עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. "אם הנושא הוא לא במקום המתאים אנא העבירו אותו להיכן שהוא שייך" מדי פעם האקספלורר 6 שלי מחליט לסגור חלונות מעצמו, אין לי מושג למה זה קורה. מישהו יכול לעזור? יש לי את POP-UP STOPPER PROFESIONAL מבית PANICWARE גירסה 1.5

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  2. האימייל שלי הוא בשימוש אצל 3 משתמשים (XP). כשמתקבלת הודעה, רק הראשון שפותח את האימייל מקבל אותה וכשעוברים למשתמש אחר היא לא מופיעה. איך אני יכול לגרום להודעות הנכנסות להגיע לכל המשתמשים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  3. Started by Meturlal,

אני מעוניין לדעת איך אפשר להשתמש במודם ECI (Inovia) B-FOCuS 270PR כנתב (ראוטר). על המודם עצמו כתוב שהוא Router וגם בחוברת המצורפת (בעברית) רשום תמיד "מודם נתב". אך בחוברת אין שום תיעוד לגבי כניסה לממשק הניהול של הנתב (ניסיתי דרך 192.168.0.1 - אך זה לא הגיע לשום מקום), או בכלל לגבי שימוש במודם כנתב. אם מישהו יוכל להפנות אותי בבקשה למידע לשימוש במודם זה כנתב ולגבי כניסה לממשק הניהול, אני אודה לו מאוד. בתודה מראש! קישור לדף התיאור של המודם מאתר ECI: http://www.inoviatele.com/Products_Hi/HiBFOCuS_270.asp הערה: מדובר במודם שמתחבר דרך כרטיס רשת.

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  4. Started by LinkTree,

תודה !!! אני אנסה את זה היום - לגבי האיטיות בסוף הסתבר שזה היה בגלל המחשב ה"שרת" היה שם משהו דפוק - אז כרגע האינטרנט על המחשב שלי עד שאני יעלה על מקור הבעיה - נראה לי שפשוט צריך לפרמט אותו כבר הוא די הרוג ושוב תודה ! 8)

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  5. היום הלכתי לחנות המחשבים השכונתית וביקשתי כבר רשת מוצלב לשיתוף אינטרנט בלבד (אולי גם הדפסה בעתיד). המוכר אמר שאם זה רק לשיתוף אינטרנט אין צורך בכזה כבל ואפשר להסתפק בכבל רשת רגיל. בנוסף, הוא אמר שאם אני אחבר את הרשת עם מוצלב זה לא יעבוד. אני, שממש לא מתמצא בתחום הזה, הלכתי לפי מה שקראתי כאן בפורום. אז האם זה נכון או שהוא סתם מנסה לעבוד עלי ? *החיבור הוא בין שני כרטיסי רשת, בלי האב ראטור או משהו אחר. תודה

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  6. התחברתי למבצע שנותן נתב אלחוטי ומחבר את כל המחשבים בבית לרשת. התקשרתי לברר על איזה נתב וסוג מדובר ואמרו לי שזה נתב של Ascii ושיש להם רק סוג אחד. אך לא הצלחתי למצוא מידע עליו ברשת. רציתי לדעת אם בנתב אלחוטי יכול להיפגע מהירות הגלישה באחד מהמחשבים ? שמעתי גם שנתב חוסם כל מיני דברים, כמו פתיחת FTP או התחברות לשרת בפורט מסוים, האם ניתן לבטל את זה ? ואם מישהו יוכל לתת קצת מידע על איך בדיוק נתב אלחוטי עובד, אודה לו מאוד. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by izikd,

אז ככה.. זה התחיל מאז תחילת מתקפת הBlaster. באותה התקופה שלחה 012 ללקוחות שלה באימייל המלצות שכדאי להתנתק מהאינטרנט בתום הגלישה. אך מלבד ה"המלצה" הם אכן התחילו לנתק משתמשים בזמן אי-שימוש באינטרנט. התקשרתי אליהם והם אמרו לי שזה לא הם והפנו אותי לבזק. התקשרתי לבזק, שאלתי לאיכות החיבור שלי והם אמרו שאיכות החיבור שלי מצוינת ואף זאת הייתה לא הפעם הראשונה שהם הדגישו שהקו שלי מצוין. וגם האינטרנט נוסה על 2 מודמים, האחד פנימי של CNet עם צ'יפ של ITeX והשני הוא מודם מובנה של Alcatel בתוך ראוטר Edimax. התופעה מתקיימת בזמן אי-שימוש ברוחב פס. למשל היום בלילה לא הורדתי שום דבר באימול וגם לא העלתי שום דבר והחיבור פשוט התנתק, מה שלא קרה בזמן שהורדתי משהו רצוף במשך מספר ימים. :-\ מישהו עוד…

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  8. Started by LinkTree,

שלום שלום כמו בכותרת השאלה שלי היא כזו : אני משתמש במודם כבלים באינטרנט מהיר - אני צריך להגדיר את הFIREWALL על הכרטיס רשת שמתחבר למודם או על המודם עצמו ??? בנוסף יש לי רשת ביתית - ככה שיש לי עוד מחשב שגולש באינטרנט דרך המחשב הראשון ... (לא יודע אם זה חשוב - אז רשמתי) תודה ;D

