עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כבר יומיים שפתאום טורנטים בשעות הערב המאוחרות יורדים מהר, ופתאום יש עשרות connection-ים שוב (בניגוד לעד 10 חיבורים, כמו שהיה בחודשים האחרונים). האם מישהו יכול לאשר או להכחיש? (ASDL, בב"ל, 2.5MBIT, אזור קריות)

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  2. Started by bringoroo,

כשאני בוחר wpa2 אז באיזה שיטה כדאי לעשות את זה מהשיטות הבאות: Tkip AES AES+TKIP ????

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  3. חברי פורום יקרים שלום, יש לי חיבור אינטרנט של הוט בנפח של 12 מגה (ספק נטויז'ן) וראוטר של TP-link TLWR1043ND + אקסס פוינט של EDIMAX. לנתב מחוברת גם אנטנה סלולארית ביתי של חברת אורנג'. הציוד הותקן כראוי על ידי טכנאי, אבל כל הזמן יש לי בעיות בגלישה (איטיות וניתוקים בלי הפסקה). לפי מה שקראתי באינטרנט וגם המלצות שקיבלתי על הנתב והאקסס פויינט לא ניראה לי שהבעיה איתם ובכל פעם שיש לי את הבעיה אני מדבר עם הוט והם טוענים שהמודם שלהן מראה תקינות. (אני אישית חושב שיש איזושהי בעיה בסנכרון בין המודם לבין הנתב שדופק את כל העסק - כי זה נפתר אחרי שאני מנתק את הנתב/מודם מהחשמל). זה מצב שהוא בלתי נסבל והייתי עובר לבזק בשניה, פשוט אין להם כאן פריסה של NGN והם יכולים לספק רק 5 מגה.. אני על…

• 3 תגובות
    • 4.4k צפיות
  4. Started by hott444,

האם כבל אופטי המחבר בין המודם לנק' הטלפון או לארון סעף של "נזק" (בזק) משפיע על מהירות/איכות הגלישה או שצריך שהכבל יהיה מהמודם עד למרכזייה הקרובה בכדי שנראה הבדל? לא שיש לי כבל אופטי פשוט סתם מעניין אותי לדעת.

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  5. שלום. לפני שאתם מתלוננים, כן כן , חיפשתי דיון זהה אך לא מצאתי. מהרגע שקיבלתי את המחשב והתחברתי לאינטרנט והתחלתי להשתמש באימיול, הופיעה הבעיה הבאה: (שימו לב, זה לא קשור לגרסאות של אימיול או WinXP. לחברים שלי יש אותו אימיול באותה מערכת הפעלה אך ללא הבעיה. הבעיה קיימת על כל גרסאות האימיול אך לא הייתה קיימת ב-Win98SE) אחרי עבודה ממושכת או לא ממשוכת עם אימיול, ולאחר הכיבוי שלו, לא ניתן להתנתק מהאינטרנט. פירוט יותר מדויק הוא שבעצם האינטרנט מנותק, אך הטריי אייקון (Tray-Icon) עדיין מציין חיבור למרות שהוא לא קיים. זאת לא ממש בעיה, אבל הבעיה העיקרית היא שאחרי זה אי אפשר לכבות או להפעיל מחדש את המחשב באופן חוקי (מבלי להרוס את ההרד-דיסק). בעצם מה שקורה זה שבמהלך ה-Saving your Setting…

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  6. Started by איתי סיטבון,

שלום לכולם! רציתי לשאול במה שנקרא "מהירות שידור". אני ע"י כבל רשת מקבל 1Gbps, מזה אומר בדיוק? והשאלה יותר מעניינת אותי, שאני מחובר עם WIFI אני על 1.3Gbps, יכול להיות שיותר טוב לי לגלוש (ולשחק!) עם הWIFI על פני הכבל רשת? והאם אפשרי להגביה את מהירות השידור ע"י כבל הרשת? תודה רבה

7. Started by uriyafarag,

שלום , ברשותי מודם וראוטר של בזק DLINK N600 . הבית מחווט בתקשורת קווית כ8 נקודות רשת הפזורות בבית . רכשתי רואטר אלוחוטי חדש של LINKSYS EA6400. אני רוצה לבטל את התקשורת האלחוטית של הראוטר של בזק (שהראוטר של בזק יהיה רק לתקשורת קווית וישמש כמודם ). והרואטר השני ישמש לתקושרת אלחוטית ולתקשורת קווית סה"כ 8 נק ' . כיום שניהם מחוברים ביטלתי את התקשורת האלחוטית ברואטר של בזק אבל נוצרו לי 2 רשתות שונות ואיני יכול לגשת למדפסת ולמחשים שמחוברים ברואטר השני . אשמח לעזרה . תודה אוריה .

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום חברים, הצטרפתי אתמול ל-30 מגה בבזק אבל קיבלתי תיאבון התקשרתי לברר לגבי 50 מגה ואמרו לי שנתוני הקו גבוליים לזה העניין הוא שהספק אישר לי 30 ש"ח עד 100 מגה וגם בבזק זה 10 ש"ח נוספים במשה זה יכול לבוא לידי ביטוי נתוני קו גבוליים? בשביל עוד 10 ש"ח גם אם אקבל בפועל 40 מגה זה שווה, לא? או שהכוונה שאני אסבול מניתוקי קו חוזרים ונשנים ? (אז באמת לא שווה לנסות) אשמח לשמוע דעתכם

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by sashimka,

שלום לכולם. יש לי מחשב שמחובר לאינטרנט דרך ראוטר, שגם משדר אלחוטית לשני מחשבים נייחים אחרים. המחשב הראשון מחובר גם למדפסת. למחשב השני חיברתי מתאם אלחוטי USB באמצעותו הוא מתחבר לאינטרנט. המחשב השלישי מחובר לשני בכבל (במקום לקנות עוד מתאם אלחוטי). הצלחתי להגיע למצב בו כל השלושה מחוברים לאינטרנט, אך רק הראשון והשני נגישים למדפסת. איך אני מחבר גם את השלישי? תודה

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by קרול,

התקנתי כרטיס רשת אלחוטי Edimax במחשב הביתי. הגדרתי אותו לעבוד ב: AP mode, כך שהוא Acces Point, ואני רואה מהמחשב הנייד את הרשת האלחוטית שהוא עושה, וגם כתוב שאני מחובר אליה אבל אינטרנט לא עובד. לפעמים ipconfig עובד במחשב הנייד, ואז שידרתי ping למחשב הביתי, לפי ip שראיתי אצלו בפקודת ipconfig ועובד. גם הפוך, מהביתי לנייד. ובכל זאת אין אינטרנט. גם ping מהנייד לכרטיס הרשת המחובר לאינטרנט שבמחשב הביתי עובד. עתה פקודת ipconfig בנייד אינה עובדת וכתוב שאחד ההתקנים לא תקין: Unknown media status code. מה הכוון?

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  11. שלום, ברשותי רשת ביתית אלחוטית והכל תקין (כמעט). ברשת שני מחשבים, אחד המחובר ישירות לנתב ואחד שמוחבר אליו דרך כרטיס רשת אלחוטי. עכשיו, יש שיתוף אינטרנט בהם, אך איך אני עושה שגם יוכלו לשתף את הקבצים, אך ורק הם? ממה שהבנתי פותחים תיקיה, מבטלים את "השיתוף הפשוט" ונכנסים עוד פעם למאפיינים אבל מה עכשיו אני עושה בהרשאות ואיך אני מוצא ת'מחשב השני ברשת? ואם זה לא ככה בבקשה תסבירו לי איך זה. שאלות נוספות והן: - האם יש הבדל משמעותי בין כרטיס רשת עם כניסת USB לבין כרטיס מובנה? - ברשת שלי, כששני המחשבים משתמשים במשאבי הפס הרחב הן זה במשחק רשת או בגלישה יש איטיות וקטיעות רבים.. איך אני מונע את זה? - האם יש השפעה שכרטיס הרשת והנתב אינם מאותו ייצור חברה? תודה לעונים והמשך יום נעים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום רב כאמור להכנס למייל ממחשב שהוא לא שלי פרטי, למחוק קוקיז, והיסטוריה ולא לשמור סיסמא. מספיק על מנת להעלים מהמחשב כל זכר לסיסמא שלי?

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  13. לקראת רכישה של מחשב חדש וחיבור לרשת ביתית (2 הישנים מחוברים קווית)- האם חיבור אלחוטי לעומת קווי-יאט את מהירות הגלישה ואת מהירות הורדת קבצים?(מהירות העברת הנתונים בנתב אלחוטי-54mbps) האם צפוי בעיה בהורדה מ EMULE?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by idanohh,

או קיי אז ככה יש לי 2 כ.רשת אלחוטיים ללא ראוטר האם אני יכול ליצור שיתוף חיבור לאינטרנט דרך הרשת הרגילה שיעבור באלחוטי למחשב השני ? ככה מה שעשיתי עד עכשיו זה להגדיר חייגן מהחלק הזה אין לי מושג איך אני מגדיר שהשיתוף יחול גם על המחשב השני הלכתי לפי המדריך זה פשוט לא אותו דבר שמגדירים רשת אלחוטית... וגם אצלי יש בעיה משום שבשביל להגדיר חייגן יש להגדיר איי פי מדובר באלקטל הום הישן עם ה 5 נורות ( לא משודרג לפרו) 10.200.1.1 ו SUBNET 255.0.0.0 אז מה זה אומר מה אני מגדיר במחשב של הלקוח בשביל שהוא יזהה את האינטרנט ובכלל איך עושים שיתוף קבצים אלחוטי ?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  15. שלום, מחר אני הולך לקחת ראוטר מבזק, רציתי לדעת מניסיון של אנשים, איזה ראוטר לקחת? מה שמעניין אותי בעיקר זה ראוטר שיהיה בעל הטווח הכי גדול.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. הראוטר המזדקן שלי (compex np18a) מילא עד כה את עבודתו נאמנה, אך בזמן האחרון לאחר כשעת שימוש בטורנט - לא ניתן לגלוש בדפדפן. אני מחובר לאינטרנט ב-ADSL עם מודם aztech 600E. הדרישות מהראוטר: יכולת עבודה ממושכת עם ביטורנט הצפנת WPA2 אפשרות לשינוי עוצמת השידור האלחוטי (נראה לי שיש את זה בכל ראוטר) אופציונאלי - תמיכה בתקן N (זה כבר רשמי או עדיין טיוטא?) בתנאי שניתן במקביל לחבר ציוד G. אופציונאלי - תמיכה בחיבור קווי של 1G (האם צריך כבל רשת מעבר למשהו סטנדרטי?) * האם כדאי לקנות ראוטר הכולל מודם DSL מובנה שיהווה שיפור לעומת מה שבזק מחלקים? ** אין צורך לממש את כל התקציב, וניתן לחרוג אם יש צורך תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by The_Byter,

יש לי שני ראוטרים שמעבירים WAN בינייהם, כרגע הם שני רשתות נפרדות, מה שלא מאפשר להעביר פורטים בינייהם (אימיול). פתרונות ? תודה !

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by nissim_y,

ברשת קוית המחוברת ע"י switch ב windows-xp איך אני מנתק תחנה מסוימת מהרשת ואת היתר משאיר ללא שינוי?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by The-Devil,

אני רוצה לדעת איזה פורטים פתוחים אצלי במחשב איך או עם איזה תוכנה אני יכול לבדוק את זה??

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. בתקופה האחרונה, מאז שעברתי לWINDOWS 7 64BIT מתנתק לי הרבה האינטרנט. זה אף פעם לא היה קורה בעבר. איך אני יכול לבדוק ממה זה קורה?

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  21. Started by roei_b,

שלום רב! יש לי במחשב נייח (המחובר לרשת הביתית) dongle של בלוטוס' ומחשב נייד עם בלוטוס'. איך אני יכול להעביר את האינטרנט של הרשת דרך הבלוטוס' למחשב הנייד? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. היי לכולם, לפני כחודשיים רכשתי נתב של Linksys WRT54G. הנתב עובד היטב בלי כל בעיה טפו טפו, גם גלישה וגם שיתוף קבצים. בנוסף רכשתי כרטיס - Edimax EW-7128g עבור מחשב ישן יחסית וגם בו אין בעיות בגלישה. אני מבחין שכאשר אני מעתיק קבצים ממחשב למחשב קצב העברת מאוד מאוד איטי. סרט בגודל 700M לוקח מעל 20 דקות לפעמים אף כפול ! הבחנתי בנתון שמספק הדרייבר של הכרטיס שמהירות החיבור - Rx יורדת ל 5.5M ולעיתים אף נמוך מזה. מהירות Tx קבועה ויציבה על 54M. כאשר אני עומד על האייקון של תקשורת כרטיס הרשת האלחוטי בפינה התחתונה של שורת המשימות מערכת ההפעלה מראה לי שמהירות החיבור היא 54M. אני מעלה תמונת מסך של הנתונים כפי שנראים, פעם בנתוני אחוזים ופעם נוספת בנתוני dBm. מרחק הנתב מהמחשב לא גדול, כ-15…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, נתוני האינטרנט שלי- יש לי אינטרנט 100M- תשתית של הוט, ספקית הוטנט. ראוטר-הוטבוקס. הראוטר נמצא בתוך החדר שלי מרחק של מטר מהמחשב שאני משתמש בו. בעיה -האינטרנט מספק מהירות של 100M אלחוטי באופן יציב בסה"כ, אך מידי פעם אני מקבל ניתוקים למשך 20 שניות ולאחר מכן האינטרנט חוזר לעצמו והכל כרגיל. מה יכולה להיות הבעיה בנושא הזה? התייעצות- בנוסף הראוטר נמצא בחדר שלי שהוא בקצה של הבית, כך שקליטת האינטרנט לא מגיעה לשום מקום חוץ מלחדר שצמוד אליי, ובקליטה ממש נמוכה לחדר שטיפה יותר רחוק. כלומר אין קליטה בסלון, במרפסת ובמטבח (שנמאים בערך 20 מ' מהחדר). *מה הדרך הכי טובה להגדיל את טווח קליטת ה WIFI? *האם החלפת הראוטר להוטבוקס 2 או לראוטר אחר עשוי לשפר את טווח הק…

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  24. Started by GunBlade,

קניתי במזל טוב ראוטר חדש ונוצץ של Linksys שמאפשר גם גישה אלחוטית. החיבור אל הראוטר הוא מצויין, והחיבור לאינטרנט מתבצע דרך מודם אלקטל (לא משודרג). אני מצליח להתחבר לאינטרנט, אבל אחרי דקה שתיים של עבודה על האינטרנט הוא מתנתק לחלוטין (בלי הודעה) ואין גישה פנימה או החוצה. מבחינת הראוטר הוא נראה מחובר לאינטרנט, אבל עד שלא עושים Disconnect ואז Connect, האינטרנט לא פועל. החיבור לראוטר עצמו מהמחשבים שברשת נשאר קיים. מה הבעייה? אולי תוכלו להגיד לי איך בדיוק לקנפג את הראוטר להתחברות לאינטרנט? אולי פיספסתי משהו? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Goshin,

שלום, לפני כחודש התנתקתי מבזק בינלאומי ועברתי ל-012 סמייל, כשעם שתי הספקיות אני עם מהירות של 12 מגה. מאז המעבר ל-012 סמייל אני מרגיש שיש הבדל במהירות הטעינה של סרטוני וידאו. ניסיתי לגלוש באתר מחו"ל שכולל סרטונים, ולקח המון זמן עד טעינה של סרטון באורך של 20 דקות. מה אפשר לעשות בנושא? אחרי בדיקה, ב-YOUTUBE זה עוד די בסדר מבחינת הטעינה, אבל באתרים אחרים בחו"ל לוקח לזה יותר זמן. זה נורמלי? אני לא חושב שזה אופייני למהירות של 12 מגה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.