עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by kalda01,

האם יש אפשרות להתקין קושחה צד ג לנתב הזה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום אני בעל מחשב אחד שולחני ADSL 5MB משתף קבצים לא צריך אלחוטי מחפש מודם או נתב שיתן יותר מהמממודם שיש לי מבזק לשיתוף קבצים איזה כדאי ? למה ?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  3. Started by Mike_Shinoda,

שלום, אני מחפש המלצה ל- AP. יש לי ניסיון טוב עם D-Link (וקצת פחות טוב עם Edimax) בתחום. אבל אמרתי שאבוא לכאן להמלצות. אז אם יש דגמים מומלצים אשמח לשמוע. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. השאלה בכותרת.

• 3 תגובות
    • 9.3k צפיות
  5. יש 2 אתרים ל- 014 בשניהם עשיתי בדיקת מהירות http://2.i014.net/Check1.html באתר הזה מהירות 014 כפולה http://82.80.231.232/ באתר הנ"ל אמרו לי שהמהירות גבוהה כי הוא בודק בלי שרתים בדרך ? לא הבנתי , משהו יכול להסביר לי ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום לכולכם! יש לי LINKSYS WRT54GL עם TOMATO ... שאני מדבר בפלאפון הנייד אני שומע קיטועים מדי פעם ובטלפון של הבית שהחלפתיאותו ל1.8 גם שומעים קיטועים..... שאני מנתק את הראוטר הכל מסתדר! והטלפון של הבית מחובר לקו של HOT לא לקו של המודם! מה עושים?????

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  7. Started by iii,

יש לי ראוטר של די לינק שמחובר למודם כבלים כדי שאוכל לגלוש עם הלפ טופ מכל הבית. הכל וינדוס xp pro . החיבור הוא רק לצורך אינט' הראוטר לא מחובר למחשב השולחני. בזמן האחרון נראה לי שמישהו מחובר איתי. השאלה שלי היא לא איך אני רואה אם משהו מחובר, אלא איך אני יכול לעשות שלא כל אחד עם מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי יוכל להתחבר לאינטרנט דרך הראוטר שלי. איך אני יכול להגדיר לו שרק מחשב מסויים (שלי) יכול לעבוד איתו? הראוטר הוא די לינק 624+

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני צריך לדעת מה הפורט של משחק הרשת של פיפא. תודה.

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  9. אוקיי, יש לי שרת משחק על המחשב . והגדרתי שם את הtrue ip שלי . אנשים אחרים יכולים להתחבר לשרת ולשחק בלי בעיה . מתי שאני מנסה מהמחשב שלי (השרת נמצא על המחשב שלי ) להתחבר אני מקבל Unable to connect . ניסיתי להתחבר עם 127.0.0.1 , וגם זה נכשל . פתחתי פורטים 10000 - 10012 כי אמרו לי שזה כל הפורטים האפשריים שהמשחק הזה משתמש . מחקתי את הfirewall שלי (ZoneAlarm) לחלוטין . וכל זה לא עזר . האם יש loopback של הראוטר (אני לא בדיוק יודע מה זה אבל אמרו לי שזה יכול להיות) ? אם כן איך מתקנים ? איף אני יכול לדעת באיזה פורט בדיוק השרת משתמש ? ואיך אני מסדר את הבעיה הזאת ? תודה רבה לעוזרים . באמת בעיה קשה שאני מנסה לפתור כמה ימים כבר . אני מקווה שהמומחים פה יוכלו לעזור לי . בתודה, אב…

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  10. Started by הדוד משה,

האם ניתן לרכוש בארץ צמד מתאמי הום-פלאג טובים וזולים שיעבדו היטב עם הראוטר של בזק?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה באינטרנט כבר כמה ימים שבשעות הערב אין לי אינטרנט ומה שמוזר הוא שהמחשב מראה שהכל תקין אבל עדיין בכל זאת אין אינטרנט אבל מצאתי פתרון כל פעם אני עושה ריסט למחשב אבל אני רוצה לדעת איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת מבלי לעשות ריסט למחשב בכל פעם תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום ! יש לי בעיה שמשגעת אותי,המחשב הנייד שלי גורם לראוטר לקרוס אחרי זמן רנדומלי המחשב זה MSI GT70 עם כרטיס רשת Killer Doublshot 1202 הסיפור המלא: עברתי ל40מגה של בזק בהתחלה קיבלתי את הDLink DUALBAND שלהם הכל היה סבבה האינטרנט עובד אחלה. חיברתי את הנייד שלי ל5GHZ עבר כמה שעות\דקות ה5GHZ קורס נשאר רק ה2.4 וצריך לעשות ריסט לראוטר ככה כמה ימים מפה לשם החלפתי 4 ראוטרים ! שתיים DLINK ושתיים NETGEAR ואותו סיפור עם כל אחד, שעות על הקו על בזק כלום לא עוזר ועכשיו השארתי את הרשת פתוחה בלי סיסמא וככה היא לא קורסת.. ניסיתי דרייברים שונים ומה לא גם בפורום של MSI וכלום לא עוזר.. יש למישו רעיונות ??

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. האם יש מישהו שמשתמש בזה באופן קבוע? האם יש הגבלות כלשהן שצריך לקחת בחשבון? (מעבר לירידה במהירות אחרי נפח מסויים) או שאפשר להוריד איתו עשרות גיגות? למה הTETHERING מתנתק לי כל כמה זמן? (ANDROID - GALAXY S)

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by eladh16,

שלום חברים וחברות יש לי את תוכנת שיתוף הקבצים BitComet, ולאחרונה נתקלתי במאמר הזה - http://blog.bitcomet.com/post/1535/ הבנתי שב xp יש הגבלה למספר היציאות. משהו כזה וזה מגביל את ההורדה בביטכומט. מזה בעצם ואיך אני מסדר את הבעיה ומגדיל את מספר היציאות? תודה והמשך יום טוב

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  15. אני משחק במשחק GTA SAN קיבלתי באן ואני לא מצליח לשנות איפי אני צריך עזרה ניסיתי כבר לנתק את הראוטר וניסיתי גם עם IPCONFIG אני מריך עזרה דחוףףףףףףףףףףףףףףף בבקשההההההההההה :( :( :( :( :( :( :( :( :(

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  16. Started by Moty_p,

שלום לכולם, יש לי שאלה... יש לי בבית ראוטר ואני רוצה להתחבר עליו ממחשב אחר אני יודע את האיפי של המחשב שלי בבית אבל אני לא יודע איך להתחבר עליו מרחוק האם אני צריך להגדיר משהוא במחשב כדי שיפנה את פורט 23 לראוטר או מה אני צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by redti,

אהלן חבר'ה.. יש לי את המודם הנ"ל http://www.speedtouchdsl.com/prod510.htm לפני כשנה בערך היה לי אינטרנט שהתחברתי אליו דרך חייגן כיום אני מחובר לרכזת כל הזמן לא צריך לחייג בכל פעם.. ברצוני לחזור לשיטת החייגן אך אפילו שאני מחבר ישירות את המודם אל המחשב ויוצר חייגן זה לא מצליח לי.. אני כל הזמן מחובר ולא מצליח לעשות שאני אתחבר דרך חייגן מישהו יכול לעזור לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  18. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי, אין קומות וממ"דים לחדור... ככה שנראה לי שזה יהיה קל... אם אפשר בתקן N יהיה מגניב

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  19. היי! יש לי WINDOWS VISTA, ורציתי לדעת איך , לאחר שאני מתחבר לרשת אלחוטית, אני יכול לדעת מהו פרוטוקול החיבור בין המחשב שלי לרשת (A,G וכו' ). תודה

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by ben_17,

שום סיסמא לא עובדת לי אני מנסה Admin שם משתמש וסיסמה גם עם אתיות קטנות גדולות וזה לא עובד ויש לי עוד שאלה האם זה נתב שיאפשר לי להתחבר איתו ב018 למה שמעתי שצריך נתב שיתמוך באיזה משו תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  21. אני צריך עזרה מפורטת כרגע יש לי רשת מחשבים כפי שמופיע באיור, מה שלא מופיע בתוך התחום האדום, ז"א רשת מחשבים עם SWITCH ו RAOTER של ADSL אני רוצה לקחת אם מחשב PT1 להוסיף לו עוד כרטיס רשת ושרוב העבודה שלו [ לדוגמה גלישה באינטרנט יבצע מנקודת חיבור חדשה לרשת ] אני חייב לקשר אותו לרשת הישנה בגלל שהוא צריך להמשיך לעבוד עם תוכנה מסויימית. השאלות שלי: 1. איך אני מגדיר את כרטיס הרשת הנוסף. 2. איך אני קובע איזה תוכנה תרוץ על כרטיס רשת אחד או אחר. http://www.urspace.co.il/my.php?pid=1248027688.gif תודה מראש דור

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by Myrath,

ערב טוב, שמעתי על אופציה להחיל כתובת IP קבועה למחשב. רציתי לדעת כיצד ניתן לעשות זאת והאם באמת זה נותן יתרונות כמו מהירות גלישה וכד'? יש דרך להחיל את זה באופן עצמאי (ספקי תקשורת רוצים על זה משהו כמו 30 שקל בחודש...) תודה

23. Started by Maor_Splinter,

שלום, יש לי נתב של Level One דגם WBR-3406TX ואני מחובר דרך בזק בינלאומי בחבילת Gamer במהירות של 3M דרך תשתית של HOT כבלים. בזמן האחרון הרגשתי שהמהירות נמוכה מדיי ל3M אז בדקתי את זה לבד וגם עם נציג של בזק. חיברנו את המחשב ישירות למודם והגענו למסקנה שהבעיה בראווטר, הוא פשוט מספק לי מהירות הורדה של 1.5M במקום 3M. היום קרה לי איתו משהו מוזר. הוא מתחבר ואז שאני מנסה לגלוש האתר הראשון עולה ואחר כך אני לא יכול לגלוש כאילו אין חיבור למרות שבראווטר אני בודק ואני עדיין מחובר, אז כנראה שהראווטר התקלקל ואני צריך חדש, פה אתם נכנסים (: אני צריך בבקשה שתמליצו לי על ראווטר אלחוטי ואיכותי שיתאים לחיבור בתשתית כבלים ולא תהייה בעיה עם בזק גם כן. התקציב הוא עד 400 ש"ח (עדיף לנצל את כל ה…

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  24. Started by Enable,

אני משתמש עכשיו בראוטר של DLINK DIR-300 ומודם TNN 600E לפני שבוע בערך עברתי לרשת NGN 10 מגה . אתמול הייתה בעיה שכיביתי והדלקתי את הראוטר ומשהו השתנה בבזק, בקיצור סדרו את זה. עכשיו יש בעיה, לפני שסדרו לי את זה לא היה לי לאגים במשחקים בכלל וגם מאז שסדרו לי את זה שמתי לב שהאיפי שלי מתחיל ב 82 והוא תמיד התחיל ב 79 זה קשור?. גם היום התקשר לאמא שלי אמרו לה לבוא לקחת ראוטר שהוא גם מודם כדי שהוא יפעל ברשת NGN הדגם הוא DLINK 2650U . הראוטר הזה נמצא פה ליידי אבל ברגע שפותחים אותו אי אפשר להחזיר [עולה 400 שקל] אני לא מבין מה הקשר>< הכל היה בסדר לפני שהייתה לי תתקלה ואז השתנה לי האיפי יש אפשרות להגיד להם לשנות לי תאיפי שיתחיל ב 79? תודה מראש וסליחה על החפירהD:

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  25. היי, הבעיה היא כזו, העברתי לאחותי את המחשב מארז ואכשהו נמחקו הסיסמאות השמורות בתוכנה של ההתחברות לאינטרנט, התחברות אלחוטית כמובן.. במחשב הנייד הסיסמא שמורה והוא מצליח להתחבר, הנייד הוא של IBM דגם T60.. אני רוצה לדעת מה הסיסמא מבלי לשנות אותה, יש אפשרות כזאת?

• 3 תגובות
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.