רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שאני מוריד סרט באמיול יכול להיות שבהלך ההורדה לסרט לא יהיה מספיק מקורות להשלים תהורדה עוד ושבהתחלה זה הראה לי שיש לו בחיפוש 100 אחוז מקורות או שברגע שאני התחלתי להוריד הוא ירד לי ב100 אחוז לא משנה מה יקרה
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היא כזאת: אני מנסה להתקין כ.רשת של realtek 8139 ובמנהל ההתקנים של XP הוא נותן לי את הכרטיס ורכיבי רשת בסימן קריאה עם הקוד תקלה שזה 39 ו32 קוד דרייבר שלא נטען אי אפשר להסיר את רכיבי הרשת הוא אומר שזה קשור לאיתחול מערכת החלפתי SLOT PCI של הכ.רשת והסרתי את הדרייברים שלו והתקנתי מחדש אותם וגם זה לא עזר האם יש אפשרות ברג'סטרי להחזיר את זה שיעבוד או מה אני אמור לעשות כדי שזה יעבוד ?????? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
ראית את המדריך לשיפור המודם ECI חוץ מה זה שאני הופך אותו לנתב (שכבר יש לי) אין שם משהו שמשפר אותו נכון או שאני טועה?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי ראווטר מדגם 3COM מודל 3CRWER100-75 ברצוני לפתוח פורט לביטורן גירסה T0.3.7 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הגדרתי את הGmail שלי כך שיוריד את ההודעות לאוטלוק אקספרס. לצערי, לאחר זמן כלשהו החיבור ביניהם מתנתק ואני לא יכול להמשיך להוריד (הבעיה מפריעה כמובן רק בקבצים גדולים) למישהו זה קרה ויודע ממה זה נובע? תודה, עידו.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש אתר שבו יש נגן פלאש שמריץ רשימת השמעה כלשהיא ובה הוא מנגן קבצי שיר, איך אפשר להשתמש בתוכנה Ethereal כדי לזהות את הקישורים? לשם הדוגמא הנה אתר שכזה: http://faujsa.fau.edu/waldman/waldman_playlist.php?jsa_num=400240&queryWhere=jsa_num&queryValue=400240
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר מחשב אחד לשתי רשתות אלחוטיות? בהנחה שיש שני כרטיסי רשת אלחוטיים (USB)
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש ברשותי כרגע מחשב נייד של HP דגם nc6120 וראוטר של 2WIRE דגם 1800HG ומסיבה מסוימת המחשב הנייד לא רואה את הראוטר האלחוטי ב- Wireless connection, אני יודע שזה כניראה בגלל שהתעסקו לי עם הראוטר יותר מידי אבל מה שינו ואיפה אין לי מושג. מישהו מכיר את המודם הזה ויודע מה צריך להגדיר בו בכדי שה-HP יראה את הראוטר האלחוטי? **עריכה** הבעיה טופלה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אם יש לי שתי מחשבים עם כרטיס רשת אלחוטי (WiFi) יהיה אפשר לחבר בינים להעביר קבצים וכו'?
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, אני בארה"ב לנסיעת עבודה. הבאתי אתי ראוטר Edimax B6114 שעבד אצלי בארץ כבר שנתיים. היום התחברתי לאינטרנט באמצעות המודם Motorola SB5101. זהו מודם כבלים שאינו דורש חייגן. חיבור ישיר עם כבל ethernet למחשב עובד מעולה. אני לא מצליח להגדיר את הנתב שלי כך שיוכל להתחבר למודם. בשיחה עם נציג שירות של ספק האינטרנט נאמר לי להזין כתובת DHCP (נתן לי גם כתובות של שרתי DNS), אבל לא מצאתי אופציה כזאת בממשק של הנתב. האופציות שישנן הן: Dynamic IP, Static IP, PPPoE, PPTP, L2TP (מצורף צילום מסך). מכיוון שספק האינטרנט מספק IP דינמי, ניסיתי פשוט להזין את MAC Address של המודם לתוך האופציה הזאת בממשק, אבל זה לא עבד. יש משהו שאני לא עושה נכון או שהנתב שלי לא מסוגל לעבוד עם המודם? תודה מרא…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית ואני מנסה לשתף קבצים ויש איזושהי בעיה... זה אולי בגלל שה-client for microsoft networks (פריט שלא מסומן ב-V במאפיינים של הראוטר) לא פועל? ואם כן איך אני גורם לו כן להיות מסומן? ניסיתי להסיר ולהתקין אותו מחדש הרבה פעמים וזה לא עזר... או שזו בכלל לא הבעיה? :s05: תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני מחשבים שמחוברים דרך כבל רשת מוצלב. אז נתחיל ככה, בהתחלה הכל עבד מצוין, יום אחד המחשב השני פשוט הפסיק לקלוט את הכבל רשת והתחיל לרשום "כבל רשת מנותק" אע"פ שהוא היה מחובר והמחשב השני קלט את הרשת אך רשם: "קישורית מוגבלת/חסרה". בהתחלה חשבתי שזוהי בעיה בכבל רשת והלכתי לקנות כבל רשת חדש, קניתי כבל רשת וחיברתי בין שני המחשבים. אך בכל זאת זה כך, ישבתי והכנסתי-ניתקתי בכל מחשב את הכבל כמה פעמים כדי לבדוק מה הבעיה אך ללא הצלחה. במחשב הראשון הוא מזהה את הרשת, רושם "מקושר-כולל חומת אש" והמנורה של הכבל רשת דולקת (צבע ירוק) אך המחשב השני לא מזהה את הרשת ואת הכבל עצמו-הוא רושם "כבל רשת מנותק" והמנורה של הכבל רשת דולקת בצבע אדום-כתום. ניסיתי כל מה שיכלתי ולא מצאתי לזה פתרו…
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, יש לי ידע רב בהקמת רשתות ביתיות אבל בכל זאת אני צריך הכוונה בבחירת דגם שעומד בקריטריונים מסויימים. אני צריך נתב עם קליטה חזקה ככל האפשר מכיוון שאני ממקם את הנתב בממ"ד והמחשב האלחוטי ממקומם כ-10 מ' ממנו. אשמח לקבל המלצות על דגמים ספצפיים (עדיפות מן הסתם לתקן G). (עדיפות לחברות שחזקות בתחום כמו 3com , LinkSys וכו') תודה חברים.
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מה הדרך הפשוטה והזולה ביותר לעשות אינטרנט אלחוטי?.... נכון לעכשיו המחשב מחובר למודם (אינטרנט כבלים) ואני רוצה שתהיה אפשרות להתחבר מהלפטופ לאינטרנט (בנוסף למחשב) בצורה אלחוטית... מה צריך לקנות בשביל זה? מישהו אמר לי שצריך רק ראוטר, אם כן כמה זה אמור לעלות בערך?.... תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
היי, הקמתי רשת ביתית ואני רוצה לאפשר אינטרנט משותף- אך כש ZONE ALARM פתוחה אצלי- אני לא יכול לגלוש מהמחשב המרוחק.. מישהו יודע איך מאפשרים בהגדות שאני עובד ברשת? תודה וחג שמח לכולם!!!
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
ראוטר netgear wpn824 מישהו מכיר?? יודע?? האם כדאי?? יש סיכונים?? משהו?? אני מצטער על השאלות על הנתבים כל דקה פשוט אני עוד שנייה קופץ פה מהחלון כי אני כבר משתגע מהנושא של הנתבים הזה!!
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט של נטויז'ן 1.5 מגה כשאני מפעיל את התוכנה TLN eMule v6.0 אז כשאני פותח את האקספלורר ומנסה להיכנס לאתרים, כל אתר, אז הם לא עולים בכלל (בנוסף באי מיול אני לא מצליח להיכנס לאף שרת) וכשאני סוגר את האי מיול אז האתרים פועלים כמו שצריך . מה יכולה להיות הסיבה ?
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים עם IP קבוע ורציתי לשאול אם יש דרך שאני אוכל לשנות את הIP בלי להתקשר לספקית אינטרנט ולבקש (אני צריך שהIP ישתנה חד פעמית לא שישתנה כל הזמן) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה מרגיז אותי לראות שאפילו באינטרנט המוסלמים המגיעילים האלו מציקים (אני יודע שזה לא חדש ולא פעם ראשונה) אבל זה נראה שאף אחד בכלל לא נלחם בהם, הלוואי וידעתי... אני חושב שכל מי שיש לו ידע בתחום, ואני יודע שיש אצלנו הרבה תותחים שהם פי כמה וכמה טובים מהם!!! אז יאללה אנשים תפעלו! רק תראו דוגמה... http://www.motobike.co.il/motocar/manuf/index.asp?id=271&homepage=1
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כשאני נכנס לראוטר אני רואה שיש לי 1.5 אבל בתכלס כשאני מוריד משהו זה עדין תקוע לי על 100 יש לי ראוטר אלחוטי מישהו יודע אולי מהי הסיבה לזה?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מעוניין לגבות קבצים גדולים (100MB כל אחד) ברשת ושהשרת אליהם אני מעלה לא ימחק אותם לאחר X ימים. יש אופציה חינמית כזו? או האם קיים שירות אימייל המאפשר לשלוח מייל עם לפחות 100MB?
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני מעוניין להעביר קבצים בין שתי המחשבים שלי בצורה המהירה ביותר והנוחה ביותר. אשמח לרעיוניות (מדובר על 4 גיגה)
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט שמחובר לרשת ביתית(עם ראוטר של LEVEL1). בימים האחרונים האינטרנט מתנתק כל שעה ככה ומתחבר אחרי דקה שתיים אוטומאטית. מה יכולה להיות הבעיה? זה אמור להיות קשור לספק או שיכול להיות הבעיה אצלי? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-