עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי.האינטרנט עובד מצויין אך משום מה תוכנת האימויול לא ניתפחים לה הפורטים (פיירוול בחלונות לא פעיל). הבעייה כנראה בראוטר.מישהו יודע איך לפתוח פורטים בראוטר?

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  2. היי רצית לדעת אם Edimax Hub-Swicth 8 Port 10/100 תומך בכניסה של ADSL וכמו כן רצית לדעת אם החנות הזאת אמינה מכדאי לקנות את ההאב :s05: http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=150&Cat2Cat1ID=28&Cat2ID=0 ושאלה קטנה נוספת - האם יש למישהו את האב הזה...אם כן, אז תוכל לומר לי מה אתם חושבים עליו (כמו ,אם היה לכם המון בעיות איתו או משהו כזה)..... תודה מראש למי שיעזור לי.....

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  3. שלום גורואים, שלום גורואיות. אני רוצה להקים סרבר בין רשת של כ-200 משתמשים ביתיים ובין האינטרנט. השרת אמור לענות על הצרכים הבאים: - אספקת שרותי אינטרנט, עם אפשרות לויסות רוחב פס - Firewall, עדיף ברמה של Quality of Service - POP3 - שיתוף קבצים בסדר גודל של כ-500 גיגהבייט - PROXY - VPN - בקרה ושליטה מרחוק על השרת בשלב ראשון, אשמח אם תהיה הצעה לתוכנות המתאימות או, לפני כן, הצעה לתכנון של המערכת. צ'או - תודה.

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  4. Started by druide,

יש לי מודם ECI שהפכתי אותו לראוטר עכשיו אני צריך רשימה של רוב הפורטים שיהיה אפשר ליגלוש כמו שצריך לדוגמא: פורטים של ICQ Kazza lite K++ 2.43 אימיול (יש) ביטורנט (יש) בתודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  5. Started by seladr,

אני משתמש בראוטר של edimax, ויש 3 מחשבים שמחוברים לראוטר (אלחוטי) הבעיה היא שכל פעם שאני פותח מחשב כלשהו ראשון, והמחשבים האחרים סגורים, אז הוא אוטומטית מקבל את ה ip 192.168.2.100. עכשיו, האם אני יכול לקבוע שהאייפי של המחשב שלי יהיה זה עם 100? והמחשב השני עם 101 והשלישי עם 102? אני מניח שחשוב לציין שאני משתמש בראוטר 6114, ומודם אלקטל speedtouch. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by udir,

שלום חברים יקרים, כאחד שאוהב ללמוד דברים חדשים אני מאוד נהנה לקרוא ולפעמים גם להגיב בפורום. יש לי שאלה : יש פורומים אחרים שניתן להיכנס אליהם אך לא ניתן לקרוא את המדריכים\מאמרים אלא אם אתה ראוי לכך עלי ידי מנהל הפורום. כך שכל פעם שאני נכנס לנושא שמעניין, רשום "מוסתר". האם יש דרך לעקוף זאת? האם אין כאן פגיעה בחופש המידע? אודה לתשובתכם.

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by xXx Lid,

שלום! יש לי בבית שתי מחשבים שמוחברים לרשת הם מחוברים עם כבל רשת רגיל עכשיו יש לי עוד מחשב בבית ואני רוצה לחבר אותו גם לרשת מה אני צריך לקנות כדי לחבר אותו אם אני לא טועה קוראים לזה ראוטר אני צריך שתמליצו לי על מה לקנות במחיר סביר שבין 300-400 ש"ח תודה מראש ;D

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  8. Started by didS,

תראו יש לי נשי מחשבים ואני מחבר אותם בלי האב כלומר נאי משתמש בכבל מוצלב הקיצר ניסיתי פעם ולא כל כך הצלחתי ניסיתי דרך האשף של ווינסדוס(בשניהם יש xp) אז אני רוצה לעשות רשת ושלא יהיה ששיתוף אינטרנט אבל שהקבצים יהיו משותפים הקיצר אפשר איזה הסבר או מדריךךךךך

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  9. Started by Dan1989,

שלום יש לי רשת קווית של 2 מחשבים בבית. אני המחשב המשני. יש לי ראוטר שאליו שני המחשבים מחוברים, והראוטר מחובר למודם. עכשיו, אני משתמש בתוכנה eMule ובה יש low id (כתוצאה מהפיירוול של הראוטר). בגלל זה, אני רוצה בלילה כשאני מוריד קבצים, להתחבר ישירות למודם עם המחשב שלי- המשני, וכך בעצם לא להיות מאחורי הפיירוול של הראוטר. ניסיתי לעשות את זה, וזה לא הצליח- אין לי אינטרנט. שאני מנסה לעשות את זה במחשב הראשי זה עובד לפעמים, גם לא תמיד (לפעמים יש אינטרנט ולפעמים אין, אין לי מושג למה). אצלי זה לא מצליח בכלל - אין אף פעם אינטרנט. רציתי לשאול אם חסר לי איזה כרטיס רשת / כרטיס אחר, משהו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  10. Started by DTK,

היי יש לי 2 מחשבים וכרטיסי רשת מחוברים אליהם. הרשת הייתה פעילה עד לפני כמה ימים - ואז בפתאומיות, בפעם האלף, היא קרסה. בדקתי את הכרטיס והחיבור במחשב 1, וזה היה בסדר. במחשב 2 הכרטיס לא היה בסדר לדעתי (לא הייתה נורה דלוקה כאשר הכבל היה מחובר, והdevice manager לא זיהה אותו). לכן קניתי כרטיס חדש. הכרטיס החדש גם לא מדליק נורה כאשר הכבל מחובר אליו. אני לא מאמין שזו בעיה של דרייבר. במחשב 1 אני רואה שלמרות אין שום הוצאה או הכנסה של הכבל, הוא מראה כל כמה שניות שהכבל מנותק ואז שהכבל מחובר, וכך הלאה. האם יכולה להיות בעיה בכבל? בכרטיסים עצמם? אולי זאת בעיית תוכנה? תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  11. פעם הפכתי אותו לראוטר ואני רוצה אותו עכשיו כמודם רגיל. איך אני מחזיר?

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  12. אנשים! יש לי בעיה... יש לי מחשב נייד שחיברתי והגדרתי אותו עם המחשב השולחני שלי לשיתוף אינטרנט וקבצים. כאשר במחשב השולחני לא היה אנטי וירוס כלל (לא רלוונטי כרגע), השיתוף גם של הינטרנט וגם של הקבצים עבד פיקס. הבעיות התחילו כאשר התקנתי את נורטון 2005 על הושלחני וכעת יש לי נורטון 2005 גם על השולחני וגם על הנייד (עליו תמיד היה) והשיתוף לא עובד כלל ... מה עושים ??? תודה אנשים !

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  13. יש לי רואטר של אדימקס אלחוטי והרבה תוכנות לא פועלות לי כי הפורטים סגורים אחים שלי אני מבקש לעזור..תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  14. יש לי SPEED TOUCH 510 שמוגדר כ ראוטר ומחובר ל HUB וממנו ל 2 מחשבים. הבנתי שייש בו פיירוואל פנימי האם אני צריך להשתמש גם בפיירוול תוכנה? (pc cillin internet security דרך אגב). אין לי הפניית פורטים בנתב.אבל בבקשה תתייחסו בתשובה גם לאפשרות הזו. ואם אפשר גם להסביר מה זה עושה בדיוק (הפניית הפורטים) תודה תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום. לאחרונה התחדשתי בנייד חדש ורציתי לדעת את האופציות שלי להתקשרות לאינטרנט הבנתי שיש כול מיני דרכים חלקם אלחוטיות גם.. אשמח לשמוע על כול דרך התחברות בפרט תוך כדי התיחסות ליתרונות וחסרונות שלה על פני האחרת שיקולים כלכליים, שיקולים של נוחות וכו' תודה מראש, יוני!

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  16. Started by HellBoY,

שלום לכולם יש לי שתי מחשבים בביית ואני מעונין לחבר את שתיהם לאינטרנט. עכשיו מה כדאי יותר לקנות נתב אלחוטי או עם כבלים או ראוטר ?ומה ההבדלים בינהם? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  17. שלום יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת ביתית בשניהם WIN XP SP2 הצלחתי לחבר את שניהם ברשת (שני כרטיסי רשת וכבל רשת) שני במחשבים מזהים אחד את השני ואפשר להכנס לכוננים של כולם.... הגדרתי שמאפיינים של הכרטיס רשת (במחשב המחובר לאינטרנט) שיתן למחשבים אחרים להתחבר דרכו לאינטרנט וגם הפעלתי את האשף (שבסיימו יש משהו עם דיקסט...) אבל אין אינרטנט במחשב השני כנראה שמה שעשיתי לא מספיק... מה עוד צריך לעשות כדי שיהיה גם במחשב השני אינטרנט תודה יי 2יי

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by kotel,

אני מחובר לנטויז'ן בכבלים ואני תמיד צריך להכניס שם משתמש וססמא ואז אני מסמן התחבר אוטומטית, מתחבר ושוב הוא לא זוכר את שם המשתמש שלי והססמא... מה לעשות? כל פעם אני צריך להאזין את שם המשתמש והססמא מחדש?

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  19. שלום, יש לי מודם B-Focus 270pr של ECI שהפכתי אותו לנתב לפי המדריך והכל עובד מצויין, ואני מחבר מספר מחשבים לרכזת אשר מחוברת למודם. לא מזמן עברתי ממהירות של 0.5mbps ל-1.5mbps וכאן מתחילה הבעיה. לאחר זמן לא קבוע, בדר"כ כמה שעות, מהירות ההורדה פשוט צונחת למשהו כמו 30KBps והכל נעשה איטי עד שאני מכבה ומדליק את המודם מחדש. יש לציין כי אין לי firewall תוכנתי, גם לא של ה-windows אלא רק firewall חומרתי של המודם/נתב. כמו כן, במהירות ההורדה הישנה (0.5mbps) לא היתה לי בעיה כזו, זה התחיל רק כאשר עברתי למהירות הגבוהה. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by פינוקיו,

שלום, יש לי בבית 2 מחשבים אחד עם OS winXP והשני מריץ WIN2000 חיברתי אותם ברשת פיזית ל- SWITCH וחיברתי את המודם של האינטרנט גם כן ל - SWITCH כעת 2 המחשבים יכולים לגלוש בו זמנית ואינם תלויים אחד בשני (אחד יכול לגלוש מבלי שהשני יהיה דלוק וההיפך) דרך אגב מדובר בחיבור לאינטרנט בכבלים ללא חייגן. כעת אני רוצה ששני המחשבים יוכלו "לדבר" אחד עם השני ישירות ... הרי שניהם מחוברים ל- SWITCH אחד אני לא מצליח לחבר בינהם... הקטע הוא ששני המחשבים מקבלים כל אחד כתובת IP חוקי שונה. אני יודע שניתן ב- XP לתת גם כתובת IP אלטרנטיבית וכך אוכל לחבר את ה- XP לרשת הפנימית , השאלה איך אני עושה זאת ב- 2000 שם אין אופציה לכתובת אלטרנטיבית. איך אני בכל זאת יכול ליצור רשת בינהם . תודה רבה מ…

21. Started by CrashZone,

אפשר בבקשה תוכנת ניסיון או שרת שיחליף לי את הIP כל כמה דקות/שניות? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  22. Started by Amir c,

ברשותי ראוטר של אדימקס 604 נראה לי זה הדגם לפני איזה שבועיים הוא התחיל לעשות רעשים ממש מציקים כזה צצסס צסס יש מישהו שנתקל בזה ויודע איך לפתור את הבעיה? יש לי עדין אחריות אני חושב לממש אותה אבל לפני כן אולי אפשר בלעדיה

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  23. Started by rollita,

החלפתי ספק תשתית לאחרונה לבזק - 1.5 מגה עם ספק אינטרנט נטוויז'ין. התחושה שלי היא שהחיבור איטי מאוד והחלטתי לעשות כמה בדיקות לבדוק זאת. כל הבדיקות נלקחו מתוך מאמר שניתן בווינט: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3069407,00.html#n למי שמעניין אותו הינה התוצאות (לפעמים הצגה בביט לפעמים בבייט, לא אמור לבלבל): בדיקה 1: הורדת קבצי ניסיון מאתר נטוויז'ין ומאתר בזק קיבלתי מהירות הורדה ממוצעת מעל 200kb/sec. מהירות דומה התקבלה מ- ברק, בזק בינלאומי (tucows, bezeqint, microsoft, hot), קווי זהב 012. באינטרנט זהב קובץ הבדיקה שלהם נתן לי מהירות של 10kb/sec בלבד! (לינק - http://tucows.inter.net.il/files/VSC601AD.exe) בדיקה 2: העלאת קבצי ניסיון מאתר נטוויזין לא הצלחתי להעלות דבר, לדעת…

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  24. בתודה . והאם יש איזה תוכנה שמצפינה את הרשת ומונעת מאנשים להתחבר חוץ ממי שאני מרשה לו? או אולי מישהו יודע איך עושים את זה בנתב אחולטי של edimax?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  25. תראו קיבלתי היום ראוטר של EDIMAX ואני לא ממש בטוח איזה גרסה זאת אבל כתוב על החוברת Wireless Broadband Router 1 WAN + 4 LAN IEEE 802.11b על הקופסה חיפשתי ולא מצאתי והרואטר נראה די רחב בצבע כחול כהה ואפור ועכשיו השאלות 1)האם הראוטר סוגר את כל הפורטים ואני צריך להגדיר לו ידנית אם כן איך 2)האם יהיה לי בעיות איטיות בגלישה והורדה? 3)איפה נמצא הלוגים וכל הבקרה של הראוטר אם יש עוד דברים בסיסים שאני צריך לדעת בבקשה תודיעו לי ד"א יש לי כבר כמה בעיות שאחרי כמה זמן שאני גולש באיזה אתר לוקח לו מלא זמן לעבור לאתר (או שלא כי יש לי FF) וזה התחיל מאז שקיבלתי את הראוטר

• 3 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים