רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, עד אתמול (שבת בבוקר) הכל עבד אצלי נהדר. ביטלתי ב-HOTBOX את ה-DHCP והגדרתי למחשב שלי כתובת סטטית כדי שאני אוכל לפתוח פורטים לטורנטים. אני עובד ככה כמה שנים. אחרי יום וחצי בלי אינטרנט הצלחתי להוציא מהנציגה "שאתה בהוטנט והוטנט לא תומכים בכתובת סטטית", והיא חזרה על זה בערך 100 פעם ככשאלתי ממתי? למה? .... וראו זה פלא עם הDHCP וכתובת אוטומטית האינטרנט חזר. משהו יודע במה מדובר? האם זו סיבה להתנתק מהוט, כי סך הכל היה לי מאוד נוח עם הכתובות הסטטיות (נייח, אייפון ונייד)?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מודם BAUDTEC אשר קיבלתי מבזק. בכוונתי לרכוש נתב DLINK 655 לאור המלצות רבות שקיבלתי. אשמח לדעת, האם ניתן לחבר בין המודם לנתב - כלומר אילו הגדרות מיוחדות יש לבצע ע"מ שיעבדו יחד (היכן מגדירים את החיוג - האם במודם או בנתב). תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני בזמן האחרון התחלתי להשתמש ב utorrent גרסה אחרונה מה שקורה שבהתחלה האינטרנט עובד באופן תקין ואחרי זה באופן פתאומי הוא נופל לאחר מכן אני מוציא את הראוטר והמודם מהחשמל האם יש דרך למנוע שהאינטרנט יפול בכל שימוש ביוטורנט? או בהגדרות או אולי מודם/ ראוטר יותר חזק? יש לי מודם של ARRIS וראוטר של linksys wrt54gl
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי קצת בפורום לא מצאתי נושא עדכני אני סגור על זה שזה הפתרון שאני רוצה( שתי קומות) שיתוף אינטרנט במקום 2 יוזרים במצב הנוכחי אני מעוניין בדגם טוב כדי למנוע הוצאות כפולות אם למישהו יש המלצה תודה מראש.. עריכה נקודה למטה תהיה מחוברת לראוטר והנקודה השנייה תהיה מחוברת גם היא לראוטר בקומה השניה(קיים צורך לWIFI ב2 הקומות)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחובר על 30 מגה דרך הספקית בזק בינלאומי והתשתית של בזק את שניהם שידרגתי ל30 מגה. אך כשאני בודק בכלי המהירות של ני האתרים בבזק אכן אני מקבל 30 מגה מהירות אינטרנט. אך בכל הבדיקה של בזק בינלאומי אני מקבל 19-23 כאשר אני פונה לכל אחת מהחברות הן מאשימות את השנייה. יש לציין כי בדקתי את המהירות גם ב speedtest ,012,רימון וגם אצל ספקיות אלה אני מקבל את המהירות הזאת. מבחינת הורדה הורדתי מהאתר התפעולי של בזק בינלאומי קובץ של 500mb ואכן ירד לי על מהירות 4.2 מגה לשניה. מה שאומר שאני כן מקבל את המהירות.. לא מבין פשוט איך זה קורה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מקבוק פרו שמחובר אלחוטית לראוטר ואני מעוניין להתחבר לאינטרנט דרך הווינדוס באמצעות כבל רשת שמחובר בין המקבוק לpc תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
האם ניתן להגדיר את הסמארטבוקס של אורנג' לשימוש כAP אלחוטי בלבד, ולבטל את החייגן לWAN ואת שרת הDHCP? אני מעוניין לחבר אותו קווית לראוטר ראשי בקומה השנייה לשיפור הכיסוי האלחוטי.
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני די חדש כאן בפורום ברצוני לדעת איזה מוצר לקנות מה מתאים לי להוריים שלי יש להם אינטרנט הוט במהירות 30 מגה והבית שלי הוא המרחק לבין להורים שלי הוא 150 מטר זה ממש קרוב ואיזה מכשיר אפשר לקנות ועיקר לעבוד אצלי בביתי יעבוד באינטרנט
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי, רכשתי את הראוטר הנ"ל ומדפסת HP OFFICEJET 4500 איך מגדירים אותה? אשמח
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי לכולם, לפני כמה חודשים החלפתי את הנתב שהיה לי ל- TP-Link WR1043. מאז, בכל פעם שאני צופה במשהו במחשב הנייד, כאשר הקובץ אותו אני מריץ נמצא על המחשב הנייח (מחובר ישירות לנתב), אני חווה מידי כמה דקות (משתנה) תקיעה טורדנית של הסרט למשך חצי דקה בערך. התופעה לא קרתה לי ברווטר הקודם שהיה לי (לינקסיס ישן)... יש למישהו מושג איך לתקן את זה? בתודה מראש, אסף.
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אדמין, בבקשה תשאיר את הת'רד הזה פה, זה לא תוכנה, אלא קשור לגמרי לרשתות. שלום לכולם, העברתי את האימיול למחשב שלי ואני כל הזמן מקבל low-id הבנתי כבר שצריך לעשות forwarding לפורטים של אימיול, רק שאין לי מושג איך עושים זאת. מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס רשת אלחוטי אפילו עוצמתי. ראיתי שבדיל אקסטרים יש איזה חברה סינית עם כרטיסים מטורפים רק שאי אפשר לדעת מה האיכות שלהם. שמעתי על אלפא. מישהו יודע איזה דגם שלהם מומלץ? השאלה היא אם באמת כרטיס רשת עוצמתי יתן לי לקלוט במרחק אווירי של 500 מטר עם קירות ובנינים? תודה רבה לעונים. נ.ב. גם רציתי לדעת אם אפשר להתחבר לשתי רשתות דרך שתי כרטיסי רשת במקביל ולקבל את המהירות של שתיהם?
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
tp link tl-wn822n - לינק בזאפ - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791343 edimax ew7711usn - לינק בזאפ - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747285 למישהו יצא להתעסק עם אחד מהם? יש העדפה או דגמים אחרים שאתם ממליצים? בעיקרון הכרטיס מיועד למחשב נייח שנמצא בקומה מתחת לראוטר. הראוטר של tp-link דגם wr541g
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בבית ראוטר 6740u שמחובר לנקודת בזק ( נמצא בממ"ד ). לפורט אחד מחובר מחשב נייח (בממ"ד - חדר מגורים ). מפורט שני העברתי כבל רשת לשקע בחדר אחר . לשקע הזה חיברתי עוד ראוטר מאותו הסוג 6740u (של בזק ) ורציתי שישמש כ AP לטובת כל המכשירים שעובדדים ב wi-fi ( סלולאר , ipad , מחשב נייד ) . אין לי מושג מה צריך להגדיר בראוטר הנ"ל בשביל שישמש אותי כ AP . פשוט חיברתי פיזית והתחלתי לגלוש ב 'wi-fi . התוצאה שיש חיבור wi-fi אבל כל כמה רגעים החיבור מתנתק ואחריי כמה שניות מתחבר עצמאית ללא כל התערבות שלי. אני בטוח שיש בעיה בהגדרות של הראוטר שמשמש כ AP ( בחדר השני -לא הממ"ד ). צריך עזרה בהגדרה נכונה . אין לי שום רקע \ ניסיון בהגדרת רשת ביתית ולכן מבקש לקבל הסבר פשוט וברור אם …
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר את הטלוויזיה בסלון לרשת האינטרנט, עכישו אין לי אפשרות/להעביר כבל עד לסלון מהחדר אני רוצה לקחת ראוטר שיש לי ולהפוך אותו לסוג של BRIDGשהוא יקלוט את האינטרנט מהחדר וישדר לטלווזיה עם כבלהאם זה אפשרי באופן כללי?יש לי ראוטר פנוי של LINKSYS מדגם WRT54Gהאם משהוא יודע האם ניתן לעשות את זה? האם הראוטר מתאים, ואם לא על איזה ראוטר אתם ממליצים,תודה רבה!עמיר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות 2 ראוטרים, שאחד ישמש כראוטר והשני כאקסס פוינט המטרה לחברה אחד במרתף כראוטר ואת השני באופן קווי (לא אלחוטי) לקומה אחרת בבית כ AP (יש קו רשת שרץ בקירות). מעדיף ראוטרים של D-LINK, אבל אם יש המלצה אחרת גם יתקבל בברכה איזה ראוטרים טובים ולא יקרים מומלצים? וצריך שיהיו פשוטים להגדרה כ AP תודה
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
צריך לכתוב עבודה על כל סוגי הפקודות של ICMP ומה כל פקודה עושה חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר מובן או קשור לפקודות. אשמח אם תפנו אותי למקורות שאוכל לקחת מיהם מידע. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מכיר שני דרכים, צו בית משפט שמורה לספק האינטרנט לגלות את הכתובת, וידיד שעובד בחברה של הספק, שמגלה באופן לא חוקי את הכתובת. יש דרכים חוץ מזה? יש דרך לפרוץ למחשב דרך כתובת IP, במקרה שמדובר בנוכל שמזיק לך? תראו למשל את הסרט הזה: פריצה למחשב דרך דוס ברשת כשניסיתי לעשות את זה, הוא כתב לי משהו כמו "הזמן נגמר". בפורום אחר כאן מישהו המליץ על פקודת דוס שמראה את המסלול ביני לבין ספק האינטרנט שלו, ואכן גיליתי את ספק האינטרנט שלו בשיטה זו, אבל לא יותר מכך. יש למישהו הצעה?
-
- 3 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
התשתית כרגע היא 10 מגה תשתית בזק 2 מחשבים + 2 פלאפונים יושבים על הרשת , כולם באלחוטי! האם לקחת את ה 1043ND או משהו אחר ? אני מאוד רוצה ללכת כבר היום בצהריים ולסגור את הסיפור הזה. כמובן שחשוב לי תמיכה לעתיד למהירויות יותר גבוהות. הדירה היא דירת 4 חדשים ממוצעת מבחינת גודל וכיסוי קליטה. תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום יש ברשות משפחתי מחשב נייח עם מודם חוטי.[מודם שמתחבר לקו של בזק עם שם משתמש וסיסמה] עכשיו אחי קנה מחשב נייח לחדרו,והוא רוצה לגלוש באינטרנט דרך הרשת של המשפחה.הבעיה היא שאין לו בחדר חיבור של בזק. הבנתי שהוא יכול לקנות מודם אלחוטי כזה,ואז הוא יכול להתחבר לאינטרנט. מישהו יודע מה השם המקצועי של המודם הזה?[אני מתכוון כמו שבמחשב נייד אפשר לגלוש דרך רשת שנמצאת קרוב אלינו ] תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הייתי אצל חבר וראיתי תופעה מוזרה. בעבר שמתי לו נתב DLINK שמחובר לאינטרנט בתשתית של הוט, והיה לו 5 מגה תשתית + ספק. לאחרונה הוא שידרג ל 100 מגה בהוט ואת הספק ל30 מגה. הטכנאי חיבר לו ראוטר אלחוטי חדש HOTBOX לראוטר הישן של DLINK, ועכשיו יש לו 2 רשתות שזה מובן ולגיטימי. מה שלא מובן לי זה שבהתחברות לאלחוטי החדש, בדיקת מהירות מראה 20 מגה, ברשת הישנה מראה מהירות 5 מגה, זה הגיוני? הרי שתיהן יושבות על אותה תשתית ואותו ספק... לגבי המהירות אמרתי לו שיבדוק שהספק שם לו 30 ולא 20 כי לו הגיוני שאין 30 מגה אבל עדיין מה פשר 5 מגה ברשת הישנה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב הנייח שלי היום מחובר בהוט בחיבור ישיר. אני רוצה להעביר אותו לחדר אחר. וגם שתהיה לי אפשרות לגלוש עם הטלפון שלי. (חושבת גם לקנות מחשב נייד בקרוב). ברצוני לרכוש ראוטר שיתאים גם להוט וגם לבזק (במידה ואעבור). כרגע גולשת במהירות 12 מגה. מתחברת עם חייגן. האם ה- tp-link TL-WR841N יהיה טוב עבורי? או שעדיף TP-LINK TL WR1043ND? איזה כרטיס רשת אלחוטי לקנות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לאחרונה התקשרו אלי נציגי הוט בשביל להציע חבילת תשתית + ספק דרכם מה זה אומר בדיוק? שהספק והתשתית הם שניהם הוט? או שיש בחירה בין תשתית + ספק לבחירתי? מה היתרון/חסרון? תודה
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום , עקב בעיות כנראה שעושה לי הנתב שלי Siemens SL2-141 קיבלתי מבזק מודם בהשאלה בחינם TNN-AZTECH 600E . הייתי רוצה לבצע כמה דברים והייתי שמח לקבל את עזרתכם : 1. המודם כיום הוא בעל חייגן והייתי רוצה להפוך אותו ללא חייגן שיהי מחובר קבוע 2. הייתי רוצה לנסות להשתמש בסימנס שלי כ-AP שייתן לי לפחות אפשרות של WI-FI בבית אולי ככה הוא לא יעשה בעיות. במצב כזה - מי משמש כשרת DHCP ?
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום. שידרגתי את המהירות שלי ל10 מגה אני משתמש ביוטורנט. תשתית וספק של בזק . יש לשנות הגדרות ואם כן למה לשנות.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-