רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחובר לאינטרנט של הוט 12 מגה ושדרגתי גם בבזק בינלאומי ל12 מגה NGN. עד עכשיו גלשתי במחשב בלי חייגן גלישה טובה ויציבה.מודם של תומסון (של הוט). בשיחה אחרונה עם השירות אמרו לי שאני לא נהנה מהתעדוף של הכבל התת ימי שנרשמתי אליו מכיון שאני לא מחובר עם חייגן.הגדירו לי חייגן וכרגע אני מקבל את הIP שצריך 31.168 אם זכור לי נכון. בכל מקרה,ניסיתי לחבר מחשב נוסף עם סוויץ (מודם לסוויץ ו2 המחשבים לסוויץ) ולא הצלחתי לגלוש במחשבים.בשיחה עם בזק בינלואמי אמרו לי שלא תומכים בסוויצים ואני צריך לקנות ראוטר. אני צריך עזרה עם מציאת ראוטר פשוט לשיתוף אינטרנט.ראוטר קווי (ללא אלחוטי). אני צריך עם חייגן או שלא חייב? בזק בינלאומי לא כ"כ יודעים לתת לי תשובות בטלפון כזה מכשיר יתאים לי …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעבור מתשתית בזק ל unlimited 50 ג'יגה 1. האם הראוטר שברשותי ינצל את כל\רוב רוחב הפס במהירות זו אלחוטי וחוטי? (d-link 6850u) או שמומלץ מאוד לקנות חדש? 2. ואם מומלץ חדש הבנתי שהם מוכרים ב 300 ש"ח את הראוטר D-Link DIR-825 AC1200 שאני רואה שיש אותו בחנויות ב 215 ש"ח. מישהו יודע אם זה בדיוק אותו ראוטר או אם יש הבדל? https://ksp.co.il/?store=shipment&changeSnif&uin=36629 3. וגם ראיתי את זה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21634 D-Link DIR-815 AC1200 Dual Band שלא ברור לי מה ההבדל ביניהם ועולה 190, האם יש הבדל משמעותי ביניהם? 4. והאם בכלל עדיף ראוטרים אחרים ולא אלו. אני מעוניין לא להוציא יותר מ 250 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת אלחוטית מה אני צריך לקנות לשם כך? הבנתי שאני צריך ראוטר (יש) וכרטיס רשת (אין) למחשב שלא מחובר לראוטר איזה כרטיס רשת USB אתם ממליצים? ואני ישמח אם תסבירו לי איך אני מחבר הכל אהה ושכחתי להזכיר שתי בעיות: 1. מחשב אחד נמצא בחדר בטחון 2. באותו החדר נמצא טלפון שעובד על תדר 2.4GHZ (יכול לעשות בעיות??)
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
הי, יש ברשותי ראוטר TPLINK בגרסה שלא תומכת בוקטורינג ואני מבין שאני צריך לשדרג את הראוטר בגלל הרבה בעיות של ניתוקים. היות ואין לי מודם בזק בכלל אני די מוגבל במבחר המכשירים שאני יכול לקנות, חייב להיות מודם+ראוטר כדוגמת ה VR900. במידה ואני רוצה ללכת על אופציה של ראוטר בלבד ללא מודם, איך אני יכול להשיג מודם של בזק שתומך ב 100MB? אשמח לשמוע רעיונות, האם שווה להשיג מודם או להישאר עם קונפיגורציה של ראוטר+מודם. רצוי לציין שאני מעדיף קונפיגורציה פשוטה עם מינימום מכשירים.
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הכרטיס רשת יחובר למחשב שנמצא בחדר ממ"ד ובמרחק של כ6 מטרים מהנתב BR-6424n (אשמח לתגובות על בחירת הנתב, תקציב עבורו נופל על איזור ה200 ש"ח). הנתב נמצא בחדר אחר באותה הקומה.. הכרטיסים העומדים על פרק הרכישה: EW-7727 EW-7717 usb במידה וזה משנה- גב המחשב נמצא הפוך לפתח הדלת. מבחינת מחיר שניהם באותו המחיר כך שהמחיר במקרה הזה הוא לא פונקציה מבחינתי. עקב הימצאות המחשב בחדר ממ"ד איזה מבין המתאמים הנ"ל יתן תמורה הכי מספקת? ומה ההבדלים ביכולת הקליטה שלהם? שאלה נוספת היא האם השקעה של 50 ש"ח נוספים על מנת לרכוש את EW-7728 באמת יעשו הבדל במרחק שעליו אני מדבר? שבוע טוב
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, סוף סוף התחדשתי במהירות של 12 מגה ביט. מכיוון שאנחנו משנים הכל, אפילו ראוטר מהוט והכל שיהיה דרך הספקיות והתשתיות, אני מעוניין גם להחליף כרטיס רשת חדש. כרגע יש לי אדימקס לבן http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747285 כבר שנה ומשהו אני לא בטוח שהוא מתפקד כראוי, אני רוצה להחליף. האם יש משהו טוב יותר בטווח ה100-120 שקל?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
היי חברים, אני מתקין בבית רשת סיבים אופטיים במהירות 1Gb של פרטנר עם המודם הזה נתב Technicolor DGA2232, ובגלל שאני לא יודע אם הוא טוב ומכסה את כל הבית בגודל של 100 מ' אני מעדיף להגדיר אותו כמודם בלבד ולרכוש ראוטר איכותי. באתר של KSP מצאתי את הדגם הזה: ראוטר D-Link 802.11ac Wireless AC2100 Dual Band DIR-2150, מבקש חוות דעת האם שווה את המחיר של 350 והאם קיימת חלופה יותר משתלמת. כמוכן אני מעוניין לרכוש את הרכזת הזאת: מתג TP-Link TL-SG1008D 8 Ports 10/100/1000Mbps ב89 ש"ח בשביל רשת קווית בבית. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם בייעוץ: כיום יש לי מודם ראוטר שקיבלתי מחברת בזק - DLINK N600. אני מעוניין לקנות מודם-ראוטר TP-Link Archer VR600 ולהשתמש בו כמודם- ראוטר שמחובר ישירות למחשב בחדר, את הראוטר של בזק ארצה לחבר באופן קווי לראוטר בחדר ולמקם אותו בסלון כך שגם שם אוכל לחבר מכשירים באופן קווי (טלוויזיה, מחשב נייד, סוני וכו') וגם קליטת הוויפי תשתפר לשאר חלקי הבית מהסלון. איך אוכל לדעת האם הדבר אפשרי לפני קניית הראוטר החדש? האם במעבר בין חדרים הוויפי יתחבר אוטומטית לראוטר הקרוב יותר? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מהי החברה המייצרת את ההוטבןקס ? לא יכול להיות שהמכונה הזו מיוצרת לישראל בלבד. אולי ניתן למצוא מידע מועיל באתר היצרן. מזכיר לי את ימי ה ALCATEL.
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום המון זמן כבר המחשב שלי קורס,ניסיתי בכל מיני דרכים לראות מהי הבעיה אך כל הנסיונות כשלו. פירמטתי את המחשב אתמול כדי לשלול בעיות במערכת הפעלה\התנגשויות בין תוכנות וכו'.התקנתי את המוקדם הכל עובד טוב ויפה ופתאום מסך כחול מחזיר אותי למציאות ,אמרתי כנראה בעיות חומרה אבל עליתי על משהו.יש לי תשתית אינטרנט של הוט(מודם כבלים דרך usb ) וגם ממיר כבלים של הוט ובשגיאות לפעמים היה רשום bug code usb driver .אז חיפשתי קצת על השגיאה הזאת וראיתי באיזשהו אתר שהמודם דורש יותר מתח ולכן הוא קורס. עכשיו השאלה שלי האם זה יכול להיות ומה אתם מייעצים לי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
הקדמה לשאלה - התקשרו אליי מהוט וביקשו ממני לבחור ספק אחד להשתמש בו, כי מצד אחד אני עם הוטנט ומצד שני אני עם בזב"ל. גם אם אני עם בזב"ל בחייגן ואין שום בעיה טכנית לעשות חיבור כזה מעל הוטנט, מבחינתם זה לא תקין, ואני צריך להשאר עם ספק אחד. מכיוון שחזרתי לבזב"ל בשביל לבדוק איך הם לעומת הוטנט והספקתי לעשות את כל הבדיקות שרציתי - הם חסכו לי כאב ראש גדול. אמרתי לה שאני מעדיף להשאר עם בזב"ל וביקשתי חיבור MPLS (ועל הדרך חסכתי עוד 20 ש"ח). השארתי את הגיימר, למרות שאני ידעתי שהוא לא משפיע בחיבור MPLS (בפרט לא נשאלתי על זה). החיבור הוא 100Mbps כמובן. בקיצור, לאחר מספר דקות המודם התאפס, עשיתי בדיקות עם המצב החדש וגיליתי את זה. שימו לב להופים בבזב"ל - הם על 212.179. ה- IP שלי מתחיל ב- 8…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי מחובר לספקית X והכל היה תקין. (חיבור מהיר לאינטרנט) החלפתי לספקית Y ונדבקתי בתולעת עקשנית שלא הצלחתי להפטר ממנה! היא חזה לי שוב ושוב. חזרתי לספקית X ולאח הסרת התולעת שוב בתולעת לא חזרה. חזרתי לספקית -Y ושוב פעם התולעת (אותה תולעת ) תוקפת אותי. זה הגיוני?
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
התחברתי לadsl דרך אקונט ל1.5 Mbps אמרו לפני כן שהם מגבילים את המהירות ל30k לאתריחם מחו"ל ולא האמנתי אבל היום אחרי שגמרתי לתפעל אותו באמת ההורדה מחו"ל הגיעה רק עד 30k בעוד שההורדות מאתרים מהארץ עברו את קו ה200 האם החארות מגבילים את המהירות?????? :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום זיהיתי איטיות מסויות באינטרנט שלי. נכנסתי להגדרות הראוטר כדי לראות אם מישהו בטעות לא גילה את הסיסמה של האינטרנט האלחוטי שלי. פתאום גיליתי נתון מדאיג - שיתוף רשת אלחוטית פתוחה של בזק שאני לא יכול לבטל(התמונה היא לאחר הביטול מבזק להלן המשך הפוסט* לפני זה האופציה הייתה מסומנת ואי אפשר היה לבטל אותה) '>http://jpg.co.il/view/50d2172cdd731.jpg/"] למען הסר ספק אני לא נרשמתי בשום צורה וזמן לשירות הרשת פריי ויאיפי של בזק... מיד בדקתי במחשב ברשימת הרשתות האלחוטיות וראיתי רשת פתוחה על אותו שם ניסיתי להתחבר ואופ הצלחתי.. כדי לבדוק תלות ודאית עם הראוטר שלי כיביתי את הראוטר , והרשת נעלמה... מיד התקשרתי למוקד התמיכה של בזק הסברתי להם את הבעיה ובקשתי הסבר למה יש ה…
-
- 4 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני בחבילה של 5 מגה ADSL ואני מוריד כרגע בפאקינג 30 קיי קובץ מראפיד.. מה לגבי האפשרות לעבור לחבילת גיימר איך זה עובד העסק הזה? תודה..
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני גר בדירת סטודיו קטנה שיש לי בה מקרר טלויזיה מיקרוגל. בדקו לי את הראוטר ואמרו לי שכנראה הבעיה בגלים בבית. השאלה שלי היא האם זה נפוץ בדירות קטנות או שפשוט הראטור שלי מעפן? הבעיה היא לא במחשב כי זה קורה בכמה מחשבים
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עקרונית, אם אני לא טועה, אני מקבל מהספק שלי מהירות של 5 מגה הורדה, ו-0.5 מגה העלאה. אבל, השבוע שפתחתי פורט בראוטר שמתי לב למשהו מאוד מעניין, איך אומרים, תמונה אחת שווה אלף מילים: ולמי שלא הבין, הייתכן שיש לי 6 מגה הורדה ו-640 קילו העלאה ?????????????????????
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה היו לי הרבה בעיות עם הראוטר ולא התחבר לי לאינטרנט - הוא תקופה ארוכה עבד כמו שצריך אבל עשיתי פורמט וגם ניתקו והחזירו אותי מבזק. כרגע אני מחובר תמיד והכל ( אחרי שהגדרתי בצורה חובבבנית את הראוטר) הראוטר שלי מחובר למודם אלקטל 5 נורות ואני לא יודע אם הגדרתי אותו כמו שצריך כי כמו שאמרתי שניתקו אותי מבזק והחזירו אותי וגם שעשיתי פורמט. אבל לא משנה באיזה תוכנה אני מוריד ההורדה מורידה מהר מאד ופתאום מפסיקה. אני מפעיל את ההורדה שוב והיא חוזרת להוריד יפה מאד אני יכול לגלוש באינטרנט כרגיל אך מהירות ההורדה מתאפסת. יכול להיות שזה מהראוטר? הוא גם עשה לי לאחרונה הרבה בעיות של ניתוקים שהאינטרנט בכלל הפסיק חיברתי תראוטר שוב לחשמל והכל חזר לקדמותו - אבל עכשיו כמו שאמרתי ההורדה מפסיק…
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שדרגתי את המהירות ל12MB, כרגע ניתן להוריד באזור י-ם רק על 7MB. כאשר המודם מחובר ישירות אני מקבל מהירות מקסימלית וכשהראוטר מחובר אני נשאר על 300kbps. עשיתי גם איפוס לראוטר. יכול להיות שהדגם הנ"ל לא תומך מהירויות כאלו ? תודה
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש לי ראוטר D-LINK 2650U. אבל אני כבר לא בבזק אלא בהוט ועדיין אני צריך אותו בגלל שיש לי מספר מחשבים ברשת קווית בבית שמקבלים את האינטרנט מהנתב וחיבור אחד אלחוטי שמתקבל גם כן מהנתב. כרגע מה שאני עושה זה מוציא כבל רשת מהמודם של הוט אל הנתב ובשאר החיבורים הנותרים את המחשבים הקווים הרגילים שלי - 2 מחשבים כרגע בגלל שאני לא יכול להקצות איי פי רק 1 כי אני צריך את האלחוטי יותר, בקיצור כרגע הראוטר מוגדר כסוויץ' אם הבנתי נכון לפי פורום אחר, בגלל שהראוטר לא משמש כמודם ומחייג אלא משתמש במודם של הוט שעובד לי ללא חייגן. הכל טוב ויפה כשאני מחבר משהו כמו 2 מחשבים אחד קווי ואחד אלחוטי, כשאני מתחיל לחבר יותר נדמה לי שהוא פשוט לא מחלק יותר IP וזה מתחבר במן קישורית מוגבלת לאחר התחברות בשני מח…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בcmd כתבתי את הפקודה 'ipconfig' וזה החזיר לי רשימה ממש ארוכה, אבל רק לשניים מהם הוצגה כתובת IP. יש כתובות שחוזרות כמה פעמים. למה? איך מסדרים את זה? איך אני יודעת מה מביניהם הם באמת כרטיסי רשת? וגם- איך יודעים איזה סוג תקשורת יש בכרטיסים האלו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה ואני לא בטוח למה זה קשור: עשיתי בדיקה ב2 מערכות הפעלה שונות במחשבים שונים (וינדוס 8 ווינדוס 7), בחיבור ישיר ל"ראוטר" של הוט. אני עם תשתית הוט וספק הוט.נט. 1. וינדוס 8: 2. וינדוס 7: האם יש לי בעיה? האם צריך לפנות להוט? ואם כן, מה אני צריך להגיד להם שהתקלה?
-
- 17 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אהלן, ניסיתי להוריד משהו בראפידשייר (משהו חוקי, מסמך שחבר העלה) וכתוב שם שאני (הIP שלי) כבר מוריד משהו ושאני אסיים אני יוכל להוריד את הקובץ שאני רוצה. הקטע זה שאני לא מוריד כלום וכמה חודשים לא הורדתי מהאתר הזה ובכלל. עשיתי ריסט למחשב הרצתי CCLEANER אולי זה יעזור במשהו אבל כלום.. יש לי ראוטר לא מאובטח, יכול להיות שמישהו גולש על חשבוני? (בדקתי ששאר המחשבים בבית מכובים ד"א)
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משום מה קצב הDOWNLOAD מגיע לכ20KB אני מחובר ל2 מגה בבזק שום תוכנת הורדה לא פועלת יש דרך לגלות אם מישהו משתמש ברשת ולחסום אותו?
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אצלי לאחרונה כמעט כל פעם שאני גולש באינטרנט אז יוצא הסמל של ה נורטון SECURITY FIREWALL ואומר לי את ההודעות הבאות מדי פעם אחת ומדי פעם השניה: "defult block backdoor/subseven..." ואז נותן לי מס' איי.פי מסויים ואומר לי גם blocked for 30 minutes "defult block netbus trojan horse..." ואחר כך אותה הודעה של חסימה ל 30 דקות בלה בלה בלה... אני יודע ששתי התוכנות האלו הן תוכנות פריצה של BACKDOOR שפועלות אם אני לא טועה ע"י קובץ כל שהוא שפותח גישה למחשב ע"י הפורט 12345. אז אם אתם יודעים איזה תוכנה חינמית שסורקת קבצים של סוסים טרויאנים או למה הכוונה בשלושים הדקות שהנורטון פיירוול אומר לי בפירוט בבקשה תגידו לי מה לעשות או מה שאתם יודעים בנושא. …
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-