עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מדובר בראוטר הזה : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833150125 האם ניתן להשיג אותו בארץ ? לא מצאתי בכלל... אם אני מביא אותו עם מישהו מחו"ל האם הוא יתקע במכס עקב צורך באישורים מיוחדים ? אשמח לכל תשובה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. כתבתי סקריפ ב-JS אשר מאפשר לי לחסום פרסומותאת הסקריפט רשמתי כתוסף.הייתי מעוניין להתקין את הסקריפט (או אם אפשר להתקין תוכנה של חסימת פרסומות בשפה אחרת שאני אכתוב)על הרשת האלחוטיתכלומר כל מי שיגלוש לי על ה-WIFI יקבל אוטומטית את חסימת הפרסומות הנ"להאם הדבר אפשרי ואם כן איך אני עושה את זה?בתודה מראש!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Cheif,

D-LINK החלה לשווק לאחרונה נתב בייתי עם 8 כניסות LAN. מדובר בנתב בתקן N מדגם DIR-632 אשר כולל 2 אנטנות. כניסות ה-LAN שלו תומכות ב-100M ובנוסף יש לו כניסת USB לתמיכה בדיסק חיצוני או מדפסת. עדכון הקושחה האחרון מרמז גם על תמיכה בחיבור של מודם סלולרי, אבל לא הצלחתי למצוא לכך חיזוק במקומות אחרים. העלות שלו היא סביב 350 שקל. http://www.dlink.co.il/il/products/2/1407.html

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Cheif,

גם חברת HOT קופצת למי הים התיכון ומגישה בקשה למשרד התקשורת להניח כבל תת ימי. אם אכן תקבל HOT את הרישיון המבוקש ותניח את הכבל, היא תתחרה בכבל המונופוליסטי (http://www.netcheif.com/blog/?p=894) של Med Nautilus ובחברת בזק בין-לאומי ו-TAMERS שכבר הודיעו בעבר על כוונותיהן בנושא. (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=492358.msg4213870#msg4213870) . מתחיל להיות צפוף במים. ההודעה לבורסה של הוט -- http://www.magna.isa.gov.il/internet/Forms/2011-01-111759/File2011-01-111759.htm

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by area5151,

ב 3:00 בלילה בדיוק! לאגים מטורפים הגורמים לכך שתמיד ב 3:01 אני מנותק מהמשחק, נשאר מחובר ל PSN בלי בעיה עד 3:40 ואז הכל משתחרר חזרה, ככה כל יום בקביעות ואף אחד לא מפספס. אתמול דברתי על זה עם בזק בינ"ל והם אמרו שהם צריכים שיהיה לי חייגן בשביל לבדוק, אמרתי שאין מצב ושאני אראה מה אעשה, קיצור אתמול שחקתי עד 5:30 רק כדי לבדוק את זה ולרגע לא נותקתי, העמסתי על המודם כמה שיותר והכל טס אפילו ב 3:00 כשאני לא זוכר מתי בפעם האחרונה זה קרה. חוץ מבשעה 3:00 אני אף פעם לא מתנתק, האינטרנט עובד מושלם באמת, הכל רץ וטס. הפלייסטיישן 3 מחובר ישירות למודם, ולנסות עם חייגן זה סיפור כי אז צריך להגדיר לראוטר של אח שלי ולהתחבר ממנו (יש עוד מודם של 12 MB כמו שלי עם ראוטר בבית קרוב אליי). לי יש 12MB M…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Jesper,

יש לי מחשב מדיה סנטר עם כרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI. מזה כמה ימים המחשב לא מזהה רשתות בכלל. הכרטיס עצמו בסדר - חיברתי אותו למחשב אחר ועבד מצוין. על המחשב יש WIN7. כשהוא עולה הוא כותב הודעה ש-system event notification service לא עובד. ניסיתי לעשות system restore וזה לא עזר. כשניסיתי לבדוק למה הכרטיס לא עובד ראיתי איפשהו הודעה שיש בעיה ב-windows wireless service. מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה בלי לפרמט את המחשב?

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. Started by Ovid,

שלום, כבר יומיים שיש לי איזה בעיה מעצבנת עם האינטרנט, אחרי כל כמה זמן הוא מתנתק, אבל המודם נראה תקין - מראה 4 נוריות כמו שצריך, אבל להתחבר אני לא מצליח, לפעמים הוא מראה שגיאה 868 , לפעמים סתם תקוע ... אחרי זה לאחר כמה זמן (בערך 5-10) הוא שוב נותן לי להתחבר. עד הפעם הבאה שהוא מתנתק ככה.. התקשרתי לנטויז'ן אמרו לי זה לא בעיה שלהם שאני אתקשר להוט. עדיין לא התקשרתי להוט אבל. רציתי לבדוק את הכרטיס רשת שלי, האם זה אפשרי? דרך תוכנה או דרך CMD איכשהו? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. אני יודע שכבר הרבה שאלו את זה פה לפניי אבל לי יש בעיה מוזרה שלא הצלחתי לעלות עליה לא בעזרת כל התרדים הישנים וגם לא בעזרת בזק שהיו איתי על הקו.. ככה יש לי מחשב נייח עם ווינדוס 7 אולטימט , וראוטר 2WIRE מהישנים, עשיתי פירמוט למחשב שמתי תווינדוס החדש הורדתי את האימיול הרגיל 0.50 החדש ואני פשוט לא מצליח להיות במצב רגיל ,אני כל הזמן בLOWID . ביטלתי את החומת אש של הווינדוס , נכנסתי לראוטר ושמתי אותו על מצב שכל הפורטים יהיו פתוחים בלי הגבלה . ועדיין כלום לא עוזר , שמתי איפי סטטי רשמתי את הפורטים באימיול ולא עוזר כאילו משהו חוסם אותו . יש אולי עוד איזה שהיא פיירוול במחשב שאני לא יודע עליו? (לא התקנתי עליו כלום המחשב ריק לגמרי ,והפייר וול של הווינדוס כיביתי אותו).. ממש מציק הדבר הז…

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  9. Started by itaysp,

שלום, קניתי 2 יחידות מהכבל הזה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250754507416&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_3333wt_905 וחיברתי לכרטיס רשת ולאנטנה והוצאתי את האנטנות מהחדר שלי וקירבתי אותם מרחק די קרוב לראוטר. לצערי, האיכות לא השתפרה יותר מידי.. אז חשבתי לעצמי שאולי יש מגבלה לאורך שכבל כזה יכול להיות ואחר כך זה כבר פוגע באיכות ללא מגבר. אז.. יש מגבלה כזו?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שאלה ראשונה: בבית קרקע מסוים נעשה שימוש במודם שהוא גם נתב (לא יודע איזה דגם, סופק על ידי החברה) על מנת להתחבר לאינטרנט במחשב נייח. כ-30 עד 50 מטרים משם ישנו בית נוסף עם מחשב נייח עם מתאם אלחוטי חיצוני בחיבור USB המיועד לקלוט את האות מהנתב. גם המודם/נתב וגם המחשב עם המתאם נמצאים "בחוץ" (אין קירות מוצקים מפרידים). למחשב עם המתאם יש מפעם לפעם בעיות קליטה. השאלה שלי היא האם ניתן לחבר נתב אלחוטי נוסף בחיבור חוטי לנתב הקיים שיהיה קרוב יותר למחשב עם הבעיה על מנת לשפר את הקליטה. האם זה אפשרי באופן כללי? שאלה שניה: יש ברשותי שני נתבים. אני אמור לתת אחד מהם למישהו ומעוניין להשאיר את הנתב הטוב יותר אצלי. אני לא כל כך מבין בנתבים ולא ממש מצליח לפענח את הנתונים הטכניים. תוכלו לומר לי…

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  11. Started by adielb,

שלום לכולם, ברצוני לרכוש ראוטר Asus RT-N56U האם יש דרך לדעת שהוא יעבוד כמו שצריך עם חיבור כבלים + חייגן l2tp (אני חייב חייגן כי אני בשירות גיימר)? במידה ולא, אני צריך המלצה לרואטר בעל התכונות הבאות: 1 1GB LAN. 2. חיבור אלחוטי 802.11n 3. מסוגל לטפל בכמות connections חדשים גבוהה (throughput). 4. לפחות פורט USB אחד התומך בדיסק קשיח ומאפשר שיתוף של כמה משתמשים (ftp או SMB). nice to have: 1. רשת אלחוטית dual band שיוכל לעבוד במקביל גם ברשת n וגם ברשת b/g. 2. יכולת להוריד torrent באופן עצמאי (לדיסק הקשיח שמחובר ב- USB) הנ"ל אפילו יותר מ- nice to have אבל אני מניח שלא קל למצוא את זה. *עריכה* אלטרנטיבה אחרת שאולי יכולה להתאים - DrayTek Vigor2130n אם הבנתי נכון באתר רשום שלאחר עדכ…

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by eranratzon,

שלום בנטוויזן מציעים לי להגדיל את החבילה למהירות 5 מגה בתוספת של 9 ש,ח לחודש טוענים שאני ארגיש הבדל ברור בגלישה רגילה+צפיה ישירה בסרטים הרבה יותר טובה הם צודקים? או שההבדל יהייה רק בהורדות? האם אצטרך לעדכן את החבילה גם אצל ספק התשתי -הוט? החיבור להוט דרך מודם תומסון+נתב TP LINK 841 המחובר קווית לשני נייחים ואלחוטית ללפטופ תודה ערן

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by v0cht,

האמת שאני לא צריך משהו רציני ולכן שקלתי לקנות את WAP-3000 http://global.level1.com/product_d.php?id=816 הדבר היחידי שאני לא מצליח להבין זה למה משמש הפורט רשת? רק להגדרת המכשיר? ראיתי שגם אפשר לחבר אותו לראוטר עם כבל ובעצם הוא משמש כנתב אלחוטי. אבל מה שאני צריך מהמכשיר הוא: שיגביר את הטווח קליטה של הראוטר הקיים בחלק השני של הבית ובנוסף שאני יוכל לחבר לפורט רשת, מחשב נייח בלי כרטיס אלחוטי כדי שגם הוא יהיה מחובר לאינטרנט מהראוטר הראשי. מישהו יודע אם המכשיר שציינתי מסוגל לעשות את זה? או מכשיר אחר שמגביר קליטה אלחוטית ובנוסף יש לו פורט רשת לשיתוף אינטרנט ע"י כבל? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. התחברתי שלשום לבזק, לתשתית ADSL ברוחב פס 2.5/0.5 מב"ש. ממה שהבנתי אני יכול לקבל מודם-נתב בזיכוי מלא אם אני נשאר במשך שנתיים עם ADSL. אז איך בפועל אני מקבל את הנתב? וממה שראיתי, באתר הם מציעים את הנתב D-Link 2760u, אבל ראיתי שיש להם מכשירים יותר מתקדמים: D-Link 6740u ו-Netgear VVG2000VDSL. איך אני יכול להשיג דווקא את אחד המכשירים משני אלה? עוד שאלה, טכנאי בזק שביצע את ההתקנה, הביא מודם משומש - שנת ייצור 2006 שעבר תיקון לפני חודש. משום מה המודם מוציא רעש חלש בעל תדר גבוהה, שמזכיר את הרעש של טייפ של קלטת ריקה. השאלה היא, האם זה חוקי לתת ללקוח חדש ציוד משומש? זה נראה לי תקין, אם המודם היה מתקלקל אצלי, ואז היו מחליפים אותו לכזה שעבר תיקון. בכל אופן הבעיה שלי עם המודם, זה שהרעש…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by 00Amir,

יש לי 12מגה של נטביזן דרך הוט , בבדיקה ב SpeedTest אני מגיע למהירות מירבית, בגלישה באתרים והורדות אני מוריד במהירות מירבית אבל רק ביוטיוב המהירות מאוד איטית , בקושי 100KB\S ... הסרטונים נתקעים (לאג) באמצע... למה זה?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. יש לי נתב אלחוטי BR-6204wg של edimax ומחשב נייד HP ProBook 4520s ואני לא מצליח לגרום למחשב לאתר את רשת האלחוטית של הנתב. המחשב כן מציג לי רשימה של רשתות אחרות באזור, רק לא את שלי. הסלולרי שלי לעומת זאת כן רואה את הנתב שלי ומצליח להתחבר. המ יכולה להיות הבעייה?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אהלן חברים! יש לי בדירה נקודה 1 של הוט, הנקודה הזאת מפוצלת ל 2 שקעים: שקע 1 בסלון שמחובר אליו רק ממיר HD ושקע 2 בחדר שמחובר אליו מודם כבלים לאינטרנט וממיר רגיל. השאלה שלי: למה אני לא מצליח לעשות PING מהמחשב בחדר לממיר HD בסלון? הרי לממיר HD יש כתובת IP ו 2 השקעים בדירה נמצאים על אותה תשתית. *ייתכן מצב שבו המודם כבלים שלי בחדר מחובר לשרת אחר מזה שאליו מחובר ממיר ה HD בסלון?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by shmuel_mr,

שלום, כבר כמה ימים שיש לי את הNAS החדש שלי(שמופעל ע"י FreeNAS) ואני מאוד מרוצה ממנוץ אני מנסה ליצור אפשרות שתאפשר לי להיכנס לשרת דרך האינטרנט. הוראות כאן:http://www.neowin.net/forum/topic/759064-how-to-setup-freenas-to-acess-files-using-internet/ עשיתי את כל הצעדים שכתובים עכשיו שאני מנסה להתחבר הוא מבקש ממני שם משתמש וסיסמה למרות שלא הגדרתי אחת. איך מגדירים שם משתמש וסיסמה לFTP בFreenas?. תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  19. Started by Wolf-Net,

שלום, רכשתי לפני 3 חודשים USB Skype Gateway מאתר סיני המכשיר הגיעה עם תוכנה שנקראת ITA, התוכנה עובדת עם ה- SKYPE . עברתי אחרי כל ההוראות התקנה והכל עבד לי כמו שצריך עד ש.... בזמן האחרון אני מתקשר דרך ה- SKYPE במחשב הנייד לבית השני שבו מחובר ה- Gateway אחרי 1-4 דק' בערך ישנו צפצוף כמו של ניתוק. לא ידוע לי למה זה קורה וניסיתי למצוא כל דרך (שאני מכיר) למצוא פתרון. אני זקוק לעזרה למצוא תוכנה אחרת או מישהו מכיר את התופעה הזאת ואיך אפשר לסדר את זה. זה המפרט אם זה יעזור: USB Gateway,USB Skype Gateway with PSTN LK-C18 תודה על העזרה זאב.

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  20. Started by artyom,

הראוטר: TP LINK WR841N קיבלתי היום את הראוטר, הכל עובד סבבה אבל כשאני מפעיל UTORRENT האינטרנט נופל, ורק אם אני עושה DISABLE DEVICE ואז ENABLE הרשת חוזרת. במחשב השני האינטרנט לא נופל והראוטר ממשיך לעבוד רגיל - ככה שזה משהו אצלי. עשיתי IP סטאטי וPORT FORWARDING בראוטר אבל זה עדיין קורה ובבדיקה עם תוכנה גם אחרי פתיחת הפורטים כתוב שהפורטים סגורים. אני בWIN 7 אם זה משנה.

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  21. Started by xpepx,

האם קיים מדריך פשוט לשיתוף כונן במערכת 7. כניסה ממחשב אורח ע"י IP או שם מחשב. איך נכנסים לפי שם מחשב? לאחר הגדרת IP ידני והגדרת כונן כמשותף הוא לא נותן לגשת מהמחשב האורח. מה עוד צריך לעשות??תודה

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  22. ראוטר LINKSYS WRT54GL הפורטים הנכונים פתוחים לכתובת IP הפנימים הנכונה, האימיול מקבל LOW ID ושאני מחבר את המחשב רק עם מודם הכל עובד ואין לי LOW ID , ניסיתי לשנות כמה פעמים פורטים וזה לא עוזר. אגב אין קשר לפיירוואל כי גם כשהוא מבוטל זה לא משנה כלום. יכול להיות שהראוטר משהו לא טוב בו ? תודה.

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  23. שלום, אני מתלבט בין 2 הראוטרים. כרגע אני מחובר לכבלים בחיבור 12 מגה ובגלל זה אני מחליף את ה- wrt54gl שלי ששירת אותי נאמנות אך מתקשה לעבוד מול הכבלים גם אחרי ה- Tomato הכי חדש וביצוע Overclocking. מבחינת טווח קליטת ה- wifi אנ גר בדירה יחסית קטנה ואני גם ככה לא רוצה שהראוטר ישדר בעוצמה חזקה מדי ויטגן לי את המוח למרות שלרוב אני לא משתמש בטורנטים אלא בשיטות הורדה אחרות כן חשוב לי שהראוטר ידע להתמודד עם עבודה גם עם טורנטים גלישה וכו בו זמנית. אני יודע שה- 1043 תומך ב 1Gb שזה נורא נחמד אבל לטעמי לא מצדיק את הבדל ה-200 שח במחיר במקרה שלי. האם יש עוד פיצ'רים מעבר לטווח קליטת ה-wifi והתמיכה ב-1gb שבעקבותם עדיף יהיה לקנות את ה-1043? תודה

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by elior021,

היי, היה לי היום שאלה במבחן שהייתי שמח להיות בטוח שעניתי נכון השאלה היא: אם רשומת MX לא מוגדרת נכון למה זה יגרום ? הלקוח לא יצליח לשלוח דור לעלום אבל יצליח לקבל מהעולם דואר או ההפך ?

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. השמועות סביב כוונתה של חברת סיסקו למכור את חטיבת הנתבים הבייתים שלה (LINKSYS) הולכות ומתגברות. מעניין מי יהיה הקונה. מי רוצה להמר מי יקח את LINKSYS לידיו ויחזיר את תהילת העבר שלה?

• 3 תגובות
    • 996 צפיות

דיונים חדשים בפורומים