עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי רשת עם המחשב של אחותי איך אני יכול להפעיל לה את המצלמה מהמחשב שלי?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  2. 1.יש לי מודם וראוטר בשביל רשת של שתי מחשבים ו2.5 מגה אינטרנט אז זה מחלק לי את האינטרנט לשנים כי באתר של speed test זה רושם שיש לי 1.6 ? 2.אם זה לא מחלק אז יש מצב שיש בעיה בהגדרות ? 3.אם זה כן מחלק יש אפשרות לעשות שאצלי יהיה 2 מגה ובמחשב השני 0.5 ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by mazam,

נכון ב 013 חוסמים פורטים? והם עכישו התחברו ביחד עם נטוייזן אז זה אומר שגם NTVISION חוסמת פורטים??

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  4. כתובת MAC אחרי פירמוט לא נמחקת? היא נשארת לתמיד?

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  5. Started by horacio,

יש לי בר/קונדיטוריה ואני רוצה לעשות שם אינטרנט קפה או משהו דומא לזה מה אני צריך? מחשבים כמה? נקודות ריקות שאנשים אם הנייד שלהם יכולים להיתחבר ? או משהו דומא לזה מישהו יכול להסביר לי בבקשה תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  6. אינטרנט זהב, כבלים, מודם TERAYON TJ715X, חייגן. אחותי הולכת לקנות מחשב חדש, ואני רוצה שהוא יתחבר לאינטרנט בנוסף למחשב שיש לי בבית עכשיו. קראתי את המדריך בראש הפורום, והבנתי איך לחבר את המחשב החדש כמחשב "לקוח" לאינטרנט. אבל הבעיה היא שהמחשב הראשי (זה שיש לי אותו עכשיו) חייב להישאר דלוק כל הזמן כדאי שהמחשב החדש יהיה מחובר לאינטרנט. ואם עושים ריסטרט למחשב הראשי אז האינטרנט במחשב הלקוח לא יעבוד, עד שאני אחבר אינטרנט במחשב הראשי. רציתי לדעת אם יש דרך אחרת? דרך שבה שני המחשבים לא יהיו תלויים זה בזה כדי להתחבר לאינטרנט. ואפילו אם המחשב הראשי כבוי אז יהיה אפשר לגלוש באינטרנט במחשב הלקוח. יש דרך כזאת? מה אני צריך לקנות לה? וכמה יהיו העלויות?

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  7. אני לא בטוח שזה המקום המתאים לשאול את השאלות שלי, עם זה לא המקום בבקשה תפנו את האשכול שלי למקום המתאים. יש לי חשבון דרך האתר VIP-FILE שקנית ב90 דולר ל3 חודש, ולפני כשעה עשו לי עליו באן. עכשיו השאלה מה אפשר לעשות בנושא ? אינה הפרטים המלאים על הבאן שעשו לי: The password has been banned for sharing with other people. Files have been downloaded from following IP/ISP addresses:AKADO-Stolitsa JSCCJSC Comstar-DirectDeutsche Telekom AGGolden Lines CableJSCC InterdnestrcomJoint-Stock Central Telecommunication Company (JSCVodafone Telecel, Comunicacoes Pessoais, SA מה אפשר לעשות ?

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  8. Started by shimon956,

חברה איך המודם של dynamode pci זה של אינטרנט מהיר ???

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  9. שלום לכולם חג שמח יש לי שאלה היום הפכתי את המודם אלקטל הום שלי לפרו לפי המדריך WWW.AVI.ORG.IL עכשיו יש לי כמה שאלות לאחר השדרוג אם אני לא טועה אמרו המודם לתפקד כרוטר ולהיות פיירואול נכון? אז איך לאחר השדרוג יכלתי להכנס למירק ולגלוש באתרים בלי שזה חסם ? ועוד שאלה איך אני יודע אם השדרוג הצליח? עשיתי הכול לפי המדריך והכול עבד ככה אבל אני אני יודע אם הוא הצליח? ושאלה אחרונה אני בקרוב הולך לפרמט תמחשב לאחר הפרמוט אני יצטרך רק להגדיר את הTCP IP כמו שהוא עכשיו שהוא מקבל איפי אוטמטמי והשרתים DNS של הספק שלי? רק את זה אני יצטרך להגדיר או ששוב לעושת את כול התילך מחדש?

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  10. יש לי שני מחשבים בבית מחוברים דרך ראוטר(לא אלחוטי) השיתוף קבצים והאינטרנט עובד בין שתי המחשבים אבל שאני מתקין את התוכנה לשליטה על תעבורה ברשת שנקראת DUSuperControler אני לא רואה את המחשב שלו בתוכנה.הנה תמונה: אני רואה רק את המחשב שלי. איך אני עושה שאני ייראה את המחשב שלו בתוכנה? או אם יש תוכנה אחרת שמגבילה מהירות במחשב אחר ברשת ביתית אני יישמח לקבל.. ותודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם יש לי שאלה מאוד מתרידה יש לי את הראוטר הזה עכשיו עם טלפון 1.8GHZ עכשיו לפעמים הטלפון משמיע רעשים .... מוזרים אני חושב שהוא מתנגש איתו יש מצב ? או שזה רעשים של קליטה? שהוא לא קולט כבר? אבל הוא די קרוב לבסיס..... יש מצב שלפעמים הוא מתנגש ולפעמים לא? אותו דבר עם המקלדת שהיא 2.4GHZ

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, עד היום היה לי 15 מגה, עברנו ל100 מגה. גם הספק וגם התשתית אמרו לי שהעבירו לי למאה מגה וזה צריך להופיע, אך עדיין יש לי 15 מגה, הם אומרים לי שהנתב שלי תומך עד 15 מגה, הנתב שלי הוא: [h=1]NETGEAR DGN2200[/h] מה שמוזר הוא, שרשום בחוברת שהוא מגיע ל100 מגה. האם הנתב הזה באמת תומך עד 15 מגה? אם כן, מה אתם אומרים על זה? [h=1]TP-Link WR841N 300Mbps[/h] תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. בס"ד עקב וויכוח עם חבר, ברצוני לדעת כמה בערך עולה שרת שיאחסן אתר עם תעבורה של 40,000 איש בו זמנית. אתר שברובו הוא לקריאת טקסט. תודה מראש royall

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  14. Started by SeReGa,

שלום.. חחח ככה.. רציתי לחבר אצל מישהו רשת ביתית... מה שיש אצלו זה 2 מחשבים בחדרים שונים... ראוטר אלחוטי.. ובמחשב המרוחק כ. רשת אלחוטי... אקיצר חיברתי את המחשב הראשי למודם... ואת המודם לראוטר עם כבלי רשת.. ואת המחשב השני אני רוצה לקלוט עם הראוטר... אמממ.. וזה לא כל כך מצליח.. כאילו זה כן מצליח.. אבל יש איזשהי בעיה..... המחשב המרוחק מצליח למצוא את הרשת.. הוא מתחבר אליה בדיוק ל 5 שניות נראה לי... ואז מתנתק.. וכותב שיש בעיה או משהו.. לא משאיר אותי מחובר... מישהו יכול להגיד לי מה לעשות..? או למה זה יכול להיות..?? והמחשבים לא כל כך רחוקים אחד מהשני.. משהו כמו 3 - 5 מטר אני חושב... הראוטר של EDIMAX והכרטיס רשת.. הוא כרטיס.. ולא כמו disc on key... תודה לכל מי שיעזור…

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  15. יש לי adsl 0.5 וקניתי מחשב חדש.. אני רוצה שיהייה לי שני אינטרנטטים.. זתומרת שני יוכל להתחבר בו זמנית לאינטרנט... נגיד אני משחק במשק רשת (sof2) אני רוצה לשחק בשתי המחשבים באותו זמן זה אפשרי??? מה צריך לעשות..?? כמה כסף ..?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי שני PC ומחשב נייד שרחוקים אחד מהשני ואני רוצה לשתף אינטרנט מהיר, מה מומלץ לי לעשות, איזה רכיבים אני צריך לקנות (תפרטו לי בבקשה לא רק את סוג הרכיב אלא גם רכיבים מומלצים (חברות,דגמים וכדומה))

17. 1. המודם נכבה מעצמו ועם אני רוצה להדליק או שאני מדליק ומכבה או שאני מוציא אותו מהשקע. 2. אני צריך הסבר איך אני פותח פורטים

18. אז ככה נכון בשיתוף קבצים אני לא רואה את התיקיה אז עשיתי מה שהיה לעשות במדריך להגיד משהו וזה מביא לי את האירור הזה מבינים איפה זה? ועוד משהו אין אני עושה שלשני המחשבים לא יהיה אותו איי פיי

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  19. יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית אני צריכה כרטיס רשת בשני המחשבים?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  20. (לכל אחד מודם ADSL פנימי), והם מחוברים על אותו קו טלפון, (לא הקמתי רשת ביניהם כדי להמנע מכבלים ארוכים שעוברים מחוץ לבית), נשארה לי אפשרות אחת, שכל מחשב יגלוש כהשני מפנה את הקו, אבל, זה לא מתאפשר ללא ניתוק פיסי של כבל הטלפון של האחד כדי שהשני יוכל להסתנכרן... השאלה שלי אם יש דרך להמנע מהמטרד של ניתוק פיסי של החוט טלפון בכל פעם כדי לאפשר למחשב השני להסתנכן? האם יש למישהוא מצב דומה ואין לו את התופעה הזאת?

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  21. קניתי עכשיו את הראוטר EDIMAX BR-6204WG והיה לי כבר מקודם Linksys WRT54GL, הWRT מחובר למודם, איך אני מגדיר את האדימקס כAP? או הפוך, ממש לא משנה לי...

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  22. שלום וחג שמח לכולם! יש לי שני ראוטרים מאותו סוג של 3com. הינה לינק אליו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_857_1263&products_id=7440 ההבדל היחיד ביניהם הוא הדגם, אחד חדש יותר ויש לו תוספות קטנות כמו כפתור power...... והשני פשוט דגם קצת ישן יותר. הדגם של החדש הוא מספר wl-542 והשני הוא wl-540....... עכשיו השאלה שלי היא האם יש לי טעם להחליף את הישן בחדש, פשוט הישן כבר מחובר ואני לא יודע אם יש טעם לחבר את החדש ולהגדיר אותו.... יש לכם אולי מידע מה שונה בין הדגמים? האם אחד מהם ידוע בכך שיש לו תקלות?

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  23. אשמח לקבל הסבר על סוגי היציאות (uplink, expansiob bus, וחיבורי הX8 והbase במרכזיהה הלבנה) ועם איזה כבלים לחבר אותם למחשבים (מוצלב או רגיל) תודה רבה, בז'נגלו.[br]פורסם בתאריך: 21.05.2007 בשעה 08:23:16 אני מקפיץ כי ההודעה עברה שני דפים. מקווה שזה בסדר...[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  24. יש לי תיקיה במעודפים ואני רוצה שהיא בלתי נראת או שיצרכו סיסמא כדי להכנס אליה.אפשרי?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  25. Started by roadrunner,

המלצה לכרטיס רשת טוב?(שעובד טוב ב-XP)

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים