עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by EYALL,

בוק טוב.. אני מחפש ליקנות כמה חלקים שלא מצאתי אותם באינטרנט רציתי לעשות השוואת מחירים . ליפני שאני רץ ליקנות , הבעיה שאני מחפש את החלקים הספציפים האלה .. iomega storcenter px6-300d אל פסק apc back-ups pro 1500va st2000dm001 2tb 7200 rpm sata3 איפה אני יכול לבדוק מחירים של המוצרים האלה .. ספציפי, יש אולי למישהו קישורים ישירים ? תודה רבה לכם ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Royh,

שלום פירמטתי את המחשב הנייח שלי ושחכתי לגבות את הדרייבר של הכרטיס רשת -עכשיו אני לא יכול לגלוש באינטרנט במחשב הנייח אני כרגע מתחבר עם המחשב הנייד אין לי דיסק התקנה של הכרטיס רשת - כנראה נעלם לי דיפדפתי כאן בפורום וראיתי שעוד אנשים נתקלו בזה ושהפתרון זה להוריד תוכנה ובעזרת לגלות את החומרה הורדתי את התוכנה CPUZ התקנתי אותה במחשב הנייח בישביל לראות את הנתונים של הלוח אם וזה מה שמראה לי יצרן - gigabyte מודל- GA-M55PLUS-S3G Nvidia Nforce 410/430 חיפשתי בגוגל דרייברים מתאימים ללוח עם המודל הזה ומה שמצאתי זה מלא גירסאות שאני לא יודע איזה להוריד ובכלל אני לא חושב שיש שם דרייבר לכרטיס רשת אשמח לעזרה ממכם יש לי ווינדוס XP 64 ביט תודה ..אשמח להסבר מה אני צריך בידיוק להוריד ביש…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by Devil Servant,

התקנתי על הנייד את הדרייברים של המודם,ועכשיו אני לא יודע איך להתחבר לרשת WIRELESS... או לפחות ליצור מן חייגן.. טוב אני לא ממש יודע איך זה הולך... מישהו?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  4. שלום כולם, היום קניתי לדוד שלי רואוטר edimax br6104k, כי ההוא רוצה לעשות רשת של שני מחשבים, עכשיו יש לי שני מחשבים: אחד עם ווינדוס אקס פי והשני עם ווינדוס 2000, קיצר קניתי br6104k כמו שיש לי התקנתי והכול אבל בהתקנה אני לא יודע מה לבחור, הנה תמונה http://photos.walla.co.il/eyal_berkovich נמצא תחת תמונות -> מה לבחור ומה לקנפג איזה פרטים להכניס ? הספק 012 והמודם הוא קלטקל הום ספיד טוצ שחור מה לעשות ? עזרה תתקבל בברכה!

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  5. יש לי מודם adsl שמחובר למחשב מרכזי עברתי בו כבל רשת ישיר ל- למחשב שנמצא בחדר ליד שבו יש כרטיס רשת. בשני המחשבים יש גלישה באינטרנט. השאלה היא איך אני משתף קבצים דרך אותו קו מישהו בבקשה יכול לעזור לי ולהסביר לי מה בדיוק לעשות. תודה רבה זאביק.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אם זה לא הפורום אז בכיף תעבירו אותי לאן שאני שייך. בכל מקרה, יש המלצות? *מהירות מינימלית של 150 Mbps

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  7. suprnova.org, זה אתר חוקי שאפשר לדבר עליו בפורום? אם כן, אז יש לי פה בעיה. ישנם כמה קבצים שאני מנסה להוריד, אבל הוא רושם שיש בעיה, בציטוט נמצאת הבעיה: אני לא משתמש בשום תוכנת הורדה ואין לי מושג מה הבעיה. מישהו יכול לעזור? תודה! אם זה לא חוקי, אתם מוזמנים לנעול ולמחוק!

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  8. Started by IL ORANGE,

שלום לכולם אני רוצה לפתוח פורטים לאימיול אבל כשאני נכנס הוא מבקש סיסמא ואני לא יודע אותה וה 1234 לא עובד תעזרו לי בבקשה אני תקוע. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. ההגבלה של ההורדה? עכשיו גם הגלישה איטית ...... אי אפשר לגלוש ככהה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  10. היי, הבעיה היא כזו, העברתי לאחותי את המחשב מארז ואכשהו נמחקו הסיסמאות השמורות בתוכנה של ההתחברות לאינטרנט, התחברות אלחוטית כמובן.. במחשב הנייד הסיסמא שמורה והוא מצליח להתחבר, הנייד הוא של IBM דגם T60.. אני רוצה לדעת מה הסיסמא מבלי לשנות אותה, יש אפשרות כזאת?

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  11. שאני מתחבר עם האייפוד לאינטרנט אלחוטית האינטרנט שלי עם סיסמה ואני לא יודע מה היא.. איך אני אמור לדעת מה היא???

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by באם,

היי חברי הפורום הנכבד. עולם הרשתות זר לי ולכן אני מבולבל וזקוק לעזרה. הכנסתי הביתה בנוסף למחשב האישי שלי עוד שני מחשבים וברצוני שכולם יוכלו להינות מחיבור אינטרנט דרך ספק אחד ופשוט אין לי מושג מאיפה להתחיל. ניסיתי לדבר עם חברת 'בזק' בנוגע לחיבור המחשבים דרך מודם אלחוטי והעסק כולו לא מתחיל בפחות מהוצאות של 500 ש"ח, האם יש דרך זולה יותר לספק אינטרנט לכל המחשבים ? אשמח לכל תגובה, בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 544 צפיות
  13. אשמח אם משהו יוכל להסביר לי איך גורמים שיפסיקו לקפוץ לי כל שניה פרסומות מהאתר. זה מתסכל אותי ממש... תודה מראש.

14. Started by Bug2000,

נעלמה לי האפשרות לעשות internet sharing ובמקום האפשרות הזאת מופיעה לי הודעה שאין לי מושג איך פותרים אותה. ההודעה : למישהו יש מושג מה לעשות ? : תודה מראש .

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. חברה, למישהו שאני מכיר יש בעייה דיי רצינית, והוא גם יודע שאני מפרסם את זה גם בפורומים פה, והוא יצפה בתשובות שיביאו לו. אז בבקשה, אני יודע שיש פה מומחים לאינטרנט. וככה הוא אומר: "יש לי בעייה מתמשכת, בעצם מהיום שיש לי אינטרנט, שאני פשוט לא מצליח לארח משחקי-רשת. יש לי את האינטרנט של הכבלים (0.75), אין לי רשת, אין לי את תוכנת ה-FireWall, אבל אני לא מצליח לארח משחקי-רשת, כמו FIFA 2003, או N.B.A 2003. יש לי את מערכת הפעלה Windows 98 באנגלית (תמיכה בעברית). מישהו אמר לי שעם חיבור הכבלים יש דבר הנקרא Built In FireWall, שזה מונע חדירת מחשבים אחרים למחשב שלי, ולכן אני לא מצליח לארח משחקים, כי בהתחברות מחשבים (Direct IP) המחשבים יוצרים קשר, והגדרה זו מונעת את אפשרות יצירת הקש…

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  16. Started by Thug Love,

שלום לאחרונה נתקלתי בבעיה שאני פשוט כול קובץ שאני מנסה להוריד אני לא יכול מופיע לי עמוד שגיאה זה כבר לא יכול להיות צרוף מקרים גם תפאץ של הsp2 אני לא יכול להוריד מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה מחקתי תsp2 ויש לי זון אלרם קאספארסקי אנטי וירוס וספי סויפר ברקע עובדות תודה מראש

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  17. Started by WickedChild,

התחברתי היום ל-ADSL בשעה טובה ומוצלחת... אני מחובר דרך Actcom... אבל יש לי בעיה... אני לא יכול להוריד קבצים... אני מנסה וזה כאילו לא מוכן להוריד קבצים מההתחלה... אני עושה Segment ב-Getright והוא מוריד לי עד 97% לכל היותר כשמה שנשאר להוריד הוא התחלת הקובץ... בנוסף... כשאני מוריד ככה, זה מתחיל מהר, בסביבות ה-40 עד 50 קילובייט לשנייה ועם הזמן המהירות יורדת, אז אני עושה Pause ו-Resume ואז זה מוריד מהר שוב לכמה שניות וחוזר חלילה עד שזה מגיע ל-97% ואז כמו שאמרתי... לא מוריד...

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. יש לי רשת בבית מורכבת מראוטר ו 3 מחשבים (אחד מהם אלחוטי). אל המחשב שלי אפשר להיכנס מכל מקום ואל שאר המחשבים איאפשר להיכנס משום מקום. כשמנסים להיכנס הוא כותב: [tt]is not accessible. You might not have permission to use the network resource שם מחשב\\[/tt] גם כשאני עושה PING מהמחשב שלי למחשבים האחרים לא מקבל שום חבילות מהם עריכה: לפני הרבה זמן פתחתי כאן אשכול עם בעיה כימעט זהה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=340511.10

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by Buffer,

היי, יש לי נתב Edimax BR-6204Wg שמשמש אותי כמאריך לטווח של הרשת האלחוטית בבית. הנתב מחובר לנתב אחר, הנתב הראשי, עם כבל רשת. הגדרתי בטעות את ה-netmask של הראוטר להיות 255.255.255.255, שזאת כמובן טעות מטופשת, שכן עכשיו הוא מכיר רק בכתובת IP אחת והיא הכתובת שלו עצמו. לכן אי אפשר להתחבר לממשק שלו יותר, אבל הוא עדיין ממשיך לעבוד כסוויץ (אפילו אלחוטי). אני כמובן יכול לאפס אותו ולהגדיר מחדש, אבל אני מנסה להימנע מזה. מישהו מכיר דרך קלה לפתור את זה? אני חושב על לנסות לשלוח חבילות עם ה-IP spoofing של הנתב ולעשות arp spoofing כדי לראות את התוצאה. אחרי שאני מגדיר את זה, אני צריך לעשות 2 פעולות: להתחבר וליצור session והשניה לשלוח את ה-form עם התיקון של ה-netmask. מה דעתכם? אשמח אם מיש…

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  20. התמיכה שלהם גם לא הצליחה להכנס לאתר עם היוזר שלי, ועושה רושם שאין להם מושג מה הבעיה. זה ה-tracert שאני מקבל: tracert www.zigzag2000.co.il Tracing route to www.zigzag2000.co.il [62.219.11.153] over a maximum of 30 hops: 1 1 ms <1 ms <1 ms 192.168.168.1 2 34 ms 34 ms 34 ms lns.018.net.il [91.205.152.60] 3 33 ms 34 ms 35 ms BB-152-65.018.net.il [91.205.152.65] 4 27 ms 27 ms 27 ms bzq-179-4-113.static.bezeqint.net [212.179.4.113 ] 5 37 ms 39 ms 37 ms bzq-25-99-38.static.bezeqint.net [212.25.99.38] 6 33 ms 36 ms 33 ms bzq-219-189-145.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 145] 7 36 ms 41 ms 39 ms bzq-219-189-186.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 186…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. עברתי מהוט לבזק קיבלתי ראוטר D-link 2760U E1 ועכשיו לא יכול להתחבר ל-VPN - אני מקבל "Failure to connect" לצערי. לא קיבלתי עזרה מבזק. בחורה ראשונה בכלל לא ידעה מה זה VPN, השניה אמרה שלא צריך לשנות שום דבר - sysadmin בחברה צריך לעשות משהו. שאלתי את sysadmin - הוא עצמו גולש דרך בזק ללא בעיה. זה לא נראה עניין של כתובות IP פנימיים -מ-192.168.0.1 ל-10.0.0.1 לא הצלחתי לראות שום בעיות בלוג של הראוטר - האם יש המלצות איך לראות משהוא? אשמח לקבל רעיונות נוספים תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היתקשרתי כבר לתמיכה תכנית הם אומרים שזה לא בעיה אצלם ואני מחובר אצל 012 ושגיאה 678 זה שהמחשב המרוחק לא הגיב והוא רושם את אפילו שהמודם מכובה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. הי כולם. כרג אני כותב מהמחשב נייד של אחותי, אז אני מתנצל על טעויות קטנות בכתיב מראש אני פשוט לא רגיל למקלדת הזאת. בכל מקרה, מאתמול בלילה לא יכולתי בכלל להיכנס לשום אתר באינטרנט ולא לשאר המחשבים ברשת. יש לי Router אלחוטי של Edimax וכל שא המחשבים שמחוברים עליו, גם חוטית וגם אלחוטית מחברים לאינטרנט ולרשת ועובדים מצוין. המחשב שלי מתחבר חוטית דרך כרטיס רשת אלחוטי Onboard של Nvidia (יש לי Nforce 4 של MSI - ראו מפרט) ניסיתי לשנות את ההגדרות של הכרטיס רשת אבל כל פעם שבכלל ניסיתי לגעת במשהו החלון של השינויים נתקע ברגע שלחצתי על Apply. ניסיתי למחוק את הדריברים ולהתקין שוב, ושום דבר לא עזר. היום פירמטתי את המחשב אבל עדין אני נתקל באותה הבעיה - אני לא יכול להתחבר לאינטרנט ואני …

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  24. התחדשתי בLinksys WRT120N חדש ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרכו. חיבור ישיר כן עובד. אני מחובר דרך 018 על תשתית של כבלים. הקושחה של הנתב מעודכנת ל1.0.4. כמה שאני מנסה לשחק עם ההגדרות בL2TP, הנתב מסרב להסתנכרן עם המודם (THOMPSON). לתמיכה הטכנית של 018 אין רעיון חוץ מלהחליף את הנתב. כרגע אני גולש עם נתב EDIMAX הישן. יש למישהו רעיון של מה לחפש ואיפה?

• 40 תגובות
    • 5.9k צפיות
  25. Started by yonifra,

היי חברה', קיבלתי היום מחבר לעבודה ראוטר תקין של Linksys, רציתי לשדרג לו את הקושחה ולכן עשיתי את הריסט של ה 30-30-30. אחרי הריסט, אני לא מצליח להתחבר לראוטר בכתובת 192.168.1.1 לא משנה לאיזה LAN PORT אני מחבר את הכבל - אני תמיד מקבל הודעת שגיאה בנסיון ההתחברות לראוטר. למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה? ניסיתי לעשות שוב ריסט ושוב להוציא מהחשמל אבל שום דבר לא ממש עוזר... תודה! יוני

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים