רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב יש לי בבית 4מחשבי ומדפסת שאני רוצה לחבר ברשת. כולם מריצים ווינדוס 7או ויסטה אני רוצה להפוך אחד מהם לשרת שעליו והיו כל הסרטים והמוזיקה ורוב התוכנות(אופיס וכאלה) ושכל השאר יעבדו מולו. איך אפשר לעשות זאת בצורה פשוטה? תודה מראש על התשובה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני להקים רשת אלחוטית, ללא מחשב נייח אלא IPAD בלבד (משיקולי תקציב). הציוד הקיים ברשותי: מודם/ראוטר של בזק (סימנס כמדומני), מדפסת משולבת של HP ואייפד. מה נדרש ממני לרכוש בנוסף (אני מניח ששרת מדפסות שיתחבר לUSB של המדפסת) ? אילו צעדים עליי לבצע כדי להגדיר את הרשת, לשתף את החיבור האלחוטי+מדפסת ושאוכל לגלוש בצורה אלחוטית ולהדפיס דרך האייפד? תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רואה את הרשת והיא בקליטה מלאה מנסה להתחבר ומקבל הודעה לאחר מספר שניות של ניסיון להתחבר לרשת שהווינדוס אינו יכול ליצור חיבור לרשת אולי הקליטה חלש מידי אז הקליטה מעולה ואינני מגיע כלל לחלונית שאני צריך להכניס את סיסמת הגילשה
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום רב, נמחק לי הlocal area connection. בנוסף, כרטיס הרשת שלי כבר לא מופיע במנהל ההתקנים אז כרגע אני לא מתקין driver. האירוע קרה לאחר שמישהו שעבד על המחשב מחק קובץ בשם registry או משהו כזה. אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שאני רוצה נגיד לגלוש באינטרנט ולהוריד קבצים מהטורנט אני לא יכול לעשות את זה ביחד וגם יש פעמים שאני נכנס לדפדפן בזמן שאני מוריד אז או שהוא רושם לי שה"לא ניתן להציג את דף זה" וזה עוד מתי שהאינטרנט מחובר וגם יש פעמים שלוקח למחשב זמן לטעון דפים בדפדפן,מה אתם מציעים לעשות כדי לסדר את הבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, אנימשתמש כבר שנים בUTORRENT. לאחרונה שידרגתי מ2.5 מגה ל- 12 מגה אבל אני לא מרגיש שיפור משמעותי בקצבי ההורדה. אני גולש בהוט עם 012 אבל ללא חייגן וכן עם ה- 1043ND. לכן יש לי כמה שאלות: 1. האם עדיף לי לעבור לשימוש בחייגן? 2. האם יש הגדרות מיוחדות שעלי להגדיר בנתב? הגדרתי פורט אקראי ועשיתי פורוורד אליו. האם לבטל את הפיירוול בנתב? 3. לפעמים כשאני כן מוריד כמויות גדולות, הראוטר מאבד את הצפון ומתנתק לגמרי מהרשת. רק ניתוק מהחשמל עוזר. מישהו מכיר בעיה כזו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מודע לבעיית חוסר מודומים VDSL בארץ ומתוך רצון להימנע מזה המוצע על ידי בזק המשלב נתב ומודם החלטתי לחכות עם הרכישה. כיום אני בחבילת 30 מגה ADSL 014 גולש יציב בלי בעיות על ראוטר של לינקסיס ומודם של בזק http://www.baudtec.com.tw/p_adsl2+%20router_r243r1.htm# למה אני מוגבל ל 15 מגה ולא ל 24 מגה תיאורטיים אשר נתמכים על ידי המודם בתקן ADSL 2? אני מוכן ל"סחוב" על 24 מגה למרות החבילה של 30 מגה שאני משלם העיקר לא לקנות מבזק. אך למה אני לא מקבל את המהירות התיאורטית הנתמכת על ידי התקן? תודה מראש משה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יצאה גירסא חדשה להוטבוקס (למשתמשים במכשיר בתור ראוטר) לאלו שרוצים לעדכן- תכבו את המכשיר ותדליקו אותו. איך עובד החיבור עם L2TP?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום האם ניתן להקליט באופן רציף עם מצלמת אבטחה ip? כוונתי האם יש אפשרות לחבר מצלמה כזאת, ישירות למחשב שנמצא בסמוך ולבצע הקלטה רציפה על גבי הדיסק הקשיח של המחשב? אם כן איך נעשה החיבור,דרך המודם וחיבור לאינטרנט ? או שאפשר לחבר ישירות למחשב עם כבל ולבצע הקלטה? לא חשובה לי הצפיה דרך האינטרנט בזמן אמת בנעשה במקום ,יותר חשוב לי ההקלטה והשמירה של החומר המצולם על מחשב. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בעיר X ועליו מותקנת תוכנה, ואני צריך שאותה תוכנה תיהיה אלייה גישה (לא עניין שלי הגישה לתוכנה עצמה, החברה של התוכנה דואגת לזה) ממחשב בעיר Y , אני רוצה לדעת אם אני אמור לעשות את זה דרך vpn או דרך remote desktop? ואיך בדיוק אני עושה את זה משלב א' ועד ת', אם אפשר מדריכים מפורטים זה יהיה מצויין כמובן שאין לי בעיה לחפש בעצמי רק שאני לא כ"כ בטוח מה אני אמור להגדיר במקרה הזה. המחשבים עובדים על win 7 ultimate והמהירות אינטרנט היא 5MB ו10MB.
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
במקביל לעבודה על תקן 802.11ac, מתגבש תקן אלחוטי נוסף המכונה 802.11ad. בפוסט הבא אני עומד על המאפיינים של תקן זה, על היתרונות והחסרונות שלו ועל השימושים האפשריים בו. קריאה מהנה. http://www.netcheif.com/blog/?p=2036 מי שרוצה לקרוא את המדריך שלי על תקן 802.11ac יכול לעיין במדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/80211ac/80211ac.htm
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קיבלתי מחשב נייד חדש מהעבודה(HP) ואיני מצליח להתחבר לרשת. הוא מתחבר לראוטר שלי אולם אינו יכול להציג אך דף מהרשת. מניח שיש כאן בעיית הגדרות ומבקש את עזרתכם(012 והוט לא יכלו לעזור...) תודה מראש בר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהמשך למידע שפורסם בשרשור הזה (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=524929.0) כותב אבי וייס במאמר ארוך באתר The Com ש-"הטענות בכלי התקשורת לפיהן ספקיות האינטרנט חוסמות ומגבילות גולשים, מבוססות על אי הבנת התחום. הפנייה למשרד התקשורת להתערב - פתטית." הכתבה המלאה נמצאת כאן - http://www.thecom.co.il/article.php?id=16435. אתם מוזמנים להגיב כאן או ישירות באתר The Com.
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום שידרגתי למהירות 15MB אך לדעתי אני לא מגיע לקצב הורדה מקסימלית. עד היום בצהריים גלשתי במהירות 10 MB ותמיד הורדתי על מקס שזה 1.1-1.25 MB גם בהורדות ישירות וגם בביטורנט. כעת ב15MB אני מוריד בין 1.4-1.7 MB כאשר בפועל אני צריך לקבל 1.85 במקס. בבדיקה של בזק ונטוזיון אני כן רואה שאני גולש על 15MB. האם המהירות של ההורדה היא בסדר לדעתכם? לא יודע נראה לי איטי...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב ,אני עומד לסגור בהוט ל- 30 מגה וחייב עיצה דחופה אמרו לי שאני מקבל הוט בוקס ואני יכול שהוא ישמש כמודם בלבד ולקנות ראוטר בעצמי או שלקחת אותו כראוטר +מודם 2 נציגים של הוט המליצו לי להשתמש בו כמודם בלבד וזה מה שהבנתי שמומלץ גם מקריאה מרובה בפורום לכן אני צריך המלצה לראוטר איכותי, אמין ולא יקר בתקן n שמתאים ל-30 מגה בלי בעיה ויעבוד טוב עם ההוטבוקס מכיוון שחוש טכני זה לא הצד החזק שלי - אני מעדיף משהו נוח ופשוט מבלי להשקיע יותר מדי אגב, איך אני יודע איזה כרטיס רשת יש לי והאם הוא יתמוך במנתב כזה? 0כיום יש לי 15 מגה עם dlink 2760u (
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
ובכן, סגרתי עסקה עם הוט ובזב"ל לחבילת 20 מגה בסכום כולל של 160 ש"ח כולל גיימר שיש לי במחיר 11.90 .בגדול עשיתי חשבון גיימר כאשר עברתי ל 8 מגה בבזק בזמנו בגלל שרציתי להוריד משרתים כמו רפידשר וחבריהם שהיה לי מנוי פרימיום אצלם במהירות מלאה.ראוי לציין שאני לא משחק און-ליין ועשיתי את הגיימר רק לצורכי הורדות.חשבתי על זה שכרגע עם הPOWERNGN שיש לבזק בין לאומי אולי אין צורך בכלל בגיימר ואני יכול להוזיל את החבילה בעוד 12 ש"ח. מה שאני רוצה להבין בעצם הוא שאם אני אבטל את הגיימר עדיין יהיו לי מהירויות גבוהות לחו"ל או שזה יהיה הבדל ענק ואני אוריד ב30 קילובייט במקום במהירות מלאה של חבילת ה20 מגהבייט? אשמח לעצתכם בנושא תודה מראש גל
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שבת שלום חברים, אני מצטרף ל-30 מגה וברצוני לוודא שכרטיס הרשת מתאים עשיתי קליק ימני על ניהול ןאז מנהל ההתקנים ומתאמי רשת- אני מקווה שזה נכון הדגם שרשום intel ® 82566d c-2 gigabit network connection האם זה הכרטיס רשת במחשב? אם כן, בקטגוריה של link speed רשום 100mbps/full duplex אם כן, הכרטיס הזה יתמוך ב-30 מגה בלי בעיות ? (15 מגה עובד אצלי מעולה) תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שדרגתי אמש ל12 מגה של 012 על תשתית של הוט מודם כבלים ללא חייגן וראטור פרטי שלי tp link 304gd הורדות היוטורנט לא עולות מעל 100 קילובייט, אף על פי שמשרתים מרחוקים אני מוריד באמת במהירות של 12 מגה אך אצל חבר שיש לו בדיוק אותה חבילת אינטרנט כמו שלי, רק נתב אחר, מוריד לו ישר בלי לחשוב פעמיים בטורנט על 1-1.5 מגה (כמו שצריך ) איפה יכולה להיות הבעיה? אגב, הפורטים פתוחים ואני מקבל "וי"ירוק באינדקציה של הפורט בתוכנה פליז עזרה! תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כבר כמה שנים שאני משתמש בראוטר של אדימקס BR6524n. בזמן האחרון יש לי כמות בלתי נסבלת של ניתוקים, לפחות פעם ביום ולפעמים גם ריסט לא עוזר ואני נאלץ לאפס אותו פעם בכמה ימים. הגרסאת קושחה מעודכנת לגרסא האחרונה (והיחידה) שיצאה. לפני שאני זורק אותו לפח וקונה ראוטר חדש, יש מה לעשות בנידון?
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול מתחבר ל100מביט דרך הוט איזה ספק לבחור ? אני עכשין ב 014 ב12מגביט אין לי תלונות נותן מקסימום רוחבפס שלי לקחת הוטנט או למשיך עם 014?? ב 014 אני נצתרך לשלם 100 שקל והוטנט רק 20 שקל תודה לכולם ועוד שאלה עם חייגן או לא<
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, הצטרפתי אתמול ל-30 מגה בבזק אבל קיבלתי תיאבון התקשרתי לברר לגבי 50 מגה ואמרו לי שנתוני הקו גבוליים לזה העניין הוא שהספק אישר לי 30 ש"ח עד 100 מגה וגם בבזק זה 10 ש"ח נוספים במשה זה יכול לבוא לידי ביטוי נתוני קו גבוליים? בשביל עוד 10 ש"ח גם אם אקבל בפועל 40 מגה זה שווה, לא? או שהכוונה שאני אסבול מניתוקי קו חוזרים ונשנים ? (אז באמת לא שווה לנסות) אשמח לשמוע דעתכם
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט אם להצטרף ל100 מגה או לא הבנתי שמקבלים את המהירות הנורמלית רק מתי שהתשתית טובה ומכאן נובעת השאלה - איך אני אמור לדעת שהתשתית טובה?
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום וברכה שדרגתי ל20 מגה בבזק תשתית, עכשיו יש לי נתב ישן של DLINK 2650u בבזק אמרו לי שהנתב הזה לא יספיק לי למהירות של 20 מגה, אלא אך ורק עד למהירות 15 אם אני לא טועה. ובגלל זה אני צריך לקחת מהם נתב של DLINK 6740U שתומך בVDSL שלהם, בלקיחת הנתב אתה מתחייב ל24 חודשים חיוב זיכוי של 25 שקלים כלומר הנתב כאילו עולה 600 שח. 1. כמה באמת שווה נתב כזה? 2. יש נתבים (VDSL) שאני יכול לקנות באופן פרטי שיעשו את העבודה במחירים זולים יותר אם אפשר דגמים בבקשה? (שימושים של אינטרנט ופייסבוק לא גיימר) 3. איך אני בודק עד איזה מהירות הנתב שלי מגיע? ראיתי פה http://www.dlink-me.com/index.php?navigation=products&owner=28&product=29&product_details=23 שכתוב "Ready ADSL c…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קראתי באיזה מקום שראוטר אלחוטי בטכנולוגיית N משדר עוצמה חזקה יותר (עד פי 2.5) מרואטר בטכנולוגית G אפילו שיש ל2 הראוטרים אותה אנטנה, האם זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם, עדיין לא הצלחתי לפתור את הבעיה של צפיית שידורי סטרימינג מאתר הnba - רכשתי מנוי לשידורים (כך שזה לא איזה שידור חינמי מעפן) השידור הוא על 3000 kbs תשתית בזק , ספק בזק בינלאומי +גיימר מחשב מחובר לטלוויזיה samsung 37a450 שדרוג ל-30 מגה לא עזר - עדיין סובל מלאגים ותמונה שלפעמים "קופצת" (בעיקר במעבר מהיר, התקפות מתפרצות למשל) כך שזה נראה לא טבעי אני מדגיש שהתמונה עצמה לא קופאת נתוני מחשב- windows xp nvidia 9800gtx+ - דרייברים מעודכנים מאתר nvidia - אפילו ניסיתי גרסת דרייבר 275.33 לא עזר 4 giga ram בבדיקה לשרת שלהם -ilpnba.neulion.net מקבל פינג של 146 שזה נראה לי תקין לא מצליח לעלות על הבעעיה - ניסיתי גם אקספלורר כרום ופיירפוקס- אותו דבר ניסיתי לבטל האצת חומרה ב…
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-