עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. קניתי לאחרונה יחידה חיצונית לדיסק קשיח המתפקדת כFileServer. המכשיר עובד, מזוהה טוב ברשת ואפילו ביצעתי לו עדכון. הבעיה היא שכאשר אני מנסה לגשת אליו מהמחשבים ברשת שעליהם מותקן Windows XP התעבורה איטית להחריד (200kb/s) לעומת זאת, מהמחשב שעליו מותקן Vista המהירות הינה פי 10 ודומה למהירות הרגילה של שיתוף הקבצים ברשת (רשת חוטית). דיי ברור לי שזה קשור במשהו להגדרות הרשת בXP, השאלה מה. דא"ג - שלושת המחשבים מוגדרים בIP קבוע (192.168.2.* ,לא DHCP) ומחוברים בינהם ולFileServer שגם הוא מוגדר בIP קבוע דרך ראוטר של Edimax. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by Yuval933,

סיימתי את החיוב שלי עם 012 ואמרתי להם שאני רוצה להתנתק ואם יש להם להציע לי איזה חבילה יותר משתלמת. היא הציעה לי חבילה ב10 שקלים פחות, אמרתי לה נראה ושאני אדבר איתה כבר בערב. התקשרתי לנטוויז'ן והציעו לי חבילה הרבה יותר משתלמת מ012 אז אבל בתנאי שנסגור את זה בשיחה הזאת. אמרתי מעולה וסגרנו עסקה, קבלתי שם משתמש וסיסמא. התקשרתי לאבא שלי שעל שמו המנוי ב012 ובקשתי ממנו לנתק אותנו ב012. כאשר הוא התקשר לנתק הם הציעו לנו חבילה הרבה הרבה יותר משתלמת מנטוויז'ן ומהצעה הקודמת שלהם בכלל (משהו כמו 120% הבדל). בררתי טיפה ולפי חוק זכויות הלקוח יש לנו אפשרות לבטל עסקה טרם עברו 48 שעות אבל המוקדנית בנטוויז'ן אמרה שהחוק לא חל על אמצעי תקשורת. השאלה עכשיו מה עושים? אתם מכירה פירצה כל שהיא? אשמח…

3. שלום לכולם, יש לי שאלה, לאחרונה רכשתי מחשב נייד עם כרטיס רשת לאחוטי - והתחום הזה חדש בשבילי. יש לי שאלה לגבי אבטחה - האם יש איזה שהיא סכנה להתחבר לרשת אלחוטית אקראית שאני מוצא? יש באינטרנט הרבה מאוד מאמרים שמדברים על איך לאבטח רשת אלחוטית כדי שלא יפרצו אליה וכו' - אבל אני שואל לגבי הצד של הלקוח. האם בזמן שאני מחובר לרשת אלחוטית כזו אני בעצם מאפשר לבעל הרשת או משתתפים אחרים בה - איזה שהיא גישה למחשב שלי או משהו כזה? אם כן - מה עלי לעשות כדי להתגונן? תודה, רם

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  4. Started by kalda01,

יש לי בעייה מוזרה. ברשת הביתית מחוברים 4 מחשבים, 2 מריצים WIN7 ו2 אחרים WIN8. בכל מחשב יש מספר תיקיות שעשיתי להם שיתוף לקריאה עבור EVERYONE. 2 מחשבי ה7 יכולים לגשת לתקיות בכל המחשבים ברשת. מחשבי ה8 מצליחים לגשת רק לתקיות של אחד ממחשבי ה7. לתקיות ב7 השני אין גישה ממחשבי ה8. רק מה7 הראשון ניתן לגשת. מה צריך לעשות כדי לפתור בעייה כזאת??

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by kalda01,

האם יש אפשרות להתקין קושחה צד ג לנתב הזה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום אני בעל מחשב אחד שולחני ADSL 5MB משתף קבצים לא צריך אלחוטי מחפש מודם או נתב שיתן יותר מהמממודם שיש לי מבזק לשיתוף קבצים איזה כדאי ? למה ?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by Mike_Shinoda,

שלום, אני מחפש המלצה ל- AP. יש לי ניסיון טוב עם D-Link (וקצת פחות טוב עם Edimax) בתחום. אבל אמרתי שאבוא לכאן להמלצות. אז אם יש דגמים מומלצים אשמח לשמוע. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. השאלה בכותרת.

• 3 תגובות
    • 9.3k צפיות
  9. יש 2 אתרים ל- 014 בשניהם עשיתי בדיקת מהירות http://2.i014.net/Check1.html באתר הזה מהירות 014 כפולה http://82.80.231.232/ באתר הנ"ל אמרו לי שהמהירות גבוהה כי הוא בודק בלי שרתים בדרך ? לא הבנתי , משהו יכול להסביר לי ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום לכולכם! יש לי LINKSYS WRT54GL עם TOMATO ... שאני מדבר בפלאפון הנייד אני שומע קיטועים מדי פעם ובטלפון של הבית שהחלפתיאותו ל1.8 גם שומעים קיטועים..... שאני מנתק את הראוטר הכל מסתדר! והטלפון של הבית מחובר לקו של HOT לא לקו של המודם! מה עושים?????

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by iii,

יש לי ראוטר של די לינק שמחובר למודם כבלים כדי שאוכל לגלוש עם הלפ טופ מכל הבית. הכל וינדוס xp pro . החיבור הוא רק לצורך אינט' הראוטר לא מחובר למחשב השולחני. בזמן האחרון נראה לי שמישהו מחובר איתי. השאלה שלי היא לא איך אני רואה אם משהו מחובר, אלא איך אני יכול לעשות שלא כל אחד עם מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי יוכל להתחבר לאינטרנט דרך הראוטר שלי. איך אני יכול להגדיר לו שרק מחשב מסויים (שלי) יכול לעבוד איתו? הראוטר הוא די לינק 624+

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני צריך לדעת מה הפורט של משחק הרשת של פיפא. תודה.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  13. אוקיי, יש לי שרת משחק על המחשב . והגדרתי שם את הtrue ip שלי . אנשים אחרים יכולים להתחבר לשרת ולשחק בלי בעיה . מתי שאני מנסה מהמחשב שלי (השרת נמצא על המחשב שלי ) להתחבר אני מקבל Unable to connect . ניסיתי להתחבר עם 127.0.0.1 , וגם זה נכשל . פתחתי פורטים 10000 - 10012 כי אמרו לי שזה כל הפורטים האפשריים שהמשחק הזה משתמש . מחקתי את הfirewall שלי (ZoneAlarm) לחלוטין . וכל זה לא עזר . האם יש loopback של הראוטר (אני לא בדיוק יודע מה זה אבל אמרו לי שזה יכול להיות) ? אם כן איך מתקנים ? איף אני יכול לדעת באיזה פורט בדיוק השרת משתמש ? ואיך אני מסדר את הבעיה הזאת ? תודה רבה לעוזרים . באמת בעיה קשה שאני מנסה לפתור כמה ימים כבר . אני מקווה שהמומחים פה יוכלו לעזור לי . בתודה, אב…

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  14. Started by הדוד משה,

האם ניתן לרכוש בארץ צמד מתאמי הום-פלאג טובים וזולים שיעבדו היטב עם הראוטר של בזק?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה באינטרנט כבר כמה ימים שבשעות הערב אין לי אינטרנט ומה שמוזר הוא שהמחשב מראה שהכל תקין אבל עדיין בכל זאת אין אינטרנט אבל מצאתי פתרון כל פעם אני עושה ריסט למחשב אבל אני רוצה לדעת איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת מבלי לעשות ריסט למחשב בכל פעם תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום ! יש לי בעיה שמשגעת אותי,המחשב הנייד שלי גורם לראוטר לקרוס אחרי זמן רנדומלי המחשב זה MSI GT70 עם כרטיס רשת Killer Doublshot 1202 הסיפור המלא: עברתי ל40מגה של בזק בהתחלה קיבלתי את הDLink DUALBAND שלהם הכל היה סבבה האינטרנט עובד אחלה. חיברתי את הנייד שלי ל5GHZ עבר כמה שעות\דקות ה5GHZ קורס נשאר רק ה2.4 וצריך לעשות ריסט לראוטר ככה כמה ימים מפה לשם החלפתי 4 ראוטרים ! שתיים DLINK ושתיים NETGEAR ואותו סיפור עם כל אחד, שעות על הקו על בזק כלום לא עוזר ועכשיו השארתי את הרשת פתוחה בלי סיסמא וככה היא לא קורסת.. ניסיתי דרייברים שונים ומה לא גם בפורום של MSI וכלום לא עוזר.. יש למישו רעיונות ??

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. האם יש מישהו שמשתמש בזה באופן קבוע? האם יש הגבלות כלשהן שצריך לקחת בחשבון? (מעבר לירידה במהירות אחרי נפח מסויים) או שאפשר להוריד איתו עשרות גיגות? למה הTETHERING מתנתק לי כל כמה זמן? (ANDROID - GALAXY S)

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by eladh16,

שלום חברים וחברות יש לי את תוכנת שיתוף הקבצים BitComet, ולאחרונה נתקלתי במאמר הזה - http://blog.bitcomet.com/post/1535/ הבנתי שב xp יש הגבלה למספר היציאות. משהו כזה וזה מגביל את ההורדה בביטכומט. מזה בעצם ואיך אני מסדר את הבעיה ומגדיל את מספר היציאות? תודה והמשך יום טוב

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  19. אני משחק במשחק GTA SAN קיבלתי באן ואני לא מצליח לשנות איפי אני צריך עזרה ניסיתי כבר לנתק את הראוטר וניסיתי גם עם IPCONFIG אני מריך עזרה דחוףףףףףףףףףףףףףףף בבקשההההההההההה :( :( :( :( :( :( :( :( :(

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  20. Started by Moty_p,

שלום לכולם, יש לי שאלה... יש לי בבית ראוטר ואני רוצה להתחבר עליו ממחשב אחר אני יודע את האיפי של המחשב שלי בבית אבל אני לא יודע איך להתחבר עליו מרחוק האם אני צריך להגדיר משהוא במחשב כדי שיפנה את פורט 23 לראוטר או מה אני צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by redti,

אהלן חבר'ה.. יש לי את המודם הנ"ל http://www.speedtouchdsl.com/prod510.htm לפני כשנה בערך היה לי אינטרנט שהתחברתי אליו דרך חייגן כיום אני מחובר לרכזת כל הזמן לא צריך לחייג בכל פעם.. ברצוני לחזור לשיטת החייגן אך אפילו שאני מחבר ישירות את המודם אל המחשב ויוצר חייגן זה לא מצליח לי.. אני כל הזמן מחובר ולא מצליח לעשות שאני אתחבר דרך חייגן מישהו יכול לעזור לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  22. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי, אין קומות וממ"דים לחדור... ככה שנראה לי שזה יהיה קל... אם אפשר בתקן N יהיה מגניב

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי! יש לי WINDOWS VISTA, ורציתי לדעת איך , לאחר שאני מתחבר לרשת אלחוטית, אני יכול לדעת מהו פרוטוקול החיבור בין המחשב שלי לרשת (A,G וכו' ). תודה

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  24. Started by ben_17,

שום סיסמא לא עובדת לי אני מנסה Admin שם משתמש וסיסמה גם עם אתיות קטנות גדולות וזה לא עובד ויש לי עוד שאלה האם זה נתב שיאפשר לי להתחבר איתו ב018 למה שמעתי שצריך נתב שיתמוך באיזה משו תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  25. אני צריך עזרה מפורטת כרגע יש לי רשת מחשבים כפי שמופיע באיור, מה שלא מופיע בתוך התחום האדום, ז"א רשת מחשבים עם SWITCH ו RAOTER של ADSL אני רוצה לקחת אם מחשב PT1 להוסיף לו עוד כרטיס רשת ושרוב העבודה שלו [ לדוגמה גלישה באינטרנט יבצע מנקודת חיבור חדשה לרשת ] אני חייב לקשר אותו לרשת הישנה בגלל שהוא צריך להמשיך לעבוד עם תוכנה מסויימית. השאלות שלי: 1. איך אני מגדיר את כרטיס הרשת הנוסף. 2. איך אני קובע איזה תוכנה תרוץ על כרטיס רשת אחד או אחר. http://www.urspace.co.il/my.php?pid=1248027688.gif תודה מראש דור

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים