רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
היי האם קיים כרטיס רשת שמתחבר ל-pci אקספרס ללא מקלות גדולים של אנטנות שצריכים להיות מחוץ למארז? משהו בסגנון של האנטנות של המכשיר הזה (הוא מתחבר עם USB, אז זה לא מה שאני מחפש): https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10524 או בלי אנטנות בכלל
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
האלן לפניי כמה ימים הפכתי את המודם ALCTEL שלי לPRO הכל היה טוב ויפה הגדרתי שהמודם יתחבר אוטומטי.. ובאמת כאשר עשיתי ריסטים המודם התחבר אוטומטי ולא היה צריך להתחבר באופן ידני.. אך לפניי יומיים שמתי לב שכשהמחשב עולה המודם כבר לא מתחבר אוטומטית וצריך להתחבר דרך החייגן! איני זוכר ששינתי משהו בהגדרות.. מה יכולה להיות הבעיה?? תודה.!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. קראתי את הפסקה הרלוונטית למה שאני צריך במדריך הזה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm הפסקה היא הפסקה האחרונה. איך אני יודע מה תחום הכתובות של הDHCP של הנתב הראשי (TP LINK WR841N)? הוא תומך בAUTO MDI/X? לא תהיה בעיה להתחבר באופן קווי לראוטר המשני (גם לטורנטים ודברים כאלה)? תודה ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מחפשת משווק למוצרי לינקסיס. מכירה את חב' טק-דטה, אך הייתי שמחה להכיר חברה אחרת דומה לה אך יותר טובה.. תודה מראש-
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי ראוטר חדש של level One. עכשיו אני רוצה לבטל את הפיירוואל הפנימי שלו בכלל. אם זה לא אפשרי אז לפחות לפתוח פורטים. איך אני עושה זאת? תודה מראש עומרי
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס רשת אלחוטי אפילו עוצמתי. ראיתי שבדיל אקסטרים יש איזה חברה סינית עם כרטיסים מטורפים רק שאי אפשר לדעת מה האיכות שלהם. שמעתי על אלפא. מישהו יודע איזה דגם שלהם מומלץ? השאלה היא אם באמת כרטיס רשת עוצמתי יתן לי לקלוט במרחק אווירי של 500 מטר עם קירות ובנינים? תודה רבה לעונים. נ.ב. גם רציתי לדעת אם אפשר להתחבר לשתי רשתות דרך שתי כרטיסי רשת במקביל ולקבל את המהירות של שתיהם?
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אם צריך טופס או משהו כזה אנא סילחו לי, זה דרך הטלפון אין לי מחשב בזמן הקרוב כי אני בצבא... לענייננו, אתמול היו לי הפסקות חשמל, זה קרה בזמו שהמחשב רק התחיל לעלות.. אחרי שנגמר ההפסקות חשמל המחשב עלה וניסה לעשות ריקובר. עכשיו אחרי שהוא עולה הכל טוב ויפה, אין לי אינטרנט הוא מראה שהוא מחובר אבל ללא אגישה. לקחתי תכרטיס רשת וניסיתי על מחשב אחר וזה עובד יופי. ניסיתי לחבר את הטלפון בתור מודם למחשב fail רציני.. התקנתי מחדש דרייבר של כרטיס רשת עדיין לא עושה את העבודה גם שיחזור מערכת לא עושה את העבודה.. קצת פרטים ׃וינדוס 7 64ביט, כרטיס רשת אלחוטי יואסבי
-
- 3 תגובות
- 7k צפיות
-
-
לא ידעתי ממש איפה לשים את זה, פה או בתוכנה, אם טעיתי בבקשה להעביר. המודם שלי מוגדר כנתב [PPOAA], ז"א החיבור קבוע ללא חייגן וצריך לפתוח פורטים לתוכנות הורדה. הגדרתי למודם גם שירות UPnP, שעובר מצויין עם הuTorrent - ברגע שאני פותח את התוכנה, מתווסף לרשימת הפורטים הפורט 13970, שמוגדר כפורט בתוכנה. הבעיה היא שהתוכנה לא מורידה אף קובץ והסימן של ההורדה הופך לצבע אדום - משמע יש בעיה. עם האימיול פתיחת הפורטים פועלת מצויין (HighID). ניסיתי להוסיף את אותו הפורט גם כUDP, ולא עוזר. מישהו יודע מה הבעיה? תודה. מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשתף 3 מחשבים ויש לי מודם ADSL USB. לפי הבנ?תי יש לי את האופציות הבאות: 1א. לקנות מודם-נתב ADSL רגיל כמו שבזק נותנים ECI 270PR, ולהוסיף סוויץ'. (כ 350 ש"ח) 1ב. לקנות מודם-נתב ADSL רגיל כמו שבזק נותנים ECI 270PR, ולהוסיף נתב כבלים/ADSL עם 4 כניסות כמו Edimax BR-6104k (כ 505 ש"ח) 2. לקנות מודם-נתב 4 כניסות כמו Edimax AR-6004 (כ 600 ש"ח) השאלה שלי: אם אני בוחר באופציה 1א. האם יש איזשהו חסרון? אם בעתיד ארצה לעבור מ ADSL לכבלים, ואקבל מודם כבלים, האם אוכל להשתמש בסוויץ' לשיתוף (כלומר האם מודם כבלים הוא גם ראוטר?) או שאני אהיה חייב לקנות ראוטר ולחבר אליו את מודם הכבלים, ובמקרה זה עדיף לי ללכת על אופציה 1ב? האם בכל מקרה אין לי מה לעשות עם המודם ADSL USB? כל הערה לגבי ה…
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3736935,00.html מה אתם חושבים? שלחתי אימייל ל012 למה לקוחות שמחוברים דרך הכבלים (HOT) לא מקבלים שום הטבה ועדיין לא חזרו אלי. שיחזרו לי תשובה אני יכתוב פה מה כתבו לי. דניאל.
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני לא מצליח להכנס לדף ההגדרות באינטרנט 192.168.1.1 כנראה מישהו שינה את הסיסמא האים יש לי בכל זאת דרך להיכנס דרך אגב אני מנסה לפתוח פורטים זו הדרך נכון?
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום אאנשים, אנ מקווה שזה המקום הנכון.. אני ממש ממש מחפש את הגרסת ניסיון של מייקרוסופט ל180 יום לwindows server 2003. אני מחפש כבר יומיים ולא ממש מוצא. מישהו יכול לעזור לי בזה ולשלוח לי קישור מתאים? תוןדה מראש, העניין מאוד מאוד מאוד דחוף. לילה טוב.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, בכוונתי לשפר את הרשת הביתית שלי מכיוון שכרגע הרשת הביתית לא יעילה ובנוסף לא אסטטית מבחינה חיצונית. אני מאמין כי עבודה איכותית צריכה גם להראות משובחת מבחינה חיצונית ועל כן לא אתפשר על זה. לשם כך התחלתי בתהליך איטי של לימוד המושגים ובנסיון להבין איך לעשות זאת. כך שאני מניח כי זהו השרשור הראשון שלי אשר בעקבותיו יגיעו עוד. בשלב הראשון הכנתי תרשים של ארון התקשורת/חשמל של הבית (אני גר בבית בן 12 שנה עם מרתף, קומת קרקע וקומה ראשונה - לכאורה עם הכנות של תקשורת בכול הקומות וברוב החדרים). אני מצרף את התרשים של התקשורת פלוס צילום של ארון התקשורת כפי שהשאירו לי אותו דורות של טכנאים. השאלה הראשונה שלי היא: למה הצינור השחור של בזק מגיע עם 10 גידים (5 לבנים וח…
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ותודה לכול מי שעוזר לי יש ברשותי 2 מחשבים כאשר אחד מחובר לאינטרנט והמחשב ה 2 מחובר דרכו לאינטרנט. אם 2 המחשבים אני יכול לגלוש באינטרנט אבל מה לשתף את התוכנית וורד או אקסל או כול תוכנה מהחבילה אל אופיס לצערי הרב איני יכול. סמתי את הקיצור דרך של התוכניות במסמכים משותפים ומהמחשב ה 2 אני יכול לראות את קיצורי הדרך (למרות שאין את הציור של וורד או אקסל אלה רק מרובע ומתחת רשום שזה קיצור דרך לתוכנה), כאשר אני לוחץ על קיצור הדרך מופיע לי התמונה הזאת מה אני אמור לעשות בכדי להיכנס לתוכנה ממחשב אחר? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני צריך עזרה. כשאני רוצה להתחבר לרשת אלחוטית באזור ביתי החיבור יש לי חיבור שמציין שהגלישה אינה מאובטחת ומידע שישלח על ידי יכול להיות חשוף לאחרים. יש לי כמה שאלות האם אפשר גם לראות לאן אני גולש. כיצד יכול אותו אדם לזהות אותי בשמי. [האם הוא יכול לראות מה קורה במחשב שלי מסמכים וכדומה וכן שם משתמש]. מה הסיכוי שדבר כזה יקרה. האם דווקא בזמן הגלישה יכול לראות היכן אני גולש או אפילו שכבר התנתקתי. האם אני משאיר עקבות. האם יש לי אפשרות לדעת מי בעל הקו. כי גם הוא ברשת לא מאובטחת אז גם אני יכול לעלות עליו. והכי חשוב האם אני יכול לדעת אם מישהו עקב אחרי וראה לאן אני גולש. סליחה על כל השאלות אבל חיפשתי אינפורמציה ברשת ולא מצאתי. אם מישהו יכול להפנות למידע מסודר בנידון זה יעזור. אש…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן ! רציתי לפתוח טווח פורטים של הביטורנט.. יש לי בראוטר משהו שנקרא TRIGGER PORT זה קשור..? זה ראוטר אדימקס הנפוצים האלה.. מישהו יודע? תודה
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להקים רשת ביתית אלחוטית בבית אבל אני רוצה למקם את הראוטר בתוך ממ"ד. מישהו יודע להגיד לי האם יתכנו שיבושים בקליטה והאם ניתן לפתור שיבושים כאלו במידה ונוצרים. אלו שיבושים עלולים להגרם? טווח קליטה קצר יותר? קטוע יותר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אנחנו עומדים לשדרג את חבילת האינטרנט שלנו. האינטרנט יחולק בין 4 מחשבים, 2 לעבודה ו2 למשחקים. לכן אנחנו צריכים לפחות 2.5MB, אך לפי מה שהבנתי, ה2.5 מגיע רק עם 256KB UP שזה ממש נמוך למשחקים... שמעתי שבנטויזיון מוכרים אינטרנט 2.5 עם UP של 512, האם זה נכון? כמה עולה החבילה? מה דעתכם על נטויזין למשחקים, הורדות וכדומה... לאחי יש קצת טראומה מהם והוא טוען שכדאי לנו לעבור ל2.5MB עם 256UP של בזק בחבילת ה"גיימרים" כמה חבילת הגיימרים עוזרת, אני חושש שהUP יגביל אותי מאד. מה אתם ממליצים? מה דעתכם על נטויז'ן? האם אתם יודעים על איזושהיא חבילה עם 2.5MB ו512UP? כמה עוזרת חבילת ה"גיימרים"? האם נטויז'ן מגבילה תוכנות וישומים? בתודה רבה, אור כה
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יפשתי בפורום את התשובה לשאלתי ולא מצאתי. יש למודם זה חיבור כבלים, עם רשת ו USB. אז חשבתי שאולי אפשר לחבר אותו למחשב אחד דרך הרשת ולשני דרך USB. השאלה אם זה אפשרי? ואיך אני עושה אתה זה - כלומר, האם אני מחייג בשניהם? חוץ מזה, אני עובר לדירה משלי, ושם אני רוצה לחבר את 2 המחשבים. העניין הוא שאין לי שם קומות(קומה אחת), ויש לי HUB. האם הוא יכול לעזור לי להקים רשת? תודה מראש לכולם!
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום. ברשותי ראוטר מתוצרת 3com דגם 3CRWE554G72T/3CRWE554G72TU. כמו כן, יש לי שלושה מחשבים בבית, כאשר אחד מהם נייד. המחשבים הנייחים מחוברים חוטית, והנייד אלחוטי. המודם, הוא מודם eci-270pr של בזק. חבילת גלישה - ADSL 1.5mb. אני סטונדט, לכן, אני והנייד לא בבית במהלך רוב השבוע. והאינטרט פועל ללא בעיות (למעט באג קטן פה ושם, אבל, לעיתים רחוקות). כאשר אני חוזר הביתה, והנייד מצטרף לרשת, הראוטר מתחיל להשתגע, כל שעתיים בערך הוא מנתק את החיבור לאינטרנט (שיתוף הקבצים ופינג בין המחשבים ברשת קיים), אני יודע שהבעיה היא בראוטר כי כיבוי והדלקת המודם עצמו אינה מחזירה את האינטרנט. הדרך היחידה (שאני מצאתי) להחזיר את האינטרנט היא לעשות ריסטרט לראוטר (דרך התפריט- ההעדפה, או להוציא את החשמל …
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
לאחרונה חוויתי התנתקויות באינטרנט וברשת. זה בטוח בא מהראוטר מפני שאני אפשר גם לגשת למחשבים אחרים. מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, אני בטוח שהרבה מאיתנו שיש להם רשת נתקלו בבעיה שאתם לא יכולים לפתוח שרת במשחקים, בגלל שברגע שהמשתמש מנסה להתחבר לאיי פי שלכם, הוא מגיע לשרת (דרך-אגב, השרת,שהוא בעצם גם ראוטר, הוא מחשב חלש ומחשב אחר ברשת מריץ את הסרבר), מגיע לשרת ואז הוא רואה כאילו אין משחק. מישהו יודע איך אני יכול לנתב משחקים מסויימים (לדוגמא גנרלס, ניד פור ספייד, SOF, וכאלה למחשב שלי? (192.168.0.2) \בתודה רבה... MOOMOO
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
http://www.hometheater.co.il/forum44 הלינק מקשר לפורום רשתות וק"ב באתר avisrael.com , אני מניח שחלקכם מכירים וחלק לא. בחלקו העליון של הדף מופיעים זוג שרשורים - האחד מיועד ללקוחות רגילים והשני ללקוחות עם תעדוף (private ngn וכו') יש שם הוראות מלאות ותוכנה שאחד מחברי האתר כתב שמיועדת לבדוק את איכות החיבור שלכם.... מומלץ מאוד מאחר וזה הרבה(!) יותר אמין מכל מיני speedtests למינהם וכו'.התכנה תבדוק את הקישור שלכם להמון מקומות בעולם ועורכת המון מבחני השוואה. בשרשורים שם מופיעים גם הקריטריונים לקביעת האם החיבור שלכם תקין או לא (ספוילר - הוא לא) בהצלחה ותהנו - או יותר נכון - היכונו להתאכזב. כמובן שכל הקרדיט לavisrael.com ולכותב התכנה nirsoft
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות כרטיס רשת חיצוני למחשב בעל טווח גדול ושהקליטה תהיה כמה שיותר חשזקה על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הי אני מחובר לאינטרנט דרך תשתית של הכבלים ולבז בינלאומי טכנאים של הוט היו אצלי היום וחברו את הטלפון שגם הוא שלהם ומאז שהם עשו את זה עושה רושם שהאינטרנט עושה לי בעיות פינגים יותר גבוהים וקפיצות שלהם לעישתים קרובות אני מצרף תמונה עם פרטי החיבור של מההגדרות של הנתב אני מניח שזה מראה שיש באמת בעיה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-