רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
אחרי היסטוריה ארוכה עם בזק שהתחילה במודמים 2400 דרך ISDN ו-ADSL הגעתי לקצה הדרך בזק לא מסוגלת לתת יותר מ-5 מגה. מחר בבוקר באים להתקין לי 12 מגה דרך הכבלים. המצחיק שזה אפילו עולה פחות, 99 ש"ח וגם ויתרו לי על דמי התקנה אז עכשיו נשאר לראות מה עדיף כבלים או בזק.
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אם יש לי שתי מחשבים עם כרטיס רשת אלחוטי (WiFi) יהיה אפשר לחבר בינים להעביר קבצים וכו'?
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי.. קניתי לא מזמן מחשב חדש..ואני רוצה להשתמש בתכונת הICS של הווינדוס..אני רוצה לחבר את המחשב הישן שלי..שהוא די ישן.. pentium 2 וגם לוח אם של intel שגם מגיע מאותה תקופה פרהיסטורית..אז נכנסתי לksp והמוכר לא היה בטוח שכרטיס רשת הכי פשוט RealTec 10\100 יעבוד עם המחשב הישן..רציתי לדעת מה דעתכם..?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי כבל רשת באורך של כ80 מטר שיום בהיר אחד הפסיק לעבוד ("כבל רשת מנותק"). הוא עובר במקומות שקשה להגיע אליהם ואני רוצה לדעת באיזה חלק של הכבל הבעיה נמצאת. בזמנו היתה בביוס של לוח האם מבוסס הX58 שלי אפשרות בשם "SMART LAN" שהיתה בודקת ומדווחת על כל גיד של כבל הרשת האם הוא מחובר ואם לא באיזה מרחק התקלה. האם האפשרות הזו עדיין קיימת במחשבים חדשים? היא מבוססת תוכנה או חומרה? או בקצרה - איך לברר איפה הבעיה בלי כלים מקצועיים?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך אפשר להקפיץ הודעות דרך רשת של שני מחשבים באחד, XP PRO בשני 98 enable. אני יודע שאפשר עם תוכנות מסרים מידיים נפוצות אבל אני מחפש דרך להעביר מסר של שורה אחת פעם ביום וזהו אני לא רוצה תוכנה כבידה שתעיק על המחשב כל היום רק בשביל הודעה אחת הבנתי שיש מנגנון מובנה בווינדוס, ראיתי אותו ב-98, (win pop up) אבל לא מצאתי ב-XP PRO שום דבר כזה יש לכם רעיון איך לסדר את זה או תוכנה קטנה אחרת ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט של 3 מגה של כבלים+ברק - עכשיו יש לי הרגשה שהם שמים הגבלות או חוסמים לגמרי חלק מהפורטים ניסיתי להסתכל על תוכניות וידאם דרך WINAMP בשרות הזה STREAMWIRED.COM וזה היה כל כך איטי שזה פשוט לא יאומן-ובאתר טענו שאצלהם אים שום בעיה היה לי גם פעם שניסיתי להוריד מקבוצות דיון דרך פורט מסוים וגם ההורדה הייתה איטית להחריד ודרך פורט אחר ההורדה הייתה טובה(עכשיו הבעיה של הקבוצות ידון נפטרה ואני מוריד טוב) עכשעו ברק טוענת שהם לא חוסמים והאתר טוען שאצלו אין בעיה אז איפה נמצאת הבעיה??? יש לי כמה מחשבים מחוברים דרך ראוטר אבל לא נראה לי שזה הבעיה כי ניתקתי את הראוטר והתחברתי ישירות ועדיין הייתה לי בעיה כמו כן לפעמים יש לי גם איטיות בלעלות קבצים לאתר שלי ב FTP -קובצ של 20K יכול לה…
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני משחק הרבה משחקי רשת ויש לי הרבה בעיות (לאגים,דילי ועוד) ורציתי לדעת אם חוץ מהמהירות גלישה עוד משהו משפיע על האינטרנט? חיבור קווי\אלחוטי,הראוטר או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ביתיים, הראשון P4 1.6 GHz והשני Celeron 1000. על שניהם מותקנת מערכת הפעלה Xp Pro עם SP2. הראוטר שלי הוא 3CRWE554G72T של 3COM. שני המחשבים גולשים דרכו ללא בעיה, על תשתית Adsl. הראוטר קונפג עם DHCP פעיל שמחלק כתובות אוטומטית ושומר כתובת ספציפיות עבור שני המחשבים הללו ברמת ה-MAC Address (ה-P4 מקבל תמיד 192.168.1.113 וה-Celeron מקבל תמיד 192.168.1.155). ה-P4 מחובר באמצעות כבל LAN ואילו ה-Celeron מחובר אלחוטית (עם מתאם רשת אל-חוטי USB של 3COM). שני המחשבים גולשים ללא בעיות דרך הראוטר לרשת, ללא הצפנת התקשורת האלחוטית (אך הגדרתי לו שרק שני כתובת הMAC ששייכות להם יוכלו להתחבר, כדי שאף אחד בבניין לא יוכל להתחבר לראוטר). אני ביטלתי את אופציית ה-DMZ בראוטר והגדרתי ל…
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, האם יש לכם כמה טיפים בשבילי כדי שאוכל להאיץ את מהירות הגלישה שלי? למשל, כל מיני הגדרות למיניהן, ללא התקנת תוכנות חיצוניות? האם הגדרת שרתי DNS תאיץ לי את הגלישה? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר בבית שמחוברים עליו 2 מחשבים רציתי לדעת איך אני שולט על 2 המחשבים שיש לי בבית דרך האינטרנט הכוונה להשתלט על המחשבים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך אני עושה את זה? חיברתי את הכבל לכרטיס רשת ומשם לאקס בוקס ואין לי מושג מה אלה, יש למישהו מדריך בבקשה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת איזה פורטים בדיוק אני צריך לפתוח בראוטר ע"מ שאוכל לעבוד בצורה חלקה עם כל האפשרויות הקיימות בMSN MESSENGER 7.5 תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
האלן בכמה ימים האחרונים המודם שלי נכבה ונדלק לעיתים תכופות. יש משהוא שאפשר לעשות או שזה לא ברמתי ? תודה
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
במסגרת כנס Computex הנערך בימים אלה בטיוואן, הכריזה אתמול ASUS על נתב חדש המכונה RT-AC3200. זהו נתב התומך ב-6 זרמי מידע בו זמניים (Spatial Stream) המספקים מהירות כוללת של 3.2Gbps בתקן AC. הוא מתבסס על רכיב ה-XStream של Broadcom, כאשר כניסת ה-WAN ו-4 יציאות LAN שלו תומכות במהירות של 1G. בנוסף הוא כולל שני פורטי USB - האחד 2.0 והשני 3.0. הנתב יהיה זמין לקראת סוף השנה ומחירו עדיין לא פורסם. מידע על רכיב ה-XStream ניתן למצוא כאן - http://www.broadcom.com/press/release.php?id=s840231.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה משהו שיאיץ לי באמת .. את האיטרנאט וקיימים כאלה דברים הורדתי כמה דברים מה speedgudie וזה סתם דפק לי ... , עכשיו שאלה ההגדרות המקוריות של הwindwos הם הכי טובות ? יש לי 2 מגה אידסאל
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
כחלק מעבודה שאני מכין בסמינר במימון אני צריך לבדוק עלויות של רוחב פס... בדקתי קניה של סיבים אופטים לאינטרנט. העניין הוא שהחיבור די יקר והרוחב פס לא ממש גדול... נגיד OC192 בעל רוחב פס של 9.6 גיגה. זה בסה"כ 9600 מגה לשניה וזה נותן רק 6,400 אנשים שיש להם מהירות של 1.5 מגה. ה OC192 עולה כ 2.5 מיליון דולר בחודש... אז מאיפה הרווח של חברות האינטרנט? כתובת האתר של מחירים של הסיבים: http://www.infobahn.com/research-information.htm
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי מודם סלולרי של פלאפון ALCATEL USB One Touch X220 HSPA כשאני מחבר אותו למחשב נייח עם XP הוא עובד בלי בעיה. עד לפני שבועיים הוא עבד טוב גם עם מחשב נייד עם ויסטה אבל מלפני שבועיים בערך כשאני מחבר אותו ומפעיל את התוכנה שלו HSPA USB MODEM אני מקבל הודעה no device הסרתי את התוכנה והתקנתי מחדש ועדיין הוא לא מזהה את המכשיר. ב"מחשב" אני רואה את 2 הכוננים של המודם (1 מיועד למיקרו SD) יש למישהו עצה, תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
לסטודנט. תקן N רצוי (נתמך). תשתית- 12 מגה של הוט. יהיה מחשב נייח מחובר(במפרט אם משנה) + 2 לפטופים חמודימדימים. תודה לעוזרים, Power to the people.
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי מדפסת לקסמרק משולבת מדגם x1270 שמחוברת בכבל usb למחשב וכמו כן יש לי נתב אלחוטי 3com שכרגע מחובר אליו רק מחשב אחד דרך כבל רשת האם ניתן להפוך את המדפסת שמחוברת בכבל usb למדפסת אלחוטית ואם כן אז איך תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השבוע התחברתי לבזק בינלאומי במקביל לחיבור הקבוע שלי בברק (לחודש נסיון ללא התחיבות).הבעיות בחיבור לשרתים ב (P2P (EMULE אכן נעלמו אך האינטרנט מתנתק כל שעה וקצת גם ללא P2P ברקע.יש לי מודם של THOMSON ואני מחובר דרך HOT.
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה יחידה חיצונית לדיסק קשיח המתפקדת כFileServer. המכשיר עובד, מזוהה טוב ברשת ואפילו ביצעתי לו עדכון. הבעיה היא שכאשר אני מנסה לגשת אליו מהמחשבים ברשת שעליהם מותקן Windows XP התעבורה איטית להחריד (200kb/s) לעומת זאת, מהמחשב שעליו מותקן Vista המהירות הינה פי 10 ודומה למהירות הרגילה של שיתוף הקבצים ברשת (רשת חוטית). דיי ברור לי שזה קשור במשהו להגדרות הרשת בXP, השאלה מה. דא"ג - שלושת המחשבים מוגדרים בIP קבוע (192.168.2.* ,לא DHCP) ומחוברים בינהם ולFileServer שגם הוא מוגדר בIP קבוע דרך ראוטר של Edimax. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
סיימתי את החיוב שלי עם 012 ואמרתי להם שאני רוצה להתנתק ואם יש להם להציע לי איזה חבילה יותר משתלמת. היא הציעה לי חבילה ב10 שקלים פחות, אמרתי לה נראה ושאני אדבר איתה כבר בערב. התקשרתי לנטוויז'ן והציעו לי חבילה הרבה יותר משתלמת מ012 אז אבל בתנאי שנסגור את זה בשיחה הזאת. אמרתי מעולה וסגרנו עסקה, קבלתי שם משתמש וסיסמא. התקשרתי לאבא שלי שעל שמו המנוי ב012 ובקשתי ממנו לנתק אותנו ב012. כאשר הוא התקשר לנתק הם הציעו לנו חבילה הרבה הרבה יותר משתלמת מנטוויז'ן ומהצעה הקודמת שלהם בכלל (משהו כמו 120% הבדל). בררתי טיפה ולפי חוק זכויות הלקוח יש לנו אפשרות לבטל עסקה טרם עברו 48 שעות אבל המוקדנית בנטוויז'ן אמרה שהחוק לא חל על אמצעי תקשורת. השאלה עכשיו מה עושים? אתם מכירה פירצה כל שהיא? אשמח…
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה, לאחרונה רכשתי מחשב נייד עם כרטיס רשת לאחוטי - והתחום הזה חדש בשבילי. יש לי שאלה לגבי אבטחה - האם יש איזה שהיא סכנה להתחבר לרשת אלחוטית אקראית שאני מוצא? יש באינטרנט הרבה מאוד מאמרים שמדברים על איך לאבטח רשת אלחוטית כדי שלא יפרצו אליה וכו' - אבל אני שואל לגבי הצד של הלקוח. האם בזמן שאני מחובר לרשת אלחוטית כזו אני בעצם מאפשר לבעל הרשת או משתתפים אחרים בה - איזה שהיא גישה למחשב שלי או משהו כזה? אם כן - מה עלי לעשות כדי להתגונן? תודה, רם
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי בעייה מוזרה. ברשת הביתית מחוברים 4 מחשבים, 2 מריצים WIN7 ו2 אחרים WIN8. בכל מחשב יש מספר תיקיות שעשיתי להם שיתוף לקריאה עבור EVERYONE. 2 מחשבי ה7 יכולים לגשת לתקיות בכל המחשבים ברשת. מחשבי ה8 מצליחים לגשת רק לתקיות של אחד ממחשבי ה7. לתקיות ב7 השני אין גישה ממחשבי ה8. רק מה7 הראשון ניתן לגשת. מה צריך לעשות כדי לפתור בעייה כזאת??
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-