רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני רוצה לשאול שאלה קצת לא קשורה, היום שידרגנו את המהירות של האינטרנט מ2.5-10 מגה ורציתי לשאול האם העובדה שאנחנו משתמשים בראוטר ולא בחייגן פוגעת במהירות\מגבילה אותה . שאלה נוספת היא האם זה שאני משתמש בראוטר די ישן (D-link) גם יכולה לפגום במהירות של האינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום רב, התקינו לי היום בבית חיבור לאינטרנט עם תשתית של הוט וספק בזק בינלאומי, בקצב של 12MBps. הרשת מחוברת למחשב הראשי בחיבור ללא חייגן, רק עם כבל רשת. ברצוני לקנות ראוטר אלחוטי שיתחבר למודם וממנו אוכל לקבל אינטרנט במחשב נייד נוסף בבית. השאלה שלי היא: 1. האם יש דגם או חברה מועדפת של ראוטר שמתאים למודם של הוט? 2. האם לאחר שאחבר את הראוטר אקבל במחשב הנייד את אותה מהירות גלישה כמו במחשב הניייח? תודה לכל העונים, אבישי
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אז ככה הגיע אליי טאבלט מסוג קינדל פייר. התברר לי לאחר שהוא הגיע שאין ממש מה לעשות איתו מחוץ לארצות הברית, חנות האפליקציות של אמזון חסומה בפניי, כנ"ל הענן ובעצם יש לי טאבלט שלא עושה כלום! די מעצבן, הם מוכרים מכשיר טאבלט נייד שאמור להסתובב איתך בכול מקום גם בארצות אחרות והוא פשוט חסום. אני מאוד קרוב להחזיר להם אותו ולקבל את כספי חזרה, אבל אני יודע שאפשר להפוך את הטאבלט הזה לטאבלט אנדרואיד רגיל. מה שמונע ממני לעשות זאת הוא שאני לא יכול להוריד אפליקציית File manager שתיתן לי לנווט בתיקיות המכשיר. האפליקציה הזאת זמינה חינמית וחוקית מהחנות של אמזון אבל שוב אני לא יכול להוריד אפליקציות בחנות, אני מקבל הודעה שהשירות חסום באזור שלי. השאלה שלי האם יש פתרון? האם יש דרך לגרום לאיי פי…
-
- 3 תגובות
- 9k צפיות
-
-
שלום. איך אפשר להגדיל טווח קליטה של מחשב נייד בלי לגעת בראוטר והתעסקות בחומרה של המחשב. שמעתי שמועות שקיימת תוכנה שמיעלת את קליטת WIFI. זה קיים? זה אפשר? :s05:
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ויכול להגיד כמה הוא משלם?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי שני מחשבים בבית, במחשב שלי נמצא הראוטר/מודם (מכשיר אחד מחובר) והמחשב שלי מחובר לראוטר עם כבל. המחשב של אח שלי גם מחובר לראוטר עם כבל.. עכשיו לי יש אינטרנט וגם אני רואה בראוטר שהמנורות שמסמנות האם מחשב מחובר לראוטר או לא, המנורות האלה דולקות. עכשיו לאח שלי אין אינטרנט וגם הוא לא מזהה בכלל שהוא מחובר לרשת שלנו.. הוא מזהה רק את רשת ה- hamachi שיש שם על המחשב מאיזה משחק ששיחקתי עם חבר שלי.. אין לי מושג מה לעשות.. הנה התמונה מהחשב של אח שלי: http://imageshack.us/photo/my-images/64/desktopdd.jpg/
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הצורך בראוטר הוא למחשב נייד ולמחשב נייד בית לא גדול קירות בטון התשתית של האינטרנט אצלי היא של הוט והספקית נטוויז'ן מהירות 12 מגה. אני מחפש ראוטר כמה שיותר איכותי אבל כמובן בתקציב מוגבל = עד 400ש"ח. חשוב לי שהראוטר לא יפגע במהירות הורדה\העלאה וכמוכן שלא יפגע בפינגים במשחקי רשת.(LOL) וכמובן שיהיה נטול ניתוקים ( או לפחות משהו מזערי אם אין אפשרות לשלמות בתקציב הנ"ל) מקווה שימליצו לי פה בקרוב, מכיוון שאני רוצה לרכוש אותו כבר מחר בערב ביחד עם המחשב בהנייד. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום רב, הזמנתי עכשיו מהאיביי את זה: http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170747505006&ssPageName=ADME:L:OC:US:1123 האם החיבור הוא של כבל רשת רגיל או אחר כמו של טלפון? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, למחשב נייח שאמור לתקשר אלחוטית עם Router/AccessPoint, אני מבין שמומלץ שכרטיס הרשת האלחוטי יהיה פנימי (PCI).. הניסיון שלי עם TP-LINK (אומנם בנתבים) הוא טוב, ואני חושב ששאר הציוד הרלוונטי שאקנה יהיה גם שלהם.. 1. האם יהיה לכך יתרון שגם הכרטיס הנ"ל יהיה שלהם? 2. חשבתי על WN951N.. איך הוא? ממליצים על אחר? 3. האם שווה לחפש פנימי של חברה אחרת שהוא PCIe במקום PCI? תודה
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר נתב WR841ND כAP לנתב הראשי מדגם D-Link 2760U. ב841 סימנתי WDS בהגדרות הWIRELESS ועשיתי SITE SURVEY כדי לשייך אותו אל הDLINK. השאלה עם בDLINK גם יש צורך לשנות משהו בהגדרות כדי שיאפשר ל841 להתחבר אליו בWDS ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, יש לי לפטופ ויש ראוטר שאני מנסה להתחבר אליו, אני מצליח להתחבר אליו מנקודה מסוימת אבל שאני הולך 20-30 מטר רחוק יותר אני רואה רק קו אחד של חיבור ורשום שאיכות החיבור גרועה (Poor) ושאני מנסה להתחבר אליו זה רושם לי שווינדוס לא הצליח, למרות שפעם אחת זה כן עבד לי לרבע שעה בערך. נשמע קצת חשוד אז אני אסביר, אני בתאילנד ושילמתי עבור סיסמת הWIFI של הריזורט השכן (לזה שלי אין), אני קולט אותה ב"לובי" של הריזורט שלי אבל 20-30 מטר משם, בחדר שלי, אני קולט רק פס אחד ולא מצליח להתחבר (חוץ מפעם אחת) השאלה שלי היא מה הדרך (אם קיימת בכלל) בשביל להצליח להתחבר לרשת הנ"ל? אי אפשר לחזק את השידור עם נתב או משהו כזה, זאת לא הרשת שלי כמו שהבנתם. עדיפות גבוהה למשהו כמו דיסק און קי מגביר קליט…
-
- 3 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
היי. יש לי מספר שאלות לגבי המודם ולגבי HOT. שדרגתי לא מזמן מ12 ל30 מגה. יש לי חבילת גיימר בבזק בינלאומי שדורש חייגן. הזמינו לי טכנאי של הוט על מנת שיביא לי מודם חדש שתומך ב30 מגה. כשבא הטכנאי, הוא התקין לי את המודם, והתחיל להתקשר להוט כדי שישנו לי מחייגן לחיבור ישיר. אמרתי לו שיש לי חבילת גיימר ושאני חייב חייגן, הוא מצידו אמר לי שאי אפשר ולכן יש לעבור לחיבור ישיר. הסברתי לו שבדיוק יום לפני לקח לי 3 שעות לעבור מישיר לחייגן עם כל הטרטורים של ספק ותשתית, אבל הוא עמד על שלו שאני אשנה לחיבור ישיר. התקשרתי אתמול לנציג הוט, ואמרו לי שאפשרי להתחבר מהמודם עם חייגן. אני רוצה לשאול אותכם כאן אם זה באמת יעבוד לי בלי בעיה עם חבילת גיימר בבזק בינלאומי, ומה עלי להגיד במקרה כזה להוט שבגל…
-
- 3 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, בזמן הקרוב אנחנו נעבור דירה. וההורים החליטו שנמאס מHOT ועוברים ל YES, אני כרגע נמצא על 013netvision לפי מה שהבנתי אם נעבור לYES נצטרך לעבור לתשתית בזק(לא מפריע), אך למרות הכול האם אפשרי להישאר עם הספקית netvision ? אני מאוד מרוצה ממנה ושומע קצת מגרעות על בזק-בינלאומי.
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום רב, היום השתדרגתי למהירות 20 מגה (הוט + 014 + גיימר-מודם HOT BOX שפועל רק כמודם). לפני השדרוג היה לי מהירות 12 מגה עם גיימר ומודם מוטורולה. הראוטר הוא TP-LINK 1043 (עם הגדרות חייגן) מחובר למחשב נייח עם חיבור חוטי, ומחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה. בבדיקת מהירות עם ה-20 מגה, המחשב נייד מראה על מהירות של עד 16 מגה הורדה והעלאה מקסימלית של 1 מגה, ואילו המחשב הנייח המהירות היא מקסימלית הן של הורדה והן של העלאה. בחיבור של ה-12 מגה הקודם הבדיקת מהירות הורדה למחשב נייד האלחוט הייתה 100% עד 12 מגה. הראוטר והמודם נמצאים בחדר שלי, והמחשב נייד נמצא בסלון ויש הפרדה של קיר בלוק 1, המהירות מתקבלת גם שאני מקרבת את המחשב נייד בסביבת החדר מה גורם לדעתכם לאיבוד מהירות ההורדה בין ה…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס רשת חוטי שמתחבר לראוטר שלי, ויש לי כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר לרשת אלחוטית אחרת. כיצד (והאם ניתן) להתחבר ל2 הרשתות בו זמנית? אם לא ניתן, האם ניתן לדלג ולבחור פעם ברשת זו ופעם בשניה באופן מסודר (ללא ניתוק חוטים)? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הראוטר הקיים לא תקין, ואני מחפש חלופה מומלצת. מאפייני הרשת: - 15 משתמשים במקסימום (כולל ניידים ומכישירים סלולריים) - חיבור במהירות 12-15 מגה (לא צפוי שדרוג) כרגע עם הוט. - מתוכננת הזרמת וידאו HD למכשירי טלויזיה בקרוב, עוד לא נקנה מתאם מתאים האופציה הראשונה שלי והמומלצת בפורום, הוא ה-TL-WR1043ND של TP-Link שעולה כ-300 שח ומקבל ביקורות טובות מאוד. כאופציה נוספת נתקלתי ב-DIR-628 RangeBooster של D-LINK שעולה כ-420 שח ותומך ב-dual band במחשבה לשנתיים הקרובות, במי מהנתבים מומלץ לבחור לפי הדרישות?
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחותי צריכה המלצה על ראוטר על מנת ליצור רשת אלחוטית בדירה לא גדולה. יש לה אינטרנט במהירות 2.5 מגהבייט בחיבור כבלים, לרשת האלחוטית יתחברו מקסימום 2 מחשבים (ניידים) בו זמנית. אני רוצה להמליץ לה לקנות ראוטר פשוט אך אמין, ללא ניתוקים, ובעלות כמה שיותר נמוכה לאור הצרכים הבסיסיים . לאחר חיפוש ברשת מצאתי מוצר שאבקש לדעת אם הוא עונה על הדרישות ומומלץ . במידה ולא המלצות על נתבים אחרים יתקבלו בשמחה. תודה רבה מראש ;D Tenda W311R : http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22966108&af=2055&bid=true
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
איזה מודם כדאי לקחת מHOT?(אני אבקש מהמתקין) ובנוסף, איזה מהאוטרים שהם מספקים הכי כדאי לקחת? (אני בטריפל ורשום שאני מקבל גם רשת אינטרנט)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשיוט באתר TP-LINK ראיתי את הComing Soon, כן הנתב החדש נקרא 1042ND והוא משתמש גם כשרת מדפסת וגם יש לו כפתור פיזי לכיבוי והדלקת הWIFI, חוץ מזה לא מצאתי שינויים מהותיים, אז למה להוציא מוצר חדש כאשר אפשר בעדכון קושחה אחד להכניס הכל ל1043ND הקיים ?! זה מעצבן, הנה הלינק: http://www.tp-link.com/en/products/details/?categoryid=238&model=TL-WR1042ND#over
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
I recently started having a weird internet speed and latency problem. Basically when torrents are not running everything's peachy. Everything seems to work great and spedtest.net shows the speed that I'm supposed to have (2.5M). The problems starts when I run torrents. Even when torrent speed is limited to something ridiculous such as 50KB everything else is terribly slow, to the point that gmail often times out. When torrents are running what speedtest.net is showing is very very far from the rest of my bandwidth. I suspect bad traffic shaping. Anybody had similar problems recently?
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני עובר עם אחותי דירה בקרוב, שממוקמת 50 מטר אווירי במורד ההר מדירת הוריי. לאחר שבדקתי כדאיות של נט-סטיק ופתיחת הוט-ספוט אישי מהפלאפון ראיתי שככל הנראה הפתרון הכי טוב הוא ראוטר חזק שיהיה מסוגל לשדר כ-50 מטר אל הדירה אליה נעבור שנמצאת במורד ההר ועל האות לעבור כמה קירות בודדים אם אציב את הראוטר החדש גבוה על הקיר הקיצוני/חיצוני של בית הוריי וכך הוא יעבור מינימום קירות והתדר יתפרש מלמעלה יותר טוב. *אשמח להמלצה לראוטר טוב שיעשה את העבודה ויהיה חזק דיו לעבור את הטווח הנ"ל (בהנחה וזה קיים ). *זכור לי פעם שקראתי על בחור אחד מהפורום ששידר מצד אחד של הכינרת אל הצד השני בעזרת אנטנה שקולטת בצד השני. *האם אני אצטרך מגבר אות או אנטנה מחוזקת או משהו בסגנון כדי לעבור את הטווח הנ"ל? א…
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מת לו בטרם עת הDLINK 2760U שהיה מצוין ונפח נשמתו פחות מ3 חודשים מתום האחריות. דרישות: שיהיה מסוגל לעמוד בקצבים גבוהים ולא יחרבש את הקישור כאשר טורנט עובד. מומלץ עם כניסות USB, אבל לא חובה. ורצוי שיהיו 4 כניסות 1Gbit. זה די דחוף, כרגע, התחליף הוא הGALAXY S שלי על תקן ראוטר עם מנוי אינטרנט של 512Kbps.
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום ברצוני לשאול איזה ראוטר מתאים ומספיק ל12 מגה ?עד סכום של 250 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם, לאחרונה שידרגתי את מהירות הגלישה שלי ל-20 מגה, התשתית שלי זה של HOT (ספקית בזק פאוואר NGN) אז הם התקינו לי מודם/ראווטר HOTBOX ומאז אני לא מצליח לשחק בCOD:BO הפינגים תמיד על 999 או לצפות ביוטיוב באייפון שאני מחובר אלחוטית להוטבוקס, במשחקי רשת אחרים אין לי בעיה, אשמח לפתרון..תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אז ככה: יש לי חיבור של 20 מגה דרך הוט ובזק בינ"ל. כמובן שדרך ה-HOTBOX. ראשית, כמודם הוא מתפקד מעולה, ללא ניתוקים וממצה את המהירות האפשרית. אבל, כראוטר, הוא ללא ספק בינוני-מינוס, אומנם אין ניתוקים אבל הוא לא יכול להחזיק יותר מ-3 חיבורים מקבילים (פורטים) לאותה הכתובת (שבמקרה של הורדות מבוססות Torrentים זה כלום). במקרה של הורדות ישירות זה בסדר, אבל זה לא מה שאני מחפש. זה ללא ספק בעקבות העובדה שיש לו מעבד חלש. (כמובן שברגע שמדברים עם הוט זה מקרה אבוד, כל מה שהם מבקשים ממך לעשות זה "בינג" ל"בורט"...אז להתחיל ולהסביר להם ממה נובעת הבעיה זה מעט בעייתי). אז קניתי ראוטר של linksys דגם WRT120n - אומנם הוא מעוצב יפה, ואפילו כתוב עליו Cisco אבל ללא ספק לא יודע לספק את העבו…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-