רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
שלום קצת הקדמה: במשרד שבו אני מתנדב יש 20-30 מחשבים מחוברים, בנוסף על לכל-היותר 5 לפטופים שמחוברים ברשת אלחוטית. המודם-ראוטר הוא ראוטר ביתי עם 4 יציאות, אבל הוא מחובר לסוויץ׳ גדול שמחבר את שאר המחשבים במשרד. עשינו חבילת גלישה של בזק, 100 מגה, וכשהתחילו ניתוקים עברנו להוט. גם בהוט יש ניתוקים, אני לא יודע כבר מה יותר גרוע. כל ניתוק כזה יכול להמשך דקה (הזמן שלוקח להפעיל מחדש את הראוטר) או כמה דקות, לפעמים יותר. בכל מקרה זה מפריע לעבודה. אז המצב היום הוא שיש לנו גם ראוטר של בזק וגם הוט, וכשאחד מתנתק - מנתקים את הראוטר מהסוויץ׳, ומחברים את הסוויץ׳ לראוטר השני - שבו האינטרנט עובד. היו טכנאים משתי החברות, כמובן שזה לא עזר בכלום והם …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישהו יש את הגירסה הראשונה של החייגן (לכבלים) מה שהציעו להורדה באתר של הוט( האתר לא מתפקד משום מה...)ולא מה שיש עכשיו באתר של ברק כי הגירסה החדשה עושה לי בעיות עם שיתוף האינטרנט... והגירסה הראשונה לא.. בכול אופן למי שיש את הגירסה הראשונה של החייגן שלהם אשמח אם ישלח לי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי לרשת ביתית שיחובר לראוטר TP-LINK WR841N בתקן N (300MB). הכרטיס עצמו יעביר המון מידע גדול (קבצים של 11GB ולפעמים 40GB) כך שאני רוצה שיהיה איכותי ולא יתנתק כל שנייה. עד 150 שקל. תודה ! (אם אפשר שיהיה מ rsm.co.il)
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בסקייפ לשיחות אינטרנט ולשיחות באופן כללי. כמו כן אני גם משתמש בUTORRENT לשיתוף קבצים. כול פעם שאני מקבל שיחה נכנסת או לחלופין רוצה להוציא שיחה אני נאלץ לכבות את תוכנת השיתוף קבצים. הייתי רוצה לדעת האם יש אפשרות כולשהיא בעזרת תוכנת צד שלישי או בדרך אחרת לגרום לתוכנת השיתוף להפסיק לנצל את כול הרוחב פס ולפנות לי את הרוחב פס הדרוש לשיחה בסקייפ בלי שאני אצתרך פיזית לכבות את תוכנת השיתוף. *כלומר ברגע שאני מקבל או מוציא שיחה שתוכנת השיתוף תוגבל ברוחב הפס שהיא יכולה לנצל באופו אוטומטי. בתודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע מודם-נתב ישן של בזק SIEMENS SL2 141 שאני משתמש בו רק כמודם והוא מחובר ל LINKSYS WRT54GL הוותיק והטוב מאוד. גולש במהירות של 15 והכל יציב מאוד. אז במידה וארצה לשדרג, עד לאיזו מהירות ניתן להגיע עם הציוד הזה ? למשל, אם אקח חבילה של 40MB, כמה מזה אקבל ריאלית ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני הולך להחליף מודם בבזק סטור , איזה מודם לקחת(שלא צריך חיגן)?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
בהוט, 2 התשתיות עולות אותו הדבר... הגיוני? כרגע יש לי 1.5 ואני רוצה לשדרג ליותר מהיר: תשתית הוט, ספק בזק אם אני רוצה לשדרג אני צריך לשלם יותר ל 2 החברות? או רק לאחת?
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אז יש לי את הראוטר הנ"ל שהוא גם חייגן במחשב אחד והכל פועל בו כראוי. במחשב שני יש לי כרטיס רשת אלחוטי DLINK DWL-G520 שלא פועל כאשר יש ביניהם מרחק שכבר ראיתי גדולים ממנו שעובדים (הבדל של קומה בבית פרטי). כשאני שם את שני המחשבים צמודים הרשת עובדת ויש קליטה אבל כשאני מחזיר את המחשב עם הכרטיס האלחוטי אין קליטה וזה פשוט לא סביר. יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה כבל צריך לחבר ביניהם? מוצלב או ST? הלך לי הכבל (הכלב אכל אותו : ) לפני הרבה זמן אבל היה לי USB והוא מעצבן אותי ואני יודע שיש יותר לאגים וזה מנצל את רוחב הפס פחות מאשר כבל רשת ולכן אני רוצה לחזור לכבל רשת וזו השאלה שלי.
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לפתוח פורטים דרך הראוטר לביטורנט. ניסיתי כל מני דרכים אך עדיין הפורטים נחסמים משהו יכול להסביר לי איך אני פותח את הפורטים הנ"ל הראוטר הוא- ROTAL RTA1025W הפורטים שאני צריך לפתוח הם 6881-6999
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם. השבוע עברנו ל HOT FIBER. הצלחתי להתבלבל. אמנם אני לא גאון גדול כשזה מגיע לרשת, אבל היה קשה לי להבין שאינטרנט יכול לרוץ גם על גבי רשת הכבלים [?]. בכל מקרה - למדתי משהו חדש. אבל אני נתקל בבעיה: לא מצליח לחבר נתב (ולעשות בו שימוש כ AP), וזאת למרות שלא הייתה לי בעיה כזאת עם בזק. באיזשהו שלב שבו אני מנסה לשחק עם ההגדרות, הבנתי שאולי אני יוצא פה ממש דביל, ולא יתכן שהנתב שלי "ידבר" עם הקופסא של HOT, כי מדובר על שתי רשתות שונות? ז"א - הנתב של HOT מעביר אינטרנט על גבי רשת הכבלים, ואני מנסה לחבר אותו לנתב נוסף שלא יודע לתקשר איתו? בכל מקרה - לא מצליח לקבל רשת (לא קווית ולא אלחוטית). …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
פינג היא בודקת האם יש קשר בין מחשב למחשב ואני רוצה לדעת איך אני שולח הרבה קופסאות כמו 1000 נגיד עושים ככה שזה יעשה הרבה ping 1.1.1.1 -t ויש עוד איזה שהוא אות שאפשר לבחור כמה קופסאות היא שולחת מה האות בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
ערב טוב אני שידרגתי את האינטרנט בבית שלי למאה מגה בייט ואני משתמש רק בWIFI הראוטר נמצא במרכז הבית והדגם שלו הוא netgear dgn2200v2 רציתי לדעת אם זה ראוטר טוב שמסוגל לשדר מאה מגה בייט דרך WIFI ואם לא על איזה ראוטר הייתם ממליצים עד 250 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש למישהו מושג כמה עולה תשתית של בזק למהירויות: 25/25 ו- 40/40? יש לי עסק קטן שאני צריך upload נורמלי. אני מתכוון להשתמש ב fast.net.il בתור ספקית אבל לא הצלחתי למצוא מחירים של בזק לקצבים האלו (והמוקד שלהם סגור כרגע..) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי > מחוברים אליו מחשב נייח ראשי + נייח נוסף +דק של מחשב נייד ישן והכל עובד 1. אני מנסה להתחבר אלחוטית עם נייד נוסף עם ויסטה פרימיום > ומצליח להתחבר אלחוטית באופן מצויין > גולש באינטרנט 2. המחשב הנייח הראשי שלי רואה את קבוצת העבודה של הנייד האלחוטי (מוגדרת כרגע כ WorkGroup ) > אבל לא מצליח להיכנס אליה או ליראות בה כלום גם מהמחשב הנייד האלחוטי שלי > אני רואה את הראוטר ואת האינטרנט > אבל לא את המחשב הנייח ( שמוגדר לשתוף מלא!) מה אני מפספס > למה לא מצליח לשתף קבצים ? THX
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי מחשב מדיה חדש בסלון שמותקן עליו לינוקס. אני מצליח להתחבר לאינטרנט האלחוטי אבל לא למחשב הראשי שיש בו XP. איך אני מתחבר אליו לראות קבצים?
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי, התחברתי לסיבים האופטים של סלקום. יומיים לאחר ההתחברות המהירות הפכה להיות איטית. גם באיכות (סדרות ושיחות וידאו הפכו להיות מקוטעות וכו), וגם בבדיקת מהירות אני מקבל מהירויות נמוכות מאוד. מידי פעם כשאני בודק המהירות כן חודרת לאיזור ה400, אבל ברוב המקרים היא נעה בין 40 במקרה הטוב ל2 במקרה הגרוע. קורה גם בקווי וגם בויפי. סלקום הביאו טכנאי שעשה בדיקת מהירות והחליט ש"הכל בסדר". מה לדעתכם יכול לגרום לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עדכון: הסתדר מעצמו. שלום, דיברתי היום עם כמה וכמה נציגים שכל אחד מהם אמר משהו קצת אחר לגבי הפעלת ipv6. חלק אמרו שזה אמור להיות אוטומטי, חלק אמרו שהפעילו אצלי וחלקם אמרו שיחזרו אלי עוד 3 שעות. כרגע לפי הנציגים האחרונים הם אומרים שהם רואים את כתובת ipv6 שלי אמנם אני לא רואה אותה בשום מקום. מבחינת דרישות מיוחדות של הספק אף אחד לא נתן לי שום מידע כי אני מין הסתם לא משתמש בראוטר שלהם. מדובר בasus ac86u. עם אחת הנציגות ווידאתי והיא אומרת שהיא רואה את הכתובת אצלי כשמוגדר אצלי Ipv6 native. בכל אופן אני לא רואה אות כזה אצלי. בהגדרות מתאם רשת הכל מוגדר וגם אין אות. בכל אופן ניסיתי גם לחבר בסופו של דבר את המתאם סיב אופטי ישר למחשב והפעלתי…
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, איזה כרטיס שמתחבר ל-usb הוא הכי מומלץ? האם בעזרת כרטיסי רשת כאלה ניתן לחבר מחשב מרוחק לאינטרנט, דרך מחשב שיש לו חיבור?
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
בבית שלי יש סיב של סלקום וסיב של בזק. עד היום שניהם היו מחוברים בראוטר שלי (Asus AX11000) כ Dual-WAN. החלטתי להתפטר מאחד מהם אז התחלתי לערוך בדיקות מהירות. גיליתי שעם בזק אני לא מצליח להתחבר לVPN שלי דרך הראוטר ואחרי הרבה עגמת נפש, גיליתי שמה שגורם לזה זה שהראוטר לא מצליח להתחבר לשרת NTP לקבוע את השעה ותאריך כשהוא מחובר לבזק כספק. זה גורם לכל חיבור מאובטח להכשל. ניסיתי הרבה שרתי NTP ולא מצליח להתחבר לאף אחד עם בזק. הכל עובד כמו שצריך עם סלקום. האם יש לבזק שרת NTP של עצמם או משהו כזה שרק דרכו אפשר לקבוע את השעה ותאריך? תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, התקנתי את ה- firmware של DD-WRT על הראוטר שלי WRT54GL לפני זה היה לי hyperwrt, והגלישה באינטרנט עובדת יותר לאט עכשיו :'( ביטלתי את הפיירוואל בראוטר, אני חושב שזה עזר טיפה אבל עדיין האינטרנט דיי צולע. מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
ברצוני לדעתי מידע בסיסי על המחשבים המחוברים לרשת שלי. יש לי את ה MAC Address (מ ה Wireless Statistics) שלהם מהמידע שברוטאר. יש אפשרות לדעת מידע בסיסי מכתובת MAC?פקודה ב cmd? למשל לדעת את שם המחשב, אייפי, זמן ברשת וכו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי להתייעץ איתכם לגבי משהו ... יש לי רשת ביתית של 2 מחשבים עם וינדוס אקס פי שיתפתי להם גם את האינטרנט דרך ה ICS הכל עובד וכ'ו שניהם כמובן יוצאים עם אותה כתובת IP לאינטרנט רציתי לדעת אם יש איזושהי דרך שכל אחד מהמחשבים יצא עם כתובת IP שונה לאינטרנט.... תודה לכל העוזרים....
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי, עברתי לבית חדש, וכמובן לא העבירו תשתית רשת לחדרים. אני רוצה להחליף את חוטי הטלפון ל-CAT5E. הבעיה היא שאין בארון התקשורת תשתית חשמל. מישהו מכיר מתג קטן פיזית שמקבל הזנת POE, וכולל 4 כניסת/יציאות ג'יגה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, עד לפני יומיים שלחתי EMAIL ע"י OUTLOOK EXPRESS מהחשבון GMAIL שלי. הACCOUNT היה מקונפג לשלוח דרך פורט 465. בימים האחרונים כל שליחה מתחילה ואז נתקעת עם ERROR TIMEOUT החלפתי בהגדרות של OE לפורט 25, וכעת זה עובד טוב. 1. האם יתכן ש 012 התחילו לחסום את פורט 465? (לא השתנה אצלי שום דבר במחשב או נתב) 2. האם יש בעייה לעבוד עם פורט 25 במקום 465 שהוא המומלץ באתר של GMAIL תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-