רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
הDEFAULT GW שלי הוא 192.168.1.1 אבל בשום אופן הדפדפן לא מסכים להכנס להגדרות הראוטר מה לכל הרוחות זה יכול להיות ?
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בחדר שמחובר להוט-בוקס ונייד בסלון שבקושי קולט פס אחד ויש לא מעט ניתוקים בעת הגלישה. מקריאה בפורום הבנתי שאני צריך ריפיטר, ומכיוון שאין לי אפשר לחבר אותו בכבל לראוטר, הוא צריך להיות אלחוטי (לא מצאתי בשום מקום עם ההוטבוקס תומך WSD). כמו כן, בגלל שהנייד ישן ולא תומך. בתקן N הריפיטר צריך לתמוך בתקן B ו-G. אין בעיה להזמין מחו"ל, אני חושב שתקציב של 30 דולר אמור להספיק. תודה.
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
ברצוני לפתוח שרת FTP וWEB ורציתי לשמוע הצעות על כך שרת FTP הצלחתי לעשות אבל עם שרת הWEB יש לי בעיות. והייתי רוצה לדעת אילו אתרים מציעים כתובות בחינם? נ.ב. אחלה אתר!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח אם משהו יוכל להסביר לי איך גורמים שיפסיקו לקפוץ לי כל שניה פרסומות מהאתר. זה מתסכל אותי ממש... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הצטרפתי גם אני להוט לספק ותשתית של 100 מגה ובבדיקות שביצעתי על המחשב הנייח שלי המחובר בעזרת מתאם האלחוטי הנ"ל: http://www.orange.co.il/Catalog/Accessories/Modem3/pages/Novatel11/Siemens_Gigaset_USBadapter_300/ ובבדיקות המהירות שבציעתי על המחשב הגעתי למהירות של 65 מגה פחות או יותר. בבדיקה עם הוט, בחיבור ישירות למודם עם כבל, הצלחתי להגיע ל-80 מגה הורדה. הם אומרים שלא ניתן להגיע ליותר גבוה עם המתאם האלחוטי, האם זה נכון? הקליטה במתאם על ארבעה פסים והמהירות המוצהרת שם: 270 MBPS.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במסכים של הנתב (ASUS 604G) במסך DIAGNOSTICS מופיע test lan(1-4) connection =FAIL , בכל שורות test האחרות =PASS איך אפשר לטפל בבעיה?
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אז ככה בבית יש לי ראוטר של ASUS שממנו אני מחובר בכבל למחשב שלי עכשיו אני רוצה לשחק אם אחי במשחקים (LAN) ובמחשב שלו יש USB WIFI כאילו נו רשת אלחוטית ואמרו לי שצריך להגדיר משהו וזה וזה =] אשמח אם תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, יש לי חור בהשכלה בכול הנוגע לשרתים... ולכן רציתי שמישהו יסביר ויבהיר לי כמה דברים בכול הנוגע לשרתים: קודם כול האם הם כמו מחשבים רגילים ואם לא במה הם שונים? מהו מפרט של שרת טיפוסי בימינו? מהו הxeon ומהו הitanium ובמה הם שונים? ומה צריך שיהיה בו כלומר יש צורך בחומרה מיוחדת ומהירה או חיבור לשרת עם קצב העלאה והורדה מהירים? תודה מראש לכול המגיבים!!!
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, אני לא מצליח לבדוק את מהירות האינטרנט שלי באמצעות speedtest.net כל ניסיון לבצע בדיקה מגיע למצב כמו בתמונה, בשלב הראשוני של בדיקת ה-latency. הספק שלי הוא 014 (שזה בזק בינלאומי, אם אני לא טועה), והתשתית היא של הוט. אני מחובר באמצעות ראוטר TP-Link WR841N למודם Terayon של הוט. אני לא יודע מה עלולה להיות הבעיה, כי לפני שבוע בערך אני זוכר שזה כן עבד. בנוסף, ניסיתי גם ב-FF וגם ב-IE והתוצאה זהה. תודה לכל מי שיוכל לעזור... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אין לי הרבה ידע בנתבים,זאת הרשת האלחוטית הראשונה שלי. אמרו לי שבפורום הזה יש מומחים שיכולים לעזור.. אז ככה,הנה הצרכים: 1.תקציב-230 עד 350 ש"ח. 2.התקנה וממשק פשוט. 3.פיירוול מובנה. 4.אפשרות לא להיות מחובר לאינטרנט כל הזמן-ולהתחבר עם הסיסמה והיוזר ניים של הספק(כדי שהמכורים בבית שאין להם את הסיסמה לא יהיו על המחשב כל היום). 5.בלי ניתוקים. 6.תקן 802.11 7.מתאים לתשתית ADSL 8.עדיף שיתפקד גם כמודם,אבל לא חובה. יש כזה ראוטר בתקציב כזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
לאחר הרבה זמן (יותר מידי זמן....) שלא שיחקתי בהירוס2 החלטתי שאני רוצה לשחק שוב קיצר אני מצאתי בקאזה ורוצה להוריד אך להפתעתי זה מוריד מ8 יוזרים על 0.30 בערך... אז לא הבנתי מה קורה והחלטתי לנסות להוריד כמהקבצים גדולים מ50 מגה עד 600+ ולהפתעתי זה מוריד גם על מהירות דומה אך שירים שהם קטנים זה מוריד טוב על מהירות 60 70 וגם זה ליפעמים בדכ על 40 50 ושתבינו הקבצים הגדולים זה דברים שקל להוריד כי יש אותם בשפע ולא אכפת לאףאחד שיורידו את זה קיצר המניאקים האלה כנראה הגבילו לי את המהירות לקבצים גדולים מה אתם אומרים יש לי חיבור 750K בבזק בןלאומי אם מישו יודע מיספר לאן להתקשר שירשום בקשה ומה אתם אומרים יכול להיות מצב שהם הגבילו?
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרה בנושא שפשוט מוציא אותי מדעתי. יש ברשותי ראוטר Dlink 6850U שנרכש בעבר בבזק. לאחרונה התחברתי לחבילת אינטרנט של 100Mbps, כשבפועל אמרו לי לצפות למהירויות גלישה של 70~80. הבעיה היא שאני באמת מצליח לגלוש במהירויות כאלה כשאני מחובר על חיבור 5 Ghz דרך הסלולרי, אך דרך 2 לפטופים שונים(!) בחיבור לאותה רשת בדיוק אני מקבל מהירויות גלישה של סביב ה-30~40. בחיבור ישיר עם כבל רשת לראוטר אני מצליח לגלוש במהירויות שאני מקבל בסלולרי. יש לציין ששני הלפטופים מודרניים שנרכשו בשנה האחרונה (לא עגלות שלא תומכים בתקנים וכו'). ניסיתי הסרה מוחלטת של הדרייברים והתקנה מחדש, ונאדה... אשמח אם תוכלו להכווין אותי, אני משתף …
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם ! אני רוצה לעבור לתשתית של בזק באינטרנט ואיתה מגיע ראוטר DLINK 2650U אני מעוניין לחבר אליו כונן חיצוני שישמש לי ככונן רשת שאלתי היא - האם יש השפעה לקצב השידור של הראוטר (54 MB ) על העלאת והרודת קבצים מהכונן או שכוננן מהיר יותר יפתור ארת זה ? והאם בכלל שווה להתעסק עם הראוטר הזה או לא לעשות את העסקה ולקנות ראוטר חדש וחזק יותר מחנות ? תודה ויום טוב מוני
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
בנוגע לגלישה באתרים מחו"ל לראשונה מזה הרבה זמן,שהצלחתי להוריד מאתר בחו"ל הורדה בגודל 30MB בקצב הורדה של 100KB\S יציב כלומר-המהירות המקסימלית של האינטרנט שלי [כבלים 750K] האם עוד מישהו הרגיש שינוי היום? *סליחה שאני פותח על זה דיון,לא מצאתי את הדיון בנוגע לשיפור מהירות באינטרנט*
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מה הבדל בין כרטיס של 10/100 ל 100/1000 קודם לפני הכל מה הבדל בינהם? 1. זה ישפר לי את המהירות אינרטנט? 2. זה יעלה את המהירות העלה באינרטנט? 3. עם אני פותח שרת סתם נגיד לMOHAA זה יעלה לי יותר משתמשים שיוכלו להתחבר ללא לאגים?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום קיבלתי מכתב שאני צריך להתחיל לשלם על האינטרנט מחודש הבא... ולצערי גם ל ISP. אז מה שרציתי לדעת זה: כמה עולה בערך התשלום לספק? איזה ספק הכי משתלם? לאיזה ספק יש את הגלישה היותר מהירה לשרתים מחול? האם אני משלם לספק בהתאם לחבילה שבחרתי אצל מתב או שזה תשלום קבוע לספר בלי שום קשר לחבליה שלי אצל מתב? האם כל ספק בארץ יכול לספק לי אינטרנט על גבי התשתית של הכבלים או שיש רק בודדים? זהו לבינתיים..
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי יש לי ראוטר 6204 של EDIMAX בשביל להתקין אני אותו אני צריך להיכנס לכתובת 192.168.2.1 שמוגדרת כברירת מחדל אתמול הצלחתי להיכנס לא סיימתי תהתקנה כמו שצריך היום אני לא יכול להיכנס בכלל לכתובת הIP מה לעשות?? :s05:
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
WIN7 7600 יש לי בעיה ברשת כשאני מחובר לראוטר דרך WIFI (DLINK DWA 140( אז אני לא רואה מחשבים ברשת והמחשבים לא רואים אותי כשאני מחבר את הקבל רשת ישירות למודם בלי לגעת בשום הגדרה אז הרשת עובדת. ראוטר סימנס של אורנג' הDWA 140 צמוד לראוטר אין שום הפרעות או משהו כזה. כשאני מחבר את ה DWA 140 למחשב עם XP אז הכל עובד כשהיה לי 7100 אז שם ראיתי את המחשבים האחרים.
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי רשת בין שתי מחשבים, ראוטר של edimax ובמחשב השני כרטיס רשת של edimax.. הרשת פעלה טוב עד שהחליפו את המחשב השני.. האינטרנט פועל טוב במחשב השני, הקליטה ברמה הכי גבוה אבל זה הדבר היחיד שפועל שקשור לרשת. הוא לא מזהה את המחשב שלי ואני לא מזהה את המחשב השני בworkgroup computers כמו שזה היה לפני, ואני לא יכול לשתף קבצים שזה כולל את המדפסת.. שתי המחשבים על מצב administer אם זה משנה.. למישהו יש רעיון מה הבעיה ? תודה..
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לפני כשבוע קיבלתי מחשב חדש, סידרתי אותו והכל בסדר, לאחר שהתחלתי להשתמש בו, כל 10-20 דקות האינטרנט בבית מתנתק וכדי לחבר אותו אני צריך לעשות ריסטארט לראוטר (לנתק מהחשמל, לחכות ולחבר) הסמל של האינטרנט מראה משולש צהוב כשהוא מנתק פתאום לעומת איקס אדום כשאני מנתק אותו מהחשמל. התקשרתי לבזק לבדוק שהכל בסדר והם אמרו שהניתוקים זה בגלל הראוטר (התקשרתי פעמיים בימים שונים רק כדי להיות בטוח) אח שלי הקטן אומר שאין ניתוקים בכלל עד שאני מגיע הבייתה (עד 6 בערב הכל עובד) כך שלדעתי הראוטר בסדר גמור! חשבתי בהתחלה זה כי יש עומס אצל הספק אינטרנט או משהו, ביררתי דרכם אבל הם שוב אמרו שהבעיה בראוטר. אין לי מושג ממה נובעת הבעיה, לא יודע למה המחשב שלי גורם לאינטרנט להתנתק, חיפשתי באינטרנט קצת אבל זה…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו עוד חוץ ממני קיבל היום בדוא"ל שלו שאלון קצר ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש המלצה לכ.רשת אלחוטי (מעדיף USB). לשימוש ברשת בין שני מחשבים מערכות הפעלה 98 וXP כאשר הXP נמצא על לפטופ וה98 עלDESKTOP. הכרטיס רשת הינו ל98. מעוניין לדעת תאימות בין מערכת הפעלה לכ.רשת ועוצמת קליטה סבירה לשימוש ביתי.
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי עכשיו אינרנט 750kb . אז למשל שאני פותח את ה-bitlord אז האינרנט זז לי לאט! השאלה שלי היא - למה?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
כשאני מחבר את החיבור רשת למחשב הXP חושב (מאתר כתובת IP נראה לי) ולאחר כמה דקות רושם שהחיבור פעיל. אבל..... כשאני לוחץ על הIE הוא רושם לי שלא התגלה חיבור כלשהו לאינטרנט (כנ"ל לגבי כל תוכנה אחרת לא רק הIE)!!! מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר DIR-300/A/D Wireless N150 Router, רציתי לדעת האם ניתן להגדיר אותו כרפיטר? הראוטר הראשי שלי הוא D-Link DIR-825AC, אבל הוא לא משדר לכל חלקי הבית, רציתי לדעת האם ניתן להיעזר ב- DIR-300 כדי להגדיל את הטווח, ואם כן- אשמח לעזרה כיצד לעשות זאת. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-