטטי... אני לא מקבל אינטרנט בגלל זה אז אני תקוע בכל העניין של port forwarding... מישהו יכול לעזור לי או למצוא דרך לפתור לי תבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. הראוטר מחבר בין שני מחשבים בחוט קווי ומחשב אחד ברשת הלחוטית ומתחבר ישירות לאינטרנט (יש לראוטר מודם ADSL). לפי מה שהבנתי אני צריך ללכת ל- NAT ושם לתת את האיפי של המחשב שלי ולהגדיר איזה פורטים אני רוצה להפעיל. ועוד לפני זה אני צריך לקבוע אי פי סטטי למחשב שלי (עשיתי את זה לפי המדריך שנתתם בסטיקי). עכשיו כשניסיתי לעשות את זה האינטרנט עבד מאוד לאט ועדיין לא הצלחתי להתחבר ל-Seeders בביטורנט (משמע הפורטים סגורים). הפורטים שהתוכנה משתמשת בהם הם 6000-10000 ומאתי לראוטר לפתוח אותם. נ.ב - גם כשהפירול של הראוטר כבוי זה לא עובד. יש לכם עצות?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  25. שלום ברשותי ראוטר אלחוטי של 3COM דגם 3CRWE53172 ויש לו סיסמה אין לי מושג מה הסיסמה אז יש שם הוראות איך לעשות ריסטרט לראוטר ואני לא נצליח לקלוט איך עושים את זה ניסיתי כול אפשרויות ועדיין אני לא יכול להכניס סיסמה ברירה מחדל "admin" למישהו יש כזה ראוטר?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים