רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, רכשתי לאחרונה ראוטר מסוג LINKSYS WRT54G ויש לי חיבור בכבלים עם נטוויזיון באמצעות מודם Thomson ואני לא מצליח להגדיר בראוטר את ההגדרות. האם מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשיחה עם נציגים טכניים של בזק בין לאומי הם מסרבים להגדיר RDNS לכתובת הקבועה שלי (לטובת שרת הדואר, יש שרתים שלא אוהבים לקבל דואר משרת שהשם שלו שונה מה-RDNS לפי כתובת ה-IP) האם נתקלתם בבעיה ? האם יש ספקים שכן נותנים את השירות הזה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע אם הבעיה בכבל אבל חיפשתי כותרת מתאימה. יש לי 2 מחשבים בבית. אחד מחובר ישירות לרשת דרך מודם וכבל USB. המחשב השני הוא לפטופ המחובר דרך כבל אדום מהמארז של המחשב הראשון אל יציאה במחשב הנייד. כמובן שלא ניתן לגלוש באינטרנט במחשב השני אם הראשון לא מחובר. אז הבנו את הסיטואציה. כשמורידים סרטים, משחקים, מוזיקה וכו' במחשב הראשון אין שום בעיה עם זה. הוא תקין לחלוטין. כשאני מוריד במחשב השני, דהיינו בלפטופ, אז לאחר זמן אם אני לא נוגע במחשב נהיה שומר מסך והחיבור מהמחשב הראשון מתנתק. יש לציין שאם עובדים על המחשב השני אין שום בעיה וההורדות תקינות. הבעיה היא אם עוזבים את המחשב לזמן מה. זה בעיה כי אין לי כח תמיד לעמוד ליד המחשב וסתם לפעמים אני רוצה להוריד שם דברים שבמחשב הרא…
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
נניח ומדובר על מחשב שמחובר דרך ראוטר ככה שה-IP החיצוני של הראוטר מוקצה לכמה מחשבים ברשתץ איך אפשר להתחבר למחשב מרחוק? אשמח להסבר נרחב או לקרוא מאמר בנושא. ובנוגע לשירות של DNS במקרה של IP משתנה. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום מאז שאני עברתי לאינטרנט 5 מגה כל פעם שאני מפעיל הורדה בביטכומט אז פתאום האינטרנט אצלי קורס ואני צריך לחכות איזה 2 דקות עד שהוא חוזר לעצמו(וזה רק בביטכומט קורה). אמממ מה לעשות כי לפי מה ששמעתי גם UTORRENT טוב ואין בו את בעיית הניתוקים אבל שאני מוריד איתו הוא ממש איטי (5-15KB) והביטכומט הוא על 60-90ק"ב אז ככה שאני לא מתפשר על המהירות. ויש לי ראוטר Edimex 6524n ונתב גם כן שלהם (שהוא בן 6 בערך). אשמח אם יש פתרון כדי להפסיק את בעיות הניתוקים האלו.
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בשיתוף החיבור לאינטרנט. אני מחובר עם מודם surfboard כבלים ועכשיו הוספתי גם נתב אלחוטי כך שאני אוכל להתחבר לאינטרנט גם מהנייד שלי המודם מחובר לנתב והנתב למחשב הנייח. עכשיו בווינדוס בחיבורי רשת יש לי חיבור VPN לספק אינטרנט, והבעיה שלי היא שכשאני מנסה לשתף את החיבור הזה ברשת המקומית החיבור לאינטרנט מתנתק ואני לא מצליח להתחבר יותר , הוא נותן Error 769 וכשאני מבטל את השיתוף ברשת אז הוא מצליח להתחבר. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום! עד עכשיו הייתי עם ראוטר רגיל תקן G כי היינו בחדרים רגילים, עכשיו אני הולך לעבור לחדר ממ"ד ושמעתי שיש בעיה עם זה!, צריך איזה משהוא מיוחד? התקשרתי לבזק אמרו לי HOME PLUG ואמרו לי שיש איתו מידי פעם תקלות שהוא מתנתק וזה מה זה לא טוב בשבילי, ראוטר תקן N זה טוב לממדים? מה האופציה הטובה ביותר?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרגע מודם נתב של Siemens SL2-141 שמחובר בכבל רשת אל המחשב הראשון. יש לי עוד מחשב שאותו אני רוצה גם כן לחבר לאינטרנט.. הבנתי שיש אפשרות לחבר עם כבל ישירות לראוטר או באופן אלחוטי - עוד דבר שהבנתי זה שבחיבור אלחוטי יש יותר קרינה (תתקנו אותי אם אני טועה). עכשיו, לחבר בכבל מהמחשב השני עד לראוטר זה מרחק די גדול אז בעצם מה שאני צריך זה כרטיס רשת אלחוטי ואיתו להתחבר באופן אלחוטי לראוטר, נכון? עוד דבר שהבנתי שצריך לעשות זה הצפנה שזה נושא לאח"כ כבר... אז בסה"כ השאלה היא האם חיבור אלחוטי לא מסוכן בקרינה שפולט והאם כרטיס רשת אלחוטי זה הדבר היחיד שצריך ואם אפשר המלצה למשהו סביר זה יעזור. תודה.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכלם. אני מתעניין בקניית ראוטר משולב מודם חדש. אני לקוח בבזק ובזק בינלאומי וגולש על 10 מגה. ראשית, האם מספיק לי ראוטר שתומך רק ADSL או שאני צריך משהו אחר? עיקר ההתלבטות שלי כרגע היא בן שני ראוטרים: [h=1]TP-Link TD-W8961ND ו Edimax AR-7266WNA[/h][h=1] איזה מהם עדיף? האם יש הבדל בין דגמי ה 150 ל 300 Mbps בפועל בשימוש הביתי? האם יש דגמים אחרים שאני צריך לשקול? האם לא תיהיה בעיה עם גלישה של בזק עם זה?[/h]
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה: יש לי מחשב שמריץ XP ומחובר לאינטרנט דרך מודם ADSL במהירות של 1.5 יש לי גם לפטופ חדיש של טושיבה שמריץ Vista Home Premium ... מה שמגיע ברוב הלפטופים שנמכרים כרגע. אחרי מאמץ מיוחד, כי Vista זאת מערכת הפעלה דפוקה למדיי הצלחתי לגרום למצב הבא: מהמחשב אני מקבל פינג לוויסטה, אבל מהוויסטה אני לא מקבל פינג למחשב. מהוויסטה אני יכול לגשת לכל תיקייה שמוגדרת כSharing בXP, אבל מהXP אני לא יכול לגשת לשום תיקייה בוויסטה. (אני יודע שהמצב הזה סותר את עצמו, ואין לי מושג איך הגעתי אליו מלהתחילה) איך אני גורם לזה לעבוד בצורה כך שיש גישה חופשית ותקשורת חופשית בין 2 המחשבים ? הפיירוול בשני המחשבים היה מכובה כשניסיתי לעשות את מה שניסיתי.
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
האינטרנט מתנתק כל 2 דקות: הפיתרון שלהם הוא "תשלם לנו, לא משנה באיזו דרך תבחר" או 240 על שליחת טכנאי שיתקן את התשתית המקולקלת שאנחנו התקנו לך או שתתנתק וגם אז בכל מקרה זה יעלה לך הרבה: 60 ש"ח על שליח שיבוא לאסוף את הנתב או שתשלח בדואר רשום את הנתב אלינו (בפועל יקר יותר מ60 ש"ח) חוקית, מותר להם לחייב אותי להחזיר על חשובני את הנתב?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני חדש פה באתר והוא נראה מעולה. אתר שאפשר ללמוד ממנו המון ובכיף... לעניין: אני עומד לקנות נתב אלחוטי. מכייון שהידע שלי בכל הקשור להקמת רשת אלחוטית הוא אפסי, אני זקוק לדעת"מומחים" מנוסים יותר. מסקירה כללית ברשת, הראוטר ש"לכד" את תשומת ליבי היה :WRT45G של לנקסיס ולו בגלל יכולות העידכון שלו ושם החברה - לא יותר מכך. שאלותיי: האם מדובר בראוטר איכותי? משלבי למידה ראשונים (מהמידע המצוי באתר), אני מבין שגרסה 5 שלו היא בעיתית? ושיש בעיתיות בחיבור לכבלים ( אני משתמש בתשתית כבלים)?, האם ההתקנה מסובכת? אשמח לתגובות והמלצות. תודה ולילה טוב
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, עשיתי פירמוט ללפ-טופ של אבא שלי ורציתי לדעת איך אני עושה שיהיה לו חייגן. הוא מתחבר דרך מודםתתודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש אתר שבו יש נגן פלאש שמריץ רשימת השמעה כלשהיא ובה הוא מנגן קבצי שיר, איך אפשר להשתמש בתוכנה Ethereal כדי לזהות את הקישורים? לשם הדוגמא הנה אתר שכזה: http://faujsa.fau.edu/waldman/waldman_playlist.php?jsa_num=400240&queryWhere=jsa_num&queryValue=400240
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי איזה תוכנה שרק עם ה IP שלי מתחיל ב 82 היא מתחברת לאינטרנט X: עכשיו אני צריך לעשות איזה 30 פעם ריסט לאינטרנט כדי שיצא לי איפי של 82 יש דרך לעשות שהאיפי שלי תמיד יתחיל ב 82?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום ובכן אחרי שיטוט בארכיון הפורום לא מצאתי תשובה ואשמח לקבל סיוע בעייתי היא כזו.המודם שלי עומד כרגע על מערכת הפעלה 510.כדי להחזיר אותו למצב מודם בלבד אני צריך להוריד אותו למערכת ההפעלה הקודמת שלו שמתי לב שהיו שני קבצים ואלה הקבצים GV8AA3.253 וזו המערכת שלפי המדריך אפשר להחזיר אותו למצב מודם.ואותה מחקתי בטעות GV8AA3.721 זו המערכת שיש עליו נכון לעכשיו. מדובר על מחיקה שגויה של קובץ ואני לא יודע מאיפה להשיג אותו על מנת לבצע את שני השלבים אחורה. אשמח לקבל עזרה
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עצה לגביי ציוד לקנית ציוד תקשורת. קניתי בית בן 3 קומות, ואני מתכנן להקים רשת מחשבים: קומה ראשונה - הסלון, והחיבור לתשתית האינטרנט החיצונית(בזק), יהיו שם 2 חיבורי רשת קומה שניה – 3 חיבורי רשת קומה שלישית – 4 חיבורים סה"כ 9 חיבורי רשת. בנוסף אני מעוניין שבכל קומה תהיה קליטת WIFI ולכן חשבתי לשים בכל קומה ריפיטר שיהיה מחובר פיזית לרשת וישדר לקומה. 1) אני צריך המלצה למודם-נתב טוב (מינימום ניתוקים והתעסקות שוטפת) שיהיה מחובר לבזק/הוט ויחבר אותי לעולם החיצון. 2) החיבור בין הקומות יבוצע ע"י כבל רשת אחד (מגבלת תשתית) ולכן, צריך המלצה על SWITCH X 2 לשתי הקומות. (או שפשוט אשתמש בריפיטר עם יציא…
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה באינטרנט: יש לי כמה מחשבים שמחוברים דרך האב שמתחבר לראוטר והכל עבד לי טוב עד שפעם אחת הפסיק לעבוד לי האינטרנט באחד מהמחשבים ואז חזר לעבוד אבל מאוד לאט אשמח לעזרה תודה מראש R.R
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי את המכשיר הזה http://www.netopia.com/equipment/products/2200/index.html מהתקופה שהייתי בחו"ל. אני אפילו לא סגור מה הוא בדיוק יודע לעשות (נתב\מודם\מרכזת?) אני רק יודע שהוא היה מחובר תמיד לאינטרנט (גם כשהמחשב היה כבוי ובמחשב לא היה לי צורך בחייגן כדי להתחבר) לטובת גלישה אלחוטית בנייד ומחשב כף יד. אני רוצה להתחבר לאינטרנט דרך 014 ואני לא מצליח להתחבר בכלל כשהההגדרות בחייגן הן כמו במכשיר שקיבלתי מבזק . אני מניח שיש צורך לשנות/להגדיר הגדרות גם במכשיר עצמו. אשמח לכל מענה וכל עזרה תודה לראש לעוזרים. חיים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום עדכנתי היום את חבילת האינטרנט שלי במקור הייתי על מהירות של עד 100 מגה ו3 מגה העלאה עכשיו אני על מהירות של עד 100 מגה ו10 מגה העלאה מאז העדכון הזה, מהירות ההורדה שלי ירדה מסביבות 65 מגה , ל17 מגה, בזמן שמהירות העלאה שלי עלתה ל7 מגה למרות שמבחינת הנתונים של הראוטר הוא מראה נתונים של 65 מגה הורדה האם זה הגיוני שבגלל אולי תשתית, השדרוג של ההעלאה פגע במהירות הורדה ? מחר בבוקר אדבר עם שירות הלקוחות שישנמכו אותי בחזרה ל3 מגה העלאה או 5 מגה העלאה ואז אדע בוודאות (למרות שעל פניו זאת האפשרות היחידה) פשוט רציתי לדעת אם מישהו נתקל בדבר כזה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מקווה ששמתי את ההודעה בפורום המתאים , במידה ולא אשמח אם יעבירו אותה ... קבלתי לניסיון מ 012 את מתאם ה VOIP שלהם , דגם Access 211N מתוצרת חבר, TELCO . http://www.telco.com/int/index/en/products/prod/29 יש לי כמה שאלות לגבי החיבור , אבל לפני אני אפרט את צורת החיבור של הציוד אצלי בבית ... אני מחובר לאינטרנט על קו ADSL , על החיבור שולט מודם ALCATEL SPEEDTOUCH ששודרג . בזמנו אני זוכר שבטלתי את רוב אופציות הניתוב כגון NAT וכו' ... אני בעצם משתמש במודם כחייגן עצמאי . המודם מחובר בכבל רשת מוצלב ל HUB שמספק חיבור אינטרנט לעוד 2-3 מחשבים בבית . כל העסק עובד יפה ותקין . השאלות שלי הן : 1. איך אני משלב בכל העסק הזה את מתאם ה VOIP ? 2. האם ניתן לחבר את המתאם בנקודת רשת שאי…
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר של דילינק ובחדר דיי רחוק אקסספוינט של אדימקס דגם 7416 הכל מעולה אני עובד כבר כמה חודשים איתו אבל הבעיה שכל שעה בערך הוא פשוט מתנתק מהאינטרנט ל10 שניות ואז הכל חוזר רגיל מה אני יכול לעשות כדי לגרום לו להיות מחובר ללא הפסקה זה פשוט מפריע לי מאוד במה שאני עוסק באינטרנט תודה לעזורים!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי את הרשת שלי למבצע 100Mbps של הוט + חיבור דרך הוטנט ללא חייגן (חיבור באמצעות DHCP). לפני כן הייתי מחובר להוט במהירות 2.5Mbps + אינטרנט זהב עם ראוטר של Linksys WRT54G והחיבור עבד מצויין עם קצב הורדה של 2.5Mbps במחשב שמחובר אלחוטית במרחק שני חדרים מהראוטר. לאחר המעבר ל-100Mbps הוט הגדירו לי את ההוטבוקס כמודם + ראוטר (שוב ללא חייגן) וקיבלתי ביצועי רשת איומים ברשת האלחוטית. מחשב נייד שהיה במרחק מטר ללא קירות מההוטבוקס עובד במהירות של כ-60Mbps (speed.hot.net.il) אבל במחשב המרוחק שני חדרים הביצועים היו של מתחת ל-1Mbps עם הרבה ניתוקים. שני טכנאים עברו אצלי בדירה והרבה טכנאים שניסו לפתור את הבעיה טלפונית ללא הצלחה (כולל החלפה של הוטבוקס). התשובה שקיבלתי מהטכנאים הי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי את הנתב המצויין לעיל, תוך שימוש ברשת ביתית קטנה עם שני מחשבים.. אני מחובר לאינטרנט דרך ספק של נטוויז'ין ותשתית של הוט.. בהגדרות הנתב ,בעזרתו האדיבה של טכנאי מחשבים פרטי ,חיברתי את הרשת בסגנון l2pt , והגדרתי כתובות קבועות אלה לשני המחשבים: 192.168.2.100 , ו-192.168.2.101.. עכשיו ,משום מה כל פעם שאחד מהמחשבים דולק עם רשת פועלת וחיבור לאינטרנט, ואני רוצה להדליק את המחשב השני, הרשת מתנתקת, ורק התחברות מחדש דרך הגדרות הנתב, או ניתוקו מהחשמל וחיבורו מחדש, מאפשרים חזרה תקינה של הרשת. אודה מראש לעזרה איך להתגבר על הבעיה הנ"ל..
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני מחפש אתר לאיכסון קבצים עד 10 מגה ויוכלו להשאר באתר להרבה זמן או אפילו לתמיד?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-