רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שהנושא מתאים לפורום הזה.. רציתי לדעת אם אפשר לצפות בשידורים של הטלוויזיה הישראלית (ערוץ 1,2 ו-10) במחשב מחו"ל? כי פעם קיבלתי קישורURL וצפיתי בערוץ NBC האמריקאי בווינאמפ. אז : 1) יש קישורים כאלה לטלוויזיה ישראלית? 2) צריך רכיב מיוחד למחשב כדי לצפות בהם? 3) האם יש אפשרות לצפות בכבלים (כמו ערוץ הספורט למשל), ואם כן צריך רכיב מיוחד בשביל זה למחשב? רק אני רוצה להבהיר שאת הצפייה אני עושה ממחשב נייד בחו"ל (איטליה), אני לא יודע אם זה משנה... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי, אני על 100 של בזק, הראוטר שיש לי מספק מהירויות מאוד נמוכות בוויפי(בחיבור קווי אני מקבל 96 מגה עם וויפי במרחק של 5-10 מטר מקבל 15 מגה) מחפש המלצה (אין בעיה לקנות מחול) לראוטר משולב עם מודם (vdsl) וגם מתאם רשת אלחוטי טוב למחשב
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
יש לי 1.5מגה מהירות אינטרנט, אני גולש מהר והכול פועל רק שהבעיה מאז שיש רשת אל חוטית בבית אני מוגבל במהירות. אני מוריד מראפידשר באזור ה-30KBS אני מוריד מאתרים כמו מיקרוסופט/ATI/אינטל וכד' וגם המהירות לא עוברת את ה-50KBS ובנוסף כשאני משתמש בתוכנות כמו DAP שאמורות להוציא את המיץ מהקו אינטרנט של השרת עדיין לא עוזר, מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, יש לי EDIMAX 6524N ובשני המחשבים הניידים שלי חיבור עימו מתנתק כל כמה דקות, כאשר במחשב המחובר ישירות אליו בכבל רשת אין בעיה. אנא תעזרו לי :'(
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 1.5 מגה של בזק ואני מרוצה לאללה... אבל קיבלתי הצעה מפתה פ33ות מברק כמעט חינם! (10 שקל בחודש בלי התחייבות - מסלול סטודנטים של אחותי) השאלה אם כדאי לעבור אליהם?!? איך האינטרנט שלהם!?! יש הרבה ניתוקים?? הפינגים גבוהים?! לא לשכוח שהמחשב שלי דלוק כל השבוע ורק מוריד כל הזמן מכל מיני מקומות ואני משחק מלא ברשת ככה שהפינגים חשובים לי בבזק אפעם לא התנתק והפינגים היו נמוכים.. מה אתם ממליצים?!?! לעבור או כבר להישאר בבזק..?
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
נכון כשיש לך רשת ביתית אז לפני שהווינדאוס עולה יש חלון שקופץ שצריך להכניס בו סיסמא (במקרה שלי ריקה - אנטר)? רציתי לדעת איך אפשר לדלג על זה... כאילו שזה יעשה לי את זה אוטומטית ויחסוך לי עצבים... תודה
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר של "Tenda W307R - V7TW307R" אני רוצה וצריך להתקין עליו את הDD-WRT. העניין הוא שבDATABASE של האתר שלהם הגרסה לא מופיעה אבל בWIKI לעומת זאת, הגרסה המדוייקת מופיעה. להלן קישור: http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Supported_Devices#Edimax אני לא כל כך יודע מאיפה להשיג את הFIRMWARE הרצוי והאם ההתקנה רגילה דרך העדכון FIRMWARE המובנה בממשק של TENDA או בצורה יותר מורכבת.. תודה לכל מי שיכול לעזור. Hello. I am new here and I read a lot but couldn't understand yet some things . My router "Tenda W307R - V7TW307R" is shown in the WIKI database as fit to the dd-wrt. Nevertheless,when I try to find the right version for it in the dd-wrt database - its just not there…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי ראוטר של בזק מסוג D-LINK 2650U ואני רוצה להגדיר לו סיסמא ככה שלא כל השכנים יוכלו לחגוג עליי איך עושים את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 17.3k צפיות
-
-
שלום רב, בחודש האחרון אני סובל מבעיה מוזרה באנטרנט אצלי. יש לי אינטרנט 100 מגבייט תשתית הוט וספק הוט נט.הוט בוקס משמש במודם עם נתב פרטי (TPLINK WDR4300 וגם בדקתי עם linksysE1000) כאשר אני בודק מהירות אנטרנט בחיבור ישיר למחשב(מהמודם ישר למחשב ללא נתב) אז זה מודד לי מהירות אינטרנט תקינה,אך כאשר אני מדליק סרטון/מוריד קובץ כלשהו/נכנס למשחק סטייל דיבאלו שדורש תעבורת רשת המהירות שלי קורסת יש לסביבות 7/8/9 מגבייט.הבדיקה נעשתי ישר מול האתר של הוט. דיברתי אם שירות לקוחות הוט כמה וכמה פעמים והם אמרו שהכל תקין בתשתית דיברתי אם הוט נט הם אמרו שגם הכל תקין,לפני שבועיים וחצי בערך הייתה תקלה בהוט נט אזורית אחריי שהתקלה סודרה פתאום הכל עובד תקין(צירוף מקרים אני מניח),ואז אחריי שלושה ימים…
-
- 3 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
תיאור התקלה: לאחר בדיקת פינג לכמה שרתים ראיתי שהכל תקין והבנתי שיש לי פינגים גבוהיים רק במשחקים אונליין. הכיצד זה יתכן ולמה? ניסיתי באמת הכל. לא מבין איפה הבעיה פה. מחובר בכבל, מחשב WIN10. WALLA.CO.IL GOOGLE DNS
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלך לנו הראוטר. היה קוי משולב באלחוטי וכלל מודם. מה עדיף לקנות עכשיו: משולב קוי ואלחוטי כמובן. אבל, כולל מודם - או - ללא מודם ואז להתקין מודם במחשב עצמו וליצור מעין שירשור? ואם כבר - אז איזה מותג עדיף? ואיך ה netgear?
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האם מישהו יודע איך (אם בכלל) לשנות את הגדרות מודם הכבלים ולהפוך אותו לראוטר?? ברשותי מודם מוטורולה מסוג sb4200 surfboard אני מחובר לתבל ועובד עם XP. כרגע צורת ההתקשרות שלי מתבצעת ע"י חייגן. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו כאן מחובר עם ברק (013) והצליח להגדיר ולעבוד עם זה? כשאני עושה AUTODETECT הוא לא מזהה שום שרת וכשאני מכניס לו ידנית זה לא עובד
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נמצא במשרדים של 3 קומות, אני מעוניין לפרוס נתב/ים אלחוטיים שיכסו את כל הקומות. אני מתכוון לחבר את הנתב לLAN לתת לו SUBNET משלו לצורכי אבטחה שישמש רק לגלישה באינטרנט. אשמח אם תוכלו ליעץ לי לגביי אילו נתבים אלחוטיים / ACCESS POINTS עליי לרכוש וכיצד לפזר אותם בקומות. אם ניתן גם ליעץ בנושא אבטחת המידע (אינני מעוניין שיתמשו במשאבי הרשת למעט את תשתית הגלישה) תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי 2 מגה ורציתי לדעת איך אני מגדיר אותו נכון... כאילו ב upload וב-download תודה
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש פה בפורום ומצאתי מידע מועיל מאוד שעזר לי הרבה עם העניין של המודם הזה. נשארה לי רק שאלה אחת קטנה: אני צריך לפתוח פורטים והבנתי שיש איזה עניין עם הNAT כדי שהכל יעבוד כמו שצריך. :s05: אם למישהוו יש מידע איך לקנפג את הראוטר הזה עם הגרסה 20040123 של ה firmware או אפילו סתם מידע כללי שיעזור לי להבין מה להגדיר בדיוק כדי שיהיה לי כיוון.
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
התקנתי על ה- Lenovo X61s שלי את תוכנת Bzeek . התוכנה גורמת לנייד שלי לשמש גם כנתב אלחוטי, ובאמת מחשבים אחרים וגם אייפון גולשים באופן מיידי וללא צורך בהגדרות או סיסמאות לחיבור. היתרון הכי ברור הוא שלא צריך חומרה, כיוון שהנתב האלחוטי הוא בתוכנה וגם ניתן בחינם. בכל זאת, מה יכולות להיות החסרונות? או יתרונות נוספים?
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם , אז ככה - אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית כאשר הטווח בין המחשבים הוא 10-15 מטר אווירי כאשר יש קומה מפרידה בניהם (המחשב עם הראוטר נמצא בקומה העליונה - אם זה משנה? ) . הראוטר שאני חושב לקנות הוא edimax BR-6204Wg שאלתי - האם יש מצב שהטווח והבדל הקומה בין המחשבים יהרסו לי את התוכניות ? תודה לכולם ! ד"א - אם יש המלצות לדגם אחר של ראוטר אני אשמח לשמוע ( טווח מחירים של 250-350 ש"ח )
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
שלום, בטוח יצא לכם להיתקל לאחרונה בנתב החדש של בזק, ה "Super Wifi". מחיפוש קצר הבנתי שהשם קצת מנופח עבור היכולות של הנתב, אבל במקרה תפסה לי את העין העובדה שהשידור אפשרי גם בתדרי 5Ghz. זכרתי שהתדרים האלה אסורים בארץ מסיבות ביטחוניות כאלה ואחרות. האם הוסרו המגבלות? האם ניתן כיום לייבא מחו"ל מכשירי Dual Band שעובדים בתדרי 2.4/5Ghz בלי לחשוש מהמכס?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, קצת רקע: אני גר בבית 2 קומות, קירות עץ, מחובר ל Verizon Fios 25MB סימטרי (גר בארה"ב). מהחברה מקבלים מודם שהוא גם ראוטר אך לא טוב מספיק. יש לי מחשב HTPC קומה מתחת לאיפה שהראוטר ממוקם, יש לו כרטיס רשת Linksys WMP600N הנראה כך: http://www.newegg.com/Product/NewProduct.aspx?Item=N82E16833124342&cm_re=Linksys_Wireless-_-33-124-342-_-Product כרטיס כלל לא זול ואמור להיות חזק ובעל פוטנציאל קליטה דיי גדול. עם הראוטר המקורי קיבלתי בין 2 ל3 קווים כאשר הוינדוס הגדיר את הקליטה בין POOR ל FAIR, האינטרנט ממש לא זז לפעמים וכמו שאתם מבינים הקישור לפעמים נפל, ההורדה במקום 3MB~ לשנייה הוריד במזל על 300-500KB/S. לאחר מכן חיברתי ראוטר לראוטר המקורי וביטלתי את הWIRELESS בראוטר שקיבלת…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם בת"א וגם בבני ברק מישהו יודע איפה אני יכול להשיג תמודם הזה בבקשה דחוףףףףףףףף
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אהלן, ה 300N מת, אני יכול לעדכן איתו קושחות אבל אין אינטרנט, ניסיתי להחזיר לקושחה המקורית עדיין הוא לא רוצה לגלוש, הפאנל עובד הכל עובד אפילו ניסיתי שוב DD-WRT ועדיין אין מוצא. עשיתי 30-30-30 לפני ואחרי כל שידרוג ופשוט לא בא לו לעבוד. אני מחפש ראוטר חדש, יש הצעות? עדיף בעל אופציה ל WDS לא אכפת לי מפרוטוקול N, העיקר שבקומה למטה יקלוט היטב. מה עם 54GL? הבנתי שיש לו LIMIT בתעבורה שהוא יכול להעביר מהתשתית שזה משהו כמו 15MB זה נכון? יש לי 25MB גר בחו"ל (VERIZON FIOS) תודה.
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש בידי ראוטר TNN SIMENS SL2-141 של בזק בינלאומי ובזק האם ניתן להגדיר אותו כראוטר ? בהוט לא הפעלתי את ההוט בוקס כראוטר בגלל ביקורות די עלובות שקיבל על תפקוד כראוטר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-