רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
כמו HOT בכבלים, איזה חברה או חברות מספקות את התשתית של ADSL?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי מודם/ראוטר TD-W9980, ואני לא מצליח להתחבר לרשת הוויפי בתדר 2.4 ג׳יגה מהמחשב שלי - למרות שמהטלפון כן... הרשת של ה-5 ג׳יגה עובדת חלק בכל המכשירים, אבל אני צריך גם את ה-2.4 וניסיתי להחליף את שם הרשת, את הסיסמה, את הצ׳אנלים, וכלום לא עוזר. אודה לעזרה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשביל להוריד ללא הגבלה מראפידשייר ניתן להשתמש בפרוקסי ולעקוף את הבעיה סתם ככה בלי נתב אני לא חושב שיש לי בעיה אין לי כוח לנסות אני פשוט מאמין שזה פועל אבל כאשר אני מנסה לגלוש בדפדפן דרך שרת פרוקסי אני לא מצליח לגלוש אני משתמש בנתב הנפוץ של 3com 3CRWER.... וכו'... אם מישהו יכול לתת איזה עצה אני אשמח מאוד...
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
זאת אומרת רכשתי את המודם לפי מה שראיתי אצלי החשבונית זה יוצא משהו כמו 90 שקל זה באמת המחיר או שהם עדכנו מחירים ולא עידכנו לי?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מחפש נתב שחייב לעבור שלוש קירות רגילים אין ממ"ד . בחנות שאני קונה המחיר של WRT54GL וה BR6216MG פחת או יותר זהים מי מביניהם בעל טווח יותר גבוה כשהכרטיס רשת שלי הוא EDIMAX EW7128G עם אנטנה . כמו כן האם יש הצדקה לעוד 150 ש"ח הבדל מ 3CRWER10075 וה 6204WG האם ההבדל באיכות כה ניכר ? אין צורך בשיתוף מדפסת וחיבורי USB ל נתב רק צריך שיהיו לו 2 חיבורים ל קווי ואמינות וטווח טובים . הרשת האלחוטית תשמש רק לגלישה באינטרנט , לא משחקים או שיתוף קבצים אבל חייב שתהייה זמינה ועם אות חזק שלא יעלם כמו כן אסור שהנתב יפול מחובר אליו קווית מחשב עבודה שחייב להיות אונליין כל הזמן גם אם אין בן אדם שיושב לידו .
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מתנתק מ013 ברק בסוף החודש - מהי הספקית המעודפת שכדאי להתחבר אליה נמאס לי כבר לריב עם ספקים על מהירויות נמוכות וכו'
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון אני מצטער אם זה לא הפורום המתאים , זה נראה לי הכי מתאים אבל אם לא מנהלים בבקשה להעביר. אני מנסה להפעיל את ה IIS שמותקן על הוינדוס (windows xp pro sp2) על מנת להריץ אתר . כאשר אני מקליד http://localhost/ בשורת הכתובת אני מקבל את השגיאה : Server Application Error The server has encountered an error while loading an application during the processing of your request. Please refer to the event log for more detail information. Please contact the server administrator for assistance. ב event log רשום Event Type: Warning Event Source: W3SVC Event Category: None Event ID: 36 Date: 03/02/2007 Time: 18:45:16 User: N/A Computer: STAVR Description: The serve…
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי שלום לכולם יש ברשותי סיבים אופטיים של סלקום תחת שוק סיטונאי של בזק,כבר איתם 4 חודשים מרוצה והכל עובד כמו שצריך רק שדלוקה אצלי מנורת pon אדומה בראוטר שלהם במשך חודש ודיברתי עם סלקום והם אמרו שזה בסדר שכל עוד שאין תקלות אצלי ברשת ובגלישה אז זה תקין ,עכשיו מבדיקה שביצעתי ברשת נורת pon אדומה זה לא טוב זה אומר עוצמות אות גבוהות ורק טכנאי עם ציוד מתאים יכול לבדוק זאת האם מישהו מכיר ויודע ? אם זה בסדר או לא?
-
- 3 תגובות
- 13.5k צפיות
-
-
-
הי, אני גר בבית עם 4 מפלסים (2קומות) ועד היום הרשת האלחוטית מבוססת 4 יחידות של טנדה ששירתו אותי נאמנה כבר מעל 6 שנים הזקנה נותנת אותותיה והגיע הזמן להחליף ועל הדרך אשמח לשדרג יש לי חיבורי רשת בכל קומה ובכל חדר כולל הממד במרתף אני מעונין במש שמאפשר לכל יחידה להתחבר ישירות לרשת ולא רק להגביר את האות של היחידה הראשית או המשורשרת תיאור קצר של התשתית הנוכחית: סיבים של סלקום על תשתית של בזק לתוך ראוטר של סלקום משם לסוויץ U10 בארון תקשורת שמפצל בקאט6 חיבורי רשת לכל החדרים בבית (ולשאר צרכני התקשורת) שימושים יחסית סטנדרטיים למשפחה בת 6 נפשות + כלב חכם אשמח להמלצות תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום! יש לי 2 מחשבים ומסך אחד; המחשב הראשון להורדות והשני למשחקים. מכיוון שיש לי מסך אחד, חשבתי לחבר אותם ברשת ולהשתמש במחשב להורדות דרך המחשב למשחקים באמצעות רשת. איך אפשר לעשות את זה, אם בכלל?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי חבילה של 5 MB תשתית בזק הבעיה היא שבהורדות ישראליות המהירות טובה מאוד וכמו שהיא צריכה להיות כנ"ל לפינגים של 20 ומטה בשרתי משחק ישראלים. באירופה יש לי מהירות הורדה מבחילה פשוט גועל נפש של מתחת ל 10KB\s ובשרתי משחק באירופב פינגים של 190 ויותר. יש לי נתב ראוטר + מודם של Siemens adsl sl2-141. כאשר שידרגתי את החבילה והחלפתי את הראוטר והמודם הקודמים שמתו לי בנתב הזה הכל היה בסדר. הבעיה התחילה לפני כמה ימים ופשוט לא מפסיקה לא משנה כמה ריסטרטים אני עושה לנתב הזה. אני לא משתמש באל חוטי כיביתי אותו אין לי צורך באופציה הזאת. הלכתי בלוח בקרה ל managment ואז לעשות diagnostics וזה מה שיצא לי (תראו FAIL בטבלה שניה) האם זאתי הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך נטויזן מבחינת ספק טינטרנט..... טובים/גרועים???
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני מקווה שמותר לי לדבר על זה כל עוד לא מוזכר ווארז. בקיצור, כבר חודשיים שהתוכנה פשוט לא זזה לי.לא מוריד יותר מ5 קילובייט לשנייה שזה צריך להגיע ל200 גג. החלפתי גרסאות, פתחתי פורטים, בדקתי וירוסים וזבל אחר, ושום דבר לא עוזר. האם הספק(012)מגביל אותי איכשהו? יש הגדרות כלשהן שאולי פספסתי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הראשי מחובר לראוטר (חוטית), מחשב אחר מחובר לראוטר (חוטית) ועוד מחשב נייד מחובר לראוטר (אלחוטית). אני מנסה להתחבר ממחשב נייד אחר לראוטר, והוא אפילו לא מגיע למסך של הקלדת הnetwork key... הוא פשוט כותב שלא ניתן להתחבר לראוטר הספציפי הזה. לעומת זאת, מאותו המחשב, ניתן להתחבר לרשתות אחרות, מאובטחות ולא מאובטחות. מה עליי לעשות כדי להתחבר? אפילו הוספתי את הmac address שלו לdhcp list. שום דבר לא עוזר.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חיבור כבלים 2 מודמים עכשיו יש בבית 2 חייגנים על אותו שם משתמש ורק מודם אחד יכול לפעול לא שתיהם ביחד למה אי אפשר ששתיהם יעבדו??? תודה לכל העוזרים[br]פורסם בתאריך: 3.07.2007 בשעה 13:32:11 בסדר הספקית סידרה לי תודה לכולםאפשר לנעול
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
בס"ד יש לי בעבודה רשת של CITRIX אשר יש בה גם גישה לאינטרנט כיום אני מצליח להתחבר לבית דרך תוכנת LOGMEIN רציתי לדעת אם יש דרך אחרת להתחבר לבית דרך הרשת הCITIRX בצורה יותר מליאה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מחשבים שמחוברים עם ראוטר PowerNet Par720 לפני הראוטר שהיה לי מחשב אחד אז לא היו לאגים בCS 1.6 עכשיו יש לי לאגים(פינג קופץ מידי פעם..,לא לאגים קבועים)כשהמחשב השני פתוח יש לי 1.5MB ואני מחובר לנטוויז'ן (התשתית של בזק) הבעיה היא לא פורטים כי ניסיתי במצב MDZ וזה אותו דבר מה אפשר לעשות ? תודה
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, משום מה חסמו אותי מהגישה של האיזור האישי ביד 2. אין לי מושג למה כרגע...שלחתי להם הודעה והם לא ענו לי עדיין. במחשב שלי או כל מחשב ברשת הביתית שלי אין גישה לאיזור האישי רק של המייל המסוים. שאני מנסה דרך מחשב אחר בבית של חבר זה עובד מעולה. אני צריך להקפיץ את המודעות ולהוסיף תמונות ואני כרגע תקוע... יש איזה דרך "לעבוד" אליהם ?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר EDIMAX 6204WG ויש לי בעיה שלפעמים אתרים נטענים רק אחרי מספר פעמים של נסיונות זה ממש מעצבן.. מה אני אמור לעשות?
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
איך אני הופך קובץ ג'יי אי או לאיי סי או ? ???
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי כולם, טוב אז ככה אני בבית פרטי , 3 קומות (כולל מרתף) אני מחפש ראוטר חזק (מבחינת שידור כמובן...) , אני מתלבט בין כמה ומקווה שתוכלו לעזור, Linksys SRX200 Wireless-G Broadband Routers with SRX http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&search=wireless+router&N=200716&search_redir=1&Ns=customer%5Frating%7C1&product_code=333944&Pn=SRX200_Wireless_G_Broadband_Routers_with_SRX D-Link GamerLounge Wireless 108G Gaming Router, 802.11g, b http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&search=wireless+router&N=200716&search_redir=1&Ns=customer%5Frating%7C1&product_code=318135&Pn=GamerLounge_Wire…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים דרך ראוטר. יש אפשרות שמחשב אחד ישלוט בשני שליטה מוחלטת? כמו לפרמט ולהתקין ווינדוס מחדש?
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום גורואים, שלום גורואיות. אני רוצה להקים סרבר בין רשת של כ-200 משתמשים ביתיים ובין האינטרנט. השרת אמור לענות על הצרכים הבאים: - אספקת שרותי אינטרנט, עם אפשרות לויסות רוחב פס - Firewall, עדיף ברמה של Quality of Service - POP3 - שיתוף קבצים בסדר גודל של כ-500 גיגהבייט - PROXY - VPN - בקרה ושליטה מרחוק על השרת בשלב ראשון, אשמח אם תהיה הצעה לתוכנות המתאימות או, לפני כן, הצעה לתכנון של המערכת. צ'או - תודה.
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
הצלחתי כמה פעמים להתחבר דרך פרוקסי אבל זה סיוט. מישהו יודע את התשובה לשאלה? אולי אתם גם מכירים שיטה נוחה להיכנס במקרים כאלו?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-