רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים אני מחובר בתשתית הוט לבזק בינלאומי יש לי רשת בבית המורכבת מPS3 בסלון ומחשב נייח בחדר + לפטופ של אחי שמגיע בסופ"ש, שחוברה עד עכשיו בראוטר של 3com 3CRWER100-75/ המרחק בין הסלום לנתב הוא פוחות מ10 מטרים ויש רק קיר אחד שמפריד ביניהם. לפני כחודש קניתי בבאג את הראוטר לאחר שראיתי בזאפ המון ביקורות טובות עליו. לצערי הראוטר לא תקין וסבלתי ממנו במשך כמה שבועות טובים :'(. כרגע קיבלתי אישור לקבל זיכוי על הראוטר ברשת באג, ואני לא רוצה לעשות טעות בלקחת סתאם ראוטר אחר שאני לא יהיה מרוצה ממנו. ה 3com עלה 250 ויש ראוטרים זולים ממנו של אדימקס ושל Dlink אבל לא איכפת לי להוסיף כסף ולקנות אחד יותר טוב אם הוא שווה את זה. אלה הנתבים שיש שם http://www.bug.co.il/resu…
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
חברים יקרים. היום קיבלתי שני מכתבים ב EMAIL אשר נגועים בווירוס של W32KLEZ . לכל מי שלא הגדיר בדיקה אוטומטית של הדאר הנכנס עלול לקבל את הווירוס.אשר בימים אלה יש תופעות רבות של ויירוסים ;) ראו הוזהרתם
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, היה לי עד עכשיו Cisco RV220WEK9G5 ששבק חיים שעשה עבודה נפלאה הבעיה היא שלקנות עכשיו אותו דבר יעלה ל 1000 שקל בארץ , חזרתי לגועל נפש של HOT .. כמובן ה HOTBOX שלהם . השאלה שלי כזאת אני צריך מכשיר שיתן לי טווח אלחוטי טוב (לא מטורף) ומהירות טובה באלחוטי ובמחיר נמוך . לכל היותר 6 מכשירים יהיו מחוברים בדרך כלל לא בו זמנית. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קראתי באיזה מקום שראוטר אלחוטי בטכנולוגיית N משדר עוצמה חזקה יותר (עד פי 2.5) מרואטר בטכנולוגית G אפילו שיש ל2 הראוטרים אותה אנטנה, האם זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי נתב עם המפרט הרשום למעלה ואני רוצה להשתמש בו כנקודת גישה כדי להגדיל טווח של נתב אחר. אין לי אפשרות לחבר ביניהם עם כבל רשת ככה שנשאר לי רק האפשרות הזאת. אציין שחיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה ממוקדת לענייני, ובאתרים באנגלית אני לא מצליח להבין. אשמח לתשובה מפורטת בלי רמה גבוהה מדי כדי שאוכל להבין טוב בתודה מראש שמואל
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
בקיצור אחים שלי יש לי שאלה לא קטנה... אני רוצה להפוך כבל מוצלב CAT5 , לכבל CAT5 STP (שלא מוצלב). (אני לא קמצן וילך לקנות כי הכבל הזה דיי ארוך ואני לא יקנה שוב כבל ארוך), אז ככה, יש לי שתי ראשים לשתי הצדדים, ויש לי תמכשיר שמהדק, את הכבל הזה אני הצלבתי בזמנו נתנו לי הוראות והכל ועכשיו אני לא יודע איך , הופכים אותו ל CAT5 STP איזה סדר והכל... בבקשה תעזרו ולילה טוב :-*
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי ראווטר של אדימקס BR6626 הבעיה היא שהמחשב השני לא קולט את הראווטר איך מגדירים את המחשב עם הכרטיס רשת כדי שיקלוט את הראווטר?
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי ראוטר EDIMAX ואני מנסה לפתוח שרת CS אבל משום מה הוא מראה לי את הIP של הROUTER 192.168... בלה בלה יש פתרונות?
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי אני חדש , מקווה להשתלב איך אני מוצא איי פי של אתר מסויים שאליו אני נכנס ? למשל WALLA או YAHOO או כל אתר אחר מה אני צריך לעשות \ להוריד בשביל זה ? תודה מראש ;D
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה האם אפשר להשתמש במחשב שמחובר לאינטרנט ובלי ליגלוש רק בסיסמא כאילו שהמחשב היה דלוק היה אפשר לשחק אבל לא היה אפשר לגלוש ומתי שרוצים לגלוש רק בקוד לאינטרנט אני יודע שאפשר לנתק את הכבל מהמחשב ומתי שרוצים לחבר אני שואל אם יש תוכנה שעושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
איך הכרטיס הבא ? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.48320
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אינטרנט במהירות 40 מגה ויש לי בעיה מאוד מוזרה. היום החלפתי את הראוטר ה"ישן" שלי (D-link 6740U-H1) בראוטר D-link 7850U מהדגם החדש יותר והטוב יותר כביכול של הראטורים. כשהגעתי חיברתי והגדרתי את הראוטר כראוי וכשעשיתי בדיקת מהירות המהירות הייתה רק 9.59 עם מהירות העלאה כמו שצריכה להיות, במחשבים אחרים בבית המהירות הורדה 40 מגה כמו שצריכה להיות ורק אצלי על המחשב היא 9 ולא עוברת אותה. חשוב לציין שעד שהחלפתי את הראוטר ה"ישן" המהירות הייתה בסדר. אני לא יודע מה הבעיה עכשיו אצלי אפילו חיברתי מחשב אחר בחיבור אצלי בכדי לראות אם הבעיה היא בחיבור לקיר אבל לצערי היא לא. הנה הבדיקות מהירות האחרונות אחת לעומת השנייה: עם הראוטר ה"ישן": http://www.speedtest.net/my-result/288…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי 3com 3CRWER100-75. הבנתי שבשביל שהוא יתמוך בחיבור לכבלים כמו שצריך צריך לעדכן לו את הקושחה לגרסה החדשה 1.2. הורדתי את התוכנה החדשה. מה עכשיו? איך אני מתקין אותה בראוטר?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
השאלה בהרחבה היא מה השרת הזה שווה מבחינת הורדה ופינגים.....
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני נמצא במקום שאפשר להתחבר לאינטרנט דרך בראוטר אבל הוא חוסם לי גישה לתוכנות כמו play65, יש דרך אחרת להתחבר לאינטרנט? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן כולם, יש איזה לוח מודעות אינטרנטי בסגנון יד2 שאני מחפש את שם וכתובת המפעיל שלו לצורך שליחת מכתב התראה מעו"ד. הוא לא עונה במיילים ולא מגיב באף מדיה אחרת. אין מספר טלפון. יש דרך אינטרנטית לאתר את שמו\שמם? אולי דרך כתובת IP או משהו כזה? לא מבין בזה, אבל סקרן לדעת. תודה! ושנה טובה
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי אפשרות ל4 מגה, תשתית+ספק 130 שקלים לחודש עם התחייבות לשנה. האם זה מחיר טוב??
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
זכור לי שפעם נאמר פה כי מהירות ההורדה תלויה במהירות הורדה, אני על 100/1.5 ולא מקבל גם קרוב ל100, מסתכרן על 86, בפועל זה 60+, אני לא ממש מוצע מידע או מושג של העניין, אבל מה תמליצו לנסות? לשדרג ל 100/3? או לרדת ל50/3? תודה
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
האם יש ספק תשתית אחר חוץ מהוט ובזק? והאם אפשר להתחבר לאינטרנט דרך הוט ללא חיבור לכבלים שלהם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי גרסת firmware חדשה לאלקטל 510 שברשותי. ראיתי שברשימת הדברים החדשים IPQoS אבל לא הבנתי בדיוק מהו (אני חושב שזה משו שמאפשר לי להגביל רוחב פס לכל מחשב. אני צודק?) הבעיה היא שלא מצאתי שום חומר באנגלית על הפירמוור הזה אלא רק בהולנדית. העידכון הוא רישימי והוא יושב על אתר החברה בהולנד. קישור לעידכון למי שרוצה : http://www.speedtouch.nl/downloads/510_Upgrade_427.exe
-
- 3 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
לאיזה ספקים יש איטרנט למת"ב??? לפי מה שהבנתי יש רק ל012 ולניטוויזין אם מצאתם עוד תביאו קישור לדף שלהם
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לפני מס' ימים דיסק קשיח חדש.. 320GB.. ופירמטתי היום את המחשב.. מתי שאני נכנס לאינטרנט.. והוא בוקשי זז.. מה אני יכול לעשות בעניין..? זה ממש מעצבן.. בבקשה דחוף.. מיקודם זה היה בסדר... [glow=red,2,300]הדפדפן זז לאט..[/glow] אני חייב להתקיין מהתחלה את הwindows...?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים ועל שניהם יש WIN XP מחשב אחד מחובר עם כבל USB למודם, והמחשב השני מחובר עם כבל רשת למחשב הראשון. כך הוא מקבל גם אינטרנט וגם יש רשת בין 2 המחשבים. כבר פעמים קרה לי שאחרי שאני מעדכן את המחשבים ומתקין את SEVICE PACK 2 הרשת נופלת ולא חוזרת. בשני המחשבים מופיעה לי ההודעה: "קישוריות מוגבלת או חסרה" ובמחשב השני כמובן שגם אין אינטרנט. איך פותרים את זה כי זה משגע אותי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הי! אני מחובר לכבלים אם מודם וכבל רשת, למחשב ויש לי גם אפשרות להתחבר לרשת פנימית של האוניברסיטה, בעזרת כבל רשת וכרטיס רשת נוסף (שיש לי) ואז להשתמש באינטרנט דרכם בנוסף לאינטרנט דרך הכבלים. (היתרון מבחינתי הוא שיש לי גישה דרכם לדברים שחסומים מבחוץ, ודרך הכבלים יש גישה לאתרים שחסומים דרך האוניברסיטה) לסיכום: 2 כרטיסי רשת, שני כבלי רשת, מחוברים ופעילים, עם שני חיבורים נפרדים. הבעיה: יש לי שני רשתות מקומיות רשומות: local area connection, local area connection2. אם אני מאפשר את שניהן, הגלישה נכשלת, אם אני בוחר disable לאחת אז השניה עובדת. האם יש דרך להפעיל את שניהן בו זמנית? בנוסף (אני אציין שעל אחד מהחיבורים רשום שמהירות החיבור היא 10Mbps ועל השניה רשום 100Mbps --- מה זה…
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-