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  9. שלום בחודשים האחרונים אני נתקל שוב ושוב בלקוחות שלי שלא מקבלים אימיילים כבדים (5 מגה וכדו') שאני שולח להם. יצויין כי האי מייל לא חוזר אלי ואף לא הודעה שהאי מייללא נשלח היטב. הלקוחות הם אנשים שתמיד קיבלו ממני אי מייל ואין שום בעייה בשליחה (טעות בכתובת וכדו'). גם אני לא מקבל לעיתים אי מיילים שאחרים שולחים לי. למשל היום, שלחו לי מבזקאינט אי מייל והוא לא הגיע לאאוטלוק אקספרס 6 שלי. לוואלה הוא כן הגיע! האם זה מוכיח כי יש בעיות עם השרתים של נטויז'ן. אני חושד בכך הרבה זמן. דיבוריי עם נטויזן לפתרון הבעיה לא עוזרים.

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  10. שלום אבקש את עזרתכם בדחיפות 1יש לי מודם eci focus router 270 pr 2. switch 10/100 3. מחובר בקצב של 750 4. ויש לי 2 מחשבים בחדרים ניפרדים שאלתי חברים יקרים . 1} אך אני מבצע את החיבור של 2 המחשבים כך שהם יכנסו לרשת האינטרנט ללא תלות אחד בשני , ( בשימוש של המודם והסוויץ בלבד) 2} ללא הפיכת אחד המחשבים לשרת . 3} אם אפשר גם הסבר על חלוקת עומסים דינמית בין 2 המחשבים . 4} שיתוף 2 המחשבים לציוד נוסף כגון , סורק , מדפסת וכו" נ.ב האם יש מדריך הנוגע לנושא , + למודם של eci אודה לכם על תגובתכם המהירה והיעילה שלכם בידידות יואל

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  11. לי ולאחי יש מחשב אני ההוסט ויש לי 2 כ.רשת אחד מחובר למודם ADSL והשני למחשב של אחי שנינו גולשים יחדיו באינטרנט אין בעיה הכל טוב 'ויפה' עד שאני מוריד והוא גם מוריד... אני מוריד קובץ והוא גם מוריד את אותו קובץ עשינו ניסוי הוא התחיל להוריד ב100, 96..... ואז אני התחלתי את ההורדה שלי ואז הוא ירד ל38 ואני לקחתי לו את המהירות ואני מוריד ב64 ככה שהחילוק מה שלא יהיה אצלי (בגלל שאני ההוסט) יהיה מהיר יותר כך שזה לא הוגן... גם במחשקי רשת שאני יתחיל להוריד הפינג שלו יקפוץ מ30 ל 100 או אפילו 200 וזה לא בסדר אני צריך תוכנה כזו שמחלקת את האינטרט 50 % לי ו 50 % לאחי ... עם יש דבר כזה ותוכלו להביא לי לינק או לפחות את שמה של התוכנה אני ישמח מאוד !!! זה ההודעה הראשונה בפורום הזה…

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  12. Started by udicol,

טוב לאחר לחץ חברתי בעבודה ותשלומים כואבים לספקית ולכבלים כמובן הוחלט (יותר מכון צעד אישי שלי )לעבור ל- ADSL. מה שילמתי לפני : 119 ש"ח חודשי לחברת הכבלים. 99 ש"ח חודשי לספקית האינטרנט בזק בין לאומי. מה הוצא לי ? 70 ש"ח לחברת בזק חודשי. 99 ש"ח חודש כן חודש לא. (בדיוק לפני סיום המבצע הפציר בי סוכן המכירות הזריז שלהם.). מיהרתי להזמין, ומודיעים לי - 4 ימי עבודה תבוא לקחת מודם. כולי התרגשות , מתקשר לברר האם אפשר לקבל מודם. נדה , כלום, יש בעיה באיזור שלי. טוב, מזל שלא ניתקתי את הכבלים, אמרתי נחכה עוד קצת .... מתקשרים ואומרים סבבה הכל טוב תבוא לקחת מודם. מאושר , חגיגי , קובץ למרכז בזק סטור , משלם כרטיס חנייה, וממתין בתור. מקבל מודם סמסונג כחול, מגיע לביתי בודק סינכרון , נדה. מ…

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  13. Started by m0tek,

לא יודע , יש לי בעיה מוזרה..שכמעט בכל אתר..המחשב מנסה לגשת ל LOCAL HOST (IP פנימי) או פשוט ל 127.0.0משהו... וכתוצאה מכך המון תמונות לא מופעיות..אתרים לפעמים לא עולים.. ואני רואה המון מקומות עם איקסים במקום תמונות (מקומות שאני לא יכול לגשת אליהם) כאילו שיש משהו שחוסם אותי.. אני אפילו לא רואה את הסמלים של "חדש" בפורום.. פתרונות מישהו?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  14. Started by Hoking,

שלום.אני צריך עזרה בכניסה למודם הכבלים שברשותי מסוג Ambit. אני רוצה להפטר מהחייגן הבעייתי, ומעוניין להפוך את המודם לנתב (במידה וזה אפשרי) ואם כן אז איך?! הכוונה שאני רוצה להתחבר בעזרת המודם לאינטרנט דרך שני מחשבים. בתודה מראש,

15. Started by Booobb,

אני חושב על לקנות נתב אלחוטי והבנתי שנתב משמש גם כ FireWall. עכשיו רציתי לדעת אם ניתן לבטל את האפשרות הזאת, כלומר שיהיה בדיוק כמו מודם בלי שום FireWall ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  16. Started by dorlevy,

יש לחבר שלי מחשב נייד ואני רוצה לחבר אותו אלי ברשת חיברתי את המודת ב-USB ואת 2 המחשבים דרך רשת של שתי כרטיסי רשת אצלו ב-local area connection יש איקס אדום והוא רושם לי שהכבל של הרשת כאילו לא מחובר, למרות שהוא כן עקבתי אחרי המדריך ועשיתי את כל מה שהיה אבל אני לא יודע איך לבטל את האיקס הזה תעזרו לי בבקשה תודה, דור לוי

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  17. Started by shloosh,

יש לי איזה בעיה עם שער כזה ,שמשום מה ניכנס לי למחשב כל הזמן. היתקנתי פירוול sygate והוא העיף את זה והכל היה מצוין. ועכשיו שמתי zonealarm pro, ועדיין יש את זה פשוט הוא לא מתחבר! איך אפשר לכוון שלא יהיה שום gateway כזה????

18. Started by OC,

הבעיה שאני מנסה להתקין את רשת אינטרנט הביתית שלי זה עושה שגיאה

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by alexg1,

אוקיי נניח שהצלחתי לחבר ברשת את 2 המחשבים. המודם ADSL מחובר במחשב הראשון ב-USB ב-XP. איך אני גולש מה-98 ???

20. Started by neil4,

בלי תוכנות וכאלו , אני זוכר שראיתי שאפשר לשנות משהו ברג'יסטרי שגורם לגלישה להיות טיפה יותר חלקה , אבל אני לא מוצא את זה עוד, למישהו יש מדריך , או יודע איפה בדיוק משנים?

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  21. Started by zivarzi,

שלום לכולם... אני רוצה להקים בבית רשת אלחוטית, א. מה שאני צריך זה רק ראוטר אלחוטי וכמה כרטיסים בעלי אנטנה (כמובן שהם יהיו באותו התדר )? ב. אם כן, יש לכם משהו מומלץ? ג. אם יש באחד המחשבים כרטיס רשת, יש איזשהו מתאם שאני אוכל לקנות שיתאים לראוטר האלחוטי (אנטנה למשל)? ד. אני מעוניין שהאינטרנט שלי (Adsl) יהיה משותף לכל המחשבים, אני יכול לחבר אותו לראוטר ואז הוא פשוט יעבוד בכל המחשבים? תודה רבה לעוזרים :-*

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  22. Started by overload,

אתם יכולים לראות את התמונה בצד של ההודעות שלי ??? אני לא, אני מצליך לראות אותה רק אחרי שאני נכנס לגלריה שלי בpnavy ובאותו הזמן אני נמצא באתר הזה (HW בחלון אחד וpnavy בחלון אחר). בבקשה תגידו לי מה הבעיה, או שתמליצו לי בבקשה על אתר אמין (וכמה שיותר פשוט) לאיכסון תמונות. הנה התמונה מ pnavy: http://pnavy.com/overload/album01/R9500P65X65 תודה 8)

23. שלום! יש לי WINDOWS XP HOME שאין בא את האפשרות ל REMOTE DESKTOP כמו בגרסת ה PRO. מישהו מכיר תוכנה שעושה את אותו הדבר? כלומר ,מאפשרת גישה ממחשב אחר למחשב שלי דרך חיבור אינטרנט בפס רחב? תודה

24. עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובות לכל השאלות, ולכן אני מרכז פה את כל השאלות שלי שנוגעות למעבר לכבלים מADSL. אני עכשיו מחובר ל ADSL 750 אצל בזק בין לאומי. עקב סיום המבצעים שאני נמצא בהם עשיתי בירור וראיתי שמבחינת מחיר יותר משתלם לי לעבור לכבלים ולעבור לספקית ברק 013. עכשיו אצלי יש מודם USB מחובר למחשב, והמחשב שלי הוא משתף את האינטרנט בשביל המחשב השני שלי שמחובר איתו ברשת(לא אלחוטית) . עכשיו השאלות שלי הם כאלו: 1) האם השיתוף אינטרנט יכול להיפגע ממעבר לכבלים, כי הרי גם המודם משתנה ושמעתי שיש אנשים שיש להם בעיות. 2) האם יהיו לי בעיות עם הZONE ALARM PRO שלי, או שאין שום בעיה להגדיר אותו. 3) שמעתי שהאיי פי נשאר קבוע, זה בטח מאוד לא בטיחותי ומאפשר להאקרים ופורצים למיני…

דיונים חדשים בפורומים